Kosmetologikoulu HYMY Tre - kokemuksia?

TyttöTuollainen

Olen tänä vuonna 22 v. täyttävä tyttö ja viimeiset 2 vuotta olen yrittänyt päästä opiskelemaan kosmetologin pk:ta amikseen niin nuorten kuin aikuistenkin puolelle, jääden aina hyvin kauas varasijoille. Niinpä olenkin nyt alkanut harkitsemaan jotain maksullista yksityistä koulua, jos tänä syksynä ei tuo amis tärppää ja kun täällä Tampereella asun niin vaihtoehdot näyttäisivät olevan Hämeen Kosmetologikoulu ja tämä suht uusia Kosmetologikoulu Hymy. Ensimmäiseksi mainitusta olen lukenut ja kuullut todella paljon negatiivista palautetta ja kun kyse on monen tonnin koulusta niin sinne tuskin uskallan lähteä yrittämään, joten jäljelle jää tämä Hymykoulu.

Löytyykö täältä ketään, jolla olisi kokemuksia siellä opiskelusta taikka oppilashoidoissa käymisestä? Mielipiteitä opettajista ja koulun tarjoamasta opista? Kuinka hyvin työllistyit käytyäsi yksityisen koulun jne.? Kaikki vastaukset ovat tervetulleita. :)

16

2765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuleva kosmetologi

      Yleensä yksityisiin kouluihin pääsee kuka tahansa ja ovat tuhottoman kalliita. Arvostetuin ja luotettavin on Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto (SKY) Helsingissä. On valtion tukema ja esim. aikuisopiskelija saa aikuisopintotukea ym. Samoin varmaan amiksetkin on ok, mut toi SKY on kyllä kautta aikojen ollut se arvostettavin ja hyvät opettajat. Nykyjään niiltä opettajiltakin vaaditaan Estenomin tutkinto, joka on kauneudenhoitoalan korkeakoulututkinto.
      Itse olen ajatellut pyrkiä tänne aikuisopiskelijan iltalinjalle.

    • joja

      hymyilyttää kun valehdellaan tosissaan

    • pumpuli2

      Hymykoulun tilat ja puitteet ovat todella hienot ja hoidoissa käytetyt tuotteet laadukkaita.
      Teoria päivinä opetusta oli tauot ja opettajan odottelut miinustettuna yhteensä noin kolme- ja puoli, -neljä tuntia. Hoitolapäivät kestävät seitsemän tuntia, asiakkaita yhdellä oppilaalla päivän aikana on välillä nolla, välillä yksi, välillä kaksi ja parhaimpina päivinä kolme. Välillä siis saattaa olla että päivän aikana ei ole yhtään asiakasta. Sellaisina päivinä sitten harjoitellaan opiskelukavereiden kesken hoitoja. Paremman opetus kokemuksen kuitenkin aina antaa aito asiakas. Jos koko koulutuksen ajan opetuksen ja harjoittelun määrän tiivistäisi kahdeksan tunnin päiviksi, miinustettuna tunnin ruoka-ja kahvitauot yhteensä opetusta olisi ehkä puolen vuoden edestä. Valitettavasti hyvin moni koulupäivä oli opettajien, asiakkaiden ja tehtävien odottelua. Välillä on päiviä että ei ole mitään hyödyllistä tehtävää koko päiväksi.
      Koulun johtajalta kannattaa pyytää kaikki mitä hän lupaa myös kirjallisena, valitettavan usein on niin että asiat ei ihan menekkään niin kuin on alussa kerrottu. Esim. työajat, koulun kesto ym.
      Mutta muuten mukava koulu, opettajat ovat mukavia ja omistaja myös. Vallankin työelämän jälkeen koulu antoi mukavan vuoden loman.

    • misssc

      En suosittele tätä kyseistä Hymykoulua.

      • Älkäämenköharhaan

        Hymykoulun tilat ja puitteet ovat hienot ja hoidoissa käytettävät tuotteet laadukkaita, entä opetuksen taso? Mikä koulutus kyseisillä omistajilla on? Estenomi??
        Harhaanjohtavaa valita koulu sen perusteella kuinka hieno tai upea se on. Älkää ihmiset (varsinkaan nuoret) menkö harhaan pinnallisten seikkojen vuoksi, kaikki ei aina ole sitä miltä se näyttää, ja se kiiltävin vaihtoehto ei yleensä ole se paras. Älkää olko harakoita ja valitko sitä mikä eniten kiiltää. Narsistit vaan ovat taitavia ja osaavat aluksi hurmata.
        Kaikki mitä kyseinen omistaja lupaa kannattaa ottaa paperille ylös ettet joudu huijatuksi. Omistaja osaa esittää mukavaa niinkuin työnkuvaan kuuluukin, eihän rahaa muuten tule. Täytyy taata tietty toimeentulo oman elintasonsa takaamiseksi, hinnalla millä hyvänsä.
        Olisi hyvä saada Tampereelle kunnon koulu kosmetologeille ammattiopiston lisäksi. Hämeen kosmetologikoulu on toiminut pitkään jo Tampereella, joten ei myöskään kovin huono koulu voi olla. Kaikenlaisia höpötys kouluja näköjään on olemassa, kuinka kauan tämä Hymy hömppäkoulu jaksaa enää sinnitellä? Vai onko odotettavissa lappu luukulle hyvinkin pian. Olkaa ihmiset tarkkoja mihin rahanne tuhlaatte, älkää sortuko kaikenlaiseen hömppään ettet tule huijatuksi! Vaatikaa koulutuksen tasoa, varsinkin jos valitsette kalliin yksityisen koulun jonka joudutte omasta pussista itse kustantamaan.


      • Eiomenakauaspuusta

        Samaisen perheen muillekkin yrittäjä jäsenille tuttua valehtelu ja hyväksikäyttö.


      • Mahatäynnä

        Itserakkaita ja omahyväisiä. Osallistuisivat hyväntekeväisyyteen tai lahjoittaisivat rahaa esim syöpä sairaiden lasten tukemiseen yms ennemmin kuin vaan omaan napaansa. He ovat kiinnostuneita vain itsestään ja syövät viimeisetkin jämät muilta kuin hyeenat. Ahneillahan on yleensä ******* loppu.


      • Kekkon

        Älkää vaan kukaan koskaan menkö sinne opiskelemaan,ovat hyväksikäyttäjiä ja juonijoita.


      • Ahneita

        Kuulin huhuja että kaikki tämän kauden opiskelijat lähtivät kesken kauden muualle opiskelemaan,nyt pitäs kaikilla sinne aikovilla "hälytyskellot"soida ja kovaa ja katsella muuta opiskelupaikkaa,Tampereella on niitä hyviäkin vaihtoehtoja!


    • misssc

      Tietääkö kukaan minkälainen meininki siellä hymyssä on nykyään. Onko toiminta pysynyt yhtä huonona kuin aiemminkin? t.entinen opiskelija

    • Kakkukaupoa

      Eipä taida olla mitään meininkiä nykyään Hymyssä,on Hymy hyytynyt, ainakin opiskelijat ovat kaikonneet,MIKSIKÖHÄN?Omistaja voi katsoa peiliin...

    • Kysyvä

      Hei, onko Hymy vielä toiminnassa? Nettisivut aukeavat, mutta facessa ei mitään viime vuoden lokakuun jälkeen ...

      • MirellaN

        Ei ole Hymy enää toiminnassa. Mut ohjattiin entisen opettajan hoitolaan, jossa sain käyttää lahjakortin.


      • Meibi

        Mistä sait ohjauksen muualle? Olen yrittänyt saada yhteyttä omistajaan, ettei lahjakortti jäisi käyttämättä, mutten ole onnistunut.


    • Kysyvä

      Ok, kiitos tiedosta. Nyt ei taida olla enää kuin Lumova jäljellä ...

    • Perintä

      Ilmeisesti konkurssi alkanut

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4573
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4504
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4106
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3047
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2641
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      205
      2108
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1735
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe