Pankki ei anna pankkitiliä yritykselle!

Perskutilauta

Joo, olen luottotiedoton ja ilmeisesti täysin kelvoton ja huono asiakas. En ole ikinä jäänyt velkaa pankille, tili ei ole ikinä ollut miinuksella. Osakeyhtiön perustaminen on mahdotonta koska et voi perustaa firmaa jos et maksa osakepääomaa. Ja pääomaa ei voi maksaa kun ei saa tiliä.

Jokainen pankki kieltäytyi.

Tarvitsen tilin ja verkkopankin. En halua edes pikapankkikorttia. En haluaa lainaa tai luottoa. Miksi pankit ei anna tiliä? Ei se tarkoita että on köyhä tai rikollinen jos luottotiedot ovat menneet. Saan tilin Virossa olevalle firmalleni Virosta. Tämä pankin toiminta tarkoittaa sitä, että yrittäjiksi haluavien on pakko siirtää tai aloittaa toiminta muualla kuin Suomessa, vaikka asiakkaat ovatkin täällä. Raha siis kulkee pois Suomesta, ja kun tehdään kauppaa netissä niin se osa menee verottajaltakin sivusuun.

On tietenkin olemassa yrityksiä jotka myyvät valmisfirmoja pankkitileineen, mutta ei sekään kokonaan ratkaise tilannetta koska et saa verkkopankkitunnuksia. Ja tämäkin myynti varmasti kielletään jossakin kohtaa.

Media uutisoi kovasti kun Trafin puhelinneuvonnan hoitava yritys on Espanjassa. Suomesta meni työpaikkoja ja sitä myöten vero- ja muuta rahaa. Miksi media ei uutisoi pankkien toiminnasta?

88

18535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfgipåäoöiluytr

      En itsekkään ymmärrä miksi pankit ei anna tiliä. Eihän siinä olla lainaa pyytämässä vaan pankkitiliä ilman limiittiä.

      Jos esim puoliso on puhdas niin tehkää uusi perustamissopimus niin että puolisolla on äänivalta yhtiössä niin saatte tilin auki. Sitten kun pöly on laskeutunut veivaatte osakkeet takaisin sinulle.

    • hjuy78890++++

      Oletko varmasti käynyt kaikki pankit läpi?

    • 3+10

      Käy nyt vielä kerran kaikki pankit läpi ja huomioi että osuuspankit, Paikallisosuuspankit ja säästöpankit ovat itsenäisiä pankkeja vaikka käyttävät samaa tietojärjestelmää Aktian kanssa. Jos yhdestä Nordeasta, Danske Bankista, Handelsbankenista tai Ålandsbankenista olet kysynyt niin muissa vastaus on sama kun y-tunnus lyödään koneelle. Itse miettisin valmiiksi miten asiani esitän äläkä vaan lähde peittelemään vaan kerro kuten asiat ovat.

      Jollei pankkitili tosiaan aukene niin sitten osta valmis osakeyhtiö jolla on tilit valmiina.

      • holvitaiviroon

        holvi.com tai yritys viroon , ei tarvi näitten suomalaisten ääliöpankkien kanssa olla missään tekemisissä, hehehehheheh


      • Kaitsukaide
        holvitaiviroon kirjoitti:

        holvi.com tai yritys viroon , ei tarvi näitten suomalaisten ääliöpankkien kanssa olla missään tekemisissä, hehehehheheh

        Holvi pankki ni EI pysty maksamaan osakepääomaa


    • e33033

      Pankki ei voi kieltäytyä koska jokainen saa henkilökohtaisen tilin ja tunnukset sekä automaattikortin. vaikka olisi luottotiedoton.Se on Suomen laki sanoo niin.
      Ilman tiliä ja pankkitunnuksia,pankkikorttia kun ei voi enää elää normaalisti.

      Onko sinulla yhtään omaa tiliä?

      • Kirjanpitäjäbknvg

        Toimii toiminimellä mutta ei osakeyhtiöllä.

        Toiminimellä saa olla yksityistili mutta osakeyhtiöllä on oltava yritystili ja sitä EI tarvitse antaa.


      • uovel

        Ei oo todellista!! Ulosotto velallinen ei saa siis tienata!
        Koskeeko muutes Avointayhtiötä sama juttu?
        Toiminimeä olen muuttamassa Avoinyhtiöksi. Ja luottotieto sekä Ulosotto velallinen olen.
        Avoimessa yhtiössä onko odotettavissa sama pankki ongelma?


      • huomattava
        uovel kirjoitti:

        Ei oo todellista!! Ulosotto velallinen ei saa siis tienata!
        Koskeeko muutes Avointayhtiötä sama juttu?
        Toiminimeä olen muuttamassa Avoinyhtiöksi. Ja luottotieto sekä Ulosotto velallinen olen.
        Avoimessa yhtiössä onko odotettavissa sama pankki ongelma?

        Mikäli puhut yhtä huonosti kuin kirjoitat niin sekin voi aiheuttaa väärinkäsityksiä.


    • Perskutilauta

      On se uskomatonta. Pankki ei vaan suostu avamaan tiliä. Olen keskustellut useamman pankin kanssa, myös pienten ja yksityisten konttorien kanssa. Tili ei aukaista jos omistajan tiedoissa on maksuhäiriömerkintä.

      Vuokrasin perustettavalle yritykselle tilan Espoosta 2200m2. Ostin erään yrityksen liiketoiminnan 182 000 eurolla johon sain rahoituksen. Sain hällärifirmalta, Elisalta, Hartwallilta, tukusta ja monesta muusta paikasta sopimukset ja tilit. Mutta en saa pankkitiliä. Kaikki siis kaatuu nyt tähän. Uskomatonta. En voi tämän vuoksi edes enää ostaa yritystä jossa on jo pankkitili.. tai ainakin menee vaikeeksi siirtää sopparit jne.

      Soitin lakitoimistoon, sanoivat että pankilla on oikeus valita asiakkaansa.

      Tämä on ihan käsittämätöntä.

      Näytin pankille kaikki tehdyt sopimuksetkin, ja tietävät että ilman tiliä ja muita pankkipalveluita ei toimintaa voi olla.

      • pekka-

        Kysy esimieheltä pankista, sopimus asioita nämäkin ovat. Ei siis perustu lakiin. Eli pankinjohtajan kanssa kannattaa Neuvotella jos on sijoittanut noinkin paljon rahaa bisneksiin. Eiköhän onnistu. Ei se tradenomi tai merkonomi siinä kassalla tiedä mitään. Eikä voi päättää asioita.


      • apua löytyy

        Tiesittekö, että teillä on oikeus ja mahdollisuus avata pankkitili ja saada luottokortti ulkomailta, vaikka suomen pankit eivät tiliä antaisi ja vaikka teillä olisi suomessa luottotieto häiriö merkintä.

        Ottakaa meihin yhteyttä, autamme pankkitilin avauksessa ja luottokortin saamisessa.

        [email protected]


    • mkdkdkd

      KOkeileppas vielä sysmän säästöpankkia?

    • 14+6

      Kun on yrityksestä kysymys, niin kyllä pankki saa valita asiakkaansa....

    • 5+3

      Miksi et osta valmista osakeyhtiötä - niillä on pankkitili valmiina....

    • Fobban

      Tuota tuota.. Kannataisko ehkä kuitenkin vielä harkita tuota hommaa, jos et ole osannut edes omia raha-asioita hoitaa. Ymmärettävää on, että pankit eivät enää kaipaa ongelma-asiakkaita eikä toisaalta ihmiset epäluotettavia kauppiaita. Hoida ensin asiasi kuntoon ja ryhdy vasta sen jälkeen yrittäjäksi. Ei pahalla :)

      • 35uu344u4u

        Tuo on täysin naurettavaa itsensä ylentämistä. Se että ihmisellä on mennyt luottotiedot ei todellakaan tarkoita ettei ihminen osaisi hoitaa raha-asioitaan. Moni menettää ne jouduttuaan työttömäksi ja yritettyään vaikka kuinka hoitaa vastuitaan. suurin osa luottotiedottomista ei ole vastuuttomia tai osaamattomia. itse olen tehnyt monet kerrat kauppaa luottotietonsa menettäneiden kanssa ja saanut rahani yhtä usein mitä sellaisilta joilla ei ole merkintää. ei pahalla mutta olet pihalla.


      • Laman kokenut

        Sinulle FOBBAN. Oletko koskaan miettinyt ettei maailma olekaan ehkä niin musta-valkoinen kuten sinä sen tunnut mielipiteistäsi päätellen näkevän. Voin omakohtaisesti kertoa sinulle 90-luvun laman kouriin joutuneena, ettei minulla ollut puolisoni kanssa juuri mahdollisuutta vaikuttaa siihen kun velat kipusi kattoon yhdessä yössä, kun Suomen valtio devalvoi markan. Tämän seurauksena moni yritys koki todellisen helvetin monenlaisine seurauksineen. Voin vakuuttaa sinulle, ettei nämä yritykset ja sen myötä kaatuneet työpaikat taatusti olleet kepulifirmoja tai laiskojen työntekijöiden pyörittämiä nyrkkipajoja. Kannettanee lukea siteerattu tiivistys asiasta."Hallitus sitoi markan Euroopan valuuttayksikköön ecuun korkealla kurssilla, eli noudatti vahvan markan politiikkaa. Kurssin tiedettiin heikentävän Suomen kilpailukykyä ja pahentavan työttömyyttä. Kilpailukykyä pyrittiin parantamaan tupo-sopimuksella, jolla olisi alennettu palkkoja. Devalvaatio-odotukset johtivat Suomen pankin valuuttapakoon, eli sijoittajat vaihtoivat markkoja ulkomaan valuuttaan. Valtiovarainministeri Iiro Viinanen vakuutteli, ettei Suomi devalvoi, mutta valuuttapaon vuoksi jouduttiin pakkodevalvaatioon 1991 ja uudelleen 1992.
        Marraskuussa 1991 tehty suuri devalvaatio nosti ulkomaisia lainoja ottaneiden valuuttavelkoja.". Mieti oliko tämä ehkä sitenkään yksittäisten kierojen, asioitaan taitamattomasti hoitavien kansalaisten OMA VIKA!!! Tuon laman seurauksi olemme kantaneet tähän päivään asti.


      • Tallinnan tytöt

        Fobbam on sarjahuijari Kristian Jussila, joka pakoilee velkojaan Tallinnassa.
        Ei sen kommenteista kannata välittää. Fobban eli Jussila projisoi omat rahaongelmansa täällä toisiin ,,,


      • Anonyymi

        Ääliö...


      • Anonyymi
        35uu344u4u kirjoitti:

        Tuo on täysin naurettavaa itsensä ylentämistä. Se että ihmisellä on mennyt luottotiedot ei todellakaan tarkoita ettei ihminen osaisi hoitaa raha-asioitaan. Moni menettää ne jouduttuaan työttömäksi ja yritettyään vaikka kuinka hoitaa vastuitaan. suurin osa luottotiedottomista ei ole vastuuttomia tai osaamattomia. itse olen tehnyt monet kerrat kauppaa luottotietonsa menettäneiden kanssa ja saanut rahani yhtä usein mitä sellaisilta joilla ei ole merkintää. ei pahalla mutta olet pihalla.

        Aivan oikein. Turhaa korostusta koko luottohäiriä toiminta. Yksityiset firmat omistavat luottohäiriömerkintljen pidon. Olkaa tarkkoja Bisnode myy vanhoja merkintöjä olevia raportteja. Voitte vaatia vahingonkorvauksia. Tarkista kerran vuodessa ilmaiseksi.


      • Anonyymi
        Laman kokenut kirjoitti:

        Sinulle FOBBAN. Oletko koskaan miettinyt ettei maailma olekaan ehkä niin musta-valkoinen kuten sinä sen tunnut mielipiteistäsi päätellen näkevän. Voin omakohtaisesti kertoa sinulle 90-luvun laman kouriin joutuneena, ettei minulla ollut puolisoni kanssa juuri mahdollisuutta vaikuttaa siihen kun velat kipusi kattoon yhdessä yössä, kun Suomen valtio devalvoi markan. Tämän seurauksena moni yritys koki todellisen helvetin monenlaisine seurauksineen. Voin vakuuttaa sinulle, ettei nämä yritykset ja sen myötä kaatuneet työpaikat taatusti olleet kepulifirmoja tai laiskojen työntekijöiden pyörittämiä nyrkkipajoja. Kannettanee lukea siteerattu tiivistys asiasta."Hallitus sitoi markan Euroopan valuuttayksikköön ecuun korkealla kurssilla, eli noudatti vahvan markan politiikkaa. Kurssin tiedettiin heikentävän Suomen kilpailukykyä ja pahentavan työttömyyttä. Kilpailukykyä pyrittiin parantamaan tupo-sopimuksella, jolla olisi alennettu palkkoja. Devalvaatio-odotukset johtivat Suomen pankin valuuttapakoon, eli sijoittajat vaihtoivat markkoja ulkomaan valuuttaan. Valtiovarainministeri Iiro Viinanen vakuutteli, ettei Suomi devalvoi, mutta valuuttapaon vuoksi jouduttiin pakkodevalvaatioon 1991 ja uudelleen 1992.
        Marraskuussa 1991 tehty suuri devalvaatio nosti ulkomaisia lainoja ottaneiden valuuttavelkoja.". Mieti oliko tämä ehkä sitenkään yksittäisten kierojen, asioitaan taitamattomasti hoitavien kansalaisten OMA VIKA!!! Tuon laman seurauksi olemme kantaneet tähän päivään asti.

        Tuo -90 luvun lama oli todellista puliveivareiden aikaa. Osa uhreista oli ehkä osittain syyttömiä. Kuitenkin velkamarkkina oli tuolloin ylikuumentunut kuten vähän aikaa sitten täällä ja ihmisten velanmaksu perustui sen hetkisilläkin kuluilla eniten toiveeseen paremmasta huomisesta.
        Ja suuri osa selviytyi ottamistaan veloista. Ei se pelkkää tuuria ollut.


    • 20+7

      Jos yrityksen vastuuhenkilöllä on luottohäiriömerkintä niin minä kiertäisin sellaisen yrityksen todella kaukaa.

      • JokuVaanLuotottomana

        Mistät meinaat saada tiedon luottohäiriöstä? Käyt aina esim tutustumassa k-kaupan, S-marketin, siwan ym yrityksien tiedot (Raportti maksaa n.20€)

        Ei luottomerkintä kerro siitä että onko palvelu laadukasta tai kannattavaa, Esim moni yritys jos tilaa tavaraa varastoon saattaa saada merkinnän jos lasku myöhästyy kun tuote ei myynnytkään...


      • Anonyymi
        JokuVaanLuotottomana kirjoitti:

        Mistät meinaat saada tiedon luottohäiriöstä? Käyt aina esim tutustumassa k-kaupan, S-marketin, siwan ym yrityksien tiedot (Raportti maksaa n.20€)

        Ei luottomerkintä kerro siitä että onko palvelu laadukasta tai kannattavaa, Esim moni yritys jos tilaa tavaraa varastoon saattaa saada merkinnän jos lasku myöhästyy kun tuote ei myynnytkään...

        Kertoo se. Kyllä luottokelvottoman yrityksen toiminnassa on yleensä asiakkaan havaitsemia puutteita varsinkin pidemmässä juoksussa. Satunnaisia onnistumisia heilläkin voi olla.


    • Perskutilauta

      Säästöpankkikin on kokeiltu, oikein pankinjohtajan kanssa. Mutta ei. Ja luottotietojen menetys on tietenkin aina oma vika, mutta se voi johtua sellaisestakin asiasta että on taannut vaikka sukulaiselle lainan. Oma moka kun takaa, mutta se ei tarkoita että ei osaa hoitaa omia raha-asioita. Ne voivat mennä myös jos sairastaa ja on vaikka pitkään sairaalassa jos kukaan ei pääse hoitamaan asioitasi... Niin tai näin, omat tiedot eivät ole menneet minkään osamaksutilausten, pikavippien tai verkkokauppaostosten kanssa. En ole ikinä edes ottanut pikavippiä. Kaikki ei ole huijareita jos ovat tiedottomia.

      Ja sinä joka kierrät kaukaa yritykset joilla on vastuuhenkilöillä luottotietomerkintä? Tarkistatko siis aina firman taustatiedot kun astut johonkin myymälään? - Epäilen. Monessa kaupassa ei ole missän edes nähtävillä mikä on yrityksen virallinen nimi. Lähes kaikilla asiakkaille näkyy rekisteröimätön käyttönimi, joka näkyy myös kuitissa.

      • 17+1

        Kuitissa on aina yrityksen virallinen nimi, mutta voi siinä LISÄKSI olla muitakin nimiä. Yrittäjänä olet heikoilla jos tuota et tiennyt.

        Osta valmis osakeyhtiö.


      • Anonyymi

        Eihän luottotietojen kuulu mennä siitä, että takaa jonkun lainan. Lainan takaamallahan vakuutat, että sitä voit sen maksaa, jos toinen ei maksa. Eli ei ongelmaa. Kuittaa vain takausvelan pois ja jatkaa elämää.


    • Perskutilauta

      No kuitissa EI ole aina virallinen nimi. Katsoppa vaikka K-Supermarketin, Citymarketin ja myös pienempien kauppojen kuitteja. Esim. Cittarissa ja K-kaupoissa on oma kauppiaansa jotka pyörittävät omalla firmallaan kauppaansa. Näiden firmojen nimiä ei kuiteissa ole. Että jos luulet virallisen nimen olevan aina kuitissa niin hakoteillä olet.

      • maaqQ

        No kyllä niissä lukee ihan virallinen nimi. Paikallisen prisman kuitissa ei komeile iso prisman logo vaan lukee askeettinen teksti tok-liiketoiminta oy. Cittarin kuitissa lukee alareunassa citymarket oy jnejne...


      • vövövp
        maaqQ kirjoitti:

        No kyllä niissä lukee ihan virallinen nimi. Paikallisen prisman kuitissa ei komeile iso prisman logo vaan lukee askeettinen teksti tok-liiketoiminta oy. Cittarin kuitissa lukee alareunassa citymarket oy jnejne...

        Et tiedä mistä puhut. Citymarkettien kaupparekisteriin merkitty nimi on useimmiten joku ihan muu. Aika monesti se on esim pelkkä kauppiaan nimi ja oy, esim Heikki Huttunen oy. Mutta sieltä kuitista löytyy sitten Citymarket. Että näin se vaan menee.


    • Perskutilauta

      Joo, voi lukeakkin noin mitä sanoit... mutta se ei ole kauppiaan yrityksen nimi. Et niin.

    • Utelias20

      Oletko saanut tiliä mihinkään auki?

    • ihmetys1

      Tämäpäs on mielenkiintoinen viestiketju. Ystäväni törmäsin vähän aikaa sitten samanlaiseen tilanteeseen.
      Ystänäni (A) ja hänen ystävänsä (B) perustivat yhdessä oy:n. Koska B:llä oli luottotiedoissa merkintöjä, he merkitsivät hänet 'ainoastaan' varajäseneksi, ja ystävä A oli halltuksen jäsen.
      Hämmästys oli heillä suuri kun he menivät nordeaan avaamaan oy:lle tiliä, että saavat osakepääoman talletettua ja saavat yrityksen perustamistoimenpiteet loppuun. Heidän Oy:lle ei avata tiliä koska varajäsenellä on luottotietomerkintöjä.
      He eivät hakeneet lainaa, vaan ainoastaan olisivat avanneet 2 tiliä; osakepääomatili ja käyttötili.
      Mielenkiinnolla odotan saavatko he tiliä auki mihinkään pankkiin, ja mitäs sitten jos kukaan ei suostu avaamaan tiliä?

      • Hpj1

        Milloinkas pankkiin on täytynyt osakepääomatiliä avata?
        Nyt on mennyt taseen ja pankin tilit sekaisin. Osakepääoma rahana tulee tallettaa pankkitilille, koska se on helpoin tapa osoittaa se maksetuksi.
        Taseeseen sitten merkitään summa pankkisaamisten (deb) ja osakepääoman (kre) tilille.


      • asdfghijopäluy
        Hpj1 kirjoitti:

        Milloinkas pankkiin on täytynyt osakepääomatiliä avata?
        Nyt on mennyt taseen ja pankin tilit sekaisin. Osakepääoma rahana tulee tallettaa pankkitilille, koska se on helpoin tapa osoittaa se maksetuksi.
        Taseeseen sitten merkitään summa pankkisaamisten (deb) ja osakepääoman (kre) tilille.

        Eiköhän edellinen tarkoittanut juuri tätä, sinä vain päätit alkaa saivartelemaan sanamuodoilla. Onhan se tietysti kiva esittää pikkunäppärää kikkanokkaa.


      • Hpj1
        asdfghijopäluy kirjoitti:

        Eiköhän edellinen tarkoittanut juuri tätä, sinä vain päätit alkaa saivartelemaan sanamuodoilla. Onhan se tietysti kiva esittää pikkunäppärää kikkanokkaa.

        Jos joku kirjoittaa jonkun yrittäneen avata pankkiin kaksi (2) tiliä, kait se on ymmärrettävä yritykseksi avata pankkiin kaksi tiliä.
        Toinen vaihtoehto tietysti on, että kirjoittaja ei ymmärrä lainkaan yrityksen talouden pitoa ja siksi kirjoittaa mitä kirjoittaa.
        Tarkoitukseni ei ollut saivarrella, vaan korjata virheellinen käsitys, jonka joku voi uskoa todeksi.
        ... alkaa saivarrella ...


    • kermikeijo

      itselläni oli joskus sama ongelma tilien ja vakuutuksien kanssa. niimpä hyppäsin laivaan ja ostin yrityksen virosta ja nyt on tilit ja vakuutukset kunnossa. niin ja tietysti veroedut:)

      • Shaisseen väsynyt

        Joop, itellä työn alla uuden firman perustaminen. Häiriömerkinnät on ja samat ongelmat käsissä. Juuri tänään tulin tulokseen etten sitä Suomeen saa perustettua em. kaltaisen ongelman takia.
        Päätin että että nyt riitti tää hittoilu mihin olen törmännyt, nyt katseen suunta on lahden eteläpuolelle ja takaisin ei käänny.
        Asiakkaat tulevat kylläkin ainakin alkuun olemaan Suomessa.


    • MartuuriMartti

      Mä en tiedä, mutta musta tuntuu, että siinä firman perustamiseen liittyvässä pankkitilin saamisessa on jotain muuta kuin se luottotietomerkintä...

      Ihan näin heitän ilmoille, mitä se sun firmas alkaa tekemään? Oletko nahkatakkiin,niittivyöhön ja polvista puhkikuluneisiin farkkuihin pukeutuneena kävellyt pankin tiskille ja kertonut, että alat valmistaa metallista tehtyjä juomamukeja vai kerroitko, että alat CNC koneistuksia tekemään?

      Näitä metalli- ja CNC konepaja tyyppisiä yrityksiä on käytetty tietääkseni aika usein jonkun toisen firman kuittitehtaana. Tekaistuja kuitteja kirjoitellaan ja raha vaihtaa vain omistajaa "yksityiseltä tililtä" saadaan alv hyötyä omaan firmaan.
      Metalli- ja CNC pajoja siksi, että monet voivat esimerkiksi kiinteistöhuoltofirmassa kertoa tilanneensa CNC koneistettuja pöydänjalkoja tai jotain muuta paskaa metallista. "Sorvautin itselleni piirtopiikin hintaan 100€(sis alv)" - koko kynää ei ole edes olemassa".

      Kuulostaa uskomattomalta, että pankki jossa on yksityinen tilisi, ei anna sinulle yritystiliä. He jos jotkut tietäisivät rahatilanteidesi muuttumisen ja syyn luottotietojen menemiseen. Minä en ymmarra tata asiaa.
      Tassa oltava joku virolainen koira haudattuna.

    • 15+2

      Mielenkiintoinen ketju - moni hehkuttaa siirtyneensä tämän takia Viroon - ei muuta kuin terve menoa... .ei tule ikävä - jos kerran ette ole osanneet asioitanne suomessa hoitaa niin halvemmaksi tulee suomelle, että siirrytte jonnekin muualle sikäläisten veronmaksajien riesaksi....

      • koikkeli1

        Haistappa 15 2 pitkän pitkä vittu.


      • Anonyymi

        Muista kommenttisi kun virkamies kuiskaa sullekin mitäs jäpä...pankkitilille hammasraudat suussa oleva tyttö sanoo että me ei uskota sun bisnekseen...eikun Hurstin luokse tie käy


    • guyguyg

      Heitä sinä "h.......o" volttia !

      • voltinheitinlöysänä

        *pieraisee* hihihi


    • Eipä onnistu

      No sama juttu täälläkin. Itse toiminut samalla alalla itsenäisenä (laskutuksen hoitanut osuuskunnan kautta) yli 6 vuotta ja tullut toiminnalla hyvin toimeen. Velatkin ovat lyhentyneet hyvää vauhtia, mutta vielä on jäljellä. Velkaantuminen johtui sairaudesta ja nuoruuden tyhmyydestä/sinisilmäisyydestä, joten maksuhäiriöllä ei ole mitään tekemistä nykyhetken kanssa.

      No nyt on homma kasvanut niin, etten kerkeä yksin tekemään ja onkin ollut 1-3 henkilöä avustamassa (palkan maksu ilman yritystä on hankalaa ja kallista, kun laskuttajana on toinen yritys ja itse joudun maksamaan palkan omasta netostani palkka.fi palvelun kautta ja vähennyksien saaminen on tuskaista). Eli olisi järkevää perustaa tuohon oma yritys, myös muutaman uuden tuotteen/palvelun takia.

      No eipä onnistu ei. Kiertänyt lakki kourassa jokaisen pankin, mutta ei käy on vastaus. Minulla on tuolta kuluneelta kuudelta vuodelta kaikki tositteet mapissa ja olen niitäkin yrittänyt esitellä, että on tässä ideaa, vuosilaskutus ollut kuusi vuotta sitten 20t€ ja siitä kasvanut tasaisesti nykyiseen 150t€. Velkaa en ole vailla, tarvittava pääoma, toimitilat (oma) yms on jo olemassa, tarvitsen ainoastaan verkkopankkitunnukset ja tilin.

      Onko nyt tosiaan niin, että ainoa vaihtoehto on yrityksen perustaminen Viroon? Toki joku voi sanoa, että hoida asiasi ensiksi kuntoon ja perusta vasta sitten, mutta tämä ei ole vaihtoehto, sillä tarjoamillani palveluilla on nyt kova kysyntä ja olisi mahdollisuus kasvuun, samaa mahdollisuutta ei välttämättä ole myöhemmin.

      Kyllä tämä minusta on jo aika sairasta toimintaa ja asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan tekosyiden avulla. Toki kuuluu suomeen, että mikäli epäonnistut joskus jossakin, olet kelvoton loppuelämääsi. Mikäli tämä maa haluttaisiin takaisin jaloilleen, pitäisi ihmisille (Kyllä, mekin luottohäiriöiset olemme ihmisiä) antaa mahdollisuus onnistua.

      • Avulias aatu

        Tsemppiä sinulle, pankkitilin voi kuule aukaista euroopan (eu-alueella kinne tahansa) kunhan on eu-alueella ja mehän autamme sinua jos vain haluat.
        Saat kauttame myös luottokortin yms palvelut.
        Suomen paskainstanssit eivät maksuhäiriöiselle avaa mitää edes ei takuurahaa vastaan joka muualla onnistuu..ja näille "viisaille" jotka vittuilevat että hoitakaa asianne niin voin kertoa että maksuhäiriö on merkki taloudellisesta aktiivisuudesta ja riskinottokyvystä jota yrittäjä tarvitsee ja siksi suomen lammaskansa ei maailmalla pärjää kun otetaan varman päälle!!!!!!!!!!! ai niin suomessahan firmat kuppaavat valtion tukia että pärjäävät sitä kuulkaas kutsutaan kommunismiksi!


      • Pantse82
        Avulias aatu kirjoitti:

        Tsemppiä sinulle, pankkitilin voi kuule aukaista euroopan (eu-alueella kinne tahansa) kunhan on eu-alueella ja mehän autamme sinua jos vain haluat.
        Saat kauttame myös luottokortin yms palvelut.
        Suomen paskainstanssit eivät maksuhäiriöiselle avaa mitää edes ei takuurahaa vastaan joka muualla onnistuu..ja näille "viisaille" jotka vittuilevat että hoitakaa asianne niin voin kertoa että maksuhäiriö on merkki taloudellisesta aktiivisuudesta ja riskinottokyvystä jota yrittäjä tarvitsee ja siksi suomen lammaskansa ei maailmalla pärjää kun otetaan varman päälle!!!!!!!!!!! ai niin suomessahan firmat kuppaavat valtion tukia että pärjäävät sitä kuulkaas kutsutaan kommunismiksi!

        Kyllä vain aatu, asia tekstiä, erittäin hyvin kyteytetty suomen hallinnosta sekä lammas kansasta! Tein ko. pankki kierroksen tänään ja näin sitä päädytään viemään eurot jollekkin muulle taholle. On se mielenkiintoista kuinka eriarvoiseksi sitä itsensä tuntee kun noiden virkailijoiden asennemuutoksen näkee tiskillä kun lähdetään luottotietoja katselemaan. Naurattavaa sinäänsä kuinka tämä "jenkkiläinen" mentaliteetti (maa jossa vielä arvostetaan epäonnistumisen tuomaa oppia) mukamas ottaa tuultaan alleen myös suomessa, eipä näy vielä ainakaan pankki tiskeillä tuo muutos. Voimia kaikille saman asian kanssa painiville.


    • dfghjklöfgh

      Danske on yrittäjäystävällinen pankki. Varaa aika neuvotteluun, ja esitä liikeideasi ja vähän rahaliikennettä. Jos heidän mielestä kaikki ok, niin antavat tilin, kortin ja verkkopankkitunnukset. OP ja NORDEA ovat tosi töykeitä. OP yleensä kyllä avaa tilin, mutta vasta sen jälkeen huomaavat että taustoissa on "kuraa". Soittavat perään ja eivät anna edes verkkopankkitunnuksia. Nordea ylenkatsoo ja neuvotteluvaraa ei ole. Handels ei ota edes neuvotteluun. kuten ei Säästöpankitkaan.

      Voit ostaa valmiiksi perustetun yrityksen jolla on pankkitili... mutta silti et välttis saa korttia tai verkkopankkitunnuksia.

    • OÜ toiseen maahan

      Ei kannata perustaa uutta yritystä Suomeen jos on aikaisemmasta yritystoiminnasta jäänyt velkaa ja on ulosoton piirissä, ulosotto vie 20 % myynnistä heti päältä, et saa millään toimintaa kannattavaksi.

      Suomessa roikut velkavankeudessa 15 vuotta, kunnes velka vanhenee, ellet sitten pääse velkajärjestelyyn, kesto 3-5 vuotta, Suomi on rankka maa velalliselle.

      Mutta jos perustat yrityksen johonkin toiseen maahan, pääset ulosotosta ja voit aloittaa puhtaalta pöydältä, esimerkiksi Virossa suhtaudutaan yrittäjyyteen suopeammin kuin Suomessa. Saat pankkitilit, luottokortit, halutessasi vaikka lainan, alkavan yrityksen ehdoilla.

      Elinkeinotoimintaa voit harjoittaa käytännössä niinkuin ennenkin ja itse voit asua missä huvittaa, kunhan et asu virallisesti Suomessa jatkuvasti.

      • Veromyyrä

        Moikkelis.

        Tosiaan eivät anna ei, mutta mikäli perustat esim. rinnakkaistilin oman tilisi yhteyteen niin voit käyttää sitä yrityksesi tilinä.

        Itse aikoinaan soitin pankkiin, että verottajalle tästä niin toimii.

        Toki on vittumaista ettei voi tunnareita / tilejä firmalleen saada, mutta ainakin tätä kautta saa tilitykset hoidettua.

        Varmaan kaikki tiesikin, kun en jaksanu kaikkia puhekuplia lukea... no kuiteski. Peace!


      • Ihmetyttää
        Veromyyrä kirjoitti:

        Moikkelis.

        Tosiaan eivät anna ei, mutta mikäli perustat esim. rinnakkaistilin oman tilisi yhteyteen niin voit käyttää sitä yrityksesi tilinä.

        Itse aikoinaan soitin pankkiin, että verottajalle tästä niin toimii.

        Toki on vittumaista ettei voi tunnareita / tilejä firmalleen saada, mutta ainakin tätä kautta saa tilitykset hoidettua.

        Varmaan kaikki tiesikin, kun en jaksanu kaikkia puhekuplia lukea... no kuiteski. Peace!

        Tuo rinnakkaistili voisi toimikin. Sellainen minulla jo onkin käytössä, sillä otan sinne suoritukset osuuskunnasta ja siitä makselen "itselleni" palkan ja jätän loput toimintaa varten.

        Tuo varmaan onnistuisi myös niin, että saajan nimeksi laittaa yrityksen nimen, ei taida olla niin tarkkaa?

        On kuitenkin järjetöntä miten hankalaksi tämä on tehty. Lisäksi mietin onnistuuko Oyn perustaminen jos sinne ilmoittaa henkilökohtaisen tilin. Haittaa myös tilitoimistoa yms..


      • Ratkaisuko?
        Ihmetyttää kirjoitti:

        Tuo rinnakkaistili voisi toimikin. Sellainen minulla jo onkin käytössä, sillä otan sinne suoritukset osuuskunnasta ja siitä makselen "itselleni" palkan ja jätän loput toimintaa varten.

        Tuo varmaan onnistuisi myös niin, että saajan nimeksi laittaa yrityksen nimen, ei taida olla niin tarkkaa?

        On kuitenkin järjetöntä miten hankalaksi tämä on tehty. Lisäksi mietin onnistuuko Oyn perustaminen jos sinne ilmoittaa henkilökohtaisen tilin. Haittaa myös tilitoimistoa yms..

        No mutta nyt löytyi suomalainen palvelu joka itse asiassa toimisi omassa toiminnassani paremmin kuin pankkitili. Onko pankkitili nyt millään muotoa edes pakollinen, osakepääoman kun voi hoitaa myös apporttiomaisuudella, jolloin sen vuoksi tiliä ei tarvitse.

        Palvelu josta mainitsin on holvi.com. Vaikuttaa erittäin pätevältä.

        Tarkemmin mietittynä en ole tuon kuuden vuoden aikana tarvinnut pankkitiliä toiminnassani kertaakaan muuhun kuin laskujen saamiseen, tuollahan se onnistuu ja lisäksi tulee paljon muitakin hyötyjä.

        Toki pitää välillä ostaakin jotain ja maksaa laskuja, holvin kautta laskujen maksu onnistuu ja prepaid luottokortinhan saa vaikka paypalilta tai moneybookersilta, paypalia käytän muutenkin jatkuvasti.


      • liikemies etelästä

        Tämä veli kirjoittaa asiaa hyvä mutta yhden asian saanen korjata, velka ei suomessa koskaan vanhene viimeistään shakaalit ovat kuolinpesällä jos ei muuten..suomessa ei tosiaan yrittäminen kannata ja jos teet konkan niin olet kusessa kuten muutenkin jos saat " siviilinä maksuhäiriömerkinnän" suomessa ajetaan aika nopeasti kuseen koska kaikki on toisilleen kateellisia eli ei kannata!! tulkaa eurooppaan perässä ja aloittakaa liiketoiminta suoraan ihan muualla kuin suomessa!!!!!!!!!!!!


      • Ulosotonhihhuli

        Suomessa velat ei vanhene.

        Toiminimellä voi ottaa tavallisen pankkitilin ja tuolloin maksetaan ulosottoon koko liiketoiminnasta n. 20% päältä.

        Osakeyhtiön rahoihin ulosotto ei pääse. Tällöin velallinen hoitaa velkojaan vain osakeyhtiössä ulos ottamastaan palkasta.


    • oskujeejee

      Saatko oman domainin, vai onko se muodossa www.holvi.com/shop/ostatäältä?
      Pystytkö laittamaan tuotteet / palvelut kategorioihin ? Järjestelemään esim aakkosjärjestyksessä ?
      Voitko muokata ulkoasua ?
      Mitä muita maksutapoja holvi tarjoaa sinulle ?

    • oskujeejee

      Mulla on vähän samanlainen ongelma pankin kanssa. Eipä auta kuin pistää haamuasiakas pankkiin pistämään tiliä pystyyn ja sitten keskenäisellä sopimuksella siirtää oikeudet itselle.

      On se jännä kun haluaisi veroja maksaa ja töitä tehdä ja vieläpä hyvällä/tuottavalla toteutuksella, mutta merkintä estää tilin avaamisen. Merkintäkin tuli sairauden johdosta, mutta eipä auta ei. Ainoastaan voin ostaa lakimiehen käytettäväksi ja sitten kerätä kaiken materiaalin ja lääkärintodistukset ja lausunnot ja osoittaa ne asiakastiedolle, ja tarvittaessa käyttää oikeustoimia mutta jotenkin tuntuu että jäisin paljon miinukselle tuon jälkeen.

    • Avustava Aatu

      Ottakaas yhteyttä meihin jos on ongelmia avata pankkitili suomessa! pankkitili pitää olla firmalla mutta sen voi aukaista mihin tahansa valtioon EU alueella eli ei sen tilin tarvitse Suomessa olla, sitä ei nämä suomen kommarit uskalla ääneen sanoa.
      Suomi on muutenkin junttilantupa näissä asioissa , kyttäystä ja kateutta.
      Meidän kautta saatte tilin ja luottokortin hyviltä yhteistyöpankeiltamme euroopassa.
      Kerromme myös muut hyödyt yrittäjälle mitä pankkitili euroopassa tarjoaa!!
      [email protected]

    • apu lähellä

      Onko luottotiedoissa merkintä?

      Eikö pankki anna tiliä?

      Asiaan löytyy apu kauttamme, sinulla on oikeus ja mahdollisuus saada pankkitili ja luottokortti ulkomailta, Eu alueelta.

      Ota meihin yhteyttä,autamme sinua.

      Pankkitilisi ja luottokorttisi voi olla muuallakin kuin vain suomessa.

      [email protected]

    • Pusinesman

      Holvi.com tuolta saa tilin firmalle ja on muuten hyvä juttu tämä startup kerrankin jotain kunnon toiminta eikä mitää höhpöh juttuja kuten aplikaatiolla tilataan ruokaa tai virtuaalinen joogaohjaaja...

    • Oiskoapua

      Ootko S-asiakas. Olen kuullut, että heidän palvelunsa on hyvä pienyrittäjälle. Mulla ei ole vastaavaa kokemusta.

    • kokenut_ei_pa

      HETKINEN HERRAT! Joku mainitsi ettei joku ole osannut hoitaa raha-asioitaan. Raha-
      asioiden hoitaminen ei olekaan niin yksikertainen juttu. Esim. yrittäjä sairastuu yht'äkkiä rajusti, loukkaantuu tapaturmassa tai muuta vastaavaa. Kukas hoitaa homman. On olemassa rahastusjärjestelmä jota kautta jutut hoidetaan ja se tulee kalliiksi. Miettikääs tätä: politikot ovat malvänneet lain perintätoimista. Miksi?
      No siksi kun se on niin älyttömän hyvä busines. Ensin taskut tyhjentää kapitalistien omistamat perintätoimistot. Jos rahaa ei ole, niin juttu oikeuden kautta ulosottoon.
      Ja hommat hoidetaan niin ettei niistä ikinä selviä. Selvähän se on että jonain päivänä nämä asiat hoidetaan toisella tavalla. On monta syytä jolloin kuka tahansa voi menettää luottotietonsa.

      • Kokenut_yrittäjä

        Ongelmat alkavat siitä kun arvostetaan oma työ halvemmaksi kuin työntekijän tekemänä.
        Itse muutin oman työn arvostuksen samaksi kuin työntekijän jo 2000 luvun vaihteessa.
        No mitä se hyödyttää?
        Itse olen sairastellut nyt 3 vuotta ja olen nyt koulutuksessa kevyempään ammattiin.
        Arvatkaa miten kävi minun firman?
        No se jatkaa omaa elämää ja tuottaa jonkin verran mullekkin.
        Miksi? Koska minun oma työ oli mahdollista korvata palkkamiehellä kun työpaikkani arvo oli arvostettu oikein.
        Tietenkin edelleen on sellaisia pikku kynsimisiä joita ei kannata teetättää palkkamiehillä mutta pääasialliset työt hoituvat palkkamiehillä.

        Alussa yritys voi ottaa riskin että oma työ on ½ työntekijän arvoltaan ja tehdään se tuplatuntimäärä niin tienataan sama, tai tuplasti tehokkaammin.
        Etukäteissuunnitelmaa on nimen omaan tuo oman työn hinnan oikea arvostus sekä yellin masku oikean tasoisena (tai voihan sitä laittaa sukanvarteen pahanpäivän varalle, ihan sama).


    • Juhhi

      Moi, toimiiko toi holvi , onko kokemuksia , ei myöskään saa tiliä auki

    • Tarpeeksijo

      Se, että pankit kaikeilla konsteilla vaikeuttavat yritystoimintaa Suomessa koko ajan enemmän ja enemmän on aivan käsittämätöntä! Joku uskaltaa vielä yrittää tämän kaaoksen keskellä, niin häntä kiristetään ja nöyrytetään tyyliin "saa valita asiakkaita".

      Koko luottotietojärjestelmä Suomessa ja sen laaja käyttö loukkaa ihmisoikeuksia ja jakaa ( todellakin) kansan parempiin ja einiinhyviin. Mitä tästä laki sanoo? Eikö asiaa pitää vihdoin käsitellä julkisesti? Eikö kansalaisilta löydy oman arvon tunnetta vihdoin?

      Ja ei, minun luottotiedot ovat kunnossa.

    • mminä
      • Rikas_Ja_Rakas1

        Itsellä oli sama ongelma aikoinaan kunnes älysin laittaa ykköset päälle kanarianlinnun puvun sijaan ja mennä pienempään pankkiin kukkapuska ja kermakakku mukanani. Pesin myös mustat kourani ja kynsien alta rasvat pois.

        Tilit avattiin ja nyt jo 23 vuotta takana. Velaton talo, keSämökki merenrannalla ja kaksi lähes uutta autoa.
        Eläkkeelle kohta ja olenkin maksanut yelliä 30t vuodesss.


    • Sosialistinenelätti

      Miksi olet maksanut yelliä 30t vuodessa. Noi rahat voi sijoittaa paljon tuottavammallakin tavall ja olisit jo aiemmin ihan omalla eläkkeellä? Ei siis mikään sijoitus guru ole kun yelliin olet tuollaisia summia hassannut. No jonkuhan on hyvinvointi yhteiskuntakin rahoitettava. Kiitos siitä. T. Taloustieteiden kommarisosialisti.

      • Kavaltaja1

        Taas yksi urvelo, kas kun et kerro miten "hyviä" bisneksiä vapaaehdoiset vakuutuksen on.
        Suoraan osakkeisiin sijoitamisella on etunsa.
        Esimerkki "vapaaehtoisesta" eläkevakuutuksesta.
        1. maksettu 200 € 10 vuoden ajan, eli tilillä pitäsi olla 20000 säästöjä tuotto
        2. Tiliotteessa säästö 14000 € (huionot kohteen sijoituksissa)
        3. Halusin lopettaa vakuutuksen, ja pyysin säästöä 14000 pois.
        4. Lunastushinta vajaat 5000 törkeää kusettamista.

        Yellissä kukaan ei voi vetää välistä, se sitten on eri asia miten suorasijoittaminen osakkeiseiin osinkoineen tuottaisi.
        Siis pieni yelli ja loput rahat osakkeisiin.


      • dfghjkjhgfer45tyuioiuy
        Kavaltaja1 kirjoitti:

        Taas yksi urvelo, kas kun et kerro miten "hyviä" bisneksiä vapaaehdoiset vakuutuksen on.
        Suoraan osakkeisiin sijoitamisella on etunsa.
        Esimerkki "vapaaehtoisesta" eläkevakuutuksesta.
        1. maksettu 200 € 10 vuoden ajan, eli tilillä pitäsi olla 20000 säästöjä tuotto
        2. Tiliotteessa säästö 14000 € (huionot kohteen sijoituksissa)
        3. Halusin lopettaa vakuutuksen, ja pyysin säästöä 14000 pois.
        4. Lunastushinta vajaat 5000 törkeää kusettamista.

        Yellissä kukaan ei voi vetää välistä, se sitten on eri asia miten suorasijoittaminen osakkeiseiin osinkoineen tuottaisi.
        Siis pieni yelli ja loput rahat osakkeisiin.

        YEL vakuutuksessa vasta vedetäänkin välistä, kertyneitä eläkevaroja on viety johonkin elinikäindeksiin vedoten, eläkeikää hinataan ylös ja eläkkeiden tasoa leikataan, moni on kuollut eläkeiän kynnyksellä ja koko eliniän kerrytetyt rahat ovat menneet muiden taskuihin, eläkeyhtiöiden pomotkin lihoneet siinä sivussa.

        Ei kai kukaan niin idiootti ole, että vapaaehtoisia eläkevakuutuksia pitäisi edes minään vaihtoehtona, tai ehkä onkin? Yhtä huonoja, kuin isot YEL-maksut. Suorat sijoitukset vaikka sijoitusasuntoihin, arvonnousu vuokratuotot pitkällä aikavälillä yli 10%, metsään, vähän kultaan ja käteistä 1,75% talletustilille. Siinä eläkepotti ja päätät itse, koska eläkkeelle jäät. Ainut juttu on se, että tajuat tämän riittävän ajoissa.


      • FennianEdustaja
        dfghjkjhgfer45tyuioiuy kirjoitti:

        YEL vakuutuksessa vasta vedetäänkin välistä, kertyneitä eläkevaroja on viety johonkin elinikäindeksiin vedoten, eläkeikää hinataan ylös ja eläkkeiden tasoa leikataan, moni on kuollut eläkeiän kynnyksellä ja koko eliniän kerrytetyt rahat ovat menneet muiden taskuihin, eläkeyhtiöiden pomotkin lihoneet siinä sivussa.

        Ei kai kukaan niin idiootti ole, että vapaaehtoisia eläkevakuutuksia pitäisi edes minään vaihtoehtona, tai ehkä onkin? Yhtä huonoja, kuin isot YEL-maksut. Suorat sijoitukset vaikka sijoitusasuntoihin, arvonnousu vuokratuotot pitkällä aikavälillä yli 10%, metsään, vähän kultaan ja käteistä 1,75% talletustilille. Siinä eläkepotti ja päätät itse, koska eläkkeelle jäät. Ainut juttu on se, että tajuat tämän riittävän ajoissa.

        Ja oikeasti veronmaksajat tukee yrittäjien eläkkeitä 200.000.000 eurolla vuosittain. Ja jos kuolla kupsahtaa niin leski ja alaikäiset lapset saa muhkeat eläkkeet.


    • anonyymi_Mja

      jaasha


      Minä muutan videoon täältä kun saan osakeyhtiön kassaan kerättyä varoja.

    • Anonyymi

      Vanha juttu mutta varmasti tänäkin päivänä osa törmää samaan ongelmaan. Ophan ei anna yksityiselle eikä handelsbanken tiliä jos on luottotiedot menneet, tai jonkinlaisen tilin voi opsta saada mutta rajoitetut verkkopankkitunnukset. Säästöpankissa eivät kyselleet mitään, eikä nordeassa. Myös s-tili löytyy itseltä. Perustin firman vuosi sitten ja s pankista sain yritykselle tilin. Puhelimessa soittelin ja asiakaspalvelija sanoi että esimies soittaa. Esimies soitti myöhemmin ja keskusteltiin tilanteesta, jonka jälkeen sain tilin tunnuksineen firmalle.

      • Anonyymi

        s-pankin sivuilla, Pienyritykset ja yhdistykset
        Emme tällä hetkellä tarjoa pankkipalveluja uusille pienyritys-, maatila- tai yhdistysasiakkaille.


      • Anonyymi

        Ei onnistu s-pankissa. Potkaisivat jo vuosia sitten kaikki pienet asiakkaat muualle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei onnistu s-pankissa. Potkaisivat jo vuosia sitten kaikki pienet asiakkaat muualle.

        En ole ihan sama mieltä. Itsellä toiminimifirma. 80 -90 % käytän S-Pankin tili ei tilin kuluja ollenkaan. Kerrankin S-Pankin virkamies sanoi että henkilö voi perustaa vaikka 10 henkilökohtaisia tiliä. Ensin kannatta liittyä S-Ryhmän jäseneksi, jos ei vielä ole! Silloin tili
        on välttämätön ja se avataan boonuksia kun tulee ostoista. Aika helppoa on tiliotteesta, joka tulostaa itse. erotella firman ja yksityisrahavirrat. -- Ei tarvitse sanoa että tiliä tullaan käyttämään yritystoimintaan. Tein yhden havainnon viime vuonna kun sain rahasuorituksen olin myynyt jätekuljetusyritykselle jossa työntekijät. Maksaja oli yrityksen OY:n omistaja . Lieneekö
        ollenkaan tili edes yrityksen nimissä?


    • Anonyymi

      wow 2013 olis sama juttu, ...just kävi samalla tavalla. Viel yksi yritys menee ulkomaille, ja te-toimisto saa lisää työttömiä...2021..

    • Anonyymi

      Mulla firma toiminut 16 vuotta ilman maksuhäiriömerkintöjä. Laajensin toimintaa verkkokauppaan mutta nyt en saa sinne verkkomaksupainikkeita. Syynä on omat henk.koht. maksuhäiriömerkinnät. Olen ainoa osakas, joten ei voi nimetä edes toista henkilöä vastuuhenkilöksi.

    • Anonyymi

      Eiköhän moni perusta sen firman ihan uutta konkurssia varten, kun homma on jo hallussa. Samalla energialla rehellistä työtä, niin luottotiedot pysyvät. Kumma että luuserit haaveilevat viroon muutosta paremman elintason perässä. Moni Virolainen tullut Suomeen ja perustanut Suomalaisen yrityksen ja tienaa täällä paremman elantonsa, kuin kotimaassaan ja haaveilee paluusta eläkkeellä

    • Anonyymi

      googleta mobiilipankki

    • Anonyymi

      Olen kohdannut saman tilanteen. Täysin käsittämätöntä. Mikä pankkeja vaivaa tänä päivänä. En saa lainaa pankista, mutta sen sijaan kaikki muut lainayhtiöt suorastaan tyrkyttävät lainaa. Tänä päivänä pankki on erittäin huono "palvelujentarjoaja!. Olen vihainen....

      • Anonyymi

        On se hieman noloa anyaa sarjahuijarille alusta huijaukselle. Näin pankil näkökulmasta


    • Anonyymi

      Jooh, nyt olen kolmesta pankista kysynyt tilin avaamista ja sanotaan että ei uusille pienyrityksille avata tiliä, S-pankin sivuilla suoraan sanotaan että ei avata uusille pienyrityksille tiliä. Ja luottotiedot on kunnossa minulla JA minulla on jo toinen yritys jonka liikevaihto oli 140k€ ja tulos oli 40k€ viime vuonna, mutta uudelle yritykselle tuntuu olevan hemmetin vaikea saada tiliä, Ei Voi käsittää.

      • Anonyymi

        Kysy sellaiselta, joka ottaa yritysasiakkaita. Nordea, Op, Danske. Tai odota luottotietojen palautumista? Kai noilla tuloilla itselleen voi maksaa sen verran, että pärjää?


    • Anonyymi

      Pankeilla on riittävän ' kosteet" päivälliset politeellisille päättäjille.

    • Anonyymi

      Se on hienoa, kun Virolaiset perustavat sankoin joukoin yrityksiä Suomeen. Lähinnä hyvien tienistien vuoksi ja useinmiten onnistuvatkin siinä ja saavat hyvät eläkerahat tienattua ja lähetettyä vähän kotiinkin.

      Suomalaiset haaveilevat Virolaisesta yrityksestä, koska luulevat, että veroprosentti on heidän suurin ongelma. Lopputuloksena yleensä sellaiset tulot, että Suomalainen veroprosenttikin olisi jossain 0:n kieppeillä ja elintaso on aika matala. Vain uho on kova.

      • Anonyymi

        Tarkoitatko Suomalainen / suomalainen, Virolainen / virolainen?


    • Anonyymi

      Minulla on luottotiedot kunnossa, enkä omaa maksuhäiriö merkintöjä, enkä ole lainaamassa keneltäkään mitään.
      Luulin avaavani yritystilin xxxxx Säästöpankista, ei onnistunnut, syy: olisi pitännyt siirtää kaikki tilit kyseiseen pankkiin.

      Hyville asiakkaille tarjotaan testamentti ja edunvalvonta sopimusten tekoa.

      No Nordea , "Kokonaisharkintaan perustuen, Emme avaa teille yritystiliä, emmekä tarkenna syytä" sivuilla kuitenkin houkutellaan yrittäjiä "parhaaseen digitaaliseen pankkiin" et silleen. EN oikeasti ehkä olisi halunnutkaan, nykyinen pankkini alkaa Näyttämään suhteellisesti paremmalta.

      Yritystililtä olisin saanut tiliotteen kirjanpitäjän haluamassa muodossa.
      n. 15 tilitapahtumaa molempiin suuntiin kuukaudessa.

      Että samassa veneessä ollaan. Kyseessä olisi ollut halu vaihtaa pankkia.
      On hämmentävää huomata ettei tiliä haluta avata.
      Valtion pitäisi varmaan perustaa pankki kansalaisille, yrittäjyyden, elämisen, tilien ja työnteon mahdollistamiseksi.

      S-pankki ei avaa yritystiliä pienyrityksille , ja kertoo sen rehdisti nettisivuillaan:
      "PK-yritysten, maatilojen tai yhdistysasiakkaiden pankkipalvelut eivät kuulu palveluvalikoimaamme. Yritysasiakkaille maksukäyttöön sopii S-Business-kortti"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4773
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4572
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4184
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3147
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2691
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      221
      2163
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1775
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe