Mies on epäsiisti

hutttulainen45656

Mua ärsyttää kun mieheni ei mielestäni huolehdi tarpeeksi hygieniastaan.
Hampaitaan pesee harvoin. Sen henki haisee aina kamalalta. osittain haju johtuu hänen lääkityksestään. Hampaat ovat ihan kamalassa kunnossa. Nyt mennyt vihdoin hammaslääkäriin kun asiasta valitin puolivuotta taukoamatta. Kaikki hampaat muovikuoritetaan. Ylärivistö onkin jo siisti.. Mutta pesis ne hampaansa! Ei tee mielu pussailla mitään kielareita ton takia.. Mikä siinä on niin vaikeeta pestä hampaat edes kerran päivässä? Yhdessä välissä sain sen pesemään hampaat laittamalla vessan seinään lasten sellaisen kiiltokuvajutun. Aina kun oli pessyt hampaat sai raaputtaa yhden kiiltokuvan, jonka alla oli kirjain. Viikon mittaan kirjaimista muodostuu koodi, jolla voi osallistua arvontaan mistä voittaa purkkaa. Ostin myös lasten haisuli muumihammastahnaa ja sillä pesee.. Naurattaa ja ihmetyttää yhtäaikaa.. Pitääkö mun ottaa taas aikuiselle miehelle kiiltokuvasysteemi käyttöön?!!!

No toinen.. Siitä en ole kehdannut mainita mutta mieheni kalsareissa on aina paskaa. Pyyhkii kyllä vessapaperirullatelineen vinkumisesta päätellen huolella mutta voisiko vika sitten olla, että se tuhrii? Siis joku siinä peppureiässä? Miten kysyä asiasta varovasti? Pitää aina kalsareita jalassaan. Seksinkin jälkeen kauhea kiire vetää kalsarit jalkaan vaikka kikkeli ihan spermassa.. Yh.

Suihkussa käy jotain kolmen päivän välein. Itse käyn päivittäin. Oon toivonut että edes joka toinen päivä. Koittanut asiaa parantaakkin..

Ukolla on pitkä parta. Ajelee sivuilta lyhyeksi. Pidän parrasta, mutta kun ei laiskuuttaan siisti niitä sivuja niin naama on epäsiisti. Miten jankuttaa parransiistinnästä? Lisäksi haluaisin siistiä hänen tukkaansa. Pitkät hiukset, jotka on puoliksi rastaa. Kuuluu siis tyyliin mutta haluaisin vaikka värjätä niitä ja vähän kerrostuttaa latvoja. Hiuksia pitää kiinni nykyään ja se on parempi. Komeamman näköinen tuolloin. Ehkä pitää ottaa vaan sakset käteen ja hiusväri..

No vaatetus.. Meillä ei oo kauheesti rahaa ja miehille ei kovin paljoa kirppiksiltä löydy vaatteita. Aika rehjuja pukee. Hyväksyy kyllä ostamani uudet vaatteet. Eli pukeutumiseen voin vaikuttaa.. Oon hävittäny hirveimmät vaatteet. Pitäis sen vaan antaa useemmin housujaan pyykkiin kun aina jossain mähnässä.

Kaikenkaikkiaan ukkoni linnatatskatyylisine tatuointineen näyttää öh aika no joltain rokkinistiltä. Ei ole nisti, eikä linnakundi mutta.. Itse kun olen taas tyylikäs nainen. Ei oikein tee mieli mennä hienoon ravintolaan hänen kanssaa. No ei hän sellaisissa tunnu viihtyvänkään. Sitä ahistaa niissä. Hotkii vaan ruokansa katse lautasessa ja tyhjentää viinipullon mahdollisimman äkkiä.

Että tässä niitä ongelmia.. Kai ihminen oppii tyylikkyyttä ja käytöstapoja toivoisin.. Häntä rakastan kuitenkin. ja on komea mies minun mielestäni omalla tavallaan mutta olisi paljon komeampi jos kiinnittäisi ulkoiseen olemukseensa enenmmän huomiota. Tuntuu vaan välillä kuin tarvis kouluttaa.. No perus äijjähän se on.

Niin ja kaljaa kittaa liikaa. Nyt on huomattavasti vähnetänyt kun otin eron vähäksi aikaa ja poistin hänen tavaransa asunnostani. Toivotaan, että käytös alkoholin kulutuksen kanssa pysyisi parewmmassa mallissa ja vähenisi entisestään. Itse juon myös mutta osaan olla juomatta. Hällä aina meno päällä. Olisi mukavaa jos kavereita voisi tavata ilman sitä kaljapulloa mutta kaveritkin juo. Mieheni juonee aikapaljon ahdistukseen ja jos on jotain asioita mitä ei osaa/halua käsitellä vetää perseet. Menis mieluummin terapiaan!

Joo semmonen sottapytty. Muilla samanlaista? Onko asiat jatkuvalla huomauttelulla ja jankutuksella parantunu? Onko väärin vaikuttaa toisen pukeutumiseen hävittämällä rytkyjä ja ostamalla tilalle uusia? Kukaan ei muutu hetkessä opituilta tavoiltaan mutta..

Muuten hyvä mies. Auttaa kotitöissä, on huolehtivainen ja rakastavainen. Anteeksiantavainen.. Suorastaan palvoo minua ja passaa kovasti. Seksielämä on loistavaa. Meillä on hyviä keskusteluja, huumoria ja hän on älykäs ja lahjakas tietyissä asioissa. Hän ei myöskään lyö eikä petä. Minä lyön joskus. olen menossa tämän takia terapiaan ja muidenkin syiden takia.

Aika varmaan auttaa. Ollaan molemmat alle 30 vuotiaita.

12

2377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Mun mielestä pitäs valita semmonen ihminen kumppaniksi, jolla on mahdollisimman samanlaiset tavat ku itellä. Ei toista voi noin vaan kouluttaa. Jos mies on epäsiisti ja viihtyy niin, niin miksi sitä kiinnostais muuttaa tapansa. Tai saattaa yrittää sun takia, mutta kiinnostus lopahtaa varmasti jos sitä ei oikeesti kiinnosta ittensä takia. En tosiaan usko että aikakaan auttaa, vaan tulee luultavasti olemaan aina enemmän tai vähemmän sottapytty. Vaatteita voit ostaa ja muuttaa sitä kautta pukeutumista, mutta ei se silti välttämättä vaihda vaatteita sen usemmin, mutta näyttäis ehkä siistimmältä.

    • rumamies

      kirjoitukses perusteella ei sun miehessä ole oikein mitään hyvää.juoppoki vielä on. Ihmettelen vaan miksi sä seurustelet sen kanssa?

    • nähty jooo..

      Kuvailit juuri pellon laidalla olevaa linnunpelätintä. Mutta joo semmoisiahan juuri ne perus aviomiehet ovat. Toisaalta perusvaimo on lyhythiuksinen ja liikalihava ja harrastukset nolla. Vaatetus on juuri ne trikoot jotka istuu lkäskien päälle. Röökiä vedetään taukoomatta ja kaljakin maistuu. Viinien päälle ei ymmärretä paitsi sen kotimaisen erittäin kuivan viinin eli kossun . Ruuanlaitto on jotain epämääräistä pöperöä kun viimeiset rahat menee himoshoppailuun. Pahimmillan vipeillä ja siinä sitä sitten ollan. Eli kusessa.... Sitten ihmetellään jos suhteellisen siisti mies ei häntä huoli...

    • outoa touhua

      Kyllä se on niin, että et voi muuttaa kuin itseäsi. Kyllä toisen lyöminen (väkivalta) on minusta pahempi ongelma, kuin se, että toisen ulkonäkö ja hygienia ei miellytä. Hän on kuitenkin sinun valinta. Muuta ensin itseäsi, tiedät sitten miten "helppoa" se on. Ihmettelen, miten huolehtivainen ja rakastava mies alistuu sinun väkivältaan? Pakeneeko juomiseen???

    • mun idea

      osta sille saippuaa, hammasharja ja tahnaa monta tuubia. Ja käske se hammaslääkäriin.

    • mitähän hygienia on

      Niin, alussa ollaan niis siistiä ja puhdasta, ei mene kuukauttakaan kun löytyy selitystä miksi ei voi mennä suihkuun-saunaan kuin kerran viikossa, hyvä kun silloinkaan. Naama karvojen peitossa kuin petolinnun persxxxx ja hammashygienia mitä sattuu- sitten ollaan ...niin mitä. Ensimmäisen kerran elämässäni minä tällaiseen olioon olen törmännyt :(
      Näillä tapauksilla on myös tupakka mukana, olut tottakai ja perjantai pullo, vaikka puhuvat toista. Luulevat vielä, että naiset ovat jonossa tulossa hänen etujaan viemään...hmm Miksi tällaista kutsutaan?

    • hampaatonpeikko

      Kun ryyppää liikaa joillakin on sellainen persus puoli että se alkaa vuotaa.

      Noloissa vartaloissa oli esim. että oli vielä sellainen peppu jossa oli joku kolo joka ei tyhjentynyt normaalisti.

      sinuna jättäisin mokoman hammaspeikon. Kun ei tule seksiä jos ei ole käynyt ensin suihkussa ja pessyt hampaat

      alkaa tuo hygienian hoito maistumaan. Mutta tämä vain että asutte erillään ja seksi on niin kuin palkinto ja se että saa olla sulla vieressä.

      Muuten laita vaihtolavalle ..

    • nita

      Olet nuori ja paljon voit tehdä miehesi hyvinvoinnin eteen. Ota hoitajan asenne, sano rauhallisesti mtä hänen pitää tehdä ja otat likaiset vaatteet pyykkiin silloin kun ne eivät ole miehesi päällä. Keskustele hänen kanssaan asioista ja terveydestä ja hyvinvoinnista. Hän saattaa vain tarvita apua omassa hoidossaan tai olla masentunut, eikä jaksa tehdä mitään itsensä eteen, muuta kuin tarttua pulloon.

    • toivoton tapaus

      Kaikki aivan samanlaista, mutta lisänä se, että ei auta kotitöissä eikä keskustele
      puhumattakaan huumorintajusta. Ja hän on potkinut minua ja haukkunut tosi rumasti.

    • Kitrs

      Apuraha, millaisia miehiä, yäk :( Itse olin itse asiassa samassa tilanteessa eli mies söi liikaa vääränlainen evästä, ei liikkunut, ei peseytynyt tarpeeksi, ei puhunut. Suurin ongelma oli lihavuus ja sen vuoksi kaikki muukin mätti. Ei ole enää minun elämässä 😅

    • oppeliini1

      Mistä maailmassa sinä loydät kuvaelemiasi ihmisiä!!!!!!!!!!!!
      Miksi sitten VALITSET olla samassa seurassa? Sinun logiikkaa on vaikea ymmärtää.

    • nohuuhhhuuuhuhuhuh

      Katkerien ämmien itkupalsta. Suomi24-terapiaa. Oisko muuta itkemistä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe