sinine salong

turrkk

Te jotka käytte Sinine Salong kosmetologilla ja kampaajalla...
Puhuvatko he suomea?

46

7729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vakiasiakas

      Suurin osa, ellei jopa kaikki, Sinisen Salongin työntekijöistä puhuu suomea.

    • höpsispöö

      Onko hyvä paikka, kannattaako käyttää heidän palvelujaan?

      • Tallinna

        Hinnat nousseet viime kesästä. Kesäkuussa lyhyen hiusten väri, raidat, leikkaus 55€. Joulukuussa ilman leikkausta 55€, siis koko paketti n.75 €.
        Kallis. Helmikuussa oli Lootsi 8 kauneuskeskuksessa. Hinta 47€. Guide-lehdessä oli 10 % alekuponki lisäksi.


    • tsumbum

      Minuakin kiinnostaisi mielipiteet Sinisestä Salongista. Varsinkin kampaaja.

      • Leila41

        Kannattaa, kaikki ymmärtävät suomea. Olen käynyt 10 vuotta: Väri,raidat,leikkaus. Välillä kokeilin paria muuta sataman läheltä, mutta ei onnistunut. Ihan alussa yritin pitää aina yhtä ja samaa kampaajaa. Vuosien myötä olen todennut, että ei sillä ole väliä. Kaikki ovat yhtä hyviä ja ihania. Joskus olen ottanut muitakin hoitoja. Kampaajalla käyn noin 10 kertaa vuodessa.


    • vakiasiakas

      Olen käyttänyt vuosia sinisen salongin palveluksia, kampaamoa (leikkaus, raidat), jalkahoitoa sekä ripset ja kulmat.
      Kampaajat ovat ammattitaitoisia ja tekevät todella hyvin työnsä. Käyn mielelläni Merlen tai Margen asiakkaana mutta kyllä muutkin tekevät sen mitä asiakas haluaa. Aikataulut pitävät paikkaansa. Olen varannut ajan etukäteen sähköpostilla (lähettävät vahvistuksen). Hinnat näkee netistä.
      Suosittelen

    • k991

      Kavin eilen Sinisessa Salongissa kampaajalla ja suosittelen lampimasti! Kampaaja olin todella taitava, teki minulle juuri sellaiset hiukset kuin toivoinkin :) Muutenkin erittain siisti paikka, jos sa kiva tunnelma. Helppo loytaa, on Sokos hotellia vastapaata olevan hotellin ekassa kerroksessa. Menen ehdottomasti uudestaan! :)

      • outti1

        Olin kosmetologilla Sinisessä Salongissa pääsiäisenä. Jostakin syystä tuntui että kosmetologi oli huolellisempi ja osaavampi kuin mitä suomessa on. Palvelu oli ystävällistä. Isäntä oli hieronnassa siis ihan oikeassa hieronnassa , joku stressbuster hieronta. Oli myös tyytyväinen. Suosittelen myös.


    • vakiasiakas

      Vielä kun Sininen Salong saisi nettiin varauskalenterin, josta näkisi vapaat ajat ja sieltä voisi tehdä varauksen, niin olisi todella loistava juttu !
      Toimiihan tosin sähköposti/puhelinvarauskin mutta tuo nettivaraus olisi minulle ainakin helpompi.
      Kuuden viikon välein käyn kampaamossa ja samalla otan jotain muutakin.

    • ekakerta2

      UP! Lisää kokemuksia. Itse puntaroin Sinisen salongin ja Day span välillä kumpaan menisin värjään leikkaan sekä mahdollisesti kulmat laittaan kuntoon.

      Hinnat eivät taida heittää ku parilla eurolla liikkeiden välillä?

      • CinCilla10

        Voin suositella Sinine Salongia! Olen käynyt useampaan kertaan, menen myös jatkossakin ja todella hyvää työtä on Liis kampaaja tehnyt. Raidat leikkaus on maksanut hieman alle 50€ aika lyhyisiin hiuksiin.


    • blondieeeeee

      Mulla on vähän huono kokemu Sinisestä salongista. Aikani oli todella myöhään ja liike suljettiin kampaamokäyntini aikana. Kampaaja teki työnsä kovin ripakasti ja oli erittäin ärtyinen (nähtävästi hän oli joutunut jäämään takiani ylitöihin). Mulle tehtiin hiukien leikkaus sekä raidoitus. Leikkaukseen olin todella tyytyväinen, mutta värjäys hoidettiin todella hätäisesti. Hiusvärin ei annettu vaikuttaa ollenkaan (yleensä Suomessa annetaan vaikuttaa 15-30 min). Ensin värjäys näytti ihan onnistuneelta ja olin tyytyväinen. Sitten kastelin ensimmäisen kerran hiukseni suihkussa ja kappas, kaunis platinablondi sävy kääntyikin keltaisen ja vihreän sekoitukseksi. Hiukseni näyttivät taas ihan kulahtaneilta. Kerroin asiasta suomalaiselle kampaajalle myöhemmin ja hänkin ihmetteli, miksei värin annettu vaikuttaa kunnolla.
      Eli myöhäistä aikaa ei kannata ottaa tuolta lafkasta :D

      • viru väljäk

      • surullista mutta

        Johtuu siitä, että parhaimmille, eli kalleimmille kampaajille on annettu kenkää ja harjoittelijat otettu tilalle. Eli nuo entiset kehut ovat menneen talven lumia kyseisessä lafkassa.


    • Patisserie

      Itse kävin ko. paikassa toukokuun lopussa ja olin tyytyväinen hoitopakettiini: jalkahoito, kasvohoito kevyt meikkaus sekä hiusten pesu föönaus. Ajanvaraus hoitui sähköpostitse suomeksi, hoitajat/kampaajat puhuivat suomea, odottaa ei tarvinnut ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Paikka oli tosi miellyttävä ja ilmapiiri rauhoittava. Hoidon päätteeksi sain pienen pullon kuoharia. Hoitopaketti maksoi huomattavasti vähemmän kuin mitä kotona olisi tullut maksamaan ja varpaankynnet ovat edelleen nätissä lakassa! Voin ehdottomasti suositella ja aion käydä uudestaankin.

    • kallis erehdys

      Kävin jonkin aikaa sitten kyseisessä salongissa koska paikkaa oli kehuttu.Aikani oli myöhässä ja sen huomasi olin varannut kasvohoidon jonka tarkoitus oli kestää 1,5h mutta hoitoni todellisuudessa ei vienyt kuin tunnin.Hoidon yhteydessä otin myös kulmien siistimisen ja kollageenilaput silmille.Järkytys oli melkoinen kun menin maksamaan hinta olikin pompsahtanut melkoisesti n.puolella.Ihmettelin tätä mutta he vain vakuutelivat hoidon maksaneen näin paljon ja koska en muistanut kasvohoidon hintaa ulkoa uskoin näin olevan.Palasin suomeen ja koska asia oli jäänyt kalvamaan minua tarkistin hinnat netistä.Näiden lisähoitojen piti maksaa ekstraa 24 e mutta minulta oli veloitettu 64e extraa.Voin kertoa että paska maku jäi suuhun ja kyseiseen salonkiin en enää jalallanikaan astu.Lähetin heille myös asiasta sähköpostia mutta en tähän päivään mennessä ole vastausta saanut. Tämän kokemuksen perusteella en suosittele paikkaa kenellekään !!

      • Tyytyväiset

        Tänään Vaimon kanssa kampaajalla sekä parturissa, palvelu ja työnjälki aivan parhaasta päästä, kiitos!


    • Paikallinen

      Kävin ensimmäistä kertaa paikalla tänään ja taisin samalla saada uuden vakioparturin. Aloitettiin ajallaan ja haasteena oli edellisen parturin täysin kynimä pää jossa ei ollut oikein minkäänlaista hiusmallia mitä jatkaa. Vajaa tunti ja 16€ myöhemmin hiuksissa oli malli ja kaikki hyvin.

    • kio3

      Minä myös kävin kyseiseisessä salongissa.Paikka vaikutti hyvälle ja ajattelinkin että varmaan saan rahalle vastinetta.Jouduin kuitenkin pettymään,minullakin aika myöhässä n.15 minuuttia.Hoitoni tehtiin kiireellä ja olin jo pihalla 10 min ennen varattua aikaa.Hinnat eivät tässä paikassa ole halvimmasta päästä joten hinta/laatu suhde ei kohtaa.Enpä mene toiste tänne,mielestäni ylimainostettu paikka.

    • Tyytymätönsusi89

      Tere. Kävin 18.8.2014 kasvohoidossa ko. paikassa. Tilat hienot ja oli hyvät alkufiilikset. Epäilykset alkoivat kun ihon alkupuhdistus ja kuorinta tehtiin vain lätkäisemällä tuotteet naamalle ja pienen levittelyn jälkeen ne jo pestiin pois. Tarkoitukseni oli mekaaninen puhdistus alunperin johon otin lisäksi pari muuta lisähoitoa, siis nuo pesut ja kuorinnat. Mekaaninen puhdistus tehtiin ilman höyrytystä tai ihohuokosten avaamista mitenkään erityisesti. Kävi kerran kasvot ympäri ja sitten rauhoittava naamio ja 15min yksin maatessa. Mikroa siellä käytettiin ja oltiin tauolla, hyvä että sai syötävää koska hoitajan maha kurni hoitojen aikana. Hoidon jälkeen naamassa puristeltujen isoimpien syvemmällä olevien "epäkypsien" finnien kohdalla oli punoitusta, tulehtuneelta näyttivät. Menen täällä Suomessa sitten osaaviin käsiin, että saan naamani oikeasti hoidatettua kunnolla. Aamen

      • eienääsinne

        Moi!
        Huono kokemus oli. Käytiin kaverin kanssa molemmat retinol kuorintahoidossa. Muka tehokkain niistä happokuorinnoista ja hinta 75e. Ei niin mitään vaikutusta! Muka olis pitänyt ihon kuoriutua pois,mutta pikkuisen kuivui nenän viereltä ja siinä kaikki. Ja näin meillä molemmilla Ihan huuhaata!!!! Ja kovasti vakuuttelivat,että pitää ostaa erityinen rasvakin,,että voi joten kuten kulkea ihmisten ilmoilla...pettymys koko paikka ja hoito!


    • Pettynyt tytär

      Heips, kokemuksia kahdenlaista , tytär ja minä menimme kampaajalle hinnaksi katsottiin molemmille olevan n65 €, meillä oli eri kampaajat , molemmat teimme värjäyksen ja leikkauksen ,itsellä kaikki meni ihan hyvin tytöllä ei . Piti tulla tummat suklaan ruskeat hiukset ja v malli takaa , lopputulos punainen ja suora , hinta nousi molemmilla n. 10 e, en suosittele ja suosittelen . Jos haluatte hyvän niin pyytäkää kokeneempi kampaaja , tytöllä oli hyvä jos 5 vuotta vanhempi itseään. Ja naama muutenkin kuin norsun Vi***la, myös kään Viru marbell ei ole hyvä paikka , tytön kaveri oli samaan aikaan siellä .piti myös olla suklaan ruskeat ja aivan sama väri kuin tytölläni kun tuli meitä odottamaan, tosin hinta piti mitä sanottiin. Eli yhteenveto ei hyvät , onni jos helmen löydät . . . .

    • Katse muualle

      Ennen oli hyvä tasokas paikka. Nykyään ei tiedä mitä saa ja millä hinnalla. Leikkurit vaihtuu ja usein on harjoittelija puikoissa, valmista ei meinaa tulla.. Kasvohoito kiireellä ja ylihintaan.

      • Lukekaa kysymys!

        Hei, ei aloittaja halunnut tietää mitään henkilökunnan taidoista.
        Kysymys oli, puhuvatko suomea.

        Vastaus on, että useat puhuvat.


    • head reisi

      Aloittajalle varmaan vastaus jo selvinnyt 1,5 vuoden aikana mutta katsos kun muutkin näitä ketjuja lukevat ja tietojenvaihto ja henk.koht kokemukset ovat empiville lukijoille monesti kullanarvoisia

      • Vaihtuvuutta!

        Niin, ne henkilökohtaiset kokemukset rajoittuvat siihen yhteen henkilöön, eivät siis kerro itse paikasta oikeastaan mitään. Kuka väittää, että sama henkilö olisi nytkin töissä tai enää edes samassa paikassa.


      • Kyllä kansa tietää
        Vaihtuvuutta! kirjoitti:

        Niin, ne henkilökohtaiset kokemukset rajoittuvat siihen yhteen henkilöön, eivät siis kerro itse paikasta oikeastaan mitään. Kuka väittää, että sama henkilö olisi nytkin töissä tai enää edes samassa paikassa.

        Suuri vaihtuvuus kertoo aina paikasta jotain. Samoin se jos sallitaan hutilointi tai ylihinnoittelu.


    • vatuilleen

      Kolmas kerta kyseisen salongin palveluissa ja kaksi ensimmäistä meni hyvin. Tällä kertaa lopputulos oli jotain aivan muuta kuin toivoin tai mistä oli puhe! Vaaleammasta, luonnollisesta ja ruskeasta oli puhe ja hiukseni ovat latvoista oranssit ja keskellä päätä on kirkkaan liki neon punaisia raitoja. Aivan kamalat!!!

      • välttäkää

        Viikko sitten minun kasvohoitoni maksoi 80e ja kesti vajaan tunnin.Kannattaa todella välttää tätä paikkaa


    • Poroiltarahatpois

      Täysi rahastuspaikka nykyään, liika suosio(?) on tehnyt tehtävänsä. Taso laskee ja hinnat nousee.

      • Tyhmiltärahatpois

        Olen käynyt Sinine Salongissa n.10 vuotta. Aikaisemmat kokemukset on olleet hyviä. Nyt 9.6. 2016 sain aivan ala-arvoista palvelua, työn jälki huonoa, kiireistä ja huolimatonta. Suorastaan vihainen kampaaja laittoi tyttärelleni ranskanletit, jotka aukesivat muutaman tunnin kuluttua, kun huonot kumirenkaat katkeilivat. Laiva lähti, ei ehditty mennä valittamaan. VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ PAIKKAA; KALLIS, TÖYKEÄ PALVELU, AMMATTITAIDOTTOMIA NYKYÄÄN!


    • Eienäähyväpaikka

      Puhuvat suomea, mutta eivät aina ymmärrä mitä selität hiuksista. Hinnat Suomen tasoa nykyään.

    • eienääsalonk

      Kävin viime viikolla Sinisessä Salongissa. Hiusten leikkaus ja värjäys. Todella huono lopputulos, väriä lähti vielä kahden sampoopesun jälkeen hiuksista, ja sävy vaalenee tosi nopeasti. Hiukset leikattiin todella nopeasti hutaisten. Kampaaja oli myös erittäin töykeä, kun pyysin vielä leikkaamaan, hän sanoi että tehän puhuitte ohennuksesta.

      Kiireistä ja huonoa palvelua. Olen viime vuosina jonkin kerran käynyt ko. paikassa, mutta enää en mene.

    • Anna-Hannele

      Kävin aikaisemmin useinkin Sinisessä Salongissa. Yövyin aina Nordig hotellissa. Silloin aikanaan oli hyvä palvelu, hyvät ja huolelliset hoidot. Nykyään on "hoitoja" niin monenlaisia joista useimmat samoja mutta eri nimillä ja eri hintaisia. Onko ahneus vallannut Salongin. Myös ystävällisyys,palvalualttius ja ajan käyttö eivät enää päde. Onneksi löytyy myös vielä oikeitakin ilusalonkeja.

      • kuntta-perkka

        Kokeilepa ensiksi vaihtaa tuo Nordic Forum johonkin kunnolliseen majoitukseen. Jos tuosta hotellista on tarttunut joku homepölytauti niin meneehän silloin fiilis kaikesta tekemisestä tallinnassa.


      • KauhiastiIhmettelen
        kuntta-perkka kirjoitti:

        Kokeilepa ensiksi vaihtaa tuo Nordic Forum johonkin kunnolliseen majoitukseen. Jos tuosta hotellista on tarttunut joku homepölytauti niin meneehän silloin fiilis kaikesta tekemisestä tallinnassa.

        Lopeta jo tuo valehtelu hyvästä hotellista! Mikä on motiivisi?


    • kolera

      Me miehet vedämme pipon päähän. Ei tarvita kampaajaa.

    • Anonyymi

      Työntekijä juopotellut, jälki oli todella heikkoa. 200min aika tiivistyi tuntiin, einä kunnon alennusta tullut. Heikosta jäljestä sai 10% alennusta ja jäänyt hoito ilman lisämaksua.

      • Anonyymi

        Hyvä kello ei kauan tuntia käy.


    • Anonyymi

      Sinisessä salongissa saa myös privaatti palvelua verhon takana.

      • Anonyymi

        Juu, aitoa ja hyvää venäläistä palvelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, aitoa ja hyvää venäläistä palvelua.

        Sinisessä salongissa on nyt tarjoushinnat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinisessä salongissa on nyt tarjoushinnat.

        Sinisessä salongissa koko yö on tosi kallis mutta tosi hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinisessä salongissa koko yö on tosi kallis mutta tosi hyvä.

        Sinisessä salongissa on ruuhkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinisessä salongissa on ruuhkaa.

        Siellä pääsee liukkaille, eikä tartte liukkaria.


    • Anonyymi

      Kävin heillä kampaajalla elokuun loppu puolella kyllä siellä useimmat ainakin puhuivat suomea mutta en voi suositella kyseistä paikkaa. Minulle tehtiin leikkaus ja monisävyvärjäys näytin kampaajalle kuvaa että tämän väriset haluaisin ei tullut lähellekään sellaiset kuin kuvassa eikä kampaaja edes leikannut tarpeeksi kuluneita latvoja pois täytyy mennä Suomessa uudestaan kampaajalle.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3067
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2922
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2105
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1952
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1502
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe