riparille...yksin...pelottaa

14v tyttö

Kaikki mun kaverit meni samoille rippileireille toistensa kaa mut mä en ehtiny enää mukaan:( ny oon sit menos YKSIN riparille ja mua pelottaa ihan sikana et jos en saa kavereit ja mua syrjitään ja jään yksin!apua voiko siinä käydä niin!? Omia kokemuksia??

25

5247

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokuvaa:P

      minne riparille ? mispäi suomee ?

      • @lott@j@

        Wn haluis paljastaa mikä kirkko, mut se kirkko on helsingis kummiski:)


    • fyffeli.

      En tuntenut riparilta ketään kun sinne menin. Kaksi tiesin nimeltä kun samassa koulussa olivat (toinen oli isonen). Ja tutustuin moniin ja sain paljon ystäviä. Ei tarvi pelätä, riparilla on paljon myös ryhmäytymisjuttuja nin ryhmähenkivakuutuksen löytyy äkkiä(:

      • fyffeli .

        Kännykällä netissä.. Niin siis ryhmähenki ei ryhmähenkivakuutus niinkun ennustava teksti tonne nakkasi:D


    • jeesusonherra1

      Rukoile Jeesusta että on sun kanssa siellä ja että leiris sujuu hyvin :) Mäkin voin sun puolesta rukoilla : >

      • Terv.Mirka

        Rukoile mielummin Mustanaamiota

        Tiesithän että Mustanaamio rukoukset toimii 100% yhtä hyvin kuin jumala ja jeesus rukoukset.

        Ihanaa olla rehellinen !


      • Anonyymi
        Terv.Mirka kirjoitti:

        Rukoile mielummin Mustanaamiota

        Tiesithän että Mustanaamio rukoukset toimii 100% yhtä hyvin kuin jumala ja jeesus rukoukset.

        Ihanaa olla rehellinen !

        Oikeestaan kannattaa rukoilla gorillajumalaa se on toiminu mulla 100%


    • it's_me

      oma kokemus on että on paljoon parempi jos ei tunne ketään. itellä kävi näin ja aluks pelotti mutta loppua kohden oli tosi kivaa ^^

    • morso1

      Mä menin yksin ja tutustuin monee tyyppii, joista yks on nykyää mun paras kaveri (:
      Jos saisin uudestaa päättää meenkö yksin vai kaverin kanssa, menisin yksin. Mun elämä ois ihan perseestä ilman mun parasta kaveria, johon en olis ikinä tutustunu, jos oltais oltu eri ripareilla.

    • ~nobody

      Don't worry, et oo ainut jota ripari pelottaa... Mulla on starttipäivä huomenna ja mun kaikki kaverit on ihan eri ripareilla jne, enkä haluais leikkii niitä leikkejä koska ahdistun isosta määrästä ihmisiä ja myös äänessäolemisesta. Mulla on myös paniikkihäiriö, joten se ja ripari ei kyl oo hyvä yhdistelmä... eh. Mut mulla se on onneks päiväripari. Pelottaa jos joudun oleee siellä yksin. En muutenkaa osaa tutustua muihin.

    • olin Riparil

      mä olin edellis kesänä riparil ja ilmottauduin myöhäs ku en muistannu ajois ja siel ei ollu ku 2 tyyppi kenet tiesin meijän koulust enkä niitäkää tuntennu mut oli kyl hauskaa :) ei mitää pelättävää itekki olin ennen sit et en haluu ees mennä mut oli kyl hyvä vikko

    • Arvaa_kuka?

      Hitto mul aika samanlainen tilanne aiheen aloittajan kanssa, eli riparille ilman kavereita. Kolme samasta koulusta ja loput toiselta puolelta kylää... D: Saa nähdä miten selviää...

    • ignotum

      Itse olen hiukkasen esiintymisjännitteinen, kiusaannun jos isompi joukko ihmisiä kiinnittää huomionsa minuun, ja olen sanoisinko jopa hitusen huono tutustumaan kokonaan uusiin ihmisiin, en ole muutenkaan siitä sosiaalisimmasta päästä enkä kiellä ettenkö olisi ujo.
      Ripari ei ole minulla vielä ihan oven takana, joten en asiasta huolehdi vielä paskan vertaa. Ja sitten kun se tulee niin ja jos sinne yksin joudun, niin ei muuta kuin pää kyyryyn ja hammasta purren läpi vaan.
      Ja puhua aion niin vähän kuin vain voin, eikä kukaan perhana minua mihinkään muuhun pakota!

    • jaklmcs

      No munki kaverit meni leirille ja mä olin oikeestaa yksin aika paljon en ny koko ajan mut jos sul ois parempi porukka ku mul..!

    • 0202020202

      Ite oon menossa kesäkuussa 2017 riparille ja kaveriporukasta kaikki muut viisi pääsi sattumalta samalle leirille, siis toiselle heinäkuun leireistä. Mua ärsyttää, postissa tuli myös lista kaikista oman leirin osallistujista, ja siellä on yks mun entinen kiusaaja ja jotain ylimielisiä ihmisiä. Mut on siellä myös jotain mukavan oloisia tyyppejä mun koulusta, en vaan oo tutustunu niihin. Ehkä siellä leirillä sit ois mahdollisuus tutustua niihin, toivotaan :) Mut silti oisin halunnu sille leirille missä mun kaverit on...

      • EsupsTill21.12

        Ei siellä leirillä kavereita saada. Se koko leiri on jatkuvaa kuulumattomuuden tunnetta ja epäonnistumisen pelkoa. Kun muistelen omaa riparikokemustani, niin kyllä nousee itsetuhoset mietteet pintaan.


    • jknhjnhbhgb

      Se, kiusaamisen pelko on vain varoitus siitä mitä teidän tulee todellisuudessa pelätä!
      Ja sillä pelättävällä on kristittyjen rikollisuuden oppien mukaan sarvet...

    • Parastaha

      En minäkään päässy samalle riparille kavereiden kanssa, mutta loppujen lopuksi löysin nykyisen tyttöystäväni sieltä :) Sain myös useita uusia kavereita. Kyllä kannatti mennä, vaikka en jeesukseen usko, hauskaa oli, varsinkin tyttöystävän kanssa :) Onneksi otin pari kortsua mukaan varmuuden vuoksi, tuli käyttöön :)

    • Riparillemenen

      Mäkin meen "yksin", en siis niitannut lomakkeita yhteen kenenkään kanssa. En vielä tiiä ketä sinne tulee ja mille riparille meen, mut toivon että ees jotain tuttuja osuu samalle kun minä. Ja kaipa siellä väkisinkin tutustuu muihin :D

    • jllsfjlsjfljsf

      Aina parempi kun menee eri riparille kuin kaverit...oppii tuntemaan paremmin itsensä ja saa uusia kavereita. Kun kaverit liittaantuu keskenään, jää paljon oppimatta, näkemättä ja kokematta...sitä menee kuin jonkun kaveriaidan kanssa, jonka raosta katselee maailmaa ja hihittelee sopivasti, vailla omaa järkeä, ajatusta tai aloitekykyä ja itsenäistymisen mahdollisuutta.

    • meenriparillepian

      Itellä kaikki kaverit on eri leireillä ja oon mun riparilta ainoo joka tuli yksin. Kaikilla muilla on jotain kavereita siellä vaikka ne ei ois ees hakenu samalle leirille. Ja oon vieläpä kaupungin isoimmalta yläasteelta ja meidän riparilla on vaan 7 ihmistä 40:stä niistä pienemmistä kouluista. Eli kaikki meidän koululaiset varmaan ajattelee että oon tämmönen hissukka vieläkin, koska epäonnistuin uusien kavereiden saamisessa aika pahasti sillon seiskalla. Tavallaan haluisin olla yks niistä pienempien yläasteiden tyypeistä, eikä niin monet leiriläiset tietäis musta asioita. Ja saisin alottaa "puhtaalta pöydältä" mikä on aika hankalaa tässä tilanteessa.

    • Miksi menet riparille aivopestäväksi?

    • kmjnygtfrede

      monet pelkää rikollisuuden oppia tekoineen....
      Apua saa täältä: eroakirkosta.fi

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005076566.html
      "Katolisen kirkon piirissä käytettiin hyväksi 4 444 lasta vuosina 1980–2015. Lasten hyväksikäytön uskotaan kuitenkin alkaneen jo 1950-luvulla.
      Australian tutkimuskomission maanantaina julkistamien tietojen mukaan seitsemää prosenttia Australian katolisista papeista syytetään lasten hyväksikäytöstä, joka on jatkunut yli 60 vuoden ajan.

      Hyväksikäyttö on jatkunut katolisessa kirkossa 1950-luvulta asti. Uhreja oli australialaisviranomaisten mukaan tammikuun 1980 ja helmikuun 2015 välillä kaikkiaan 4 444.

      Uhrien keski-ikä oli tytöillä 10,5 ja pojilla 11,6 vuotta. Suurin osa uhreista oli poikia.

      Komission uusista tiedoista uutisoivat muun muassa australialainen ABC ja brittilehti Guardian., joiden mukaan hyväksikäyttöä tapahtui noin tuhannessa katolisen kirkon instituutiossa.

      Maanantaina saatujen tietojen mukaan hyväksikäyttäjiksi tunnistettiin 1 900 katolisen kirkon toimijaa, joista 572 on katolisen kirkon pappeja. Naisia tekijöistä oli komission mukaan viisi prosenttia.

      Pahimmillaan tietyissä hiippakunnissa hyväksikäyttöön oli osallistunut jopa 20–40 prosenttia papeista. 500 hyväksikäyttäjän henkilöllisyys on kuitenkin yhä tunnistamatta.

      Lasten seksuaalista hyväksikäyttöä tutkivan kirkon komission johtaja Francis Sullivan kuvaili paljastuneita lukuja traagisiksi ja järkyttäviksi ja sanoi, että ne heikentävät pappeuden uskottavuutta.

      – Niitä ei voi puolustaa. Jokainen merkintä edustaa lasta, joka on kärsinyt sellaisen ihmisen käsissä, jonka olisi pitänyt välittää hänestä ja suojella häntä, Sullivan sanoi silmän kyynelissä.

      – Katolisina me painamme nyt päämme alas häpeästä, hän vielä lisäsi.

      CNN:n mukaan syytöksiä pappeja kohtaan tutkittu koskaan kunnolla. Toiminta jatkui, koska hyväksikäyttäjiksi syytetyt papit vaihtoivat paikkakuntaa, joilla heidän menneisyydessään ei tiedetty mitään.

      ABC haastatteli Anthony ja Chrissie Fosteria, joiden kaksi tytärtä joutuivat hyväksikäytetyiksi. Toinen tyttäristä on jo kuollut.

      – He eivät ole osoittaneet armoa, katumusta. Eivät mitään.

      Vatikaani perusti CNN:n mukaan komitean tutkimaan väitteitä seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2013. Myös paavi Franciscus on ilmaissut useita kertoja tahtovansa kitkeä hyväksikäytön katolisesta kirkosta.

      Kysymyksessä ei ole ensimmäinen laajamittainen lasten hyväksikäyttö katolisessa kirkossa. Yhdysvalloissa alkoi 2000-luvun alussa paljastua katolisten pappien harjoittama lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ja tapausten vuosia kestänyt peittely. Uhriksi arvioitiin vuosien saatossa joutuneen jopa 100 000 lasta.

      Katariina Karjalainen "

      • hygtygtrfd

        Saas nähdä koska ystävämme Pirkko-pappi tulee syyttämään Jumalaa ja uskontunnustusta ANTAMATTOMIA ihmisiä kristittyjen virkaveljiensä lasten spermakaste saatanallisuudesta.

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


    • nygtfrded3

      Onko pakko mennä?

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2007/20070417
      Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy.
      "5 §
      Lapsen ja nuoren mielipide ja toivomukset
      Lapselle on hänen ikäänsä ja kehitystasoaan vastaavalla tavalla turvattava oikeus saada tietoa häntä koskevassa lastensuojeluasiassa ja mahdollisuus esittää siinä mielipiteensä. Lastensuojelun tarvetta arvioitaessa, lasta tai nuorta koskevaa päätöstä tehtäessä ja lastensuojelua toteutettaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota lapsen tai nuoren mielipiteisiin ja toivomuksiin.

      20 §
      Lapsen mielipiteen selvittäminen ja kuuleminen
      Lastensuojelua toteutettaessa on selvitettävä lapsen toivomukset ja mielipide sekä otettava ne huomioon lapsen iän ja kehitystason edellyttämällä tavalla. Lapsen mielipide on selvitettävä hienovaraisesti sekä siten, että tästä ei aiheudu tarpeettomasti haittaa lapsen ja hänen vanhempiensa tai muiden läheisten ihmisten välisille suhteille. Lapsen mielipiteen selvittämisen tapa ja pääasiallinen sisältö on kirjattava lasta koskeviin asiakasasiakirjoihin.

      Kaksitoista vuotta täyttäneelle lapselle on varattava tilaisuus tulla kuulluksi hallintolain (434/2003) 34 §:n mukaisesti häntä itseään koskevassa lastensuojeluasiassa.

      Lapsen mielipide voidaan jättää selvittämättä vain, jos selvittäminen vaarantaisi lapsen terveyttä tai kehitystä tai jos se on muutoin ilmeisen tarpeetonta.

      Mielipiteen selvittämisen ja kuulemisen yhteydessä lapselle ei saa antaa sellaisia tietoja, jotka vaarantavat hänen kehitystään tai ovat vastoin lapsen muuta erittäin tärkeää yksityistä etua.

      21 §
      Lapsen puhevallan käyttö
      Kaksitoista vuotta täyttäneellä lapsella on oikeus käyttää huoltajan tai muun laillisen edustajan ohella erikseen puhevaltaansa itseään koskevassa lastensuojeluasiassa."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe