Vanhemmista miehistä

vittuilija3

Eräät naiset perustelevat vanhan miehen ihanuutta sillä että nämä ovat mm. keskustelutaitoisia,henkeviä ja osaavat arvostaa naista.Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Sitäkö että tämä "eerik forresteri" laittaa grammarista johan sebastian bahcia soimaan,vuosikerta viinit laseihin ja sitten keskustellaan tuntikausia tolstoin ja dostojevskin kirjallisuudesta? Sitten makkariin naimaan..Öh sori rakasteleen! Vanhojen kanssa rakastellaan.ei naida,nussita tms.
Mikä saa nuoremman naisen vaihtamaan viriilin seksin,biletyksen yms hauskan pidon tuollaiseen mummo elämään? Vai ovatko nuoret naiset jotka pitävät huomattavasti vanhemmista miehistä, itse henkisesti mummoja?

47

847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummon elämää

      Ehkä ymmärrät sitten kun sinunkin aivosi ovat täysin kehittyneet. Normaalilla ihmisellä sen pitäisi tapahtua 25-ikävuoteen mennessä.

    • lompakko+

      Vanhat miehet eivät turhaan nirsoile, siinä syy

    • senioritrulaa

      se viisaus se viisaus. Elämän aikana on tullut opittua monia, monia asioita, laaja-alaisesti :)

    • D.S.

      Mistä päättelet, että viriili seksi vaihdettaisiin mummoelämään (yhdyssana). Vain 20 prosentilla 60 vuotta täyttäneistä miehistä on andropaussin oireita.

      Suomessa Osmo Kontula on tutkinut seksuaalikäyttäytymistä 70-luvulta lähtien ja kaikkien neljän suuren suomalaisen seksitutkimuksen mukaan miehen ja naisen seksuaalinen aktiviteetti vastaa toisiaan parhaiten silloin, kun mies on noin 20 vuotta naista vanhempi.

      Tiedän omasta kokemuksestani monia syitä, miksi nuoret naiset pitävät kokeneemmista miehistä. Useimmat niistä syistä on kirjoitettu täällä jo monesti. Ehkä tyydyn nyt vain sanomaan sen, että kokeneempi mies tietää naisista sen verran jo enemmän, että osaa tyydyttää naisen tarpeet paremmin kuin nuori. Nuori mies puolestaan kuvittelee tarpeet ihan toisiksi kuin ne todellisuudessa ovat. Tavallaan huvittavaa on se, että nuori nainenkaan ei välttämättä tiedä, mikä hänet tyydyttää ja kun hän sitten tapaa miehen joka osaa vetää oikesta naruista...

      Nuorten miesten ei tarvitse olla huolissaan. EIkö ole vaan kiva, että "ura" voi olla pitkä ;)

      • Colossimus

        Sanoisin että,täyttä asiaa tämä! Kun kuljen kadulla ja katson vakiintuneita pareja joilla ikäeroa on se normi 2-3 vuotta huomaan seuraavaa:

        - 20-30 vuotiailla nuorilla ei mitään ihmeellistä
        - 40 vuotiaiden ikäryhmässä miettii että mitä ihmettä tuollaisiin komealla miehellä on noin rupsahtanut vaimo
        - 50 vuotiaiden vielä yhdessä sinnittelevien kanssa mies puhuu alentavasti omaa äitiään ulkoisesti muistuttamalla naiselle joka onkin vaimo!!!
        - 60 vuotiaana suurin osa näistä liitoista jotka on tehty 2-3 vuoden ikäerolla on purkaantunut kun mies on löytänyt nuoremman

        Luonnonlakeja ei naisetkin voi muuttaa! 50 vuotias mies haluaa noin 30 vuotiaan naisen


    • Rouva L

      Arvomaailma muuttuu varsinkin miehillä iän myötä. Aviomieheni ymmärtää olla tyytyväinen minuun, koska on elännyt muidenkin kanssa eli vertailupohjaa on ja se ruoho ei enää näytä vihreämmältä aidan takana niinkään helposti.

    • vastaus2

      Vanhemmissa miehissä kiehtoo se henkinen kypsyys mikä nuoremmilta uupuu. Nainen haluaa Aikuisen Miehen eikä mitään lapsellista pojannassikkaa jolla aivot on jalkojen välissä.

    • se miten käyttää

      Taloudellinen riippumattomuus ja panotaidot. Ne kai ne suurimmat houkuttimet ovat. Jos naikkosille haluat kelvata, niin hommaa rahaa ja sillä rahalla hankit panokokemusta ja sen jälkeen olet ykkönen jokaiselle vastaantulevalle naikkosellle. Ihan sama mitä niille sönkötät jos nussia osaat. Se kokemus kumoaa kaiken muun paskuuden.

      • HÖH?

        Jokainen vastaantuleva nainenko tietää kun näkee, että on panokokemusta? Ja rahaa? Kaikkihan niin väittää, mutta harvoin se niin kuitenkaan on!


    • Ronttis

      Jos nyt unohdetaan rikkaudet ja status. Eli tavallinen työssä käyvä mies tai työtön tai vaikka sairaseläkkeellä oleva mies. Mutta ei juoppo. On sopusuhtainen/hoikka,sopivan pitkä, jopa hyvännäköinen. Sängyssäkin saa jotain aikaan ja osaa pukeutua. Niin jos on tällainen mies ja n. 40 vuotias, voiko 18-22 vuotias nuori nainen kiinnostua tällaisesta miehestä?

      • nuorinainenminä

        kiinnostuin! viihdyn tuollaisten miesten seurassa enemmän kun nuorempien miesten.


    • Ronttis

      nuorinainenminä, rohkenen kysyä mitä mieltä olet esim.polyamorisesta-suhteesta ja vaikka kevyemmällä vaihteella tuosta vielä, eli vaikka juuri sinä ja kaksi kappaletta 35-40 vuotiaita miehiä illan viettoon kanssasi ja voit leikkiä kanssamme enemmänkin samaan aikaan.. saisit kummatkin aikuiset miehet käyttöösi yhtäaikaa. Miltäs kuulostaa?

      • ------------

        Kimppaseksi on kyllä ihan eri asia kuin polyamorinen suhde.


    • Ronttis

      ------------ ,no se on sun mielipide ja näkökanta asiaan. Kun viitsit lukea viestini ajatuksella, niin en ole kimppakivaa väittänytkään polyamoriseksi suhteeksi. No meitä on moneen junaan ja asiat saatetaan käsittää niin kovin eri tavalla jne.... ja se siitä. nuorinainenminä -nimimerkki, kirjoitit että sinua vanhemmat n. 40 -kymppiset miehet kiinnostaa, no nyt olis mahis: kaksi kärpästä yhdellä iskulla jopa vielä! ja kaverit ei ala kiisteleen mustasukkaisuuttaan toisilleen sinusta, vaan sulassa sovussa saat kummatkin....

    • Juliette

      Itse seurustelen ja en ala pettämään, mutta olen 19v. tyttö ja jos olisin vapaa nyt voisin lähteä tohon kahden nelikymppisen miehen kyytiin mukaan, jos vaan miehet miellyttää silmää. Siinä olis jotain ihanan härskiä kieltämättä. Mikä saa kuumia ajatuksia liikkeelle kehossa. Härskiä kontrastia ja sais 2 kertaa samaan aikaan kunnolla... .... extremeä...

    • Ihmetystä niin

      Samaa ihmettelen vaikka olenkin jo itse yli 40 v nainen. Vanhemmissa miehissä on se ikävä puoli että kun ne on vanhempia ne pitää itsestään selvänä että ne on myös viisaampia. Kaikkitietävät saivartelijat ja viisastelevat ukot ei voi kiinnostaa ketään elämänhaluista naista. Toki joukosta löytyy varmasti ihan reippaita mutta tylsä on aina tylsäja jopa seksissä on parasta kun tyyppi on vähän spontaani ja ei niin tosikko. Yritä nyt saada joku yli 40 v pikaisille vaikka pukukoppiin uimarannalla ? Ei onnistu.

    • Yli40Mies

      Täältä kyllä irtoo pikasillekki,jos vaan on sen näkönen hoito että nappaa.

    • vbgnhnmh

      Mikä on vanhempi mies tässä ketjussa? Onko sellainen jo lähempänä 50-ikävuotta?

      Minusta yli nelikymppisenä naisena ne miehet ovat ihan samanlaisia vanhempana kuin nuorempanakin luonteeltaan, mutta ehkä vähän itsevarmempia ja kokeneempia. Osaavat sänkyhommat ja ovat aktiivisia suhteen eteenpäinviemisessä, aktiivisesti yhteydessä ja ehdottavat treffejä jne. Siis kaikenkaikkiaan määrätietoisempia ja itsevarmempia. Ehkä myös tietävät paremmin, mitä haluavat tai mitä eivät halua, joten kun kohtaavat sen mitä haluavat, tavoittelevat sitä voimakkaammin, eivätkä jää tuuliajoille ja ns katselemaan, josko siitä jotain syntyisi.

    • Ei vanhuksia!

      Mun mielestä tässä asiassa on huomioitava yleinen kehitys ja ihmisen keskimääräisen eliniänodotteen kasvu. Jos ajatellaan että ihminen elää nykyään keskimäärin noin 80-vuotiaaksi, niin eihän sillon 40-50-vuotias ole vielä kovinkaan vanha. Ja nykyisellä terveydenhuollolla ja terveillä elämäntavoilla voi olla vielä todella hyvässä kunnossa vaikka 60-vuotiaana. Mies voi pysyä nuorekkaan vireänä hyvinkin kauan. Mutta vaikka 50 vuotta sitten asia oli niin että 60-v mies oli jo ikäloppu raihnas vanhus. Nykyään 60-vuotias on vasta keski-ikäinen.

      Jos naiset oikeasti ihailisivat miehissä korkeaa ikää, niin silloinhan vanhainkodit olisi täynnä kiimaisia teinityttöjä etsimässä panoa. Näin ei ole.

      Paremminkin sanoisin että naiset haluaa keski-iän kynnyksellä olevan miehen joka fyysisesti samassa kunnossa kuin vaikka 25-vuotias, hyväkuntoinen mies. Ei naiset halua todellakaan mitään terveysongelmista kärsivää vanhaa ukkoa, vaan nuorekkaan, selvästi aikuisen miehen, joka on jättänyt jo kaikki nuoruuden sekoilut taakseen. Naiset haluaa yleensäottaen vakaan miehen joka on myös hyvässä kunnossa fyysisesti ja jaksaa sängyssä. Vanhalle iälle tyypillisiä piirteitä (liikapaino, rapautuva kunto, kaljuuntuva päälaki ym.) naiset ei hae miehistä.

      Kaikista ihanteellisin mies olisi vakaa ja itsevarma sekä hyväkuntoinen about 25-30-vuotias mies. Mutta kun monet miehet eivät ole vielä tuossa iässä niin vakaita, niin sen vuoksi nainen hakeutuu mielummin sen 40-vuotiaan seuraan.

      • vgtftfty

        VANHEMPI MIES on eri asia kuin VANHA MIES.Jos esim. 18-22 vuotias nainen puhuu vanhemmasta miehestä,hän todennäköisesti tarkoittaa about 30-40vuotiasta.Mitä kiinnostavaa muka jossain yli 60-vuotiaassa miehessä olisi? Voi sitä häpeää ja naurua minkä saisi osakseen jos joku nuori tapailisi sen ikäistä.Ok,onhan nämä berlusconit yms mutta heillä onkin sitä massia..


    • wanhat & warakkaat

      Terveen, elämästä monipuolisesti uteliaan, hyväkuntoisen, aktiivisen, liikunnallisen ja habitukseltaan ajattoman ikä on suhteellinen käsite ja riippuu katsojan omastakin iästä.

      Ei lainkaan hassummassa kunnosa viisikymppiseksi, kuin timmi kolmikymppinen (vaikka miehistä pitävä saattakin olla).

      "Muotisuunnittelija Marc Jacobs näyttää nyt 50-vuotiaana paremmalta kuin koskaan."

      - http://static.iltalehti.fi/muoti/marc_paa0904in_mu.jpg

      - http://www.iltalehti.fi/muoti/2013040916880743_mu.shtml

      Mikäli Briatore olisi vaikkapa kulman kioskin pitäjä, niin hänellä tuskin olisi puolisona ja lapsensa äitinä oheinen nuori nainen. Voidaanko siis naisen kannalta katsoa kyseessä olevan tarifoitu suhde vain sillä erolla ettei partneri vaihdu kovin usein?

      - http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2010/09/1191531

      Tai seuraava herra. "F1-moguli Bernie Ecclestonen, 81, on mennyt salaa naimisiin 35-vuotiaan mallikaunottaren kanssa."

      - http://www.mtv3.fi/viihde/muut.shtml/ecclestone-vei-itseaan-46-vuotta-nuoremman-fabianan-vihille/2012/09/1611066

      Niin, jokainen taaplatkoon tavallaan kunhan ei tee toisille vahikoa.

      • suuret setelit

        Rahalla saa aina kauniin vaimon, oli sitten 20 vuotias tai 80-vuotias... Joitakin naisia ei vaan kiinnosta muut asiat. Sitten nämä naiset käyvät vieraissa kun rikkaan miehen silmä välttää... En nyt oikeasti usko että tuo Ecclestone pystyy pitämään nuoren vaimonsa tyytyväisenä makkarin puolella... aika varmaan muijalla on samaan aikaan jotain nuorempia miehiä


      • 4ndrogyn

        Kyllä toi Briatore tossa kuvassa on ihan tyylikkään ja karismaattisen näköinen kunhan pitää vaatteet päällä, ne narutanga rantakuvat saa melkein laatan lentämään. Ecclestone taas, mihin noi äijät luulee tekevänsä vaikutuksen kun kaikki kuitenkin tietää että "rahalla saa ja hevosella pääsee" ja lähinnä nauraa selän takana, silti ymmärrän kyllä jonkin verran Ecclestonea mutta noita muijia en kyll....tai no, olishan se kiva kun ei enää tarttis tehdä muuta kuin olla vaan.


    • ei alle 50 v kiitos

      Aikuisella miehellä ei ole kiirettä mihinkään, positiivisuus on kantava voima, eikä suhde kärsi lastentaudeista.

    • mummeli27v.

      Hiljaisissa vesissä kalatkin kutee! Typerämmän puoleisessa hölösuu ikibilettäjässä ei ole mitään viehättävää...
      Kotona voi olla vaikka kuinka kivaa jos on sopivasti hullu omasta takaa. Voi sitä ulkonakin poyörähdellä mutta ei siellä mitään ole muuta kuin känniääliöitä!

      • ----- ? -----

        >> Hiljaisissa vesissä kalatkin kutee! Typerämmän puoleisessa hölösuu ikibilettäjässä ei ole mitään viehättävää...Voi sitä ulkonakin poyörähdellä mutta ei siellä mitään ole muuta kuin känniääliöitä!

        Onko olemassa vain nuo kaksi ihmisprofiilia ja toimintamallia?

        Lisäksi paikan ja ajankäytön / aktiviteettien suhteen suheen vain vaihtoehdot koti tai känni-kapakka?


      • ----- ? -----

        Voisko arvon puskista miinustelija ihan omin sanoin hieman perustella lähetymistapaansa?

        Mikä musta-valkoiseen karikatyyriin kohdistamissani kysymyksissä on miinuksen aiheena?


    • iki bailaaja

      Suomen tunnetuin "mummo" on tietenkin Jenni Haukio.Tuo elegantisti pukeutuva,64-vuotiaan miehen kanssa seurusteleva runoja(kuinka mummoa!)harrastava nainen porista.

      • Kästtmtn kateus

        Viestisi on tyylitön, raukkamainen ja täynnä kateutta. Miksei ihminen saa olla onnellinen omalla tavallaan, omilla valinnoillaan. Vain siksiö, että sinä et pysty samaan?


      • P.ieru

        Se oli hauska uutisvuodossa kun ohjelmassa ollut vieras otti niinistön ja haukion ikäeron puheeksi. Kapteeni Jari Tervo lohkaisi "Haukio harrastaa Antiikkia" xD


      • Saulin kamu
        P.ieru kirjoitti:

        Se oli hauska uutisvuodossa kun ohjelmassa ollut vieras otti niinistön ja haukion ikäeron puheeksi. Kapteeni Jari Tervo lohkaisi "Haukio harrastaa Antiikkia" xD

        Tervo on tyypillinen suomalainen täyskateellinen läski, jolla flaksi ei enää käy.


    • Miten se on?

      Monesti nuoret naiset hakevat vanhemmista miehistä isän korvikkeita. Nuoret naiset eivät osaa elää itsenäisesti ja haluavat itselleen elättäjän eli "iskän"... Kyllähän se on naisesta mukavaa kun mies ostaa kaikenlaista kivaa ja antaa naisen halutessa munaa! Kyseessä on oikeastaan enemmänkin taloudellinen kauppa kuin mikään rakkaussuhde. Mutta ihan ok, jokainen tehköön kuten parhaaksi näkee! En minä tuomitse.

      Nuorilla miehillä on usein juuri noiden asioiden vuoksi huonot mahdollisuudet naisiin. He eivät voi antaa naisille ns.seksuaalista isäsuhdetta nuoren ikänsä vuoksi.

      • lifemocker

        huorata voi monella tavalla..


      • 7+20
        lifemocker kirjoitti:

        huorata voi monella tavalla..

        Ihmisellä on oikeus haluta ja pyrkiä kohti hyvää elämää. Naisen leimaaminen huxraksi on kykenemättömän ja menestymättömän miehen turhautumista. Naisella on täysi oikeus valita puolisonsa niin, että hän voi antaa perillisilleen turvallisen ja taatun elämän.

        Vanha sananlasku sanoo, että kaikki naiset ovat huxria, vain laskutustapa vaihtelee. Se ei ole väärin. Se on ihan oikein. Niin naisen kuuluukin elää.Vain tyhmä ja perillisiään ajattelematon nainen valitsee luuserin.

        Ihan samoin miehen kuuluu elää etsien loputtomasti naaraita hedelmöitettäväksi. Sitä paremmin onnistuu elämässä, mitä enemmän saa siemeniään istuttaa.

        Mitä se elämänlaatu on ellei sitä, että arki sujuu hyvin ja että silloin tällöin kokee jotain vähän suurempaa? Kokeneempi mies osaa tämän kaiken jo. Nuori mies kuvittelee omia harhojaan ja odottaa, että nainen rakastaa kuin äiti aikanaan - ehdoitta. Illuusiota ja itsepetosta!


      • lifemocker
        7+20 kirjoitti:

        Ihmisellä on oikeus haluta ja pyrkiä kohti hyvää elämää. Naisen leimaaminen huxraksi on kykenemättömän ja menestymättömän miehen turhautumista. Naisella on täysi oikeus valita puolisonsa niin, että hän voi antaa perillisilleen turvallisen ja taatun elämän.

        Vanha sananlasku sanoo, että kaikki naiset ovat huxria, vain laskutustapa vaihtelee. Se ei ole väärin. Se on ihan oikein. Niin naisen kuuluukin elää.Vain tyhmä ja perillisiään ajattelematon nainen valitsee luuserin.

        Ihan samoin miehen kuuluu elää etsien loputtomasti naaraita hedelmöitettäväksi. Sitä paremmin onnistuu elämässä, mitä enemmän saa siemeniään istuttaa.

        Mitä se elämänlaatu on ellei sitä, että arki sujuu hyvin ja että silloin tällöin kokee jotain vähän suurempaa? Kokeneempi mies osaa tämän kaiken jo. Nuori mies kuvittelee omia harhojaan ja odottaa, että nainen rakastaa kuin äiti aikanaan - ehdoitta. Illuusiota ja itsepetosta!

        kyllä mä vaan lasken senkin huoraamiseksi, jos nainen yökerhossa antaa miehen ostaa hänelle drinkkejä - myy seuraansa


      • 17+4
        lifemocker kirjoitti:

        kyllä mä vaan lasken senkin huoraamiseksi, jos nainen yökerhossa antaa miehen ostaa hänelle drinkkejä - myy seuraansa

        Elämänpilkkaaja, kysyhän itseltäsi, miksi nainen valitsisi sinut?


      • lifemocker
        17+4 kirjoitti:

        Elämänpilkkaaja, kysyhän itseltäsi, miksi nainen valitsisi sinut?

        mitenniin valitSISI kun minulla on jo nainen?! :D


      • vanha stoori
        lifemocker kirjoitti:

        mitenniin valitSISI kun minulla on jo nainen?! :D

        Todistaa hyvin sen että naiset rakastuvat renttuihin!


      • lifemocker
        vanha stoori kirjoitti:

        Todistaa hyvin sen että naiset rakastuvat renttuihin!

        huomaa kyllä että sä olet puutteessa kun kateellinen täysin tuntemattomalle ihmiselle :D


      • 17+4
        lifemocker kirjoitti:

        mitenniin valitSISI kun minulla on jo nainen?! :D

        Kyllä sinä tajusit mitä tarkoitin. Jos et, niin kuvittele, että sinulla ei olisi naista ja sitten joku nainen katselisi sinua ja miettisi: "Miksi ottaisin tuon?"


      • lifemocker
        17+4 kirjoitti:

        Kyllä sinä tajusit mitä tarkoitin. Jos et, niin kuvittele, että sinulla ei olisi naista ja sitten joku nainen katselisi sinua ja miettisi: "Miksi ottaisin tuon?"

        ei mussa mitn vikaa ole ;)


      • 17+4
        lifemocker kirjoitti:

        ei mussa mitn vikaa ole ;)

        Ei varmaan olekaan, mutta siinä missä nainen on miehelle huumetta ja mies menee sekaisin naisesta, nainen ajattelee aina hieman rationaalisemmin. Tietysti hetken ajan voi olla huumaa, mutta arki tulee naiselle nopeasti. Kun huuma on ohi arjen toimivuus ratkaisee. Mitä enemmän mies voi tarjota, sitä toimivampi naisen arki on. Nainen tietää tämän alusta saakka sisimmissään ja siksi nainen suosii menestystä ja vaurautta ja sitä, että elämässä on jo kertynyt jotain. Ei se ole väärin eikä tyhmää. Päinvastoin se on vastuullista ja oikein.

        Miesten rakkauden malli tulee äidiltä. Äidin rakkaus on ehdotonta. Tyttökin oppii äidiltään, mutta naisen miehen malli tulee isältä. Isä pitää huolen perheestä ja on vakaa kuin kallio. Ja sitä mallia nainen hakee sitten vastaisuudessakin. Mies raukka kuvittelee, että naisen rakkaus on myös ehdotonta, olihan äitikin sellainen – vaan niin se ei mene. Miehen ensisijainen tehtävä on levittää siemeniä ja naisen ensisijainen tehtävä on huolehtia lapsista. Niinpä nainen on miehelle parasta huumetta ja naisen täyttymys tulee lapsista.

        Meillä opetetaan länsimaalais-juutalais-kristittyä rakkaudenkuvaa ja typeryydessämme kuvittelemme sen olevan totta ja universiaalia. Se ei ole kumpaakaan. Olemme vain merkityksettömiä aluksia, jotka siirtävät geeniperintöiä eteenpäin.

        Ei ole rakkautta. On vain illuusio siitä.


      • Surtur
        17+4 kirjoitti:

        Ei varmaan olekaan, mutta siinä missä nainen on miehelle huumetta ja mies menee sekaisin naisesta, nainen ajattelee aina hieman rationaalisemmin. Tietysti hetken ajan voi olla huumaa, mutta arki tulee naiselle nopeasti. Kun huuma on ohi arjen toimivuus ratkaisee. Mitä enemmän mies voi tarjota, sitä toimivampi naisen arki on. Nainen tietää tämän alusta saakka sisimmissään ja siksi nainen suosii menestystä ja vaurautta ja sitä, että elämässä on jo kertynyt jotain. Ei se ole väärin eikä tyhmää. Päinvastoin se on vastuullista ja oikein.

        Miesten rakkauden malli tulee äidiltä. Äidin rakkaus on ehdotonta. Tyttökin oppii äidiltään, mutta naisen miehen malli tulee isältä. Isä pitää huolen perheestä ja on vakaa kuin kallio. Ja sitä mallia nainen hakee sitten vastaisuudessakin. Mies raukka kuvittelee, että naisen rakkaus on myös ehdotonta, olihan äitikin sellainen – vaan niin se ei mene. Miehen ensisijainen tehtävä on levittää siemeniä ja naisen ensisijainen tehtävä on huolehtia lapsista. Niinpä nainen on miehelle parasta huumetta ja naisen täyttymys tulee lapsista.

        Meillä opetetaan länsimaalais-juutalais-kristittyä rakkaudenkuvaa ja typeryydessämme kuvittelemme sen olevan totta ja universiaalia. Se ei ole kumpaakaan. Olemme vain merkityksettömiä aluksia, jotka siirtävät geeniperintöiä eteenpäin.

        Ei ole rakkautta. On vain illuusio siitä.

        Tarkastele elämääsi taaksepäin.
        Oletko onnellisempi ihmisenä kun olet omaksunut aktiivisnihilistisen elämänasenteen ? Kuin että olisit kasvanut aikuiseksi ja hyväksynyt elämän vajavaisuuden ?

        Ja uskaltanut avautua elämälle ja sen kaikille repiville voimille ?
        Kuten rakkaudelle ...


      • 17+4
        Surtur kirjoitti:

        Tarkastele elämääsi taaksepäin.
        Oletko onnellisempi ihmisenä kun olet omaksunut aktiivisnihilistisen elämänasenteen ? Kuin että olisit kasvanut aikuiseksi ja hyväksynyt elämän vajavaisuuden ?

        Ja uskaltanut avautua elämälle ja sen kaikille repiville voimille ?
        Kuten rakkaudelle ...

        :))))

        Ihanaa naiviutta.


    • Luonnotonta

      Olen 40 vuotias nainen. Minuun ihastui työkaverini, joka on vanhempi kuin isäni. Ällöttää, että olet jollekin vanhalle käppänälle ihastuksen kohde. Puistattaa ajatuskin, että sänkyyn menisin itseäni 20 vuotta vanhemman miehen kanssa. Saati parisuhdetta sellaisen kanssa. Yöks! En todellakaan haluaisi iltaisin käpertyä melkein eläkeikäisen kainaloon tai kulkea missään kaduilla sellaisen kanssa. Luulisivat vielä isäkseni... Yököttää ajatuksenakin tuollaiset suuren ikäeron omaavat parit.

      • M50N29

        Luonnollista on se, että parinvalinta tapahtuu kilpailun kautta. Naaras valitsee itselleen parhaan kumppanin. Huomaa, että geeniperimä ei muutu iän kautta, joten uroksen ikä ei ole geeniperimän kannalta olennainen.

        Geeniperimän lisäksi naaras valitsee uroksen sen perusteella, miten turvalliseksi naaras tulevaisuutensa ja perillistensä tulevaisuuden näkee kyseisen uroksen kanssa.

        Yli 40-vuotias nainen on käytännössä jo tästä kilpailusta ulkona, koska ei voi saada lapsia (toki voi hyvällä säkällä, sanotaan sitten vaikka 50-vuotias). Ikänaisen suhde pitääkin perustua johonkin muuhun kuin lisääntymiseen. Mutta vanhempikin mies katsoo naista nimenomaan seksuaalisen vetovoiman perusteella.

        40-vuotias jätetty nainen ei ole kovin haluttua treffimarkkinoilla. Ulknäkö on toki kovin ratkaiseva. 40-vuotias menestynyt mies saa aika helposti nuortakin seuraa jopa pidempiaikaiseen suhteeseen, mutta naisella vastaava tilanne tuskin kestää kovin kauaa. Elämä on julmaa ja ikääntyminen on mielestäni naiselle paljon rankempi kuin miehelle.

        Perusongelma lienee se, että naisessa kauneus ja seksikkyys on niin tärkeä arvo miehen(kin) silmissä. Miehessä puhutaan ennemmin karismasta kuin kauneudesta tai komeudesta. Rumakin menestynyt mies on naisen silmissä seksikäs. Tuskin kukaan väittää Hjallista komeaksi, mutta menestynyt hän on, varsinkin naismaailmassa. Ja hänellä on ollut myös superkaunottaria, jotka ovat menestyneet omilla avuillaankin – ei siis mitään onnenonkijoita.

        Yksi asia, joka sinun, nimerkki "Luonnotonta", pitäis huomata, on että yleistäminen on aina vaarallista. 60- vuotias voi olla parhaimmillaan kuin 40-vuotias ja huonoimmillaan kun 80-vuotias. Joku kuolee 55-vuotiaana ja toinen 95-vuotiaana. Ihmiset ovat yksilöitä ja heitä kohdella myös sellaisina eikä yleistää.


      • Ei se vanhuus
        M50N29 kirjoitti:

        Luonnollista on se, että parinvalinta tapahtuu kilpailun kautta. Naaras valitsee itselleen parhaan kumppanin. Huomaa, että geeniperimä ei muutu iän kautta, joten uroksen ikä ei ole geeniperimän kannalta olennainen.

        Geeniperimän lisäksi naaras valitsee uroksen sen perusteella, miten turvalliseksi naaras tulevaisuutensa ja perillistensä tulevaisuuden näkee kyseisen uroksen kanssa.

        Yli 40-vuotias nainen on käytännössä jo tästä kilpailusta ulkona, koska ei voi saada lapsia (toki voi hyvällä säkällä, sanotaan sitten vaikka 50-vuotias). Ikänaisen suhde pitääkin perustua johonkin muuhun kuin lisääntymiseen. Mutta vanhempikin mies katsoo naista nimenomaan seksuaalisen vetovoiman perusteella.

        40-vuotias jätetty nainen ei ole kovin haluttua treffimarkkinoilla. Ulknäkö on toki kovin ratkaiseva. 40-vuotias menestynyt mies saa aika helposti nuortakin seuraa jopa pidempiaikaiseen suhteeseen, mutta naisella vastaava tilanne tuskin kestää kovin kauaa. Elämä on julmaa ja ikääntyminen on mielestäni naiselle paljon rankempi kuin miehelle.

        Perusongelma lienee se, että naisessa kauneus ja seksikkyys on niin tärkeä arvo miehen(kin) silmissä. Miehessä puhutaan ennemmin karismasta kuin kauneudesta tai komeudesta. Rumakin menestynyt mies on naisen silmissä seksikäs. Tuskin kukaan väittää Hjallista komeaksi, mutta menestynyt hän on, varsinkin naismaailmassa. Ja hänellä on ollut myös superkaunottaria, jotka ovat menestyneet omilla avuillaankin – ei siis mitään onnenonkijoita.

        Yksi asia, joka sinun, nimerkki "Luonnotonta", pitäis huomata, on että yleistäminen on aina vaarallista. 60- vuotias voi olla parhaimmillaan kuin 40-vuotias ja huonoimmillaan kun 80-vuotias. Joku kuolee 55-vuotiaana ja toinen 95-vuotiaana. Ihmiset ovat yksilöitä ja heitä kohdella myös sellaisina eikä yleistää.

        Yksi syy sille miksi naiset vaikuttavat nykyään haluavan vanhempia, noin 40-50 vuotiaita miehiä, on se että ihmisten elinikä on pidentynyt ja miehetkin pysyvät terveinä ja elinvoimaisempina kauemmin. Oikeastaan termi "vanhempi mies" on virheellinen koska se viittaa elinvoiman loppumiseen ja rapistumiseen mikä ei monella 40-50-vuotiaalla miehellä vielä näy. Nykyään terveesti elävä mies voi olla fyysisestikin hyvässä kunnossa vielä 70-vuotiaanakin! Kun elinikä pitenee, on ihminen myös seksuaalisesti aktiivinen ja vetovoimainen kauemmin. Ja vetovoimaa lisää myös iän tuoma vakaus ja taloudelliset asiat.

        Mutta sama pätee kyllä mielestä yhä useammin myös naisiin. Sanoisin että monet yli 40-vuotiaat naiset ovat hyvinkin viehättäviä ja seksikkäitä. Itse olen siis nuori mies.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe