Kyllikki Saari kummittelee suohaudallaan

kekkuli3

***KOPIOITU HENKIRIKOKSET - PALSTALTA***

''Kyllikki Saaren sielu ei saa rauhaa vaikka ruumis onkin haudattu siunattuun multaan.
Asun Heikkilänjoella ja käyn usein Kyllikin suohaudalla.
Joskus pyörällä mutta usein myöskin autolla.
Olen viisikymppinen mies, en ollut vielä syntynyt kun tämä koko Suomea järkyttävä rikos tapahtui.
Tiedän kuitenkin asiasta enemmän kuin joku toinen, isäni ja äitini ovat puhuneet surmasta lähes joka päivä.
Isä pyöräili usein Kirkonkylään viisikymmenluvulla, silloin Kyllikin tapaus oli jo tapahtunut.
Hän on kertonut että oli nähnyt Kyllikin haamun usein iltahämärässä.
Oli ollut puettuna valkoiseen pukuun.
Juuri samanlaiseen kuin hautakiven kuva esittää.
Kyllikki oli ollut surullisen näköinen.
Tämä raaka surma on selvitettävä,muuten Kyllikin sielu ei saa rauhaa!!
Kehoitan Kyllikin sukulaisia ja surmaajan omaisia tekemään kaikki mikä on mahdollista surman selvittämiseksi.''

Olen itsekin kuullu eräältä henkilöltä, että Kyllikki kummittelee suohaudallaan ja kommentoi lyhytsanaisesti kohtaloaan. Omaa kokemusta ei tosin ole, en ole suohaudalla käynytkään. Onko joku muu kokenut samaa suohaudalla käydessään?

64

9717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jospa vielä selviää?

      Luin äskettäin Apu-lehdestä (muistaakseni lehti oli Apu), että Kyllikin ystävätär olis kertonut Kyllikin olleen hyvin levoton ja ahdistunut murhaa edeltäneenä päivänä. Kyllikin sielu voi olla levossa, mutta joskus vain sallitaan rikoksen selviämisen vuoksi tuollainen henkimaailman viestittely tuonpuoleisesta.

    • kekkuli3

      Kiitos sinulle asiallisesta vastauksesta. Onko tämä Apu-lehti ostettavissa vielä? Haluaisin itsekin lukea jutun.

    • Tragetia

      Meediot on joskus selvittäneet tälläisiä Kyllikki Saaren tapaisia selvittämättömiä asioita. Jos tätä meedioitten apua ei ole vielä käytetty, niin kannattaiskohan yrittää sitä keinoa. tapahtumasta on kuitenkin niin kauan, että se teon tekiä tai tekiät saattaa jo olla kuolleita. siihen aikaan epäiltiin jotain Holström nimistä miestä. Saikohan sekin mies korvauksen epäiltynä olostaan. On hänelläkin ollut raskasta, kun koko suomi piti häntä syyllisenä. Hänen syyllisyyttään ei kuitenkaan pystytty toteen näyttämään.

      • antimeedio

        Ei ne meediot mitään selvitä. Rahaa huijaavat herkkäuskoisilta ja näitä Suomessa riittää.


    • fghdfgfd

      kyllikki saari kummittelee aina... muistakaa ...se....

      • dfgfdhgf

        ikkillyk iraas eelettimmuk ania... aakatsium ...es....


    • Sallikki Kyyri

      Joo, antaa vaan kummitella.

    • mauri-äkäslompolo

      kyllikki saari oli mun serkkutyttö henry saaren kautta

    • mantaliini1

      Ketjun aloittaja kekkuli 3. Ensin sanot käyväsi suohaudalla ja jutun lopussa kirjoitat ettet ole käynyt,joten höpöjä kirjoittelet.

      • Helli-mummu

        Osa tekstistä oli kopioitua, huomaatko sitatit ja otsikon?


    • kekkuli3

      Hyvä mantaliini1. Lueppa koko viesti ja yritä sitten uudelleen. Hieno suoritus!

    • 456+0yi4+5yi

      Vaarillakin on saari...

    • KummiTus

      Ei sielu kummittele, sielu jatkaa kiertokulkua kaiken muun kanssa. Kaikki kiertää. Avaruus on suunnaton, mutta kukaan ei ole oivaltanut, miten se voi päättyä vai miten se ei päätykään!

      • ,j,

        Sielua ei edes ole olemassa.


    • "Selvännäkijä 2#

      Ei tämä Kyllikki Saaren tapaus selviä koskaan. Syylliset ovat jo vuosia sitten kuolleet eikä heitä saada vastuuseen teoistaan. Syyllinen voi hyvinkin olla ojankaivaja, joka kyttäsi Kyllikkiä paluumatkalla tienpätkällä, jota ei ole merkitty kaikkiin karttoihin. Ojankaivaja sai pontikkaa palkaksi Kyllikki Saaren ruumiin kätkemisestä toiselta mieheltä. Siksi pyörä, kenkä ja suohauta löytyivät liian helposti. Samalla tekijät, joita oli kaksi henkilöä varastivat Kyllikin alushousut ja piilottivat ne mopon satulan alle..

      • Pervosetä

        Mutta kuka nuuhki pyöränsatulaa?


      • herkulesboirot
        Pervosetä kirjoitti:

        Mutta kuka nuuhki pyöränsatulaa?

        Ehkä se joku sama joka oli ajanut nahkasillaan Kyllikin pyörän suohon. Satulassa oli kuulema anuskarvoja mut ei uhrin itsenä. Sekä dildo oli kadonnut.
        Eli tekijä oli pervo transseksaali.


      • 2+4
        herkulesboirot kirjoitti:

        Ehkä se joku sama joka oli ajanut nahkasillaan Kyllikin pyörän suohon. Satulassa oli kuulema anuskarvoja mut ei uhrin itsenä. Sekä dildo oli kadonnut.
        Eli tekijä oli pervo transseksaali.

        Haamun nähneet on saattaneet nähdä näinkin tekijän jälkeen päin.

        Mielenkiintoista, oliko tekijä todella tehnyt sen ensimmäisen benjihypyn sitomalla köyden keskivartaloon ja toisen pään puuhun ja ajanut pyörän suohon? ja laji kehitettiin nykyiseen muotoon sittenkin siellä isojoella.


    • manager1

      Kyllikin isä on tämän kaiken takana! Merkkasi haudan, halusi ruumiin löytyvän.Katsokaa ilmettä hautajaisissa.

      • Nuorennaisenturvattomuus

        Se että puhutaan syytellen eri ihmisiä tietysti loukkaa, mutta koska tapaus on tällainen kuin on, jokainen saanee pitää omat mielipiteensä ja uumoilla kaikessa rauhassa. Olen samaa mieltä edellisen kanssa siinä, että hyvin mahdollisesti joku läheinen miespuolinen sukulainen sen teki. Teki sen siksi, että Kyllikin rippipapin kotiapulainen oli mustasukkainen ja seurasi sairaalloisesti mitä kirkkoherranvirastossa tapahtuu hänen kiintymyksensä kohteen pastorin ja nuoren kauniin Kyllikin välillä. Vaikka Kyllikki oli kunnon tyttö ja hieno ihminen, juorut lähtivät pyörimään sen mukaan mitä vihainen mieli päätti nähdä, ja ilkeyksissään kotiapulainen lienee puhunut pahaa vaikka suoraan Kyllikin perheelle. Tiedän kyllä sellaisia suomalaisia, jotka vielä näinä päivinäkin nostaisivat kätensä erityisesti tytärtään vastaan, jos epäilisivät tämän nöyryyttävän itseään ja häpäisevän koko perheensä. Sen aikaisessa Suomessa haureus oli vielä pahempi asia. Ja kun puhutaan jumalisesta ihmisestä joka kuulee tyttärensä muhinoivan naimisissa olevan pastorin kanssa tai pahasta ihmisestä jota ajaa vaikka alkoholi jatkuvaan väkivaltaisuuteen, katkerana kun pastori saa juorujen mukaan koskea mutta hän ei, erottaako heitä välttämättä vihan hetkellä mikään?
        Jos asia olisi mennyt noin, esim.isä olisi harkitsematta lyönyt -ja tappavasti vaikkei sitä olisi halunnutkaan, niin olisi suonut syyllisen ottavan vastuun tekemisistään. Mitään peiteltävää asiassa ei ole enää silloin kun on riistetty henki.


    • rygdrfgtfgfdfrdsds

      Voiko sitä aaveta naida??

    • manager1

      Kyllikkiä ei surmattu kotimatkalla, hän meni itseasiassa kotiin, josta tämä ikävä tapahtumien sarja alkoi!

    • julkinen

      Ahaa, siis KOTONA ANNETTIIN( synneistä naitiin) ja SITÄ RATAA. Noh, niinhän SE tietysti on, mutta sekin on TIETYSTI: JULKINEN SALAISUUS!!!

    • dhdg

      pitääkö nyt noita kummituksia sotkee joka asiaan. höpöhöpöä sanon minä. kun sanotaan että joku auto olisi törmännyt kyllikkiin niin onko rikospaikalta löytynyt lasin sirpaleita, oliko kyllikin pyörä paskanan vai ei ja löytyikö kyseiseltä alueelta jotain auton jarrutusjälkiä soratiestä.

      • taseem1

        Itseasiassa lasinsiruja löytyi
        Kyseessä oli silloin hiekkatie joka oli ennen poliisitutkintoja sotkeentunut mineen kertaan. Tuolloin poliisityökin oli lapsenkengissä


    • kumituksia

      Küllikki Islandi. Eesti tyttöi...

    • manager1

      Insestitapaus 100%!!! Kaikki pyörä, kenkä, sukka, jne. hyvää isän lavastusta. Takki käärittynä pään ympäri helpompi hoitaa loppuun. Kuka seksuaalirikollinen-vieras murtaa muuten uhrinsa kasvot? Murha tehtiin sillä hetkellä kosto-viha-mielialassa! Kuolinhetkellä ei välttämättä enää tapahtunut raiskausta, vaan Kyllikki oli kertomassa insestistä muille ja pääsi hengestään KOTONA!

      • vbnvbnvbn3

        Kaikki aina luulee että murhat ja tapot on suunniteltuja ja hyötylaskelmoituja.
        Suureksi osaksi ne ovat hetken päähänpistoja aivan spontaaneja ideoita.
        Oletteko lkeneet liikaa aghataChristietä ja viisikkoa. Ne on satuja.

        Tarinoit tuosta niinkuin jännärisatua. Se olisi hienoa ja tapaahtumarikasta jos asia olisi niinkuin kuvaat.
        Totuus voi olla paljon yksinkertaisempaa.


    • Surullista luettavaa

      No valitettavaa solvaamista eräiltä idiooteilta tällä palstalla, vanhempien välinpitämättömyyden vuoksi, vai mistä moinen idioottimainen suunsoitto johtuu. Voisiko edes vainajaa kunnioittaa sen verran että pitäis ne mölyt omassa mahassaan.
      Ellei niin voisi hakeutua hoitoon ja kasvatuskurssille jossa opetetaan toisten mielipiteen kunnioitusta ja käytöstapoja, myös vainajia kohtaan.
      Menkää hoitoon, kiitos.

      • Levätkööt

        Parasta kunnioitusta vainajia kohtaan olisi olla hyväksikäyttämättä heitä omissa pikku fantasioissa ja olla laittamatta heitä kummittelemaan milloin minnekin. Et elävistäkään kertoile perättömiä tarinoita tekemistään ja näyttäytymisistään, vai kertoiletko?


    • parazit-emeritus

      "Sielun" kummittelu on pakanallista huu-haata. Jokainen kristitty tietää, että kuolleet eivät tiedä mitään. Sielu ei ole kuolematon, vaikka jotkut niin väittävätkin. Jos ette usko, lukekaa Raamattunne tarkemmin. Ja jos ette usko Raamattuun, ette te usko sitten sieluunkaan jos olette oikeita ateisteja. Mutta kaikenlaisia höpöjuttuja maailmassa riittää.

      • Erotuskykyä

        Miten joku sanoo että kummittelu on huuhata, ja samalla silmä kirkkaana itse uskoo satuihin. Esim että nainen voi tulla raskaaksi ilman siittiöitä ja käärmeet puhuu jne.


      • siks.olen.täällä
        Erotuskykyä kirjoitti:

        Miten joku sanoo että kummittelu on huuhata, ja samalla silmä kirkkaana itse uskoo satuihin. Esim että nainen voi tulla raskaaksi ilman siittiöitä ja käärmeet puhuu jne.

        Minä olen kristitty ja itse luen täällä näitä tarinoita koska uskon että sielu ei kuole vaikka ruumis kuoleekin, koska niin lukee Raamatussa.


      • vbb
        siks.olen.täällä kirjoitti:

        Minä olen kristitty ja itse luen täällä näitä tarinoita koska uskon että sielu ei kuole vaikka ruumis kuoleekin, koska niin lukee Raamatussa.

        Miksi kirjoitettu teksti on jotenkin uskottavampaa? Ihmisethän nekin tarinat ovat kirjoittaneet.


    • manager1

      Kaikki jutut jostain tyhmästä ojankaivajasta täyttä paskaa. Miten joku ääliö muka pystyy hoitamaan homman alusta loppuun kiinnijäämättä? MURHAAJA ON EINO SAARI!

    • upet53

      Eino Saari on tämän takana! Teki siirtonsa aina älykkäästi ja onnistui lavastamaan teon pervon, jälkeenjääneen tekemäksi. Tämä on totta.

    • Kyllikin_tavannut

      Kyllikki Saaren murha ei ole murha, vaan tapaturma, joka sattui juuri silloin kun ei olisi saanut. Koko jutussa on 4 tekijää joista kahdella on ollut sen ajan mittapuussa suuret kengät. Kaksi on ollut miltei paljasjalkaisia...

    • miettijä

      Melko pienestä on saattanut Kyllikin elämän päättyminen olla tuolloin. Jos olisi mennyt ystävättärensä luokse yöpymään, kuten tämä oli ehdottanut, saattaisi edelleen olla elossa. Toki täyttäisi tänä vuonna 81 vuotta, mutta kyllähän siihen ikään on Suomessa monikin päässyt ja ylikin.

      Kyllikin tapausta aikanaan tutkinut Tapani Tikkala on varma, kuka on Kyllikin kuoleman takana. Tikkala ei kuitenkaan ole halunnut paljastaa tekijää ainakaan suurelle yleisölle, koska tekijä on jo kuollut. Tämän pohjalta lienee kaksipiippuinen juttu, miksi ei tekjiää voisi paljastaa. Kuolleena tekijä kyllä välttäisi turhan syyttelyn eläessään. Mutta haluaakohan Tikkala vain antaa hautarauhan henkilölle? Sitä en voi tietää.

    • doldis

      Valitettavasti ei ole hoitopaikkoja tarpeeksi. Kyllä moni kommentoija on pahasti häiriintynyt, jopa vaarallinen. Eivät osaa kunnioittaa yhtään mitään tässä maailmassa ja se varmaan tulee esille kaikissa heidän toiminnoissaan.
      Heidän kaltaisillaan ei ole menestystä yhteiskunnassa. He marginalisoivat itse itsensä!

    • Lavastus

      Lukekaa artikkeli Kyllikki Saari "puuttuva pala" Kyllikin polkupyörä?

    • Setä-somali

      Kuka ola tama kullikki?

    • sfyhjo

      Kummittelua tapahtuu ilmeisesti juuri väkivaltaisen kuoleman kokeneiden kohdalla. Voisiko olla pyrkimys selvittää asia? Luulen, että tekijä on ollut profiililtaan n. 20-vuotias, melko tuoreen ajokortin omaava ihminen, joka on ajanut vahingossa Kyllikki Saarta päin. Tässä tilanteessa naamaan on tullut vammoja. Lasinsirpaleet ovat jääneet siitä kolarista ehkä. Kyllikki Saari on ehkä survottu autoon takki päässä, ettei kukaan huomaa sitä ja pyörä takakonttiin. Hän on ehkä kuollut vahingossa tukehtumalla, vaikka tarkoitus on ensin ollut joku muu. Tekijä ei varmaan omaa/omannut kovin korkeaa älykkyysosamäärää ja on ollut ehkä impulsiivinen. Hän on ehkä palannut myöhemmin takaisin. Pyörän ohjaustanko on varmaan vääntynyt kolarissa eikä pyörää piilotettaessa. Kaikesta päätellen tappaja on myös ollut seonnut ja psykoosissa, koska on touhunnut outoja. Normaali ihminen olisi kantanut vastuun vahingosta. Tämä on tietysti vain arvailua ja sitäkin ilman "yhteydenottoa" uhriin. Ainoa mitä kummitus ehkä haluaisi kertoa, olisi se, ettei hän saanut ilmaa. Auto on varmaan törmännyt jostain syystä edestäpäin uhriin, koska samalla kohtaa uhria vastaan pyöräillyt mies ei nähnyt mitään outoa sillä kohtaa. Olisiko mahdollinen tappaja ajanut humalassa?

    • tekijäon

      Hans Assmann

    • uteliasneitonen

      Niin onkos Kyllikki kertonut sitten, kuka on syyllinen?

      • tuomiolle

        Onko joku Reijo tai Reino niminen ollut epäilyksen alla?


      • tuomiolle
        tuomiolle kirjoitti:

        Onko joku Reijo tai Reino niminen ollut epäilyksen alla?

        Siis tarkoitin Pertti tai Pentti.


      • vbb

        Hänhän vihjaili kyllä etukäteen. Kannattaa muistaa, että tämä ei ollut mikään yksittäistapaus, vaan ongelmia oli jo kasaantunut.


    • Kivivivi1

      Monesti noita aavehahmoja tavataan kun jossain on kalmo piilossa. Mutta myös silloin kuin tapaus on ratkaisematon taikka jotain muuta arvoituksellista liittyy tapaukseen. Tässä tapauksessa siis tapaus odottaa edelleenkin ratkaisuaan.
      Tai tunnustihan Hans Assmann kuolinvuoteellaan (epäsuoraan) että ajoi silloin Kyllikin yli KGBn agitaattorikaverinsa kanssa. Sitä ei vaan viralliset tahotta ole ottaneet todesta. Agitaatio siis toimii, kun "kauhu" tapahtumasta elää arvoituksen muodoissa edelleen. Muuta tunnustusta tuskin tulee, joten ehkäpä jonkun tahon pitäisi vielä tutkia tapausta Assmannin kannalta !!

    • Kummitusjuttujentutkija

      Minä kävin siellä katsomassa polku oli pienen kokoinen kivinen tie ja kivi oli isossa pienessä laajassa alueella polun varrella ja iso puu oli kaadettu siihen mutta kun olin menossa sinne mulle tuli kylmä että tuntu että se olis isi läsnä Kyllikki Saari

      • kyllikistä

        Nuoruudessani samassa kesätyöpaikassa oli yksi nuori tyttö sieltäpäin . Hän kertoi olevansa tämän Kyllikin sukulainen ja hän kertoi meille muistaakseni että Kyllikin vaatteet oli se tappaja "ripotellu" metsässä puun oksiin, se tuntu kammottavalta kuulla, mikäli piti paikkansa.


    • Seksipappila

      Eilisessä Helsingin Sanomissa on iso tarina Kyllikki Saaresta, joka toimi pappilan kirkkoherran virastossa töissä. Nyt on alettu 1953 vuodelta asti tutkia arkistomappeja, joita 18 kpl. Näistä mapeista löytyy salattua tietoa, jossa on Kyllikki tyydyttänyt (runkannut) pappia ja tämän pappilan kotiapulainen on ollut papin "jalkavaimo", kun papin rouva ollut eripaikkakunnalla opettajana on kotiapulainen ollut "papinrouva". Tää kotiapulainen on ollut samalla petillä yötäkin papin kanssa. Seksipappila!!! huh,huh......Lukekaan Helsingin Sanomat vaikka kirjastosta.

      • pahapappi

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kauko_Kanervo

        "Afrikassa Kanervo palveli vuosina 1946–50, mm. Suomen Lähetysseuran Okavangon alueella toimivalla lähetysasemalla Kuring-Kurussa.

        Kanervo joutui poistumaan lähetyskentiltä epänormaalin seksuaalielämänsä vuoksi."

        "Isojoella vuonna 1953 murhatun Kyllikki Saaren rippipappina Kauko Kanervo joutui kuulusteltavaksi ensimmäisten joukossa. Hänellä oli kuitenkin oman lapsensa ja palvelijattarensa antama alibi puolen vuoden takaisesta vuoden 1953 toukokuun sunnuntaista, koska hän oli ollut heidän kertomansa mukaan Merikarvialla murhayönä. Toisen kerran Kanervoa kuulusteltiin sen jälkeen kun häntä syytettiin Parkanon talvikäräjillä 1956 sekaantumisesta 15-vuotiaaseen tyttöön. Kanervo tuomittiin hyväksikäytön vuoksi vuodeksi kuritushuoneeseen."


      • khkhjfkjhk
        pahapappi kirjoitti:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kauko_Kanervo

        "Afrikassa Kanervo palveli vuosina 1946–50, mm. Suomen Lähetysseuran Okavangon alueella toimivalla lähetysasemalla Kuring-Kurussa.

        Kanervo joutui poistumaan lähetyskentiltä epänormaalin seksuaalielämänsä vuoksi."

        "Isojoella vuonna 1953 murhatun Kyllikki Saaren rippipappina Kauko Kanervo joutui kuulusteltavaksi ensimmäisten joukossa. Hänellä oli kuitenkin oman lapsensa ja palvelijattarensa antama alibi puolen vuoden takaisesta vuoden 1953 toukokuun sunnuntaista, koska hän oli ollut heidän kertomansa mukaan Merikarvialla murhayönä. Toisen kerran Kanervoa kuulusteltiin sen jälkeen kun häntä syytettiin Parkanon talvikäräjillä 1956 sekaantumisesta 15-vuotiaaseen tyttöön. Kanervo tuomittiin hyväksikäytön vuoksi vuodeksi kuritushuoneeseen."

        "Hänellä oli kuitenkin oman lapsensa ja palvelijattarensa antama alibi puolen vuoden takaisesta vuoden 1953 toukokuun sunnuntaista"

        50- luvun poliisityö on ollut hämmästyttävällä tasolla mutta kukin saa itse päätellä että missä mielessä. Se että kaksi ihmistä muistaa puolen vuoden takaisen sunnuntain tarkasti, on enemmän epäilyttävää kuin se on oikea alibi. Eikä ole kaukaa haettu ajatus että sodan karaisema ja jo muutenkin julma mies olisi voinut antaa näiden kahden naisen ymmärtää että alibi on parempi antaa kuin tulla uusien murhakohujen päähenkilöiksi.


    • ufologi_

      Ufoilla on osuutta asiaan !

    • mukkittlu

      Hauta saari eelettimmuk suolla ja Kyllikki Iraas

    • Andreas86

      Ojankaivaja Vihtori Lehmusviita ja lankomiehensä Arvo olivat tekijät. Se selviää hyvinkin kiistatta poliisin tutkimtamateriaalista, ja myös tuosta tämän vuoden artikelnista HS:ssä, jossa toimittaja Susanna Reinboth ansiokkaasti kävi aineistoa läpi. Vihtoei puhui asiasta ohi suunsa muutamaankin kertaan, ja oli vuosien saatossa ahdostellut todella montaa isojokelaista naista, jopa samaisella kylätiellä. Aihetodisteita oli tuon kaksikon syyllisyydestä valtavasti. Vihtori itse kerran humalassa yritti vierittää syyllisyyttä Arvon harteille, kertomalla eräälle henkilölle Arvon tappaneen Kyllikin. Kuitenkin on ilmiselvää, että molemmat olivat asialla. Sitä on mahdotonta varmaksi sanoa, kumpi varsinaisesti tappoi Kyllikin, ja oliko Arvo vain auttamassa jälkirn peittelyssä.

      • Hyvinkintodennäköistä

        Samaa mieltä. He työskentelivät lähimpänä suohautaa ja olisivat varmasti huomanneet, jos joku muu henkilö olisi liikkunut (toiminut) sillä alueella. Ojankaivaja asuikin silloin alle 2 km päässä suohaudasta. He osallistuivat Kyllikin etsintöihin, mukamas tottakai! Syyllisiä ei tarvi sen kauempaa hakea.


    • meedio_Mesmerinen

      ''Kllkki aar sielu ei sa rauha vaika ruum onkin hadu siunaun multn.
      Aun Hikkiloella ja käy usein Klin suohadalla.
      Joss pyöräll mutta usin myökin autoll
      Oleiisippin mes, en ollt vielä sytyt kun ämä kko Sua järkvä riko taphi.
      Tiedä kuitekin asista enem
      män kui joku tone, isän ja äitini ov
      at puhuet surmst lähes joka pävä.
      Isä pyörili usein Kirklään viisik ymmllla, silloin Klikin tapas oli jo tapaunut.
      Hä on kerout ett oli nähyt Kylikin usein iltaämärssä.
      Oli ollu puena valkseen pukun.
      Juui samlsen kui hautakven kuv esittä.
      Kylli oli olut näköinen.
      Täm raka srma on selvietävä,muten Kyllin siel ei sa rauha!!
      Kehian Kylliin sukuaisija suran omisia tekeään kaik miä on mahdoista suran selvittämeksi.''
      Oe itsin kuulu eräälä henk ilölä, etä Kyliki kummitee suohaudlan ja kommeoi lhytsaesti kohaan. Oma kokst ei tosn oe, en ole sohadla käyn

      • P.Perse

        No nythän arvoitus ratkesi "!


    • Ragulin

      Jos ei muuta,niin kunnioittaisitte edes vainajaa.Kyllä te osa kirjoittajista olette ihan sekaisin päästänne.Ajatelkaa jos lapsellenne kävisi noin.miten Kyllikki Saarelle kävi.Paljon surua ja kärsimystä jäi tänne maanpäälle.Hävetkää

    • sfyhjo

      Kyllikki Saaren isän mukaan hänet kaapattiin mukaan. Voidaan siis ajatella, että autoon. Hänellä on varmaan ollut takki päässä jo autossa, ettei hän näe tekijöitä. Kenellä oli motiivi surmata hänet? Kummallista, että hän on liikkunut niin myöhään yksin, mutta ajanut kovaa pyörällä. Tuntuu oudolta, että se silminnäkijä-tyttö olisi keksinyt päästään ohi ajavan auton, jonka perässä oli myöhemmin uusi(?) polkupyörä. Liian tarkka kertomus, miten takapyörä näkyi peräkontista tms. keksityksi tarinaksi. Ja miksei etupyörä? Olisiko etupyörässä ollut jotain outoa? Itse laitan pyörän auton perään niin, että etupyörä jää näkyviin. Joku vanhus oli myös kuullut naisen avunhuutoja yöllä (auttakaa Jumalan tähden!). Ihmiset osaavat olla tietyissä tilanteissa tosi tarkkaavaisia ja muistavat oikein hyvin, vaikka voi olla virhemahdollisuuskin. On ehkä viisasta miettiä asiaa myös miettimättä, mitä muut ovat sanoneet. Jos minulle kerrottaisiin, että joku fiksu ihminen on kadonnut, niin tulisi mieleen, että joku naapuri ei ole pitänyt hänestä. Tai joku tuntematon on halunnut hänestä jotain. Jos joku kaappaa jonkun, hän vie sen todennäköisesti jonnekin muualle. Jossain hän on ollut ja tuotu vasta myöhemmin hautapaikalle. Jos se taas on ollut joku naapuri, siinä on outoa se, ettei hautaa löytynyt etsinnöissä. Mihin hän sen olisi voinut muualle piilottaa? Vai olisiko käynyt niin, että pyörä on viety ensin ja palattu sen jälkeen hakemaan uhri? Miksei autoa ollut missään näkyvissä, jos se odotti siellä melkein 2 tuntia. Jos Kyllikki Saari on ollut tieosuudella 22:30 jälkeen ja ajanut tosi kovaa, hän olisi ollut jo alle 10 minuutin päästä melkein kotona. Auto taas näkyi ajavan puolen yön aikoihin kuten huudotkin olivat kuuluneet. Koska muita tapahtumia ei ollut, huudot olivat varmaan Kyllikki Saaren, kuten polkupyöräkin. Mutta mitä on tapahtunut siinä välissä? Tapausta on ehkä siis yritetty lavastaa jonkun paikallisen tekemäksi. Silloin se on liian suunnitelmallinen. Se veistetty puun taimi on kyllä ollut siinä jonkun aikaa, että on kuivunut. Oliko vielä havu? Kun havun laittaa maahan, se säilyy siinä jonkun aikaa. Siksi se on varmaan valittukin siihen. Jos joku sairas raiskaisi jonkun, tuskin näkisi paljon vaivaa edes piilottaa ruumista. Seksuaalirikoksen voi myös lavastaa. Mutta jotain on, mitä syyllinen ei ole ottanut huomioon. Ehkä se on se, ettei Kyllikki Saren kuulu kummitella muualla kuin siellä, missä hän on kuollut.

    • Säätytietoinen

      Kauko Kanervo, ojankaivaja, vai joku muu? Pulmallista todellakin! Lähdetään siitä liikkeelle, että surmatyöntekijä on tiennyt riittävän paljon Kyllikin liikkeistä murhailtana, odotellessaan mahdollisesti häntä tien läheisyydessä. Alibien vedenpitävyydestä ei ole takeita, sillä joitakin rikollisia suojellaan. Poliisien työhön sisältyy rikoksesta epäiltyjen liikkeiden selvittäminen riittävän tarkasti. Siihen ei tässä tapauksessa monen mielestä ole pystytty. Kauko Kanervon syyllisyyden puolesta puhuu myöhempi seksuaalirikollisuus, jonka takia hänet tuomittiin kuritushuoneeseen. Viimeisessä poliisikuulustelussa hän tunnusti olleensa seksuaalisessa suhteessa Kyllikki Saaren kanssa ennen siirtymistä Merikarvialle Kirkkoherran virkaan.Kyllikki oli lähettänyt kirjeen Kaukolle pyytääkseen sielunhoitoa itselleen, vain 3 päivää ennen surmaamista. Oliko Kauko tehnyt tytön raskaaksi? Lähtikö Kauko siis Merikarvialta viikonloppuna Isojoelle pyrkimyksenä kohdata Kyllikki jossain? Hänelle läheiset henkilöt tytär ja kotiapulainen ehkä halusivat suojella Kaukoa ja valehtelivat poliisille Kaukon sunnuntain olinpaikasta !? Kauko tunsi Kyllikin hyvin, sillä tyttö oli työskennellyt kirkkoherranvirastossa, jossa kotiapulaisen kertoman mukaan, jopa lähennellyt jossain määrin häntä. Hän tiesi tytön liikkeistä siinä määrin, että mikäli henrikoksen teki, oli valmiina odottamassa tytön kotiinpaluuta hartaustilaisuudesta tien läheisyydessä ennen palaamista Merikarvialle yölliseen kellonaikaan. Olen lukenut uutisen, jossa kerrotaan psykopaattien TOP10 -ammattien listalta löytyvän papiston työntekijät. Ojankaivajan mahdollista syyllisyyttäkään ei voi poissulkea sukulaisten alibin perusteella. Hänelläkin vähintäänkin omituisia seksuaalisia lähentelyjä vastakkaiseen sukupuoleen liittyen mielenterveysongelmat. Hänkin lienee tiennyt tytön liikkeistä jonkin verran, kun on työskennellyt murhapaikan välittömässä läheisyydessä. Hän ei oletettavasti ole kuitenkaan tuntenut tyttöä, eikä ollut hänen kanssaan seksuaalisessa kanssakäymisessä ennen murhailtaa.

    • skeptokraatti

      Ei kummittele. Tarina on täysin keksitty huuhaalegenda.

    • futari

      Katsokaa alla oleva linkki. Pysäyttäkää video n. 9.15 kohdalle. Onko kolmas mies vasemmalta se Kyllikin surmasta epäilty ojankaivaja?
      Ojankaivajaa pidetään melko varmana tekijänä ja kun kyseistä kuvaa vertaa vajaa parikymmentä vuotta aiemmin otettuun armeijakuvaan, niin yhdennäköisyyttä on. Niinhän sitä sanotaan, että rikollinen usein palaa rikospaikalle.
      https://www.youtube.com/watch?v=DtzHigjPKS0

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe