Johanna Tukiaisen Omaelämänkerta - ikuisuusprojekti

Näädykäinen

Johanna on luvannut kirjoittaa itsestään omaelämänkerran. Joopa, joo.
Sitä on kuulemma aloitettu jo monen monta kertaa, mutta kirjaa vaan ei ole kuulunut.

Nyt projekti tuntuu ottavan taas kierroksia. Syynä on erään toisen kirjan synty.
Metropolin artikkeli 22.3.2013 kertoo lisää:

"-- Johanna Tukiainen raivostui paljastuskirjasta --

Tukiaisista on tekeillä paljastuskirja, joka aukaisee glamour-elämää laajemmin kuin siitä on tähän mennessä totuttu lukemaan.

Kirjassa perehdytään arkeen ja juhlaan sisarusten kanssa, ulkopuolisten silmin koettuna. Teos perustuu Tukiaisten omiin kannanottoihin vuosien varrelta, sekä Tukiaisten lähipiirin ja tilanteita seuranneiden ihmisten antamiin haastatteluihin.

Kirjaan on haastateltu Johanna Tukiaisen entistä aviopuolisoa Arto Länsmannia ja useita muita ihmisiä vuosien varrelta. Käsiteltävät aiheet kattavat niin perhe-elämän kiemuroita, kuin Johannan ja Julian lääkkeidenkäyttöä. Myös eläintenhoitoa ja glamourhenkistä hygieniaa käydään kirjassa läpi. Teksti on paikoitellen rankkaa luettavaa, mutta karskein teksti on lähtöisin Johannan omasta kynästä.

Kirjan kirjoittaja tarjosi Johannalle mahdollisuutta kertoa oma näkemyksensä asioista, mutta ensimmäisen puhelun päätteeksi Johanna ojensi puhelimen kihlatulleen Juha Immoselle, jolla oli kirjoittajalle lyhyt ja ytimekäs viesti: ”Suoraan sanottuna haista v***u”.

Johanna kuitenkin myöhemmin palasi asiaan ja keskustelua jatkettiin. Tämäkään ei johtanut hedelmälliseen yhteistyöhön, koska Johanna ei saanut tietää kirjoittajan kotiosoitetta ja pahoitti mielensä.

Lopuksi Johanna kiteytti näkemyksensä seuraavasti: ”Voin kuvitella, että siitä tulee negatiivinen kun tällä maalla on sellainen tapa että negatiiviset uutiset myy ja te haluatte rahaa, ette mitään muuta. HAISTA V***U!”

Viisi minuuttia puhelun jälkeen Johanna ilmoitti tekstiviestillä, että Arto on parittaja ja talousrikollinen, nimesi henkilön, joka Johannan mukaan on salakuvannut häntä ja Juliaa, sekä ilmoitti haluavansa provison kirjasta.

5 minuuttia myöhemmin tuli uusi viesti, jossa Johanna kertoo keskustelleensa asianajajansa kanssa, joka kielsi kommentoimasta. Ilmoitti vielä kieltävänsä kirjan julkaisun ja lupasi haastaan oikeuteen.

Johannan omia näkemyksiä ei näillä näkymin kirjaan siis tule."

Linkki: http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/viihde/johanna-tukiainen-raivostui-paljastuskirjasta/

148

1271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linda-Anne-Paris...

      Kierroksia ja vauhtia tuli siis kirjamyllyyn. Tukiainen raportoi 24.3.2013 Facebookissa:

      "Kirjoitan itse oman elämäkertakirjan, jossa kerron itse elämästäni lapsuudestani asti, kirjaan tulee kauniita kuvia kaikilta matkoilta ympäri maailmaa, kaikista elämäni rakkauksista, ja oikeita paljastuksia jotka ovat TOTTA, ei mitään valheita eikä loanheittoa tietenkään,

      vaan samanlainen kirja, kuin esim. Linda Lampenius, Anne Pohtamo, Paris Hilton, Jordan yms. yms. elämäkertakirja kuvineen päivineen, tarvitsen siihen vaan avuksi ammattikirjailijan."

      • neljä ällää eiku 1

        Mitä meinasit kirjoittaa kun olet kaiken sekoilus myynyt jo roskalehtiin ja nyt joudut pyytämään että ostakaa seiskaa kun siellä on mielenkiintoista sinun muovitukasta ja meikeistä joita normaali ihminen ei koskaan laittaisi itseensä!Mutta täytyyhän sen 4L ylioppilaskin jollain elää ja onhan se ammatti olla YLIOPPILAS?Meneehän se ihminen alas mutta olet jo pohjan saavuttanut.


      • Yo-ltk
        neljä ällää eiku 1 kirjoitti:

        Mitä meinasit kirjoittaa kun olet kaiken sekoilus myynyt jo roskalehtiin ja nyt joudut pyytämään että ostakaa seiskaa kun siellä on mielenkiintoista sinun muovitukasta ja meikeistä joita normaali ihminen ei koskaan laittaisi itseensä!Mutta täytyyhän sen 4L ylioppilaskin jollain elää ja onhan se ammatti olla YLIOPPILAS?Meneehän se ihminen alas mutta olet jo pohjan saavuttanut.

        Ylioppilastutkintolautakunnan näädät alensivat Tuksun (kuulemma) "ällinä" lähteneen "neljä arvosanaa exemioiksi." Tuksu masentui, eikä hankkinut lisäkoulutusta koskaan.


      • Tuksuaanista menoa
        Yo-ltk kirjoitti:

        Ylioppilastutkintolautakunnan näädät alensivat Tuksun (kuulemma) "ällinä" lähteneen "neljä arvosanaa exemioiksi." Tuksu masentui, eikä hankkinut lisäkoulutusta koskaan.

        Karmea näätälautakunta.


      • itsitdiydod

        Valmis on, ja koko A4:n täydeltä tosi elämää lyijärillä ilman ääkkösiä raavittu kasaan. Turvokki ei vain ymmärrä MIKSI SITÄ EI SAA KOVAKANTISENA ja mijuunan ennakkoa? Ajojahti.


      • vajakkion

        Kuka helvetti haluaisi lukea sun omelämänkertas, ei siinä ole valitettavasti mitään kiinnostavaa joten hautaa hanke ja yritä ryhdistäytyä ja aikuistua.


    • Tuksen elämänkerta

      Vaan kuinkahan etenee se edellinen Tuksusta ja Jullesta kirjoitettu kirja?

      Kirjailija Paavo Laitinen aloitti alustavat käsikirjoitukset jyväskyläläisellä terassilla elokuussa 2007.

      Tähän kirjaan ja kirjailijaan Tuksu ja Julle suhtautuivat myötämielisesti ja innokkaasti. Pitivät kirjailijaa todella herttaisena ja miellyttävänä. Ja varmaan hän sitä onkin, mutta samalla vaikuttaa äärimmäisen hitaalta kirjoittajalta.

      • vetse

        Oliko Paavo ensimmäinen huojuva...?


    • 2 eri versiota

      Kyllähän ihmisistä kirjoitetaan kirjoja niiltä kysymättä.Eihän katrihelenaltakaan kukaan oo kysynyt yhtään mitään.Nyt kysyy kyllä toimittajat ja soittelee,mutta ei se vastaa,sekun OSAA olla hiljaakin.Ei kaikki oo suut ja muut levällään ihan kaikesta.Ja sitten ihmetellään kirjoituksia et mitä ne asiat muille kuuluu,kun ensin niistä huudellaan.

    • Paljussa paskoa 1

      Joe Pasko niittaa Tuksun omaelämänkerran 24.3.2013:

      " -- Tunkilta tulee omakin omaelämänkerta, taas ja edelleen --

      Johanna on taas ajanhermoilla. Perjantaina tulee Metropoliin juttu tulevasta kirjasta, niin Mansikki ilmestyy sunnuntaina herättyään tilittämään tuntojaan.

      -xhh

      "Tässä Johanna Tukiainen, siskoni Julia on antanut luvan minulle kirjoittaa omia statuksiani niin kauan aikaa kun estoni poistuvat täältä.

      Terkut Leviltä kaikille, vietämme täällä pääsiäistä komean Juha Immosen kanssa sekä suuren miesporukan kaa, makea suuri mökki tietty takalla ja saunalla! Kohta paljuun uimaan shampanjan kera :)

      Siitä "paljastuskirjasta" jos tulee ikinä ulos, niin mulkut, me nähdään sitten taas oikeudessa! Hahahaha, naurettiin äsken Juhan kanssa, meidän molempien kommentit kirjaan oli ollut: "Haista V xxxxx U". Eihän kenestäkään voi kirjoittaa kirjaa, kysymättä siihen lupaa asianomistajalta, tää maahan on ihan hullu! Ja koko kirja on alusta loppuun asti täyttä bullshittiä, nyt yritetään taas vaan vetää mun nimen kustannuksella kaikki rahat mitä lähtee! No karman laki toimii aina........."

      -xhh

      Tuskin maailma on edes valmis sille, että Mansikin estot poistuu. Siinä olis sodomaa ja gomoraa siinä määrin, että jos filmatisoitas, niin se olis K39 ja silloinkin vaan psykiatrin läsnäollessa. Mieletöntä sinäänsä, että höpötyksen ainoa mahdollisesti totuuteen perustuva osa on tuo Julian antama lupa. On siellä Levillä varmasti mieletön meininki, kun järkäleen kokoinen Tukiainen ja komea sössöttävä pusukala kilpailee samoista miehistä.

      Täytyy toivoa, että muut kerkee kylpemään ennen kuin Tunkki liottaa viikojen kerrostumat paljuun. Tietty onhan niitä mutakylpyjäkin, nyt olis sauma saada ihottuma Tuksusta.

      Veikkaan, että pienen session jälkeen niitä vesiä ei kannata kaataa pois, vaan pullottaa ja käyttää maalinpoistoaineena. Ja jos kaadetaankin, niin toimiihan se paikka seuraavat vuodet sellasena pienikokoisena Fukushiman katastrofisimulaattorina.

      Hyvän vitsinhän tunnistaa siitä, että se naurattaa eniten just itseään. Tollanen `Hahahaha´ auttaa muutenkin yleisöä ymmärtämään, että vähänkö ollaan Juhan kanssa nokkelia, kun haistatettiin vi.tut niille pelleille. Naurakaa nyt mukana, treffipyynnöt maililla johanna¤dollsdancers_fi.

      Mulkut nähdään sitten taas oikeudessa. Miten niin taas? Tuksuhan ei tule oikeuteen, jos sitä ei sinne poliisin toimesta kanneta ja aika vähissä on ne istunnot, jossa Tunkki ite ei ole kateellisten syyttäjien pihdeissä. Veikkaan, että tekijät on ihan paskajäykkänä. Rikosilmoitus numero 722 ilmestyi Facebookkiin, nyt se on muuten tosissaan."

      -- jatkuu --

      • :D :D :D :D

        "Tuskin maailma on edes valmis sille, että Mansikin estot poistuu. Siinä olis sodomaa ja gomoraa siinä määrin, että jos filmatisoitas, niin se olis K39 ja silloinkin vaan psykiatrin läsnäollessa. Mieletöntä sinäänsä, että höpötyksen ainoa mahdollisesti totuuteen perustuva osa on tuo Julian antama lupa. On siellä Levillä varmasti mieletön meininki, kun järkäleen kokoinen Tukiainen ja komea sössöttävä pusukala kilpailee samoista miehistä."

        Kiitos tästä kirjoituksesta, NAUROIN! :D


    • "Asetin syytteeseen"

      Johanna Tukiainen tilittää tuntojaan 25.3.2013 ilmestyneessä blogikirjoituksessaan:

      "... ”Kuulin, että eräs tuotantoyhtiö jonka asetin syytteeseen ja poliisit ovat ottaneet asian vakavasti, koska kyseinen yhtiö syyllistyi törkeään kunnianloukkaukseen mitä tulee minuun sekä Juliaan, asia on kuulemma sen verran vakava ettei se mene sovitteluun, vaan oikeuteen asti.

      En voi uskoa, että sama yhtiö on nyt kirjoittamassa jotain “paljastuskirjaa” minusta ja Juliasta, ja eräs nainen, joka kuvasi meitä usein myös salaa, hän on myös sekaantunut koko juttuun. He soittelevat kaikki ns. vihamieheni tai ihmiset joiden kanssa en ole väleissä, tahalleen läpi, ja yrittävät kysyä heiltä kaikkea mahdollista “tietoa” kirjaa varten.

      He ovat soittaneet myös erään maailmanmestarin voimannostossa jota tapailin hetken, mutta mies tietysti löi vaan luurin korvaan. He soittivat myös Petrille, jonka kanssa olemme välillä tehneet keikkaa. He olivat käsittäneet, että olemme riidoissa Petrin kanssa, mikä ei pidä paikkaansa. Ihan järkyttävää!

      He soittelivat minulle ja ensin sanoin, että jos mitään kirjaa minusta kirjoitetaan, niin tottakai minulla pitää olla oikeus tarkistaa koko materiaali ja jos minua ylipäätään haastatellaan kirjaan, niin siihen täytyy sopia kunnon tapaaminen, eihän asia missään puhelimessa käy. Naismainen miehen imelä ääni sanoi ivallisesti puhelimessa, ettei se tapaaminen nyt käy, mutta minulle “annetaan mahdollisuus oikoa minuun ja Juliaan kohdistuvia negatiivisia väittämiä” puhelimen kautta.

      Haistatin siellä pari painokelvotonta sanaa ja soitin juristilleni. Hän kielsi kaiken kommentoimisen ja olen antanut vain käskyn eteenpäin, että en anna kirjalle mitään julkaisulupaa. Jos mitään roskaa aletaan julkaisemaan, niin sitten asia tietysti viedään eteenpän. Eikö ihmisten julmuudella ja rahanahneudella ole mitään rajoja???..."

    • R2Lm

      Soromnoo, sanoi Lapin juoppo, kun kylpypaljuun kusi.

    • Huuman Huippu

      Kaikki tämä hehkutus -puolin ja toisin - lisää kiinnostusta lukea ainakin tuo "paljastuskirja."

    • Amisnäädät

      Se on muuten omaelämäkerta.

    • Lyhytjänteisyys

      Tuksun ongelma on saamattomuus tuossa kirjahankkeessaan. Hänen ajatuksensa lehahtelevat sinne tänne, ja hänen perusluonteensa on lyhytjännitteinen. Siksi omaelämänkertaa ei koskaan ilmesty. Eikä siihen ole tarvettakaan.

      • Sivistymätön Apina

        Tuksun perusongelma on kuitenkin sivistymättömyys.


      • Sisäinen Rumuus
        Sivistymätön Apina kirjoitti:

        Tuksun perusongelma on kuitenkin sivistymättömyys.

        Sivistymättömän ajatuksenjuoksun lisäksi teksteissä näkyy hänen typeryytensä, sisäinen rumuutensa.


      • Floppi riman alta
        Sisäinen Rumuus kirjoitti:

        Sivistymättömän ajatuksenjuoksun lisäksi teksteissä näkyy hänen typeryytensä, sisäinen rumuutensa.

        Tuksun kannattaisi kyllä suunnata energiansa ihan muihin asioihin. Tuo omaelämänkerta on valmiiksi floppi.


      • Umpukujan Tuksukka
        Floppi riman alta kirjoitti:

        Tuksun kannattaisi kyllä suunnata energiansa ihan muihin asioihin. Tuo omaelämänkerta on valmiiksi floppi.

        Täyskäännöksen paikka, sillä nykyinen touhu vie hänet yhä syvemmälle umpikujaan, josta ei saata olla paluuta, ei ainakaan terveenä.


    • Kaunis näätä

      Nauroin kyllä tuota "Paljussa paskoa" nimimerkin juttua - hyvin kuvattu Tukiaisen toilailuja!

      Eihän se mitään kirjaa saa aikaan - ja kuka sen ostaa, samat jutut on kirjoittanut jo miljoonaan kertaan omaan blogiinsa tai muuten vaan levitellyt lehden sivuille. Ja ketä kiinnostaa lapsuus Tukholmassa?

      Jos kirja tulee olemaan samanlaista järjenjuoksua mitä blogi on täynnä, niin voi oikolukija parka..... Kustannustoimittajalla tulee olemaan rankkaa.

      • Kirjaa EI TULE

        Kirja olisi sekavaa ajatuksenjuoksua ja melkoista äidinkieliviidakkoa. Ei ilmesty!


      • taas mää

        Niin! Ja kenen Tukholma-lapsuudesta kirjassa edes kirjoitettaisiin. Tuksu on asunut aina - myös lapsena - Helsingissä.


      • Kauppaan maanantaina

        Tuksun kirja on aloittamista vaille valmis.


    • ernesti ryynänen

      Tuskin on riviäkään saanut aikaseksi.

    • Kirja painoon jo

      "Paljastuskirja" on menossa painoon jo. Julia Tukiaisen Facebook-sivulla oli tämä viesti 27.3.2013:

      "Jaa a, huomenna tulee sitten paljastus kirja musta johannasta painoon, voi pyhä sylvi. Kirja on ihan täyttä valetta ja bullshittiä!!! En voi uskoa, että joku ryhtyy tällaiseen, täysin käsittämätöntä. Mutta, rahankiilto silmissä saa aikaan sen, että kirjoittaa ihan mitä tahansa, joka myy. Mutta tiedoksi vaan kaikille tutuille ja ei niin tutuille, lukekaa kirjaa hmmm pienehköllä varauksella. )DDDDDDD"

    • Totuus koskee, Tuksu

      Johanna Tukiainen kirjoitti 28.3.2013 illalla:

      "Tässä Johanna Tukiainen, hyvin erikoista, että törkymateriaalin myyjä Xxx Xxxxxxx joka kuvasi mm. salaa matksua ja myi sen rahankiilto silmissään Metrotuotannolle joka myi sen TV5 kanavalle, uhkailee yhtään millään, sillä jo pelkästään se kyseinen TV ohjelma on laajalti poliisitutkinnassa tällä hetkellä.

      Heillä ei ole myöskään mitään oikeuksia kirjoittaa meistä mitään valheellista "paljastuskirjaa" jolla itse tulevat vain tienaamaan rahat käteen. Minä (Johanna Tukiainen) ja siskoni Julia eivät ole millään tavalla kommentoineet kirjaa emmekä tule sitä kommentoimaankaan, myös juristini käskystä.

      Seuraava tapaaminen tulee olemaan oikeudessa ja vahingonkorvausvaatimus ainakin 100 000e. Kirjaan on haastateltu ainakin 5 ystäväämme, saavat kanssa julkaista heidän kommenttinsa asioista jotka ovat TOTTA eivätkä pas.kaa kuten suurimman osan ihmisten kommentit.

      Tulen kirjoittamaan itse omaelämäkertakirjan, johon tulee kauniit kuvat kaikilta matkoiltamme ympäri maailmaa, ja TODELLISET TOTUUDET KAIKESTA-. rakas Julia, siunattua pääsiäistä sinulle! Muista että TOTUUS TEKEE VAPAAKSI."

      • Nyt se iskee...

        ... uhosi siis Johanna Tukiainen ja jatkoi hetken kuluttua:

        "Siunattua pääsiäistä kaikille! ♥ Terkut Leviltä, tää paikka ei nyt tosin ole ihan mun makuun, aito Lapin taika on kokonaan kadonnut täältä ja tilalle tullut ylisuuri Ruotsin laiva ja massaturismi.

        Juhan kanssa olemme täällä la asti, huomenna esiintyminen DeJaVu tasokkaassa klubissa, ja la keikka Lieksassa 30.3 Club Simo jossa olen jo yhden kerran aiemmin ollutkin.

        Kaikki mitä liittyy tulevaan roskaan "paljastuskirjaan" minusta ja Juliasta, tulen mahdollisesti kommentoimaan ainoastaan Seiskan blogissani, muuten käräjillä tulemme näkemään jokatapauksessa ja tulen vaatimaan tuntuvat vahingonkorvaukset TÖRKEÄSTÄ KUNNIANLOUKKAUKSESTA, josta voidaan max. rangaista ihminen 6 vuodeksi vankeuteen.

        Metrotuotanto syyllistyi siihen jo yhden kerran myymällä ala-arvoisen bullshit mauttoman materiaalin TV kanavalle, no kuten siskoni Julia kommentoi asiaa; ONNEKSI ELÄMÄSSÄ ON OLEMASSA KARMAN LAKI."


    • Mikä on ongelmasi?1!

      Mikä on ongelmasi?11!!! Karma iskee aina jossain elämän vaiheessa!!

    • hindujako?

      Mitä onko heistä tullut hinduja? Pitää sukeltaa sinne ganges-jokeen niin pääsevät siitä karmastaan?

    • Siitä tulee UPEA

      Johanna Tukiainen (via Julian Facebook) 29.3.2013 illalla:

      "Tässä Johanna, omaelämäkertakirjani todellakin tulee, ja siitä tulee UPEA ja totuudenmukainen, täynnä kauniita kuvia minusta ja Juliasta ympäri maailmaa, rakkaussuhteistamme ja lapsuudestamme jne. Eikä se tule olemaan mitään ala-arvoista ja mautonta törkyä."

      • Booooooooring...

        Hohhoijaa... ei tälle paskhalle voi muuta kuin haukotella.


    • Rikosilmoituksia?

      Toista kirjaa vastaan käydään kovaa taistelua. Johanna Tukiainen kirjoitti (via Julian Facebook) 29.3.2013 illalla:

      "Julia, viemme kaikki asiat oikeuteen. Kyseessä on törkeä kunnianloukkaus, ei vaan koskien kirjaa, vaan myös heidän myymäänsä TV ohjelmaa. Muista tehdä ne kaikki rikosilmoitukset!!!!! Heti ma! Rakastan sua!!!"

    • mustelmani

      Kirjahan on jo melkein valmis: puoliksi suunniteltu ja 12 000 photoshopattua valokuvaa otettu. Se vaan ei kiinnosta ketään.

    • Se siittä. Piste.

      Koko omaelämänkertakirjaprojekti romahti.

      Tuksu luuli, että tekemällä omaelämänkerran hän saisi vauhditettua julkisuusuraansa suuren maailman tyyliin, mutta koska kohta ilmestyy "paljastuskirja" toisten tekemänä, matto vedetään Tuksun suunnitelman alta.

      • Kirjan takia

        "Paljastuskirjan" takia Tuksulla on hätäpas.kat stringeissään. Kiintoisa kirja...


      • Nämä julki

        Todennäköisesti uudessa paljastuskirjassa on paljastuksia:

        - Jollaksen "murrosta" (joulukuu 2011), sehän oli keksitty vakuutuspetostemppu
        - tilanteista keikoilta, erikoisista käyttäytymisistä, äkillisistä kilahteluista
        - elämästä Jollashovissa, nykypäivän Sodomassa ja Gomorrassa
        - Tukiaisten siskosten viinan, lääkkeiden ja huumeiden käytöstä

        - Tuksun seksuaalisista perversioista, pikkutyttö setämies -roolileikeistä, sado-masokismista, bdsm:stä, piiskaamisesta, kakka- ja pissaleikeistä, toisen alistamisesta koiraksi, jne.

        - Dolls Dancersin talousasioiden hoidosta, "glamourelämän" rahoittamisesta, harmaan talouden tempuista (käteistä meikkilaukkuun, tulojen pimittämiset, petokset, varastelut, vakuutuspetokset, jne.)
        - Jorma Kalevin kertomana tapahtumista Playa del Inglesissä marrask. 2012
        - Magic Life -toiminta Helsingin Kalliossa


      • Kirja ja kirja

        Mikä on sitten Tuksun oman kirjan sisältö? Hänen omat juttunsa on jo moneen kertaan kerrottu. Sen sijaan "paljastuskirjan", jonka tekevät ulkopuoliset ammattilaiset, lukuarvo on jotain aivan muuta.


      • Arto hoilasi
        Kirja ja kirja kirjoitti:

        Mikä on sitten Tuksun oman kirjan sisältö? Hänen omat juttunsa on jo moneen kertaan kerrottu. Sen sijaan "paljastuskirjan", jonka tekevät ulkopuoliset ammattilaiset, lukuarvo on jotain aivan muuta.

        Arton tekemän laulun saama suosio kertoo ehkä myös siitä, millainen on tulevan paljastuskirjan suosio.


    • Magic Life

      Magic Lifen ilmoitus netissä 28.2.2009:

      "Magic Life Kalliossa! Avattu uusi erotiikanpiristäjä Aleksis Kivenkatu 12D:n.
      On kaikenlaista vekotinta kotiin vietäväksi,voit nautiskella bodymassagesta & tantrasta tai kerran kuussa topless-parturista. Läheellä paljon pysäköinti-tilaa ja privatshowsta pääset kätevästi ulos myöskin takakautta huomaamattomasti..

      Avoinna ma-su klo 10-20

      Myös esiintyjät juhliin,polttareihin,synttäreille...www.stripparit.fi
      Maaliskuusta lähtien uusia ennennäkemättömiä tyttöjä

      Magic Life, Aleksis Kivenkatu 12 D, 00500 Hki, puh. 046-8415004"

      Linkki: http://www.sexwork.net/forum/showthread.php?t=67072

      "Johanna Tukiainen työskentelee Helsingin kantakaupungilla sijaitsevassa strippauspaikassa."

      Linkki: http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1173083/johanna-tukiainen-tyopaikallaan-taalla-strippaan-satunnaisesti- -katso-kuvat

      Palvelupaletti: Blowjob, Titjob, Footjob, Roolileikit ja varsinaiset Panot.

      Magic Lifen asiakkaan pitää aina saada oma helpotuksensa, happy ending; siitähän sitä muutama kymppi stripparille maksetaan. Maailmanmarkkinahinta on 100 dollaria, ja puolet summasta jää liikkeen omistajalle.

      • Kuka omistaa?

        Kuka Magic Lifen omistaa?


    • Tuore kuva 2013
    • Urban neuvoo...

      Johannan omaelämäkertaprojekti on saamassa uutta pontta. Hän kirjoitti tilannepäivityksen 8.7.2013:

      ”Urban ohjaa mua nyt kyseisen "paljastuskirjan" (pilkkakirjan ja törkeää kunnianloukkausta) kanssa tekemään seuraavat asiat:

      1. Ota yhteys lakimieheesi

      2. Haastakaa heidät oikeuteen (Suomen lain mukaan törkeästä kunnianloukkauksesta voi pahimmillaan saada 6v. ehdotonta vankeutta.)

      3. Kirjoita mahdollisimman pian ITSE omaelämäkertakirjasi, jossa tulet korjaamaan kaikki kirjan herjat ja valeet, sekä kertomaan oikean totuuden lapsuudestasi, nuoruusdesta, matkoista, ihmiisuhteista jne..."

      • Hymy 14.7.2013

        Hymy 14.7.2013:

        ”Tuksun vahingonkorvausvaatimus ei ole pienimmästä päästä!

        Johanna Tukiaisesta kirjoitettu paljastuskirja Koko kansan Johanna on valottanut kansakunnan kohublondin elämää hänen lähipiirinsä kertomusten perusteella. Glamourhenkilönä mielellään esiintyvästä Johannasta on piirtynyt esiin myös vähemmän glamouristinen kuva.

        Tuksu on uhitellut jo pitkään haastavansa kirjan tekijäkaartin oikeuteen. Nyt hän on julkaissut vaatimuksensa:

        Ehdotonta vankeutta kirjan tekijöille ja korvausvaatimuksena 100 000 euroa.

        Kirjassa käsitellään monia rohkeitakin asioita, kuten esimerkiksi seksiin liittyviä. Tukiainen on kirjan tekijöiden mielestä kuitenkin tuonut itse julkisuuteen tämänkin puolen itsestään.”

        Artikkeli ja kuva: http://www.hymy.fi/viihdeuutiset/tuksun-vahingonkorvausvaatimus-ei-ole-pienimmasta-paasta


    • älkää jaksako

      taas loppuun kaluttua juttua.

      • Pink Deal

        Tuksun kirjaprojekti on kiehtova tarina saamattomuudesta ja turhasta haaveilusta.


    • Haamukirjoittaja?

      Haamukirjoittaja haussa; Tuksu sivalteli 28.8. ip Facessa:

      ”Niin sitä pätevää "haamukirjoittajaa" etsin OMALLE ELÄMÄKERTAKIRJALLENI, JOKA TULEE OLEMAAN TOTUUDENMUKAINEN JA SIISTI KIRJA!

      Olen jo lapsuuteni saanut kirjoitettua valmiiksi!

      ÄLKÄÄ hyvät ihmiset uskoko siihen valheellisen ja solvaavaan pokkariin, se on täyttä TÖRKEÄÄ KUNNIANLOUKKAUSTA JA VALETTA kannesta kanteen!!!!!!! En ole koskaan heitellyt koiriani seinältä toiselle, minä rakastan heitä koko sydämestäni!!!!! Eikä Julia juo parfyymipullot ja partavedet asunnoista, hänhän olisi jo kuollut!!!!

      Herätkää nyt ihmiset!

      Paras on että ÄLKÄÄ tukeko törkykirjoituksia, älkää ostako niitä!!!!!”

      • kummituskirjailija

        Minä voisin mieluusti ryhtyä kirjoittamaan tuota kirjaa. Kuten kirjan päähenkilö, haluan koko kirjoituspalkan taskuun etukäteen. Matkat, hotellimajoituksen ruokineen ja juomineen kirjoitustyön ajaksi sekä rauhallisen työhuoneen.

        Lupaan, että jälki on yhtä laadukasta kuin eurolavalla vedetty glamourshow.


      • Siittä alkaa
        kummituskirjailija kirjoitti:

        Minä voisin mieluusti ryhtyä kirjoittamaan tuota kirjaa. Kuten kirjan päähenkilö, haluan koko kirjoituspalkan taskuun etukäteen. Matkat, hotellimajoituksen ruokineen ja juomineen kirjoitustyön ajaksi sekä rauhallisen työhuoneen.

        Lupaan, että jälki on yhtä laadukasta kuin eurolavalla vedetty glamourshow.

        Ja ei muuta kuin hakemus vetämään...


      • Kunhan utelen
        kummituskirjailija kirjoitti:

        Minä voisin mieluusti ryhtyä kirjoittamaan tuota kirjaa. Kuten kirjan päähenkilö, haluan koko kirjoituspalkan taskuun etukäteen. Matkat, hotellimajoituksen ruokineen ja juomineen kirjoitustyön ajaksi sekä rauhallisen työhuoneen.

        Lupaan, että jälki on yhtä laadukasta kuin eurolavalla vedetty glamourshow.

        Paljonko ajattelit pyytää kiinteää palkkiota?


    • Savolainen Projekti

      Tuksu kirjoitti Dolls Diaryssa 4.9. muun muassa seuraavaa:

      "... Kampaajani Joel kysyi hyvän kysymyksen eilen. "Missä vanhempasi olivat silloin, kun romahdit vuonna 2008 ja Kanerva skandaali puhkesi?"

      Vastaus: Eivät missään.

      Äidistäni ei kuulunut mitään, sain yksin taistella 3 juristin kanssa Hymyä vastaan, ja uskollinen kirjanpitäjäni alkoi auttamaan minua ja otti minut asumaan luokseen. Että sellaista...

      Sain erittäin hyvän lapsuuden ja nuoruuden vanhemmiltani, olen siitä hyvin kiitollinen. Äitini osti meille aina kauneimmat ja parhaimmat vaatteet päälle, vanhempamme matkustelivat paljon ja sain nähdä maailmaa, olin lapsesta asti "pikkuprinsessa" joka pukeutui romanttisiin 1800-luvun vaatteisiin (Fanny ja Alexander liike Helsingissä.) Minulla oli lierihattuja, pitsikäsineitä, pitkät hiukset kiharrettuna jne.

      Keräilin posliininukkeja ja minulla oli oma "salakerhoni" johon kuului 7 jäsentä. Puppe Pupu oli kerhon kuningas, jota piti aina kätellä kun kerhooni astui. Vikke marsu oli myös kuninkaallisessa asemassa.

      Tulen kirjoittamaan näistä kaikista asioista tulevassa omaelämäkertakirjassani, josta tulee hyvin suloinen ja kaunis, ei mitään sontaa kuten nykyisessä, täysin valheellisessa pokkarissa, joilla ei ollut varaa edes värillisiin kuviin.

      Jos joudun vankilaan, joudun sinne syyttömänä..."

      • 7L, 22.4.14

        Tuksu ilmoitti SeiskaLivessa 22.4.14:

        ”Kohta tulee kirjakauppoihin kunnon OMAELÄMÄKERTAKIRJANI, jota ei pysty kukaan muu kunnolla kirjoittamaan kuin asianomainen itse. Ja se ei tule vessapaperikseni.”


    • Ei näätää, kiitos!

      Tuksu pohti Facessa 9.6.14:

      ”Etsin edelleen luotettavaa omaelämäkertakirjoittajaani (ajattelin kirjoittaa kirjan itse, mutta tarvitsen puhtaaksi kirjoittajan siihen jne.) mutta se EI SAA OLLA NÄÄTÄ, KIITOS VAAN! Omaelämäkertakirjani pitäisi saada joulumyyntiin, olen saanut siitä jo lapsuusosuuden valmiiksi. Ja tämä kirja on sitten kunnon KIRJA eikä mitään bull-shittiä.”

      • Unohda!

        Tksun kannattaisi nyt vaan unohtaa Pitää Tehdä Omaelämäkerta -pinttymänsä ja keskittyä ottamaan elämän hallintaan, mikäli katsoo sen enää olevan mahdollista.


      • Tuksu & Jordan
        Unohda! kirjoitti:

        Tksun kannattaisi nyt vaan unohtaa Pitää Tehdä Omaelämäkerta -pinttymänsä ja keskittyä ottamaan elämän hallintaan, mikäli katsoo sen enää olevan mahdollista.

        Taitaa tuo pinttymä perustua ainoastaan siihen, että Jordan eli Katie Price laati omaelämänkerran, joten Tuksunkin pitää tehdä sellainen, tottakai!


      • Pricen matkiminen
        Tuksu & Jordan kirjoitti:

        Taitaa tuo pinttymä perustua ainoastaan siihen, että Jordan eli Katie Price laati omaelämänkerran, joten Tuksunkin pitää tehdä sellainen, tottakai!

        Olet tässä varmaan oikeilla jäljillä.


      • Ketä kiinnostaa?
        Tuksu & Jordan kirjoitti:

        Taitaa tuo pinttymä perustua ainoastaan siihen, että Jordan eli Katie Price laati omaelämänkerran, joten Tuksunkin pitää tehdä sellainen, tottakai!

        Totta, mutta Tuksu ei tajua, ettei omaelämäkirjalle ole Suomessa markkinoita.


      • Maailmankielet
        Ketä kiinnostaa? kirjoitti:

        Totta, mutta Tuksu ei tajua, ettei omaelämäkirjalle ole Suomessa markkinoita.

        Ehkä teos käännetään maailmankielille, esim. amerikan-englanniksi.


    • Hymy 6.5.2008

      Kyseessä on pitkä projekti, koska niin paljon on tapahtunut. Ja uusia tapahtumia vaan vyöryy ja vyöryy! Mutta kirjasta tulee varmasti glamourinen teos pitkään kypsyessään. Kirjahan on jo pitkällä, siis aloittamista vaille valmis. Hymy raportoi asiasta 6.5.2008:

      ”Tukiaiselta elämänkerta

      Kohutanssijatar ja ”Kanervan kaataja” Johanna Tukiainen on rentoutunut Miamin auringossa ja tehnyt siellä päätöksen:

      - Aion kirjoittaa omaelämänkertakirjan. Sitä minulle ovat ehdottaneet kaikki tapaamani ihmiset täällä Miamissa. Kirjaprojekti on vasta aluillaan ja suunnitteluasteella, mutta aion kyllä kirjoittaa kirjan, Tukiainen viestittää Yhdysvalloista.

      - Olemme hankkineet sisareni kanssa loistavan rusketuksen. Olen shoppaillut tanssiryhmälleni paljon uusia esiintymisasuja, Tukiainen jatkaa.”

      http://www.hymy.fi/uutiset/tukiaiselta-elamankerta

      • Persaukista touhua

        Johanna Tukiaisen glamour on ollut vain krääsää ja sertifioimatonta son-taa.


      • Tuksu luisuu...

        Pelkkää alamäkeä viimeiset 10 vuotta...


      • Mitä tapahtuu?

        Iso Tuksu-draama vaan jatkuu.


      • IS 6.5.2008

        Iltasanomat 6.5.2008: ”Johanna Tukiainen kirjoittaa elämäkerran

        Ilkka Kanervan tekstiviestikumppani Johanna Tukiainen aikoo kirjoittaa elämäkerran. USA:ssa lomaileva seksitanssija kertoi Hymy-lehdelle lähettämässään viestissä, että tavalliset ihmiset ovat kannustaneet häntä pistämään elämänsä kirjan kansien väliin.

        Tukiainen ei kuitenkaan kerro, tuleeko kirja sisältämään lisää paljastuksia Kanervasta tai muista julkisuuden henkilöistä. Kirjan julkaisuajankohtaa Tukiainen ei vielä tiedä. - Kirjaprojekti on vasta aluillaan ja suunnitteluasteella, Tukiainen kertoo Hymylle.”

        IS: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288336872541.html


    • redsw

      Mun mielestä on aika outoa, että tapaa jonkun ihmisen ja he sitten ehdottavat (KAIKKI) ihmiset mitkä tunkki on tavannut.

    • Kuka syötti soopaa

      Tuksu Facessa 9.7. ”Niin, siksi kirjoitan myös omaelämäkertakirjani, josta tulee TOTUUDENMUKAINEN, eikä mitään valheellista soopaa jota minusta on syötetty useassakin eri paikassa ja ihmiset vielä uskovat valeet!”

      • Monta kysymystä

        No tuulekos se omaelämäkerta joulumyyntiin? Mikä on kirjan kohderyhmä?
        Miten kustantaminen hoidetaan? Entäs jakelutieratkaisu?


      • Murea teos
        Monta kysymystä kirjoitti:

        No tuulekos se omaelämäkerta joulumyyntiin? Mikä on kirjan kohderyhmä?
        Miten kustantaminen hoidetaan? Entäs jakelutieratkaisu?

        Siitä tulee mahtava teos, kun noin kauan - vuosia - kypsyypi.


      • Amazon jakelee
        Murea teos kirjoitti:

        Siitä tulee mahtava teos, kun noin kauan - vuosia - kypsyypi.

        Mennee suoraan myydyimpien kirjojen joukkoon maailmassa.


      • Punnitut sanat
        Amazon jakelee kirjoitti:

        Mennee suoraan myydyimpien kirjojen joukkoon maailmassa.

        Hiljaa hyvä tulee! :)


    • Epäileväinen

      Eipä taida tulla sitä Tuksun omaelämäkertaa.

    • Joulumarkkinoille?

      Tuksukka Facessa 23.10.14:

      ”WANTED: ketään ammattitaitoista omaelämäkertakirjan kirjoittajaa mulle??? Ottakaa yhteyttä asap: johanna¤dollsdancers.fi”

    • pisatel K

      Tuhnu ei hyväksy minkäänlaista faktapohjaista elämäkertaa. Kukaan ei taas suostu kirjoittamaan omalla nimellään Tunkin vaatimaa sontaa.

      Jos kirja kuitenkin syntyisi, kirjoittaja ei saisi Tunkilta pennin jeesusta. Omakustanteen voi julkaista muutamalla satasella, kun jättää varsinaiset painokustannukset maksamatta. Onhan noita Tunkerosta tietämättömiä painotaloja ulkomailla.

    • vanhat valokuvaajat

      Omaelämäkerta olisi helppo tehdä, Tunkki. Minä-sana 20 000 kertaa peräkkäin ja 50 noin 10 vuotta vanhaa valokuvaa. Siinähän se olisi ja itse olisit erittäin tyytyväinen.

    • coca lama

      Miten vois tunkrahvi elämänkerran kirjoittaa kun on pitkät ajat viettänyt niin pierussa ettei hajuakaan mitä on tullut tehtyä, missä, milloin ja miten?

      No ok tottahan ei tietenkään ole aikomuskaan kirjoittaa että paukuttais vaan itse näppistä kun YKPltä ja keikoilta ehtii ja satuilis että montako kertaa se-ja-se psykopaatti miljonäärinen ex-heila raiskasi suhteessa ja montako kertaa puri kostoksi takaisin jne.

      Ikävä vaan että Tunkki on entisistä suhteistaan ja lukuisista omaisuutensa varkauksista ja pahoinpitelyistään kertonut niin monta keskenään eriävää tarinaa ettei enää osaa päätää mikä on "totuus".

      Näkihän se tuosta raiskaaja-miljonääristäkin Kooman kuoleman jälkeen unia missä notkuttiin äijän omistamalla merenrantaparvekkeella, mikä viestitti että Kooma on paratiisin iloissa.

      Vois olla jopa hupaisaa lukea kännisen ämmän kirjoitusvirheistä ja pettävällä muistilla sekä logiikalla väsäämää loputonta itsekehun tulvaa, missä asiat ja kertomukset poukkoilee sinne tänne ja kappale 6 voi tulle ennen kappale 5:ttä.

      Eräänlainen train wreck-kokemus siis.

    • 15+14

      Mun mielestä olisi aivan mahtavaa jos Johanna oikeasti löytäisi jonkun pätevän kirjoittajan kirjoittamaan hänen oman elämänkerran. Pätevää toivon siksi, että haluaisin myös toisen sisarkirjan, joka sisältäisi suht samat asiat sitten siltä kantilta, kuin ne voidaan tosiksi osoittaa. Ts. tuksun prinsessakirja ja todellinen faktaelämänkerta. Vähän samaan tapaan, kuin oli se yksi Julian haastattelu jonka Tunkki toimitti uusiksi :D

      Pinkki raamattuhan meillä jo on, mutta se Johannan puoli puuttuu.

    • Pösilö Elena-Aleksi

      Tunkki yhä vaan haikailee Omaelämäkertansa kirjoittajaa (19.11.14):

      "Nyt loppui nukkuminen, mun pitää saada se kirjailija joka kirjoittaa omaelämäkertakirjani!!!

      Ihmiset eivat voi uskoa, mita kaikkea elamässäni on tapahtunut, ennenkuin TOTUUDENmukainen kirja tulee ulos.

      Oli yllätys katsoa Lindsay Lohanin Realityä, sillä hän elää aivan samanlaisissa piireissä joissa olimme Julian kanssa!! me pääsimme myös Star Islandille Miamissa ja asuimme pari viikkoa maailmankuulun leffaohjaajan Randall Emmetin luona Beverly Hillsissä! Emmetin nähtävästi tekee Lohanille uuden leffan.

      Opiskelin näyttelemistä Pasadenassa vuoden. Miksi mitään näitä asioita ei kirjoiteta julkisuudessa? Sitten eräs wannabe laittelee mulle tekstareita, ettei mua kutsuta mihinkään "seurapiirijuhliin" Suomessa!!!!

      Hei haloo, olen 36v ja nähnyt enemmän elämässä kuin monet 80-vuotiaat! Ihan kuin mua kiinnostaisi!! Blaah!

      Pösilötyttö, et pääse ikinä sinne Playboy lehteen toisin kuin Julia pääsi!
      Mistä noita xxxxx sikiää??"

      • Pösilö Elena-Aleksi

        Tunkin jatkopostaus:

        #Tai siis.....hmmmm......ei välttämättä edes tyttö......olen kuullut jotain muuta.
        Juha Immosen jälkeen uskon kaiken ladyboysta.


      • Pösilö Elena-Aleksi
        Pösilö Elena-Aleksi kirjoitti:

        Tunkin jatkopostaus:

        #Tai siis.....hmmmm......ei välttämättä edes tyttö......olen kuullut jotain muuta.
        Juha Immosen jälkeen uskon kaiken ladyboysta.

        Vielä pieni jatkis:

        "AIVAN P.P.P.!!!! Siis käsittämättömiä kanoja jotka laittoivat vielä edesmenneen Julian tavaroita kaupaksi nettiin! No Julia kyllä näkee, mitä täällä tapahtuu!!!"


      • Facesta tsemiä
        Pösilö Elena-Aleksi kirjoitti:

        Vielä pieni jatkis:

        "AIVAN P.P.P.!!!! Siis käsittämättömiä kanoja jotka laittoivat vielä edesmenneen Julian tavaroita kaupaksi nettiin! No Julia kyllä näkee, mitä täällä tapahtuu!!!"

        K.A.C. komppasi (FB): "Ihan ikioma, suoraan totuudet kertova kirja sun täytyy ottaa ehdottomasti projektiksi! Ihmisillä on susta aivan vääriä käsityksiä ja luuloja.
        Olet oikeasti todella lämminhenkinen, viisas ja kaunis nainen."


      • Glamoursyndrooma
        Facesta tsemiä kirjoitti:

        K.A.C. komppasi (FB): "Ihan ikioma, suoraan totuudet kertova kirja sun täytyy ottaa ehdottomasti projektiksi! Ihmisillä on susta aivan vääriä käsityksiä ja luuloja.
        Olet oikeasti todella lämminhenkinen, viisas ja kaunis nainen."

        Niin, tuo lausahdus ("oikeasti todella lämminhenkinen, viisas ja kaunis nainen"), jota Tunkin puolustelijat harva se päivä viljelevät, on osa glamoursyndroomasta kärsivän profiilia.


      • Tyypin 2 tuksulirium
        Facesta tsemiä kirjoitti:

        K.A.C. komppasi (FB): "Ihan ikioma, suoraan totuudet kertova kirja sun täytyy ottaa ehdottomasti projektiksi! Ihmisillä on susta aivan vääriä käsityksiä ja luuloja.
        Olet oikeasti todella lämminhenkinen, viisas ja kaunis nainen."

        Hymy-näätä "Pia Dami" lanseerasi 22.11.14 käsitteen ”tyypin 2 tuksulirium”

        , joka tarkoittaa pääpiirtein sitä, että ihmisen joutuessa – syystä tai toisesta - liian lähelle Glamourtähteä, hän sokaistuu vaaroilta, ja hänestä tulee Tähdelle tämän narsismin lähde, joka pulputtaa Tähteä puolustavia ja ylistäviä sanoja, tuksuliriumia, internet-avaruuteen.

        Tyypin 2 tuksulirium on kaikkein vaarallisinta muotoa tuksuliriumia, eli ns. tuksulirium falciparumia, jossa Lähde on autuaallisen sokea kuin kissanpentu, eikä ihminen ota vaaravaroituksia kuuleviin korviinsa.


    • Akat. Kirjakauppa

      Jos löytyy kirjoittaja, kuka maksaisi painamis- ja jakelukustannukset?

    • Puolet valmiina?

      Tunkin mukaan hänen omaelämänkertansa on puolessa välissä (3.12.14, 7L):

      ”Joulukuun 3 päivä, uusi luukku avautuu. Suklainen avain jolla pääsee sydämeeni. Yllätys kaikille taas: Oma elämäkertakirjani on nyt puolessa välissä! ;) olen saanut toisen ammattikirjoittajan mukaani projektiini. Selvitän kirjassa kaikki valeet minua kohtaan, mikä on oikea totuus.”

      • höpölöpö

        Tänään 11.2.15 ilmoitti faceen että lapsuusosa valmis (vasta) .. Lopusta alkuun kirjoittaa kirjaa?


      • vilju

        Lapsuus ja osa nuoruutta oli jo käsitelty Tuhnun käsikirjoituksessa elokuussa 2010!

        Sillä on tekstiä ehkä vähän toista liuskaa. Juuri mitään se ei muista ja loput vääristelee.


    • Huopalahden Neste

      Tunkki kertoi projektin etenemisestä 9.12.14 (7L):

      "Kerään valokuvia vuosien varrelta kirjaani varten! :)
      Tulossa vihdoinkin kunnon kovakantinen omaelämäkertakirjani jonka omistan Julia Tukiaiselle." Kuva miamilaisesta kylpyhuoneesta: http://aijaa.com/IYmF87

    • Lapsuusosio

      Tunkki 10.12.14: "Omaelämäkertakirjani kirjoittaminen on aloitettu!!!!
      Vihdoinkin!!! Kirjani on aloitettu, itseasiassa lapsuus osioni on jo valmiina, sillä mulla oli siihen käsikirjoitukset valmiina jotka olin aloittanut peräti 2-vuotta sitten kesämökillämme Varkaudessa."

      • Viimeiset sanat...

        Jatkopostaus: "Omaelamakertakirjani on nyt aloitettu! :) osa lapsuudestani on jo valmiina, mutta aloitin Julian viimeisista sanoista."


      • Jullen muistokirja
        Viimeiset sanat... kirjoitti:

        Jatkopostaus: "Omaelamakertakirjani on nyt aloitettu! :) osa lapsuudestani on jo valmiina, mutta aloitin Julian viimeisista sanoista."

        Jullea taas hyödynnetään...


    • Ite kirjoittaa

      Tuksu FB:ssä 12.12. illalla:

      "Johanna Tukiaisen omaelamakertakirjaa kirjoitetaan tassa nyt ihan ITSE, vaikka jotain pask...... nro2 toista "kirjaa" yritetaan vetaa samaanaikaan paholaisten puolelta....... Blondin Kosto tulossa....... Ja tama prinsessa (ei kuitenkaan mikaan "Kellokosken prinsessa hehehee........!!!!!) lahtee tanaan Ruotsinpyhtaalle ja Ruukkiin ihastuttavan ystavani Emelie Andersson luokse ja huomenna esiinnyn Lucia neitona Ruukissa, Lucia pyhimyksen 13.12.2014 kunniaksi."

    • Skrivaa Honolulussa!

      Tuksu kirjoittaa ahkerasti omaelämäkertaa Honolulun residenssissään, minne hän siirtyi jouluksi 2014 keskittymään. Näin hän raportoi (FB 25.12.14):

      "Kirjoitan taman matkan aikani kokoajan omaelamakertakirjaani ja sen tulen omistamaan Julialle. Julia puhui Jumalan kanssa, han kertoi minulle kaikkea, hanet oli kuulemma tarkoitettu Jumalan tyohon. Han tiesi kuolevansa jo etukateen. Hanen poismenonsa sorti ja muutti koko elamani.

      • Huima tahti

        No hyvä, että homma on parhaillaan vauhdissa. :)


    • Rantojen Nainen

      Tunkki kirjoittaa Waikikillä (26.12., 7L):
      "Kirjoitan omaelamakertakirjaani kokoajan rannalla, ja siita tulee todella upea!!! :)"

      • Ensi maanantaina

        Niin, hyvä että etenee.. :)


      • Suuret kuviot

        Teoksesta tulee varmasti hyvä, sillä se on laadittu - ainakin osittain - kansainvälisillä, tunnetuilla paikkakunnilla.


      • Nyt lähtee!
        Suuret kuviot kirjoitti:

        Teoksesta tulee varmasti hyvä, sillä se on laadittu - ainakin osittain - kansainvälisillä, tunnetuilla paikkakunnilla.

        Mailmanluokan klassikko, kirjallisuuden Nobel-palkinto varma! :)


      • Palkittava

        Valtion tiedonjulkistamispalkinnon paikka stipendi!


    • Suaraan rannalta

      Tunkki Facessa 26.12.14:

      "LOVE......!!!! nyt on pakko kirjoittaa eraan ihmisen jutut mulle, joka jutteli yli viikon Julian kanssa ennen hanen poismenoaan, kopsatkaa nama ylos, silla ne tulevat kirjaani!!!!"

      • "Julle oli puhunut!"

        Tällainen tarina sitte (FB 26.12.14):

        ”Sain luvan nyt julkaista taman tekstin eraalta anonyymilta ihmiselta, joka vietti Julia Tukiaisen kanssa yli viikon juuri vahan aikaa ennen hanen poismenoaan. Kopsatkaa tama teksti ylos, tama tulee myos kirjaani!!!

        Nyt lahtee teksti, jota Julia puhui ennenkuolemaansa eraalle ihmiselle, ja mina en ollut tietoinen naista sanoista: "Julia sanoi, etta han rakastaa sinua (Johannaa) enemman kuin ketaan muuta koko maailmassa, etta hanen rakkautensa minuun ylittaa kuulemma kaiken muun.

        Julia puhui Jumalan kanssa ja Jumala oli sanonut hanelle, etta ei ole mitaan pelattavaa ja han saa olla aivan rauhassa. Julia sanoi, etta han on hyvin ylpea pikkuveljestaan Joel Tukiaisesta. Julia sanoi, etta hanella on aivan ihana perhe.

        Julia suri mm. Anna Nicole Smith mallin kohtaloa, ja suri kuinka hanta loppuvaiheessa pilkattiin. Anna taisteli rahasta oikeudessa 15 vuotta, rahasta jotka kuuluivat hanelle koska ne oli hanelle testamentattu. Smith menetti ensin poikansa huumeille ja sitten kuoli itse."


      • ”Julle oli puhunut!”
        "Julle oli puhunut!" kirjoitti:

        Tällainen tarina sitte (FB 26.12.14):

        ”Sain luvan nyt julkaista taman tekstin eraalta anonyymilta ihmiselta, joka vietti Julia Tukiaisen kanssa yli viikon juuri vahan aikaa ennen hanen poismenoaan. Kopsatkaa tama teksti ylos, tama tulee myos kirjaani!!!

        Nyt lahtee teksti, jota Julia puhui ennenkuolemaansa eraalle ihmiselle, ja mina en ollut tietoinen naista sanoista: "Julia sanoi, etta han rakastaa sinua (Johannaa) enemman kuin ketaan muuta koko maailmassa, etta hanen rakkautensa minuun ylittaa kuulemma kaiken muun.

        Julia puhui Jumalan kanssa ja Jumala oli sanonut hanelle, etta ei ole mitaan pelattavaa ja han saa olla aivan rauhassa. Julia sanoi, etta han on hyvin ylpea pikkuveljestaan Joel Tukiaisesta. Julia sanoi, etta hanella on aivan ihana perhe.

        Julia suri mm. Anna Nicole Smith mallin kohtaloa, ja suri kuinka hanta loppuvaiheessa pilkattiin. Anna taisteli rahasta oikeudessa 15 vuotta, rahasta jotka kuuluivat hanelle koska ne oli hanelle testamentattu. Smith menetti ensin poikansa huumeille ja sitten kuoli itse."

        Tunkin lisäys: ”Kopioikaa tama. ONNEKSI Anna Nicole Smith ehti saada yhden tyttaren, jolle vihdoinkin joku juristi antoi koko Smithin omaisuuden. Kopioikaa siis yllaoleva teksti, Julian viimeisimpia sanoja. En voi kertoa nyt kaikkea anonyymiteetti suojan takia.”


      • Mitähän yhteistä
        ”Julle oli puhunut!” kirjoitti:

        Tunkin lisäys: ”Kopioikaa tama. ONNEKSI Anna Nicole Smith ehti saada yhden tyttaren, jolle vihdoinkin joku juristi antoi koko Smithin omaisuuden. Kopioikaa siis yllaoleva teksti, Julian viimeisimpia sanoja. En voi kertoa nyt kaikkea anonyymiteetti suojan takia.”

        kellään tukiaisella on Anna Nicole Smith:iin? Ei yhtään mitään! Tai yhteenkään keneenkään ulkomaiseen ns. julkkikseen? Ei edes Suomalaiseenkaaan.
        Sitten minkähän takia pitää kopioida kun tunkki kirjoittaa kirjaansa tämä kaiken?
        Huoh voi vttu.


    • Homma etenee?

      Tunkki vakuutteli 29.12. (7L): ”Kirjoitan kokoajan omaelamakertakirjaani ja saan siihen tukea Jenkeissa asuvalta, suomalaiselta mallilta. Han jatti Suomen jo vuosia sitten, suomalaisten vihan, kaunan ja takaa-ajon vuoksi.”

    • Lapsuusosio valmis!

      Tunkki 16.1.15 (FB): "Omaelamakertakirjani lapsuusosio on valmis! :) kirja tullaan omistamaan Julia Tukiaiselle! Kohta koittaa Espanjan showkeikat yhdessa Petri Princess Penna kanssa....!!!! :) keikkatarjoukset: johanna#dollsdancers,fi"

    • Omaelämäkerta

      Tunkki Facessa 11.2. ”Jatkan nyt omaelämäkertakirjani kirjoittamista, tästä tulee LOISTAVA!!!! :) Sellaisia paljastuksia joista kukaan ei tiedä mitään......,) Writing my own book, my biograph which will be the memory for my sister Julia Tukiainen 1983-2013.”

      • Jatkopostaus

        Jatkopostaus: ”Rankkaa tämä kirjan kirjoittaminen kun pitää käydä koko elämä läpi, huh huh....!!!! Tässä sitä vasta psykoterapiaa vasta onkin!”


      • Jatkopostaus

      • Jatkopostaus
        Jatkopostaus kirjoitti:

        Jatkopostaus: ”Rankkaa tämä kirjan kirjoittaminen kun pitää käydä koko elämä läpi, huh huh....!!!! Tässä sitä vasta psykoterapiaa vasta onkin!”

        Tunkki (Fb, 11.2.): ”Huh huh......tää on niin rankkaa tekstiä jota kirjoitan kirjaani, että en kertakaikkiaan pysty kirjoittamaan kerralla kaikkea, pitää pitää taukoja, ja jatkaa.......kamalaa, en tiennyt, että oman kirjan kirjoittaminen on näin raskasta kun käyn jokaisen Julian viimeisen sanankin läpi!”


      • Vauhtivaihe
        Jatkopostaus kirjoitti:

        Jatkopostaus: ”Rankkaa tämä kirjan kirjoittaminen kun pitää käydä koko elämä läpi, huh huh....!!!! Tässä sitä vasta psykoterapiaa vasta onkin!”

        Jatkopostaus: ”Tämä on JULIA TUKIAISEN MUISTOKSI JA KUNNIAKSI SEKÄ TOTUUDELLE!!!!! AMEN JA HALLELUJA! TOTUUS TEHKÖÖT TEIDÄT VAPAAKSI!”


      • Omaelämäkerta
        Vauhtivaihe kirjoitti:

        Jatkopostaus: ”Tämä on JULIA TUKIAISEN MUISTOKSI JA KUNNIAKSI SEKÄ TOTUUDELLE!!!!! AMEN JA HALLELUJA! TOTUUS TEHKÖÖT TEIDÄT VAPAAKSI!”

        Jatkis: ”jep jep.......! uskon etttä tämä kirja tulee lyömään kaikki läpi, myös Vappu Pimeän keittokirjan.....,)”


      • KatkeraKalkkuna
        Omaelämäkerta kirjoitti:

        Jatkis: ”jep jep.......! uskon etttä tämä kirja tulee lyömään kaikki läpi, myös Vappu Pimeän keittokirjan.....,)”

        Tunkki: ”Tässä ei ole kyseessä katkeruus, vaan tosielämään perustuva elämäkertakirja!!!! :)”


      • Märinää
        KatkeraKalkkuna kirjoitti:

        Tunkki: ”Tässä ei ole kyseessä katkeruus, vaan tosielämään perustuva elämäkertakirja!!!! :)”

        Tunkki: ”Kauhea surulista nyt katson tätä listaa, kuinka monet miehet ovat asiheuttaneet tuskaa!!! :(”


      • Tunkeroisen-Lista
        Märinää kirjoitti:

        Tunkki: ”Kauhea surulista nyt katson tätä listaa, kuinka monet miehet ovat asiheuttaneet tuskaa!!! :(”

        Tunkki Facessa 11.2. illalla:
        ”Tässä ista ihmisistä, joita edesmenyt siskoni Jukia Tukiaienen joka vihasi tai inhosi:

        1. Hänen oma exänsä Mika Asikainen jota onneksi norjalainen Thorn näytti taivaanmerkit ja voitti kädenväännön vsajaassa 10 sek.......

        2. Julian toinen exä Jarkko Hyppönen joka oli ihan saamarin hullu! 23v. kundi, joka kusetti multa yli 4000e rahaa.

        3. Pahin kaikista oli amerikkalainen Shawn Sabharwal, jika rikkoi Julian sydämen lopulisesti, kusettaja, kokaiinin vakakäyttäjä joka käytti muitakin hmusiä kin Juliaa hyvääkseen.

        4. Dave Hahnrahts, hullu Dubaista, ei suurempi rakkaus eikä enempää lisättävää.
        5. Ex-mieheni Mika (Kehä), jota Julia piti turvananaan ja tukipylväänään.
        6. Isämme Markku Tukiainen joka kusi kaiken.
        7. Julia oli myös pettynyt useaan eri ystäväänsä, jotka muka olivat "ystäviä": PAS-KANMARJAT!!!!!

        8. Vihamieliset näädät, ilkeät keikkamyyjät ja naapurit jne.
        9. Naisystävät otka pettivät, esim. Anette, joka oli täysi kärme ja johon Julia LUOTTI!!!!
        10. Markus, pahin kaikista siinä mielessä, että Julia oikeasti rakasti häntä mutta Markuksesta tuki kylmä ja julma noin vuoden jälkeen.

        Ja tämä lista jatkuu omassa kirjasani...

        11. Juha Immonen: Julia sanoi hänestä, että täysi nainen, joka ei koskaan kykene parisuhteeseen.
        12. Arto Länsman: Täysi pesläpi, joka ei ansaitse ketään naista.
        13. Udi Balva: Älykäs ja karismaattinen juutalainen, mutta julma ja ilkeä.
        14. Joni Virtanen: ei kommentoitavaa. Luuseri ja epäluotettava.

        15. Niko Lääperi: kivan miehekkään näköinen mies mutta tyhmä kuin saapas.
        16. Jukka Sahn: hyväksikäyttäjä.
        17. Julian työkaverit: suurin osa kusettajia ja hyökkääji kuten eräs Satu.
        18. Julian tyttökaveri Lindi, joka käytti Juliaa lähinnä hyväkseen."


      • mikälista

        Kuulostaa kyllä melkoisen katkeralta listalta? Entäs ne tapaukset joita siskokset hyväksikäytti ja rahasti pienistä palveluksistaan?


      • StJohanna

        Herkkä ja viaton Johanna on äärimmäisen pitkävihainen ja kostonhaluinen tyyppi.


    • Omaelämäkerta

      ”Kirjoitan vastinetta minuun, edesmenneeseen Juliaan ja isäämme kohdistuneisiin solvauksiin!!! Tässä vasta alkua!!! The "book" you wrote about me is totally bullshit and I'm writing my own biography which will truthfull and based on REAL things, not on LIES, because you just want to have money!!!!! Don't make money with Julia, who died on 14.12.2013, are u f.....k crazy????!!!!” (Tunkki Fb:ssä 28.2.15)

    • Lapsuus-ja-nuoruusosio

      "Huh huh....... tässä sitä on koko yö aherrettu omaelämäkertakirjani parissa!
      Olen luova ja taiteellinen tapaus, siksi ehkä öisin saan parhaimmat ideat ja jaksan keskittyä tuollaiseen raskaaseen projektiin paremmin......! Nyt olen käynyt lapsuusosion läpi ja osan jo nuoruuttanikin, onpas mielenkiintoista, vaikka itse sanon!

      Ostaisin kirjan ehdottomasti, se on paljon jännempi kuin monet omaelämäkertakirjat joita olen lukenut; mukana seksiä, dramatiikkaa, paljastuksia, menetyksiä, matkoja, kaikkea mahdollista mutta en edes muistanut kaikkea kunnolla ennenkuin aloin kunnolla kirjoittamaan!" (Tunkki Facessa 14.4.2015)

      • Lapsuus-ja-nuoruusosio

        Näätälandian tietovarasto, hymy-näätä "rääkyjä" muisti tämän:

        Tuksu kirjoitti 03.08.2010:
        "Täällä kesämökillämme aloin myös toteuttamaan monivuotista suunnitelmaani, eli aloin kirjoittamaan omaelämäkertakirjaani. Kirjoitan sitä kovalla vauhdilla, nyt olen kirjoittanut jo omat lukunsa lapsuudestani joka oli hyvin onnellinen, sekä olen kirjoittanut puolet nuoruudestani."


      • älykäsjakaunis

        en ole muistanutkaan näitä juttuja lapsuudestani. hah, kuulostaa keksityiltä glamuurisilta lapsuusmuistoilta.
        "Olimme siskoni kanssa hyvin kauniita jo lapsena ja hyvin älykkäitä, jopa niin kauniita ja älykkäitä, että kaikki pysähtyivät kadulla ihmettelemään meitä?Äitini joka oli lähestulkoon miss universumi ja isäni joka oli mr miesmalli ovat myöskin hyvin älykkäitä ja kauniita."


      • Missejä-kaikki
        älykäsjakaunis kirjoitti:

        en ole muistanutkaan näitä juttuja lapsuudestani. hah, kuulostaa keksityiltä glamuurisilta lapsuusmuistoilta.
        "Olimme siskoni kanssa hyvin kauniita jo lapsena ja hyvin älykkäitä, jopa niin kauniita ja älykkäitä, että kaikki pysähtyivät kadulla ihmettelemään meitä?Äitini joka oli lähestulkoon miss universumi ja isäni joka oli mr miesmalli ovat myöskin hyvin älykkäitä ja kauniita."

        Glamourtähtemme lausui Facessa 20.4.15:

        ”Katsoin just uusimaan Miss Suomen: Me kaikki kolme sisarusta (Julia on taivaassa) voitamme hänen ihan mennentullen! Tässä näkee miten media luo jostain henkilöstä mitä itse haluaa......”


      • Miss-Suomi-2016
        Missejä-kaikki kirjoitti:

        Glamourtähtemme lausui Facessa 20.4.15:

        ”Katsoin just uusimaan Miss Suomen: Me kaikki kolme sisarusta (Julia on taivaassa) voitamme hänen ihan mennentullen! Tässä näkee miten media luo jostain henkilöstä mitä itse haluaa......”

        Ja hymy-näätien palstalla ”Kartanon Pinta Ala” tyylitteli:

        http://s9.postimg.org/wtzi413lr/ebin.jpg

        ”Kiitos, näkemiin ja anteeksi. Yritin tehdä nopean photoshoppauksen (paintilla), mutta silmäni rupesivat valumaan poskiani pitkin, joten tulos on hieman... glamourinen. Huomatkaa kuvassa kaksi tunnelmallinen selkäperse, kiitos Markun geenien.”


    • hehtotissi

      Paljastus kirjasta: "Asuessani Maijamissa korkean hienostohotellin ylimmän kerroksen sviitissä tapasin erään vanhemman, karismaattisen, nallekarhumaisen herrasmiehen, jonka kanssa koin usean kuukauden rakkaussuhteen. Hän oli entinen kuuluisa filmitähti ja huippu-urheilja, joka oli nyt suuren yrityksensä toimitusjohtaja. En voi kuitenkaan paljastaa hänen nimeään.

      Ensimmäisenä iltana hän läksi hakemaan hotellin käytävästä lisää jäätä drinkkeihin eikä palannut. Huoneeseen jäivät vain hänen kalsarinsa, joiden takapuolessa oli hänen nimikirjoituksensa ruskealla. Luulen, että siinä luki Björn Borg.

      • voihimskattiko

        Ehtaa tuhnua. Lisää, lisää.


      • Hih-hej

        Hihhii! ;)


    • 080789yh

      reps!

    • Nuoruusosio
      • Pics-pics

        “I'm writing my biography of my life.....!!! Hymiö smile Just collecting pictures: you can see how HAPPY she is and enjoiyng of her life in the sand bars in Miami!” (Fb 21.4.)


      • Phuketissa

        ”My family in Phuket, Thailand (only Jasmine Tukiainen is missing from the pic), our parents are in the middle. Perhekuvamme Thaimaasta.” (Fb 21.4.)


    • Kyllähän

      siinä elämänkerran kirjoittamisessa menee aikaa kun yhden päivän kirjoittamisessa menee yksi päivä. Onkos sitä lapsuutta ja nuoruutta kirjoitettu vasta n. 6 vuotta. Kohta tuhnukka menee eka luokalle.

    • thetukiaiset

      Sivu yksi; Vedin lärvit ja paskoin alleni. Sivu kaksi: Siskoni veti lärvit ja paskoi taxiin. The End.

    • Nauhuri-surraa

      ”Ja en tietenkään vain kirjoita kirjaani; käytämme nauhuria. Tästä tulee jymyjuttu: kirjassa paljon myös rajuja seksikohtauksia ja paljastuksia: siksi kirja saa luvan olla K16.” (Tunkin Fb 25.4.15)

    • Nysse-tulee

      “My own book is coming......!!!! Finally!!!!” (Tukiainen Facebookissa 29.4.15)

    • K-27

      ”Täältä tulee niin paljon seksiä kirjaani, että kohta koko Suomi pyörtyy, kun saa lukea totuuden kaikesta!!!!!” (Fb 15.5.)

      • K-27

        ”Jatkan nyt omaelämäkertakijrani kirjoittamista, seksiä tulee niin paljon, että kirjalle on sittten K27 raja!” (Fb 15.5.)


      • outoa
        K-27 kirjoitti:

        ”Jatkan nyt omaelämäkertakijrani kirjoittamista, seksiä tulee niin paljon, että kirjalle on sittten K27 raja!” (Fb 15.5.)

        Siis seksiä siellä ja täällä,mainiota.


      • Huvi-ja-Hyöty
        outoa kirjoitti:

        Siis seksiä siellä ja täällä,mainiota.

        Petri polkee keksimäänsä pumppauslaitetta ja Johanna tekee etunojapunnerruksia: http://aijaa.com/buNmTF


    • Rohjake

      Tukiaisen omaelämänkerta on iso vitsi.
      Kirjoitusprojektin nimeksi voisi laittaa: Ei koskaan valmistuva satukirja.

    • mitätarkoittaa

      Mitä tuo hänen viestintänsä tarkoittaa, siis saiko hän jonkun kauheen sukupuolitaudin siltä ulkolaiselta?

    • Tasantarkalleen

      "No eipä tässä nyt taas aleta kirjoittaa novellia, näitä kaikkia blogitekstejä voi toki säästää tulevaa omaelämäkertakirjaani varten, ja se ihan tasantarkalleen tulee!!!! Sellainen kirja, joka on totuudenmukainen ja jota voi myös oikeasti sanoa KIRJAKSI." (7L 1.8.2015)

    • enmaltaenääoottaa

      Joko maanantaina elämänkerta julkaistaan?

    • Julle-odottaa-taivaassa

      "Kirjani tulen edelleenkin omistamaan Julialle." (7L, 2.8.2015)

    • Ensi.maanantaina

      11.11.2015: "Se omaelämäkertakirjani tulee myös VARMASTI mutta ei ehtinyt tämän joulun myyntiin nyt. Kalenterit ovat sensijaan varmoja ja loistava joululahjaidea!"

    • Pulitokoi

      Tunkki Facessa 30.11.15:
      "Koko Suomi odottaa omaelämäkertakijraani, joten hopi hopi siellä Joel Tokoi!"

      • Luottohovikampaaja-2

    • Radisson-Blu

      Björn Österman ja Tunkki: http://aijaa.com/Q8yE8g (17.3.2016)
      Neuvottelut käynnissä uuden omaelämäkertakirjoittajaehdokkaan kanssa?

      • Radisson-Blu

      • Nalle-Österman

        Björn Österman kirjoitti 22.3.2016:

        "Okei. Luin pitkästä aikaa kirjoittamani reportaasin Johanna Mia Tukiaisen vuoden takaisesta Ravintola Basson keikasta. Sehän oli ihan helvetin hyvä! Vittu mä olen hyvä! Rakastan itseäni!

        Sen tiimoilta laitoin aikoinaan Johannalle privaatisti haastattelupyynnön vuosi sitten täällä Facebookissa, johon artisti ei koskaan vastannut – sillä kertaa.

        Kun Johanna alkoi täällä Facebookissa puhua näkyvämmin ja avoimemmin uskonnollisuudestaan viimeisen puolen vuoden aikana, ajauduimme "tsättäilemään" alati intensiivisemmin.

        Meni lopulta vuosi siitä legendaarisesta Ravintola Basson show'sta, niin nähtiin, tavattiin ja juteltiin Johannan kanssa viime torstaina Helsingissä 17. maaliskuuta 2016. Meillä oli todella nastaa.

        Niin nastaa, että sovimme Johannan kanssa seuraavaa – MINÄ kirjoitan hänen elämäkertansa. Siis ihmisestä, joka on varmasti ollut viimeiset kymmenen vuotta Suomen puhutuin, kirjoitetuin, kommentoiduin ja halveksituin julkkis.

        Esimerkiksi Hymy-lehden verkkosivuilla hänellä on jo 124 (!) viestiketjua, joissa on yhteensä kymmeniä tuhansia kommentteja.

        Aika hurjaa. Aika vitun hurjaa. Niin hurjaa, että olen jo vuosikausia ihmetellyt, miten Johannan pää on moisesta selvinnyt. Eikä se varmasti olekaan.

        Siitä – ja kaikesta muusta mistä olemme Johannan kanssa yhteisymmärrykseen päässeet – Johanna Mia Tukiainen kertoo elämäkerrassaan.

        Se on tarkoitus saada valmiiksi vielä tämän kevään sekä kesän aikana ja kauppoihin viimeistään keväällä 2017. You have been warned." (Fb)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe