Joko ootta testannu Kapas restaurantin?

ei vielä testannu

Millasia kokemuksia, kannattaako käydä?

92

3753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 345ggfgfg

      ei oo ees kotisivui

      • Matkalainen2

        Vaikka en oo itekkää ehtiny ku oon matkoilla, niin senverran tunnen ihmistä että varmasti kannattaa käydä. Käykää kaikki, että saadaan tyhjään rakennukseen vähä eloa. Yrittäjällä on pitkä kokemus grilliltä emäntäkouluu, toimittajakouluu ja sisustusammatti että varmasti osaa. Menkää heti ottaa uusi yrittäjä vastaa, niitä tarvitaa. Minäki tuu kuhan kerkiin täältä.


    • me gusta mucho

      En tiedä, mutta huomenna ajattelin testata ! Eilen illalla seiskan aikaan oli ainaskin kaikki pöydät täynnä. Kivaa vaihtelua "ulkona " syömiselle, ku aina vaan pizzerioita ja grillejä. Ja viihtyisältä paikalta näytti vaikka vain kavereiden kans kahvitteluun.

    • PETTYNYT !!!

      Testasin. Jatkan edellistä kirjoitusta. Törkeet hinnat, ja annokset ? Siis jos kahdesta perunasta saa lohkoperunat ja paistaa pakastetun täyslihapihvin, salaatti...hmm. sitä salaattia itseensä, yks pala kurkkua ja yks pala tomaattia. Ja hinta? 13,5e !!! Tarvikkeisiin mennyt max 2e. Hurjat katteet ! Luulempa, et ei kauaa ole pystyssä. Noilla hinnoilla luulis saavansa rahoilleenkin jo vastinetta !

      • Huutomerkki on pop

        13,5 euroa, aivan hirvittävän hurja hinta. Nimim. PETTYNYT !!! voi kyllä käydä edelleen syömässä edukkaat makkaraperunat Marilla jos laaturuoka maksaa liikaa. Onneksi meillä on valinnanvapaus.
        Itse aion tukea Kapas-ravintolaa käynneilläni, jotta saadaan jotain muutakin evästä ulkona syödessä kuin kebabia tahi pitsaa.


    • tykkäsin

      Kannattaa käydä! Ainakin ruuan laatuun ja ravintolan sisustukseen ja tunnelmaan on panostettu!

    • äödlfösäa'df

      Asiallinen, hyvätunnelmainen paikka . Ruoka hyvää, palvelu ystävällista.Äläkää katteiset aina urputtako.

    • dag456

      täydeltä paikka näyttää

      saapa nähdä että kuinka kauon

      • epätietoonen

        Onko yrittäjä kotosuomalaanen, vaa ulukomailta?


      • kannattaa käydä
        epätietoonen kirjoitti:

        Onko yrittäjä kotosuomalaanen, vaa ulukomailta?

        aivan supisuomalainen, siksi kannattaa kannattaa, ei uudella yrittäjällä oo helppoa


    • FAILLLL

      Yrittäjä suomalainen? Mutta siis, kyllä mä (PETTYNYT) olen ennenkin raaskinut ostaa 12-30e ruoka-annoksia, en vaan tykännyt ruoan tasosta hintaan nähden. :/
      Enkä ole kateellinen, toivoin vain, että rahalle olisi saanut vastinetta. Ja jos on olevinaan kunnon restaurant, niin mitä makkara tekee muutoin Chicosin kaltaisissa annoksissa ????

    • kummastelija

      Yhtä asiaa ollaan kyseisen ravintolan kohdalla kovasti ihmetelty. Nimittäin aukioloaikoja. Perjantaina kiinni kello 18, eihän sinne ehi kukkaan töitten jälkeen ja perjantai on varmaan monelle semmonen mahollisuus, että mentäs ulos syömään. Lisäksi ihmettelimme, kun uuden vuoden aatto ollaan kiinni, kun silloihan valvotaan ja juhlitaan ja monet syö ulkona. Eikä kannattas kovin paljon muutella aukioloaikoja, kun ei niitä nettisivuja ole, kun ei montaa kertaa porukka käy kiinni olevan oven takana kurkkimassa.
      Ruoka on kuulemma hyvää ja toivottu ja hienon näkönen ravintola on, kunhan vaan joskus olis auki, että sinne vois mennä. =)

      Tsemppiä!

      • zcx<sgri7

        K A P P A S Vaan...


    • Toistekki tuun

      Testattu myös. Hyvää oli ruoka ja ne hampparit niiiin hyviä. Eikä todellakaan ole liian kallista. Tooosi ystävällinen palvelu myös. Tykkäsin!

    • syöty on

      Hyvä ja nopea palvelu
      Aukioloajat - -
      kyllä tuosta hyvä tulis jos hiukka suuremmat annokset saisi ja paikka ois auki pidempään etenkin loppuviikosta, ja pakkohan se onkin satsata, ei muuten pärjää muiden paikallisten kanssa kilpailussa

    • gourmet3

      En vielä ole testannut, mutta aion käydä lähiaikoina :)

    • Ei niin hyvä kokemus

      Ensinnäkin,hassua että ravintolassa ruoka pitää tilata tiskiltä..Tilasin tortilla-annoksen joka sisälsi kanatortillan,ristikkoperunat ja dipin. Tortillassa oli sisällä vain vihreää jäävuorisalaattia jossa oli kurkkua,valmista curry-dippiä,kaksi siivua cheddar-juustoa ja himpun verran kanaa.Myös valkosipulidippi oli tukusta saatavaa valmista dippiä.Ihan syötävää oli joo,mutta kyllä 13,50euroa maksavaan annokseen odottaa hieman enemmän.. Ihan vaan jos omistaja sattuisi lukemaan näitä arvosteluja,niin muutama toive tulee ainakin täältä: tortilassa voisi olla sisällä esimerkiksi tomaattia,oikeaa cheddarjuustokastiketta,sipulia,paprikaa, vaihtoehtoja on miljoonia...Ja dipit voisivat olla itsevalmistettuja eikä tukusta saatavia valmiita mössöjä..Onnea ja menestystä!

      • hulluko1

        Ja tämän kaiken meinaat toteuttaa niin että hinta pysyy 13,50?:D


    • myisi varmasti :)

      ottakaa listalle joku 3-5e hampurilainen.Nuoret ostaisi varmasti.

    • chefff

      monesti oon miettiny omaa pikku raflaa, mutta sen tiien että tänne en sitä perusta, nimittäin makkarapotut vetää nivalaisten napaa, oli sitte tarjolle fiinimpää tai erikoista. tsemppiä uudelle yrittäjälle ja lissää rillimaustetta junttien makkarapottuihin!

    • Minämies

      Tulihan tuolla käytyä, hampparit oli kyllä hyviä ja kokki todella söpö

    • paikallinen15

      Hinnat oli sen verran karmeat että en todellakaan jääny tilaamaan ja maksamaan. Jos sattuis huono ruoka niin ottais päähän maksaa toistakymppiä per annos.

    • Mie 14

      Tyypillistä täkäläistä (nivalaista) vänkätystä, eihän tänne mitää uutta haluttais. Hyvät ruuat ja mikä parasta, iloinen tunnelma, kaunis sisustus.

    • yllättynyt

      Kerrankin meillä on paikka, mihin kehtaa viiä vieraitakin syömään. Upea sisustus ja hintasaväärtiä ruokaa!

      • missähä

        Missäse tämmönen kapas on?


    • klone

      Muuten hyvä mutta, aukioloajat on kyl ihan liian suppeat. Mutta se, että hinnat on korkeat annan anteeksi, koska yleensä uudet yritykset tekee muutenki parit ekat vuodet tappiota niin voin kyllä mielelläni maksaa ylimäärästä että tuo paikka pysyis ettei aina ko haluaa ulos syömään tarvi mennä syömään pitsaa tai sit lähteä ylivieskaan asti.. Kyllä se hintalaatusuhde menee kohdilleen kun annetaan aikaa ja palautetta! :) ei anneta erilaisen ja hyvän ravintolan kuolla pois nivalasta ko sellanen kerrankin tänne saatu :)

    • kummastelija

      Me ollaan muutama kerta siellä käyty ja palvelussa olis parantamisen varaa. Lauantai-iltana siiderin ostajalle sanotaan, että on meillä yks päärynäsiideri. Huh huh! Tortillat olivat kylmiä. Seuraavalla kerralla joku tilasi tuorepastaa ja kun oli aikansa oottanut, tultiin sille sanomaan, ettei sitä ole. Otti asiakas rahat ja lähti. Tyttö tiskillä vastas oluen myyntiin, että ei voi myyä, kun ei ole vastaava paikalla, mutta kohta jo sitten keittiöstä ilmesty tyttö myymään seuraavalle porukalle. Pöytiin tilaukset näyttiin tulevan ottamaan, jos oli isompi porukka. Tämä porukka ei kuitenkaan saanut tilata mitä halusi, vaan perunoita sai ottaa kahtia erilaisia, ei jokainen erilaisia. Siis oikeasti, kannattais pistää huipputiimi töihin viikonloppuna, että ihmiset tulee uudelleen. Eka kerran, kun käytiin ja keittiössä oli itse omistaja, mutta muuten ruoka on ollu oikeastaan tosi epäonnistunutta.

      • Mainio ruokajuoma

        Tää on hauska: "yks päärynäsiideri". :D :D Joitko pois?


    • dfg456

      Vaikuttaa aivan ihme meiningiltä, onko näillä omistajilla kokemusta yrittämisestä

      Muutenkin ravintolabisnes on mitä hankalinta ja harvoin kannattavaa(vielä vähemmän pikkukylissä)

      Vai tekeekö nämä toisena duunina tätä? :D

    • Eräs yrittäjä

      Ei hienos ravintolas olekkaan tarkotus saada vatsaansa täyteen, vaan nauttia korkealaatuisesta ruoasta ja viinistä. Huomaa, ettei täällä Nivalassa ole totuttu suuren maailman menoon. Kannattaa välil käydä Turus syömäs hienos ravintolas, niin sitten huomaatte :) Muistakaa laittaa sitten vähän parempaa päälle, ku tuutte. Ei oo kivaa viettää iltaa kavereiden/yhteistyökumppaneiden kaa, jos ympäril on asiakkaita, jotka ei oo iltalypsyn jälkeen viitsineet edes suihkus käydä!

    • ihanoikeastihei

      En ole käynyt. Enkä käykään. Ei vakuuttanut grilliruoillakaan aikoinaan, muut myyjät paljon asiallisempia ja ammattitaitoisia. Joo ja oikeasti, voiko puhua oikeasta ruokapaikasta. Kun ylivieskan ruokapaikatkin pyörii aikalailla suuremmilla budjeteilla ja nekin kiikun kaakun.. Marin grilliltä hakemaan herkkuburgerii nyt, maha lompakko ja makunystyrät kiittää..

    • kuuntelen kyllä

      En ole käynyt, mutta hintataso kuulostaa pahalta? Jo se saa miettimään asiaa tarkemmin.
      Osaako tarjoilija/myyjä kertoa mitä kuuluu päivän annokseen tai tilattavaan ruokaan? Jos asiakkaalla on ruoka-allergia mitä ei kerro heti kättelyssä, osaako tarjoilija kertoa mitkä ovat gluteenittomia/laktoosittomia tms? Onko salaatinkastikkeessa kananmunaa, mausteiden joukossa paprikaa...tai mitä tahansa mitä tulee eteen? Nämä asiat kertovat paljon paikan laadusta/tasosta. Arvostan hyvää palvelua ja olen joskus valmis maksamaan siitä enemmän kuin vain itse tuotteesta muuten maksaisin. Kuulisin näistä mieluusti kommentteja, nykyinen ei-käynti perustuu ihan vaan siihen että olen kuullut että hinta on karmea.

    • Suukuivaa

      Testattu on nyt!
      ja ei hyvänen aika. Ruoka oli pilattu järkyttävällä suolamäärällä. Liekkö oli vanhan ruuan maku jokatäytyi peittää tms syy. Suolassa ei ollu todellakaan sästetty. Laittakaa hyvänen aika vähemmän suolaa annoksiin, sitä voi kyllä lisätä itse ruokaan jos tarvitsee.
      En taida koskaan enää palata kapas ravitolaan, oli se sen verran järkyttävä kokemus.
      Toki mieli tekee palata katsomaan, joskos opiksi olisi ottaneet...

    • mymmeli7

      Minulla ei ole mitään moitittavaa paikasta, aina täydellisen ihanaa ruokaa ja mahan saa täpö täyteen! Hinnat vähä korkeat mutta ei sillä niin väliä ku ruuat niin hyviä. Huh, onneksi ei enää tarvi vain käydä grillillä tai pitsalla!

    • itsepalvelupelaa

      No just, tyyli, hinnat jne... sopii hyvin Nivalan tyyliin, ainoa palvelu joka todella pelaa ja toimii on itse palvelu, Eihän täällä ole missään palvelu henkistä paikkaa, kassa ottaa rahat ja ite kattelet ensin tavarat, joten kaikki missä yleensä tulee asioitua pelaa tällä periaatteella. Jos palvelua haluaa pitää mennä johonkin huitsin nevadaan asti.... palvelua ei ole lähimmän 100 km alueella, muuta kuin se että kassan kautta ulos... Ja jos haluaa ravintola palvelua täytyy mennä Ouluun tai Kokkolaan, joka paikassa muuaalla on vain listat ja eväät tilataan kassalta. Kerran olen saanut palvelu, kun kävin Hesassa syömässä... ja siellä todella palvelu pelasi...

    • Tyytyväinen

      Paikka testattu ja ruoka erinomaista, palvelu pelasi pöytiin ja oli todella ystävällistä. Hinta-laatusuhde halvempi, kuin monessa muussa ravintolassa annoksiin nähden. Kyllä on Nivalaan saatu tyylikäs ravintola. Onnea ja menestystä!

      Terveisin: Muissakin ravintoloissa syöneenä.

    • hyvää

      Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Hinta kohdallaan, eikä ole liian kallista :) parempaa kuin abc pöperöt ja ne vasta kalliita onkin!

    • väkevää

      Minä olin todella positiivisesti yllättynyt ruoan suhteen. Hinta ei kyllä poikkea mitenkään merkittävästi mistään rafloista, jos jotai muutakin kuin grillimoskaa ja marin hamppareita on syönyt. Itseasissa marin grillin hinnat ovat nousseet jatkuvasti hemmetin paljon. Jos jossakin niin siellä ne isot katteet ovat. Hienoa, että Nivalassa on tuollainen paikka. Toivottaan menestystä ja pitkää ikää!

    • r565

      ainoa mitä marin grilliltä kannattaa ostaa on kerroshamppariateria :)

    • jassas

      Kävin lasten kanssa pari kuukautta sitten...Sisustus on tosi kiva. Harmi vaan se muuten tyhjyyttään kaikuva kiinteistö;tekee tunnelman aika ankeaksi. Palvelu oli hyvää;omistaja itse luonteva,pari harjoittelijaa tössötteli siinä eivätkä tienneet mitä tehdä. Tilasin kanasalaatin ja se oli tasan vuori jäävuorisalaattia ja päällä muutama kanapalanen...ihan karmeaa kun kysymyksessä on ravintola-annos. Plussaa oli maukas gluteeniton sämpylä. Tyttäreni tilasi lasten pihviannoksen ja sai puoli lautasta ranskalaisia ja kuivaksi paistetun pakastejauhelihapihvin,joka oli kutistunut puoleen alkuperäiskoosta. Tytär oli tosi pettynyt ja niin olin minäkin. Itse osaan laittaa parempaa ja ihan oikeasti,miksi helvetissä aina sitä jäävuorisalaattia?? Salaatin kastike oli valmiskastiketta. Lisäksi mua ärsyttää kun kahvi on siinä tiskillä samalla lailla kuin vaikka Nesteellä tai aakkosbaarissa;on jotenkin niin arkista. Toivon kuitenkin,että paikka menestyy,koska heitäkin on,jotka ovat olleet tyytyväisiä. Nivala on vihoviimesin paikka saada mitään yritystä menestymään. Täällä on porukka niin junttia ja kateellista. Toivottavasti nuori sukupolvi saa muutosta parempaan aikaseksi.

      • ruikun,ruikun,ruikun

        Kyllä ne on ne lasten annokset ihan samanlaisia joka paikassa.
        Kaupan jauhelihapihvi ja kaupasta (tukkukaupasta) ostetut ranskikset siinä samalla, vaihtoehtona yleensä nakkeja niiden ranskisten kaa, ku ei ne kakrut taho muuta oikein syödä.

        Siinä olet oikeessa, ettei siellä nivalassa onnistu mikää, ku te tampiot haukutte täällä seläntakana nimettömänä, näinhän ne selkärangattomat vellihousut toki tekee muuallakin.

        Jos bongaan jossain salaatin, johon on käytetty jäävuorisalaattia, on se jo iso plus.
        Vaihtoehtonahan olisi käyttää halvenpaakin, kuten kiinankaalta.
        Kas, kun et huomannu tätä. No, tuo todistaa jo, ettet ole ruoanlaitosta niinpitkälle perillä, kuin annat ymmärtää.

        Kun seuraavan kerran ruokailet ulkona ja saat eteesi mielestäsi epäkelpoa safkaa, valita siitä suoraan henkilökunnalle.
        Näin viestisi menee varmemmin perille.


      • satuja ja tarinoita

        Kunnianarvoisa nimimerkki: "jassas"
        Tarinasi on pelkkää fantasiaa, sen huomaa heti.
        Kerroit käyneesi em. paikassa LASTESI kanssa.
        Ruokailit kertomasi mukaan itse ja yksi lapsistasi tilasi lasten pihviannoksen ja oli siihen tyytymätön.
        Entäpä muut LAPSESI, mitä he söivät? ...kynsiään?


      • näin epäilen
        satuja ja tarinoita kirjoitti:

        Kunnianarvoisa nimimerkki: "jassas"
        Tarinasi on pelkkää fantasiaa, sen huomaa heti.
        Kerroit käyneesi em. paikassa LASTESI kanssa.
        Ruokailit kertomasi mukaan itse ja yksi lapsistasi tilasi lasten pihviannoksen ja oli siihen tyytymätön.
        Entäpä muut LAPSESI, mitä he söivät? ...kynsiään?

        Ja minustako tuntuu et toi joka "ylikehuu" paikkaa "huh, mahtava paikka ei haittaa vaik on vähän kallis" ym skeidaa. Taitaa olla omistaja tai ainaki hänen miehensä. :) HUH


    • Janne Turuust

      En oo käyny, ku ei varmaa kuitenkaa ihan niin taivaallist gourmeeta oo, et viittis täält Turust lähtee syömään.

    • masan_baari

      Mene sinä janne sinne kallun grillille syömään äläkä sotkeudu asioihin mistä et mittää tiijä

    • Janne Turuust

      Ei mua Kallun Grilli kiinnosta, käyn Red Hot Chillis tai Amarillos. Ei jaksa rahvaan seas istuu, ku porukal pierujen kuluttamat lökäverkat jalas ja joku hihaton vaimonhakkaajapaita pääl.

    • tyytymätönohikulkija

      pettymys... töissä oli kaksi nuorta tyttöä, jotka olivat selvästi pallo hukassa... ruoka ylisuolattua ja ylikypsää ja ylihinnoiteltua... FIININPÄÄ??? tortillat, hampparit ym. listalla ei ollut yhtään mitään FIININPÄÄ (ai niin, enhän saanut edes listaa, luin katonrajassa olevaa liitutaulua)... fiinimmässä ravintolasa saa yleensä palvelun pöytään asti (ja jopa ulkolaisten pyörittämissä pitserioissa ym.) en nähnyt paikasa mitään kehumista sisustuksen lisäksi, ilmeet kertoi viereisessä pöydässä tuntemusten olevan aika samoilla linjoilla... maksan mielelläni annoksestani vaikka 50,- jos hinta-laatusuhde on kohdillaan, nyt ei valitettavasti ollut

      • opiskelemaan mars

        Opettele ensin edes kirjoitustaidon alkeet, ennenku tuut tänne arvosteleen ketään ja mitään.

        Tosi piiiiiitkiä lauseita kirjoitat, etkä hallitse välimerkkien käyttöä.

        Tajuatko....tuollaista sekavaa kirjoitusvirheitä vilisevää kommenttia ei kukaan ota vakavasti.
        Oletko jo tokaluokalla, vai ?


      • tyytymätönohikulkija
        opiskelemaan mars kirjoitti:

        Opettele ensin edes kirjoitustaidon alkeet, ennenku tuut tänne arvosteleen ketään ja mitään.

        Tosi piiiiiitkiä lauseita kirjoitat, etkä hallitse välimerkkien käyttöä.

        Tajuatko....tuollaista sekavaa kirjoitusvirheitä vilisevää kommenttia ei kukaan ota vakavasti.
        Oletko jo tokaluokalla, vai ?

        Kokemus edellä mainitusta ruokaravintolasta, oli minulle pettymys.

        Paikalla oli kaksi nuorta neitoa, jotka eivät osanneet laittaa ruokaa, saati palvella asiakasta. Ruoka oli mielestäni ylihinnoiteltua, ylikypsää ja ylisuolattua. Joku tässä ketjussa oli sitä mieltä, että kyseisestä ravintolasta saa "fiininpää" ruokaa, kun taas minun kokemukseni "fiinimmästä" on aivan muuta. En luokittele tortilloja, hampurilaisia ym. "fiinimmäksi".

        Olen myös tottunut, että hyvässä ravintolassa lista tuodaan pöytään saakka, jonka jälkeen siihen saa rauhassa jonkin aikaa tutustua, jonka jälkeen tarjoilija noutaa tilauksen pöydästä saakka (tällaiseen palveluun olen tottunut jopa pitserioissa, joita en hienommiksi ravintoloiksi luokittele). Kapaksessa lista löytyi kassan luota, katonrajasta. ja tilaus piti jättää kassalle. Kun töissäolevilta tytöiltä yritti kysyä jotain annoksista, sai vastaukseksi lähinnä olkien kohauttelua.

        Sisustus oli mielestäni ainoa positiivinen asia Kapaksessa. Tyytyväisiltä eivät vaikuttaneet myöskään viereisen pöydän asiakkaat, jos jotain voi ilmeistä päätellä (ja supinasta).

        Maksan annoksestani mielelläni enemmänkin, jos hinta-laatusuhde on kohdillaan, nyt ei valitettavasti ollut.

        En ole peruskoulun toisella luokalla, oletin vain, että normaalilla luetun ymmärtämis taidolla varustettu aikuinen ihminen, olisi kyennyt ymmärtämään kiireellä (ja puhekielellä) kirjoitetun mielipiteeni.

        Yleensä asiakkaiden mielipiteitä kuunnellaan, ja arvostetaan, (jopa lasten ja "tokaluokkalaisten") että ei sitten tarvitse olla Sukulan ohjelmassa itkemässä huonoa menestystä, saati syyttää asiakkaita siitä, ettei kuppila pysykkään pystyssä. Asiakkailla kun on tapana äänestää jaloillaan.

        Toivon tulleeni nyt ymmärretyksi.

        T:kirjoitustaidotontyytymätönohikulkija

        P.S. Menimme perheemme kanssa pari päivää sitten nivalan ohitse, (taas) tällä kerralla todella ajoimme OHI, ja söimme vasta ylivieskassa


      • (valittajasuluissa)
        tyytymätönohikulkija kirjoitti:

        Kokemus edellä mainitusta ruokaravintolasta, oli minulle pettymys.

        Paikalla oli kaksi nuorta neitoa, jotka eivät osanneet laittaa ruokaa, saati palvella asiakasta. Ruoka oli mielestäni ylihinnoiteltua, ylikypsää ja ylisuolattua. Joku tässä ketjussa oli sitä mieltä, että kyseisestä ravintolasta saa "fiininpää" ruokaa, kun taas minun kokemukseni "fiinimmästä" on aivan muuta. En luokittele tortilloja, hampurilaisia ym. "fiinimmäksi".

        Olen myös tottunut, että hyvässä ravintolassa lista tuodaan pöytään saakka, jonka jälkeen siihen saa rauhassa jonkin aikaa tutustua, jonka jälkeen tarjoilija noutaa tilauksen pöydästä saakka (tällaiseen palveluun olen tottunut jopa pitserioissa, joita en hienommiksi ravintoloiksi luokittele). Kapaksessa lista löytyi kassan luota, katonrajasta. ja tilaus piti jättää kassalle. Kun töissäolevilta tytöiltä yritti kysyä jotain annoksista, sai vastaukseksi lähinnä olkien kohauttelua.

        Sisustus oli mielestäni ainoa positiivinen asia Kapaksessa. Tyytyväisiltä eivät vaikuttaneet myöskään viereisen pöydän asiakkaat, jos jotain voi ilmeistä päätellä (ja supinasta).

        Maksan annoksestani mielelläni enemmänkin, jos hinta-laatusuhde on kohdillaan, nyt ei valitettavasti ollut.

        En ole peruskoulun toisella luokalla, oletin vain, että normaalilla luetun ymmärtämis taidolla varustettu aikuinen ihminen, olisi kyennyt ymmärtämään kiireellä (ja puhekielellä) kirjoitetun mielipiteeni.

        Yleensä asiakkaiden mielipiteitä kuunnellaan, ja arvostetaan, (jopa lasten ja "tokaluokkalaisten") että ei sitten tarvitse olla Sukulan ohjelmassa itkemässä huonoa menestystä, saati syyttää asiakkaita siitä, ettei kuppila pysykkään pystyssä. Asiakkailla kun on tapana äänestää jaloillaan.

        Toivon tulleeni nyt ymmärretyksi.

        T:kirjoitustaidotontyytymätönohikulkija

        P.S. Menimme perheemme kanssa pari päivää sitten nivalan ohitse, (taas) tällä kerralla todella ajoimme OHI, ja söimme vasta ylivieskassa

        Hoh...hoijjaa...

        Eipä sulta tullu vieläkään läheskään virheetöntä tekstiä, katkera kitinäsi oli nyt vaan paljon pitempi.

        Olet jostain syystä mieltynyt sulkumerkkeihin, käytät niitä tekstissäsi runsaasti, mikä sekavoittaa jo ennestäänkin vaikeaselkoista "purkaustasi" vielä lisää.

        "ja tilaus piti..." Iso alkukirjain, koska "ja" sana aloittaa lauseen.
        "OHI, ja söimme..." "ja" sana korvaa pilkun, joten pilkku pois.
        Erisnimet, yhdyssanat sekä lauseenmuodostus kaipaavat vielä harjoittelua.


      • tyytymätönohikulkija
        (valittajasuluissa) kirjoitti:

        Hoh...hoijjaa...

        Eipä sulta tullu vieläkään läheskään virheetöntä tekstiä, katkera kitinäsi oli nyt vaan paljon pitempi.

        Olet jostain syystä mieltynyt sulkumerkkeihin, käytät niitä tekstissäsi runsaasti, mikä sekavoittaa jo ennestäänkin vaikeaselkoista "purkaustasi" vielä lisää.

        "ja tilaus piti..." Iso alkukirjain, koska "ja" sana aloittaa lauseen.
        "OHI, ja söimme..." "ja" sana korvaa pilkun, joten pilkku pois.
        Erisnimet, yhdyssanat sekä lauseenmuodostus kaipaavat vielä harjoittelua.

        no en osaa kirjoittaa, mutta maksan aina ruokani, ja osaan äänestää jaloillani, niinkuin asiakkaat yleensäkkin (ja siitä johtuu jos paikkakunnalla ei mikään pysy pystyssä). itse ymmärrän kirjoittamani tekstin, mutta ehkä pyydän opettaja-ystävääni kirjoittamaan sen muotoon jonka jopa sinäkin ymmärrät.

        tai ehkä typistän mielipiteeni yhteen ymmärrettävään lauseeseen.

        RUOKA OLI PAHAA JA PALVELU HUONOA MUTTA SISUTUKSESTA PIDIN KYLLÄ.


      • tökkii ja pahasti
        tyytymätönohikulkija kirjoitti:

        no en osaa kirjoittaa, mutta maksan aina ruokani, ja osaan äänestää jaloillani, niinkuin asiakkaat yleensäkkin (ja siitä johtuu jos paikkakunnalla ei mikään pysy pystyssä). itse ymmärrän kirjoittamani tekstin, mutta ehkä pyydän opettaja-ystävääni kirjoittamaan sen muotoon jonka jopa sinäkin ymmärrät.

        tai ehkä typistän mielipiteeni yhteen ymmärrettävään lauseeseen.

        RUOKA OLI PAHAA JA PALVELU HUONOA MUTTA SISUTUKSESTA PIDIN KYLLÄ.

        - Aloita teksti isolla alkukirjaimella.
        - "ja" sana korvaa edelleenkin pilkun. (1. rivi)
        - tarpeettomat sulkumerkit sekavoittavat tekstiäsi.
        - Pisteen jälkeen aloitetaan isolla kirjaimella. (4. rivi)
        - "opettaja-ystävääni" on yhdyssana, jossa väliviivaa ei käytetä.
        - Lause aloitetaan edelleenkin isolla kirjaimella. (7. rivi)
        - "SISUTUKSESTA" Mitähän tarkoittanee? (viimeinen rivi)


    • jäde 1

      Mikä oikein kirjoitus palsta tästä on tullu...? Mielipidettä kysyttiin ravintolasta, ei "osaanko kirjoittaa oikein".

      • diipa...daa

        - "oikein kirjoitus" on muuten yhdyssana.
        - "osaanko kirjoittaa oikein" laitoit turhaan lainausmerkkeihin.

        Nimimerkki eri...virheet samat....???


    • tyytymätönohikulkija

      Eipä tarvitse ihmetellä syytä miksei yritykset pysy pystyssä, jos takapajulassa ollaan enemmän huolissaan asiakkaiden oikeinkirjoituksesta, kuin heidän antamasta palautteesta. Saati jos luetun ymmärtäminen on kiinni isoista alkukirjaimista ja väliviivoista.

      ehkä liikkeellä on muitakin, jotka eivät osaa kirjoittaa :D

      • kommentti sivusta

        Minäkin olen sitä mieltä, että tässä ketjussa viimeaikoina ton open lisäksi "liikkeellä" olet ollut ainoastaan sinä.

        Minunkin mielestäni lause tulee aloittaa isolla alkukirjaimella.
        Unohdit tämän kultaisen säännön viimeisessä lauseessasi.


    • petynytohikulkija

      kai te osaatte IP osoitteen selvittää. mutta minä en vaivaudu enää tänne kirjoittelemaan, enkä varmasti kapaksessa enää syö, ja (joo "ja" korvaisi pilkun) jättää siellä moni muukin syömättä.

    • että näen

      IP osoitteen kykenee selvittämään ainoastaan poliisi. Tämä tiedoksi sinulle.

    • Ytimeen takas

      Selvittäkää te IP-osoitteitanne vaan, mutta minua kiinnostaisi, että missä tämä kyseinen ravintola Nivalassa on?

      Ja harvinaisen eripurasta porukkaa täällä.

      • Jfkfjndndnndkkdk

        Ei se ees oo mikään ravintola. Pikku pahanen paikka jossa muutama penkki pöyän ääressä. Ruoka ainakin liha kuin kumia. Ihimettelenkin että ketkä siitä paikasta jaksaa näin paljon kirjoitella. Pakko olla yhet samat omistajan kaverit.


    • ilmainen neuvo

      Jos vaivaudut hieman tarkemmin lukemaan tätä viestiketjua, niin asia selviää sinulle.

      Minkäpä minä sille voin, jos siellä teillä on harvinaisen eripurasta porukkaa, koettakaa nyt van tulla toimeen siellä, missä nyt sitten olettekin.

    • paikkakuntalainen

      Ei kannata. Hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan. Normi grilliruoka vain tuotu "hienompaan" ympäristöön. Omituista on myös tiskiltä tilaaminen, noilla hinnoilla pitäisi kyllä henkilökunnan liikkua ottamaan tilaukset pöydistä.

      • tulit kuitenkin

        Sisustushan oli kuitenkin sinun mieleesi, kuten tuossa aiemmin mainitsit...


      • tyhmäohikulkija
        tulit kuitenkin kirjoitti:

        Sisustushan oli kuitenkin sinun mieleesi, kuten tuossa aiemmin mainitsit...

        Mistä ihmeestä sinä aina tunnistat minun kirjotukseni, vaikka vaihdan nimimerkkiä?


    • Piikkilanka

      Hoh hoijjaa... onpas tännekkin pesiytynyt naapurikunnan palstalta tuo OffTopic-kirjoittelu. Taitaa olla kytköksiä sinneppäin... Omia kommentteja peukutellaan ja vasta-argumentteja peukutellaan alaspäin. Yksi kirjoittaja saa paljon aikaan.

      Kapaksessa olen itsekkin jonkun kerran käynyt ja se on ihan ok, toki kehitettävääkin on. Jotain vinkkejä yrittäjä varmaan näistäkin keskusteluista saa vaikka tämä taso on nyt tällaista. Hieman kun kehität ruokalistaa ja ehkä tosiaan asiakaspalvelussa joiltain osin on parannettavaa niin hyvä tulee. Keep going!!

    • harmi2

      voi kun hyvä ravintola saa huonon maineen kun nuoret kokit käyttävät huumeita.. ei ainakaan itseä enää huvita syödä sielä jos ei itse omistaja ole tekemässä ruokaa..

    • hjhjhjhjh

      huumeita? milloin tämä sitten tapahtui vai onko paskapuhetta?

    • terppw

      ei kuulemma ole paskapuhetta.........

    • ano3

      Itse ainakin olen pitänyt ruuista, varsinkin kanatortilla on aivan ihana ja meonaa edes kokonaista kaksaa syödä! :3

      • körttimurrettako?

        Kommenttisi ei nyt auennut ainakaan minulle.
        Mitä mahtavat tarkoittaa sanat:
        -"meonaa"
        -"kaksaa"


      • Möhjäke
        körttimurrettako? kirjoitti:

        Kommenttisi ei nyt auennut ainakaan minulle.
        Mitä mahtavat tarkoittaa sanat:
        -"meonaa"
        -"kaksaa"

        Ajattelin avata asiaa niille joille ei aivokapasiteettia ole siunattu uuden perunan vertaa:
        meonaa: selvä kirjoitusvirhe, "o" sijaitsee "i":n vieressä näppäimistössä
        kaksaa: selvä kirjoitusvirhe, "k" sijaitsee "j":n vieressä näppäimistössä

        Toivottavasti tämä auttoi ymmärtämään. Suosittelen lukemaan enemmän niin ehkä jotain tarttuu päähäsikin.


    • ihannaurattaa

      Kyllä "harmi2" on oikeassa.. ainakin kaksi työntekijöistä siellä käyttää aineita.. miten tuollaisia voi päästää MIHINKÄÄN töihin???

    • fdgdfg45353453453453

      Ai miten vai?

      Kokeileppas piriä niin sitä jaksaa vaikka 24/7 vuorokaudessa tehdä duunia.

      Hyvä pojat!

    • Kasvia käyttävä NARK

      "Aineita" Ootte te nyt vaan perseestä herranjumala.

    • ekakertalainen_

      aika siisti paikka oli kapas, ei ainakaan samanlaista löydy mistään ja ruokakin oli hyvää.

    • missäolet

      Olen käynyt syömässä nelisen kertaa , ruoka on hyvää.
      Omistajaa en ole koskaan tavannut tai nähnyt livenä. Joka kerta olen kysynyt onko hän paikalla, ja vastataan että ei ole. Milloin hän on töissä? Mielenkiinnolla haluaisin tietää eroaako omistajan ja muiden tekemät ruoat toisistaan..

    • Missä?

      Missä tämä ravintola sijaitsee? Kauheen salainen paikka mahtaa olla.

    • kjfdkajfökökj

      Testasi. Kannatti käydä. Ei paha. En usko että kuitenkaan toista kertaa menen. Saan sen saman kumipihvin grilliltäkin edullisemmin.

    • pitsanaama

      Mikäs Mamma Miaa vaivaa kun näkyi oleva kalustetavaraa ulkona?

    • Abraham Simpsainen

      Etsin Nivalasta ravintolaa ja huomasin Facebookissa lähiruokaa mainostavan Kapasin. Vaikutti lupaavalta ja sisustus persoonalliselta.
      Nettisivut olivat kuitenkin karmeat ja kuvien annokset näyttivät tavalliselta grilliruualta. Ainoa lähiruoka vaikutti olevan pihtiputaalainen jäätelö.
      Miten on, saako tuolta jotain sellaista mitä ei huoltsikalta saisi=?

    • Abraham Simpsainen

      Aha.
      Sikabaari on ilmeisesti joku oululainen lihanjalostamo. Ja juusto kiuruvedeltä. Nämä asiat voisi avata suoraan asiakkaalle.

    • herkku suu

      Täällä käyvät monet Nivalalaiset syömässä.

    • siksu

      Sikabaari on Ylivieskassa, ei Oulussa.

    • Abraham Simpsainen

      Käymättä jäi
      Ehkä ens kerralla, jos tekisivät homman houkuttelevammaksi. Esim kunnon ruokalista.
      Kiitos siksuslle tarkennuksesta

    • Puustellinainen

      Puustellissa on Nivalan paras ruoka. Ei tarvi oottaa ruokaa nälkäkuolemaan asti. Ei ole täynnä teinejä. Suosittelen.

      • Vakiasiakas

        Mitähän porukkaa nämä kirjottajat on? Mistä saatte paremman tortillan tai hampurilaisen kuin Kapasista ja hinta vain 6 euroa. Sisustus on mahtava ja palvelu ystävällistä. Ruoka tehdään oikeista raaka-aineista eikä kaupan pihveistä kuten grilleillä yleensä. Ainoat miinukset voi antaa ruokalistan suppeudesta. Sekin varmaan laajenee kun asiakaskuntaa saadaan lisää. Hyvä Kapas!


    • Yrittäjyys kunniaan

      Hienoa, kun joku yrittää! Sisustus näyttää kauniilta ja lähiruokaa suositaan. Kaikenmaailman uppopaistetut tikut ja perunat jättäisin kyllä vähemmälle ja suosisin terveellisempää. Mutta jostakin pitää aloittaa. Voisikos vuodenaikojen vaihtelut näkyä enemmän ruokalistalla? Sieniä, marjoja, uusia perunoita, kaikkea tuoretta kasvimaalta, lisäksi hilloja, säilykkeitä, leivonnaisia jne. Mukaan linssejä, papuja, juuresmehuja jne. Puhdas ruoka ja terveelliset raaka-aineet. Älkää lannistuko näistä mollaajista - niitähän aina Nivalassa riittää, ikävä kyllä.

    • nxxxx

      Olipas Kapas järjestäny hyvät kötinät meille nivalalaisille, lissää tuommosia tänne!

    • Kak1

      Myytävänä on nyt tämä......näin kävi. Tervetuloa tänne Ylivieskaan syömään.

      • vili3

        ai miten siinä kävi jos se on myytävänä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe