Buusteri = Mediapex Oy ja haastettu oikeuteen kaikki

Uskaltaako töihin

Tuonne ei enää uskalla duuniin mennä, voi jäädä palkat saamatta?

150

10914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persepuusteri

      prööt ja pruiiiiks

      • juhavaab6

        medialuotsi oy ostanu koko osakekannan. nyt samaa yhtiötä ilmeisesti ?


    • teleakentti

      Voisitko perustella väitteesi? Mihin epäilyksesi palkkojen saamatta jäämisestä perustuu? Onko faktoja vai louskutatko vain leukojasi?

      • antikapitalisti

        Ihan täysi farssi koko firma! Itse olin Kouvolan toimistolla ja 60% meni ennakonpidätykseen, koska työnantaja ei itse "tienyt" minkä vuoden verokortin vein. Kavereistani jokaista (5) on kusetettu kyseisessä firmassa! :)


      • voittajaaaaaa

        No te oottekin juuri tollasii luusereita jotka ei vaan osaa tehdä kauppoja. Meillä on tosi paljon noita luusereit töissä jotka vaa ei pärjää ja sitte haukkuu firmaa :D :D :D


      • Lääkärinäolisitjotöissä
        voittajaaaaaa kirjoitti:

        No te oottekin juuri tollasii luusereita jotka ei vaan osaa tehdä kauppoja. Meillä on tosi paljon noita luusereit töissä jotka vaa ei pärjää ja sitte haukkuu firmaa :D :D :D

        AI kuka on luuseri? Sä oot töissä puhelinmyyntifirmassa :DD et vissiin saanu kunnon töitä :DD


      • 0070
        antikapitalisti kirjoitti:

        Ihan täysi farssi koko firma! Itse olin Kouvolan toimistolla ja 60% meni ennakonpidätykseen, koska työnantaja ei itse "tienyt" minkä vuoden verokortin vein. Kavereistani jokaista (5) on kusetettu kyseisessä firmassa! :)

        se sun ennakonpidätyksesi ei jää sinne firmaan, jos sulta on liikaa pidätetty, saat sen seuraavana vuonna takaisin verottajalta, eikö ole kivempi saada veroja takaisin kuin maksaa, saat joulurahaa, rahan tarpeessahan sä olet aina


    • Mikäjuttu

      Mikäs firma tää on? Onko mediapex ja buusteri sama yritys?

    • tuituitui--

      on sama yritys enkä missään nimessä suosittele

    • rosollilisko

      Myös moni muu suuryritys on vaihtunut nimeään ja nimenvaihdon ei tarvitse perustua negatiivisuuteen, kuten niin pirun monella muulla alan yrityksellä syynä on konkurssi ja muut asiat. Nykyinen Buusteri Oy on entinen MediaPex Oy ja kaikki muutokset tähtäävät vain ja ainoastaan entistäkin suurempaan markkinajohtajan asemaan kaikilla mittareilla. Työntekijän viihtyvyys ja hyvinvointi ovat tärkeimpiä asioita. Yrityksessä panostetaan ja huolehditaan työntekijästä, mutta myös vaaditaan työntekemistä, hyvällä tavalla. Ottaa ihmiset selvää ennen kuin suollatte sontaa silmät ja suut täyteen. Hyvä duunipaikka!!!

      • 142412142142

        Loistava myyntipuhe mutta valitettavasti täynnä valheita.


      • Häirikköjä

        Kusettaa ja manipuloi ihmisiä. Nämä häirikköyritykset joutaa kuihtua. Epärehellisyys ja voiton tavattelu oksettaa.

        Puhelinterroria.


    • jees2

      mites nämä laittomat pakit.

      • Pyh

        Laittomat pakit?! Ei semmoisia ole olemassakaan.


    • jees2

      peruutukset mitkä vähennetään myyjän palkasta,liiketoimintariskit kuuluu yrittäjälle eli kaikki peruutusten ottamiset on laittomia.

    • jees2

      eli kaikki vaan palkka ja pakkilistat mukaan ja niiden kanssa työsuojelupiiriin.

    • Rouva1985

      Oon ollu enialla hommissa, eikä sielläkää myyjä saanu provikkaa jos asiakas ei hakenu tavaroita postista. Sama asia ja täysin laillista! Niin se on joka firmassa, ellei firma halua konkkaa tehä. Se ei oo hyvää bisnestä ;) Eli en tiiä miten noissa pikkupuljulehtimyynneissä, mut isoissa firmoissa homma menee just noin (Enia, Buusteri, Mediapex) ja se on täysin ok.

      • Ei liiketoimintariskiä saa siirtää työntekijälle. Palkka tulee todellakin maksaa tehdyistä tilauksista myöhemmät peruutukset eivät saa palkkaan vaikuttaa.

        Tätä sääntöä kyllä rikotaan aivan yleisesti, jopa suuret mediatalot tekevät sitä.


      • luotatko ?
        hullu_ukko kirjoitti:

        Ei liiketoimintariskiä saa siirtää työntekijälle. Palkka tulee todellakin maksaa tehdyistä tilauksista myöhemmät peruutukset eivät saa palkkaan vaikuttaa.

        Tätä sääntöä kyllä rikotaan aivan yleisesti, jopa suuret mediatalot tekevät sitä.

        Nää puljut vaan tuppaa lähettää laskuja tekemättömistä tilauksista joista
        sitten tehdään peruutuksia. Voihan sitä liksaa veivata maksimiin tehtailemalla
        tilauksia ja kun liksarahat tulee niin häivytään. Näinhän se toimii.


      • luotatko ? kirjoitti:

        Nää puljut vaan tuppaa lähettää laskuja tekemättömistä tilauksista joista
        sitten tehdään peruutuksia. Voihan sitä liksaa veivata maksimiin tehtailemalla
        tilauksia ja kun liksarahat tulee niin häivytään. Näinhän se toimii.

        No ei ilmapallotilauksia makseta enää kenellekään missään puhelinmyyntipuljussa.

        Kaikissa puhelinmyyntifirmoissa on nykyisin tallentavat soittojärjestelmät.

        Jos asiakas väittää ettei tilausta ole tehyt sen voi aina kuuntelulla tarkistaa.

        Tiedän, että asiakkaat valehtelevat paljonkin etteivät ole ostaneet mitään. Esimerkiksi meidän puulaakissa tällaisia reklamaatioita tulee jatkuvasti. Ne ovat tähän mennessä olleet kaikki aiheettomia yksikään myyjä ei ole meillä laittanut ilmapallotilausta menemään.

        Joten kyllä se vain näin nykyaikana on se palkka maksettava jokaisesta tehdystä tilauksesta koska lakikin sen vaatii ja kaikki voidaan jälkeenkinpäin tarkistaa.


    • jees2

      mahdolliset pakit tulee olla laskettuna valmiiksi palkkioon.menikö vaikeaksi.mistä näitä neroja riittää,onneksi on tuo työsuojelupiiri

    • jees2

      eipä taida nuokaan kestää työsuojelupiirissä

    • jees2

      semmonen firma joka ei pärjää rehellisesti joutaa kaatuakkin niin saadaan asiat kuntoon nuo pakit ja muut PYSYY framilla.tonne toiselle puolelle tulossa vinkkejä miten näiden kanssa pelataan ja myös paljastuksia

    • jees2

      ihmettelen suuresti tätä itku koska ei rehellisellä yhtiöllä ole mitään hätää jos työntekijä menee tili-ja pakkilistojen kanssa liittoon tai työsuojelupiiriin.eli mistä tämä itku taisi tulla eräille hätä

    • R.p1

      Suomessa vallitsee ns. Syyttömyysolettama, jonka vain käräjäoikeus voi kumota. Toisin sanoen ketään ei pidä solvata, tai saattaa joutua kunnianloukkauksesta itse syytetyksi. Mitä tuohon palkka-asiaan tulee, niin maksamattomat palkat voi viedä palkkaturvaan ja siellä menevät käsittelyyn. Päätös on sitten joko myönteinen tai kielteinen riippuen tapauksesta. Tämä siis vain siksi, ettei kukaan innostu herjan tielle

    • jees2

      edelleenkään en ole maininnut yhtään firmaa nimeltä nämä on yleisiä ohjeita ei ole minun vikani jos vedetään johtopäätöksiä..että uhkaulut voi jättää omaan arvoonsanimittäin näitä vähän odotinkin.eli hyvä yritys mutta...on teitä yrittäjiä

    • R.p1

      Olen itsekin samoilla linjoilla, että konnat kiikkiin. Omasta palkastaan kannattaa epäselvyyksien vuoksi pyytää selvitys, mikäli palkkakuitista ei asia ilmene. Työnantajanhan tulee selvittää työntekijälle palkka ja sen määräytymisperusteet (TSL 55/2001 2 luku 16 §). määräytymisperustehan voi olla se pakkilista ja palkkakuitti. pakkilistassa pitää olla pieleen menneen kaupan syy, kuten (14 vrkn peruutusoikeus, kuluttajansuojalaki). muutoinhan asia on siis selvä. Toinen tilanne on tuntipalkkainen myyjä, jonka työsopimuksessa saattaa lukea edellyttää tiettyä vähimmäistuntimäärää esim 30h/vko.

      En siis uhkaile ketään, sanon vain, että perättömyydet kannattaa pitää mahassaan nettikirjoittelunkin kanssa.

    • Terttu

      Meillä ainakin tehdään Buusteris joka kuukaudelle oma pistetavote ja päivä tavote mitä lähtee tavotteleen. Tavotelapulla pystyy myös seuraamaan omaa palkkaansa ja jos ei täsmää palkkakuitin kans saa vielä kuukausiraportin josta näkee kaupat, ei tilanneet, pakit etc. OLetko sä seurannu sen lapun avulla omaa tulosta? Mulla ainakin on palkat maksettu niin ku pitää ja heti jos palkois ollu jotain ni ne on selvitetty/ Hoidettu maksettu !!
      Mitkä ihmeen laittomat pakit?? Viittaan edelliseen kirjoittajaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa 14 päivän sisällä ostamansa tuote.
      Ota yhteys sun pomoon ja pyydä et saat sen selvityksen tähän tilanteeseen !!

    • huippumyyjä

      mites tuo TES

    • huustleri

      frendi buusterilla myyntipäälikkönä sanoi että joka palkkapäivänä hirveä reklamaatio puhelukierros, kuulema vanhemmatkin soittelevat ja itkevät palkasta

    • montako hakemusta?

      miten monta palkkaturvahakemusta tulee kuukaudessa?

    • R.p1

      Mikseivät itkisi? Palkkahan tulee maksaa sen erääntymispäivänä ja myöhästymispäiviltä työntekijällä on oikeus saada odotusajalta palkka, kuitenkin maksimissaan kuudelta päivältä. Palkkaturvahakemuksia voi samalle yritykselle hakea kolmesti ja enintään 15200 € edestä. Palkkaturvaan tuleet hakemukset jotka on maksettu, aiheuttavat yritykselle maksuhäiriömerkinnän velkomustuomion kautta.

    • PALKATTA JÄÄTTE :D

      mutta luottoluokkapa on AAA eli hakemukset EIVÄT MENE LÄPI! HA HA HA!

    • huippumyyjä

      aina vain väärin lasketut palkkanauhat liittoon tai työsuojelupiiriin niin kyllä he oppivat laskemaan oikein.on siinä sekin etu ettei tarvitse itse tapella niistä vaan voi keskittyä kunnolla työn tekoon tai työn hakuun.tai eihän alalla tarvitese paljon hakea kyllä töitä löytyy.toivottavasti seuraavassa paikassa älyät katsoa että siellä noudatetaan TES:ä.

    • R.p1

      Eihän tuolla luottoluokituksella ole mitään tekemistä sen kanssa, maksaako palkkaturva yrittäjän rahoja vai ei.

      Työntekijällä on nimittäin oikeus saada tehdystä työstä palkka työsopimuksen mukaisesti ja jos työnantaja ei noudata sopimusta, on kyseessä sopimusrikkomus, josta voidaan tuomita velkomustuomio ja työnantajan jatkuessa laitonta menettelyä on se myös työsopimuksen purkuperuste (TSL 8 luvun 1 mom.). Tällöin työnantajan tulee viimeistään seuraavaan palkanmaksupäivään mennessä toimittaa irtisanomisajanpalkka, palkkalaskelma ja työtodistus pyydettäessä. Asiakirjojen toimittamatta jättäminen johtaa työsopimuslaissa määriteltyjen rangaistussäännösten mukaisesti huomautukseen tai velvoittamiseen rangaistuksen uhalla (TSL 13 luku 11 mom)

      Työsopimuslain noudattamista valvovat ammattiliitot ja Aluehallintovirastot, joille voi tehdä ilmoituksen yhteisten pelisääntöjen noudattamatta jättämisestä.

    • Onnea kesätöihin.

      Ootko tyhmä vai tyhmä?

      Palkkaturva maksaa jos työnantaja on MAKSUKYVYTÖN! AAA luottoluokituksen omaava yritys EI ole maksukyvytön.

      Mitä jos opiskelisit ensin mitä palkkaturva tarkoittaa ennen kun alat jauhamaan asiasta vielä enemmän ulapalla oleville nuorille?

      Palkkaturva ei ole mikään "vakuutusyhtiö" mistä voi vain hakea palkkaa niin paljon, kuin mielestään itselle kuuluisi. Palkkaturva maksaa jos työnantaja myöntää, että palkkoihin ei ole varaa ja Aluehallintovirasto toteaa työnantajan olevan maksukyvytön.

      Buusteri on Suomen suurin alalla toimiva yritys ja firman tulos on sitä luokkaa, että palkkaturvasta on turha mitään inistä.

      • Tietävä

        Pitääkö sinulle vääntää rautalangasta.

        Ok.

        Eli lyhykäisyydessään jos työntekijä on töissä maken myynti Oy:ssä provisiopalkalla, joista maksetaan 10 e/toteutunut sopimus. 20.5 Pena menee makelle töihin ja tekee sopimuksen, jossa palkanmaksupäiväksi sovitaan joka kuun 15. päivä. Pena tekee hyvin töitä ja 14.6 mennessä Pena on saanut kokoon 160 kauppaa. Näistä pitäisi maksaa 1600 euroa, mikäli ne ovat menneet läpi, ja tämä tulisi ilmetä palkkalaskelmassa. Sopimuksesta riippuen aika, jolta palkka lasketaan, on joko edellinen kuukausi tai sitä edellinen. Tämä tulisi ilmetä työsopimusta tehdessä.

        Jos kuitenkin käy niin, ettei työnantajaa huvita tai hän ei halua maksaa palkkaa tehdystä työstä, eikä anna palkkalaskelmia, voi työntekijä mielestäni viedä asian eteenpäin ensin niin, että pyytää palkan oikaisua, johon merkitään myös palkka odotusajalta ja sen jälkeen kanteella, jossa asiat on eritelty.

        Ei tässä sen kummemmasta asiasta ole kysymys kuin palkasta tehdystä työstä. Epäselvyyksissä työnantajan on selvitettävä, pyydettäessä kirjallisesti, miksi edellä mainitun Penan palkkaa ei ole maksettu. Epäselvyydet palkka-asioissa laskevat luonnollisesti yrityksen luotettavuutta ja sitä kautta luotonsaantimahdollisuuksia..


    • Mitä minä sanoin

      Niin. Palkkaturvan tuomiothan perustuvat pitkälti työsopimukseen, lain kohtiin ja ehtoihin joihin sopimus velvoittaa. Jos palkka jää maksamatta, syntyy purkuperuste jolloin työntekijä voi hakea palkkojaan yleisessä alioikeudessa nostamallaan kanteella. Jos palkanmaksuperusteet ovat selvät, eikä työnantaja ole viitsinyt maksaa palkkoja voidaan ne tuomita maksettavaksi. Työnantaja voi toki riitauttaa saamisen vastakanteella, mutta yleensä maksuperusteiden ollessa selviä, se ei juurikaan muuta tilannetta.

    • Mitä minä sanoin

      Anteeksi siis syntyy purkuperuste jolloin työntekijä voi päättää työsopimuksen välittömästi Ilman irtisanomisaikaa, jonka lisäksi palkoille voi hakea velkomustuomion

    • onnea kesätöihin

      Jos palkka jää maksamatta: Kyllä.
      Jos palkka on työntekijän mielestä liian vähän ja palkkaa on maksettu sen mukaan mitä sopimuksessa lukee: Ei.

      Se ei ole firman syytä, että ihmiset eivät lue mihin nimensä laittavat. En hetkeäkään usko, että puusteri makselisi palkkoja miten sattuu. On eri asia, onko palkka riittävä vai onko sitä maksettu oikein: Varmasti on oikein...

      Palkkojen velkomustuomio ei ole mikään ihan yksinkertainen juttu, käytännössä mahdotonta. Turhaa tästä on väitellä: Jos näin olisi, kuten sanot niin ja yritys ei olisi maksanut palkkojaan sen luottoluokka EI olisi AAA.

    • huippumyyjä

      ei kenenkään pidä mennä firmaan töihin joka ei noudata TES:.äkoska se kertoo firman arvoista jotain.ei kaikki aina huomaa että palkat on väärin laskettu ja sekin on kotio päin.tietenkin palkkamallikin saattaa olla niin monimutkainen ette itsekkään sitä osata laskea

    • Oikea huippumyyjä

      Tosielämän huippumyyjät polkee aamulla mallityttöä ja lähtee dallaan tehden tulosta! Työttömät luuserit tulee aamukahvi kädessä tälle palstalle kitisemään työehtosopimuksista.

      Kumpaanko ryhmään Sinä haluat kuulua?

      Terveisin: Tienasin tänään bruttona yli 4000 euroa ;)

      • homo6

        Jos sinä tienaat buusterista 4000 egee, niin minä tienaan kunnalta 7000 euroa kuukaudessa. Uskotko? Epäilen.


      • hehhehhehhhhheeeeee
        homo6 kirjoitti:

        Jos sinä tienaat buusterista 4000 egee, niin minä tienaan kunnalta 7000 euroa kuukaudessa. Uskotko? Epäilen.

        Sinä et tienaa missään mittään etkä tule koskaan tienaamaankaan selkärangaton vätys. Sinä oot niljake, joka jauhaa keskustelupalstoilla sontaa, tsättäilee tekstikanavilla ja on olevinaan jotain. Pitäs sossun luukut ja muut lyödä lukko luululle ja pistää moiset veneellä etelään...


      • Perkeles..

        Tälläset huippumyyjät saap toimitta sinne minne juttujensa perusteella kuuluukin. Huippu myyjä on puhelin keskustellu jo vainajan kanssa ja tehnyt MIEDÄN TALO lehdestä kestotilauksen. Aivan selvää on jotta asia johtaa oikeuteen josta saadaan lääkitys huippu myyjälle kohilleen. Taitaa tuo palkkakin olla lopuuksi likenpänä 400E. Lehden myyjä on Buusteri OY. A-lehdet ei ota peruutuksia netistä kuin tilauksen loppuun. Kusettaminen on näillä firmoilla kaiken takana jonotuttavat ei tilatun lehden perujaa kalliilla minuutti taksalla. Toivottavasti Poliisi tekee asiansa perusteelliseti ja taparikollinen saa tekojensa mukaan.


      • erkmer

        Tosielämässä huippumyyjät eivät kauppaa lehtiä provisiopalkalla puhelinmyyntifirmassa, vaan oikeille huippumyyjille löytyy mielekkäämpääkin tekemistä.

        Huippumyyjä on todennäköisesti jonkun puhelinmyyntifirman esimies tai johtaja.


    • väärää

      buusteri on propaganda koneisto vähän niinkuin neukkula

    • huippumyyjä

      hienoa silloinhan todella on vara noudattaa TES:ä.

    • jopas jotain....

      joko tieto buusterista on levinnyt television chattikanaville? jopas on....

    • pthyipthyi!

      missä se oikeusjuttu on? EI TULLUT OIKEUSJUTTUA! KOKO KESKUSTELU ON KILPAILIJAN KIRJOITTAMAA RYVETYSTÄ! hyi!

    • Huijari koko firma

      Kuukauden palkka Buusterilta vajaa 500 ekee. Eihän sillä elä. Paremmin saa jo liitosta ja soskusta. Hyvähän sellaisten on puhua joille vanhemmat maksaa kaiken mut omillaan toimeen tuleva ei elä. Jo matkoihin menee tuo raha. Loppui työt lyhyeen kun eka palkka tuli. Empä suosittele kenellekkään kyseistä paikkaa. Työsopparikin on tehty niin kierosti et täytyy käyttää lakimiehellä ennen kun siitä jotain tolkkua saa.

      • KullJooseppi

        a) pitää olla paskat myynnit tuohon palkkaan eli olit joko osaamaton, tehoton tai molempia. jos pääset ilman kokemusta töihin niin miksi pitäis olla ammattilaisen palkka? työnantaja ei maksa sinulle elintason kulujesi tai hintojen vaan tuottamasi hyödyn perusteella

        b) aika vitun kalliit matkat sulla jos 500 e menee niihin, limusiinilla taidat kulkea ;-)


      • erkmerk
        KullJooseppi kirjoitti:

        a) pitää olla paskat myynnit tuohon palkkaan eli olit joko osaamaton, tehoton tai molempia. jos pääset ilman kokemusta töihin niin miksi pitäis olla ammattilaisen palkka? työnantaja ei maksa sinulle elintason kulujesi tai hintojen vaan tuottamasi hyödyn perusteella

        b) aika vitun kalliit matkat sulla jos 500 e menee niihin, limusiinilla taidat kulkea ;-)

        Jos sä tienaat niin hyvin, niin miksi jaksat tulla Suomi24-keskusteluun lesoilemaan sillä. Aina ei ole kiinni asenteesta: tuote voi olla huono tai asiakkaalle soiteltu miljoona kertaa samasta tuotteesta.


    • Liittoluuseri

      Olisit tehnyt kauppoja niin ei tarvitsisi täällä itkeä. Luuseri.

    • huippumyyjä

      TES:tömyys kertoo kaiken

    • sitä saa mitä tilaa

      ja työnantajapuoli alkaa vaatimaan lomarahojen poistamista,sehän on sodanjulistus,eli siirrytään kovaan peliin ja kaikki työn antajan rikkeet ja "vahingot"työsuojelupiiriin ta liitoille.sota on alkanut.kohta nuorilla ei ole enään kesälomiakaan toi näissä eräissä firmoissa ei ole nytkään vara pitää niitä

    • Ex-buustaaja

      Joo itse tosiaan olin noin kuukauden siellä töissä, ja kolmen viikon palkasta ja noin 20myynnistä sain palkkaa sen 33e. Kuulemma sanoivat että KAIKKI myynnit oli peruttu, mites sitä nyt tutkimaan... Työkin oli ihan suoraa helvettiä, yhtäkkiä kesken päivän työnantaja sanoi että tänään ollaan sitten 12tuntia töissä, tai sitten lauantaina myös (työsopimuksessa ei lukenut mitään näistä)

      Ei missään nimessä kannata mennä buusterille töihin, on niin paljon parempia muitakin puhelinmyyntifirmoja suomessa.

      • KullJooseppi

        ja kuukaudessa peräti 20 kauppaa, aika pitkään oon itse ollut lehtien ja kanavapakettien myynnissä muualla kuin buusteriila mutta vain täysin paskalla asenteella oleva pystyy jäämään noin vähiin kauppoihin. pelkästään työtä tekemällä ja pienellä yrittämisellä pitäis 3-4 kauppaan päivässä päästä...


      • klawjrwtåw

        Olen ollut itse Buusterilla nyt hetken, kovasti haluavat minutkin tekemään noita ylitöitä kaiken aikaa. Vakuuttelevat, että palkkaa tulee, mutta en luota, kun sopparissa on tietty tuntimäärä ja suulliset vakuuttelut eivät sitouta noista ylimääräisistä työtunneista maksamaan. Onneksi työsuhde on omalla kohdalla lyhyt, joten pääsen jonnekin parempaan puhelinmyyntifirmaan kunhan se päättyy. Tähän mennessä palkkaa tullut vajaa 200€, hahahaha vittu.


    • Ex-buustaaja

      joo toi 20 kauppaa oli 2,5-3viikossa, ja tosiaan apu-lehteä kaupittelin mm opiskelijoille

    • vieras3

      Mitä se kertoo firmasta, jonka henkilöstömäärä ei nouse mutta koko ajan haetaan mollin sivuilla lisää työntekijöitä? Nimeäkin voidaan välillä vaihtaa, niin hakijat eivät (ehkä) tajua keissiä.

      Miettikää sitä.... mistä se johtuu? Onko tällainen firma Great Place to Work -listalla, jossa valitaan parhaat työnantajat? Onko?

      • HUIJAUSTA KOKO PASKA!!!!

        ÄLKÄÄ MENKÖ!! Palkkaa ei itsellänikään näkynyt eikä kuulunut vaikka soitin kyseiseen paikkaan. Muutaman päivän päästä soitin uudestaan ja vaadin palkkaani ja vaikka minun olisi pitänyt saada 2€/ tunnista ja n. 60 euroa siis yhteensä viikolta plus yhdeltä päivältä niin puhelimessa kerrottiin että tilille tulossa ekalta viikolta 8€ ja 50 snt jonkun ihan ennestään tiedossa olemattomien perusteiden mukaan ja lisäksi toiselta viikolta siltä ensimmäiseltä Päivältä 2€ tunnilta.. Kateus kohdistuu niihin jotka lähtivät ensimmäisenä soittopäivänä lätkimään.


      • Buusteri-pupu
        HUIJAUSTA KOKO PASKA!!!! kirjoitti:

        ÄLKÄÄ MENKÖ!! Palkkaa ei itsellänikään näkynyt eikä kuulunut vaikka soitin kyseiseen paikkaan. Muutaman päivän päästä soitin uudestaan ja vaadin palkkaani ja vaikka minun olisi pitänyt saada 2€/ tunnista ja n. 60 euroa siis yhteensä viikolta plus yhdeltä päivältä niin puhelimessa kerrottiin että tilille tulossa ekalta viikolta 8€ ja 50 snt jonkun ihan ennestään tiedossa olemattomien perusteiden mukaan ja lisäksi toiselta viikolta siltä ensimmäiseltä Päivältä 2€ tunnilta.. Kateus kohdistuu niihin jotka lähtivät ensimmäisenä soittopäivänä lätkimään.

        "Ennestään tiedossa olemattomien perusteiden mukaan" Eli siis laitoit nimesi työsopimukseen (josta tuo ilmenee selkeästi) lukematta koko sopparia?Onnittelut sinulle :)
        Ekalta viikolta maksetaan pelkistä myynneistä, sitten saat 2€ tunnilta plus provikat. Tai joissain tuotteissa on 5-7€ pohja ja siihen provikat, mutta niitä ei ihan kaikki toimistot myy. Höpsö sinä.


      • wesanes
        Buusteri-pupu kirjoitti:

        "Ennestään tiedossa olemattomien perusteiden mukaan" Eli siis laitoit nimesi työsopimukseen (josta tuo ilmenee selkeästi) lukematta koko sopparia?Onnittelut sinulle :)
        Ekalta viikolta maksetaan pelkistä myynneistä, sitten saat 2€ tunnilta plus provikat. Tai joissain tuotteissa on 5-7€ pohja ja siihen provikat, mutta niitä ei ihan kaikki toimistot myy. Höpsö sinä.

        No näitä toopeja piisaa jotka eivät viitsi 5 min keskittyä soppariin ja perusteisiin vaikka ne käytäisiin läpi kuin tarkkaan :). "Yllättäen" ne on juuri näitä jotka saavat vähiten tulosta aikaan, luovuttavat nopeasti ja sitten vielä oikein itsetietoisena peräävät olemattomia oikeuksiaan ;). Hyvä puoli tuossa on ettei ole tuntiliksaa maksettu. Varsinainen myyntitykki jos myynnillä jää liksaa 8,5 € viikossa. Sehän on siis juuri se mikä kuuluu ja täysin kykyjä vastaava liksa. kova tulee elämänkoulu oleen :). Ja oikeen kusetusta vielä :)


      • Tietoisempi
        HUIJAUSTA KOKO PASKA!!!! kirjoitti:

        ÄLKÄÄ MENKÖ!! Palkkaa ei itsellänikään näkynyt eikä kuulunut vaikka soitin kyseiseen paikkaan. Muutaman päivän päästä soitin uudestaan ja vaadin palkkaani ja vaikka minun olisi pitänyt saada 2€/ tunnista ja n. 60 euroa siis yhteensä viikolta plus yhdeltä päivältä niin puhelimessa kerrottiin että tilille tulossa ekalta viikolta 8€ ja 50 snt jonkun ihan ennestään tiedossa olemattomien perusteiden mukaan ja lisäksi toiselta viikolta siltä ensimmäiseltä Päivältä 2€ tunnilta.. Kateus kohdistuu niihin jotka lähtivät ensimmäisenä soittopäivänä lätkimään.

        Tällaiset asiat kannattaa selvittää työnantajan kanssa eikä täällä juorupalstalla.


      • erkmerk
        Buusteri-pupu kirjoitti:

        "Ennestään tiedossa olemattomien perusteiden mukaan" Eli siis laitoit nimesi työsopimukseen (josta tuo ilmenee selkeästi) lukematta koko sopparia?Onnittelut sinulle :)
        Ekalta viikolta maksetaan pelkistä myynneistä, sitten saat 2€ tunnilta plus provikat. Tai joissain tuotteissa on 5-7€ pohja ja siihen provikat, mutta niitä ei ihan kaikki toimistot myy. Höpsö sinä.

        Miksi rehti firma maksaisi työntekijöilleen vaan 2 euron tuntipalkkaa?


    • läähättäjä

      NAKKIPYSTYSSÄ ootan buusteripuhelua,valmiina läähättämään

    • Entinen myyjä

      Pakko kommentoida, vanha keskustelu. Kun aikanaan omat muksut lähtee työelämään, opetan heille ihan vain pari asiaa. Lue mitä työsopimuksessa lukee, jos et ymmärrä tuo kotiin niin katsotaan yhdessä. Seuraava asia, palkkoja laskee aina ihminen järjestelmillä, voiko olla mahdollista että virheitä sattuu ilman että kyseessä on nuoren huijaus?? Sanotaan työpaikalla asiallisesti esimiehelle että mitä tämä tarkoittaa? Esimies vastaa ja asia selvitetään ilman nettikirjoittelua ja uhkailua palkkaturvalla.

      Valitettavasti tällä alalla ei ole yleissitovaa työehtosopimusta joten papereiden kanssa on turha kipitellä mihinkään jos palkka ei tyydytä. Kerrottakoon myös se asia että kaikilla aloilla ei ole yleissitovaa työehtosopimusta vaan liittojen antamia ohjeistuksia. Eli huono tilanne mikä pitäisi korjata, ei siksi että narisijat pääsevät valittamaan kun itse oli huonosti ymmärtänyt tms. sopimuksen vaan siksi että aloilta saadaan kitkettyä pois ne toimijat jotka mainetta pilaa.

      Monet tämän tyyppiset yritykset toimivat hyvällä moraalilla, kaikki valitettavasti ei. Tässä keskustelussa hyvä esimerkki siitä kuinka mahtavasti puskaradio toimii :)

      Kuten tuossa ylhäällä onkin jo mainittu että sopimus yleensä kunnolla lukematta, ainoa asia mitä kuullaan esim.haastattelussa on se että meillä parhaat myyjät tienaa X euroa. Se jää mieleen ja sitten kynää hypistelemällä ei itse samaan pääse. Wonder why.... Kovaa työtä ja aivan liian vähän arvostettua itsekin olen kokeillut, jos halua on niin myöskin mahdollisuus on ansaita!

      • erkmerk

        "Jos alalla ei ole lainkaan työehtosopimuksia, tavanomainen ja kohtuullinen palkka voi perustua esimerkiksi alan järjestöjen palkkasuosituksiin. Ellei näitäkään ole, suositellaan työstä maksettavaksi ainakin niin paljon, että työttömyysturvalain työssäoloehdon mukainen päivärahaoikeus täyttyy. Tämä tarkoittaa kokopäiväisessä työsuhteessa peruspäivärahan 40-kertaista määrää kuukaudessa. Kuukausipalkan tulee tämän mukaan olla vuonna 2009 vähintään 1025,20 euroa kokopäivätyöstä tai 5,95 euroa tunnissa. Vähimmäispalkkojen noudattamista valvovat Suomessa työsuojelupiirit." Eli työsuojelupiiriin yhteyttä!


    • google kohdennus

      Jahas. Siellä taitaa olla BUUSTERI kesätyöpaikka työntekijän sijaan pomo itse puhumassa.

      kaupungin parhaat työpaikat viedään käsistä nyt! höpöhöpö!

      • ElämäOn :)

        kymmenen vuotta Mediapexillä osa-aikaisesti elätti mainiosti, 15-20 työtuntia viikossa ja palkka 1300e/kk. pakkilistat tulee kuukausittain ja niissä näkee täsmälleen ne asiakkaat, jotka peruneet tilauksen. ilman muuta on oltava tälläinen käytäntö, koska tällä alalla kauppaa tehdään joskus hyvin valonaroin keinoin, kun rekrytointi on jatkuvaa eikä vaadita aiempaa kokemusta alalta. itse olen nähnyt kaikenlaista yrittäjää, enimmillään pakkeja on tullut puolet myynnistä, mikä kyllä viestii että pahasti ollaan vikapoluilla myyntitekniikassa.
        joten älkää nyt hyvät lapsoset urputtako, elämä vain nyt on sitä, että asialliset hommat on hoidettava. muuten sitten olkaa vaikka kuin ellun kanat :)
        ja vielä - vaikka sitten hammasharjalla pesisi lattialistoja, on se parempi kuin notkua sossun luukulla. siis oikeesti.


      • erkmerk
        ElämäOn :) kirjoitti:

        kymmenen vuotta Mediapexillä osa-aikaisesti elätti mainiosti, 15-20 työtuntia viikossa ja palkka 1300e/kk. pakkilistat tulee kuukausittain ja niissä näkee täsmälleen ne asiakkaat, jotka peruneet tilauksen. ilman muuta on oltava tälläinen käytäntö, koska tällä alalla kauppaa tehdään joskus hyvin valonaroin keinoin, kun rekrytointi on jatkuvaa eikä vaadita aiempaa kokemusta alalta. itse olen nähnyt kaikenlaista yrittäjää, enimmillään pakkeja on tullut puolet myynnistä, mikä kyllä viestii että pahasti ollaan vikapoluilla myyntitekniikassa.
        joten älkää nyt hyvät lapsoset urputtako, elämä vain nyt on sitä, että asialliset hommat on hoidettava. muuten sitten olkaa vaikka kuin ellun kanat :)
        ja vielä - vaikka sitten hammasharjalla pesisi lattialistoja, on se parempi kuin notkua sossun luukulla. siis oikeesti.

        Miksi rekrytointi on jatkuvaa? Jotain kertoo se, etteivät työntekijät jää. Jos myyntitekniikassa on vikaa, työnantaja lienee ohjaa työntekijää oikeaan suuntaan? Jos työntekijä taas huijaa, kyseessä on peruste työsuhteen purkamiselle. Ihmettelen höpinöitä, että on oltava tällainen käytäntö.


    • kirpparimyyjä

      Joku buusterin työntekijä myy uusia aikakausilehtiä kirpparilla,kuuluuko se luontaisetuihin,että saa lehdet ilmaseksi??

      • buu1

        Buusterilla buustaat itsesi suoraan palkkaturvan kautta sossunluukulle!


    • oikeehuippis

      Koittakaa ny perkules käyttäytyä edes jouluna. Ei ole kaikkien idioottimaisuudella rajaa!

    • kukaan ei kehu!

      Kukaan ei kehu, kun pomot on joululomalla?

      HA HA HA!

    • fmhgcn

      Ja mitenhän oikeuteen haastaminen liittyy palkkasaataviin? Kasva aikuiseksi kakara!

    • onkoonkoonko

      onko tämä firma puhallus? Tampereella ainakaan ei noudata työlakia?

    • google analytics

      Jopas koitaaa buusteri tiputtaa omaa keskusteluaan missä kerrotaan rehellisiä kokemuksia siitä miten jäätiin ilman palkkaa.

      Kokemuksia buusterista on monella. Kokemuksia on myös mediapex nimisestä yrityksestä usealla.

      Lukekaa tämä ketju niin tiedätte, että näitä keskusteluja ei kannata ottaa tosissaan... ehkä?

    • friimanni21

      ei tätä kukaan tiputa, ketään ei vain kiinnosta paikka ja siksi ei kommentoida kun on kuoleva työpaikka

    • hesen majoneesi

      Buusteri taas soitellu pain viikon sisällä jo viidesti. Tallensinnumeron puhelimeen ja odota nyt innolla uutta puhelua. Yllättyy buusterin 8uhelinmyyjäteini, mitä kuulee toisesta päästä. Ja nimenomaan toisesta päästä. Joko soitatte milloin, puhelinnartut?

    • Superjohtaja

      Samaa shaipaa kuin kaikki muutkin puh.myynti roskat. Numerot vain estolistalle ja hyvää kesää..

    • mitenmeneeee

      miten palkat menee täällä?

      • Eskooo

        Jos haluatte kovaa työtä ja siihen päälle todella huonon palkan, niin sitten kannattaa mennä buusterille. Lehtien myynti on todella vaikeaa, jollei kyseessä ole aku ankka, seura, apu tai tekniikanmaailma, noi on tunnettuja ja niitä ostetaan. Muita lehtiä ei juurikaan, buusterilla jo monta kuukautta ollut myyjä sai 5 lehteä päivässä kaupaksi, saman kuin minä, ite ymmärsin lähteä, tolla myyntimäärällä sai noin 4,5e/h. Buusteri ei noudata tessiä eikä mitään muutakaan, välttäkää kyseistä paikkaa viimiseen asti!! On firmoja mitkä maksaa 10,39 jo pelkkää pohjatuntipalkkaa provikat.


    • häpeäisit...

      Sinä et satavarmasti ole buusterilla ollut töissä. Eikä nimesikään ole esko.

    • Mätäs3

      Mätä

    • ei kiitos buusteri

      vaasan pomot juoksee tupakilla koko aika ja ylikauheet kuppikunnat toimistossa. ilmapiiri ei kauheesti kannusta ja palkkaus todella huono. sopimusta pimitettiin useempi päivä ja lopulta se olikin ihan muuta mitä luvattiin. vein sopimuksen tuttavani isälle (asianajaja) katsottavaksi ja se on todella kierosti tehty. joitain kyseenalasii kohtii ja ihan täysin työntekijän silmään kusemista. tulkinnan varainen alusta loppuun ja itseäni saan syyttää siitä, että laitoin nimeni sellaiseen paperiin alle. älkää allekirjoittako mitään, mikä ei ole sama kuin luvattu. suomessa suullinen sopimus pätevä ja jos saavat sut allekirjottaan sen kusetussopparin, niin suullinen kumoutuu!

      • Vaasan pomot vastaa

        Vaasan toimistossa, eikä muissakaan Buusterin toimistoissa, tehdä koskaan suullista sopimusta vaan aina KIRJALLINEN SOPIMUS. Mitään suullista sopimusta ei siis sinulla ole voinut olla työsuhteesi aikana, joka olisi voinut kumoutua. Onnea työelämään, jos sinusta suullinen sopimus työelämässä on jostain kumman syystä parempi vaihtoehto kuin kirjallinen sopimus.

        Jokaisen työntekijän kanssa allekirjoitetaan AINA työsopimus ensimmäisenä työpäivänä ja ennen allekirjoittamista käydään työsopimus kohta kohdalta suullisesti yhdessä läpi ja tuossa yhteydessä voi jokainen esittää kysymyksiä, mikäli ei ole jotain kohtaa työsopimuksesta ymmärtänyt. Kun työ sopimus käydään kohtakohdalta läpi ja jokaisella se on nenän edessä kirjallisena luettavana niin silloin ei pitäisi mitään epäselvyyksiä jäädä. Tämän lisäksi jo haastattelutilanteessa käydään läpi palkanmaksun peruste ja NÄYTETÄÄN sekä SELITETÄÄN palkanmaksunperuste eli palkkataulukko. Hakijalta vieläpä kysytään, onko hän ymmärtänyt ja onko hakijalla kysyttävää palkanmaksunperusteista. Kyllä täytyy ihmetellä, miten on mahdollista ettet ole saanut suutasi auki näissä tilanteissa, jos et kerran ole ymmärtänyt yhtään mitään mitä kanssasi on keskusteltu.

        Kaiken tämän lisäksi ENNEN työsopimuksen allekirjoittamista näytetään vieläpä käytännön esimerkkejä siitä, miten palkka määräytyy tunneittain, päivittäin ja kuukausittain. Työsuhteen alussa myös lasketaan jokaiselle henkilökohtainen tavoite kullekin kuukauden päivälle ja tunnille eli jälleen kerran käydään jokaisen kanssa henkilökohtaisesti läpi palkankertyminen ja määräytyminen. Mikäli palkkaus oli sinusta niin huono, niin täytyy jälleen kerran ihmetellä, miksi et ottanut asiaa puheeksi ennen kuin nimesi sopimukseen raapustit tai em. tilanteessa kun kanssasi on tavoiteet ja toteumat laskettu.

        Kummallista, kun olet sitten ihan yrityksen ainoa työntekijä (jos edes olet meillä töissä ollutkaan) jolta on voitu työsopimus pimittää, kun kukaan ei yrityksessä voi edes työtä aloittaa ilman sopimusta. Vain ja ainoastaan sopimuksen tekemällä on mahdollista edes tietokoneilla soittaa, koska vain sopimuksen tekemällä saa työntekijä käyttöönsä henkilökohtaiset kirjautumistunnukset. Kaikki nämä toimenpiteet, kun tehdään verkkoympäristössä, jossa kaikki toiminnot tukevat toisiaan eikä työn aloittaminen ole ilman kaikkien toimintojen täyttymistä edes mahdollista.

        Ilmeisesti kaverisi asianajaja isukilla on asiat aika huonosti ja jäänyt muutama työlainsäädännön kurssi aikoinaan suorittamatta, mikäli hänen ymmärryksensä työsopimuksen kohdista ja työsopimusten (suullisten ja kirjallisten) sitovuudesta on yhtä heikolla mallilla kuin sinulla.

        Ilmeisesti sosiaalisissa taidoissasi on myös kehitettävää, jos sinusta tuntuu, että on ylikauheita kuppikuntia toimistossa ja ilmapiirikin huono. Hyvä työilmapiiri on jokaisen työntekijän vastuulla, mitä itse teit hyvän ilmapiirin luomiseksi? Ilmeisesti, et siis tullut oikein kenenkään kanssa toimeen, jos et yhteenkään kuppikuntaan päässyt osalliseksi ja kaikki kuppikunnat olivat sinusta ylikauheita (kaikki työtoverisi olivat siis kauheita), ei siis ihme että ilmapiirissä oli sinusta ongelma. Voihan se toki aika yksinäiseltä puurtamiselta tuntua, jos muut vieressä kisailevat parhaista tuloksista keskenään ja sparraavat toisiaan parempiin suorituksiin ja tauoilla juttua riittää työtovereiden kesken, kun itse pidät heitä kaikkia kauheina. Sinähän se varsinainen ilopilleri, kaikkien lempityötoveri ja tunnelman kohottaja olet, kuten tämä valituksesi antaakin ymmärtää.

        Odotamme yhteydenottoasi, jotta voidaan varata aika sinulle ja kaverisi isukille niin voidaan ihan kasvotusten käydä läpi nuo työsopimuksen kohdat ja miten on ennen työsopimuksen allekirjoittamista menetelty. Alla löytyvät yhteystiedot. Meillä, kun ei ole mitään salattavaa, sinulta nimimerkin takaa piilottelevalta joka työpaikan unelmatyöntekijältä ja ilopilleriltä.

        Valitettavasti sille emme mitään voi, ettet löytänyt yhtään ystävää yli 60 työntekijän joukosta ja pidit heitä kaikkia kauheina. Ehkä vielä joskus pääset töihin ylihyvällä palkalla, ylimahtavien työtovereiden pariin, ylikannustavaan ilmapiiriin ja kaiken lisäksi ylihyvällä suullisella sopimuksella.

        Terveisin,

        Marika ja Ceci

        [email protected]
        0447300806
        www.buusteri.fi


      • erittäin pettynyt
        Vaasan pomot vastaa kirjoitti:

        Vaasan toimistossa, eikä muissakaan Buusterin toimistoissa, tehdä koskaan suullista sopimusta vaan aina KIRJALLINEN SOPIMUS. Mitään suullista sopimusta ei siis sinulla ole voinut olla työsuhteesi aikana, joka olisi voinut kumoutua. Onnea työelämään, jos sinusta suullinen sopimus työelämässä on jostain kumman syystä parempi vaihtoehto kuin kirjallinen sopimus.

        Jokaisen työntekijän kanssa allekirjoitetaan AINA työsopimus ensimmäisenä työpäivänä ja ennen allekirjoittamista käydään työsopimus kohta kohdalta suullisesti yhdessä läpi ja tuossa yhteydessä voi jokainen esittää kysymyksiä, mikäli ei ole jotain kohtaa työsopimuksesta ymmärtänyt. Kun työ sopimus käydään kohtakohdalta läpi ja jokaisella se on nenän edessä kirjallisena luettavana niin silloin ei pitäisi mitään epäselvyyksiä jäädä. Tämän lisäksi jo haastattelutilanteessa käydään läpi palkanmaksun peruste ja NÄYTETÄÄN sekä SELITETÄÄN palkanmaksunperuste eli palkkataulukko. Hakijalta vieläpä kysytään, onko hän ymmärtänyt ja onko hakijalla kysyttävää palkanmaksunperusteista. Kyllä täytyy ihmetellä, miten on mahdollista ettet ole saanut suutasi auki näissä tilanteissa, jos et kerran ole ymmärtänyt yhtään mitään mitä kanssasi on keskusteltu.

        Kaiken tämän lisäksi ENNEN työsopimuksen allekirjoittamista näytetään vieläpä käytännön esimerkkejä siitä, miten palkka määräytyy tunneittain, päivittäin ja kuukausittain. Työsuhteen alussa myös lasketaan jokaiselle henkilökohtainen tavoite kullekin kuukauden päivälle ja tunnille eli jälleen kerran käydään jokaisen kanssa henkilökohtaisesti läpi palkankertyminen ja määräytyminen. Mikäli palkkaus oli sinusta niin huono, niin täytyy jälleen kerran ihmetellä, miksi et ottanut asiaa puheeksi ennen kuin nimesi sopimukseen raapustit tai em. tilanteessa kun kanssasi on tavoiteet ja toteumat laskettu.

        Kummallista, kun olet sitten ihan yrityksen ainoa työntekijä (jos edes olet meillä töissä ollutkaan) jolta on voitu työsopimus pimittää, kun kukaan ei yrityksessä voi edes työtä aloittaa ilman sopimusta. Vain ja ainoastaan sopimuksen tekemällä on mahdollista edes tietokoneilla soittaa, koska vain sopimuksen tekemällä saa työntekijä käyttöönsä henkilökohtaiset kirjautumistunnukset. Kaikki nämä toimenpiteet, kun tehdään verkkoympäristössä, jossa kaikki toiminnot tukevat toisiaan eikä työn aloittaminen ole ilman kaikkien toimintojen täyttymistä edes mahdollista.

        Ilmeisesti kaverisi asianajaja isukilla on asiat aika huonosti ja jäänyt muutama työlainsäädännön kurssi aikoinaan suorittamatta, mikäli hänen ymmärryksensä työsopimuksen kohdista ja työsopimusten (suullisten ja kirjallisten) sitovuudesta on yhtä heikolla mallilla kuin sinulla.

        Ilmeisesti sosiaalisissa taidoissasi on myös kehitettävää, jos sinusta tuntuu, että on ylikauheita kuppikuntia toimistossa ja ilmapiirikin huono. Hyvä työilmapiiri on jokaisen työntekijän vastuulla, mitä itse teit hyvän ilmapiirin luomiseksi? Ilmeisesti, et siis tullut oikein kenenkään kanssa toimeen, jos et yhteenkään kuppikuntaan päässyt osalliseksi ja kaikki kuppikunnat olivat sinusta ylikauheita (kaikki työtoverisi olivat siis kauheita), ei siis ihme että ilmapiirissä oli sinusta ongelma. Voihan se toki aika yksinäiseltä puurtamiselta tuntua, jos muut vieressä kisailevat parhaista tuloksista keskenään ja sparraavat toisiaan parempiin suorituksiin ja tauoilla juttua riittää työtovereiden kesken, kun itse pidät heitä kaikkia kauheina. Sinähän se varsinainen ilopilleri, kaikkien lempityötoveri ja tunnelman kohottaja olet, kuten tämä valituksesi antaakin ymmärtää.

        Odotamme yhteydenottoasi, jotta voidaan varata aika sinulle ja kaverisi isukille niin voidaan ihan kasvotusten käydä läpi nuo työsopimuksen kohdat ja miten on ennen työsopimuksen allekirjoittamista menetelty. Alla löytyvät yhteystiedot. Meillä, kun ei ole mitään salattavaa, sinulta nimimerkin takaa piilottelevalta joka työpaikan unelmatyöntekijältä ja ilopilleriltä.

        Valitettavasti sille emme mitään voi, ettet löytänyt yhtään ystävää yli 60 työntekijän joukosta ja pidit heitä kaikkia kauheina. Ehkä vielä joskus pääset töihin ylihyvällä palkalla, ylimahtavien työtovereiden pariin, ylikannustavaan ilmapiiriin ja kaiken lisäksi ylihyvällä suullisella sopimuksella.

        Terveisin,

        Marika ja Ceci

        [email protected]
        0447300806
        www.buusteri.fi

        Kertoo tuo viesti just sen mikä meno tuolla toimistolla on. esimiehet vaan aukoo päätään ilman että sanoo yhtään mitään. kauheeta kusetusta ja tasan ei tehdä eka vuorossa sopimuksia!! kehtaatte valehdella!!! kyllä teillä on sosiaalisissa taidoissa kehittämistä, kun haukutte toimistolla ja nähtävästi täälläkin entisiä työntekijöitä!!! en missään nimessä suosittele tätä kusetuspaikkaa kenellekään!!! kiertäkää kaukaa ja jos tuolla olette, niin menkää lakimiehelle sopimuksenne kans ja liittoon. palkka tulee oikeen vasta kun juristi ottaa pääkonttoriin yhteyttä. siihen asti selitellään ja uhkaillaa kun kyselee palkkansa perään!!! ja toimistolla vielä haukutaan kaikki lopettaneet työntekijät!!!!1 Tämä pitää saada loppumaan!


      • Pepe55
        Vaasan pomot vastaa kirjoitti:

        Vaasan toimistossa, eikä muissakaan Buusterin toimistoissa, tehdä koskaan suullista sopimusta vaan aina KIRJALLINEN SOPIMUS. Mitään suullista sopimusta ei siis sinulla ole voinut olla työsuhteesi aikana, joka olisi voinut kumoutua. Onnea työelämään, jos sinusta suullinen sopimus työelämässä on jostain kumman syystä parempi vaihtoehto kuin kirjallinen sopimus.

        Jokaisen työntekijän kanssa allekirjoitetaan AINA työsopimus ensimmäisenä työpäivänä ja ennen allekirjoittamista käydään työsopimus kohta kohdalta suullisesti yhdessä läpi ja tuossa yhteydessä voi jokainen esittää kysymyksiä, mikäli ei ole jotain kohtaa työsopimuksesta ymmärtänyt. Kun työ sopimus käydään kohtakohdalta läpi ja jokaisella se on nenän edessä kirjallisena luettavana niin silloin ei pitäisi mitään epäselvyyksiä jäädä. Tämän lisäksi jo haastattelutilanteessa käydään läpi palkanmaksun peruste ja NÄYTETÄÄN sekä SELITETÄÄN palkanmaksunperuste eli palkkataulukko. Hakijalta vieläpä kysytään, onko hän ymmärtänyt ja onko hakijalla kysyttävää palkanmaksunperusteista. Kyllä täytyy ihmetellä, miten on mahdollista ettet ole saanut suutasi auki näissä tilanteissa, jos et kerran ole ymmärtänyt yhtään mitään mitä kanssasi on keskusteltu.

        Kaiken tämän lisäksi ENNEN työsopimuksen allekirjoittamista näytetään vieläpä käytännön esimerkkejä siitä, miten palkka määräytyy tunneittain, päivittäin ja kuukausittain. Työsuhteen alussa myös lasketaan jokaiselle henkilökohtainen tavoite kullekin kuukauden päivälle ja tunnille eli jälleen kerran käydään jokaisen kanssa henkilökohtaisesti läpi palkankertyminen ja määräytyminen. Mikäli palkkaus oli sinusta niin huono, niin täytyy jälleen kerran ihmetellä, miksi et ottanut asiaa puheeksi ennen kuin nimesi sopimukseen raapustit tai em. tilanteessa kun kanssasi on tavoiteet ja toteumat laskettu.

        Kummallista, kun olet sitten ihan yrityksen ainoa työntekijä (jos edes olet meillä töissä ollutkaan) jolta on voitu työsopimus pimittää, kun kukaan ei yrityksessä voi edes työtä aloittaa ilman sopimusta. Vain ja ainoastaan sopimuksen tekemällä on mahdollista edes tietokoneilla soittaa, koska vain sopimuksen tekemällä saa työntekijä käyttöönsä henkilökohtaiset kirjautumistunnukset. Kaikki nämä toimenpiteet, kun tehdään verkkoympäristössä, jossa kaikki toiminnot tukevat toisiaan eikä työn aloittaminen ole ilman kaikkien toimintojen täyttymistä edes mahdollista.

        Ilmeisesti kaverisi asianajaja isukilla on asiat aika huonosti ja jäänyt muutama työlainsäädännön kurssi aikoinaan suorittamatta, mikäli hänen ymmärryksensä työsopimuksen kohdista ja työsopimusten (suullisten ja kirjallisten) sitovuudesta on yhtä heikolla mallilla kuin sinulla.

        Ilmeisesti sosiaalisissa taidoissasi on myös kehitettävää, jos sinusta tuntuu, että on ylikauheita kuppikuntia toimistossa ja ilmapiirikin huono. Hyvä työilmapiiri on jokaisen työntekijän vastuulla, mitä itse teit hyvän ilmapiirin luomiseksi? Ilmeisesti, et siis tullut oikein kenenkään kanssa toimeen, jos et yhteenkään kuppikuntaan päässyt osalliseksi ja kaikki kuppikunnat olivat sinusta ylikauheita (kaikki työtoverisi olivat siis kauheita), ei siis ihme että ilmapiirissä oli sinusta ongelma. Voihan se toki aika yksinäiseltä puurtamiselta tuntua, jos muut vieressä kisailevat parhaista tuloksista keskenään ja sparraavat toisiaan parempiin suorituksiin ja tauoilla juttua riittää työtovereiden kesken, kun itse pidät heitä kaikkia kauheina. Sinähän se varsinainen ilopilleri, kaikkien lempityötoveri ja tunnelman kohottaja olet, kuten tämä valituksesi antaakin ymmärtää.

        Odotamme yhteydenottoasi, jotta voidaan varata aika sinulle ja kaverisi isukille niin voidaan ihan kasvotusten käydä läpi nuo työsopimuksen kohdat ja miten on ennen työsopimuksen allekirjoittamista menetelty. Alla löytyvät yhteystiedot. Meillä, kun ei ole mitään salattavaa, sinulta nimimerkin takaa piilottelevalta joka työpaikan unelmatyöntekijältä ja ilopilleriltä.

        Valitettavasti sille emme mitään voi, ettet löytänyt yhtään ystävää yli 60 työntekijän joukosta ja pidit heitä kaikkia kauheina. Ehkä vielä joskus pääset töihin ylihyvällä palkalla, ylimahtavien työtovereiden pariin, ylikannustavaan ilmapiiriin ja kaiken lisäksi ylihyvällä suullisella sopimuksella.

        Terveisin,

        Marika ja Ceci

        [email protected]
        0447300806
        www.buusteri.fi

        Mksi teillä niin noin kova tarve haukkua työntekijää joka havaitsi toimistossanne ja sopimuksessa epäkohtia?


    • ?? ? ? ?? ?? ?

      Mitä te haette takaa tällä vastauksella?

    • buutsista buusteri

      "jos et yhteenkään kuppikuntaan päässyt osalliseksi "

      Sanotte itse siellä olevan kuppikuntia. Muutenkin teksti hyökkää kirjoittajaa vastaan. Onko viesti todella yrityksen työnantajan edustajilta? Hurjaa on meno...

    • kesätyö

      Olin ite kesällä töis vaasan buusterissa, enkä kyllä mitään kuppikuntia huomannu siel olevan, olin ihan 2 kk, tauoilla oli just kivaa puhua kaikkien kanssa ja mukavia ihmisiä siellä oli! Oli siel pari henkilöö jotka valitti kokoajan kaikesta niin niitä ei kyl moni jaksanu kuunnella enää tauolla, mut eipä ne kauaa siel enää ollu :D mut varmasti ens kesänä haen sinne uudestaan! :)

    • joojoojooooooooooooo

      Heräsit lauantaiaamuna klo: 8:00 ja tulin heti tänne. Söit aamupalaa ja päätit kaikista asioista mitä netissä on etsiä tämän keskustelun missä kehut entistä kesätyöpaikkaasi?

      Tosi uskottavaa :D

    • Miks ilkeillä?

      Mä en tajua... A) mistä tahansa asiasta (oli kyse sitte firmasta, nettikaupasta, työstä, harrastuksesta yms) jos lukee täältä niin löytyy kauhee määrä paskaa ja haukkumista ja vittuilua ja uhkailua ymymym ja sit on niitä puolustelevia tekstei. Niin sitä en tajua et miks kaikkee pitää mollata? 1) buusteri on telemarkkinointiyritys joten siälä ihan sata varmasti on paskaa mut pakko siä hyvääki olla 2) ei kaikki ihmiset oo mitää enkeleitä itekkää... Voisin veikata et osa tääl on niitä lasikoja sossunluukulla itkijöitä 3) joo pomot varmaa on jotai tänne kirjotellu mut nii mäki tekisin jos mun yrityksestä kauhee määrä paskaa puhuttais (ilkeyksiä ja liiottelua varmaankin osa) Samanlailla jokane varmaa ITTEENSÄ puolustais??
      Ite tänne eksyin ku no tylsä aamu ja näitä on oikeesti huvittava lukee! Miten elämäänsäkyllästyneet pätijät koittaa pätee ja paikan pomot puolustelee... Ja te jotka kaiken noista palkoista tiiätte (ja siitä mitä pitäs maksaa) ootteko ite sitä sopparia lukenu?? Koska ei kaikis paikois oo samanlailla! Eihä se ees oo realistista... Jos paikas a myydää jotai vaik puhelimii kalliila ja paikas b lehtiä ja paikas c sukkia ni miten kaikista sama palkka ja samat sopparit vois olla? Tai niin mä tavalline pulliaine tän ajattelen...
      Mut varmasti on jokasella jostai työpaikasta jotai huonoi kokemuksii (itel ainaki!) mut ei se tarkota et tarvii olla ilkee...:/

    • helppo homma

      "hmph hmph hmph äitis oli"

      Maksakaa palkkaaaaaaaa!!!! ei kuulu perästä

    • oikeisiin töihin

      mikään ole sen raivostuttavampaa kun olet töissä kesken töiden rupee puhelin soimaan ja kaupataan partakoneen teristä pullohrjaan kaikkee siltä väliltä

      • Ammattiliiton jäsen

        Kannata kirjoittta selkeästi ETTEI MAKSETAAN PALKKA 5 TYÖPÄIVÄ JA KAIKKI KAUPAN MENE SEN YRITYKSEEN MILLOIN IHMINEN TAJUU MIHIIIN HÄN PÄÄSI ETTEI KUKA YMMÄRTÄ SEN PISTEIDEN MÄÄRÄ JA TUNTTI PALKKA EI MAKSETAAN MISSÄ NIMESSÄ.


        Siis olkaa kaukaana jos haluatte TES mukainen palkka- ei se maksetaan missä nimessa .


      • AapeliAbsurdi
        Ammattiliiton jäsen kirjoitti:

        Kannata kirjoittta selkeästi ETTEI MAKSETAAN PALKKA 5 TYÖPÄIVÄ JA KAIKKI KAUPAN MENE SEN YRITYKSEEN MILLOIN IHMINEN TAJUU MIHIIIN HÄN PÄÄSI ETTEI KUKA YMMÄRTÄ SEN PISTEIDEN MÄÄRÄ JA TUNTTI PALKKA EI MAKSETAAN MISSÄ NIMESSÄ.


        Siis olkaa kaukaana jos haluatte TES mukainen palkka- ei se maksetaan missä nimessa .

        No hei "Jäsen": k i r j o i t a sitten s e l k e ä s t i että suomalainenkin ymmärtää, mitä tarkoitat. Sinulla kun ei todellakaan ole käsitystä siitä, miten Suomen kielellä kirjoitetaan. Example ask help some of your friends! ...tai jotakin...


    • eienääikinä

      ku mä oli niin ei maksaneet mitään jos ei ollu vähinttään 10 vuoroo ja muutenki tosi paska palkka jotain 2 euroo tunti jos teet kauppaa ja sitte ei voi ees tienaa enemää ku olikse 14 euroo tunti mksimissaan ja siihen ei päässy kukaan esimies vaan sano et joo tääl kaikki tienaa jotain 2000 kuussa, mutta sitte ku kysy niiltä myyjiltä niin oikeesti kukaan ei ollu koskaan sellasta tienannu vaan jotain 600-900 euoo kuussa vaikka oli ihan täyttä päivää töissä ja teki viel lauantaivukiiki. noi esimiehet valehtelee tuolla niin paljon. työ itessään on ihan kivaa ku ei tarvii ajatella mitään puhuu vaan onneks vaihdoin toiseen firmaan mis homma toimii ja ennen kaikkee mis ei valehdella vaa sanotaan asiat niin ku ne on.

      • Niinseon29

        Heh, huomaa just miten epäpäteviä esimiehiä. Syyttelee työntekijöitä, eikä huomaa itessä mitään vikaa. Lisäks haukkuu asianajajan ja ex työntekijän, noil pexiläisil on se pieni kuppikunta kenen kaa tulevat toimeen, muita pelkästään hyväkskäyttävät.


      • Jeppsistä

        Juu, ei koskaan näin, ei vaikka netissä puhuttaisiin mitä. Yritys tai sen edustajat eivät saa koskaan julkisesti haukkua entistä työntekijää, siinä menee vain yrityksen maine. Ja jos jotain epäselvyyksiä täytyy suomi24 palstalla puida, niin aika huonosti on asiat.


    • rosiskala

      Onko kukaan voittanut ottelua?

    • 158

      on ovittanut ei tarvi edes tapella jos asianajaja soittaa ja sanoo että makskaa niin kyllä ne maksaa alkaa ottaa päähän nää peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkele

    • 33333333443434

      Mikä meininki on?

    • tippunutvähän

      mikä on toimiston lukumäärä nykyään ennen oli 30 nyt varmaan alle 13?

      • kaikkinämäkö

        sodankylä? rovaniemi? tornio? kemi? kuusamo? kajaani? raahe? kokkola? taivalkoski? pori? fuengirola? lohja? salo? espoo? kotka?

        onko nämä toimistot suljettuja? miten käy muiden toimistojen? onko suljettuja enemmänkin? meneekö konkurssiin?


        suomen suurin yritys nykyään on luotettava 20 vuotta allala toiminut pasastar. 10e tuntipalkkaa mainostavat...


    • ExPex1234

      Onko noi toimistot suljettu

      • MITENKÄSON

        EI NÄY ENÄÄN AINAKAAN SIVUILLA?


    • Armoton

      En minäkään maksaisi palkkaa jos olisi tuollaisia luusereita töissä. Töitä pitää tehdä ja arvostus pitää ansaita myös pentujen. Täällä itketään ja vollotetaan kun on isin pikku murmeleita kohdeltu huonosti. Totuus on kuitenkin, että sitä saa mitä ansaitsee...elämä on kovaa äidin sylin ulkopuolella.

      • orjatyöllistäjä

        Oot vissiin Buusterin/MediaPexin porukkaa, joko esimies itse tai huippumyyjä. Kyllä sitä itsekin Buusterilla tuli myytyä hyvin, välillä tuli kolme kauppaa päivässä ja välillä taas viisi. Ja palkaksi sain 500 euroa! Buusteri on se pahamaineisin puhelinmyyntifirma, kannattaa välttää. Buusterissa ei noudatettu työaikoja, vaikka mulla piti olla töitä 30 h/vko. Tuo kusettajafirma käyttää nuorten huonoa työllisyystilannette hyväksi!

        Tällä hetkellä oon Hyvissä lehdissä toista kertaa kesätöissä. Viime vuonna sain siellä sen 1200 e tilille, ja ehkäpä tänäkin kesänä samalla summalla mennään, kun hyvin sujuu tuo lehtimyynti.


    • PettynytPexiin

      Aikoinaan itse opiskelujen ohella tein mediapexissä hommia. Työsopparissa luki 15 h viikossa. Käskivät mua tekemään ylitöitä mm. joinakin spesiaalipäivinä ilman, että muilta päiviltä olisi vähennetty tunteja. Lisäksi kun koulusta oli syyslomat, niin pomo sanoo "Nyt kun sulla on koulusta syyslomat, sä oot täällä 30 h töissä, tällänen käytäntö meillä on"

      Siinä vaiheessa mä irtisanouduin tosta hommasta. Työsopparissa tosiaan oltiin sovittu 15h viikoista. Ja kun on opiskelut ja työt, nii se aika nyt on muutenkin kortilla.

    • mahtisonnit

      Kysyin töihin tuonne mediapexiin ja tämä kaikki vain sen takia, että silloinen naisystäväni oli siellä "töissä". Homma raukesi jo siinä tiedusteluvaiheessa koska eivät pystyneet antamaan vastausta peruspalkasta. Oli niitä lupauksia "huippuansioista" ja bonuksista sekä kilpailuvoitoista jne. Joo, onhan noita voittoja täällä kotonani kyllin ja yllin; avun kynää ja kelloja sekä kynäradioita, vieläkin lienee 6 kassillista lukemattomia lehtiä joita kuulemma sai ottaa tutustuttavaksi kotiin. Työajat eivät ko. "yrityksessä" olleet ollenkaan mieleeni ja enhän toki sinne olisi muutenkaan mennyt sillä huomasin sen kusetuksen jo heti ennen soittoani.
      Otaniemen "päälliköllä" oli "varaa" ajelkla tosin hummerilla, mutta opiskelijat ja muut duunarit saivat käteen valmiiksi soitettuja listoja joista haistateltiin tai ei vastattu. Että tuommoinen tapaus täällä kertaa......

    • taisitotuusollaettä

      " enhän toki sinne olisi muutenkaan mennyt sillä huomasin sen kusetuksen jo heti ennen soittoani."

      Silti olet niin ääliö, että näet vaivan soittaa vaikka et ollut edes menossa töihin. Syötkö ulostetta vai oletko muuten vain vajaa? Oletko se sama mies joka varastelee naisten pikkuhousuja pyykkinaruilta lähiöissä ja sanoo ettei "edes käytä niitä" Taidat olla...

      Vai olisiko sittenkin niin, että sinua ei kelpuutettu sinne. Puhelinmyyntifirmat ovat paikkoja, että jokainen joka osaa sitoa kengännauhansa pääsee töihin. Sinulla taitaa olla tarralenkkarit. Luuseri.

      • mahtisonnit

        "taisitotuusollaettä" joku nimimerkki kirjoittaa omasta elämästään joten ei näytä olevan asiat hyvin ja ne muumit siellä laaksossa. Olenkin aina ihmetellyt mistä niitä naisten pikkuhousuja ilmestyy kotiini varsinkin aamuisin, no nythän tuokin selvisi. Sinulle poikanen voin kertoa syyn miksi soitin tuonne yritykseen: Kyselläkseni työehdoista, palkoista sekä muistakin asioista koska asiat siellä eivät kuulostaneet olevan kuten sanottiin. Ja vielä lisäksi; jos korvantaustasi ovat noin kosteat vielä siitä syntymästäsi niin opettele ensin edes jonkun asteinen sivistys sieltä alakoulun kautta ja tule sitten tänne kirjoittelemaan ulosteistasi ja muista omista ruuistasi.


      • kumikeijo76

        haha, taisi mennä hummeri kaverilla tunteisiin


      • todellakinmeni

        hahahaa! niin taisi! se on näitä luuserimyyjiä jotka luulee olevansa hyviä :D :D :D :D


    • jasminaW

      Monta toimistoo on auki

    • Paljonko

      saitko palkaa tehdystä työstä?

    • Neveagain

      Ei tätä duunia voi suositella kellekään. Itse tuli tehtyä opiskelujen ohella pari vuotta sitten. Peruutukset miinustettiin palkasta, kuten myös kaikko tauot, joita oli PALJON, samaten palaverit joita oli joka viikko ja joihin oli pakko osallistua. Työilmapiiri oli surkea, ja ne jotka tohtivat esimiehelle valittaa saivat varoituksen huonosta käytöksestä. Ja se on aivan totta että esimiehethän täällä kirjoittelevat, suurin osa heidän työajastaan kuuluu siihen, näin ja kuulin omin silmin ja korvin. Palkka kyllä tuli ajoissa, mutta 2 euron tuntipalkalla ei pitkälle pötki. Paskaa valmiiksi soitettua materiaalia piti myydä 10 lehteä päivässä että pääsi inhmimilisille palkoille.

      • karetalainen

        Varmaan täällä kirjoittelee myös ne Buusterin ja entisen MediApexin huippumyyjät. Silloin kun itse työskentelin MediApexilla, niin siellä suosittiin näitä huippymyyjiä. Itse vain onnistuin tekemään 3 kauppaa viikossa. MediApexilla pomo vaan kyttäsi selän takana soittaessani asiakkaille, ja suurin osa asiakkasitakin oli niin vittumaisia, etten kestänyt sitä työtä! Pari viikkoa vain sitä paskaa kestin.

        Tällä hetkellä teen lisätyönä puhelinmyyntiä, tosin eri nimisessä firmassa, Karetalla. Siellä saan päivässä sen 2-4 kauppaa, joskus voi tulla vaan yksi kauppa.


    • eivoikunnauraa

      juurikin tuollainen kaltaisesi luuseri haukkuu työttömyyskorvauksen turvin suomen suuriinta puhelinmyyntiyritystä. ha ha ha!

      • mnml.ml

        ja siinä vasta petturi ja luuseri kirjoittelee onko kysymyksessä oikein firman oma trolli!!!


    • Juueikiitos

      Aivan helvetin raivostuttavalla tavalla soittelevat asiakkaille. Antaa luurin soida sen 8sec (= puhelimen fonecta finder kerkeää katsoa kuka soittaa), jonka jälkeen luuria. Ja jos joskus erehtyy vastamaan (ei jaksa odottaa että kuka siellä oikeasti on), niin sieltä tulee semmonen valehtelematta kahden minuutin puheripuli jotka päätyy sanoihin "ETTÄ MITES OIS LAITETAANKO".

      Nykyään jos olen erehtynyt vastaamaan ja sieltä tulee tuollaista puheipulia, niin annan kaikessa rauhassa selostaa kaikki kunnes mahd. pitkän ajan jälkeen sanon "Juu emmä lähe tälläiseen", mutta jos jatkuu se ruikutus luurin toisessa päässä niin antaa tulla vaan.

      Että pitäkää vaan tekniikan maailmanne ja omatpahan on kannusteet, mitään en tule ostamaan, ikinä.

      Mulla ei ois mitään ongelmaa jos siellä olisi joku fiksu ihminen soittelemassa, niin keskustelun saisi ohi ystävälisesti hoidetuna 30s kuluessa, mutta ihan koska on niin saatanan tyhmää jengiä palkattu sinne (tai sitten talon tapa), niin vittuillakseni viivästelen.

      Saatana.

    • Voitteko_lopettaa

      Miten näitä puhelinmyyjiä koulutetaan? Sama henkilö on soittanut 9 kertaa ja joka kerralla olen sanout että ÄLÄ SOITA IKINÄ TÄHÄN NUMEROON. Niin ei auta sama soittelu jatkuu, Veera H. se jaksaa rimputtaa...
      Todella rasittavaa, mitä tämä henkilö hyötyy kun hän soitaa samaan numeroon kerrasta toiseen ja saa aina saman vastauksen. En ymmärrä tämän yrityksen toimintamallia.

    • Antibuusteri

      Olin yli vuoden buusterilla töissä. Aivan paska firma. Surkeat palkkaukset. Mitä enemmän tekee niin sitä enemmän harmittaa, kun palkka on aina huono. Eniten harmittaa se myyjien hyväksikäyttö. Ovat todella huonossa asemassa. Turun toimiston kaksi pomoa on lipeviä mulkkuja. Tienaa vain palkkansa ihmisten orjuuttamisella. Sopii kyllä alaikäisen työpaikaksi(niitähän siellä yleensä eniten onkin). Siinä sitten voi tienata hampurilaisrahat, vaikka tosiasia on, että välillä saa työtä tehdä parin euron tuntipalkalla.

    • AapeliAbsurdi

      Hassuja myyntitapoja joillakin :

      "Lehtitalo haluaa palkita sut vanhan asiakkuutesi takia... Saat ihan ilmaiseks koko vuoden lehdet... Mut koska postittaminen maksaa, ni joudut tietty maksaa postimaksun (käsittämättömän iso summa per lehti huomioonottaen että yhtä painosta lähtee lavoittain kerralla Postin jakeluun 72h jakeluna)..." Sanon myyjälle: "OK. Sä siis teet talkoilla tätä myyntiduunias?"... "En tiettykään tee!"... "Mut justhan sä sanoit, et jos tilaan, niin mä maksan VAAN postikulut! Eihän kellään oo tyhjästä maksaa sulle..." "Heh"... "Niinpä - hehheh ja moikka!"

      Ilmeisesti jotkut uskoo siihen, että esim kerran viikossa akuankan tai muun lätyskän massapostitus maksaa eurokaupalla per lätty. Voi vitsi, että porukka on tyhmää. Oikea hinta on lähempänä kymmentä centtiä per lätty. Eli suoraa chaissea jauhaa lehtimyyjät ja samoin huonolaatuisen partahöylän tai heikosti kestävien bambusukkien kauppaajat, että muka näytetuote on maksuton...

    • exlehtimyyjä

      http://www.talouselama.fi/uutiset/nuori-sai-2-euron-tuntipalkka-ja-pettyi-mtv-nain-vastaa-tyonantaja-6060424

      "Buusterin liiketoimintajohtaja Keijo Kinnula toteaa, että provisiopalkka on alalla yleistä, kuten tässäkin tapauksessa. "Alalla on tyypillistä jopa se, että koko palkka on provisioon perustuvaa. Meillä on haluttu tarjota joku minimipalkka ja noudatamme työsopimuslakia.""

      Niin miten 2 euroa/tunti on "joku minimipalkka" sen enempää kuin 5 e/kk olisi??? Olisi hienoa jos Keijo Kinnula selventäisi asiaa? 2 e/h = 16 e/pv = noin 330 e/kk täyden päivän työpanoksesta.

      • Jackhorn

        Jos tuolle palkalle jää olis oikeasti ansainnut palkkaa vielä vähemmän. Jos et tajua sitä ettei myyjälle makseta ajasta vaan tuloksista niin vaihda alaa pelle


    • raguhnraign

      Mitä selvennettävää tuossa on? Haluat johdon sanovan: "Me ajateltiin ANTAA tämän verran huonolle myyjälle" ja sitten sinä sanot: "Miksi ette anna enempää senkin vedättäjät" Niinkö? Kyseessä on täysin puhtaasti hyväntekeväisyys, jos tulosta ei synny!

    • tinttimintti

      myyjä tekee työnsä kuten johto opettaa, eli jollei tulosta synny, vika on johdossa, ei myyjässä

      myyjä ansaitsee kuitenkin palkan ajastaan jonka on antanut työnantajalle

      reilu tuntipalkka on paras tae siitä, että työnantaja luottaa itse omaan toimintaansa ja ohjeidensa tuloksellisuuteen.

      • minttitintti

        Mitäs silloin, kun myyjä ei tee miten johto opettaa? Yrityksen kuuluu silloin saada vahingonkorvaus myyjältä.


    • fddgfgdfgdfgfegf

      eikös yritysjohto tiedä mitä tehdä jollei työnantajan käskyä totella?

      ei ihme että yritys on konkurssin partaalla jos yritys laskee työntekijän vapaaehtoisuuden ja synnynnäisen pätevyyden varaan koko tuloksen.

      • jhwrtge

        Kyllä tietää. Muttei maksa paskasta toiminnasta ja ota siitä riskiä 10 e h. Vaan maksaa vähän olemisesti ja hyvin siitä mihin myyjä on palkattu = tuloksesta.

        Vaikeaa? Tes/sossupummille varmasti.


      • jhwrtge kirjoitti:

        Kyllä tietää. Muttei maksa paskasta toiminnasta ja ota siitä riskiä 10 e h. Vaan maksaa vähän olemisesti ja hyvin siitä mihin myyjä on palkattu = tuloksesta.

        Vaikeaa? Tes/sossupummille varmasti.

        Juu ja provikat on Suomen pienimmät. Kolmenkympin hintasesta tilauksesta saat kuusi euroa.

        Siinäkö sitä on tuloksesta palkitsemista?

        Meikäläisen työnantaja maksaa samanhintasesta tilauksesta 15 euroa.


    • isistulee

      Saatanan Buusteri mitä se mulle yrittää soittaa. Antaa olla viimeinen kerta kun pyytämättä soittaa. Jos vielä kerran soitatte tuun tekemään teistä hakkelusta.

      • Hymyhuuli65

        Toi on buusterin johto mikä haukkuu täällä kirjoittajia, saa liksaa suomi24lla haukkumiseta 10k/kk ja haukkuu työntekijöitä jotka saav2e/h oikeista töistä


      • voihyväluoja

        Sammuta se puhelin suoraan mikäli ei kiinosta.
        Työtehtävänä on myyjillä jatkaa sitä listan lukua, vaikka asiakas sanoisi 3-2 ei:tä. Uskon kyllä et sinun tiedot näkyvät myös( osoite.yms) & jotkut puhelut nauhoitetaan, ettei ihan kannata nyt uhkailulle lähteä. Mene saatana ihminen ammattiapua kyselemään puhelinongelmiisi! :DD


    • Laakkosenpoika

      Buusterin johto tienaa 10k/kk, eli 10.000 euroa per kuukausi. Onko totta ?

      • eioletotta

        Ei ole.

        Saavat 20000 euroa.


      • Anonyymi

        Ei mitään käsitystä. Jos tienaavat siihen malliin, niin ei ole kyllä puhtaat jauhot firman pussissa.


    • Lilli-97

      Onx buusteril viel toimistoj pystys Loppu meijän kaupungist

    • katsokaaverotiedot

      buusterin välijohdon palkat ovat kuulemma verotustietojen mukaan noin 14.000 euroa kuussa, ja toimistonvetäjien esimiehen palkka noin 27.000 euroa kuussa.

      tuon päälle on kuulemma pienemmissä kaupungeissa autoetu, koska toimistolle pitää tarvittaessa päästä aikoina joina julkiset eivät kulje

      palkka voi jonkun mielestä kuulostaa suurelta, mutta kun huomioi vastuun ja vaadittavan osaamisen, niin se on suuryrityksessä aivan normaali

    • hahahahaaahha

      "Suuryrityksessä" LOL!

      Muutaman myyjän autokaupalla on yhtä paljon liikevaihtoa mitä Buusterilla (entisellä Mediapexillä)

    • Vinetto

      Mitä nämä muuten kauppaavat? Juuri tuli puhelu. Meinasin erehtyä vastaamaan kun odotan tärkeää puhelua mutta tsekkasin varalta fonectan kautta ja buusterihan sieltä soitteli. Myyvätkö ne jotain lehtitilauksia vai mitä?

    • Anonyymi

      Firman verkkosivuillahan ei ole edes yhteystietoja kirjattuna, niin eikö siitä voi jo fiksu ihminen päätellä, että nyt ei oo kaikki ihan oikein. Taitaa olla joku peitefirma jossa kaiken lisäksi vielä kusetetaan työntekijöitä. Ties kuka putin tai serbian mafia kyseisen firman omistaa ja mitä huijauksia tekevät.

    • Anonyymi

      Suurinosahan näistä puhelin myynti firmoista on sellasia "semi" laittomia ja tekevät "semi petoksia" eli myyjät esiintyvät vaikka Helenin myyjinä, vaikkeivät niitä ole ja sitten myydään vaikka tuuli sähköä, vaikkei se sitä ole, ja saattavat myydä vaikka vielä suomalaista sähköä, vaikka sähkö tulisi saksasta. Sama pätee varmaan tähänkin lafkaan.

    • Anonyymi

      Mediapex on perseestä 🖕

      Etenkin sellon Anniina Hyi vittu mikä akka

    • Anonyymi

      Ennemmin vaikka myy persettä kuin alkaa puhelinmyyjäksi. Siinäkin sentään tienaa paremmin ja säästää itseään henkisesti ja fyysisesti.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2804
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      520
      2642
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe