Inwido aloittaut palkkojen alennukset

palkatalasduunareilt

Inwido aloittanut palkkojen alentamisen konserninsa ikkuna- ja ovitehtaissa. Tehtaissa haalareita työvaatteinaan pitävien palkkoja on alettu leikata. Palkkajärjestelmät menevät uusiksi kaikkissa konsernin tehtaissa. Ja suunta rajusti alaspäin.

18

4295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • verenimijät

      kenelle ne ylimenevät rahat siirtyvät jotka nyt otetaan pois työntekijöiltä, voi vain arvuutella että pääasiassa ruotsin johdolle ja varmaan myös suomen johtajille, ei oikein mukava kiitos työntekijöille jotka kuitenkin tuloksen tekee ...

    • kukkuu2

      Ei siellä työmiestä arvosteta vaikka nehän sen tuloksen tekevät. Haukut saa ja palkan alennuksen ja muuta.....

    • ikkunantekijä

      tiivillä ainaki alennettu ja rajusti.rahat menevät ison iitan pöksyihin.työntekijöitä ei kyllä arvosteta.

    • gvgcvdxhgc

      potkuja tulee ja lomautuksia tiivillä. herrojahan tämä ei koske.

    • Niskalaukaus

      Inwido Finland aloittanut Yt:t. Ovitoimitukset tökkii pahasti ja tehtaalta tulee paskaa ulos ja hinnat taivaissa! Myyjiä potkitaan pihalle. Lopun alkua!

      • Anonyymi

        Yksi huonoimista ikkuna firmoista jonka tunnen, laatu on ihan mitä sattuu tulemaan. Työntekijöitä ei arvosteta millaan lailla, lomautettu väkeä josta ei saa puhua, tulosta tulosta...


    • inwidolainen

      TJ:n palkka 500.000e / vuosi. Tosiaan laatu on paskaa. En ymmärrä että ihmiset maksaa järkyttävää ylihintaa ikkunoista. Ostakaa pieniltä yrittäjiltä.

    • Msk132

      Alusta asti ovat asiakkaita vedättäneet, mummoilta rahat pois meinigillä. Että nyt sitten tekijöiltökin. loppuu koko teollisuuden ala tästä maasta. Tehdään alumiini-ikkunaa jotka kestää 70 vuotta ja uutta ei rakenneta.

    • palkkatuntematon
    • EXkusettaja

      Kuka kysyy Inwidon ´(tiivi ja pihla) palkkauksesta. Ei siellä palkata. Siellä kusetetaan.
      Katsokaa MOL-sivuja, nytkin on 10 myyjän paikkaa auki. Loppui 17 myyjän koeaika ja yli 50% lähti pois. Tiivi maksaa huimaa palkkaa. Jos teet 15 tuntia päivässä, niin saatat päästä 1500€/kk nettoansioon. Ei sinne jää kuin lestadiolaiset ja muut hihhulit, joilla luultavasti oma palkkausjärjestelmä. Hirmuinen painostaminen. Työnjohto osaa neuvoa ja antaa ohjeita. Nyt rokataan, Rock, näillä sanoilla. Kukaan ei osaa neuvoa kuinka myydään paremmin.
      Pihlan poistuma oli lähes 0%, kunnes tuli uudet korkeamman johdon aivoilla ajattelevat kuminaamaiset pilttipojat. Selkään puukottajat.

    • vituttaa.perkele

      Tällä alalla ei taida mikään firma maksaa asiallista palkkaa, surkealla palkalla pitäisi vaan raataa eikä työ ole mitään herkkua muutenkaan.
      Juuri tällaiset alat joutaisi painua sinne kiinaan tai muihin halpatyövoiman maihin mutta ei, aina vaan ne siistimmät korkeamman teknologian työpaikat lähtee pois suomesta ja tämmöiset paskaduunit jää tänne ihmisten vaivoiksi. Vituttaa kun juuri tällaisia hommia yritin vältellä mutta olosuhteiden pakosta ja vaihtoehtojen vähyydestä johtuen joutuu tällaisia hommia tekemään vastentahtoisesti, pitkän päälle kyllä myrkyttää luonteen ja pilaa elämänlaadun täydellisesti tällainen tilanne! Perkele kun saisi olla vaikka työttömänä lopun ikäänsä, olisi ainakin vapaa.

    • lakeudenkajo

      Älkää vain menkö Inwidolle töihin!!! Älkääkä hyvät ihmiset ostako niitä täysin ylihintaisia ikkunoita tai ovia. Jos näin teette, molemmissa tapauksiss lyötte kätenne ihan oikeaan paskaan.

    • Minävain123

      Tehkää töitä ja jos sanomista on menkää puhumaan suoraan sinne johdolle. Asia ei ainakaan parane sillä että tullaan suomi24 sivuille itkee. 😊 Ps. Todella laadukkaita ikkunoita ja ovia inwidolta 👍🏻

    • ipbe

      Kyllä Eskopuulla saa ihan hyvää palkkaa viime tilinkin kta 16,85e en voi valittaa

      • Ekonomitar

        Onko tuo miehen/naisen palkka. Oletko tyytyväinen.
        Ei ihme kun ei palkat nouse. 24.65 pitää olla KTa


    • kokemuson

      Tuemme urakehitystäsi ja kannustamme sinua avoimella, rehellisellä ja vuorovaikutteisella yrityskulttuurilla. Kirjoittaa Tiivin työnhaku.
      ÄLKÄÄ MENKÖ. Ette pärjää heidän tavoitteissa.
      Palkka 2000€ kk 15 tunnin päivillä.

      • Anonyymi

        Tiivillä porukkaa lomautetaan mutta kuukausipalkaisia ei niillähän on niin paljon työtä vaikka totuus on aivan toinen. Ei siellä hallinpuolen työntekijöitä arvosteta millaan lailla vain toimistotyöntekijät saavat arvostusta kun lorvivat päivät pitkät se on Inwido motto. Heitä kehutaan se on tuunarinkohtalo Haapajärven inwidolla. Kyllä Haapajärvellä on niin kaksinaamaiset herrat, miten ne kehtaa, kyllä ne kehtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiivillä porukkaa lomautetaan mutta kuukausipalkaisia ei niillähän on niin paljon työtä vaikka totuus on aivan toinen. Ei siellä hallinpuolen työntekijöitä arvosteta millaan lailla vain toimistotyöntekijät saavat arvostusta kun lorvivat päivät pitkät se on Inwido motto. Heitä kehutaan se on tuunarinkohtalo Haapajärven inwidolla. Kyllä Haapajärvellä on niin kaksinaamaiset herrat, miten ne kehtaa, kyllä ne kehtaa.

        Kyllä edellämainittu on totta, nytkin kymmenkunta duunaria lomautettiin ja samoja henkilöitä kuin edellisenä syksynä itse olen yksi lomautetuista. Tulosta pitää tulla sulkekaa koko Haapajärven inwido niin tulosta tulee ja ikkunoiden laatu paranee kun muista tehtaista tehdään laatua, kun tietäisitte miten huonolaatuista ikkunaa tiivillä tehdään ette varmaankaan ostaisi. Minä en ostaisi enkä kyllä suosittele muillekaan, en nyt viitsi ruveta luottelemaan mitä vikoja niissä on kaikki tyyppivikoja joille ei tehdä mitään ei muuta kuin tulosta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe