Isännöitsijä terrorisoi

gradun kirjoittamine

Kaksi kuukautta graduun kirjoittamisesta meni ihan hukkaan. Talossamme kun aloitettiin erään asunnon korjaus edellisen vuokralaisen poislähdön jälkeen. Isännöitsijän toimiston palveluksessa pienen rakennusyhtiön miehet aloittivat aamuisin jo klo 7:00:ltä aina joka päivä mielettömän hakkaamisen ja poraamisen.

Kun heille tuli sanottuksi, että tämä on liian aikaista, että täällä halutaan vielä nukkua siihen aikaan, ja että kun ihmisiä on myös ilta- ja yötyössä ja he tarvitsevat nukkumarauhaa, sitä enemmän hakattiin ja porattiin heti aamu 7:00:sta alkaen. Huomasin, että nimenomaisesti häiriön aiheuttamisen takia, kaikki mahdolliset sähköiset työvälineet laitettiin päälle, jotta muiden aamunukkuminen tulee häirityksi.

Heillä ei olisi mitään vaikeuksia ollut aloittaa työnsä myöhemmin keskipäivällä niin, ettei asukkaille olisi tullut sietämätöntä häirinötä.

Itse kun tulen vielä keskellä yötä töistäni kotiin, yöunet jäivät vajaan neljään, viiteen tuntiin. Huomasin, että terveyteni heikkenikin huomattavasti ja kova väsymysy tuli. Kaikenlainen opiskelu vielä meni siltä ajalta ihan tuuleen.

Tuo isännöitsijän toimisto on Realian Hesan Pohjois-Haagassa, joka näin lähtee asukkaita terrorisoimaan.

21

1551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+2

      Niinpä. Remppamiesten tulisi tehdä töitä vain kaksi tuntia päivässä. Sitten asukkaat voisivat valittaa siitä, kun remppa kestää kaksi vuotta. Myös poraamiset tulisi suorittaa pumpulipuikolla.
      Toivottavasti otit häiriön henkilökohtaisesti, juuri siksi taloanne remontoitiin, että juuri sinun elämäsi menisi pilalle.
      Jos olisit halunnut gradusi oikeasti valmiiksi, olisit ollut kokopäiväinen opiskelija ja nukkunut öisin. Päivällä olisit voinut tehdä kirjoitelmaasi kirjaston rauhassa.
      Elämä on valintoja.

    • 10+7

      Aivan uskomattoman naivi kirjoitus. Oletko ollut itse päivääkään töissä? Tottakai rakennusmiesten olisi pitänyt aloittaa keskipäivällä ja tehdä sitten töitä a)pari tuntia tai b) iltaan asti.
      Jos en olisi tavannut livenä kaltaisiasi norsunluutornista huutelijoita niin sanoisin että kirjoituksesi on trolli.

    • Häiriköinti varhain.

      Olen kokopäivän töissä ja aloitan työt illalla ja lopetan työt keskellä yötä, joten tarvitsen aamulla pitempää nukkumisen aikaa. Opiskelen päivisin sen jälkeen kun herään ja siihen asti kunnes menen töihin.

      Remonttimiehet voisivat vaikkapa hakata ja porata klo 12.00 -20.00. Talossamme tuo oli nyt kyllä tahallista häiriötä.

      Näiden kommentointien kirjoittaja näyttää olevan joku siitä isännöitsijän toimistosta. Näkee heti kirjoitustavasta.

      • Vaikuttaa pahalta

        Mene hyvä ihminen kallonkutistajalle. Tuollainen vainoharhaisuus vaikuttaa jo vakavalta. Maailma ei todellakaan pyöri sinun ehdoillasi, eikä asioita tehdä pelkästään sinun kiusaksesi.


      • 10+7

        Ja näitä rakennusmiehiä varmaan kiinnostaa ihan vitusti olla töissä klo 20.00 asti kun esim. vaimo ja lapset tulee kotiin siinä 16.00 aikoihin.


    • 2:5

      Hanki korvatulpat. Itse olen joskus nukkunut jopa kuulosuojaimet päässä.

    • hatsiiiiii

      Joskus ehkä saat lapsia. Miehesi/vaimosi hoitaa niitä kotona. Ne mekastavat ja itkevät ja huutavat, leikkivätkin. Mitäs sitten teet? Maailma nyt vaan on muitakin ihmisiä varten.
      Ehkä sinunkin iltatyösi häiritsee joitain ihmisiä. Tulet kotiin keskellä yötä ja aivastat. Siinä voi iltaunet mennä herkältä pilalle.

    • 10+10

      Ihmeen myötunnottomia kommentteja!

      Itse voin samaistua tilanteesi erittäin hyvin. Käyn päivällä töissä ja illalla/yöllä opiskelen. Nukun yleensä 3-11

      Talossani tehtiin kerran yhden kevään ajan remppaa ja se oli vittumaista, koska työt todella aloitettiin klo 7.30 tasan ja aina sieltä äänekkäimmästä päästä.

      Olen ollut erään kesän tekemässä asuntoremppaa ja tiedän hyvin, että ei ole mikään suunnitella töitä siten, että remppaa tehdään aamulla kukonlaulun aikaan. Myös työvaiheita on erillaisia, hakkaaminen ja erityisesti poraaminen voitaisiin jaksottaa päivän ja iltapäiväin tunneille ja aamupäivällä voisi tehdä sitten hiljaisempia töitä.

      Onko teidän oikeasti mahdoton samaistua toisen asemaan edes hetkeksi?!

      1) Aloittaja ei vaatinut töiden keskeyttämistä. Hän toivoi että: aamulla ei porattaisi yms tehtäisi kovaäänisiä töitä.

      2) Remonttiyhtiö vastasi tähän käynnistämällä aamulla sellaisetkin sähkökäyttöiset koneet, jotta desibelien määrä nousisi varmasti yli asukkaiden sietokyvyn. Lisäksi remonttiyhtiö ilmeisemmin oikein keskittyi kovaäänisiin töihin heti aamusta, kun isännöitsijän luvalla toimitaan

      ALOITTAJALLE sellainen vinkki, että teet ilmoituksen isännöitsijästä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalle tai menet seuraavaan taloyhtiön kokoukseen ja otat asian esille muiden osakkaiden läsnäollessa. Myös kiinteistöliitosta voi kysellä neuvoja.

      • samaa mieltä

        Kiitos kun on yksikin asiallinen kommentti.:)


    • aaaapuaaaaaaa

      Olette oikeassa. Kaikki rempat nykyisissä ja tulevissa asunnoissanne tehdään vai teidän kiusaksenne. Myös lumi sataa maahan vain teidän kiusaksenne. Linja-autojen aikataulut eivät sovi teille, syynä vainoamisenne. Ette koskaan valmistu ja saa gradua valmiiksi, koska teitä vainotaan.
      MOT

    • mikä närästää?

      Yksi ja sama henkilö on kirjoittanut nämä vastaukset.(:

    • ei närästä yhtään

      Minä kirjoitin kolme vastausta.

    • trollin trollin

      Mikset mennyt esim. kirjastoon tai oppilaitoksesi tiloihin tekemään graduasi??? Tai olisiko kannattanut luopua töissäkäymisestä siksi aikaa, että olisit saanut gradusi tehtyä?

      • gradun kirjoittamine

        Mutta enhän silloin olisi päässyt uhrin asemaan enkä laittaa saamattomuttani gradun tekemisessä muiden syyksi.


    • 2+3+4

      Ihanaa olla uhri. Sitä voi vaikka mennä alkoholistin puolisoksi, jos muuten ei onnistu. Mutta aloittajalla on hyvä alku.

    • häiriköinnin aiheutt

      Graduni on nyt tehty ja olen sitä joka päivä kirjoittanut kirjastossa. Toinen maisteri on nyt suoritettu. En ole näin onneton kuin te.

      Paitsi 2 kuukautta sain nukutuksi vain 4 - vajaat 5 tuntia per päivää ja terveyden meni erittäin huonoksi, koska aiheutitte tahallaan häiriötä. Kun teille huomautettiin, että klo 7:00 on vielä liian aikaista talossamme, että talossamme on vielä ihmisiä, jotka ovat ilta- ja yötyössä, heti aamulla 7:00 laitoitte kaikki mahdolliset sähkökoneet päälle häiritsemään asukkaiden yöunia.

      • 10+7

        Aivan. Meidän olisi pitänyt tulla töihin klo 12.00, laittaa koneet päälle klo 15.00 ja lähteä kotiin klo 20.00. Sitten meidän olisi pitänyt kertoa lapsillemme ja vaimoillemme että isää ei nyt paljon näy seuraavan 2 kuukauden aikana koska isän työpaikalla joku kirjoittaa graduaan joten isä on töissä iltapäivällä että gradun kirjoittaja saa nukkua pitkälle aamuun.


      • vaioikeinGraduntekijä

        Kyllä on PÖLJÄÄ porukkaa...
        Työmaa alkaa klo 0700 ja päättyy 2000 arkipäivinä.
        Viikonloppuisin alkaa tuntia myöhemmin ja päättyy 2000.
        siinähän kestätte ja lopetatte sen turhan ulisemisen. Niin tässä muutkin joutuvat kestämään.
        Isot putkiremontit kestävät 4 rappuisessa talossa vuoden ja niin se vaan on otettava lusikka kauniiseen käteen ja mietittävä mistä voi valittaa ja kannattaa valittaa...että sen työmaan saa nopeasti ohi.

        Mutta jos ollaan, minäminäminä asenteella liikkeellä, niin sitten on noita "gradun tekijöitä" ihan riittämiin liikeneteessä, joiden pillin mukaan pitäisi elää...
        niin yritti meilläkin olla noita kukkoilijoita...ne laitettiin aisoihin heti .


    • asukas.

      Kysymys oli yöunista ja terveydestä. Kukaan ihminen ei pitään päälle kestää 3-5 tunnin yöuneilla!:)

      Luulisin, että myös rakennusmiehillä ja isönnöitsijätoimistoilla olisivat omat eettiset säännöt, joiden mukaan suoritetaan työt niin että mahdollisemman vähän haitataan muita.

      Entäs jos sä humalana räyskit ja joudut poliisin laitokselle viikonloppuna tai yön aikana, täytyy munkin lähteä siihen aikaan paikalle, vaikkapa lapset toivoisi että vanhempi olisi ainakin niihin aikoina kotona.

    • sgsegwegweg

      HAHAHA. Toivon, että gradusi meni edes läpi, sillä aika paljon kirjoitusvirheitä sinulla. Kuulehan herra(?) gradunkirjoittaja, työt tehdään silloin, kun vähemmistö talon asukkaista kärsii. Talon asukkaista suurin osa on töissä klo 8-16, joten yhden ihmisen takia töitä ei tule siirtää. Vai olisiko se reilua muita ihmisiä kohtaan (suurin osa töissä 8-16), että yhden ihmisen takia työt tehdään päivällä ja illalla, jolloin töistä kotiin saapuneet ihmiset joutuvat kuuntelemaan porakoneiden mekastusta? Luulisi, että kirjastossa olisi helpompi työskennellä, vai pitäisikö ihmisten mennä töiden jälkeen baariin istumaan, koska sinun takiasi työt on siirretty iltaan? Käytä nyt sitä järkeä, siis ihan oikeasti.

    • voihyvääpäivääsentää

      Voi hyvää päivää, sallikaatte minun nauraa =) =) =)

      Mistä noita uuvatteja oikein sikiää ???

      Juuri noin, kuten ylläolevassa todettiin; Työt ajoitetaan niin, kun VÄHEMMISTÖ talon asukkaista kärsii. Se on yleinen sääntö, eikä siellä tehdä mitään galluppia ovien takana, jota milloinkas arvon asukkaille oikein sopisi, että aloitamme.

      Osa työvaiheista ikävä kyllä sattuu olemaan sellaisia, joissa on käytettävä koneita, vaikka kuinka haluaisi ajatella muiden viihtyvyyttä.

      Ei se piikkari voi ikävä kyllä muuta tehdä, kun aloittaa työnsä silloin, kun se työaika alkaa...

      Jos arvon gradun kirjoittaja olisi joskus tehnyt työmailla vastaavaa työtä, hän varmasti ymmärtäisi, mitä tuon luontoinen työ pitää sisällään ja jos yhteiskuntataloudellisesti ajatellaan työn tekoa, on varmasti edullisempaa ajoittaa työt ns. normaaliin työaikaan, kuin että maksellaan esim. iltakorvauksia ja kaikki tämä yhden gradun kirjoittajan takia.

      Jos aletaan tarkemmin analysoimaan tekstin sisältöä, voidaan havaita yllättävääkin itsekeskeisyyttä, vaan onkos tuo nyt nyky-yhteiskunnassa ihme....

      Ja ei, en ole Realiasta, vaan Turussa huoltomiehenä ja tässä ammatissa moisia ääliöitä tulee tavan takaa vastaan, kun ei mikään ole koskaan hyvin.

      Ja jottet nyt ihan synkkään itsesääliin vaipuisi, voinen lohduttaa, että itsellä vuoden alusta ylityöt tähän mennessä n. 250 h ja kun tähän ynnää päälle normaalit työtunnit, 8 h per päivä (ei lainkaan poissaoloja), niin tyhmempikin "graduisti" osaa ynnätä, että vähillä yöunilla mennään, enkä silti käy niistä täällä vinkumassa, eli on niitä vähäisiä yöunia muillakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1759
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1705
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1551
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe