Heti Facebook-kaveriksi vai ei?

Deittialoittelija

Toinen kaverini sanoo että mielenkiintoinen ihminen heti vaan FB-kamuksi jotta näkee millainen tyyppi on kyseessä ja toinen sanoo, että vasta sitten kun on kyseessä jotain vähän tapailua vakavampaa. Kumpaa pitäisi uskoa?

Kertoisitko noviisille koska on siis mielestäsi hyvä aika lisätä tai hyväksyä toinen FB-kaveriksi?
Jos kerran toiselle on kerrottu jo puhelinnumero ja työpaikka, ei kai silloin ole mitään syytä miksi ei FB-kaveruuskin tulisi mukaan kuvioihin? Vai?

Neuvoissa täällä on usein ettei naisen pidä koskaan antaa numeroaan ensin ja tapaaminen aina julkiselle paikalle, mutta tästä en ole nähnyt juuri mitään kommentteja.

Kumman se kaveripyyntö pitäisi etiketin mukaan lähettää? Miehen vai naisen vai sen nyt vaan joka sattuu olemaan enemmän kiinnostunut? Entä kumpi yleensä osoittaa enemmän kiinnostusta, deittiprofiilin piilotus tapaamis(t)en jälkeen vai FB-kaveriksi lisääminen?

10

2135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      Itse en ottaisi FB-kaveriksi tyyppiä jonka kanssa aion mennä treffeille tai on oltu pari kertaa treffeillä. Se on sitten aika noloa jos ei systeemi kehitykään millään tavalla, ja hänet on pakko poistaa listoilta.

      Ja minulla on kyllä tuntematonta porukkaa "kavereina", mutta ei sellaisia joita aion tavata deittimerkeissä.

      Helposti sitä ajattelee että jos kutsuu toisen FB-kaveriksi, vaikuttaa vähän liian innokkaalta ja ylituttavalliselta...

      Enkä ole niin varma haluanko edes kumppaniakaan FB:hen, jos semmoinen joskus vielä löytyy.

    • Ei ikinä FB-kaveriksi jotain treffituttua... vain oikeita kamuja!

    • KetunVitkale

      Hyvin moni nainen pyytää minua fb kaveriksi saatuaan minulta muutaman mukavan viestin. On jotenkin outoa käytöstä mielestäni. No tähän on helppo vastata sillä minulla ei ole face profiilia ollenkaan enään ja jos olisikin vielä niin en hyväksyisi jotain yli innokasta deitti kaveria sinne. Yksi syy on se että suurinosa näistä tyssää siihen ensi tapaamiseen livenä niin sekös se olisi oikeiden kavereideni silmissä noloa kun "Johanna tuli kaverikseni, Johanna poistui kavereistani, Elina tuli kaverikseni, Elina poistui kavereistani, Anu tuli kaverikseni, Anu poistui kavereistani"jne jne
      Se vielä että nämä tapaamani naiset ovat järjestään yli kolmekymppisiä ihmetyttää enemmän että olisivat ns helppoja lisättäviä kaveri listoille.
      En itse ehdottaisi ikinä kenellekään deitille jos fb.n vielä kuuluisinkin kaveriksi tulemista ja muutenkin kuuluessani aikanaan tuohon palveluun oli se ennemminkin parisuhteen kaatopaikka kun mikään järkevä tapa pitää rakasta siellä. Toisekseen lähes jokaisella kumppanillani oli exiä vino pino listoilla ja he pitivät niinsanottua varamies pankkia eli jos suhteessamme tuli riitoja turvauduttiin exiin ja asioita puitiin julkisesti seinillä ja hakipa muutama kumppanini myös lohtupanoja sieltä joten päätin että koskaan en enään koko fb.n tule liittymään.

    • lifemocker

      entäs jos ei käytä fasepookkia?!

    • 3+11

      KetunVitkale: fb:ssa ei näy jos poistat "Elinan" tai "Anun" kavereistasi! Fb ei myöskään ilmoita poistamisesta "Elinalle" tai "Anulle". Joten painat vaan nappia ja naiset poistuu sivuiltasi. Helppoa. Kaveriksi hyväksyminen sivuilla näkyy.

      • KetunVitkale

        No kai ne kaverit osaa laskea ja joillain pelaa myös muisti.
        "Johanna, Elina, Anu hyväksyttiin kaveriksi"
        Kaveri 1 kysyy: -Hei missä on nämä naiset jotka hetki sitten hyväksyit kavereiksi mutta niitä ei näy kaveri listoilla?
        -No tavatessaan minut he poistuivat samantien.
        Joten eipä oikein ispiroi tuokaan vaikka tapahtumista ei näkyisi kuin puolet.
        Toisaalta voisi olla hyvä innovaatio palveluun sellainen että hyväksyessäsi kaveriksi jonkun olisi tämä vaikkapa kuukauden näkymättä toisilla. Kuukauden tullessa täyteen palvelu vasta hyväksyy julkisesti kaverin. Tällä tavoin tuollaiset ns kaverit tai hätäpäissään valitut kaverit voisivat myös poistaa/poistua ilman suurempaa numeroa.


    • Eiii

      Ei kannata hyväksyä ennen kuin on tavattu jo useamman kerran. Tietää toisesta jo enemmän ja tietää voisiko kyseisen deitin kaveri edes olla.
      Jos treffeistä ei synny kaveruutta kummempaa, niin parhaassa tapauksessa tyypin voi jättää kaverikseen.

      • Sääli kaveriko?

        Itse en ole treffeillä hakemassa kavereita vaan parisuhdetta ja yhdestäkään tapauksesta joista ei suhdetta synny ei myöskään tule jäämään kaveria.
        En halua olla se jätetty joka hyväksytään sääli kaveriksi vain näkemään kuinka tällä deitillä on kysyntää ja hän valitsee sitten minua paremman.
        Olisin vain tälle paremmalle tuttavalle se jätetty luuseri joka ei kelvannut muuhun kuin säälikaveri listoille joka todennäköisesti ei olisi minään muuna kun lukuna "henkilöllä on 156 kaveria" Joista todennäköisesti puolet sellaisia netistä bongattuja pöljiä vain kasvattamaan kaveri lukua muiden kavereiden silmissä.


    • Deittialoittelija

      Kiitos asiallisista vastauksista. Tuo innokkaampi kaverini oli tiukasti sitä mieltä, että jos ei voi faceen lisätä/hyväksyä, sillä tyypillä täytyy olla jotain salattavaa. Esim. suhde jo ennestään...
      Mutta näiden kommenttien perusteella en kai sitten vielä niin helposti tee FB-tuttavuuksia.

    • hyvä ja huono

      kyllähän fb helpottaa keskustelua jos meseä ei osaa käyttää, mutta silloin kyllä pidettävä huoli, että piilottaa siltä "tuntemattomalta" kaiken mahdollisen fb sisältönsä!

      Mulla kyllä kerran kävi niin, että siihen fb kaveruuteen sitten lopahti sekin juttu ennen kuin alkoikaan... eikä edes harmittanut... tyypillä oli satoja "kavereita" ja suurin osa naisia, eli epäilin ettei edes tahtonut koskaan treffata, oli ehkä vaan hienoa nuorella miehellä olla paljon naispuolisia kavereita somessa. Äkkiäkös sen sieltä pois saa... mut tosiaan, pidä huoli, että piilotat uusilta tuttavuuksilta kaiken henkilökohtaisen facebookissa, netissä kun kulkee myös kaiken maailman huijareita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe