Kateellinen 80-luvun nuorille

jäbä 17 vee

Kasarilla eläneillä nuorilla oli varmasti parempi nuoruus kuin nykyään.. Dingot ja Eput jne.. nykyään näitä helvetin Biebereitä sun muita laimeta paskoja.. Muutenki olis mukavampi elää maailmassa jossa ei olis feisbuukkeja ja älypuhelimia, vaan kasettisoittimia..

EI btw kuulu tänne palstalle, sori siit.

53

2789

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjmkfsfn

      niimpä!! paremmat bänditki ja kaikkee!!

    • hellyeah132

      Jep näi o

      Facebook vei mun tyttösen:C

    • nahkatakkinenperse

      No niimpä, kaikki parhaat, guns n roses, skid row..

      Santa cruz on tämän päivän kasaria minusta, helvetin hyvää settiä osa biiseistä, mut eihä se sama asia oo.

      Feisbuukit roskiin ja back to the 80's !

    • viddunäinnon

      Juu. Bändit ja kaikkee.. Kaljaaki juotiin sillon pullosta eikä tölkistä..

    • Smiley

      Mutta toisaalta onhan tässä ajassa, jota näin some ajaksi olen kutsutuksi kuullut, paljon hyviä puolia. Esim. Internet. On voitu tutustua uusiin ihmisiin ja saatu tieto paljon nopeammin.

    • latedude9666

      no mitä vittua kyllähän vieläki voi niitte levyjä kuunnella ym. Eikä feisbuugia oo pakko käyttää ja voi kuunnella kasetteja että mitä ihmettä valitat?

    • alottaja1

      Niin.. Levyjä voi toki kuunnella, mutta soittaako kovinkaan moni noista bändeistä enää livevä? Ei. Facebookia ei toki ole pakko käyttää, mutta kyllä sevaan on niin, että koska niin moni ikätoveri sitä käyttää niin ei viitsi ihan ulkopuolelle jäädä sosiaalisesta maailmasta.

      Nuoruus on aikaa, jolloin yhdessäolo on tärkeää, joten sitä vain meinaan, että jos nyt alan leikkimään 80-lukua niin ymmärrystä sille tuskin löytyy..

      Ajattelet muutenkin sen verran pinnallisesti. Ei sitä kasarin leikkimistä voi verrata siihen, mitä se silloin olisi ollut elää.

      • latedude9666

        sulla on selvästi tollanne romanttinen käsitys kasarista. Samanlaista se elämä on sillonki ollu. Ja ei feisbuugi ole mikään edellytys sosiaaliselle elämälle.


    • alottaja1

      Tietysti perusasiat, kuten syöminen, juominen ja nukkuminen olivat luultavasti samanlaista.. Mutta nuorisokulttuuri erilaista. On totta, että mulla on hieman kärjistetty käsitys kasarista, mutta oon kuitenkin ihan varma, että se oli parempaa aikaa, ku nykymaailma.. Nimenomaan nuorisolle.

    • Koak

      Ajatelkaas mimmosta oli kasarilla nuorten (sanotaan 15 vuonna 1985 eli syntynyt 1970) vanhemmat (syntyny vaikka 1945). Sodan kokenutta, kaavoihinsa kangistunutta kouluttamatonta porukkaa. Olihan tietysti jotain mitä kapinoida.

      Kännykkä on kans aika kiva. Ei tarvi soittaa noille em. vanhemmille että "pääseeks Lissu ulos?".

    • tyttö18vuotta

      Täysin samaa mieltä aloittajan kanssa! :D Kasaribändit, parhautta.. facebook on ihan jonninjoutava härpäke.

    • metmeg

      keksikää joku aika kone ja mennää pelastaa maailman paras basisti .

    • alottaja1

      Tietty nykyajassa on jotain hyvääkin, esimerkiksi tekstarit jne.. Mutta jatkuvaa roikkumista älypuhelimella fb:ssä tai whatsapissa jne.. sellasta en haluais. Mutta nimenomaan pääpiirteittäin, 80's olisi kiva kokea.

    • I Want be 80's kid

      Olen samaa mieltä. Facebook roskiin ja vinyylilevyt soittimeen!

    • JonnetRoskiin69

      Eihän tässä nykyajassakaan mitään pahaa olisi jos ei olisi tätä valloilla olevaa jonnekulttuuria...

    • 70s dude

      17-v jäbän kans samaa mieltä, mut vielä jos pääsis 70-luvulle, ni oishan seki rautaa!

    • Antti.

      no oon eri mieltä. siis ois niiku mustavalkosia leffoja ja ei ois kauheen hyvää musaakaan :(

      • JonnetRoskiin69

        voi jeesus sun kans, 80-luvulla ei todellakaan enää ollut mustavalkoleffoja ja musakin oli TUHAT KERTAA parempaa kuin nykyajan paska.


    • likka 13 wee

      Oon ihan samaa mieltä teidän kanssa.
      80 luvulla oli todellakin hyvien bändien( Metallica,Maiden, AC/DC jne..) "kulta-ajat". Nykyajan musiikki on sitä p*skaa autotunea ja varsinkaan "laulajilla" ei oo mitään talenttia.
      Silloin ei ollut myöskään energiajuomia eikä tietsikoita kotona. Ihmiset tapasivat toisiaan ihan oikeasti eikä missään facebookissa.
      Kaupoissa myytiin myös kestävämpiä tavaroita, eikä semmoisia jotka menee jo yhden käyttökerran jälkeen rikki.

      Voi kun voisin elää edes päivän 80 luvulla!

    • kasari1980

      80-90 Luvulla oli myöskin hip hopin kulta ajat NWA Wu Tang Clan yms
      ja silloin bandit soittivat livena nykyään ei pahemmin ja sai ostettua tupakkia kaupasta kun ikä raja oli 16 vaikka moni myi alle 16 vuotiaille
      ja bensa kohtuu hintasta.
      frendienkaa rannalla korit bissee ja kessuu ja mankka irwin goodman

    • Anneli1999

      vitu mina rakastan bieberi! dinjo ja metalica ovat paskaa!!11!!!! ei ne mitään musiikista tiedä vittu käyttää vaan autotunee kokajan!!!!1!! kuunnelkaa vittu dubstepia ja Popia!!1! vittu ei kasikummenta lukulla ole hyvää musikia!11!! Haistakaa vittu Saatanan huorat!!! PS: NICKI MINAJ ON IHANA!

    • Lähetyssaarnaaja

      Mäkin haluun 80 luvun takasin :) ite oon kohta 16 w ja kaikki mun koulussa kuuntelee bieberii tai one directionia D:
      Se on yhtä paskaa!!! Dingo, eput jne.

    • Ysikytluvun loppupoika

      Mä haluisin jostain syystä mennä vuoteen 2004-2005 . En yhtåån tiiä miks. Ehkä koska oli aika samanlaista jollei älypuhelimia ja naamakirjaa sun muuta turhaa lasketa.

    • perhonen00

      nykyään on kaikkii vitun pissiksii ja jonnei. Ei kunnon rokkiikaan oo :'( mua pidetään varmaan ihan outona ku kuuntelen vanhaa rokkii. nykyään muotiki on aika shittii. huoh... Haluun 80-luvun takas!

    • 80's rock like fuck

      Itse olen syntynyt ysiket luvun loppupuolel ja oon ihan helvetin kateellinen 80-luvun nuorille . Sillon ensinnäkin musa oli parempaa, muoti oli ihan kivan näköstä ja kaikki autot ja jotkut mopotkin oli parempia. Tekniikka oli kans suhtkoht hyvä, ja elämä olis nii paljon parempaa jos kaikki ei vaa kyhjöttäis koneella faces tai chattailis älyluurilla koko ajan. Sillo ei ollu hirvee kiirekkää jos asu vaik maalla ku nykyäänkin misä mää asun oli ennen pelkkää peltoo. Nyt tä o täys kaikenmaailman rivitaloi ja muit sellaisii. Sillon miehetki oli täyttä rautaa eikä semmosii es jonnen kaltasii.(siis kyl nykyäänki jotkut miehet on rautaa)
      Voi helkkarin helkkari ku haluaisin elää kasikytluvul !!!
      Antaisin mitä vaa saadakseni elää silloin!

    • sdxfgrthyjukiloöplkj

      Hupaisaa kuinka kaikki valittaa täällä interwebissä kuinka ihanaa oisi jos ei olisi interwebbiä. Irony, irony indeed. Jos haluatte että naamakirjoja sun muita ei ois niin boikotoikaa. Älkää valittako jos ette aio tehdä asioille mitään. Point made, thank you.

    • dfhhkl

      Justin on paras, jos haluut olla 80-luvul nii keksi joku aika kone ja palaa ajas taaksepäin, tai sit vaa totut tähä, koska justin !!

    • ..................

      Jus vitun tin ryyppää ittensä hengiltä ennemmin tai myöhemmin.

      • mr penis

        Vittu nyky ajan musa on paras:D ja rÖÖki


    • kultainen 80-luku

      No kylhän esim kasarimusaa voi kuunnella viel nytki ja eihän sun oo PAKKO sitä kännykkää räplätä... :D

    • joujoui

      nosto

    • ääliöääliö

      Täyttä pas..kaa oli koko 80-luku, samoin 90-luku.

      Ei ole yhtään ikävä.

      50 ja 60 luku oli jotain, samoin 70 luku.

    • historiallinen

      Keksittäisiinpä aikakone pian <3

    • swegsgs

      Kai se ysärikin paremman puutteesa kelpaa, hunajainen Jyystö-Matti ainakin koittaa tarjoilla sitä parhaalla mahtollisella tavalla,,pari tuntia viikossa, juurikin näillä näpläimillä tuolla Yleksin maailmassa, t: eräs -83

    • born1969

      TOTTA MOOSES!

      Minun paratiisissani on ikuinen kasari. Aatelkaas, kun tuli hyvää hevii musictveeltä, kotitietokoneena Commodore64 ja Amiga. Tuli pizzat ja hampparit ja ne oli vielä parempia kuin nykyään, ne Clockin burgerit, nam!

      Eikä ollut mitään somepaskaa, jossa kaikki narsistit esittelee perseitään. Ihmiset tapas vielä oikeessa elämässä. Ja se elämän rytmi oli just sopivan nopeeta, ei ollu kauheeta kiirettä, niin kuin nykyään, eikä toisaalta niin uneliasta kuin vielä 1970-luvulla. Nykyään on kiire kokoajan, vaikka ei ole edes matkalla minnekään.

      Nykyaika on paskaa, kukaan ei tunne enää naapureitaankaan. Suomi oli kaheksakytluvulla vielä suomalaisten maa ja naapurit tunsi toisensa. Oli rauhallista ja mukavaa, vaikka ei oltu edes rikkaita. Tavalliset duunaritkin säästi omistusasunnon pienistä tuloistaan.

      Takaisin sinne!

      • serger

        narsisitit esittele perseitään. ....tehokas ilmaisu...kenties emme voi olla käyttämättä sitä myöhemmissä aloituksissa


    • Jumouhio

      Kyllä se aika tulee takaisin mutta tämän päivän nuori on tässä kulttuuri suhteessa väliinputoaja, mutta sitten tulee se kysymys että koska nuoriso taas nousee vastustamaan? Alkavat taas radikaalin punkin ja rokin tuottajaksi ja tekee uudestaan sleepy sleepersit.

    • ergrtg

      26 vuotta sitten tuli somalit ja noin yksi sukupolvi myöhemmin some

    • sergerwt

      Radiomusiikki nykyisin varsinkin on aivan hirveetä väsyttävää törkyä; laulajat ölyää soinnittomasti: raakalla huutavalla äänellä tai sitten rähisee ja kähisee pornosti. Tämmöstä sen sijaan ois mahtavaa kuulla raadiosta, ettei tarvis ihan festareille saakka mennähttps://youtu.be/1NXkKNdcJI8?t=2 mm. tuo ja muitakin noien piisejä tuon huijean jousipataljoonan avustamana

    • Entinen_nuori_mies

      Niin. 1980-luvulla työttömyys oli tyyliin 25.000 henkee ja ne sit varmaan oikeesti vaan halus olla työttömiä. Ei sillon tarvinnu kärvistellä pitkään ilman töitä. Nyt kai jotai 350.000 on ilman työtä. Ostovoima oli hyvä mutta korot tajuttoman korkeet esim. asuntolainasta vaikka 15% joten aika nopeesti piti maksaa lainaa pois jotta ei ois menny liikaa rahaa koronmaksuun. Nyt saat lainaa 1,5% korolla. Mutta asunnot taas ei olleet niin kalliita suhteessa tuloihin kuin nyt.

      Tupakansavua oli joka paikassa. Jopa sairaalassa, miettikää! Eli jos sairastuit niin sait hengittää sairasvuoteellasi tupakansavua. Aika järkyttävää mutta totta. Junassa oli tupakkavaunut eli sielläpä sit savu leijui sankkana. Ei kovin kiva kävellä sellasten läpi. Varmaan joka kolmas (?) 15-vuotias poltti tupakkaa. Nimittäin 15-vuotta täytettyään sai ostaa tupakkaa vapaasti, eikä papereita paljoa muutenkaan kioskeilla kyselty. Rippikoulussa väki poltti suunnilleen ketjussa ja se oli siis luvallista ja normaalia eikä säälitty niitä jotka kärsi siitä karmeasta savusta.

      Intiimialueen karvoja ei kai kovin moni siistinyt, saati sitten poistanut. Melkoiset karvapehkot oli pimpin alueella tytöillä. Tässä kohti on menty parempaan koska mielestäni karvaton pimppi on kauniimpi ja hyvin miellyttävä myös tuntumaltaan.

      Silmämeikit olivat räikeitä ja hiuslakan käyttö oli yleistä. Jonkinlainen lievä punkkari-look oli yleinen. Samoin melko pistävien hajuvesien käyttö kukoisti. Hygienian hoito oli huonompaa, ei silloin paljoa käsisuihkuja ollut joten pimppiä tai pyllyä ei veskireissulla pesty, toisin kuin nykyään kun onneksi jo aika moni käsittääkseni käyttää käsisuihkua ja näin huolehtii siitä että paikat pysyvät puhtaina ja raikkaina. Kondomin käyttö oli yleisempää koska AIDS oli tullut tietoisuuteen ja siihen silloin kuoli pahimmillaan nopeasti. Mitään lääkehoitoa ei ollut saatavilla. Teiniraskaudet olivat silti yleisempiä ja abortteja oli enemmän.

      Autoissa ei paljo ollu ABS-jarruja, jos siis teit paniikkijarrutuksen liukkaalla niin auto vaan luisui esim. ojaan etkä voinu ohjata sitä. Radiossa oli ehkä kolme kanavaa joten musiikkitarjonta oli melko karu. Paitsi kun tuli paikallisradiot niin se oli kova juttu. Jos et pukeutunu niinkuin muut niin siitä sait kyllä kuulla ja koko ajan, etkä vain kerran. Ruoka oli mitä oli, ei paljon salaattia syöty. Porkkanaraastetta vedettiin vuoden ympäri ja vähän kurkkuviipaleita.

      Kodinkoneet oli joo kestäviä. Monessa taloudessa varmaan on vieläkin 1980-luvun imuri, jääkaappi, pakastin, stereot jne. toiminnassa. Toisaalta ne vempeleet sitten olikin kalliita ostaa. Kyllähän nytkin jos ostat jonkun 3000 € maksavan Festivo-jääkaapin (valmistettu Suomessa) niin onhan se aika kestävä ja laadukas. Pyykinpesujauhetta mätettiin pyykkikoneeseen paljon. Ei ollut tiivisteitä. Pyykkijauhepaketit olivat valtavia semmoisia varmaan 10 kg painoisia järkäleitä.

      Kouluja, pankkeja, posteja, terveyskeskuksia, kauppoja ja poliisiasemia oli suunnilleen joka kylällä. Rahaa nostettiin pankista tiskiltä ja sillä sit piti pärjätä. Pankkikirjaan merkittiin käsin tai erittäin äänekkäällä pistematriisitulostimella kirjattiin tapahtuma (otto tai pano) ja saldo. Tai sitten saattoi kirjoittaa shekin. Tietynlaisella pienikokoisella lomakkeella oli numerosarjoja ym. ja siihen sitten itse pystyi kirjoittamaan että kuinka monta markkaa kyseisellä shekillä saa lunastettua pankista. Jos ostokset oli 150 markkaa ja kirjoitit 200 markan shekin niin sait kaupasta vaihtorahaa 50 markkaa. Sit jos pankkitilillä ei olisi ollutkaan tuota 200 markkaa shekin lunastukseen niin syyllistyi katteettoman shekin kirjoittamiseen. Siitä sai rangaistuksen, en tiä tuliko vankilaa? Aika monella oli ruokakaupassa "tili", siis kun ostit ruoat tms. niin sanoit kassalla että laitetaan tilille. Se tili sit maksettiin palkkapäivänä eli "tilipäivänä".

      Pankkikortteja oli varmaan vaan varakkailla ja liikematkustajilla. Luottokortteja vielä harvemmalla. Paitsi ihan 1980-luvun lopulla kun oli niin sanottu kulutusjuhla. Silloin väki osti velaksi kaikkea mahdollista. Pörssiosakkeita, autoja, huonekaluja, hintabuumin myötä ylihintaisia kerrostaloasuntoja (hinnat humpsahtivat alaspäin aika "kivasti" 1990-luvun alkuvuosina...), käytiin ulkomaan matkoilla. Noita velkoja kai vielä jotkut maksavat.

      Tässä nyt jotakin. Ehkä joskus jaksan kirjoittaa lisää, kiinnostipa se teitä tai ei.

      • born1969

        Mutta aatteleppas sitä, että köyhänkin tilille pankki maksoi korkoa, mutta tänä päivänä köyhä joutuu maksamaan siitä, että hänellä ylipäätänsä on tili pankissa.

        Tietenkin tekniikka oli tuolloin alkeellisempaa, mutta kestävämpää, kun ei ollut niin paljon herkkiä komponentteja laitteissa. Nykysukupolvi näkee kaiken aika valmiina, mutta 1980-luvun nuorelle se kaikki kehitys oli täysin uutta. Joku VHS-kasettikin on jotenkin aika symppis, kun vertaa johonkin DVD-levyyn. Tai tietokoneen korppu. Pelitkin olivat kiehtovampi siksi, että ne olivat jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Nykyään pelit lähinnä vaan kopioivat vanhoja ideoita. Musiikissa sama juttu.

        Hitto ne Nintendon pikku elektroniikkapelitkin. Donkey Kong yms.

        https://www.youtube.com/watch?v=WpgB1fSigQo

        Ja Aku Ankatkin oli paljon parempia kuin nykyään.

        Se kaikki uusin uutuus teki nimenomaan 1980-luvusta kiehtovan.

        Eikä masennuksesta ollut tietoakaan, kun se nykyään tuntuu vaivaavan lähes joka toista nuorta. Kertoo aika paljon tästä ajastamme.


    • ewrfwerf

      Tuossa oli oikein mukavaa luettavaa tällaiselle pian 33-vuotiaalle ainakin. Tuli semmonen samallainen onnentäysi olo kuin jostain Youtubeen ladatun Simpauttaja-elokuvan tai muiden klassikkojen katselemisesta. 1973 syntyneethän muuten ovat se erityisen abortoitu ikäluokka, ja yllätysyllätys samalla pienin kaikista https://www.google.fi/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiu-M2p2rLNAhWH3SwKHT3HB0kQjRwIBw&url=http://www.vaestoliitto.fi/tieto_ja_tutkimus/vaestontutkimuslaitos/tilastoja/raskaudenkeskeytykset/raskaudenkeskeytykset_pohjoismai/&psig=AFQjCNH99BtnUpraI75xfJyTBiKFjw9KsQ&ust=1466378114571210- 1900luvulla syntyneistä, ikäluokista: http://www.findikaattori.fi/verti/Graphserver.png?Gedit=false&ifile=../quicktables/findikaattori/vaesto/ikarakenne&x=800&y=600&lang=fi Ilman ainuttakaan abortionia heitä ois ollu alunperin yli 20 000 enemmän.
      Nythä o sit nii et noita muitaki vähä tota vanhempia ja nuorempia vois olla paljon enempi väestössämme, ilman vapaamielistymisen ja muun sellasen huikentelevaisuuden aikaansaamaa aborttibuumia. Ne abortotoidut sielut on nyt vähän kuin poissa auttamasta meitä tässä vanhusmäärän räjähdyksen käsittelyssä. Onhan sitä puutetta tullu toki mamujengiä paikkaamaan; se pidentää varsinki miesten puolella noita 18-45-vuootiaiden ikäluokkapalkkeja, tai ainakin hidastaa niiden lyhenemistä.
      Joo kyllä saisi olla enemmän sitä kasarikamaa tässäkin -88 mallisessa Jukkataloudessa. Taitavat Cylinda-jääkaappi ja-Mankeli ainkin olla alkuperäisostoksia. Niin kesi tavarat ennen, jos kohta kyllä ihmisetkin;e kö niie Aadamin ja Metuselahin kirjoiteta yli 9-satasiksi päässeen....

    • 14vpoika

      Samaa mieltä olen. Itsekkin olisin halunnut olla nuori 70-80-luvulla..

      Oli kaikki paremmn
      Ei ollu feisbuukkia ekä instagramia eikä snapchattia.

      Kaikki kuunteli dingoa ,eppuja, bon jovia, pelle miljoonaa.

      70- ja 80-lukulaisilla on ollut varmaan ihana lapsuus ja nuoruus.

    • Anonyymi

      O hienoa, että löytyy nuoria jotka arvostaa 1970- ja 1980-lukua. Musiikki oli todella hyvää 1980-luvulla: Sandra In the heat of the night, Bad Boys Blue Train to nowhere, Modern Talking Geronimo`s cadillac, Bon Jovi Living on the prayer, Michael Jackson Beat it, Eppu Normaali Vihreän joen rannalla, Dingo Levoton Tuhkimo, Yö Likaiset legendat, Miljoonasade Marraskuu, tässä muutamia biisejä kasarilta. Ei ollut kännyköitä eikä someja, löytyi ihan konkreettista tekemistä. Tv:ssä oli hyviä sarjoja kuten jo 1970 luvulla Avaruusasema Alfa, Smith ja Jones, Janosik, Safiiri ja Teräs, Triffidien kapina. Kasetille nauhoitettiin musiikkia lauantai-iltapäivisin Nuorten Sävellahjasta. Markka-aikana rahat riittivät nykyajan euroa paremmin. Kyllä 1970-lukua ja 1980-lukua tulee usein muisteltua.

      Vm 1964

    • Anonyymi

      Jos olisi aikakone niin matkustaisin ehdottomasti 80luvulle. Itseä ainakin kiinnostaisi vanhat moottoripyörät ja autot mitä silloin on ollut.

      • Anonyymi

        Ite olen syntynyt 80-luvulla, ja ei tuon vuosikymmenen autot mitään kovin ihmeellisiä olleet. Monet näistä olivat todella karuja ja turvallisuus oli mitä oli. Varsinkin maaseudulla aika yleinen auto oli Lada 1200, 1500 tai Fiat 127. Nämä olivat halpoja ja helppoja korjata. Taksit olivat lähes aina Mercedes 200 tai 300 -sarjaisia. Joukkoon mahtui Nissan Cedriciä, Nissan Laurelia, Peugeot 505:sta, mahtui joukkoon myös Volvo 240 -sarjan autojakin.
        Tietysti joukkoon mahtui niitä helmiä, mitkä ovat nousseet myöhemmin tietynlaisiksi legendoiksi. Yksi tällainen on varmasti ollut Toyota Corolla GT, tai toiselta nimeltä AE86. Näitä ei enää tieliikennekäytössä juurikaan näe. Näistä rakennettiin yhdessä vaiheessa ralliautoja F-sarjaan, ja siellä niillä ajetaan edelleen. Mikäli tällaisen löytää hyvässä kunnossa ja tieliikennekäyttöön kelpaavana, saattaa hinta kivuta aika korkealle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ite olen syntynyt 80-luvulla, ja ei tuon vuosikymmenen autot mitään kovin ihmeellisiä olleet. Monet näistä olivat todella karuja ja turvallisuus oli mitä oli. Varsinkin maaseudulla aika yleinen auto oli Lada 1200, 1500 tai Fiat 127. Nämä olivat halpoja ja helppoja korjata. Taksit olivat lähes aina Mercedes 200 tai 300 -sarjaisia. Joukkoon mahtui Nissan Cedriciä, Nissan Laurelia, Peugeot 505:sta, mahtui joukkoon myös Volvo 240 -sarjan autojakin.
        Tietysti joukkoon mahtui niitä helmiä, mitkä ovat nousseet myöhemmin tietynlaisiksi legendoiksi. Yksi tällainen on varmasti ollut Toyota Corolla GT, tai toiselta nimeltä AE86. Näitä ei enää tieliikennekäytössä juurikaan näe. Näistä rakennettiin yhdessä vaiheessa ralliautoja F-sarjaan, ja siellä niillä ajetaan edelleen. Mikäli tällaisen löytää hyvässä kunnossa ja tieliikennekäyttöön kelpaavana, saattaa hinta kivuta aika korkealle.

        Ei aika mennyt koskaan palaa, ei takaisin nuo hetket tulla voi.....
        https://www.youtube.com/watch?v=j8aci7p24KE
        https://www.youtube.com/channel/UC4srgBgfbUy23Hf-dDyX5og
        Näissä maallisissa lauluissa itsessään soi oma aikakautensa . Näissäkin oli kuvaavat sanat ja tunnelmaa siitä, että ihminen soisi itselleen hyvää löytäessään, että se olisi pysyvää.
        Näin jo pitkään eläneenä ja eo musiikin aikaa muistaen tietää tuolloin jo olleen ainainen kaipaus löytää jtkn pysyvää. Se syvin kaipaus on Jeesuksen todellinen tunteminen.

        Ketjussa mietittiin miten paljon on jäänyt syntymättä. On totta, että ikäluokkaamme huijattiin härskisti. Mediointia muutoksen puolesta muka vain aborttien avulla voi saada ihanan vapauden? Tuota mediayllytystä aikoinaan v. -70 voi verrata samaan kuin nyt median järkkyä opetusta homouden ihanuudesta nuorille. Kumpikin torkeää rikosleikkiä nuoruuden ihanalla puhtaudella eli saastuttaa nuoruus!

        https://www.youtube.com/watch?v=RRrHC-abFwU
        https://m.youtube.com/watch?v=ioirIi98DGw
        Kaikki muuttuu jatkuvasti, vaan yksi on muuttumaton Herramme Kaikkivaltiaan Jumalan Sana. Raamattu on meille annettu tärkein elämän ohjekirja. Elämämme tärkein asia on Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja Jumalan lapseksi pääseminen. Silloin meille avataan elämämme tehtävä ja siinä ilo ja rauha.

        Nykyään ateismiuskonto valtaa kansaamme ja estää Jeesuksen tuntemisen, mutta opettaa tilalle valtavasti väärää elämäntapaa, minkä seurauksena liian usein on lopuksi syvä masennus eikä ilo. Lapsi on jokaiselle vanhemmalleen Jumalan antama iloinen lahja ja onni elämäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei aika mennyt koskaan palaa, ei takaisin nuo hetket tulla voi.....
        https://www.youtube.com/watch?v=j8aci7p24KE
        https://www.youtube.com/channel/UC4srgBgfbUy23Hf-dDyX5og
        Näissä maallisissa lauluissa itsessään soi oma aikakautensa . Näissäkin oli kuvaavat sanat ja tunnelmaa siitä, että ihminen soisi itselleen hyvää löytäessään, että se olisi pysyvää.
        Näin jo pitkään eläneenä ja eo musiikin aikaa muistaen tietää tuolloin jo olleen ainainen kaipaus löytää jtkn pysyvää. Se syvin kaipaus on Jeesuksen todellinen tunteminen.

        Ketjussa mietittiin miten paljon on jäänyt syntymättä. On totta, että ikäluokkaamme huijattiin härskisti. Mediointia muutoksen puolesta muka vain aborttien avulla voi saada ihanan vapauden? Tuota mediayllytystä aikoinaan v. -70 voi verrata samaan kuin nyt median järkkyä opetusta homouden ihanuudesta nuorille. Kumpikin torkeää rikosleikkiä nuoruuden ihanalla puhtaudella eli saastuttaa nuoruus!

        https://www.youtube.com/watch?v=RRrHC-abFwU
        https://m.youtube.com/watch?v=ioirIi98DGw
        Kaikki muuttuu jatkuvasti, vaan yksi on muuttumaton Herramme Kaikkivaltiaan Jumalan Sana. Raamattu on meille annettu tärkein elämän ohjekirja. Elämämme tärkein asia on Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja Jumalan lapseksi pääseminen. Silloin meille avataan elämämme tehtävä ja siinä ilo ja rauha.

        Nykyään ateismiuskonto valtaa kansaamme ja estää Jeesuksen tuntemisen, mutta opettaa tilalle valtavasti väärää elämäntapaa, minkä seurauksena liian usein on lopuksi syvä masennus eikä ilo. Lapsi on jokaiselle vanhemmalleen Jumalan antama iloinen lahja ja onni elämäksi.

        Se kuka mulle tulee Jeesuksesta jotain selittämään, niin samalla hetkellä mut valtaa halu vetää sitä turpiin. Parempi olla rautainen ateisti, kuin hullu uskovainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei aika mennyt koskaan palaa, ei takaisin nuo hetket tulla voi.....
        https://www.youtube.com/watch?v=j8aci7p24KE
        https://www.youtube.com/channel/UC4srgBgfbUy23Hf-dDyX5og
        Näissä maallisissa lauluissa itsessään soi oma aikakautensa . Näissäkin oli kuvaavat sanat ja tunnelmaa siitä, että ihminen soisi itselleen hyvää löytäessään, että se olisi pysyvää.
        Näin jo pitkään eläneenä ja eo musiikin aikaa muistaen tietää tuolloin jo olleen ainainen kaipaus löytää jtkn pysyvää. Se syvin kaipaus on Jeesuksen todellinen tunteminen.

        Ketjussa mietittiin miten paljon on jäänyt syntymättä. On totta, että ikäluokkaamme huijattiin härskisti. Mediointia muutoksen puolesta muka vain aborttien avulla voi saada ihanan vapauden? Tuota mediayllytystä aikoinaan v. -70 voi verrata samaan kuin nyt median järkkyä opetusta homouden ihanuudesta nuorille. Kumpikin torkeää rikosleikkiä nuoruuden ihanalla puhtaudella eli saastuttaa nuoruus!

        https://www.youtube.com/watch?v=RRrHC-abFwU
        https://m.youtube.com/watch?v=ioirIi98DGw
        Kaikki muuttuu jatkuvasti, vaan yksi on muuttumaton Herramme Kaikkivaltiaan Jumalan Sana. Raamattu on meille annettu tärkein elämän ohjekirja. Elämämme tärkein asia on Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja Jumalan lapseksi pääseminen. Silloin meille avataan elämämme tehtävä ja siinä ilo ja rauha.

        Nykyään ateismiuskonto valtaa kansaamme ja estää Jeesuksen tuntemisen, mutta opettaa tilalle valtavasti väärää elämäntapaa, minkä seurauksena liian usein on lopuksi syvä masennus eikä ilo. Lapsi on jokaiselle vanhemmalleen Jumalan antama iloinen lahja ja onni elämäksi.

        Mitä jos jättäisit tuon Jeesuksen julistamisen pois? Ei koskaan tee ihmisestä hirveän uskottavan tuntuista. Homoja ja lesboja on ollut keskuudessamme aina, ja niitä tulee aina olemaan. Vaikka teille uskovaisille se onkin kova pala niellä. Onneksi tuosta 70-luvun ajattelutavasta aletaan näin 2021 päästä eroon. Vielä tietyllä ihmisryhmällä on oppimista, oppimista tasa-arvosta. Se ei tunnu olevan terminä kaikille ihan selkeä. Homous ei ole mikään rikos, eikä se ole sairaus. Sellaiseksi se on joskus täällä Suomessa luokiteltu. Taisi poistua sairauden määritelmästä vasta 1981. Eli samana vuonna, kun olen syntynyt. Ihmisellä pitää olla täysi oikeus omaan kehoonsa, mikäli ei elämäntilanteen takia voi lapsesta huolehtia, on abortille oltava mahdollisuus. Tai raskaus on ollut täysi vahinko. Ihmisillä voi olla mielenterveysongelmia, huumeongelmia, kodittomuutta jne. Mitä tälläinen ihminen voisi lapselle tarjota? Yksi ihminen on tehnyt todella suuren palveluksen kirkoille ja saanut aikaan massaeroamisia, nimittäin Päivi Räsänen. Aina, kun tuo eukko avaa jossain suunsa, niin useampi tuhat lähtee. Siinä on todellinen ateismin edistäjä.


    • Anonyymi

      No ei nyt älypuhelimissa mitää vikaa oo. Mut 80-luvussa oli se hyvä puoli, et siihe aikaa oli hemmeti kovii hardcorepunkbändejä!
      T. 14v poika

      • Anonyymi

        Sinänsä ei ole vikaa, mutta ihmiset ovat liian uppoutuneita niihin. Välillä nämä nenä kiinni puhelimessa kulkijat aiheuttavat vaaratilanteita.


    • Anonyymi

      Asiaa ja hyvää rokkiakin oli mutta nyt 2023 asiat on vielä satakertaa paskemmin kaikki roadmanit ja muut nimittäin ja musiikki on vielä paskempaa, mutta pahin on vielä nykypäivän sometiktokit ja muut

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe