Medialuotsi pakkomyynti

Yrittäjä Tre

Tulipa mielenkiintoinen puhelu aamulla Medialuotsilta. Puhelin myyjä myi jotakin Googlen palvelua kai. Missään vaiheessa en sanonut että tilaisin jotakin tai mitään sinne päinkään. Puhelin lopussa vain kuului että lasku tulee perässä. Mikä helvetin lasku en edes tilannut mitään. Puhelin myyjä puhu siihen malliin että en edes saanut puheen vuoroa missään vaiheessa.

Onko nyt ymmärrettävä niin että ei edes tarvitse tilata mitään niin saa laskuttaa. Ja asiakkaalle ei edes anneta suun vuoroa.

Voiko tällainen olla laillista touhua?

Ja onko muilla tällaisesta kokemusta?

Eikä ole ensimmäinen kerta kun Media luotsin kanssa tällaisesta tapellee.

37

5616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uuuoiuiouiuiuhjkhkj

      Reklamoi, jos lasku tulee.

      Kaikkihan nämä verkkonäkyvyyttä myyvät firmat ovat huijareita.

      • Kode K

        Huijauksen makua koko firman toiminta myös Werkkoyhtiö Vilperillä. Ne yrittää myydä sanomalla, että "verkkonäkyvyyttä myyvät firmat ovat huijareita. " Mutta heillä on sitten kotisivut ja google. Törkeät kuukausihinnat, ylihintasta ja pakotetaan ostamaan heti. Sivut pitäisi ostaa puhelimessa ja maksaa ennen näkemistä kokonaan!


    • Yrittäjä Tre

      Ja juttu jatkuu vielä toisen puhelun johdosta. Soitin Medialuotsiin että en ole tilannut mitään ja ”tilaus” saatiin peruttua suhteellisen helposti.

      Eikä mennyt pitkään kun sama puhelinmyyjä soittaa ja sanoo että kyllä tämä oli selvä tilaus heidän mielestä. Että ei asiassa ole mitään epäselvää. Sain sellaisen kuvan asiasta että tämä on heidän käytäntö miten pakko myydään.

    • Yrittäjä -86

      Aivan samanlaisia kokemuksia itsellänikin. Tosin sain helposti peruttua "tehdyn tilauksen" ilmoittamalla asiakaspalveluun ja vahvistus peruutuksesta tuli pyytämällä myös sähköpostiin. Myyjä tosin soitti vartin päästä uudelleen ja yritti edelleen pakkomyydä, mutten silläkään kertaa mitään tilannut, enkä laskuakaan ole saanut. Harhaanjohtavaa silti sanon minä, mutta valitettavasti tuntuu olevan "tarpeeksi laillista".

      http://www.cylex.fi/yritys/medialuotsi-oy-10786266.html

      Kaiken lisäksi kyseistä firmaa koskevat keskustelut aina poistetaan tältä keskustelupalstalta syystä tai toisesta.

    • Jorma Ovaskainen

      Pakko itse ottaa kantaa tähän keskusteluun. Kyllä yrittäjillekin pitäisi olla jonkinlaiset testit ja kokeet pakollisia, ennenkuin voi perustaa yrityksen. Olen jo vuosia seurannut, kuinka yrittäjät tulevat valittamaan tänne, kun heitä kohtaan on toimittu väärin. Jos joku saa omasta mielestään turhan laskun, mitä silloin kannatta tehdä? Ottaa yhteyttä laskun lähettäjään? Jos tämä ei auta laskun mitätöimisessä, niin yhteys poliisiin? Mutta ei, kun tullaan itkemään Suomi24-keskusteluun nimimerkillä. Kannattaa myös muistaa se, mitä täälläkin huutelee. Huijareiksi haukkuminen on yritystoiminnan mustamaalaamista ja parhaassa tapauksessa olet itse oikeudessa syytettyjen penkillä, tämän turhan laskun lähettäjän sijaan.

      • jihou

        Minä ymmärrän myös sinua Jorma. Mutta nuoremmille, ketkä ovat kasvaneet netin aikakaudella tämä on luonnollinen osa elämää. Täältä saat tukea vertaisiltasi ja esim tässä tapauksessa, vahvistuksen siitä että em. firma on ilmeiseti aika mätä myyntiorganisaationsa osalta.
        Eiköhän kaikki osaa noi reklamoinnit yms. Aika olennainen osa yrittäjyyttä, sillä välillä tapahtuu ihan virheitäkin laskutuksessa.

        Kiitos vaan AP:lle, osaan tästä lähtien lyödä välittömästi luurin korvaan kun joku soittaa tuosta lafkasta.


      • Jormalle-vastaus

        Vaikka viesteistä on yli kolme vuotta, niin yritystoiminnassa 3v on kuin pieni henkäys. Medialuotsi soittelee edelleen puheluita ainakin tännepäin.

        Mikäli olet Jorma vielä linjoilla, niin kertoisitko mitä testit pitäisi sisällä? Yrittämisessä on se hienoa, että jos et tarvitse valtion puolesta lupaa (esim. taksitoiminta, lääkäri) saat harjoittaa toimintaa vapaasti perustamalla yrityksen. Tämä on huippua esimerkiksi silloin kun kukaan ei halua palkata sinua ja huomaat kumminkin tekemättömät työt niin voit omalla osaamisella täyttää markkinoilla olevan aukon. Tämä tuo myös yrittäjiä yhteen ja tasavertaistaa yrittäjiä. Kukaan ei estä sinua Jorma lähtemään yrittämään ja tekemään sitä mikä on mielipuuhaasi ja mahdollisesti myös rahastamaan sillä.

        Tämän takia en myöskään näe oikein järkeä millekkään testille, että missä testattaisiin kelpuutusta itse yrittäjäksi sopimista. Omalta osalta voin kertoa, että starttirahan puitteissa kannustus oli luokkaa 'liian kova kilpailu - ei mahdollista', enkä saanut, joten olisin varmaan reputtanut myös testit ja kokeetkin yrittämiseen liittyen. Useamman vuoden olen jo saanut rahaa yrityksestäni ja tulen nykyään myös sillä toimeen. Hieno kannustus eikö?

        Poliisille saa kyllä soittaa asiasta, jos jokin asia jurppii pahasti, mutta arvaappa mitä virkavalta sanoo tuommoisessa? Arvaa mitä virkavalta sanoo myös, jos jokin yritys ei maksa lähetteämääsi laskua (vaikka olisi aiheellinen)? Ehkä arvasit oikein, vastaus on kumminkin, että niitä ei kiinnosta. Jos olet saanut aiheettoman laskun ja sinua uhkaa perintätoimisto, niin voit hakea lakiapua, keneltä, no lakimieheltä, ja arvaappa kuka maksaa viulut ennen kuin keissi on käyty kokonaan läpi. Ja senkin jälkeen jos et voita juttua. Jos taas itse olet lähettänyt laskut eikä sitä makseta niin voit laittaa perintätoimiston asialle, mutta tuskin saat rahojasi takaisin. Mitä tekee poliisi?

        Jos sinulla Jorma on yritys jonka toiminta kestää päivänvalon, niin virheellinen lasku on peruutettavissa (hyvityslasku/hylkääminen) eikä aiheuta sen enempää keskustelua, mutta taas jos yritys haluaa pitää siitä kiinni ja on edelleen aiheeton niin se voi aiheuttaa 'rypyn rakkaudessa' eli keskustelua palstoilla. Tällöin myös on ihan aiheellista käydä julkista keskustelua, jos joku toimii eettisiä sääntöjä vastaan.

        Itse olen yritystoiminnassa - yrittäjänä - pystynyt peruutamaan monia tuotteita, jotka on tilattu väärin, mutta olen huomannut virheet, jos olen tilannut väärin olen hakannut päätä seinään ja taas jos yritys on valmistanut virheellisesti on minulle tehty uusi tuote. Yhtäkään näistä firmoista en ole haukkunut julkisesti (koska ei ole ollut aihetta). En tosin ole kehunutkaan, mutta kun yritys/yritykset on tulleet puheeksi niin lämpimään sävyyn olen halunnut niistä kertoa (lähipiiri voi tietää ehkä negatiivisiakin puolia).

        Yrittäminen on hauskaa, mutta palkolliset näkevät helposti yrittämisen ihme kummajaisena, johon itsekin lukeuduin ennen kuin ryhdyin yrittäjäksi. En ole katunut yrittäjäksi ryhtymistä. Palkolliseksi menen vasta kun on pakko.


    • joopajoo..

      Kyynel. Tottakai myyjä soittaa perään jos peruutat tilauksen, mitä sitten. Olkaa siellä fonectalla ja maksakaa ittenne kipeeks ni ei tarvii porata täällä.. =D

      • ...

        Fonectan sama palvelu on 4 kertaa halvempi kuin medialuotsin ja näkyvyyttä saa huomattavasti paremmin...
        Myös sopimuksen purkuun annetaan 14 arkipäivää ja kaikki toimitetaan sähköpostitse (ei niinkuin medialuotsilla etanapostilla jolloin peruutusoikeus on jo mennyt umpeen kun toimitusvahvistus kotiin saapuu) Huijauksen makua koko firman toiminta.


      • Vilperi huijaa
        ... kirjoitti:

        Fonectan sama palvelu on 4 kertaa halvempi kuin medialuotsin ja näkyvyyttä saa huomattavasti paremmin...
        Myös sopimuksen purkuun annetaan 14 arkipäivää ja kaikki toimitetaan sähköpostitse (ei niinkuin medialuotsilla etanapostilla jolloin peruutusoikeus on jo mennyt umpeen kun toimitusvahvistus kotiin saapuu) Huijauksen makua koko firman toiminta.

        Huijauksen makua koko firman toiminta myös Werkkoyhtiö Vilperillä. Kovalla pakkkomyynnillä koitettiin kaupata ja törkeitä kuukausihintoja. Heti luuria korvaan ja varoittakaa muillekin!


    • Jorma Ovaskainen

      @jihou. Nyt täytyy kysyä sinulta, että oletko itse asioinut kys. yrityksen kanssa, vai perustatko mielipiteesi Suomi24-kirjoituksille? Sanot kuitenkin, että tämän takia osaat lyödä luurin korvaan, jos Medialuotsilta soitetaan.

      Kukaan ei voisi tässä maailmassa ostaa mitään keltään, jos aina kuulopuheiden mukaan tekisi päätökset. Kuinkahan paljon Elisa, Citymarket, Gigantti, Verkkokauppa ja tuhannet muut ovat saaneet palautetta "huonosti sujuneista" kaupoista.

      Ja ei, en työskentele Medialuotsissa, Fonectassa tai edes samalla alalla. Mutta alkaa vaan huvittamaan nämä "asiantuntijoiden" kommentit. Aurinkoista kevättä kaikille joka tapauksessa.

    • huijattu yrittäjä

      Minullekin kävi ihan samalla tavalla kuin sinulle Yrittäjä Tre

    • AliHassan

      Huijattu yrittäjä. Tarvitsetko Nessua?

      • ratia69

        Yritäjät "itkevät" siitä yksinkertaisesta syystä, että heillä EI ole (käsittääkseni) MITÄÄN peruutussuojaa näissä puhelin-/nettikaupoissa. Se on ihan lakisääteinen juttu, että puhelinsopimus on sitova eikä mitään 14 päivän peruutus-/palautusoikeutta ole. Kertokaa ihmeessä, jos olen väärässä!


    • Luuri korvaan heti

      Olen tällä viikolla lyönut luurin saman tien korvaan kolmella suomenkieliselle puhelinmyyjälle ja kahdelle englantia puhuvalle puhelinmyyjälle.

      Suomalaiset puhelinmyyjät alkavat usein "kartoittamaan" yrityksemme tilannetta. Elu kyselemään vaikka nykyisten puhelinliittymien, lehtimainonnan tai vakuutuksien tms. osalta. Luuri lentää kartoittajille korvaan heti.

      Ulkomaiset myyjät ovat brittiläisen kohteliaita teitittelijöitä ja Mr / Miss etuliitteitä käytetään toistuvasti. Siinä vaiheessa kun ensimmäisen kerran kuulen UK-selostuksesta sanan "investment" tai "stocks", niin siinä vaiheessa punainen luurinkuva saa heti peukaloa.

    • kukas tietais

      Mitäköhän tämä palvelu tarkkaa ottaen pitää sisällään ?

      Hakusanoja ja karttapalvelun ?

    • puolukkapiimä

      HUIJAREITA!!!!!!! Lähettävät laskuja ja uhkailevat äänittäneensä puhelut sloganilla ymmärrät varmaan ja todellakin soittavat perään HETI kun olet saanut peruttua tilausvahvistuksen jonka MUKA on sopinut, soitettuaan vaihteeseen ja puhuttuaan "jonkun" kanssa. Suomi on pullollaan näitä huijari firmoja, olkaa tarkkoina!

    • medialuotsaaja

      Medialuotsi myy esim kotisivut mobiilioptimoinnit sivuille, googlen hakukoneoptimoinnin, toteuttaa Facebook mainontakampanjat jne..

      Kyllä sieltä saa mitä haluaakin ja ihan toimivaa markkinointia, ei ole pelkkä pistetään nimi luetteloon ja laskutetaan 200€ tyylisestä kusetuksesta niinkuin yleensä.

      Kyllä, sukulaisia töissä medialuotsissa joten en ole sen ihmeemmin puolueeton puolustamaan muuta kuin sitä että tiedän sukulaisellani olevan korkea moraali eikä kuseta asiakkaitaan.


      Ihan medialuotsiin liittymättä tosin täytyy todeta että 90% suomen yrittäjistä on niiiin idiootteja että ne eivät ymmärrä yhtään mitään internetistä, markkinoinnista tai siitä mitä tämänkaltaiset firmat heille tarjoavat, he ovat jääneet siihen 70 luvun moodiin että aina on näin tehty ja asiakkaat tulee puskaradion välityksellä, muutaman vuoden päästä konkurssi ja ihmetellään miksi näin kävi.
      Joten on hyvinkin todennäköistä että tuonkaltaiset yrittäjät ovat mediatalojen kanssa vähän sormi perseessä ja luulevat tulevansa kusetetuiksi kun eivät vaan tajua mistään mitään.

      • fggfgdfgfdgf

        Ilmeisesti tuolla asenteella olet itsekin töissä jossain huijarifirmassa.


      • medialuotsaaja
        fggfgdfgfdgf kirjoitti:

        Ilmeisesti tuolla asenteella olet itsekin töissä jossain huijarifirmassa.

        NSN:llä ... kusetan ihmisiä kodailemalla kännyverkkoja.


      • ratia69

        Huijaus tuli kyllä itselläni lähinnä mieleen, kun myivät Google yrityskorttinäkyvyyttä tunnuksinen 290 euroa alv, tunnuksilla, joilla saa sitten "hallinoida itse yritystietojaan". Saman palvelun saa, kun menee klikkaamaan omaan geneeriseen yrityskorttiin ja tilaa sitä kautta ILMAISET tunnukset. Aika kallista palvelua on lähettää nuo tunnukset, ettei tarvitse itse sitä klikata... Onkohan edes laillista myydä tuollaista palvelua?


    • pikkuyrittäjä

      Kysehän on ihan siitä, että nettinäkyvyyttä myyvät firmat ottavat yrityksen tiedot toiselta nettitoimijalta, eli kopioivat tiedot ja laittavat ne ekan vuoden ilmaiseksi.
      Seuraavana vuonna soitetaan ja kerrotaan, että päivitetään teidän yrityksenne tiedot. Siis aivan kuin asiakas-suhde olisi olemassa. Hinnasta ei puhuta mitään, ellei yrittäjä hoksaa kysyä.
      Nyt juoni on jo tuttu monellekin yrittäjälle, joko toisten tai omasta kokemuksesta.
      Tämä sama kaava toistuu jatkuvasti.
      Jos menet ja henkäset jotain myönteistä, sulle parahtää lasku sellaisesta sopimuksesta, jota et edes hoksannut tehneeksi.
      Sitä ei peruta normaalilla puheella, vaan uhkaillaan perintätoimistolla.
      Puhelu on kuulemma nauhoitettu mutta kun pyydät soittamaan nauhan sinulle, sitä ei voi purkaa puhelimitse.
      Huijausta kaikki tyynni.
      Jos puhelu nauhoitetaan siitä on puhelun kuluessa, mieluiten alussa, ilmoitettava vastapuolelle.
      Nauhoitus täytyy tehdä sellaisella tekniikalla, että se voidaan "asiakkaan" niin vaatiessa soittaa puhelimeen.

      Kaiken huippu on se, että eräällä toimijalla on useita aputoiminimiä, jotka tekevät kaikki samaa bisnestä.

      Kun googletan oman, pikku firmani, esiinnyn kahdenkymmenen eri toimijan sivuilla. Maksullisen sopimuksen olen tehnyt ainoastaan yhden firman kanssa.

      Että se siitä tarpeellisesta näkyvyydestä....

      • medialuotsaaja

        Puhut nyt näistä fonectan kaltaisista nettipuhelinluetteloista.
        Ne on täysin kusetusta, Medialuotsi ja monet muut ei esim tuollaista harrasta. Ne tekee nettisivuja sekä mainoskampanjoita.

        Kun teette sopparia esim hakukoneoptimoinnista, facebook mainonnasta jne.. jonkun firman kanssa, niin tottakai teidän pitää esim google analyticsillä seurata PALJONKO se trafiikki nousee sivuillanne. Jos ei nouse kampanja ei ole kannattava ja sitä ei kannata jatkaa.

        Mutta kuten jo aiemmin totesin, 90% suomen yrittäjistä on huuli pyöreänä kun mainitseekin internetin, google analyticseistä tai hakukoneoptimoinneista puhumattakaan. Ei se että on yrittäjä tarkoita sitä että saisi olla paikalleen jämähtänyt muumio.


      • Media osajaa

        Mitä useammalla sivulla sinun pikku firmasi esiintyy, sitä parempi se on hakukoneiden kannalta. Google tutkii miten monta sivustoa linkittää kotisivuihisi muilta sivuilta. Tämä tehdään hakukoneoptimoinnin kannalta, ei sen takia, että sinulla olisi tiedot jossain toisessa luettelossa.

        Kukaan ei etsi hakukoneista tuotteita tai palveluita suoraan jonkin tietyn yrityksen perusteella. Esim. asun Espoossa ja etsin hääkakku -> Googlaan "hääkakku" ja ensimmäisenä vaihtoehtona luonnollisissa tuloksissa on Ullan Leipomo Tampereelta. Paikka jos muuten en olisi tietoinen. Backlinkkien osuus hakukoneoptimoinnissa on vain yksi osa-alue. Koko aiheesta voisi kirjoittaa kirjan.

        En ole medialuotsin palveluita itse käyttänyt, joten en osaa heidän toimintaansa mitään sanoa. Suosittelen kyllä kaikkien yrittäjien hieman tutustuvan digitaaliseen markkinointiin, niin tietävät edes jollain tasolla mitä ostavat. Tätä keskustelua lukiessa huomaa, ettei suurimmalla osalla ole mitään asiasta siitä mitä ostavat. Toki myyjänkin huonoutta, kun ei osannut sitä tarpeeksi hyvin selittää.


    • käytäntö

      Joo, pitäisihän yrittäjän olla valveutunut ja olla ajan hermolla. Ei se kuitenkaan aina niin hellpoa ja itsetäänselvää ole, että uusi yrittäjä tietäisi näistä asioista ainakaan heti yrityksen pystyyn pistäessään hirveästi. Yrityksen pyörittämisessä on aika paljon huomioitavaa, ja asioita mitkä on vaikea ennakoida ennen kun perustaa yrityksen. Mielestäni hieman julmaa tekstiä.

      Ei omien kokemuksien kirjoittamisella ja tämän päälle firman nimittäminen huijariksi ihan kovinkaan helposti ja todennäköisesti johda oikeustoimiin, vaikka tämän voisi jopa ajatella mahdollisesti täyttävän kunnianloukkauksen tunnusmerkistön. Oikeuslaitoksen olisivat melkoisen tukossa, nimettömänä kijoitettu viittaus firman olevan huijari johtaisi oikeustoimiin.

      • yrittääyrittää

        "Ei se kuitenkaan aina niin hellpoa ja itsetäänselvää ole, että uusi yrittäjä tietäisi näistä asioista ainakaan heti yrityksen pystyyn pistäessään hirveästi. Yrityksen pyörittämisessä on aika paljon huomioitavaa, ja asioita mitkä on vaikea ennakoida ennen kun perustaa yrityksen. Mielestäni hieman julmaa tekstiä."

        Eipä kannattaisi pistää yritystä pystyyn jos ei ole resursseja.
        Kyllä minun yrityskurssillani käytiin aika kattavasti läpi esim nettimainontaa ja opastettiin mistä saa lisää infoa.

        Yksityisyrittämisen pariin ajautuu ihmisiä joita ei itsensä sivistäminen niin kiinnosta, on periaatteessa täysin duunaripohjalta ihmistä joilla ei oikeasti ole kapasiteettia ymmärtää kaikkea sitä yrityksen pyörittämiseen tarvittavaa tietotaitoa.

        Toiselle palkkatyön tekeminen on miljoona kertaa helpomaa koittakaa ymmärtää.
        Sanoisin että jos haluat perustaa yrityksen, ole valmistautunut omaksumaan vähintään semmoset 500-1000 sivua uuttamateriaalia eri aloilta, riippuu vähän mitä pohjaosaamista on.

        Yrittäminen on pohjimmiltaan veristä kilpailua muiden lajitovereiden kanssa selviytymisestä, jos ei kiinnosta eikä nappaa olla parempi kun muut, ne paremmat tulevat ja käyttävät sinua hyväkseen, syövät sinut suihinsa ja lopputulemana on taas yksi konkurssi. voivoi.


    • Markku6

      @pikkuyrittäjä. Yritysten välisessä yhteydenpidossa ei tarvitse kertoa, jos puhelut tallennetaan. Tämä koskee vain kuluttajia. Myöskään missään ei lue, että millainen tallenne pitäisi olla. Otapas asioista selvää ennen kuin huutelet.

    • Tositoimi

      Toimikaa tosissanne. Ottakaa selville, missä sijaitsee yrityksen puhelinkeskus tai toimisto. Sitten vain lähin pyöräteline ja lasista läpi ja turpaan. Itku ei auta täällä, vaan toimikaa. Itse menin vuosia sitten yritykseen ja pyysin etukäteen vartijat paikalle, varmuuden vuoksi.

      • Lumikkin

        Juntti, näinhän se kannattaa toimia hei. Jos olet yrittäjä niin toivon mukaan en koskaan joudu käyttää sun palveluita!


    • Ei kusettajille

      Ihan mielenkiinnosta: Kuinka paljon Meialuotsin asiakkaana olette saaneet esim yrityksenne sivuille lisää kävijöitä, tai mahdollisesti myös myyntiä kasvatettua?

      • Millä-mittaat

        Erittäin vaikea mitata ellei jopa mahdoton. Helposti mainostaa useammassa paikassa ja sitten on nämä, jotka ovat nähneet astuvat kauppaan sisään, näkevät pakettiauton mainoksen, näkevät lehdessä mainoksen, kuulleet kaverilta yms.

        En ole Medialuotsin asiakas.


      • Ota-Selvää

        Moikka. Olet väärässä, "Millä-mittaat".
        Voit mitata helposti sivun kävijälukujen muutoksia vertaamalla eri verkkomarkkinointikamppanijoiden ajankohtaa. Esim. vertaamalla kävijämääriä ennen mainoskampanjan aloitusta ja sitten viikottain/kuukausittain kampanjan aloittamisen jälkeen.


      • En-suosittele6

        Myyjä puhui 300-600 kävijää/kk, jonka perusteella otin palvelun. Tuloksena n. 20 kävijää/kk.


      • koijausyritys
        En-suosittele6 kirjoitti:

        Myyjä puhui 300-600 kävijää/kk, jonka perusteella otin palvelun. Tuloksena n. 20 kävijää/kk.

        Ainahan ne valehtelevat hädissään.


      • Jjlehto

        Tuohon mielellään vastaan että riippuen sivustoissa missä mainokset näkyy esim bannerimainoksissa varsinkin niin klikki hinnat lähtee senteistä. Mitä enemmän kohdistetaan käyttäjille sen kalliimpaa mainoksen klikkaaminen on. Ja muistakaa loppupelissä kympillä ei kuuta saada;)


    • F1muullaEIoleMerkitystä

      mäpä luulen että Osaamattomin kaveri istuu helsingissä eikä tampereella ;)

    • Anonyymi

      Kuka tai mikä valvoo tätä toimintaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe