poni vuokralle

kesäponi

olen 11v tyttö etsisin jotain ponia vuokralle. mielellään joku joka olisi hieman hankala ratsastaessa, mutta kiltti hoitaessa. poni olisi siis joskus kesäksi. ja jos poni ei voi olla yksin niin joku kaveri slle. voi olla vaikka ori.

54

3710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse en antais 11-vuotiaalle hankalaa hevosta enkä oria (ei niissä muuten mitään, mutta tuppaavat välillä olemaan aika omapäisiä, kokemuksesta tiedän, olen itse hoitanut lv-oria)

      Ja ihan vinkkinä, kun sanot, että "JOS poni ei voi olla yksin...", kirjoituksesta paistaa aika selvästi että olet kokematon hevosten parissa. MIKÄÄN poni tai hevonen ei pärjää yksin.

      Suosittelisin aluksi vaikka pyytämään hoitoponia ratsastuskoululta, saisit kokemusta hoitamisesta eikä sinun täytyisi olla ponista kokonaan vastuussa.

      • Kesäponi

        Tiedätkö kuinka kauvan oon ratsastanu?????? Ni et turha sanoo tolleen. Ja mulla on kuule jo hoitoponi.


      • Muutenhyvää

        Hei mä vuokrasin sellast Shettis-oria ja oon 11v


      • ellilahtela
        Kesäponi kirjoitti:

        Tiedätkö kuinka kauvan oon ratsastanu?????? Ni et turha sanoo tolleen. Ja mulla on kuule jo hoitoponi.

        Kuulostaa kokemattomat.


      • Anonyymi

        mulla oli 11 vuotiaana oma ori shettis joka oli hankala ratsastaessa ja ihan normaalisti häntä hoitelin, hän kyllä elää vielä mut oon myyny sen pois koska ei riittäny aika hänen hoitamiseen


    • Rodeo heppa.

      Sinusta en tiedä mutta olen myös 11vuotias ja minulla on oma hevonen joka aina vetelee kunnon rodeoita eli "hankala hevonen",Mutta olen jo ratsstanut 9vuotta joten en sitä ihmettele että menen aina kaikkien tallien hankalimmilla hevosilla..

      • teamfernii

        Ei ole, ainakaan ei tuolloin ollut.


    • hewoosenomistaja

      Mauv// ei hevonen tai poni aina tarvitse kaveria joka olisi hevonen.Ponin/hevosen kaveri voi ihan hyvin olla vaikka vuohi, lammas, koira, kissa tai muu eläin! :) missä päin?

    • sessi:)

      minäkin olen etsimässä vuokra ponia/hevosta olen:
      12 vuotta. Asun helsinki vantaalla puistolassa ikean vieressä.
      Poni/hevonen voi asua ihan missä päin helsinkiä ja vantaalla täytyy olla aika lähellä helsinkiä minulle käy ihan minkä lainen poni/hevonen nimittäin on aika hankalaa löytää vuokra poneja/hevosia helsingin ja vantaan rajan lähettyviltä. Olen harrastanut ratsastusta ihan ratsastus koulussa noin 2½vuotta ilman opetusta olen ratsastellut noin 2vuotta joten olen ihan pätevä. Vuokraus saa maksaa ja voin kyllä siivoilla karsinoita ja puuhata tallilla. Olen napakka (tarvittaessa) ,pirteä ja reipas tyttö. Pystyn panostamaan vuokraukseen ja käydä tallilla 5-2 kertaa viikossa nautin ratsastuksesta ja hevosten kanssa seurustelemisesta vanhempani pääsevät silloin tällöin katsomaan ratsastustani ja tallilla oleskelua ja auttaa minua tarvittaessa että siinä ei ole mitään ongelmaa. jos tiedät minulle sopivan ponin/hevosen ja se on vuokrattavissa tai itselläsi on sellainen niin ilmoitathan s-postitse minulle tai jos sinulla on jotain ehdoituksiamistä voisin löytää ponin :)
      s-posti: [email protected] Y.T:Senja :)

    • Maiju M.

      Minulla olisi tarjota shettis vuokralle/ylläpitoon. Osaa heittäytyä hankalaksi tilaisuuden tullen. Todella ihana. Säkä 104 cm ja väriltään voikko. Poni on ori, pärjää yksin. Syntynyt 2007. On ajettu ja ratsastukseen perus koulutettu. Hyvä kunto, tallitytöt käyvät lähes joka päivä ratsastelemassa. Poni testailee paljon. Haluaisin sille ainakin kesäksi 2013 vuokraajan/ylläpitäjän. VAIN osaavalle! Jos tärppää, laitan s-postin. Poni asustelee Uusimaalla.

      • Vuokrista etsivää

        Hei mäkin etsin vuokraponia. Mutta missä päin (vantaa,helsinki?) Ja paljonkos maksaisi? Voisin kysyä vanhemmiltani että voisinko mutta kaikki riippuu ponista.
        Oon ratsastanu 3 vuotta..


      • korjaustaa
        Vuokrista etsivää kirjoitti:

        Hei mäkin etsin vuokraponia. Mutta missä päin (vantaa,helsinki?) Ja paljonkos maksaisi? Voisin kysyä vanhemmiltani että voisinko mutta kaikki riippuu ponista.
        Oon ratsastanu 3 vuotta..

        Siis kaikki riippuu hinnasta


      • korjaustaa

    • horse_fantasy

      hei Maiju M. missä päin uusimaata ponisi sijaitsee sillä olisi kiinostusta. eli olen 13v tyttö järvenpäästä ja olen harrastanut ratsastusta 2,5v säännöllisesti ja monia vuosia epäsäännöllisesti. Kokemusta on shettis oreista. Yksi vuokrikseni oli shettis ori ja oli tosi hankala ei aina totellut ja pukitteli ja nousi pystyyn ja veteli joskus rodeoita jos oli huono päivä. Olen 155cm pitkä ja painan 42kg onko se liikaa ponillesi? Olen erittäin luotettava ja kaiken sään kestävä maalaisjärjen omaava ja tulen silloin kun on sovittu ellen ole kipeenä mutta olen tosi harvoin kipeä. voin kertoa lisää itsestäni sähköpostilla: [email protected] tai puhelimitse: 0451287727 eli missä päin ponisi sijaitsee ja olisiko se minkä hintaista?
      terveisin Satu Halme

    • Into vansa

      Mulla on poni se on settis ja sen nimi on Petu! Petu on tosi kiva poni 15v ruuna ratsastaessa aika kinkkisä! Oikealta nimeltään "Big Bedro" Sellainen täplikäs voi olla vähän levoton ilman kaveria!!!!!

      • horse_fantasy1

        hei into vansa missä päin ponisi asustaa? Ja onko miten korkea säkältään? Olisin kiinostunut jos on lähellä ja jos pystyisi vuokraamaan silleen että se jäisi kumminkin sinne tallille. Tietoja on myös lisää tuossa nimi merkillä horse_fantasy


    • ponia vailla

      moi
      Oon 11v. tyttö uudeltamaalta. Haluaisin vuokrata shetlanninponia oria ruunaa tai tamma. Kaikki käy. Oon ratsastanut noin.2 vuotta. koulua meen noin. helppo b ja esteitä oon pomppinut 50cm tiekin riippuu ponista. oon 150 pitkä ja painan 38kg.
      Jos sinulla on ponia tarjottavaksi ilmoittele [email protected] (sposti ositteeni)

      • kokenut vuokraaja

        Tässä ihan asiallista tekstiä!!
        Olen 12v (täytän 13v helmikuussa) tyttö Espoosta olen ratsastanut 6 vuotta, tasoltaani heB re 85cm. Olen vuokrannut ponia. Olen 153cm pitkä ja painan 37kg, siis ihan shetu ratsastaja vielä. Tässä siis näppärä poniratsastaja tarjoilla! :)


    • nepsushettis

      Etsin isoa shetlanninponia tai pientä ponia! Mielellään Espoossa.. silleen että tallille pääsisi busseilla 82,29,21. Mielellään arkipäivisin.. pituudeltani olen 157cm ja painan 55kg.. Olen ratsastanut 6 vuotta ja osaan käsitellä hankalia shetlanninponeja hyvin, Ei haittaa jos pukittelee, semmoinen kuitenki että voi hypätä!

      Jos löytyisi joku laitathan sähköpostia
      sähköpostini: [email protected]

      mielellään myös halpa!

    • luotettava vuokraaja

      Moi! Etsisin isoa shetlanninponia tai pientä ponia jota voisi vuokrata, Espoossa.. sileen että busseilla 82,29 tai 21 pääsisi tallille... olen pituudeltani 157cm ja painan 55kg. Olen ratsastanut 6 vuotta. Olen kouluratsastuksesaa ehkä h:b ja esteitä olen pomppinut yksittäisenä 70cm ja ratana 55cm.. osaan käsitellä todella hyvin hankalia shetlanninponeja joten pukit eivät haittaa, menen aina ratsastuskoulussa pukkiponilla.. olen todella luotettava ja tulisin aina tallille ellen olisi kipeä.. tietenkin voisin myös puhdistaa sen satulan ja suitset ja siivota karsinan!

      Jos löytyisi laitathan sähköpostia
      sähköposti: [email protected]

      mielellään myös halpa

    • mjf vuokraus

      Hei!
      Minulla on kaksi ponia:Nalle eli ylikorkea shettis ruunamme on 113cm korkea ja ikää löytyy 8v. Nalle pitää esteistä ja hyppää ratana 80cm. Koulusta hän ei niinkään välitä mutta menee kuiteski helppa c:tä. Vuokrattavissa tai ylläpitoon. Koko suomi. Kulut menee puoleksi. Kiltti hoitaessa. (= Ratsastajan koko: Maasto ja koulu 70/170 esteet 60/165 MAASTO VARMA!

      • luotettaja vuokraaja

        Missä Tämä Nalle shettis asustaa? Ja paljon maksaisi yhdeltä/useammalta kerralta?:)


      • luotettava vuokraaja
        luotettaja vuokraaja kirjoitti:

        Missä Tämä Nalle shettis asustaa? Ja paljon maksaisi yhdeltä/useammalta kerralta?:)

        Siis millä tallilla asustaa ja paljon maksaa yhdeltä/useammalta kerralta


      • rooooosaaaa

        MISSÄ PÄIN?


    • hansu2

      astetta haastavampi 104 sm shettistamma etsii napakkaa vuokraajaa Pornaisiin kotitallilleen. n.heb ja re 40-50 cm ja ye 60 cm.. testailee ja kokeilee ratsastajiaan. ei siis vuokrata vain matkusteluun selässä vaan mieluiten tavoitteelliselle ratsastajalle joka haluaa myös kisata seurakisoja ..
      lisätietoja : [email protected]

    • luotettava vuokraaja

      Olisin ehkä kiinnostunut Nalle shetlanninponista , missä tallilla asuu ja paljon maksaa ?

      • nalle ponini

        Minkä kokoinen;ikäinen olet(jos vuokraat Nallea) ois kiva tietää(=


      • Nalle ponini

      • luotettava vuokraaja
        nalle ponini kirjoitti:

        Minkä kokoinen;ikäinen olet(jos vuokraat Nallea) ois kiva tietää(=

        Olen 11v. Ja olen 55kg/157cm


    • Nalle ponini

      Me voimme tuua Nallen lähimmälle tallillesi ja sinun ei tarvitse maksaa kuin vuokraus (jos vuokraat yli kaksi kuukautta). Kulut laitetaan kuitenkin puoleksi jos otat ylläpitoon. Esin kolme päivää Nallen tallilla maksaa 20e koska tärkeintä on saada ponille liikuttajia! (= Sanokaa paljon TE oolisitte valmiita maksamaan. Ja muutes missäpäin asutte? (=

      • luotettava vuokraaja

        Missä tallilla Nalle asuu? Ai maksaisiko 3 päivää siellä tallila 20e?


      • Nalle poni
        luotettava vuokraaja kirjoitti:

        Missä tallilla Nalle asuu? Ai maksaisiko 3 päivää siellä tallila 20e?

        Juu maksais


      • luotettava vuokraaja
        Nalle poni kirjoitti:

        Juu maksais

        Millä tallilla? Voisin olla ehkä kiinnostunut!


      • nalle2
        luotettava vuokraaja kirjoitti:

        Millä tallilla? Voisin olla ehkä kiinnostunut!

        Ok. Nalle on yksityisellä tallilla :P


      • luotettava vuokraaja
        nalle2 kirjoitti:

        Ok. Nalle on yksityisellä tallilla :P

        Missä päin esim nalle asuu. Espoossa


      • Nalle2
        luotettava vuokraaja kirjoitti:

        Missä päin esim nalle asuu. Espoossa

        Joo nalle asuu espoossa


      • luotettava vuokraaja
        Nalle2 kirjoitti:

        Joo nalle asuu espoossa

        pystyisikö tuomaan tallille, esim ratsastuskouluun Nallea ? onko nalle enemmän pullaponi vai sellanen vähän laihempi ?:)


      • Nalle ponini
        luotettava vuokraaja kirjoitti:

        pystyisikö tuomaan tallille, esim ratsastuskouluun Nallea ? onko nalle enemmän pullaponi vai sellanen vähän laihempi ?:)

        Joo voisin tuoda Nallen nyt esm: ratsastus kouluun, koska on ollut kuukauden kun olin lomamatkalla... Semmonen perus shettis/amerikan shettis joka on hyvässä kilpa kunnossa (isän on amerikan shettis)


      • luotettava vuokraaja
        Nalle ponini kirjoitti:

        Joo voisin tuoda Nallen nyt esm: ratsastus kouluun, koska on ollut kuukauden kun olin lomamatkalla... Semmonen perus shettis/amerikan shettis joka on hyvässä kilpa kunnossa (isän on amerikan shettis)

        Okei, oletko esim. Facebookissa ? Jos voisit laittaa kuvan Nallesta ?:) pystyisikö Nalle olemaan teidän omalla tallilla kun vuokraisin ?:)


      • luotettava vuokraaja
        luotettava vuokraaja kirjoitti:

        Okei, oletko esim. Facebookissa ? Jos voisit laittaa kuvan Nallesta ?:) pystyisikö Nalle olemaan teidän omalla tallilla kun vuokraisin ?:)

        Ja mikä on Nallen paino/pituusrajat?


      • vuokraponia kaipaava

        Olen kohta 11 vuotias tyttö Järvenpäästä ja olisin kiinnostunut tuosta Nalle ponista. Olen ratsastanut 5 vuotta ja ratsastustasoni on Ko He B ja Re n.85cm. Olen 143cm pitkä ja painan 34kg. Minulla on oluut muutama hoitoponi. Kiitti jos vastaat ja jos kerran voisitte tuoda sen lähimmälle tallille niin tässä olisi sen tallin netti osoite jonne sen itse haluaisin www.järvenpäänratsastusseura.fi


      • Äääääähhh
        Nalle ponini kirjoitti:

        Joo voisin tuoda Nallen nyt esm: ratsastus kouluun, koska on ollut kuukauden kun olin lomamatkalla... Semmonen perus shettis/amerikan shettis joka on hyvässä kilpa kunnossa (isän on amerikan shettis)

        Hei mä oisin kiinnostunut tästä nalle ponista. Asun vantaalla ja olisi kiva jos laittaisit facebookissa viestiä niin voisin kertoa itsestäni enemmän. Olen 14v tyttö ja painan 47kg ja pituudelta 168cm. Oon hypännyt re 80cm ja koulussa heC. Oon ratsastanut 3v laita viestiä facessa mari hannola< -- tolla nimellä löytyyyy:)! Littakaa viestiä facessa jos teillä on joitain sokokoisa poneja tai pienikokoisia hevosia liikuttajaa vailla. Ja jos laiatte facessa nii kirjoittakaa siihen viestiin otsikoks "keskustelu.suomi23.fi" niin en ihmettele kuka pedofiili laitaa viestiä:)


    • roooosaaaaaa

      Vuokralle etsitään Vantaalla!

      12v tyttö etsii vuokralle ponia/ hevosta treenikaveriksi. Kisaaminen ei ole "päätavoite" ja tarkoitus, . Hakusessa on hevonen/poni, joka osaa, ja jonka kanssa mahdollista kehittyä eteenpäin.

      Olen ratsastanut noin 6vuotta eli osaan perus taidot ja hypännyt olen pituudeltani olen 152cm. hyppääminen tuo kivaa vaihtelua ratsastukseen, samoin ilman satulaa ratsastaminen, ja maastoilu luonnistuu varsin hyvin.

      Välimatkasta riippuen olen valmis käymään 1-2 kertaa viikossa, ja enimmillään kerta saisi maksaa15e.(ellei sovita) Mielelläni esimerkiksi putsaan karsinoita kuin varusteitakin ratsastusta vastaan ja useamman kerrallaan, esim. kuukausihinta voisi olla myös mahdollinen. Jos hevosesi on vailla vuokraajaa Vantaalla, ja haet sille luotettavaa ja asianmukaista ratsastajaa, ota yhteyttä . ph. 0409383440 ja sähköposti [email protected] . Etsitään nopeasti!!! kiinnostunut kinnkisistä åponeista myös

    • Pullaponi

      Minä etsin Lappeenrannasta hevosta tai ponia villiä tai lällyä. Olen tavoitteellinen ratsastaja ja olen ratsastanut 5 vuotta :)

    • vuokris

      Moi! Etsisin kaverini kanssa mahollisimmman helppoa shettista joka on kiltti ja kiva hoitaa.....ei olla mitään maailman kokeneimpia ratsastajii mut hoitsuja meillä on ollu jo jonkin aikaa..osataan ratsastaa perus jutut ja vähän hypätäkkin,ilman satulaa ja maastoa. Hoitaa osataan ja kamat laittaa...ollaan mielestämme tosi luotettavia ja meihin voi luottaa. Asutaan keravalla eli esim tuusulassa tai sipoossa jos olis ponii nii kiinnostais meit. Jos löytyis joku nii viestiä tähön sähköpostiin: [email protected] Ois kiva jos läytyis joku kiva ;)))

    • Lauraaaaaaa

      Moi,olen 11v tyttö ja etsin pientä ponia vuokralle. Mieluiten 105-135cm.olen ratsastanut 6 vuotta ja tasoltani HeB te 70cm.pituuteni on 149 ja painoni 40kg mieluiten Kouvolasta

    • Ponityttovuokraajaksi

      Mäkin olisin shettistä vaille v uokraajana! Olen Lahtelainen 11 vuotias 130 cm pitkä tyyppi. Olen ollut 2 vuotta hiukan äksyn shettiksen hoitaja, ja nyt olisin vuokrista vailla. Oon ehtinyt kaikkialta katsella, mutta ei sopivaa löydy. Poni voi olla aivan millainen vain, ja tekisin tallitöitä vuokrauksen eteen! Jos just sulta tällänen poni löytyy mulle ja ehkä mun samallaiselle kaverille yhteiseksi, niin sähköpostia tulemaan! Oisi hyvä, jos talli olisi edes lähellä lahtea.
      [email protected]

    • Hilmaaaa

      Olen 11v tytö ja etsin kouvolasta/valkealasta vuokra/liikutus ponia olen 136cm ja etsisin noin 105-140 ponia jolla voisi kisata olen itse heB/heC ja olen ratsastanut 2vuottq olen myös käynyt kisoissa ja toivon että poni voisi käydä este ja koulu kisoja

    • Vuokraponiavailla

      Heips! Olen 13 vuotias tyttö Lappeenrannasta. Etsin isokokoista shettistä tai pientä ponia. Kooltaan olen 40/150, olen ratsastanut 5 vuotta ja osaan käsitellä monenlaisia poneja. Jos jollain on poni vuokrattavana ota ihmeessä yhteyttä. [email protected]

    • Lollll

      En tiiä ootko oikeesti vanhempi ja läpällä kirjotat, mut Suomi24 EI ole oikee paikka etsiä vuokraponia. Jaaa et tuu saamaa nii ei kannata alottaa näit turhii keskusteluita

    • Anonyymi

      No siis mullakin on vähän niinkuin ylläpito poni ja oon 10.v😅mut yritä etsiä vaikka hevostalli.netistä ja katso vanhempien kanssa

    • Anonyymi

      Hei olen 11v tyttö vantaalta joka haluasi vuokrata ponia, olen harrastanut viisi vuotta ratsastusta ja on tässä vuosien varrella yksi vuokraponi ollut ja paljon hoitoponeja. Hoitoponin pitäisi olla suht lähellä yms oon 161cm ja painan noin 37kg

    • Anonyymi

      Minä ja minun kaveri etsimme Tampereelta vuokra ponia olemme harrastaneet ratsastusta vuoden olen 150 cm ja kaverini 145 cm olemme molemmat kymmenen vuotiaita

    • Anonyymi

      Minulla olisi tarvetta vuokra ponille.Olen harrastanut 5 vuotta,oon 147cm pitkä eli ei mitään kauhean isoa. Tamma tai ruuna mutta ei mielellään oria.Maastoja olisi kiva olla ja kenttä.( jos mahdollista voisin kisata).Osaan varustaa hevosen itse.Ponin olisi kiva osata edes vähän hypätä vaikka tykkään itse eniten laukata maastossa. Ponin olisi kiva olla maasto varma.Turun alueelta saa maksaa ja voin tehdä talli hommia yms.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe