Himokselle uusi ravintola

Eghlh

Hieno homma, että joku pistää ojalalle kampoihin.

Vuorikahvion pitäjä pääsi rakentamaan länsirinteille ruokamaailman.

Aukeaa kuulemma jo vapuksi.


Itse ainakin vien jatkossa rahani sinne ja tulisiko pian se kylpyläkin sinne......

58

1888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vada`?

      No kohta se on aidattu rinteiden puolelta kesällä, talvella eristetty lumikinoksilla.

    • Pysykää poissa

      Mulle oh yx paskanlysti koko himos. Se on ylihinnoiteltu paskakeskus joka hyysää ryssiä ja suomalaisia käy siellä vai sellaiset ylimieliset kakarat joiden "pappa betalar" asenne haisee puolen kilometrin pähän. Mikään ei ole täällä heikäläidten mielestä hyvin ja kaikki on niin ankeeta, mutta tänne pitää se perse raahata kuitenkin joka saatanan hiihtoloma. JOO rahaa ne jämsään tuo, mutta parempi olis ku lähettäsivät ne kunnalle ilman läsnäoloa!

      • Hermot riekaleina?

        Syrjäydy sinä vaan kaikessa rauhassa, äläkä menetä hermojasi semmoisten asioiden takia, jotka eivät näköjään sinua mitenkään koske.


      • tuulispää

        no mitään ei saa ilman rahaa..meistä on kiva että jämsään tuodaan rahaa ja se antaa kuihtuvalle kylälle uusa mahdollisuuksia ja mahollisuuden yrittää...eikä tuo kansainvälisyyskään pahasta ole ..avarra maailmankatsomustasi


    • Hieno juttu

      Joo komea talo siihen näyttää nousevan. Mukavaa, että Himoksella taas jotakin uutta investoidaan.

    • Katujen tyhjyys

      Pysykää poissa -nimimerkille

      Kirjoituksesi oli oikein loistava esimerkki siitä miten rakennetaan uutta menestyvää Jämsää.

      Edes UMP:n yhteisöveron rippeet eivät saa Jämsää kehittymään, ellei yleistä asenneilmapiiriä saada muuttumaan enemmän ulospäin suuntautuvaksi. UPM:n yhteistöveron rippeiden kehitystä mielenkiinnolla odotan, katsotaan asiaa parin vuoden kuluttua...

      Mutta asiaan, eli Himokseen: Miettikää sitä minkälaisessa paikassa lomanne haluaisitte viettää? Mitä Jämsässä on tarjottavana turisteille Himoksen lisäksi?

      Himos on vaikuttanut myönteisesti Jämsän kehitykseen onneksi muutaman kaupan osalta. esim. Jämsään saatiin Citymarket, jota ei laajennettu ainakaan pelkiltään paikallisia palvelemaan, jämsäläisten ostomarginaali ei riittäisi pitämään citymarkettia paikkakunnalla. Eli ne paljon parjatut turistit ovat saaneet paikkakunnalle edes K-kaupan laajentumisen. On edes jonkin verran valikoimaa.. (Vaikkakin toisessa viestiketjussa tällä hetkellä hintoja arvostellaankin, mutta hinnat ovat kyllä muuttuneet monella muullakin paikkakunnalla kun Jämsässä...)

      Mutta muilta osin Jämsän keskusta on iltaisin kuin aavekaupunki, jossa ei palveluita ole saatavilla eikä näy juurikaan ihmisiäkään. Jos olisitte turisti, haluaisitteko paikallisia katuja illasta toiseen käydä ihailemassa? Ei jämsäläiset katuvalot jaksa illasta toiseen kiinnostaan. Ainoastaan Himoksen alue jollain lailla hengittää myös iltaisin. Mutta turistien rahat olisivat tarjolla varmasti myös muillekin, jos asenne olisi toisenlainen.

      Käsittääkseni Himos yrittäjineen palkkaa vuosittain ympäri vuoden paikallista väestöä, jolloin saadaan veromarkkoja Jämsään. Siksi mietin mikä ihmeen paikallinen pahuuden huipentuma Ojala oikein on ja miksi aina parjauksen kohteena?

      Ojalan rakentaman hiihtokeskuksen lähiympäristöön on noussut myös muuta yritystoimintaa ja toivottavasti nousee myös jatkossa. Miettikää Jämsää ilman Himosta, tuuli tuivertaisi tyhjillä kaduilla ja paikalliset autokaravaanit kävisivät Jyväskylässä hankkimassa kaikki tarpeelliset palvelut...

      Miettikää sitä kuinka paljon paikalliset ovat Himoksen kehittymistä ja kasvua vuodesta toiseen jarruttaneet, eiköhän solvaksen kohteeksi viimeinkin voisi ottaa jonkun toisen kohteen, jos on pakko aina solvata jotain.... Antakaa Himoksen alueineen kehittyä, saatte edes joskus jonkinlaista elämää kaduillenne.

      • Unohdetaan menneet

        Kaikki kunnia Ojalalle Himoksen perustajana. Nykyisinhän hänen bisneksensä on vain osa Himoksen toimintaa, mutta kieltämättä tärkein osa tähän aikaan vuodesta. Muulloinhan rinnekeskuksen toiminta on pysähdyksissä.

        Parjauksen kohteeksi joutumisen Ojala on hankkinut itse mm. kylpylähankkeen tuhonneella valituksillaan. Myös lukuisat muut valituksensa ja oikeudenkäyntinsä hän on hävinnyt. Kuitenkin niillä on ollut negatiivinen vaikutus Himoksen imagoon. Tähän pätee se vanha sananlasku, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

        Toivotaan, että nämä vaiheet nyt olisivat kokonaan Himoksen kohdalla ohi ja kaikki alueen yritykset pystyisivät yhteisin voimin jämsäläistä matkailua kehittämään. Mitään muuta varteenotettavaa kehitysnäkymää meillä ei ole taantuvan savupiipputeollisuuden tilalle.


      • Pysykää poissa

        Se miksi himos on mulle se "paskalysti" johtuu siitä, että esimerkiksi hissilippujen hinnat on ihan järkyttävän korkeat ja eri lippujen hintaerot ovat täysin käsittämättömät. Toinen asia on kuinka henkilökunta antaa venäläisten miesten käyttäytyä muita asiakkaita kohtaan. Hissijonossa ajetaan jonon ohi suoraan keulille ja usein mennään lasten suksien yli ja tönitään ja tuupitaan. Omat lapseni eivät halua himokseen silloin näitä "häiriköitä" on paikalla. Samanlainen köytös heillä on keskutan kaupoissakin.


    • palvelu kunniaan

      Toivotaan menestystä tulevalle ravintolalle. Yhteiskunta on laittanut ison potin sen rahoittamiseen ja olisi sääli jos rahat menisi hukkaan. Hieman hirvittää kun tämän ravintolan emäntä ei ole koskaan väärässä.Nyt voisi olla aika alkaa opetella asiakas lähtöistä palvelua.

      • Pottipatti

        Minkäslainen se yhteiskunnan potti siinä on?


      • veronmaksaja .
        Pottipatti kirjoitti:

        Minkäslainen se yhteiskunnan potti siinä on?

        Juu, nyt alkoi kiinnostamaan tämä yhteiskunnan potin arvo. Kuka kertoo


    • Kehitetään

      Onneksi jämsässä on niitä jotka kehittävät työpaikkoja. Aletaan tekeen jämsästä yhtä suosittua paikkaa kuin pohjoisen laskettelu keskuksista. Kun ei noista tehtaista tiedä yhtään millon pistävät portit kiinni.

      • morttiwertti

        Jämsä on jo nyt puokikuollut kylä ja sitten kun UPM sulkee tehtaat loppuu täältä kaikki muu paitsi himos.


    • Kuullos pyhä vala

      Kyllä se ystävyyden ja sovinnon patsas säilyy siellä pappilan takana vaikka UPM lähtisikin lätkimään.

    • pääpotti

      Yhteiskunnan potti näyttäisi olevan ely-keskuksen mukaan lähes 400.000,-.
      Että aikamoinen on.

      • Hyvä juttu

        No sehän on hienoa, että tännekin päin on jotakin saatu. Kysehän on ns. EU-rahoista, jotka Suomi itse sinne nettomaksajana tilittää. Hyvä, että saadaan jotakin myös takaisin ja nimenomaan tänne Jämsän seudulle. Joku sen rahan joka tapauksessa aina kuittaa.

        Enkä ole asianomistaja, enkä heitä edes tunne.


    • pääpotti

      Ei ne mitään EU-rahoja ole jotka ilmestyy tyhjästä. Ne on suomalaisten veronmaksajien rahoja. Niiden idea on työllistää ja kehittää aluetta. Nyt vaan jää nähtäväksi onko rahoilla työllistävä vaikutus vai jatkuuko nuorten pakkotyöllistäminen työppärin kautta.

    • Hyvä juttu

      "Ne on suomalaisten veronmaksajien rahoja."

      No niinhän minä tuossa juuri sanoin. Onko parempi että menevät johonkin Guggenheimiin kehä kolmosen sisäpuolelle? Jonnekinhan ne joka tapauksessa menevät. Vai pitäisikö Suomen olla kokonaan niitä nostamatta ja antaa vaikka Kreikalle?

      • Ajv

        Asiaa!! :)


    • Ihmettelenpä vaan...

      Ulkopaikkakuntalaisena muutama kommentti. On jokseenkin absurdia seurata jämsäläisten oman matkailuhankkeen jatkuvaa parjaamista. Jotenkin monessa tuvassa ei ymmärretä muuttuvaa maailmaa, joka tarkoittaa perinteisen teollisuuden karkaamista Suomesta - ja myös Jämsästä. Nyt olisi aika unohtaa rasismi ja kehittää vaikka venäläisin rahoin Himoksesta eteläisen Suomen paras matkailukeskus, jolla työllisyyttä saataisiin ylläpidettyä myös jatkossa. Lisäksi kehityshankkeisiin tulisi ottaa positiivisempi ote, ja vaikka miettiä omakohtaisesti kuinka itse tai lähimmäiseni voisivat olla hanketta tukemassa ja jatkossa hankkeesta hyötymässä.

      • Ihmettelenpä vaan...

        Ja faktat faktoina: Töölöstä ajaa Himokselle noin 2,5h. Tahkolle pari tuntia enemmän. Lappiin hankala mennä kuin koneella, jotka suht täynnä ja isolle porukalle kalliita => potentiaalia myös yritysten laajamittaisemmalle kestitsemiselle Himokselta löytyisi. Perus"palveluita" vaan hiukan vielä saada paremmaksi. Yksi monia yritysasiakkaita harmittava puute on esimerkiksi rennon letkeän after ski paikan ja tunnelman puute Himoksella. Lapissa sitä löytyy, kuten nykyisin myös Tahkollakin (Pehku). Lapsiperheitähän noi asiat ei kiinnosta, mutta yritysten tuoma raha on suuressa merkityksesssä. Lisäksi tuo kylpylä toteutuessaan parantaisi palvelurakennetta huomattavasti.


    • GolfGanawa

      Kyllä me Jämsäläiset tuemme Himosta. Jämsän verovaroista iso osa uppoaa Himokseen ja ne rahat ovat muualta jämsää poissa. Ei kaikki himoksen toimijat ole jämsä ystävällisiä. He hakevat rakennus materiaalinsa muualta,he ostavat kelkkansa,autonsa ja laitteensa muualta jne. On vaan ymmärrettävä että toimet tulee olla tasapainossa. Me Jämsäläisetkin tarvimme katuvaloja ja kunnostettuja teitä jne. Ehkä joskus tähän kaikkeen löytyy ymmärrys ja yhteistyö,mutta nyt on yli 20 vuotta mennyt ,että Himokseen sitä ja tätä ja muu jämsä kärsii.

      • Kateus on kamalaa

        "nyt on yli 20 vuotta mennyt ,että Himokseen sitä ja tätä ja muu jämsä kärsii."

        Täyttä hölynpölyä. Yksikään jämsäläinen ei ole joutunut tallaamaan pimeässä ja kärsimään Himoksen takia. Se nyt vaan on niin, ettei niitä katuvaloja ja pyöräteitä ole mitään järkeä rakennella jokaiselle autioituvalle syrjäkylälle, jossa asuu muutama ukko ja akka.


      • suu säkkiä myöten

        En ole juurikaan seurannut koko himosriitelyä, mutta pakostakin jotain aina mieleen tarttuu. Nuo riidat ovat tyhmää pullistelua puolin ja toisin. Mielestäni ei ole mitään syytä rajoittaa fiksuja rakennuslupia ja alueen kehittämistä, joten pitäisikin antaa vapauksia ko. alueen kehittämiselle ja rakentamiselle. Kuitenkin kaupungin pitää irtisanoutua kaikista investoinneista ja esimerkiksi kunnallistekniikan saisi rakentajat kustantaa ja rakentaa itse. Vapaammat rajoitukset himokseen, mutta senttiäkään ei veroeuroja pidä sijoittaa . Sama juttu kaikenlaisen tuottamattoman yritystoiminnan harjoittamisen suhteen. Tarkoitan erilaisia kulttuurin ja urheilun tukemista. Ei teatterin tai jäähallin kustannuksiin pidä kuntalaisten osallistua verovaroin, maksakoot ne jotka palveluita käyttävät. Terveydenhuollon palvelut ovat eri juttu, koska niiden käyttö on usein pakko, mutta kulttuurin ja urheilun harrastaminen ja seuraaminen on vapaaehtoista.


      • nyt on 10 v. mennyt
        Kateus on kamalaa kirjoitti:

        "nyt on yli 20 vuotta mennyt ,että Himokseen sitä ja tätä ja muu jämsä kärsii."

        Täyttä hölynpölyä. Yksikään jämsäläinen ei ole joutunut tallaamaan pimeässä ja kärsimään Himoksen takia. Se nyt vaan on niin, ettei niitä katuvaloja ja pyöräteitä ole mitään järkeä rakennella jokaiselle autioituvalle syrjäkylälle, jossa asuu muutama ukko ja akka.

        Nyt kyllä olet väärässä. Asun omakotitalossa, ihan keskustan tuntumassa, ei siis sanomallasi syrjäkylällä. Kaksi vastapäistä katua, joilla puolentoistakymmentä omakotitaloa. Talot rakennettu 70-luvulla. Kadut savellla, joskus tuodaan vähän soraa päälle, keväisin ja syksyisin rapa lentää ja kuoppia piisaa jopa kesällä. Lähikadut on päällystetty yksi toisensa jälkeen, huomioni mukaan ainakin ne, joilla asuu, tai on lähivuosina asunut joku kaupungin rakennuspuolen viranhaltija.

        Noin vajaat 10 vuotta sitten kaupugille lähetettiin kysely, milloin nämäkin pari viimeistä katua saataisiin asfaltille. Vastaus oli että viimeistään vuoteen 2010 mennessä.
        Onpa tässä vuosia kulunut jo, eikä mitään ole tapahtunut.

        Tällä aikaa on Himokseen sitä sun tätä rakennettu ja uusittu kävely- ym. teitä hyvinkin nopealla aikataululla. Olen mm. ajanut ohi, kun vanhaa Jämsästä menevää kävelytietä uusitiin. Työssä muutaman kilometrin matkalla lukuisa kaivureita ja muut koneet päälle. Katuyö valmistui tosi nopealla aikataululla.

        Että täyttä hölynpölyä. Ei ole joutunut kukaan kärsimään. Mutta täällähän, sivukadulla, asuu tosiaankin vain jokunen "ukko ja akka". Mutta myös ihan jopa perheitä.

        Yleisesti olen sitä mieltä, että Himos kaikkinensa on Jämsälle todella hyvä asia!! Täällähän lähes kaikki muu näivettyy.

        Olisi vain mukava, ettei meitä taviksiakaan ihan täysin unohdttais ja syrjittäisi.
        Nimittäin täälläkin kiinteistöverot maksetaan ihan normaalitaksan mukaan, vaikka rapakoissa kuljetaankin.


    • herra ja rouva

      "Täyttä hölynpölyä. Yksikään jämsäläinen ei ole joutunut tallaamaan pimeässä ja kärsimään Himoksen takia" kirjoittaa asiasta tietämätön. Ei ne katuvalot ja pyörätiet ole kuin esimerkki,todellisa asioita löytyy paljon. Tämän laatuinen kannan otto ei tuo sitä yhteisymmärrystä . Kyllä jämsäläinen osaa itsekkin miettiä mitä mieltä se on esim. kanavaan uponneista rahoista. Jämsä on tosi iso alue ja niitä ukkoja ja akkoja asuu isolla alueella. ei kaikki pyöri himoksen katuvalojen alla. Himokseen olisi hyvä saada kylpylä ja onnea uudelle ravintolalle. Jos on asioista mielipide ,niin ei sillä ole mitään tekemistä kateuden kanssa.

    • Jotakinrotia sentään

      "Kuitenkin kaupungin pitää irtisanoutua kaikista investoinneista ja esimerkiksi kunnallistekniikan saisi rakentajat kustantaa ja rakentaa itse. Vapaammat rajoitukset himokseen, mutta senttiäkään ei veroeuroja pidä sijoittaa "

      No olisihan se aika outoa, että joku kulma kaupungista asetettaisiin eri asemaan kuin muu kaupunki kunnallistekniikan suhteen. Ja jonkin kulmakunnan yrittäjät huonompaan asemaan muihin yrittäjiin nähden. Ei taitaisi lainkaan puolesta mennä läpi semmoiset päätökset.

      • Äly hoi

        Aivan. Kun asemakaava on hyväksytty kunnan päättävissä elimissä, niin sinne on myös kunnan (vero-varoin) kustannettava mm. kunnallistekniikka sekä muukin yhtä tasapuolisesti kuin muillekin kaavoitetuille alueille. Kustannuksethan tulevat sitten pikku hiljaa takaisin kunnallisveroissa.

        Himos sentään tuo mukanaan monta miljoonaa euroa jämsänseudulle, josta hyötyvät kaikki joko suoraan tai välillisesti.

        Valittajat voivat itse lähteä yrittäjiksi sinne. Kyllä siellä ideoille tilaa on. Tälläistä realilaskentaa/totuutta on vain joidenkin vaikea ymmärtää. Ehkä järki ei riitä!
        _


      • hölökynkölökyn2
        Äly hoi kirjoitti:

        Aivan. Kun asemakaava on hyväksytty kunnan päättävissä elimissä, niin sinne on myös kunnan (vero-varoin) kustannettava mm. kunnallistekniikka sekä muukin yhtä tasapuolisesti kuin muillekin kaavoitetuille alueille. Kustannuksethan tulevat sitten pikku hiljaa takaisin kunnallisveroissa.

        Himos sentään tuo mukanaan monta miljoonaa euroa jämsänseudulle, josta hyötyvät kaikki joko suoraan tai välillisesti.

        Valittajat voivat itse lähteä yrittäjiksi sinne. Kyllä siellä ideoille tilaa on. Tälläistä realilaskentaa/totuutta on vain joidenkin vaikea ymmärtää. Ehkä järki ei riitä!
        _

        Jos me kuntalaiset päätetään tehdä himoksen laskettelukeskusalueesta vaikkapa erityistalousalue jonnekka tulevat ja jo olevat yrittäjät rakentavat ja vastaavat itse kustannuksista, niin sitten se on niin. Myöskin verotus voisi olla tuolla alueella esim. kiinteistöistä korkeampi kuin muualla jämpsässä. Tietenkin vaikkapa vesi ja jätevesimaksut kunta perisi kuten muiltakin, vaikkakin olisivat ne itse rakentaneet.


    • Ajatuksen hautomo

      "Kyllä jämsäläinen osaa itsekkin miettiä mitä mieltä se on esim. kanavaan uponneista rahoista."

      Kyllä tosiaan tätä asiaa osataan miettiä. Ja yleensä siinä miettiessä unohdetaan kokonaan se asia, että suurin osa kanavaan upotetuista rahoista tuli TE-keskukselta.

    • LakiLuki

      "Jos me kuntalaiset päätetään tehdä himoksen laskettelukeskusalueesta vaikkapa erityistalousalue"

      On sinulla korkeat käsitykset kuntalaisten päätäntävallasta. Eiköhän ne lait ja asetukset kuitenkin loppujen lopuksi määrää näistäkin asioista.

    • Himoksella

      Eikös juuri lukenut lehdessä, että pääsiäisen kävijämäärät oli historian parhaat.

    • Golffarii

      Pian himoksella golffataan.

    • kofffani

      Milloin uusi ravintola aukeaa ?

    • Nälkäolis

      Onko uusi ravintola jo auki jämsäläiset?

      Oliko ruoka hyvää?

      • Oota rauhassa

        Eiköhän ne sitten ilmoita, kun ovet on auki ja ruokalista valmis.


      • Nälkä
        Oota rauhassa kirjoitti:

        Eiköhän ne sitten ilmoita, kun ovet on auki ja ruokalista valmis.

        Ei ol auki.


      • Vierailija
        Nälkä kirjoitti:

        Ei ol auki.

        Kävin kahvilla, eikä tarvinnut lasiovien läpi mennä. Hieno oli talo ja varmaan tarpeellinenkin.


    • kullervo

      Tässäpä vinkki mitä jämsä tarvitsee panttilainaamo.Köyhiä ja työttömiä jo siihenmalliin että asiakkaita riittänee vuosiksi..

    • Mainiojuttuoikein

      Itsenäisyyspäivänä oli auki kuten pitikin. Onnea uudelle ravintolalle. Sitä tarvitaan, hienot on puitteet.

      • Kotipizza

        Uusi on aina uusi.
        Hinnat vaan oli aika korkeat, pizza 14€


      • litukanpizzaa
        Kotipizza kirjoitti:

        Uusi on aina uusi.
        Hinnat vaan oli aika korkeat, pizza 14€

        Itsekin mietimme menoa perheen kanssa, mutta meitä oli 2 aikuista ja 3 lasta, joten lämmitimme mökissä Lidlin pizzat, joimme itse ostetut kaljat ja limsat. Maksoi yhteensä n 14,-. Maku eikä ympäristö olleet yhtä hienoja, mutta ns. tavallisina palkansaajina ei nyt vaan ollut enää varaa n 100,- euron ruokailuun.....

        Jollakin varmaan on varaa 14,- euron pizzoihin, mutta ei meidän 5 hengen ns. normiperheellä.


      • Eläkeläis yrittäjä
        litukanpizzaa kirjoitti:

        Itsekin mietimme menoa perheen kanssa, mutta meitä oli 2 aikuista ja 3 lasta, joten lämmitimme mökissä Lidlin pizzat, joimme itse ostetut kaljat ja limsat. Maksoi yhteensä n 14,-. Maku eikä ympäristö olleet yhtä hienoja, mutta ns. tavallisina palkansaajina ei nyt vaan ollut enää varaa n 100,- euron ruokailuun.....

        Jollakin varmaan on varaa 14,- euron pizzoihin, mutta ei meidän 5 hengen ns. normiperheellä.

        Paljonkos teillä meni henkilökunnan palkkoihin, sosiaalisiin kuluihin, sähköön ym vastaaviin kustannuspaikkoihin?


      • valintoja, valintoja
        litukanpizzaa kirjoitti:

        Itsekin mietimme menoa perheen kanssa, mutta meitä oli 2 aikuista ja 3 lasta, joten lämmitimme mökissä Lidlin pizzat, joimme itse ostetut kaljat ja limsat. Maksoi yhteensä n 14,-. Maku eikä ympäristö olleet yhtä hienoja, mutta ns. tavallisina palkansaajina ei nyt vaan ollut enää varaa n 100,- euron ruokailuun.....

        Jollakin varmaan on varaa 14,- euron pizzoihin, mutta ei meidän 5 hengen ns. normiperheellä.

        Buhuu.. Se on sitten kyynel.. Te ette varmaan käy sitten missään muuallakaan ravintolassa. Esim. Rossossa fantasiapitsa maksaa 15.50.. Jämsän kebabpitserioissa 8.50-9.50.. Saahan sitä pitsaa myös pakastepitsana n. 5€ ja noita Atrian kuraläppiä erittäin halvalla elosen myymälästä.. Jättäsitte kaljat juomatta nii saisitte ehkä parempaa ruokaakin.. Ja hiljattain muuten tehtiin tutkimus, että jos ravintolassa maksaa pitsa 5€ tai alle, siinä on todennäköisesti käytetty ala-arvoisia raaka-aineita..


      • litukanpizza
        Eläkeläis yrittäjä kirjoitti:

        Paljonkos teillä meni henkilökunnan palkkoihin, sosiaalisiin kuluihin, sähköön ym vastaaviin kustannuspaikkoihin?

        Tuota asiaa pitäisi kysyä Himoksen rinnelippujen osalta, polttoaineista, mökkivuokrasta ja mökille ostetuista eväistä Himoksen rinnekahviosta....

        Sinne meni osuutemme noista maksuista tällä retkellä.

        Taisi kokonaiskustannus tuolle viikonlopulle olla lähemmäs 1000,- euroa.
        Minusta se oli paljon rahaa, mutta Sinusta ehkä ei ?


      • litukanpizza
        valintoja, valintoja kirjoitti:

        Buhuu.. Se on sitten kyynel.. Te ette varmaan käy sitten missään muuallakaan ravintolassa. Esim. Rossossa fantasiapitsa maksaa 15.50.. Jämsän kebabpitserioissa 8.50-9.50.. Saahan sitä pitsaa myös pakastepitsana n. 5€ ja noita Atrian kuraläppiä erittäin halvalla elosen myymälästä.. Jättäsitte kaljat juomatta nii saisitte ehkä parempaa ruokaakin.. Ja hiljattain muuten tehtiin tutkimus, että jos ravintolassa maksaa pitsa 5€ tai alle, siinä on todennäköisesti käytetty ala-arvoisia raaka-aineita..

        Vastasin tuossa edelliselle kyselijälle, joten lue siitä osa.

        Käymme kyllä ravintoloissa ja käyttäisimme mielellämme Himoksenkin pizzapalveluja, mutta nyt oli varaa laittaa vain tuo n. 1000 euroa tähän viikonloppuun ja siksi piti noissa pizzoissa säästää.

        Täytyy nyt taas tehdä töitä ja kerätä rahaa, niin voimme tulla uudelleen Himokselle. Paikka on kiva ja sopivan matkan päässä, mutta hinnat ovat sen verran kovat, että meidän 5 henkisellä perheellä eivät rahat riitä kovin usein vierailla Himoksella.

        Rossossa en käy, sillä meidän kulmilta muualta saa parempia pizzoja halvemmalla.


      • hyydytähimos
        Kotipizza kirjoitti:

        Uusi on aina uusi.
        Hinnat vaan oli aika korkeat, pizza 14€

        No, tuo on muistaakseni Mono -baarissakin sama hinta, eli varmaankin saunaseuran sopimushinta ;)
        Mutta monossa pohjaa ei tehdä itse, joten tämä uusi saa minun euroni, jos vain siellä tehdään pizzapohjat itse.

        Kilpailu on hyvästä, tulette huomaamaan. Jos aikaisemmin minkään ravintolan ei "kannattanut" investoida tai kehittää toimintaa, niin ensivuonna tulemme varmasti näkemään tason ja palvelun parantumista siellä täällä, vaikka rahaa tulee vähemmän sisään.

        Sekin, että Monobaarin aukioloajat on mitä sattuu, on haitarista.


      • Kassakone
        litukanpizza kirjoitti:

        Vastasin tuossa edelliselle kyselijälle, joten lue siitä osa.

        Käymme kyllä ravintoloissa ja käyttäisimme mielellämme Himoksenkin pizzapalveluja, mutta nyt oli varaa laittaa vain tuo n. 1000 euroa tähän viikonloppuun ja siksi piti noissa pizzoissa säästää.

        Täytyy nyt taas tehdä töitä ja kerätä rahaa, niin voimme tulla uudelleen Himokselle. Paikka on kiva ja sopivan matkan päässä, mutta hinnat ovat sen verran kovat, että meidän 5 henkisellä perheellä eivät rahat riitä kovin usein vierailla Himoksella.

        Rossossa en käy, sillä meidän kulmilta muualta saa parempia pizzoja halvemmalla.

        Siis on rahaa tehdä 1000 euron reissu, mutta ei varallisuus salli ostaa 15 euron pitsaa. Tarkalle on rahat laskettu.


      • Sulo Suihkis
        litukanpizza kirjoitti:

        Tuota asiaa pitäisi kysyä Himoksen rinnelippujen osalta, polttoaineista, mökkivuokrasta ja mökille ostetuista eväistä Himoksen rinnekahviosta....

        Sinne meni osuutemme noista maksuista tällä retkellä.

        Taisi kokonaiskustannus tuolle viikonlopulle olla lähemmäs 1000,- euroa.
        Minusta se oli paljon rahaa, mutta Sinusta ehkä ei ?

        Ei ne hinnat siellä Himoksen rinnekahviossa sen halvempia ole.


      • litukanpizza
        Kassakone kirjoitti:

        Siis on rahaa tehdä 1000 euron reissu, mutta ei varallisuus salli ostaa 15 euron pitsaa. Tarkalle on rahat laskettu.

        kassakone tietty kilisisi mielellään 5 x 14 5x juomat.

        Joskus joutuu ns. tavallinen palkansaaja miettimään laittaako vielä 1000,- euron lisäksi 100,- euroa pizzoihin, vai ei.

        Onko siinä jotain väärää, että minä huolehdin omista rahoistani, että ne riittävät jatkossakin.

        Taidanpa mennä ensi kerralla muualle, kun täällä Jämsässä ahneudella ei näytä olevan mitään rajaa.


      • Hurlumheippa
        litukanpizza kirjoitti:

        kassakone tietty kilisisi mielellään 5 x 14 5x juomat.

        Joskus joutuu ns. tavallinen palkansaaja miettimään laittaako vielä 1000,- euron lisäksi 100,- euroa pizzoihin, vai ei.

        Onko siinä jotain väärää, että minä huolehdin omista rahoistani, että ne riittävät jatkossakin.

        Taidanpa mennä ensi kerralla muualle, kun täällä Jämsässä ahneudella ei näytä olevan mitään rajaa.

        Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun...

        Jaha, sinä teet siis perheesi kanssa elämääsi liittyviä päätöksiä palstakirjoitusten perusteella? No onhan se tapa elää sekin. Ennen kuin ryntäät paremmille pitsamarkkinoille, ota nyt kuitenkin huomioon, että samanlaista kirjoittelua esiintyy nykyään joka kolkalla.

        Itsehän täälläkin aloitit. Ja aika harva taitaa tarinaasi edes uskoa. Etköhän mahda kuulua näihin Jämsän palstapäivystäjiin?


      • hiihtohissi.
        litukanpizza kirjoitti:

        kassakone tietty kilisisi mielellään 5 x 14 5x juomat.

        Joskus joutuu ns. tavallinen palkansaaja miettimään laittaako vielä 1000,- euron lisäksi 100,- euroa pizzoihin, vai ei.

        Onko siinä jotain väärää, että minä huolehdin omista rahoistani, että ne riittävät jatkossakin.

        Taidanpa mennä ensi kerralla muualle, kun täällä Jämsässä ahneudella ei näytä olevan mitään rajaa.

        Nyt rupes kiinnostamaan tää vääntö. Sanoppa litukanpizza yksikin halvempi hiihtokeskus, missä ei sun budjetti pitsoissa ylity? Voi että mää nauran räkäsesti jos erehdyt menemään vaikka ylläkselle tai leville. Täytyy sanoo suoraan että on se mukavaa varmaan kun sun lapset vedet silmissä muistelee että oli kiva käydä mökkeilemässä kun syödäkseen sai vaan paskan makusta pakasteläppää.. Ei se ole Jämsän vika että pitsa maksaa 14€. Se on yleinen hiihtokeskusten ja ravintoloiden keskihinta. Kyllä oot hemmetin nolo ihminen oikeesti jos et sitä tajua että ei sitä nyt ilmaiseksi ravintolassa syödä.


      • litukanpizza
        hiihtohissi. kirjoitti:

        Nyt rupes kiinnostamaan tää vääntö. Sanoppa litukanpizza yksikin halvempi hiihtokeskus, missä ei sun budjetti pitsoissa ylity? Voi että mää nauran räkäsesti jos erehdyt menemään vaikka ylläkselle tai leville. Täytyy sanoo suoraan että on se mukavaa varmaan kun sun lapset vedet silmissä muistelee että oli kiva käydä mökkeilemässä kun syödäkseen sai vaan paskan makusta pakasteläppää.. Ei se ole Jämsän vika että pitsa maksaa 14€. Se on yleinen hiihtokeskusten ja ravintoloiden keskihinta. Kyllä oot hemmetin nolo ihminen oikeesti jos et sitä tajua että ei sitä nyt ilmaiseksi ravintolassa syödä.

        Mitäköhän lisäarvoa sinäkin tällä suunsoittamisella tähän asiaan tuot ?


      • litukanpizza
        Hurlumheippa kirjoitti:

        Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun...

        Jaha, sinä teet siis perheesi kanssa elämääsi liittyviä päätöksiä palstakirjoitusten perusteella? No onhan se tapa elää sekin. Ennen kuin ryntäät paremmille pitsamarkkinoille, ota nyt kuitenkin huomioon, että samanlaista kirjoittelua esiintyy nykyään joka kolkalla.

        Itsehän täälläkin aloitit. Ja aika harva taitaa tarinaasi edes uskoa. Etköhän mahda kuulua näihin Jämsän palstapäivystäjiin?

        En ole Jämsän palstanpäivystäjä. Kunhan satuin täällä käymään ja yritin asiallisesti kommentoida asiaa omalta kantiltani ja ehkä muutaman muunkin lapsiperheen kantilta.

        Mutta ei täällä näköjään ns. ulkopuolisten näkökantoja suvaita, joten voitte jatkaa asioiden jauhamista ihan keskenänne.


    • Döber

      Monossa pizza on ainakin aivan kamalan makuista. Pitää käydä testaamassa uuden paikan pizza.

    • Kohtuus

      Buffet hinnat myös pilvissä. Ennen Portti, Selli tai Patis.

    • Poikasaunoo

      Poju pitää after ski tunnelmaa yllä

    • Asiakaspalvelunammatti

      Todella mukava paikka ja hyvät ruuat. Yksi työntekijöistä (nuori vaalea poika) todella ylimielisen oloinen. Asiakaspalveluun hänen kannattaisi panostaa. Toiselle nuoremmalle viskoi epämiellyttäviä kommentteja myös "naiset tiskaavat mene sinä". Luulen että olisi parempia asiakaspalvelijoita ja parempia työkavereita vailla töitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe