Halaaminen ja rinnat

Rintafriikki

Naisten halaaminen tuntuu hyvältä ennen kaikkea siksi, että halatessa naisen rinnat painautuvat pehmeästi miestä vasten. Halailen mielelläni tuttuja ja vähemmän tuttuja naisia, jos nämä itse ovat halailijoita, ja syy on juuri se, että pääsen halatessa tuntemaan naisen tissit itseäni vasten. Se kiihottaa ja sille on myöhemmin kiva runkata.

Moniko muu myös myöntää tykkäävänsä halaamisesta lähinnä siksi, että tuntevat naisen rinnat?

46

8070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies sinkku

      Kyllä olen samaa mieltä. Etenkin kesäisin on mukava halailla kun naisille ei ole vaatetta niin paljo päällä eikä tietty minullakaan.

    • Hyh,

      sait ajattelemaan sitä, että halaamisesta tykkäävien miesten ajatuksena onkin runkkumateriaali, ei lämmin tapa kertoa toisesta välittämisestä :/

      • Never again!

        No, jut näin! Ihan sama tuli mieleen.
        Halatako runkkaajaa vaiko ei sittenkään. En halua olla vain jonkun onnettoman yksilön märkä unelma, sorry.


      • H4l41l1j4

        Joo ei kannata halata enää ketään kun menevät kuitenkin runkulle sen jälkeen ja ajattelevat sinusta likaisia ajatuksia. Naisetkin. Niii i ;)


      • Joku raja!

        Et Sinä kuitenkaan niin hottis ole, joten ole huoleti.


      • Rintafriikki
        Never again! kirjoitti:

        No, jut näin! Ihan sama tuli mieleen.
        Halatako runkkaajaa vaiko ei sittenkään. En halua olla vain jonkun onnettoman yksilön märkä unelma, sorry.

        Hehheh, ai masturboiva mies on automaattisesti onneton yksilö? No, minulla on kyllä seksikäs vaimo ja onnellinen avioliitto, menestyvä ura, miljoonan verran rahaa ja kaikki aivan valtavan hyvin, mutta silti naisen halaaminen ja se rintojen painautuminen minua vasten antaa aina kivat sävärit, joista on kiva fantasioida myöhemmin.

        Sori vain, jos se häiritsee sinua, että miehet ajattelevat näin, mutta niin se vain on, että jos painat tissisi miestä vasten, hän taatusti kiihottuu jollain tasolla.


      • And by The way .....there are a Lot of Femmes WHO Love to hug Guys.


    • Ystävien, merkkipäivänviettäjien ynnä muiden vastaavien halaaminen tapahtuu lähinnä hartioiden yläpuolella. En minä ainakaan paina koko kroppaa halattavaa vastaan sellaisessa tilanteessa. Ap:n kuvaus kuulostaa niiden touhulta, jotka ei muuten pääse lähikontaktiin naisen kanssa. Tuskin tarvii toiste samaa naista yrittää halailla.

      • MäkinTykkäänHalailla

        Milläpä muulla tavalla SINKKUMIES pääsee lähikontaktiin naisen kanssa???


    • kumimies

      Mun tyttöystävä nukkuu usein alasti ja nukumme kiinni toisissamme. Ja aina munani alkaa seisomaan kun tunnen naisen kauniin vartalon ihollani.

    • Viola.

      jos joudun halaamaan, yritän tehdä sen niin, ettei hinkit kosketa halattavaa.
      halaan etäisesti ja ystävällisesti.

    • Hyi

      Ilmankos yks mies kerran sanoi että tuntui ihanalta halata minua, kommentti jäi mieleeni ja olen ihmetellyt sitä aina välillä mutta nyt se selvisi :D

    • halipatsuik

      Mulla on niin pienet rinnat, että ne ei varmaan tunnu ollenkaan...
      Mut muuten kyllä halaan mielellään ja lämpimästi. Jotkut miehet aina pyytääkin, et saako halata... :D

    • 20vYliopistonMies

      Jep, oon kyllä samaa mieltä kuin ap. Ja yhdyn myös bravo.bravin vastaukseen koska en minä oikein muuten pääse naisten kanssa lähikontaktiin. On mulla pari läheistä naispuolisia ystäviä ja me halaillaan kyllä, joskus hinkit koskettaa mua ja joskus ei. Ei sitä muuten pääse lähikontaktiin naisten kanssa ellei ole parisuhteessa. Itsehän olen jo 20-vuotias yliopistossa opiskeleva mies joka ei ole vielä koskaan seurustellut. Meidän tiedekunnassa on näköjään selvästi yleisempää että naisopiskelija on jo varattu kuin että miesopiskelija on jo varattu. Toisaalta on tässä sinkkuudessa kyllä hyviäkin puolia parisuhteeseen verrattuna, sillä ei tartte tinkiä opiskelijabileistä tai muista menoista, on vapaampi tekemään mitä lystää ja kotona on oma rauha kun asuu yksin.

    • hyvältä

      Halaan mielelläni naisia jotka eivät käytä rintaliivejä. Nännierektio on mielestäni halaamisen kaunein lopputulos.

    • Najaldi

      Siis mitä hemmettiä. Eikö halauksen pitäisi olla ihana tapa ilmaista toiselle että välittää, eikä mitään miesten pervoilua. Miettikää!

      • Megaherkut

        Kerran sain työmaan kaverinaiselle tehtyä pikku palveluksen, joka oli hänelle todella iso asia, vaikka minulle oikeastaan kuului työnkuvaan. Sain kiitokseksi sellaisen tissihalin, että vieläkin pyörryttää kun muistelee. Ihan varmasti teki sen tieten ja tarkoituksella, kun ei syistä ja toisista vahvempaan kiitokseen ollut juuri silloin mahdollisuutta.


      • saispauusinnan

        Samanlainen tilanne meillä mutta tajusin vasta halatessa että rinnat varmaan tuntuvat häntä vasten mutta pidin silti kiinni kun olin niin unelmoinut hänen halimisestaan. Hänen reaktio oli kyllä niin ihana sen jälkeen.


      • Megaherkut
        saispauusinnan kirjoitti:

        Samanlainen tilanne meillä mutta tajusin vasta halatessa että rinnat varmaan tuntuvat häntä vasten mutta pidin silti kiinni kun olin niin unelmoinut hänen halimisestaan. Hänen reaktio oli kyllä niin ihana sen jälkeen.

        Tuulia, oletko se sinä?!


    • vanhapiika-

      On niin ihanaa halata miehiä , kun tunnen sen kun kovettuu🙂

      • hah, mietein just ihan samaa, miksei naisetki vois koittaa "hyötyä". en tosin oo koskaan pitäny sellaisesta lähikosketuksesta ellei kyseessä oikea kaveri tms.. viimeksi kun oli kyseessä sellainen niin huumorilla kesken halauksen nostin vuorotellen molempia tissejä että saa miellyttävämmän halausotteen :D tai no, en välttämättä itse tissejä vaan liivejä.

        https://writingtowellness.files.wordpress.com/2011/06/booby-trap.jpg


    • Kun kättelee ja samalla halaa, tulee automaattinen turvaväli.

      Aloittaja vaikuttaa 15 vuotiaalta.

    • moro.riittää

      En halaile ketään, korkeintaan voin kätellä, vaikka kyseessä olisi isorintainen ja kaunis nainen. Yritän kyllä vältellä kättelyäkin. Joku tontti se on oltava, jonka rajan yli ei mennä eikä tulla.

    • E n kyllä halaile ainakaan oma aloitteisesti.

      Joskus olen suostunut halaamaan kun joku on sitä pyytänyt, silloin olen ollut jäykkä kuin koivupölkky.

    • jokuvaa.33v

      Olihan ne rinnat kai kiva tuntea sillon ku viimeksi halasi jotakuta vierasta naista eli helmikuussa -99

    • kaiken_laista

      On myös mahdollista halata sillä tavalla etteivät paikat kosketa.

      Halaatko myös äitiäsi ja isoäitiäsi tuo ajatus mielessäsi? Outo kaveri.

    • fghmfgmghjfgjgh

      En oo koskaan halannu naista niin kauan että ois alkanu kovettuminen. NO toki joku isotäti syliinsä kaappaili joskus kolmattakytä vuotta sitten ku kirkonkylälle mentiin sitä rivitaloon katsomaan. Vaan ne nyt oli aika tunteettomia hetkiä itelleni aiaki, semmonen velvollissuus.
      Sen sijaan ikäisiltäni, siis korkeintaan 34-vuotiailta, ennoo montaa kertaa mitään halausta saanu. Puoli elämää sitten sattui semmoinen hyvältä tuntuva mutta hurjan vittumaisessa paikassa ja tilanteessa.
      Tosin joskus ku mietin että miltähä se seisokkiin päätyvä halaus tuntuis, niin se mietintä jo voi johtaa jonkinlaiseen elämystoimintaan paisuvaiskudelmissa. Vaikuttaisiko paisumisherkkyyteen ja nopeuteen sitten ihkafyysisissä ja aitototisissa faktatilanteissa se, jos on ujo, hiljane itseinhoinen mutta itsekäs, sönkkö sekä muutenki luotaantyöntävä (varmaan kuitehi enimmäkseen henkisesti) kuten mä (ainakin uskoisin niin).
      Kulli tuskin tietää onko sen haltija naisten seurassa psyykkeeltään sönkkö, kömpelö ja tönkkö vai lipevä, niljakas ja linjakas. Ja juuri sen mahollisuuen olemassaolo, että seisahtuminen olisi lujan halauksen aikana mahollista ja nopeahkoakin, psyykkisistä avuttomuuksista huolimati, on jotenki semmosenaan jo aika kiihottavalta tuntuva mahollisuus.

    • HalauskoKurjaa

      Herätkää.
      Halaaminen on eri kulttuureissa vanha perinne , aikuiset halaavat toisiaan sekä lapsiakin.
      Halaaminen on aina ollut luonnollinen rauhoittava hyväksymisen merkki, johon tuntemuksena useimmiten kuuluu lämmin ailahdus.
      Elämä olisi kurjaa, jos joutuisi ajattelemaan onkohan tolla rintsikoita, kokeekohan tuo sen seksuaalisena lähestymisenä, tulkitaanko pikkulapsen rauhoittava halaus epäsovinnaisena.
      Hyvät ihmiset, eläkää / tuntekaa positiivisuutta, älkää kaikessa nähkö pelkkää kielteisyyttä, vaan nauttikaa elämästänne.

      • Lars23

        Omien läheisten halaaminen on lämmin kokemus, vailla seksuaalisuutta.

        Sen sijaan ei-sukulaisten halaaminen on usein myös seksuaalisviritteinen kokemus, ellei mies ole eunukki tai nainen frigidi. Etenkin nuorena.

        Ihmisen henkilökohtaisessa tilassa lähin puoli metriä on ns. intiimialuetta, johon tulevaan ihmiseen reagoidaan sen mukaisesti. Jos tulija ei ole erittäin läheinen (lapsi, puoliso tms.), niin tilaan tuleminen on epämukavaa, seksuaalista tai molempia. Ainakin nuorena mieheneä ei pysty sulkemaan pois seksuaalista jännitettä vieraan naisen tullessa iholle. Sama pätee sekasaunaan, vaikka kuinka yritämme selitellä, ettei siinä ole mitään seksuaalista.

        Näin rehellisesti.


    • Anonyymi

      Miksi tästä aiheesta on niin vähän tutkimusta ja muutenkin tietoa? Eritoten haluaisin tietää, onko tämä AP:n kuvaamaa tuntemusta lähinnä vain heteromiehillä vai onko sitä myös sateenkaarivähemmistöön kuuluvilla miehillä.

    • Anonyymi

      Oon lukenut näitä keskusteluja ja tää on mulle siis aivan uutta tietoa :D Oon vähän yli kolmekymmentä ja en ikinä, siis IKINÄ, oo tajunnut, että miehet jotenkin tuntee naisen rinnat halatessa!
      Oon itse hoikka ja luonnostaan melko isorintainen, mutta silti en mitenkään itse aisti omia rintoja tai ajattele niitä. Tykkään kyllä halata muita ja läheisiä miehiäkin. Enemmän oon jotenkin ajatellut, että se muu läheisyys siinä saattaisi miestä kiihottaa, mutta että just ne rinnat.

      Varmaan kuulostaa siis typerälle, miten tämmöstä ei voi tajuta :D Mutta tää on mulle ihan mindblow- juttu . Täytyy alkaa tästä lähtien tarkkailla niitä miesten reaktioita enemmän, kun menee halailemaan!

      N33

    • Anonyymi

      Tisutuntuma on arvokas kokemus, kummallekin. Halutessaan neidot jopa hieman keinauttavat harteitaan, tisut keinahtavat tahdissa. Neidot kyllä ovat täysin tietoisia halaamisen dynamiikasta, ihan yhtä hyvin kuin esim minihameenkin hyödyntämisestä ja vaikutuksista.

      Parhaimmillaan kaikki tämäntyyppiset sosio-seksuaaliset tunnustelut ovat kun ne tapahtuvat seurassa jossa on tuttuja/ystäviä, mutta heidän huomaamatta, se on lähes kaikkia neitoja herättelevää. Samat tapahtumat eivät herättele neitoa samalla tavalla oltaessa satunnaisten tuntemattomien joukossa. Miestä sen sijaan tisut herättelevät tilanteesta riiippumatta samoin.

      • Anonyymi

        Kuulostat homolta raksamieheltä joka tykkää leidi pojista. Suurinta osaa normaaleista miehistä ei liikauta minihaneet ja "tisut" tuossa määrin kuin sinua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostat homolta raksamieheltä joka tykkää leidi pojista. Suurinta osaa normaaleista miehistä ei liikauta minihaneet ja "tisut" tuossa määrin kuin sinua.

        Sinun kaksi rintaasi ovat kuin kaksi nuorta kaurista, jotka ovat kaksosia, laiduntamassa liljojen joukossa. - Song of Solomon 4:5, King James Version (raamatun lause).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun kaksi rintaasi ovat kuin kaksi nuorta kaurista, jotka ovat kaksosia, laiduntamassa liljojen joukossa. - Song of Solomon 4:5, King James Version (raamatun lause).

        Ei ole nuorta ja kovassa käytössä vauvoilla olleet. Roikkuu ja niin päin pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun kaksi rintaasi ovat kuin kaksi nuorta kaurista, jotka ovat kaksosia, laiduntamassa liljojen joukossa. - Song of Solomon 4:5, King James Version (raamatun lause).

        Kiitos kuitenkin. Tykkään kyllä itsekin rinnoistani jos suoraan sanotaan. Itsekehu haisee nyt kyllä vähån.


    • Anonyymi

      Halaamisen alussa mies voi helposti kiertää käsivartensa tytön uumalle oikein huolella, ja sitten tunnustella tytön reaktoita hellästi otetta tiukentamalla. Jos tyttö on taipuvainen, voi mies muuttaa otetaan alemmas siten että miehen avokämmen lepää tytön pepulla, ja sitten tiukentaa tätä otetta. Oikein taipuvainen tyttö saattaa halaamisen aikana työntää koipi-reitensä miehen jalkojen väliin ja jopa koukistaa sitä, miehen siis pitää ennen halaamista ottaa jaloilleen otollinen asento niin että tytön koipi-reidelle on haluttaessa riittävästi, mutta ei liikaa, tilaa solahtaa sinne sujuvasti.

      • Anonyymi

        Ja henkinen ikä sulla oli mikä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja henkinen ikä sulla oli mikä?

        Miksi minua ei hyväksytä, miksi minä en saa olla juuri sellainen kuin olen. Aina minuun kohdistetaan henkisestä pahoinpitelyä joka aiheuttaa lamaannnuttavaa masennusta ja omakuvan pirstaloitumista tuhannenpillunpäreiksi ja kaikkea muuta kärsimystä. Tämän jokapäiväisen pilkan ja vainon takia olen menettänyt työkykyni, ulos en ole kehdannut mennä vuosikausiin enkä saa enää unta ollenkaan, itken vaan niin että ja tyyny on läpeensä märkä kyynelistä joka aamu. Missä minun tasa-arvoni on, se on riistetty minulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi minua ei hyväksytä, miksi minä en saa olla juuri sellainen kuin olen. Aina minuun kohdistetaan henkisestä pahoinpitelyä joka aiheuttaa lamaannnuttavaa masennusta ja omakuvan pirstaloitumista tuhannenpillunpäreiksi ja kaikkea muuta kärsimystä. Tämän jokapäiväisen pilkan ja vainon takia olen menettänyt työkykyni, ulos en ole kehdannut mennä vuosikausiin enkä saa enää unta ollenkaan, itken vaan niin että ja tyyny on läpeensä märkä kyynelistä joka aamu. Missä minun tasa-arvoni on, se on riistetty minulta.

        Saat kysyä sitä itseltäsi koipi-reisi


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun pituudet ovat lähellä tasa-arvoa niin miehellä on lisäksi mahdollisuus ottaa neidosta nenätuntumaa korvaan tai korvan taustaan/lehteen, ja jopa kaulaan/niskaan. Tämä intiimi herättely vaikuttaa neitoon tehokkaammin kun mies samalla joko vetää nenäänsä ilmaa voimakkasti tai puhaltaa nenästään ilmaa varovasti.

      Jos halaamisen sijasta pelkästään kätellään niin siihenkin mies voi helposti liittää neitoa intiimisti herätteleviä eleitä.

    • Anonyymi

      Täällä kirjoittelevat ne jotka eivät ole koskaan naisen kanssa luonnollisesti olleet. Olen täällä lueskellut ja huomaan sen. Ei siinä mitään mutta kovin on utopistisia kaikki mietteenne pojat ja tytöt. Ihmiset ovat nykyään irrallaan realiteeteista ja tosielämästä. Sovinistisikojen sekä miesten että naisten utopiaa kaikki. En tiedä onko se ihmisten vika ja onko maailma vain tällainen nykyään.

    • Anonyymi

      Tämän takia en halaile yleensä miehiä. Jotenkin inhottava ajatus että joku puolituttu runkkailis sen takia että rinnat painuu sitä vasten.

    • Anonyymi

      ei ole oikein sopivaa laittaa tänne että haluaisi runkata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe