Mies pelaa tietokonetta koko ajan

hhhoihhoijaa

Onko normaalia että 30-vuotias mies ei tee mitään muuta kotona kuin pelaa tietokonetta? Tulee töistä ja avaa koneen ja istuu siinä n. klo yhteen yöllä ja menee nukkumaan. Jos on vapaapäivä tai loma niin pelaa silloin koko päivän. Yhdessä ei tehdä muuta kuin katsotaan joskus telkkaria ja syödään.

Luonnollisestikin mua ottaa suuresti päähän se, että kaikki kodinhoito/kaupassa käynti ja ruuanlaitto on mun vastuulla. En halua olla aikuiselle ihmiselle pelkkä kodinhoitaja.

70

11508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korjaan tekstiäsi

      Pelaa tietokoneella, ei tietokonetta.

      • Xxl

        Onko muilla mies joka räplää puhelinta, kun saa silmät auki.viikonloput ja illat painajaisia on tietokone televisio ja hyväs lykys viä puhelin ja tabletti. Siinä istuu eikä puhua pukahda.


      • Ongelmavaihaaste

        Ei tervettä, oman elämänsä hallinta hukassa.


    • Mieeees.

      Kuulostaa oudolta että aikuinen mies pelailee tietokoneella,itseä ei vois kyllä vähempää kiinnostaa mitkään tietokonepelit.

      • nimimerkki on pakoll

        Ei se nyt niin outoa ole.

        Interactive Software Federation of Europen tekemän markkinointitutkimuksen mukaan videopelejä pelaavan suomalaisen keski-ikä on 30 vuotta ja Euroopassa videopelien liikevaihto oli 7,3 miljardia.


    • eivind

      Ei ole normaalia. Et halua olla pelkkä kodinhoitaja; älä siis ole, vaan tee selväksi työnjako.
      MIetipä tulevaisuuttasi oikeasti tuollaisen tyypin kanssa, onko se sitä mitä elämältäsi todella haluat?

    • Gerhard__

      No ei ole normaalia. Kyllä normaali mies hellii naistaan hieman päivittäin ja pamputtaa kunnolla vähintään pari kertaa viikossa.

      Mitä itse teet silloin kun et hoida kotia/käy kaupassa/laita ruokaa?

      Lopeta kodinhoito ja laita ruokaa vain itsellesi. Ehkä mies herää sitten kun hukkuu omaan pa5kaansa.

      • hhhoihhoijaa

        Juu kokeiltu on, sitten se tilaa pizzaa.
        Ei välitä muutenkaan onko kotona siistiä tai ei, paitsi että mun tavarat on tietty aina tiellä..Kyllähän tää on ihan selvä peli, että lähteä täytyy mutta ei sekään oo aina niin helppoa.


    • joku pelaaja

      Kyllä se on koukussa koneeseen. Et sinä sitä loppumaan saa, vaan se suuttuu jos puutut asiaan.

    • joku

      Helli sitä ja sano että kaipaat sitä vanhaa miestäs, jos ei onnistu sano et heippa nyt on sun aikasi poistua pilaamasta mun elämäni aikaa ! Tsemppiä ja rohkeutta !

    • kanssasisar

      Kuulostaa siltä, että asuisit yhdessä minun exän kanssa. Hän istui koneella päivät pitkät, tosin se liittyi masennukseen ja huonompaan kauteen. Hän ei saanut mitään aikaiseksi silloin, kun itse olin töissä. Käytännössä olin siis parisuhteessa yksinhuoltaja, hoidin pyykit, kaupassakäynnit, ruoanlaitot ja siivoukset. Silti yritin, kunnes oma terveys petti, enkä enää pystynyt hoitamaan kahden hengen taloutta, kun hädin tuskin sain omat asiani hoidettua.
      Koeta selvittää syy taustalla, miksi hän pelaa. Jos on mt-ongelmia, niin passita hellästi keskustelemaan asioista jonnekin,toivottavasti saisitte siitä apua suhteeseenne. Jos kyse on vaan rehellisestä laiskuudesta ja siitä,ettei kiinnosta tehdä muuta, niin suosittelen, että lähdet kodinhoitajan paikalta. Sinä ansaitset parempaakin, kodinhoitoa voit tehdä jollekin myös palkallisena. :)

    • So what ?

      No antaa toisen pelaa olisko mukavampaa jo se vaikka vetäisis kossupullon ja hakkais sua aina kännissä ja haukkuisi, tai lähtee ryyppäämään kavereiden kanssa ainakuin on mahdollisuus. Parempi että on kotona pitääkö sitä aina nuohoo toisen kainalossa ja lässyttää rakkaudesta maailmassa on paljon idioottimaisempiakin ihmisiä kuin kaveri joka pelaa, täällä on taas näitä nirppa nokkia jotka vaatii joka sec huomiota.

      • metvirtual

        Mitäköhän peliä mirs pelaa, meillä oelad kanssa ympäri vuorokauden melkein ja lopulta syyksi paljastui toinen pelaaja, nainen jonka kanssa oli haudkenpaa; vaikka hengailivat vain virtuaalisesti


      • mies vai pikkupoika

        Aloittaja ei vaadi 'huomiota joka sekunti' vaan haluaisi kommunikoida miehensä kanssa mutta ei pysty siihen koska tämä on 'varattu' tietsikan toimesta. olet ilmeisesti itsekin sellainen, So what?


      • Nörtin nainen

        Olet todellakin rasittava mies jos sinusta miehen ei kuuluisi tehdä muuta kuin pelata koneella. Jos nainen joutuu hoitamaan kotia yksin ja toimimaan miehen palvelijana eikä kumppanina, niin ei kyllä mies ole parisuhteen arvoinen. Tuollainen ei ole parisuhdetta.


    • Mä pelaan usein koska kukaan ei tykkää minusta eikä naiset halua tutustua edes. Pelaaminen on ajankulua ja tekisin mieluusti jotain muuta. Käyn mä kuntosalilla 5-6 kertaa viikos ettei ihan rapakuntoon tule.

    • addiktio sekin

      entinen miesystäväni istui aina AINA kotona ollessaan tietokoneella. Jos yhteys meni poikki jostain syystä(maksamaton lasku tms) tuli kauhee hepuli, hyvä ettei seiniä pitkin mennyt. Kone auki kun tuli töistä, kaiken ajan koneella.
      Aikuinen yli 40v mies ! Ihan hermoheikko oli jos joutui olemaan jossain niin ettei ollut konetta lähellä. Miehellä oli kyllä muitakin ongelmia jotka myöhemmin selvisi minulle mm. peliriippuvuus yms. Joten..enää ikinä en ottaisi miestä joka istuu koneella. Kyllä yhdessäolossa täytyy muutakin olla. Mutta sairaus sekin. Minä ulkoistin ukon, enkä ole päivääkään katunut.

    • yksinäinen...

      Samaa minä teen. Ei ole kavereita, ei tyttöystävää, ei vanhempia, ei mitään. Pelaan siis aika paljon. Käyn kyllä kuntosalilla joka päivä mut pelamiseen voi mennä 10 tuntiakin päivässä. joskus kävin vaikka missä ja yritin tutustua ihmisiin mut ei ketään halua minuun tutustua. joten aloin pelaamaan.

    • ~jfsfew~

      Minun mieheni viettää aika paljon aikaa koneella, mutta hän tekee myös paljon muuta, joten en ole jaksanut vetää asiasta pulttia. Onhan minullakin omia juttuja kotona, mitä teen ilman miestäni. Jos mies ei osallistu kodin hoitoon, kaupassa käyntiin tai ei voi lähteä kyläilemään tietokoneen takia, niin silloin on ongelma!

    • lopeta valitus

      Näitä nykypäivän ongelmia, anna miehen pelata jos haluaa!

      • Ei anteeksi

        Ei se aina auta, vaikka antaisikin miehen pelata. Siitäkin voi mies saada hepulin aikaiseksi. Minä annoin miehen aina pelata, enkä koskaan, kertaakaan kieltänyt pelaamasta saatikka tekemästä muita omia asioita.

        Silti: Mies väitti koko suhteemme ajan, etten anna hänen pelata, enkä anna tehdä muitakaan omia asioita. Kertoi, että hänellä on huono omatunto, jos hän tekee yksinään jotain.

        Jos kysyin, miksi hän raivostuu siitä, että EN estä pelaamista ja omien asioiden tekemisestä, sain haukut, joita hän ei kertaakaan pyytänyt anteeksi omasta aloitteestaan. Minä jouduin lepyttelemään miestä ja pyytämään itse anteeksi, kun kysyin, miksi en muka anna hänen tehdä mitään, tai miksi hän ei ole pahoillaan haukkumisesta. Vanhempanikin saivat osansa perättömistä syytöksistä, joita mies heistä keksi. Eivät todellakaan tykänneet, ja miehen välit vanhempiini katkesivat. Tästäkin mies syytti minua. En saanut puolustaa omia vanhempiani miehen mielestä, vaan heidän olisi pitänyt tyytyä kuuntelemaan perätöntä roskaa itsestään.

        Jos joku mies ei ymmärrä, että ei voi kertoa perättömiä asioita tyttöystävästään ja hänen vanhemmistaan, ei sellaisella miehellä ole mitään saumaa olla minun kanssani. En tiedä, kuka tuollaista käytöstä jaksaa katsella?

        Erohan siitä tuli jo ajat sitten. Olin todella helpottunut ja sain elämäni takaisin. Mies selitti, kuinka rakkaus on loppunut, kun hän ei saa anteeksi... Kaikki sonta pitäisi vissiin antaa anteeksi? Enpä usko.


    • oho3

      Pistä se koville. Sano et ero tulee ennemmin tai myöhemmin jos ei pelaaminen lopu.
      P.s. olen mies, ja entinen peliriippuvainen.

      • korpium

        En usko että olet. Peliriippuvainen, todella riippuvainen sanoo että okei erotaan. Oikea tie on yrittää vähentää pelaamista ja koittaa keksiä muuta tekemistä. Pelaaminen on ajakulua ja elämäntapa -> pitää yrittää muutta elintapoja ja keksiä muuta ajankulua.


      • 11+18
        korpium kirjoitti:

        En usko että olet. Peliriippuvainen, todella riippuvainen sanoo että okei erotaan. Oikea tie on yrittää vähentää pelaamista ja koittaa keksiä muuta tekemistä. Pelaaminen on ajakulua ja elämäntapa -> pitää yrittää muutta elintapoja ja keksiä muuta ajankulua.

        Hei korpium, luuletko että ap ei ole puhumalla yrittänyt vähentää miehen pelaamista? Miten nainen pystyy puhumalla vierottamaan miehen miehen omasta peliaddiktiosta? Ei mitenkään. Pitää sitä sun tätä mutta jos miehen mielestä kaikki on hyvin eikä hän edes kuuntele marmatuksia, niin mitä käytännössä ehdotat?


    • play the game

      Miks et pelaa sen kans?

    • Must tuntuu, että mulla on sama vika tuon mieheni kanssa. Istuu päivät pitkät konella ja laittaa kaiken siivoomisen ja ruuan laiton minun vastuuni. Hän on tosiaan vasta 23-vuotias ja itse olen 22-vuotias, mutta hoidan kaikki muut myös koiaamme, joka on virallisesti mieheni ja hän ei hoida sitä mitenkään. :/

      • lifemocker

        mitä helvettiä, eihän sitä nyt joka päivä tarvii siivota tai laittaa ruokaa!?


    • onions

      Riippuu mikä peli kyseessä. :D Jos on Wow niin suosittelen pistämään eropapereita valmiiksi. :3

    • pjollp

      Kyllä se on epänormaalia. Nykyään ehkä yleistä, mutta ihan hirveää olla sellaisen kanssa parisuhteessa tai varsinkaan pitää yhteistä kotia.

      Kuvio on tuttu, heti aamusta koneelle ensimmäisenä, siinä ollaan niin pitkään kunnes on lähdettävä asioille, koneella pelataan, koneella syödään, koneella katsotaan jopa televisiota, koneelle mennään heti kun tullaan kotiin, koneella juodaan kaljaa, koneella juodaan kahvit, koneella tupakoidaan, konella hoidetaan kaverisuhteita. Työn lisäksi muulloin ehkä roikutaan juomassa jossain, mutta heti sen jälkeen kännissä koneelle. Nukkumaan tullaan aina koneelta.

      Pakolliset siivoukset ja ruuan laitot, kun on pakko, hoidetaan, tietysti laiskasti vailla kiinnostusta tai asioihin paneutumista, ja ollaan olevinaan niin normaalia että, mutta mitäs se auttaa? En minä ainakaan halua olla äijän kanssa joka ei kotona tee vapaa-aikanaan omasta tahdostaan mitään muuta kuin istuu koneella, eikä muu kiinnosta.

      Ennen seksiä ollaan koneella, seksin jälkeen mennään koneelle. Koneella katsotaan pornoa, koneella etsitään naisten kuvia. Missä tahansa ollaan, on tunnelma hermostunut ja halutaan kotiin jotta saa istua koneelle. On niin kovin seksikästä mennä anelemaan mieheltä huomiota koneen äärestä. Haluja nostattavaa katsoa kun tietokonetuoli kuluu puhki ja äijän perseeseen kertyy selluliittia.

      Sellainen vasta onkin kunnon uros.

      Ei kiitos enää.

    • WOWADDICTION?

      Kaksi viimeisintä exääni ovat kummatkin WOW-riippuvaisia, viimeisin pahempi vieläpä! Ex pelasi myös töiden jälkeen 16.30-22. Ruoat tein ja vein naaman eteen lasit ja lautaset sekä hain pois. Huusi mikin kautta pelikavereiden kanssa "HIILAA HIILAA SITÄ WARLOCKIA! AIIIIIIIIIIIIII"ja hakkasi näppäimistöä. Jos kuoli, haki kaljaa kaapista ja peli jatkui. Ja hän nimenomaan pelasi WOW:ia sekä Call of Dutya nörttikavereidensa kanssa vkloppuisin tietysti pleikkari-illat jätkien kanssa. Seksistä ei tietoakaan eikä paljon mistään muustakaan. Kerroin, etten pidä tällaisesta "seurustelusta" ja jos ei asiat muutu hänen osaltaan, muttei pelaava mitään kuule(????). No potkasin miehen pihalle - joutui muuttamaan takaisin vanhempiensa helmoihin ja sitten alkoi se iänikuinen kinuaminen "ota minut takaisin, parannan tapani" :D P*SKAT! Elämäni paras päätös erota hänestä! Nykyinen mieheni on niin hyvä, en vaihtaisi (mitä edes ylipäätään olen näissä peliriippuvaisissa nähnyt)

    • sama juttu

      Munki exä istu koneella 24/7. Ihme tyyppi. Pelaili ja tutki näitä forumeita ja kommentoi jotain skeidaa (nimim. lifemocker). Heitin sen niska perse otteella pihalle ;)

    • Feleantti

      joo mun ex pelasi kanssa, kunnes otin ja lähdin. Siihen loppui se pelaaminen. Eli jotakin suhdepakoilua ilmeisesti oli.

    • neiti666

      Meilläkin istutaan koneella yli 4 tuntia ja mies kova pelamaan. Siskonsa sanoi, että tulee aina ns. uhmaikäiseksi, kun ei saa olla koneella.
      On myöntänyt, että on koneella, mutta ei vähennä ennen kuin vedän johdon seinästä.

      Eli näin meillä: jos mies on koneella enemmän kuin 4 tuntia päivässä, niin ota johto itsellesi, niin mies ei voi ladata akkua eikä pelata. Jos alkaa huutaa tai kiukutella, niin sano, että jos et vähennä istumista konella, niin lähdet menemään, tottelet ja vietät aikaa kodin tai parisuhteen parissa.

      Naiset teillä on oikeus avoliitossa tai avioliitossa ottaa ohjat käsiinne ja vaikka huutaa ja uhkailla asiasta! Tietokoneriippuvuus on vakava ongelma myös istujalle itselleen kuin myös ihmissuhteille.

    • happy ending

      Itselläni oli samanlainen ongelma. Kävin koulua ja poikaystävä oli työtön. MInulla on vielä koirakin. Käytin aamulla koiran ja koulusta tullessani avokki oli koneella. Ei ollut käyttänyt koiraa ollenkaan, tiskit oli tiskaamatta, kämppää ei oltu siivottu.
      Yhdellä kertaa sain tarpeekseni siitä ja vein näytön virtajohdon mukaani tyttöjen illan istujaisiin. Kun tulin takaisin kotiin niin kappas vaan, mies oli tiskaamassa.
      Ja kettuilin kyllä ihan kunnolla sille :D
      Siitä se oppi. Tämän jälkeen on tehnyt kotitöitä ja koiraa lenkittänyt :) Välillä aina pitää vähän huomautella, mutta ei tarvitse huutaa ja jäkättää että sana menee perille.

    • hhhoihhoijaa

      Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille...Väliaikapäivitys: eli vieläkin asutaan saman katon alla, tilanne ei ole juurikaan parantunut, ainoa muutos on ollut se, että sovittiin että molemmat ostaa ja tekee omat ruokansa...Sekään ei nimittäin herralle sopinut että oltaisiin esim. vuoropäivinä käyty kaupassa ja laitettu molemmille ruokaa, joten ymmärrätte varmaan että kyseessä ei ole aikuinen, parisuhteeseen kykenevä ihminen. Laitoinkin vähän aikaa sitten asuntopaperit vetämään, helppoa ei eroaminen ole, mutta ei tässäkään ole mitään järkeä.

      • nörtti mies.

        Juu, ei tuo ole mikään suhde jos toinen vaan pelaa eikä vietä aikaa naisensa kanssa. Itsella on ps 3 konsoli ja pelaan joskus ja tietokone on. Toki sinkkuna tulee vietettyä koneella paljon aikaa. Joskus oli niin että kävin baareissa paljon ja kaikenlaisissa jutuissa mutta kun en löytänyt tyttöystävää niin on sitten tullut oltua koneella paljon.

        Totesin että naiset ei musta tykkää joten vietän kotona paljon aikaa ja pelaan netissä koska netsissä on kavereita ja nekin pelaavat. Kyllä mä heti vähentäsin pelaamista jos joku naine minusta alkais kiinnostua. Sentään 10 vuotta kiersin baareja ja olin urheilu seurassa, harrastamassa jalista ja säbää mut en ole kai sittensellanen josta naiset kiinnostuu.


    • kiltti mies.

      Muuta mun luokse.

    • Sama juttu

      Kuulostaa ihan normaalilta täällä. Kotityöt ja omat työt on mun vastuulla, ja mies on työtön ja pelaa tietokoneella.

    • liibalaaba4

      Miun mies taas on 23 vee ja on kokoajan Facebookissa niit pelejä pellaamassa.. voi voi!! no toisaalt parempi niin, että pelaa kuin se että ois mummoja tuolla pihalla potkimassa...

    • Riippuvuutta

      Yleistä voi toki olla "Ei se nyt niin outoa ole.

      Interactive Software Federation of Europen tekemän markkinointitutkimuksen mukaan videopelejä pelaavan suomalaisen keski-ikä on 30 vuotta ja Euroopassa videopelien liikevaihto oli 7,3 miljardia."

      Tavallista ja yleistä voi pelailu olla, Ei se silti tervettä ole, että kaikki aika menee pelaamiseen. Se on riippuvuutta. Läheiset kärsivät.

    • NoNiin

      Kuulostaa niin tutulta, ainoa ero on se, että meillä vaimo on koneella en minä. Minusta kyseessä on selvästi parisuhdepakoilu.

    • Miesi..

      Itse en harrasta lainkaan mitään tietokonepelejä,en ymmärrä ettei joku keksi elämäänsä muuta tekemistä.

    • kyllästynyt 333

      Onko sit luonnollista kun 45-vuotias mies istuu kaikki viikonloput aamusta iltaan telkun ääressä. Sit kun ei tuu mitään mielenkiintoista niin siirrytään tietokoneen ääreen. Kypsä oon!! Tarpeeks tätä uusiokuviota on katottu. Aina kun hänen lapset tulee hälle joka toinen viikonloppu niin mikään ei muuta! Tämä lähtee kohta..

      • kyllästynyt333

        .. Ai niin.. tuohon edelliseen vielä lisäys.. kaikki arki-illat myös.


    • peliriippuvuus

      hei oikeest eletään nykyhetkeä "tässä ja nyt" tällä hetkellä tekemistä riittää koneelta tekin istutte koneella? päivitätätte suomi24:ään avoimesti ongelmista ja jokaisen naisen suusta kuulen "mies ei tee mitään istuu koneella ja mä siivon HÄNEN sotkut ja HÄNEN vaatteet pesen ja hoidan (jotakin) elukkaa" KUKA PYYSI SIIVOTA KUKA PYYSI PESTÄ MIEHEN KALSARIT ettekö ymmärrä.... meidän naisten vastuu ei kuulu hoitaa miesten asioita jotenka jättäkää ne vaatteet likakoriin ja tehkää itsellenne lupaus nämä ovat PEKAN jätöksii niihin en koske.... odotatteko mies keksii valmiiksi teille tekemistä? vai miksi ette anna viettää omaa aikaa TEKIN ISTUTTE FB:ssä "se on eriasia kuin peli" niin just silti se on TIETOKONESEKIN

      Joten keksikää omaa tekemistä jos miehen pelaaminen häiritsee noin paljon ette hyväksy nykyhetkeä mikä on normaalia niillä kenellä on lapsia ne tietävät nuoren jannut pelaavat pelejä ja tytöt chattaa fb:ssä te istutte suomi24:sessa ja tässä ei tarvii väittää vastaa "peli on eriasia kuin suomi24 tai fb" yhtä sama asia kuin tietokone...

      eli en vie toisilta vapautta tehkää mitä teette tässä oli oma mielipide sekä rakastakaa miestänne sellasina kuin ovat ONKO PALJOO PYYDETTY? kiitos olin kirjottanut tarpeeksi tietokoneelta ;)

    • SeppoZ

      Minkä ikäinen tahansa voi pelata, ei se katso ikää. Monet tietokone-/konsolipelit ovat todella koukuttavia ja niihin voi todellakin mennä aikaa liiankin kanssa. Parisuhteessa voi aivan hyvin sopia asioista. Esimerkiksi siten, että toinen puolisko saa pelata kaksi tuntia päivässä ja toinen vastaavasti katsoa TV:tä kaksi tuntia. Muulla ajalla toimitaan yhdessä ja hoidetaan yhteisiä asioita. Pelien pelaaminen ei sinänsä ole sen kummempaa ajankulua kuin TV:n katselu, musiikin kuuntelu tai kirjojen lukeminen, joten sitä ei kannata tarpeettomasti demonisoida tai mystifioida.

    • thinktwice

      Mitä v--tua, aikuiset äijät räplää jotain pullsitti-peliä kaiket vapaat. Järki hoi, tossa iässä pitäs kyllä joku muu tai jotkut muut asiat kyllä kiinnostaa enemmän. Ja olit sitten aikonut katsoa koko parhaimman ikäsi moista pentua!!??Suosittelen lähtemään, joudut muuten vielä todistamaan peliriippuvuuden ja vielä kasvattamaan miehesi aikuiseksi. Kannattaisi toimia aika pian varsinkin, jos pelaamista on ollut pitkiä aikajaksoja. Kaikkea akat sietää mukisematta. Haaveiletko lapsista? Tollasen äijän kanssa voit sit sen unohtaa

    • eijaksaenään

      Hei. Sun miehesi sentään käy siellä töissä. Kuvittele samanlainen tapaus joka ei edes halua hakeutua töihin.

      Myi aikanaan itsensä minulle akateemisena opiskelijana ja ahkerana työssäkäyvänä, toiset huomioivana miehenä. Tätä illuusiota kesti sen kolme-neljä vuotta.

      Nyt vaan toivon että edes löytäisi sieltä netistä naisen ja lähtisi vihdoin pois..

    • newWORLD

      Kiinassahan tästä on tullut jo ongelma. Kaikki sinkut koteloituvat asuntoihinsa ja koneelleen. Koneen kautta eletään nykyään myös ne ihmissuhteet ja tunteet. Kuinka paskemmaksi tää maailma voi enään mennä?

    • eyik

      On se kumma miten naisia kiinnostaa vahtia toisten ajankäyttöä. En minäkään puutu siihen mitä naiset tekevät vapaa-ajallaan. Ei naistenkaan ajankäyttö ole sen kummempaa. Eräskin puuteroi naamaansa aamuisin 20 min joka aamu.

      • jepsanssaa

        Joo mutta oisko se sun mielestä enää normaalia, jos se puuteroisi nenäänsä 10 tuntia päivässä? Alkaisitko kenties olemaan edes hieman huolissasi asiasta?


      • jepjepje

        No alkaiskohan sitten kiinnostamaan, kun ei ole kukaan tuomassa ruokaa sun naamaneteen eikä kukaan pesemässä sun pyykkejä ja vaatekaappi on tyhjä?


    • VikojaViimeaikoina

      öö hirvee hankalaa saksia vaiks kovalevyn piuhat tai pistää sinne ruuvimeisselillä? :))

    • normaalimieskö

      Myn exä istu kaiket päivät ja yöt koneella. Ei juuri edes nukkunut. Tumputti käteen koneella monta kertaa vuorokaudessa katsellen anaalipornoa. Palattiin kuitenkin yhteen ja mä siivoilen, mies tumputtaa koneella. Ei tää niin paha oo. Parempi koneella tumputtava mies kuin elellä yksin.

    • 56320

      Hän on ihan selvästi peliriippuvainen jos ei voi muuta tehdä vapaa-aikanaan. Sinun kannattaa miettiä haluatko elää peliriippuvaisen kanssa vai et. Tee päätös ja elä sen päätöksesi kanssa.

    • mies3999

      Olen koneella päivisin 15 tuntii. Naiset on niin rumia että seurustelu ei kiinnosta.

    • asdsdasdsad

      Jep! Antakaa nirppanokat miehenne pelata, ei siinä mitään pahaa ole! Ei teitä jaksa koko aikaa huomioida ja lempiä kun ette sen eteen kuitenkaan itse mitään tee! Piereskelette vaan soffalla ja pitsipöksyt vaihtuu mummakalsareihin.

    • sande16

      Ei ole normaalia. Hänellä on peliriippuvuus. En muista oman exäni ikää (enkä haluakaan), mutta hän oli juuri samanlainen. Hän asui vanhempiensa luona. Kun olimme siellä, mies vain pelaili ja pelaili. Kun oli ruoka-aika, hyvä kun malttoi käydä syömässä, kun oli taas kova kiire päästä koneen kimppuun pelaamaan wow-nimistä peliä. Mies (ennen töihin pääsyä): heräsi 09.00 (arvioitu kellon aika, kun tarkkaan en enää muista), pelasi ja pelasi, välillä saattoi opettaa pelaamisen muutamaksi tunniksi, jotta päästiin käymään kaupassa ostamassa safkaa ja koirilleni ruokaa ja taas alkoi pelaaminen. Pelaamista kesti 17.00 aikoihin, kunnes oli ruoka-aika. Kävi syömässä ja meni pelaamaan tai kävi syömässä ja röökillä ja meni pelaamaan ja pelas 22.00-23.00 asti ja vietti 1-2h kanssani aikaa ja laittoi nukkumaan tai kävi syömäss, röökillä ja laittoi päikkäreille (2h) ja herättyään alkoi pelaamaan. Mies (töihin päästyään): sama homma, mutta teki töitä ensin 07.00-16.00 asti ja sitten alkoikin se pelaaminen. Itse omistan 2 koiraa. Mies ei välittänyt kanssani lenkkeillä koirien kanssa, eikä juoksuttaa niitä (toki toisaalta ymmärrän, koska koirat minun, eikä miehen). Kaikkein p**kin temppu ikinä: loukkasin polveni (toisesta polvestani meni polvilumpio sijoiltaan, joten jouduin ambulanssilla sairaalaan, sain kipsin jalkaani ja kepit), ei voinut auttaa koirien ruokkimisessa, lenkkeilytyksessä, eikä juoksuttamisessa. Onneksi hänen vanhempansa auttoivat minua, kun en itse oikein voinut kävellä (kuvittele omalle kohdalle sama tilanne, niin teidät tunteen, ennen kuin alat avautumaan). 7kk jaksoin häntä katsoa, kunnes eräänä päivänä (kun olin kotona), soitin miehelle ja sanoin, että tämä oli tässä. Silloin kun toinen tarvitsee jossain suhteessa / määrin apua, niin silloin se himputin peli ei saa olla niin tärkeä, ettei jouda auttamaan. Onneksi nykyinen on ihan toista mata, kuin tuo minun exäni.

    • Onnellisia1234

      No meillähän asiasta ei kitise kukaan, kun emäntäkin pelaa(tuleva tohtoris rouva). Olemme 30v ja 25v. Omistamme omat ps4 konsolit, tietokoneet jne. Hommat sujuu aika leppoisesti niin että molemmat hoitaa kotihommia, kun kerkeää tai jaksaa. Mikäli toinen tarvii apua pelit menee pauselle. Ruoka tehdään välillä yhdessä välillä toinen hoitaa. Sama tulee siivoamiseen ja pyykkäykseen. Kaupoilla käydään aina yhdessä. Välillä käymme salsaamassa ja välillä lenkillä yhdessä tai erikseen.
      pelaamisesta jatkuva nalkututtaminen ei auta.(molempien ex puolisot tekivät tätä) Mielummin sopii yhteiset askareet ja peliajat mutta kohtuus kaikessa. Ei pelaamista aina voi laittaa kakkoseksi.
      Mies ei voi olla naisen harrastus, minusta jos naisella on aikaa nalkuttaa pelaamisesta hänellä ei ole omia mielenkiinnon kohteita, eli harrastuksia. Parisuhteessa ei tarvitse aina kaikkea tehdä yhdessä. Tämmöinen takertuminen tappaa minkä tahansa parisuhteen oli harrastus tai harrastuttamattomuus mikä vaan.
      Meillä on myös muita harrastuksia mutta, kuten molemmat ovat todenneet väärän ihmisen kohdalla ei ole väliä mihin aikansa tuhlaa. Se on aina väärin mikäli se ei ole yhteistä aikaa, eli puolison ehdoitta sanelema tekeminen.
      Ymmärrän toki oneglman lasten kasvatuksessa mutta silloin miehen tai naisen on vaan tiedettävä asioiden tärkeysjärjestys.

      • ddfggafg

        "Ei pelaamista aina voi laittaa kakkoseksi."

        Ei tarvikaan. Mutta ei varmaan myöskään aina ykköseksi? Nimenomaan kohtuus kaikessa, eli jos pelaaminen tai mikään muukaan harrastus ei jätä koko muuta elämää varjoonsa niin tilannehan on ihan ok.


      • Eekebrveeksk

        TÄssä oli kyllä hyvä kommentti


    • Blablaa2016

      Tekeekö miehet muuta kuin pelaa? En ole ainakaan huomannut. Jos joku mies ei pelaa ja on sinkku, voisi ilmoittautua mulle :).

    • R0hkeutta

      Sano sille että tää suhde on ihan hanurista, et koska se ettii uuden kämpän tietsikkansa kanssa ja että sulla on nollatoleranssi noihin tietokonetouhuihin ja tämmönen suhde ei ole terve! Aseta myös aikaraja kauan voit sitä kestää ja tee päätös!:)

    • Stressaantunut

      Minullakin sama ongelma kotona. Ollaan parikymppisiä. Poikaystävä menee koneelle pelaamaan heti ku pääsee töistä ja istuu siinä iltaan asti. Vapaa päivinä sama homma heti herättyä. Minä aina siivoan ja yleensä teen ruuan, poikaystävä tekee todella harvoin ruokaa. Kaipaisin enemmän yhdessä oloa, esim vaikka iha yhdessä syömistä pöydän ääressä taikka television katsomista. Jos hän joskus tulee yhtäaikaa pöydän ääreen syömään niin silloin katsoo puhelimesta videoita ja en pysty kunnolla juttelemaan hänen kanssaan sillä haluaa keskittyä videoon. Olen kaiken lisäksi raskaana, joten yhdessäolo olisi kiva juttu. En viitsi hänelle asiasta mainita, sillä jos olen nätisti joskus hänelle pelaamisesta yms maininnut niin loukkaantuu asiasta.

      • Herääpikkuhölmöläinen

        No siinähän se suurin syy on präntätty ihan mustalla valkoiselle. Olen kuvitellu nykyajan tyttöjen olevan jo niiin valveutuneita, viisaita ja fiksuja, etteivät anna lupaa lepsuilla parilleen.

        Hiljaisuus on myöntymisen merkki, joten hiljaa ei missään nimessä pidä olla. Jos sanat loukkaavat, tee jotain, häivy vaikka. Heräisikö se kaveri, huomaisiko olemassaolosi? Onko kivaa olla itsestäänselvyys?


      • onjoex

        Nyt on viimeinen hetki tehdä asialle jotain, koska tilanne EI itsekseen muutu edes silloin kun taloon tulee vauva. Itse perustin perheen tällaisen tyypin kanssa (luulin tilanteen muuttuvan), asiasta keskusteltiin ja riideltiin, mutta mikään ei muuttunut. Sain kuulla olevani vain vittumainen nipottaja.


      • Ruuduntuijottajat

        Pelaamisen tilalla/ohella voi olla tosiaan mikä tahansa muukin olematon notkuminen, tuijotetaan tylsänä netflixiä/facea tai mennään harrastuksiin ja kotona ei jakseta kuin lorvehtia aivot nollilla jotakin ruutua tuijottaen. Tullaan valmiseen pöytään tai syödään valmisruokaa, ei tartuta kotihommiin oma-aloitteisesti , sanomalla vasta ja haluttomasti naama kierossa, "ei jaksa". Ei oikein kiinnosta edes jutella kumppanin kanssa.

        Tuon tyyppiset ihmiset ovat ehkä ok kevyinä seurustelukaverina, mutta asuinkumppaneina eivät. Aikuinen parisuhteeseen kypsä ihminen haluaa panostaa omaan kotiinsa ja yhdessäoloon arkitoimissakin kumppanin kanssa, eikä se tunnu työltä tai välttämättömältä pahalta.

        Olen samaa mieltä kuin edellä, että tilanne ei todennäköisesti muutu. Pahenee vain kun lapsia tulee. Jos ihminen on tuon luonteinen, hän kokee rajoittava ja ahdistavana ettei saa olla kotona rauhassa mitään tekemättä, haluaa pelata vaan ja katella telkkaa tms. Toinen on siis toisen mielestä nipo ja toinen toisen mielestä laiska ja passiivinen. Puoliskot ovat vääriä toisilleen silloin.

        Minäkin erosin. En ikinä halua enää jakaa kotiani ruuduntuijottajan kanssa.


    • Nainen-36

      Minä erosin eksästä koska pelasi pleikkaria vaan koko ajan. Pelasi 8 tuntia päivässä ja monesti 12 tuntiakin. Nyt minulla on mies joka tekee muutakin kun pelaa, tai ei se pelaa edes usein ja on netissä niin tekee muutakin. Vie minua ulos ja veneilemään ja pyöräillään yhdessä usein. Yhdesä menemme festareille ja mies myös kokkaa ja käy kaupassa.

    • Kyllästynytt

      Minunkin poikaystävä pelaa koko ajan suhteemme on kaukosuhde joten olisi kiva jos hän viettäisi aikaa kansanaitulla mutta hän jaksaa päivän olla kanssani kunnes vajoaa pelaamaan ja sitten pahoittelee ja pyytää anteeksi kunnes on jo taas pelaamassa :( eikai tässö voi muuta todeta kuin että pelit ovat minua kiinnostavampia joten erota kai tösösse täytyy ehkä joku muu osaaon huomioida minua paremmin

    • fWEGRGH

      "Luonnollisestikin mua ottaa suuresti päähän se, että kaikki kodinhoito/kaupassa käynti ja ruuanlaitto on mun vastuulla."
      hmmmm.....hieno peli luurit korvilla vai tuo ihana upea seksikäs vaihtoehto, nyt on kyllä pakko miettiä!!

      Enkä itse pelaa mitään mutta sama logiikka toimii naisilla moniin(kaikkiin) miehen harrastuksiin, pitää olla habaa ja kroppaa mutta treeniajat ja käymiset ärsyttää ja on poissa maton pesusta..sitten ihmetellään miksi ei näy kotona :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe