BNI?

Ruoppina

Hei

Kyselen onko kokemuksia BNI:stä? Kaveri joka on ollut alusta asti mukana (ehkä perustamassakin?) kovasti suosittelee, on kuulemma niin nousussa ja takaa lisää asiakkaita suositusten kautta. Olen yhden miehen yrityksen omistaja ja keskisuuressa kaupungissa ei tosiaan kaikkia tunne. Vähittäiskauppa alana. Olen kuullut että se on hintava se vuosimaksu, miten on saako "rahansa takaisin"? Vai meneekö tää kuten verkostomarkkinointi että "ylemmät" kerää kaikki hillot?

15

8818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfghjklöäkjh

      Ei hajuakaan mikä tuo edes on, mutta kirjoituksesi perusteella voin heti sanoa että kusetusta on. Kaikki sellainen mikä kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei ole totta. Maailmalla kehitellään koko ajan uusia verkostomarkkinointi / pyramiidikusetuksia siksi että hyväuskoisia hölmöjä maailmassa riittää. Se ei ole katoava luonnonvara.

      • KOkeillut

        Ehkä kannattaa itse kokea ennenkuin leimaaa kusetukseksi. Puskista huutelu on todella helppo laji.


    • humus2

      Voisin suositella. Käy pari kertaa vaikka tutustumassa. Siinä ei vielä tarvitse sitoutua ja näet mitä siellä tapahtuu ja ketkä ovat mukana.

    • czfsdewr

      Jätä väliin, ettei käy coun wincapitaa:n osallistuneille jotka saivat tuomion

    • 5+3

      Liettua on aina mukava maa.

      yst. terv. Googletus

    • Pankkiiri64

      Niin totaalista rahanhaaskausta kuin ikinä voi. Lasketaan että paljonko BNI tekee yrittäjille liikevaihtoa mutta kyllä ne on yrittäjät itse ketkä sen liikevaihdon tekee, ei kukaan muu.

      BNI:stä hyötyy lähinnä BNI joka kerää yli tonnin vuosimaksua hommasta.

      • Mirabeau

        Totta, pelkkää rahastusta...melkein tonni vuodessa, ja jo kolmen esteen/ poissaolon jälkeen potkaistaan pihalle!...rahojansa tuskin saa takaisin. Mihin mahtavat mennä ryhmän keräämät jäsenmaksut...sievoinen summa vuodessa?


    • pajukka

      Mun yritykselle on ollut hyväksi. 800,00 vuodessa on noin 67,00 per kuukausi. No saa sillä yhden pienen rivi-ilmoituksen lehteen ja se on kyllä hukkaan heitettyä rahaa. Onhan se asiakkaan helpompi tehdä ostopäätös jos joku joka tuntee yrittäjän on suosittelut palvelun tarjoajaa. Tulee myös tehtyä hommat entistäkin paremmin jotta ei tarvitse yrityskumppaneiden hävetä :)

    • adsasdasd

      Laskin että työaikaa menee matkoineen 3h per paltsu. Oma aika tuottaa vuoden tunneilla jaettuna suoraan 50 alv. per kaikki tunnit (ei vain tehokkaat), eli 50 paltsua vuodessa jäsenmaksua tekee noin 5000€.. Aika rahakkaat katteet vaatii ollakseen oikeasti järkevää, vaikka varmasti toki jonkin verran kauppaa tuokin.

    • Pekux

      2 vuodenkokemuksella: riippuu täysin minkälainen on oma business ja aktiivisuus. Jotkut tienaa hyvinja toiset taas ei hyödy mitään. Kannattaa ehdottomasti kokeillajos kiinnostaa. VierIlu maksaa noin kympin ja sillä saa aamiaisen tai lounaan samalla.

    • Captcha

      Tosi outoja lintuja. Vaikutti siltä että sama sisäpiiri yrittää epätoivoisella vimmalla esitellä jokaiselle uudelle osallistujalle hommaansa, eikä niitä varsinaisesti kiinnosta mitä sä teet. Homma menee siten, että siellä siis näitä "verkostoitujia" valmiina ja istutaan ison pöydn ääressä, syödään ja jokainen saa kertoa bisneksestään jotain. Jos vaikka olet it-alalla, niin tuolta löydät hierojaa ja kirjanpitäjää ja monia toimialojen edustajia, jotka jakavat vimmalla käyntikorttejaan. Sitten saat 30 sek (kellolla) kertoa kuka olet ja mitä teet, jonka jälkeen varsinaisten jäsenten oman toiminnan mainostus jatkuu. Joillekin tuo varmaan sopii, mutta mielestäni melkoista ajan hukkaa suhteessa siihen, että tuo vie matkat, odottelut ja muut mukaan lukien kuitenkin helposti minimissään sen 2 tuntia.

      • Anonyymi

        Vuoden mukana olleena palvelualan edustajana voin sanoa, että aikaa meni paljon ja rahaa tuli vähän. Liian ehdotonta ja kaavojen mukaan touhuilua ja viikottaisen kokoukset saman kaavan mukaan turhia. No, tyypillistä jenkkitouhua... Toki toimii varmaan joillekkin alasta riippuen ja kyllähän sitä kokoustaa voi vaikka joka päivä jos sillä tulee tuottoa.


    • Anonyymi

      Bni turku Tigers on ainakin totaalisten idioottien klubi. Varsinkin siellä huseeraavien entisten "ammattisotilaiden" puolesta.

      Täyttä huuhaata. Terve firma ei keksittyä boostia tarvitse.

      Terv kapula-pate

    • Anonyymi

      Joo. Larikka ja Uoti.
      Luoja meitä auttakoon.

    • Anonyymi

      Kunnon idiootteja. Buhahaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe