puhelinmyynti ja peruutukset

näin tätä pelataan

viekää kaikki peruutukset ja palkasta otot elinkeino keskukseen ja saadaan nämä määrätyt firmat pelistä pois.eli tehkää jotain älkää itkekö.

19

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuomas3

      eikös ne ole laittomia.

      • laitonta on!!!!

        "eikös ne ole laittomia."

        Joo! Asiakkaat tekee rikoksen peruessaan lehtensä mitkä buusterit ja kumppanit ovat pakkomyyneet!


    • sielläonmielisairaal

      viekää nämä ehdottelevät hullut kellokoskelle

    • jees2

      miksi mielisairaalaan jos noudattaa lakia.en oikein ymmärrä mutta toi taitaa antaa kuvan alan työnantajien asenteesta eli nuoret nyt näkee mikä on asenne työnantajalla.ja nuo puhuvat yhteisestä tekemisestä.

    • Asiallistakin on

      Peruutuksia tulee myyntialalla ja se on poissa myyjältä...pääsääntöisesti. Myyjän pitää työpanoksellaan saada asiakas sitoutumaan tehtyyn sopimukseen. Työnantajan on taas annettava myyjälle sellainen koulutus että myyjä osaa päättää kaupan niin ettei peruutuksia tule. Tiedän kokemuksesta että vain osa myyjistä osaa päättää kaupan niin että ostajalle jää mieli oikeasta päätöksestä.

      On täysin eri asia jos suoranaisesti huijataan eli vähennetään feikki peruutuksia. Pointti on että todellisen peruutuksen voi vähentää myyjältä ja feikki on huijausta. Suurin osa peruutuksista on todellisia peruutuksia, mutta valitettavasti sekaan mahtuu silloin tällöin vääryyttä. Kaikki on oltava niin läpinäkyvää että vääryyttä ei voi tehdä. Apua kyllä saa kun sitä osaa pyytää.

      Maailma ei yhtä suurta salalittoa niin kuin osa täälläkin kuvittelee...

      • Ylitalon astu

        Yrittäjän riskin siirtäminen myyjälle on laitonta. Peruttuja tilauksia ei siis saa vähentyää palkasta näin on marjat.


    • jees2

      viime talvena näitä kyseisiä firmoja käsiteltiin näkyvästi ylen tv lähetyksessä.

    • Auttaja1

      On varsin helppo päätellä että olet joutunut systeemin uhriksi. Sinusta on tullut kostaja ja vääryksien korjaaja.

      Kävikö kohdallasi niin ettet perehtynyt sopimukseesi kunnolla. Ei missään tapauksesa pidä laittaa nimeä alle jos ei ymmärrä kaikkea...ihan vain vinkkinä!

    • jees2

      minulla itsellä on asiat aina ollut kunnossa ja nyt koputan puuta mutta siinä olet oikeassa että sen takia nyt toimin"kostajana" että nämä firmat syö kunnon firmojen pöydästä ja haluan opastaa nuoria.eli olen kyllästynyt vierestä katsomaan tätä leikkiä ja jonkun se on nostettava pöydälle koska se on kaikkien etu.olen jo leikilläni sanonnut nuorille että tässä villissä lännessä täytyy melkein olla edustaja jo mukana työhaastattelussa.eli jonkun on aika taas puhua näistä asioista heh.

    • jees2

      korostan taas että en todellakaan hauku puhelinmyyntityötä vaan ajan kunnon firmijen asiaa.

    • jees2

      jos työnanataja ei ole työntekijään tyytyväinen antaa kenkää ja on se kaikkien että nämä vääryydet korjataan koska nämä veijari firmat vääristää kilpailua ja se ei ole työntekijän vika.työntekijä myy mahdollisimman hyvää työpanostaan ja saa siitä kovauksen.sopimuksia tehdessä on työnantajan otettava huomioon kaikki kulut se ei ole työntekijän vika jos on väärin laskettu.

    • ShapeFigur

      Oikein toimivat yrityksethän tekevät juuri niin, että laskevat kulut ja maksavat sen mukaan mahdollista palkkaa. Palkka voi olla joko täysin provisiota, provisio tunti tai tuntipalkka. Mikään noista ei kuitenkaan taida ole työntekijän huijaamista vaan yhteinen sopimus aina työntekijän ja työnantajan välillä?

      Mutta näin ollen, jos yrityksen tulee huomioida kaikki kulut ja kantaa kaikki vastuu niin mikä sen sijaan on työntekijän vastuu ja miten sitä kontroloidaan?

    • jees2

      kuten tuolla ylhäällä kirjoitin joko työnantaja on tyytyväinen tai ei.paha se on olla työnantajana jos ei luota tai ole vara maksaa niin joutaa kaatuakkin ja onneksi on liitot tai työsuojelupiirit näitä varten.et nutten onnistu viekään asiaa sivuun.niinkun kirjoitan toisaalla kannatan provisio palkkaa ilman kikkailua mutta luotto näihin eräisiin yhtiöihin on mennyt

    • jees2

      vinkki.useissa näissä taloissa on palkka malli sellainen että kuun lopussa tulee keräily/tasaus listat joihin ei saa tulosta millään koska sitä ei haluta siksi että saadaan palkka kertoimet alas niin siloi kun huomaat että nämä listat alkaa niin sairaslomille vaan niin ansiot pysyy kunnossa ja voit mukavasti katsella toista paikkaa.on paikkoja jossa palkkamalli tekee sen että reali palkka tippuu jos olet töissä se johtuu KTA:sta.itse pelaavat tätä kikkailua.vaikuttaa että vene alkaa keikkua.tätähän tehdään tuloksen takia niin firmat sanoo

    • mitä mieltä olet??

      Mitäs jees2 sanot tästä buusteri-mediapex jutusta ? tunnut tietävän alasta vaikka mitä.

    • jees2

      en ole täällä sanonut firmojen nimiä mutta teksteistä voi lukea tilanteet ja vetää yhteen vedot.

    • jees2

      ehkäpämediabex kyllästyi olemaan otsikoissa ja ei asikkaatkaan ole tyhmiä tuo imago on nykyään aika arvokas.

    • myyntimies mynttinen

      Jees2 eikö sinun olisi viisasta käydä tätä keskustelua jossain yhdessä keskustelussa, jolloin asiaasi oikeasti joku (ehkä) vastaa ja voit käydä vuorokeskustelua.

      Nyt saat vastaukseksi vaan joidenkin muiden satunnaisten palstahäiriköiden viestejä tms. Jokin asiallinen keskustelun aloitun niin asiasi voi olla ihan järkevääkin.

      Myyntityö aiheena kiinnostaa ainakin itseäni ja mielellään luen näitäkin keskusteluja. Sinä jostain syystä sotket näitä kaikkia keskusteluja samoilla kommenteilla. :D

      Tee yksi keskustelun aloitus ja kirjoita sinne niin asiasi on myös paljon mielenkiintoisempaa luettavaa.

    • Neitonen858

      Meillä pitää ja käsketään käyttää yhtä ainoaa tiettyä myyntispiikkiä, mikä on firman keksimä. Myyntipuheessa käsketään johtaa asiakasta harhaan ja valehtelemaan lähes kaiken. Ja jos yrittää ite käyttää omaa spiikkiä mikä on laillinen ja rehellinen, niin saat potkut.

      Ja kun teen kaupan asiakkaan kassa yritysmyynnissä niin kauppa varmistetaan ja vahvistetaan vielä samana päivänä firman toimesta soittamalla asiakaalle varmistaakseen että asiakas on tajunnut, mitä tilaa. Tässä kohtaa siis selviää että myyjä ei ole yrittänyt mtn ilmapallokauppaa.

      Kun vahvistus on ok ja kauppa vahvistettu asiakas on saattanut muutaman päivän päästä muuttaa mieltään ja halua perua tilauksen.yritysmyynnissä ei siis ole minkäänlaista peruutusoikeutta. Mutta kun aina peruutuksen syynä on joku spiikkiin liittyvä, on johdettu harhaan mikä tuote sopii asiakkaalle tai vaikkapa että asiakas on tajunnut tulleensa huijatuksi ja sen että hänelle on valehdeltu lähes tulkoon kaikki.

      Firmamme johdosta pakotetaan myymään laittomasti, ja jo senkin takia firma haluaa vahvistaa onko asiakas tajunnut tilaavansa jotakin, koska he tietävät että myyntitapa on hyvin kyseenalainen. Tulisi kalliiksi firman maksaa kaikki pakit jos rahti on jo lähtenyt asiakkaalle. Joten jos vahvistuspuhelussa kaupanteon jälkeen asiakas on ihan pihalla eikä ole ostamassa mtn niin firma tietää ettei kannata lähettää tuotetta jos se peruuntuu kuitenkin myöhemmin. Seurauksena se,että myyjälle ei makseta provikoita turhaan, koska muutenkin hakuammuntaa mikä kauppa vahvistuu ja mikä ei. Luotetaan siihen, että joka päivä tarpeeksi kauppoja menee läpi. Sillä ei ole pomolle mtn väliä keneltä päivän provikat lähtevät, vaikka kaikki samalta henkilöltä, vaikka henkilö myy juuri niinkuin johdosa käsketään, mutta voi jäädä täysin ilman provikoita itse. Toisinsanoen pomo itse harrastaa täydellistä ilmapallokauppaa ja me myyjät saadaan provikat niistä mitkä kaupat sattuu läpi menemään milloinkin.peruutuksen syyt kuitenkin aina johtuvat jollain tavalla myyntitavasta, eli siitä spiikistä,mitä pomo käskee käyttää.

      Todella röyhkeää toimintaa johdolta, ottavat spiikissään valtavan suuret riskit, mutta ei ota itse mtn vastuuta siitä,että jos kauppa peruuntuu.provikat vaan pois myyjältä jos hekään eivät saa rahaa.

      Itse olen vaatinut kaikki minulle kuuluvat provikat jos kauppa on pomosta johtuvista syistä peruuntunut, vaikka asiakas vahvistuspuhelussa onkin vielä luvannut ostaa mutta peruu parin päivän päästä. Vaikka ei ole yritysmyynnissä peruutusoikeutta,niin meidän firman on annettava periksi koska häviäisivät oikeudessa koska paljastuisi, että käskevät myyjien myydä harmaalla alueella. Onko tämän myyjän vika että tekee niinkuin pomo käskee?kun toisena vaihtoehtona on potkut firmasta.meillä vaikka myyjö haluaisikin myydä rehellisesti itse, se on kiellettyä.pomo haluaa että kaupat ovat ilmapallokauppoja, ja silti ovat ottamassa myyjältä provikat pois.en ole tyhmä joten vaadin monen tunnin jankutuksella provikat maksettavaksi.on onnistunut.

      Kun firma pelaa näin isolla riskillä, pitää heidön ottaa vastuu tekemisistään entistä enemmän ja maksaa provikat pakeista,jotka eivät ole myyjän syytä.meillä minä myyjänä vihaan ilmapallokauppoja mutta meilläpäin onkin asia niin että johto tahtoo ilmapallokauppoja harrastaa.aika erikoista, yleensä asia on toisinpäin.hah hah

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe