Hyvä ravintola Tallinnassa?

meikä

Eli otsikossa asia. Ei Olde Hansa, se on jo niin nähty. Uusia vinkkejä kaivataan. Minne veisit syömään henkilön, joka ei aikaisemmin Tallinnassa ole käynyt??

44

14146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olde Hansa

      Olde Hansa edelleen, vaikka olis kuinka monta kertaa nähty:)

      • Jimmy_Hoffa

        Olde hansa on törkeän kallis turisti rysä jossa annokset on ala-arvoisia kikkarreita lautasella (yhden kerran voi huijata toista ei tule tapahtumaan!) esimerkki olde hansasta: pihvi 100-150g (kokoa ei ilmoiteta menussa ja tarjoilija ei ole aivan varma minkä kokoisia pihvit ovat), hinta röyhkeät 22,90€ (huom: pelkkä pihvi.. Pienoinen ylläri, koska tuohon hintaa pitäisi sisältyä pihvin lisäksi salaatti/perunat etc annokseen kuuluva)) tarjoilija kysyy tilatessa lisukkeen pihvin kanssa (jonka hinta on 5,30€) jonka maksullisuudesta ei mainita mitää, koska näkyy hyvin pienellä präntillä menun alalaidassa. (Lisuke salaatti oli esim: suoraan purkista lautaselle kaadettua maissia, muutama kurkku, tomaatti ja salaatin lehti...). Ps: Kaikki juomat ovat kalliimpia kuin Suomalaisissa ravintoloissa!!


    • Ei kuin Suomessa

      Takseissa kannattaa valita luotettava yhtiö, esim Tulika. Hotelleilla ei ole sitovia sopimuksia niiden edustalla päivystävien kalliiden yhtiöiden kanssa. Respasta soittavat sinulle taksin, vaikka edustalla päivystäisi lähtötaksaltaan kalliita takseja. Tallinnan cityalueella lyhyen matkan hinta on vitosen paikkeilla.

    • Heinäkuussa Radisson

      No me olemme käyneet kellariravintolassa, joka on nimeltään tällä hetkellä Pörgu. Tallinnassa ei taksia tarvita, ratikka on hyvä. Kerran on taksi vienyt sopimusravinto-laan, kerran on ollut viritetty taksimittari satamasta hotelliin, paluukyyti maksoi yhden kolmasosan. Jos tarvitsemme taksia, käytämme Tallinkin takseja.

    • Vastakysymys

      Mikä olisi huono ravintola?

      • Tii6

        Glorian piti olla Tallinnan hienoin. On varmaan joskus ollut, mutta nyt oli alle kaiken arvostelun. Meitä oli iso ryhmä syömässä, etukäteen tilattu. Pihvi oli kaikille täysin raaka ja aivan kylmä. Annoksessa oli lisäksi 3-4 kpl kylmiä nahistuneita ranskanperunoita ja teelusikallinen kastiketta... Jälkiruuan juustokakku oli surkea pieni lätty ja kun se oli syöty tuli vasta kahvi ja kun kahvi oli kylmennyt tuli konjakki. Jne. Loppuhuipennuksena baari lopetti luottokorttien hyväksymisen kesken illan...


      • thats it
        Tii6 kirjoitti:

        Glorian piti olla Tallinnan hienoin. On varmaan joskus ollut, mutta nyt oli alle kaiken arvostelun. Meitä oli iso ryhmä syömässä, etukäteen tilattu. Pihvi oli kaikille täysin raaka ja aivan kylmä. Annoksessa oli lisäksi 3-4 kpl kylmiä nahistuneita ranskanperunoita ja teelusikallinen kastiketta... Jälkiruuan juustokakku oli surkea pieni lätty ja kun se oli syöty tuli vasta kahvi ja kun kahvi oli kylmennyt tuli konjakki. Jne. Loppuhuipennuksena baari lopetti luottokorttien hyväksymisen kesken illan...

        GLORIA ON NEUVOSTOAIKOJEM MUISTOA


    • Turdixzz

      Suosittelen lämpimästi Uus kadulla olevaa African Kitcheniä. Aivan loistavat sapuskat ja todella viimeisen päälle tehty miljöö afrikkalaistyyliseen sisustukseen. Ulkoapäin näyttää karulta, mutta sisällä viihtyy.

      Itse otin listan kalleimmasta päästä olevan pääruuan (Antilooppi) alkuruuan iso olut afrikkalainen drinkki teki yhteensä 29e. Pääruoka siis 16e. Antiloopin ohella erikoisuuksia oli sammakonreidet, piikkihai. Sitten tavallisemmat kanat ja lammasruuat sai alle 10e. Antilooppi oli uusi tuttavuus ja täytyy sanoa etten koskaan ole syönyt noin suussa sulavaa lihaa.

      Alkuruuaksi 3,70e otin Wara nimisen annoksen joka oli jonkintyyppinen röstiperuna jossa oli sisällä pähkinää, juustoa.

      Toinen hyvä paikka on Texas Pikk kadulla aivan Hell Huntin naapurissa. Tequila marinoidut Fajitat tuodaan pöytään ja sytytetään liekkeihin. Alkuruuaksi kannattaa ottaa Corn soup. Aivan taivaallinen ruoka jossa kermaan on tehty maissia, jalapenoa, sipulia ja tortilla lättyjä. Ja hintaa oli huimat 3.5e. Sen verran raskasta, että kannattaa miettiä mitä ottaa pääruuaksi.

      Toinen kehuttu paikka on Chakra joka on intilainen ravintola. Yritimme mennä sinne tavallisena tiistaina klo 20 aikoihin ilman pöytävarausta eikä ollut toivoa saada pöytää kuin hyytävän kylmältä terassilta. Eli ilmeisen suosittu ja kehuttu edullinen Intialainen.

      Pikk kadulla kannattaa Hell Huntissa käydä testaamassa heidän olusiaan. Jos nälkä yllättää niin sieltä saa todella hyvää ruokaa myös törkeän halvalla.

      Jos on päiväkävelyllä ja iskee nälkä, niin kannattaa suunnata Kompressor nimiseen letturavintolaan. Makeat tai suolaiset letut maksavat 4euroa ja ovat todella isoja. Normaalikokoinen ihminen tulee helposti täyteen yhdestä. Joten jos on vaikka kaksin liikenteessä, niin kannattaa ottaa puoliksi yksi suolainen ja yksi makea. Muistaa mainita tiskillä "we share".

    • põdertallinnas

      "Pikk kadulla kannattaa Hell Huntissa käydä testaamassa heidän olusiaan. Jos nälkä yllättää niin sieltä saa todella hyvää ruokaa myös törkeän halvalla. "

      Samaa mieltä, itse asun Tallinnassa ja Hell Hunt on vakkaripaikka :)

      • ainasinne

        Samaa mieltä!! Erittäin maukasta ja edullista!!


    • Mies_vm86_-

      D terminaalin kohdilla, suoraan super alkoa vastapäätä on uudehko panimoravintola Kochi Aid. Ruoka oli herkullista ja olut erittäin hyvää edullista. Mutta niinkuin aina. Ei tämänkään uuden hienot puitteet omaavan ravintolan vetonaulaksi jää eduliset hinnat, vaan erittäin laadukkaat itsepantuet oluet ja toki hyvä ruoka. Ruoka oli kuumaa, eipä ole hetkeen missään tullut näin kuumaa annosta eteen. Ravintolalla oli vissiin 6 erilaista itsepantua olutta. Suosittelen. Oluet kustansi 2.80e/0,5l ja kanarintaa mandariinikastikkeessa oli jotaki 8e tippi.

      • Ei aina tallinnaan

        Helsingissä saa samalla hintaa mamujen ruokaloissa vastaavaa.
        Liekö osin harmaata taloutta? :)

        Laatu ja miljöö ehkä on täällä heikompia.


    • Põrgu not good

      Põrgu oli pettymys.
      Tallinnasta ja Virosta löytyy paljon parempia ravintoloita kuin tämä.
      En ymmärrä, miksi tämä on saanut niin hyvää arvostelua mm. Trip advisorissa.

      • Katoin myös

        Olihan siellä säännöllisen tasaisesti annettu todella alhaisiakin pisteitä. Joku asia vaan tökkää joskus, ehkä työntekijöiden suuri vaihtuvuus, jolloin se ammattitaidoton osuu jonkun onnettoman kohdalle, oli sitten kokki tai tarjoilija. Kyseessä lienee firma, mikä kaikin keinoin maksimoi voitot.
        Omasta puolesta voin sanoa kokemukseni Nordic Forumista ja nimenomaan sen lasisesta vessanseinästä olleen niin tyrmäävän, etten ole paskaan sen jälkeen jalallani astunut. Uusi hotelli pilattiin täydellisellä suunnittelumokalla. Nyt kun katoin Foorumin arvosteluja, niin siellä tökkää jo useampikin asia, jokainen voi tehdä siitä johtopäätökset. Merkittävin seikka on, että sitä näytään pitävän tasoonsa nähden ylihintaisena.


    • matti6

      Olimme vaimon kanssa Tallinnassa ja nykyisin kun hyviin ravintoilihin on parasta varata pöytä ennakkoon jos haluaa päästä sisään, niin vertailimme ja varasimme ravintolan www.tableonline.fi kautta. Pystyimme vertailemaan ravintoloita ja täytyy sanoa että Dominic ei pettänyt ruoan, eikä palvelun osalta!

    • d2isy

      Jos haluat nopeasti ja kätevästi varata pöyta ennakkoon, katso www.vabalaud.ee/fi/, jossa on paljon hyviä ravintoloita ja niiden kuvia, hinnat ja ruokalista.

    • manta 3

      ravintola mix ihan omaa luokkaansa sekä ruuan että palvelun suhteen.Kahdelle 4 ruokalajin yllätysmenu 39 EUROA hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan.Tarjoilija aivan loistava suosittelemme.

      • Durak

        Grilliravintola Daube vanhassa kaupungissa lähellä Vapauden aukiota. Sinne! Loistoruokaa ja tarjoilijamies erittäin miellyttävä ja puhui täydellistä suomea.


    • Ozotallinnassa

      Ehdottomasti Ozo. Moderni japanilainen ravintola ja aivan super ihanaa sushia ja muita herkkuja!

    • ei_auta
      • VeeraPaananen

        Mutku liha on hyvää ja terveellistä.


      • kysyn.vaan.miten

        Miten tuo linkki liittyy Tallinnan matkailuun?


    • autollakinpääsee

      Kristiina keskuksessa on mainio italialainen ravintola, jossa on erinomaiset pitsat ja loistavat makarooniateriat.

    • Annikineljä

      Alter Ego Rotermannissa. Tapaksia ja hyvää Espanjalaista viiniä. Ihmeellinen tonnikalan tataki ja hinta kohtuullinen.

    • pohjoineneki

      Hei olen käynyt Tallinnassa pari kertaa syömässä Ravintola Oliverissa, Oliver ei ole Tallinnan edullisin paikka, mutta ruoka todella hyvää suosittelen

    • ei_raekoja
    • Matkaajat
      • MatoFani

        Tallinnan ravintolaruuissa on usein matoja.


      • Ketgu

        Tallinnan ravintolaruokaa ei syönyt meidän koirakaan, mut silti tuli kamalan kipeeksi.


      • Hygeniä

        Jos haluat ruokamyrkytyksen ei muutakuin Tallinnaan ravintolaan syömään, takuulla tulee.


      • Hoo..Koo

        Kun lähdet Tallinnaan ota evääksi hookoonsinistä mukaan.


      • NäinOnNäkyleipä
        Hoo..Koo kirjoitti:

        Kun lähdet Tallinnaan ota evääksi hookoonsinistä mukaan.

        Siten ainakin tiedät mistä sait sen ruokamyrkytyksen...


    • Nyt-Kapakkan

      Tallinnassa on valtava määrä erilaisia ravintoloita ja muita ruokapaikkoja, joista saa mitä erilaisimpia ruokia. Eniten ravintoloita on vanhassakaupungissa ja sen lähistöllä, missä on paljon kalliita turisteille suunnattuja ravintoloita. Tallinnassa on sekalainen määrä ravintoloita, joten siellä on hyvä olla tietoinen siitä mihin suuntaa syömään, sillä hinta-laatusuhteeltaan hyvän aterian löytäminen noin vain ei ole helppoa.

      Tallinnassa on monia Viron parhaaksi arvioituja ravintoloita, ja siellä voi yleensä kotimaata huomattavasti kohtuullisemmin hinnoin maistella huippuluokan ruokia. Jos Tallinnassa haluaa säästää ravintolakuluissa, ovat paikallisten suosiossa olevat itsepalveluravintolat siihen hyvä joskin arkinen ratkaisu. Kahvilat ovat nekin usein ravintoloita edullisempia paikkoja ruokailla, ja myös niissä lähinnä paikalliset käyvät syömässä.

    • Tri

      Ribe Vene-kadulla, F-hoone Kalamajassa.

      • Kokki.3

        Hyviä ravintoloita 0n useita Tallinnasta 80km pohjoiseen, lähenpänä ei ole.


      • Ravinteli

        Hyvä ravintola Tallinnassa on suuri vitsi.


    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe