Seksiä netistä?

kflgkjlgjfljg

Vastatkaapa nyt hyvät ihmiset mahdollisimman rehelllisesti haetteko seksiä netistä? Itselleni on kovin uutta tällainen nettideittailu ja aika tuore erokin on takana pitkän suhteen jälkeen, joten en oikein tiedä miten täällä tulisi toimia. Yhden miehen olen tätä kautta kotiini kelpuuttanut ja harrastettiin seksiä.. Kyllähän täällä tuntuu noita puutteessa olevia miehiä olevan ihan riesaksi asti... Olen muutaman ihan asiallisenkin tätä kautta tavannut . Onko moraalitonta harrastaa seksiä tällaisen nettihoidon kanssa? Uskon kyllä, että sitä tapahtuu aika paljon.. Minun on myös vaikea suhtautua näihin miehiin, jotka ehdottelevat avoimesti ja kertovat mieltymyksistään, niistä sitten kiinnostavimpien kanssa saatan viestitellä ehkä sopia tapaamisenkin... Mutta kertokaas muut kokemuksistanne!!!

61

8432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jalat ristissä

      Ei täällä mitään sääntöjä ole ja jos olisikin, niin kuka niistä välittää.

      Eli jokainen tekee niinkuin parhaakseen näkee ja minun kohdalla
      se menee niin, ettei seksiä tipu, ennenkuin ollaan kunnolla tutustuttu
      ja nähty tuleeko meistä jotain.

      • mabbula

        Jep, ei seksiseuran hakemiseen ole mitään kaikkiin pätevää oikeaa toimitatapaa. Joillekin seksin haku netistä tuo elämään mukavaa jännitettä, ja toiset taas eivät voisi kuvitellakaan sitä tekevänsä. Joten tavallaan asiaa on vähän hassua keskustelupalstalla tiedustella. Mutta jos yhden kokemuksen jälkeen edelleen tekee mieli pelkkää seksiä, niin eipä kai muuta kuin uutta pökköä pesään. Aikuisiahan täällä ollaan. Moraalitonta se ei tietenkään ole, jos kaksi ihmistä sitä seksiä haluaa ja ollaan avoimia sen suhteen, että kyseessä on vain seksisuhde.

        Itse olen useasti hakenut netistä seksiseuraa. http://www.seksisuhde.net/ Tuolta pääsee hyvin alkuun. Olen huomannut että nimenomaan seksiseuran hakuun tarkoitetut palstat ovat toimineet parhaiten. Ei tule sitten ainakaan väärinkäsitystä, minkälaisesta suhteesta on kyse.

        Itselleni seksiseuran löytäminen tuntuu jostain syystä paljon helpommalta kuin vakituisen vakikumppanin löytäminen. Ehkä sitä sopivaa vaan ei ole vielä sattunut kohdalle. Vaikka enpä sitä kyllä viime vuosina ole erityisesti etsinytkään. Vaikka olenkin hyvin tyytyväinen tilanteeseeni, niin välillä käy mielessä, että voisi olla jo aika vakiintuakin. Noh, mene ja tiedä. Toisaalta arvostan myös paljon vapautta. Ja kaipaan myös paljon vaihtelua seksin suhteen.


      • Uhvcgff

        Miten näissä maksullisissa peruutus toimii?


      • ghjkljgff
        Uhvcgff kirjoitti:

        Miten näissä maksullisissa peruutus toimii?

        Kuuleman mukaan kehnosti. Tulee paljon rahallisesti takkiin jos noihin sekoaa...


    • 12+19

      Netin kautta tutustuttu... viestitelty ja tavattu muutaman kerran...seksistäkin on puhuttu mutta ensin tutustutaan ja sitten vasta seksi!
      Vaikka itsekin etsin lähinnä seksisuhdetta, haluan kuitenkin tutustua mieheen ensin, enkä myöskään "kokeile" muita ennenkuin ollaan selvitetty tuleeko tästä hyvä seksisuhde...tuoreen eron jälkeen en ainakaan heti halua uutta parisuhdetta...

      • haappaah

        Samaa mieltä, että ensin on ihan hyvä vähän tutustua. Kyllä se siitä sitten vähitellen etenee seksisuhteeksi, jos kummallakin kiinnostus herää. Parempi ensin kuitenkin vähän katsoa, minkälainen tyyppi se toinen osapuoli oikein on. Luulisin, että parempi seksisuhde syntyy näin. Muuten voi tulla kaikenlaisia yllätyksiä myöhemmin. Tässä on hyvin kerrottu, miten seksiseuraa kannattaa hakea netistä: http://www.nettideittailu.com/seksiseuraa/


    • selvä peli

      Parempihan se on yhdessä selvinpäin tietoisena ja tajuissaan sopia kupletin juonikuvioista etukäteen, kun kaatokännissä raahata baarista joku hoito. Moraalitonta on vain varattuihin sekaantuminen ja ilman kumia porsastelu.

    • n32

      No ei mulle kyllä ole mitään törkyehdotuksia tuolla nettideitissä tullut (olen siis nainen), ja jos tulisi, niin en moisiin vastaisi, koska ihan elämänkumppania olen sieltä etsiskelemässä. Mutta kuten todettu, tehkää kukin miten haluutte.

      • miesvm1967

        Samoin minä olen netistä aina hakenut vain ja ainoastaan elämänkumppania. Toki on tullut vastaan naisia joiden kanssa tilanne eteni vain seksisuhteeseen asti, joko pidempään tai lyhyempään. Joskus asiat vaan menee niin, en mä niistä mitään moraalisia tuskia aio kantaa koska en tehnyt sitä silloinkaan kun ikä alkoi kakkosella ja hain etupäässä seksiä. Seksin saaminen sinänsä ei ole koskaan ollut ongelma, ennemminkin se todellisen elämänkumppanin löytäminen on ollut haastavaa.

        Että kun mun profiilissa aikoinaan luki että haen elämänkumppania niin kyllä se oli helvetin faktaa ja totta, siihen pyrin rehellisesti. Tosin harjoittelukin oli ihan kivaa, en sitä kiellä. Nyt olen uskoakseni maaliviivan ylittänyt. No, elämä on hyvä kusettamaan että varmuus on vain 99,9% mutta säilytän positiivisen otteen.


      • liibalaaba3

        Silloin,kun olin deittipalstalla,hain elämänkumppania/ystävyyttä.En saanut yhtään törkyehdotusta.En tiedä johtuiko kuvastani(ei seksikäs asu tai otos)..
        Jokainen hakekoon mitä haluaa,mutta kehoittasin harkitsemaan TODELLA huolellisesti sitä seksiä heti alussa.

        Koska ymmärtääkseni niitä vain seksiä hakevia miehiä(naisiakin) on paljon liikkeellä.
        Voivat esittelyssä hakea jotain muuta.


    • panomies.

      Kyllä mielelläni nus.sin netti naisten kanssa.

      • mee hoitoon.

        Ihan oikeesti, nyt sulla menee jo yli, mee hoitoon!

        Vastasit TAAS itsellesi.


    • lisääseksiä

      Ei kai sillä ole mitään väliä harrastaako sitä seksiä jonkun kanssa, jonka tapaa kaupassa, baarissa, työpaikalla tai netissä. Kunhan kaikki sujuu yhteisestä halusta ja ilman pakottamista. Mies ja nainen on tarkoitettu yhteen ja harrastamaan seksiä. Ja ne joiden välillä kipinöi ja on vetovoimaa, ne voivat harrastaa seksiä jos niin haluavat ja ketään kolmatta tai neljättä osapuolta ei loukata tai vaikka loukattaisiinkiin ja olivatpa nämä tyypit tavanneet sitten vaikka hississä. Seksi on kauneinta, mitä voi kahden ihmisen välillä tapahtua.

    • Uuttera mies Utelast

      Olen kyllä aika ajoittain hakenut ihan vain seksiseuraakin netistä. Kyllähän se onnistuu, kunhan ei vain ole liian nirso tai epätoivoinen ja on välillä valmis vähän sietämään niitä joidenkin naisten pieniä "oikkuja". :D

      Seksiseuraa etsiessä kannattaa suunnata katseensa seksuaalissävytteisiin chätteihin (esim. livechat, herkku.net) tai deittisivuille (esim. iskuri). Toki sitä seksiseuraa saa muualtakin, mutta esim. kirjallisuuteen keskittyneeltä foorumilta sellaisen seuran löytäminen voi olla haasteellisempaa. Myös se on tärkeää että kyseisessä palvelussa on paljon käyttäjiä, sillä se helpottaa sitä seksiseuran löytämistä sieltä omalta alueelta missä asuu.

      Netissä on aina naisten markkinat, joten oman profiilin teki nettideittiin ei vielä paljoa auta vaan pitää olla aktiivinen. Ei saa kuitenkaan olla liian epätoivoinen tai liian suora, vaan pitää olla rauhallinen ja kohtelias, käyttäytyipä se toinen osapuoli sitten ihan miten tahansa.

      Itse toimin aina niin että ensin otan naiseen yhteyttä, sitten juttelen rauhallisesti ihan niitä näitä, muttei kuitenkaan mitään seksiin viittaavaa, ellei nainen itse ota aihetta puheeksi. Aikani juteltua yritän kysyä hienovaraisesti että onko nainen a) sinkku, b) missä asuu c) mitä etsii, ja jos nämä kaikki vastaukset ovat edes hieman siihen suuntaan viittaavia että naisen kanssa voisi harrastaa seksiä, niin yritän saada kuvat vaihdettua. Tämän jälkeen jos nainen on vielä kiinnostunut, niin yritän saada hänet vaihtamaan skype/s-posti -tiedot tai jos jutustelu on sujunut erittäin hyvin, niin saatan jo tässä vaiheessa kysyä häntä esim. kahville/museoon/lenkkiseuraksi yms. En koskaan sovi mitään seksiin viittaavaa tapaamista (lefffailtaa, unikaveri yms.) ensimmäiseksi kerraksi, sillä ainakin itse en pysty harrastamaan seksi sellaisen naisen kanssa joka ei myös kasvotusten ole henkisesti kiinnostava. Jos eka tapaaminen menee hyvin ja nainen on yhä kiinnostunut minusta, niin koetan saada sovittua toisen tapaamisen, yleensä tämä on jo sitten se seksitapaaminen, ellei nainen sitten ole ollut poikkeuksellisen arka tapaus, jolloin voin kyllä odottaa vielä 1-2 tapaamistakin ennen seksiä.

      Kaikki ne naiset joiden kanssa nuo tapaamiset ovat johtaneet aina siihen seksiin saakka ovat olleet erittäin miellyttäviä tapauksia ja heistä on vain positiivista sanottavaa. Mutta matkalle on kyllä jäänyt melko monta naista, osa jo ihan heti ekan kirjoitun rivin jälkeen, osa vasta ekan kasvotusten tapaamisen jälkeen.

    • fghbnllm

      Nyt jäi kyllä kiinnostamaan, että mitähän nämä naisten pienet oikut mahtavat olla?? Mielenkiintoinen myös tuo pointti, ettet pysty harrastamaan seksiä, jos nainen ei henkisesti kiinnostava.. Itseäni on juuri askarruttanut tuo, että pystyykö mies kuin mies harrastamaan seksiä kenen tahansa naisen kanssa kunhan vaan saa tarpeensa tyydytettyä.. Vai täytyykö seksisuhteeseenkin löytyä henkinen yhteys ja kemia vai kelpaako kuka tahansa ja kuinka viehättävä naisen täytyy olla??

      • Uuttera mies Utelast

        "Nyt jäi kyllä kiinnostamaan, että mitähän nämä naisten pienet oikut mahtavat olla?"

        Ne ovat vain niitä kaikkia pieniä asioita jotka toisen käytöksessä ärsyttävät, usein jopa siinä määrin että jos kyseessä olisi normaali deittailu ja parisuhde, niin niitä ei voisi edes hyväksyä, mutta koska kyseessä on lähinnä seksisuhde, niin niitä on valmis sietämään, joskus jopa todellakin pitkään. Eikä nuo "pienet oikut" koske vain naisia, tunnen kyllä sellaisia miehiäkin (ihan hetero pohjalta :D) jotka käyttäytyvät samoin.

        Listaan tähän nyt muutaman "pikku oikun" mihin olen törmännyt viimeisen 5 vuoden aikana seksiseuraa netistä etsiessäni.

        - Katoilu
        Tätä tapahtuu niin alun viestittelyn aikana kuin myöhemmässäkin vaiheessa seksiseuran kanssa. Osa katoaa lopullisesti, osa taas vain hetkiseksi ja ilmoittamatta yhtään mitään. Ei vastata puheluihin/viesteihin vaikkapa pariin viikkoon vaikka edellinen tapaaminen olisikin mennyt ihan hyvin kunnes taas yhtäkkiä tuleekin viesti että tavataanko tänään tai että ihan vain "moi!". Tätä pitää vain sietää, mutta aina tietenkin asia on tapauskohtainen ja jos tuntuu siltä että asia on ok, niin ei muuta kuin vain uutta tapaamista sopimaan ja toivoa että seuraavalla kerralla ei tulisi taas mitään katoamisia, sillä onhan se toista kohtaa todella törkeää käytöstä, vaikka kyse olisikin vain seksiseurasta.

        - Välinpitämättömyys toisen elämän/aikataulujen suhteen
        Puhelin voi soida arkina keskellä yötä ja toinen vaatii/pyytää seuraa, ei huomenna vaan nyt ja heti. Ja jos sitä seuraa ei ole luvassa, niin sitten hän soittaakin jollekin muulle ja seuraavalla kerralla et olekaan enää hänen puhelimessaan se ensimmäinen numero jolle soitetaan. Myös se että toinen ei tule sovittuihin tapaamisiin, myöhästelee todella paljon tai vaikka valvottaa toista aamu 4 saakka vaikka toisella olisi aamu 8:ksi töihin meno. Toinen voi myös vaatia tapaamisia silloin kuin ne eivät ole toiselle sopivia (muita menoja yms) ja suuttua ja kiukutella sitten kun ei saakaan tahtoaan läpi asian suhteen.

        - Vaatii lahjoja/tarjoilua/palveluja
        Tämä on ehkä enemmänkin nuorempien ongelma, mutta ainakin itse olen kohdannut nuorempana melko paljonkin sellaisia ihmisiä jotka ovat edellyttäneet esim. ravintolaillallisen/baari-illan tarjoamista ennen kuin ovat halunneet tulla viettämään yötä kanssani (lähdetään yökerhoon lauantaina ja sit tullaan sun kämpille, sä maksat) -tyylistä hommaa siis. Myös siihen törmää aina välillä että toinen vaatii sinua maksamaan taksin luoksesi kun bussilla kestäisi esim. 30-45 minsaa...

        - Kiukuttelu ja suuttuminen
        Toinen suuttuu ihan ilman syytä tai mitättömästä asiasta ja kiukuttelu voi kasvaa erittäinkin suureksi, jopa toista loukkaavaksi ja törkeäksi käytökseksi. Toinen kuitenkin laantuu melkein yhtä nopeasti kuin on suuttunutkin ja sen jälkeen kaikki pitäisi taas olla ihan ok kun kiukuttelu johtui vain siitä että toinen sanoo olevansa "vain tällainen vähän temperamenttisempi" -tapaus.

        - Liika itsekkyys
        Tämä koskee niin seksiä, aikatauluista ja -paikoistakin sopimista. Seksisuhteessa voi ajautua helposti siihen että kaikki tapahtuu toisen ehdoilla ja jos alkaa haastamaan toisen mielipiteen niin voi jäädä helposti ilman seksiä sillä kertaa tai pahimmassa tapauksessa ilman koko seksisuhdetta.


      • Uuttera mies Utelast

        "Mielenkiintoinen myös tuo pointti, ettet pysty harrastamaan seksiä, jos nainen ei henkisesti kiinnostava.. Itseäni on juuri askarruttanut tuo, että pystyykö mies kuin mies harrastamaan seksiä kenen tahansa naisen kanssa kunhan vaan saa tarpeensa tyydytettyä.. Vai täytyykö seksisuhteeseenkin löytyä henkinen yhteys ja kemia vai kelpaako kuka tahansa ja kuinka viehättävä naisen täytyy olla??"

        Toki minä sitä seksiä fyysisesti melko todennäköisesti pystyisin harrastamaan sellaisenkin naisen kanssa joka ei olisi lainkaan kiinnostava muuten kuin fyysisesti, mutta minä en halua sitä joten seksuaalinen suoriutumiseni olisi tuolloin vähintäänkin välttävää ja omat tarpeeni jäisivät tyydyttämättä vaikka orgasmin ehkä saisinkin. Kyllähän nainen kuin nainenkin harrastamaan seksiä kenen tahansa miehen kanssa, mutta eri asia sitten tuleeko ne omat tarpeet siinä tyydytettyä. Sama koskee minusta myös useimpia miehiä.

        Kyllä seksisuhteessa pitää olla myös sitä "henkistä yhteyttä", mutta siinä on vain valmis sietämään enemmän sellaisia asioita jotka eivät normaalissa suhteessa välttämättä tulisi kysymykseenkään. Esim. kukapa meistä haluaisi olla parisuhteessa josta toisesta ei kuulu kuin kerran viikossa ja silloinkin vain tekstari "tavataanko lautantai-iltana?" tai että harrastaa seksiä tupakoivan ihmisen kanssa vaikkei itse voikaan sietää tupakointia.

        Jos sitä henkistä yhteyttä ei ole, niin miksi edes harrastaa seksiä toisen kanssa? Kyllä minä itse ainakin liitän sen henkisen kiinnostavuuden ja yhteyden myös siihen seksiin. Ei se seksi ole vain fyysistä suoritusta, tai jos on, niin siitä saatu nautinto ja mielihyvä jäävät melko heikoiksi.

        Se kuinka viehättävä sen naisen täytyy olla, riippuu tietenkin siitä miehestä itsestään. Toiset edellyttävät/toivovat enemmän kuin toiset. Seksisuhde on kuitenkin yleensä kompromissi, ehkä moni haluaisi suhteeseen paremman näköisen kumppanin kuin seksisuhteeseen, mutta se ulkonäkö on sellainen asia että saadakseen säännöllisesti hyvää seksiä siitä on ehkä valmis tinkimään hieman. Minulle (normaalivartaloinen, 30v, ok näköinen mies) kelpaa kyllä ulkonäkönsä puolesta ehkä jotain 60-80% 20-30v (alle 70kg) naisista naisista seksisuhteeseen, jos vain sitä henkistä yhteyttä tuntuu löytyvän eikä nainen ole liian oikukas tapaus. ;)


      • lffgjldgjflgjdl
        Uuttera mies Utelast kirjoitti:

        "Mielenkiintoinen myös tuo pointti, ettet pysty harrastamaan seksiä, jos nainen ei henkisesti kiinnostava.. Itseäni on juuri askarruttanut tuo, että pystyykö mies kuin mies harrastamaan seksiä kenen tahansa naisen kanssa kunhan vaan saa tarpeensa tyydytettyä.. Vai täytyykö seksisuhteeseenkin löytyä henkinen yhteys ja kemia vai kelpaako kuka tahansa ja kuinka viehättävä naisen täytyy olla??"

        Toki minä sitä seksiä fyysisesti melko todennäköisesti pystyisin harrastamaan sellaisenkin naisen kanssa joka ei olisi lainkaan kiinnostava muuten kuin fyysisesti, mutta minä en halua sitä joten seksuaalinen suoriutumiseni olisi tuolloin vähintäänkin välttävää ja omat tarpeeni jäisivät tyydyttämättä vaikka orgasmin ehkä saisinkin. Kyllähän nainen kuin nainenkin harrastamaan seksiä kenen tahansa miehen kanssa, mutta eri asia sitten tuleeko ne omat tarpeet siinä tyydytettyä. Sama koskee minusta myös useimpia miehiä.

        Kyllä seksisuhteessa pitää olla myös sitä "henkistä yhteyttä", mutta siinä on vain valmis sietämään enemmän sellaisia asioita jotka eivät normaalissa suhteessa välttämättä tulisi kysymykseenkään. Esim. kukapa meistä haluaisi olla parisuhteessa josta toisesta ei kuulu kuin kerran viikossa ja silloinkin vain tekstari "tavataanko lautantai-iltana?" tai että harrastaa seksiä tupakoivan ihmisen kanssa vaikkei itse voikaan sietää tupakointia.

        Jos sitä henkistä yhteyttä ei ole, niin miksi edes harrastaa seksiä toisen kanssa? Kyllä minä itse ainakin liitän sen henkisen kiinnostavuuden ja yhteyden myös siihen seksiin. Ei se seksi ole vain fyysistä suoritusta, tai jos on, niin siitä saatu nautinto ja mielihyvä jäävät melko heikoiksi.

        Se kuinka viehättävä sen naisen täytyy olla, riippuu tietenkin siitä miehestä itsestään. Toiset edellyttävät/toivovat enemmän kuin toiset. Seksisuhde on kuitenkin yleensä kompromissi, ehkä moni haluaisi suhteeseen paremman näköisen kumppanin kuin seksisuhteeseen, mutta se ulkonäkö on sellainen asia että saadakseen säännöllisesti hyvää seksiä siitä on ehkä valmis tinkimään hieman. Minulle (normaalivartaloinen, 30v, ok näköinen mies) kelpaa kyllä ulkonäkönsä puolesta ehkä jotain 60-80% 20-30v (alle 70kg) naisista naisista seksisuhteeseen, jos vain sitä henkistä yhteyttä tuntuu löytyvän eikä nainen ole liian oikukas tapaus. ;)

        Itse en ainakaan pysty naisena harrastamaan seksiä kenen tahansa miehen kanssa, en todellakaan! Joku vanha tai muuten vastenmielinen tapaus, niin kiitos, EI! Ulkoisesti miehen kyllä täytyy vähintäänkin miellyttää omaa silmää tai olla komea mikään kiiltokuvapoika ei nyt kuitenkaan tarvi olla. Ja hommat täytyy oikeesti osata tuolla makuukamarin puolella. Eli itse en todellakaan suostu vaan tyydyttämään miestä, haluan kyllä itsekin täyden tyydytyksen! Eli miehen tulee osata huomioida naista ja olla hellä ja kohtelias. Muutenkin täytyy osata käyttäytyä eli olla ystävällinen sillä ei ole väliä miten puhelias on kunhan suunsa saa auki. Kyllä itselläni ainakin on aika kova vaatimustaso, jos jonkun panokaveriksi kelpuutan ja noita pieniä oikkuja sietää, jos odotettavissa on kuitenkin laadukasta puuhaa makuukamarin puolella! Eli kyllä suostun odottelemaan miehen yhteydenottoja, jos homma kuitenkin sängyssä toimii....


      • Uuttera mies Utelast
        lffgjldgjflgjdl kirjoitti:

        Itse en ainakaan pysty naisena harrastamaan seksiä kenen tahansa miehen kanssa, en todellakaan! Joku vanha tai muuten vastenmielinen tapaus, niin kiitos, EI! Ulkoisesti miehen kyllä täytyy vähintäänkin miellyttää omaa silmää tai olla komea mikään kiiltokuvapoika ei nyt kuitenkaan tarvi olla. Ja hommat täytyy oikeesti osata tuolla makuukamarin puolella. Eli itse en todellakaan suostu vaan tyydyttämään miestä, haluan kyllä itsekin täyden tyydytyksen! Eli miehen tulee osata huomioida naista ja olla hellä ja kohtelias. Muutenkin täytyy osata käyttäytyä eli olla ystävällinen sillä ei ole väliä miten puhelias on kunhan suunsa saa auki. Kyllä itselläni ainakin on aika kova vaatimustaso, jos jonkun panokaveriksi kelpuutan ja noita pieniä oikkuja sietää, jos odotettavissa on kuitenkin laadukasta puuhaa makuukamarin puolella! Eli kyllä suostun odottelemaan miehen yhteydenottoja, jos homma kuitenkin sängyssä toimii....

        Totta kai se että kumppani on viehättävä edes sen verran että haluaa harrastaa seksiä hänen kanssaan ja se että se seksi toimii/on hyvää ovat molemmat perusedellytyksiä seksisuhteen alkamiselle ja ennen kaikkea jatkumiselle.


    • työläs

      Minulla on ongelmana se, että en halua seksisuhdetta vieraan kanssa ollenkaan. Naisena haluan itse määritellä ajankohdan milloin suhde muuttuu intiimiksi, jos ylipäänsä ollenkaan sellaiseksi muuttuu.
      Netissä tapaamani miehet vonkaavat liian heppoisesti ja tuovat itseään tyrkylle vastenmielisesti, ja se on tunkeilevan ällöttävää. En todellakaan ole mikään puhelintyttö, jolle kuolataan toista näkemättä. Skippaan veke moiset idiootit jo intuitiolla.

      • Uuttera mies Utelast

        Ymmärrän, eikä siinä ole mitään pahaa että hakee vain ystävyyssuhdetta, mutta pitää kuitenkin silloin muistaa se että ei saa loukkaantua tai pahimmassa tapauksessa pistää sitä ystävyyttä sitten poikki jos jossain vaiheessa haluaisikin suhteelta enemmän, mutta se toinen osapuoli kieltäytyykin siitä.

        Toki osa miehistä vonkaa (netissäkin) ja yleensä ne kaikkein epätoivoisimmat tapaukset ovat myös niitä kaikkein aktiivisimpia, mutta mitäpä tuon asian suhteen oikein voisi tehdä? Suomi24 treffeissä on rajoitukset lähetettyjen viestien määrästä, mutta sekin on tehty vain sen takia että ihmiset ostaisivat tuon palvelun, ei niinkään siksi että sen avulla pyrittäisiin hillitsemään kaikkein epätoivoisimpien spämmäystä ja turhaa vonkaamista.


    • Löytyy

      Netti on turvallinen tapa etsiä seuraa, on se sitten puoliso tai seksiseuraa. Baarista kun etsit seksiseuraa niin usein kuvioissa on alkoholi ja se on huono asia, netistä jos etsit voit tutustua ihan rauhassa vaikka skypellä.

      Minä olen useita naisia tavannut ja peli on ollut alusta asti selvä, molemmat etsii seksiseuraa. Jos omat seksimieltymykset ovat vielä sellaisia joita ei uskalla kaikille kertoa niin netistä löydät juuri sellaista kuin etsit.

      Iskuri.net on seksiseuran etsintään hyvä samoin chatit. Varmasti muitakin löytyy mutta noista minulla on miehenä kokemuksia. Naisten 'ongelma' on kun vastauksia tulee niin paljon, miten erotat sen helmen sieltä? Pieni kuriositeetti: nopein tapaus oli 3 h siitä kun vastasin hänen ilmoitukseen ja hän oli sohvallani ja harrastimme seksiä :)

    • tahdonrakastellasinu

      haen ainoastaan seksisuhteita nettideiteistä,mielellään useampia samanaikaisesti.Hyvin on tähän asti mennyt.....Naisilla se on vaan vieläkin helpompaa.

    • hhbnn

      Pitääkö profiiliin laittaa hakevansa seksiseuraa tai kirjoittaa jotenkin vihjailevasti? Itse olen ilmoittanut etsiväni mukavaa seuraa ja kumppaniakin mahdollisesti. Silti tulee seksitarjouksia, niitä kai tuleekin suurimmalle osaa naisista täällä...

      • Uuttera mies Utelast

        "Pitääkö profiiliin laittaa hakevansa seksiseuraa tai kirjoittaa jotenkin vihjailevasti? Itse olen ilmoittanut etsiväni mukavaa seuraa ja kumppaniakin mahdollisesti. Silti tulee seksitarjouksia, niitä kai tuleekin suurimmalle osaa naisista täällä..."

        Itse olen sitä mieltä ettei kannata ihan suoraan mainita sitä että on seksiseuraa etsimässä, ellei toinen sitä sinulta suoraan kysy ja todellakin olet sitä juuri silloin etsimässä. Varsinkin miehenä vastausten määrä tipahtaa nollaan kun porfiilista löytyy maininta pelkästä seksiseurasta, ellei mies sitten ole poikkeuksellisen komea tapaus. Naisilla taas maininta seksiseurasta saa vain ne kaikkein epätoivoisimmat ehdottelijat vastaamaan ja ns. normaali miehet voivat jäädä hyvinkin marginaaliksi ryhmäksi tuossa vaiheessa vastanneiden joukosta.

        Parasta on se kun kertoo etsivänsä jotain, ilman mitään sen kummempia taka-ajatuksia. Itse olen usein käyttänyt mainintaa "etsin treffiseuraa", vaikka olisin etsinyt pelkkää seksiseuraa kuin vakavampaakin seuraa. Pakkohan sitä on aina niillä treffeillä käydä ennen kuin homma siitä yhtään mihinkään etenee. Toki osa ehkä harrastaa pelkkiä seksitreffejä (tavataan vain kerran ja silloinkin seksin merkeissä), mutta sellainen treffailu ei ole ainakaan minulle koskaan sopinut, kun en halua mielelläni harrastaa seksiä ihan niin nopealla aikataululla.

        Seksitarjouksia tulee aina osalta miehiltä, olipa naisen ilmoitus sitten miten hyvin tahansa laadittu. Ja se johtuu vain siitä että osa ihmisistä on nyt vain niin epätoivoisia että sitä samaa mantraa on pakko spämmätä kaikille, kun keneltäkään ei oikein saa.


      • n32
        Uuttera mies Utelast kirjoitti:

        "Pitääkö profiiliin laittaa hakevansa seksiseuraa tai kirjoittaa jotenkin vihjailevasti? Itse olen ilmoittanut etsiväni mukavaa seuraa ja kumppaniakin mahdollisesti. Silti tulee seksitarjouksia, niitä kai tuleekin suurimmalle osaa naisista täällä..."

        Itse olen sitä mieltä ettei kannata ihan suoraan mainita sitä että on seksiseuraa etsimässä, ellei toinen sitä sinulta suoraan kysy ja todellakin olet sitä juuri silloin etsimässä. Varsinkin miehenä vastausten määrä tipahtaa nollaan kun porfiilista löytyy maininta pelkästä seksiseurasta, ellei mies sitten ole poikkeuksellisen komea tapaus. Naisilla taas maininta seksiseurasta saa vain ne kaikkein epätoivoisimmat ehdottelijat vastaamaan ja ns. normaali miehet voivat jäädä hyvinkin marginaaliksi ryhmäksi tuossa vaiheessa vastanneiden joukosta.

        Parasta on se kun kertoo etsivänsä jotain, ilman mitään sen kummempia taka-ajatuksia. Itse olen usein käyttänyt mainintaa "etsin treffiseuraa", vaikka olisin etsinyt pelkkää seksiseuraa kuin vakavampaakin seuraa. Pakkohan sitä on aina niillä treffeillä käydä ennen kuin homma siitä yhtään mihinkään etenee. Toki osa ehkä harrastaa pelkkiä seksitreffejä (tavataan vain kerran ja silloinkin seksin merkeissä), mutta sellainen treffailu ei ole ainakaan minulle koskaan sopinut, kun en halua mielelläni harrastaa seksiä ihan niin nopealla aikataululla.

        Seksitarjouksia tulee aina osalta miehiltä, olipa naisen ilmoitus sitten miten hyvin tahansa laadittu. Ja se johtuu vain siitä että osa ihmisistä on nyt vain niin epätoivoisia että sitä samaa mantraa on pakko spämmätä kaikille, kun keneltäkään ei oikein saa.

        On kyllä hiukka harhaanjohtavaa, jos et mainitse suoraan hakevasi pelkkää seksiseuraa. Vielä jos etenet aluksi tuollalailla kierrellen, kuten ylempänä kerroit, niin viet vain turhaan aikaa naiselta joka olisi kiinnostunut jostain vakavammasta.

        Uskaltaako tässä enää vastatakaan sellaisille profiileille jotka hakevat treffiseuraa tai eivät ole määritelleet hakemaansa tarkemmin...?


      • Uuttera mies Utelast
        n32 kirjoitti:

        On kyllä hiukka harhaanjohtavaa, jos et mainitse suoraan hakevasi pelkkää seksiseuraa. Vielä jos etenet aluksi tuollalailla kierrellen, kuten ylempänä kerroit, niin viet vain turhaan aikaa naiselta joka olisi kiinnostunut jostain vakavammasta.

        Uskaltaako tässä enää vastatakaan sellaisille profiileille jotka hakevat treffiseuraa tai eivät ole määritelleet hakemaansa tarkemmin...?

        "On kyllä hiukka harhaanjohtavaa, jos et mainitse suoraan hakevasi pelkkää seksiseuraa."

        No niinhän se kyllä on, mutta se on ainoa keino, ellei sitten halua ihan suoraan alkaa valehtelemaan etsivänsä vakavaa seuraa. Jos ilmoituksessa tai ensimmäisessä viestissä on maininta siitä että etsii pelkkää seksiseuraa, niin se tarkoittaa sitä että suurin osa niistä joille lähetät viestiä ei joko vastaa ollenkaan tai sitten vastaus on suoraan kielteinen ennen kuin ehtii edes antaa itsestään mitään vaikutelmaa. Olen kyllä koettanut joskus sitä että etsin ihan avoimesti vain ja ainoastaan seksiseuraa, tulos oli se että vain pari itseäni huomattavasti vanhempaa naista oli kiinnostunut, kaikki muut eivät.

        Mutta sitten kun etsii vain "jotain" tai ilmoittaa olevansa avoimin mielin liikenteessä, niin vastaajia on paljon enemmän ja treffeillekin pääsee tutustumaan ihmisiin. Toki itse olen aina ollut sen verran rehellinen noissakin jutuissa että jos toinen on ilmaissut suoraan etsivänsä vain vakavaa seuraa ja tuo sen myös treffeillä tai jopa suoraan omassa ilmoituksessaan selkeästi esiin, niin en ole koskaan alkanut enää sen jälkeen mitään ehdottelemaan ja toisen aikaa hukkaamaan. Toki tässä on hieman tullut joskus sellainen olo mitä n32:n tuossa mainitsee, eli olen tavallaan hukannut toisen aikaa niiden yksien treffien verran, mutta ei kai nyt yhden "turhat" treffit nyt niin iso vahinko kenellekään ole, kun olen kuitenkin ihan siisti ja asiallinen mies, enkä mikään "peikko" mikä järjestää ne maailman kauheimmat treffit™.

        "Uskaltaako tässä enää vastatakaan sellaisille profiileille jotka hakevat treffiseuraa tai eivät ole määritelleet hakemaansa tarkemmin...? "

        No ei tietenkään uskalla, jos itse tietää tarkalleen mitä on etsimässä ja se pelkkä toisen ihmisen treffaaminenkin kuulostaa liian aikaa vievältä asialta jos ei ole mitään takuuta siitä että toinenkin etsii juuri sitä samaa. Itse olen kuitenkin sen verran avoin ja elävä persoona, että ainakin minusta joskus on ihan kiva treffata vaikka ihan vain niiden treffien takia niin että tulee tuntumaa taas siihen treffailuun ja saa tavata uusia ihmisiä, ehkä jopa sellaisia ihmisiä joita ei muuten elämässään treffimielessä tapaisi ja kenties jopa löytää sitä vakavampaakin seuraa, ehkä jopa loppuelämäksikin. Sillä ei se minulla ainakaan tarkoita sitä että vaikka joku asia olisikin alkanut lähinnä seksin harrastamisen motivaatiosta tarkoita sitä etteikö siitä koskaan voisi tulla mitään vakavampaa jos vain ne parisuhteelta ja kumppanilta vaaditut asiat ovat kunnossa ja henkilökemia toimii.


      • Uuttera mies Utelast kirjoitti:

        "On kyllä hiukka harhaanjohtavaa, jos et mainitse suoraan hakevasi pelkkää seksiseuraa."

        No niinhän se kyllä on, mutta se on ainoa keino, ellei sitten halua ihan suoraan alkaa valehtelemaan etsivänsä vakavaa seuraa. Jos ilmoituksessa tai ensimmäisessä viestissä on maininta siitä että etsii pelkkää seksiseuraa, niin se tarkoittaa sitä että suurin osa niistä joille lähetät viestiä ei joko vastaa ollenkaan tai sitten vastaus on suoraan kielteinen ennen kuin ehtii edes antaa itsestään mitään vaikutelmaa. Olen kyllä koettanut joskus sitä että etsin ihan avoimesti vain ja ainoastaan seksiseuraa, tulos oli se että vain pari itseäni huomattavasti vanhempaa naista oli kiinnostunut, kaikki muut eivät.

        Mutta sitten kun etsii vain "jotain" tai ilmoittaa olevansa avoimin mielin liikenteessä, niin vastaajia on paljon enemmän ja treffeillekin pääsee tutustumaan ihmisiin. Toki itse olen aina ollut sen verran rehellinen noissakin jutuissa että jos toinen on ilmaissut suoraan etsivänsä vain vakavaa seuraa ja tuo sen myös treffeillä tai jopa suoraan omassa ilmoituksessaan selkeästi esiin, niin en ole koskaan alkanut enää sen jälkeen mitään ehdottelemaan ja toisen aikaa hukkaamaan. Toki tässä on hieman tullut joskus sellainen olo mitä n32:n tuossa mainitsee, eli olen tavallaan hukannut toisen aikaa niiden yksien treffien verran, mutta ei kai nyt yhden "turhat" treffit nyt niin iso vahinko kenellekään ole, kun olen kuitenkin ihan siisti ja asiallinen mies, enkä mikään "peikko" mikä järjestää ne maailman kauheimmat treffit™.

        "Uskaltaako tässä enää vastatakaan sellaisille profiileille jotka hakevat treffiseuraa tai eivät ole määritelleet hakemaansa tarkemmin...? "

        No ei tietenkään uskalla, jos itse tietää tarkalleen mitä on etsimässä ja se pelkkä toisen ihmisen treffaaminenkin kuulostaa liian aikaa vievältä asialta jos ei ole mitään takuuta siitä että toinenkin etsii juuri sitä samaa. Itse olen kuitenkin sen verran avoin ja elävä persoona, että ainakin minusta joskus on ihan kiva treffata vaikka ihan vain niiden treffien takia niin että tulee tuntumaa taas siihen treffailuun ja saa tavata uusia ihmisiä, ehkä jopa sellaisia ihmisiä joita ei muuten elämässään treffimielessä tapaisi ja kenties jopa löytää sitä vakavampaakin seuraa, ehkä jopa loppuelämäksikin. Sillä ei se minulla ainakaan tarkoita sitä että vaikka joku asia olisikin alkanut lähinnä seksin harrastamisen motivaatiosta tarkoita sitä etteikö siitä koskaan voisi tulla mitään vakavampaa jos vain ne parisuhteelta ja kumppanilta vaaditut asiat ovat kunnossa ja henkilökemia toimii.

        Ymmärrän kyllä tuon pointtisi, että eihän suoraan ehdottelemallakaan varmaan kauheasti tulosta synny. Onhan se katsos jo naisen oman maineen kannalta arveluttavaa, jos vastaa suoriin seksiehdotuksiin, vaikka sitä juuri itse haluaisikin. :D

        Eräs tapaus vain tuolla treffeissä askarruttaa.... On siis tuttu mies ja mielenkiintoinen sellainen, mutta kun ei oo määritellyt lainkaan mitä hakee, eikä se profiilistakaan käy ilmi. Varovaisena naisihmisenä tietty tulkitsen, että ei liene mitään yhden yön juttua kummempaa sitten hakemassa...


      • stellaria81 kirjoitti:

        Ymmärrän kyllä tuon pointtisi, että eihän suoraan ehdottelemallakaan varmaan kauheasti tulosta synny. Onhan se katsos jo naisen oman maineen kannalta arveluttavaa, jos vastaa suoriin seksiehdotuksiin, vaikka sitä juuri itse haluaisikin. :D

        Eräs tapaus vain tuolla treffeissä askarruttaa.... On siis tuttu mies ja mielenkiintoinen sellainen, mutta kun ei oo määritellyt lainkaan mitä hakee, eikä se profiilistakaan käy ilmi. Varovaisena naisihmisenä tietty tulkitsen, että ei liene mitään yhden yön juttua kummempaa sitten hakemassa...

        Ai niin, olen siis tuo entinen n32, vaihdoin vain nimimerkkini johonkin omaperäisempään. :)


      • ghbnnkk
        stellaria81 kirjoitti:

        Ai niin, olen siis tuo entinen n32, vaihdoin vain nimimerkkini johonkin omaperäisempään. :)

        Itse ainakin vastaan suoriin seksiehdotuksiin, jos ehdokas on vaan tarpeeksi mielenkiintoinen... Hei, nyt eletään 2000-lukua, ei nainen ole mitenkään huono nainen vaikka avoimesti seksiä haluaakin....


      • Uuttera mies Utelast
        stellaria81 kirjoitti:

        Ymmärrän kyllä tuon pointtisi, että eihän suoraan ehdottelemallakaan varmaan kauheasti tulosta synny. Onhan se katsos jo naisen oman maineen kannalta arveluttavaa, jos vastaa suoriin seksiehdotuksiin, vaikka sitä juuri itse haluaisikin. :D

        Eräs tapaus vain tuolla treffeissä askarruttaa.... On siis tuttu mies ja mielenkiintoinen sellainen, mutta kun ei oo määritellyt lainkaan mitä hakee, eikä se profiilistakaan käy ilmi. Varovaisena naisihmisenä tietty tulkitsen, että ei liene mitään yhden yön juttua kummempaa sitten hakemassa...

        "Varovaisena naisihmisenä tietty tulkitsen, että ei liene mitään yhden yön juttua kummempaa sitten hakemassa... "

        Tuo voi olla ihan oikeakin tulkinta, mutta eihän se mies välttämättä tiedä itsekään mitä hakee. Parhaiten asia selviää kun kysyy sitä ihan suoraan toiselta että millä mielellä hän on oikein liikenteessä. Jos tulee vain ympäripyöreitä vastauksia, niin todennäköisesti silloin hän on vain seksiseuraa etsimässä.

        Mutta kannattaa aina muistaa ettei nämä asiat ole aina ihan niin mustavalkoisia kuin toiset luulee. Kyllä sitä treffailumotivaatiota on muitakin kuin vain se loppuelämän mittainen parisuhde ja yhden yön seksisuhde. Eihän sitä voi koskaan tietää että mihin se juttu johtaa kun kohtaa kiinnostavan ihmisen. Ota riski ja treffaa uusia ihmisiä avoimin mielin, niin ehkä se rakkauskin sieltä jostain löytyy.


    • kiltti mies.

      Haluaako joku nainen naida mun kanssa? Panettaa ihan sikana meinaan.

      • hinkkaa hanskaan

        Emmä sikoihin ala sekaantumaan. Keksi joku muu nimike haluillesi kuin sikana panetus.


    • Juulia-36

      En liian hankalaa. Haluan kumminkin tavata livenä ennen kun lähden mihinkään oikeaan juttuun.

      Yhdenyön jutut olen ihan reilusti ja suunnitellusti hakenut ravintolasta. Siinä saa kumminkin fiilistä onko mies silleen miellyttävä että haluaa olla hänen seurasaan

      • 15+5=?

        Juu, yhden yön juttuja saa kyllä paljon helpommin ja pienemmällä vaivalla baarista kuin netistä, mut jos etsiikin vähän pidempiaikaista seksiseuraa, niin silloin ainakin itse suosittelisin nettiä siihen.


    • isomuna

      mä ainaski haluun joka reikää naiselta että. tälläkin hetkeöllä joku naikkonem voi pelastaaa 0466326858

      • isomuna2

        jos joku haluuu ni soita 0466326857


    • Mike21

      Seksitreffit on helppo järjestää muutamien hyvien palveluiden kautta, kuten dirtyaffairs tai victormilan. Ilmaisen tilin voi tehdä vaikkapa tämän sivuston kautta --> www.seksiseura.info

    • m27hki

      Seksiä netistä? hyvin harvoin sitä netistä löytää :/ olisi kiva kyllä mukava nainen saada,kenen kanssa voisi sitä harrastaa..

    • mies36

      Ei naiset halua muuta kuin seksiä. Seksiä saa tosi helposti.

      • riesapertti

        onko ihan riesaksi asti??Joutuuko ihan päätöksiä tekemään että kenen kanssa tänään vai sitten kaikkien, Joutuuko vapaapäiviä pitämään pakolla.


    • Jotakin.häpyä

      Kuinka kukaan nainen voi lähteä seksiin näiden miesten kanssa?????? Mitä te oikein olette????????

      • eikelpaaa

        kynnysmatto inhottava ei minnekään vain kotiin nusnus hyi


    • Nimimerkillä

      En i-k-i-n-ä. Joojoo, ei pitäis koskaan sanoa ei koskaan ja niin päin pois mutta nyt uskallan kyllä väittää näin. Kyllä mieluummin ilman...! 😌

    • nautinnonhalua

      Miksi naiset eivät halua antautua seksin nautintoihin?? Mä nautin jokaikinen kerta kun vierellä on nainen joka sytyttää ja jonka kanssa juttu johtaa seksiin. Ja nainen on sen jälkeen ollut yhtä tyytyväinen kuin minäkin :)

      • eimuutaa

        elokaaat


      • hyvä.kysymys

        Kumpi heittää kumman pois ja miksi? Suhteet jää ilmeisesti lyhyiksi.


    • Sitäkin.
      Lähinnä tosiaan jotain fiksua naista, jonka kanssa tulis hyvin toimeen, tähän elämään mukaan ylipäätäänkin, mutta kyllähän sitä seksiäkin tarvitsee ja kaipaa. Ei nyt aina eikä jatkuvaan, mutta silloin tällöin kuitenkin.
      Eikä mua haittaa, jos tapaan jonkun naisen ja muutaman tapaamisen/jonkin aikaa kestäneen yhteydenpidon jälkeen harrastetaan seksiä. Siinäkään tapauksessa, että välit jäisivätkin siihen.
      Eli en etsi mitään vuosisadan Romeo&Julia-tyyppistä, elämää suurempaa juttua, mutta elättelen tosiaan toivoa jostain hyvästä ja kestävästä asiasta. Ja siihen asti mennään sillä, mitä elämällä on annettavanaan.
      Tosin ei tässä nyt hirveästi ole mitään seksiseikkailuja tullut seikkailtua, mutta kuitenkin.

      • hyvä.kysymys

        "Ja siihen asti mennään sillä, mitä elämällä on annettavanaan."
        Kuka tahtoo tosissaan olla se väliaikainen vähempi? Mahtaa olla kivaa.


    • Hassuna romantikkona itse ensisijaisesti etsin sitä oikeaa. Mutta koska ikää on jo 36 ja aikoinaan ahkerana deittailijana (ei ne tuu kotoo hakee) on tullu hmm no hommailtua. ja joskus yksinäisyyden hetkinä oon kyllä ihan sitä pelkkää seksiäkin hakenut. ELi muutama mukava "puumakin" on ollu.. ja ihan hyvät jutut on jääny muistoksi. Ei oo tullu semmosta voiko tohon luottaa fiilistä ollenkaan. Koska jotkut ihmiset ovat mitä ovat.

    • llklklk

      Yksi pitkä seksisuhde meneillään, jonka olen jo meinannut lopettaa.. Oli aluksi hauskaa ilottelua, kun erosin pitkästä suhteesta, enkä halunnut muuta.. No, miten sitten siinä kävikään, menin ja ihastuin palavasti mieheen.. Mies erakkotyyppinen, eikä ole ollut pitkässä suhteessa, eikä kuulemma edelleenkään halua vakavaa suhdetta.. Itse olisin valmis vaikka muuttamaan miehen luokse, perustamaan perheen ja tuomaan vaikka kuun taivaalta. En tiedä sitten saanko miehen päätä kääntymään, hänessä on kaikki se mitä mieheltä odotan.. Seksi välillämme edelleen mahtavaa, mutta sen tiedän, että tämä on elämäni ensimmäinen ja viimeinen seksisuhde!!! Ei sovi ollenkaan tunteikkaille ja herkille ihmisille, ei ikinä enää!!!

    • eilöydy

      Ompa kummaa kun näitä lukee et helppoa tuo sexin löytäminen joillekin.Nyt olen pari vuotta melkeimpä kaikilla saiteilla kokeillut onneani tuloksetta joten ei ainakaan täälä keski-suomessa näytä nettijuttu onnistuvan tän ikäselle m50.

      • jääjoki

        "Ompa kummaa kun näitä lukee et helppoa tuo sexin löytäminen joillekin."
        Ihmetyttää myös miten on mahdollista. Oma kokemus on se, että naisille on ihan turha ehdottaa FWB tyylistä suhdetta koska pakit tulee aina. Itse en välittäisi mistään perinteisestä seurustelusta enää, koska koen sen hankalaksi liikkuvan työn vuoksi joka aiheuttaa mustasukkaisuutta jos vakituinen naisystävä. Draamaa ja riitelyä kun olen toisella paikkakunnalla ja yhdessä ollessa kiukuttelua ja epäilyjä mitä olen viikolla tehnyt. Hullua olla tilivelvollinen aikuisena 45 vuotiaana miehenä jollekin jolle ei ole luvannut mitään. Pitäisi saada nainen, joka ymmärtää että sitoutuminen näissä olosuhteissa ei paranna elämänlaatua vaan vapaampi suhde rentouttaa silloin kun on tarvetta. En minäkään ole kuulustellut mitä nainen puuhaa vapaa-aikanaan koska se hänen asiansa. Tärkeintä yhdessäoloaika ja viihtyminen yhdessä tuolla hetkellä.


    • Jehkis

      Onhan se seksi kuitenkin aika tärkeä osa ihmisten elämää, eikä tämä nyt ole se kaikkein huonoin paikka sitä etsiä. Tuskinpa kuitenkaan kukaan näillä sivuilla käyvä, on täällä pelkästään seksin takia. Sitä varten on kai olemassa ihan omiakin sivustoja.

    • Petek23

      Itse ajattelin ennen, että seksin hakeminen netistä on epätoivoista ja palvelutkin pitkälti huijausta. Sitten kuitenkin koitin jotain treffipalveluita seksitreffit.nu-sivuston kautta ja heti natsas. Tästä lisätietoja: https://streffit.blogspot.fi/

    • Hetiredi

      [email protected] siinä odotellessa mihin voi laittaa mailia kiinnostuksesta ja kysellä lisää. Kaikille en suosittele ottamaan kolmatta pyörää parisuhteen väliin, mutta eksänikanssa se oli omasta mielestä mahtavaa ja saattaa olla myös vahvistava tekijä.

      Täältä siis nuori viriili urheilullinen mies mukaan tietoon kuin tietoon! Laita kaikki ja utele niin jatketaan. Mitat normaalit ei siis mitään jätti vehjettä, mutta 17cm kopla ole ongelmia ollut.
      Kaikille yksinäisille, pettäjille ja myös pareille.

    • ei_väkisin

      Olen 46-vuotias näyttävän näköinen, seksuaalisesti viriili nainen. Eipä ole netti-ilmoituksissani flaksi käynyt, kun olen ilmoittanut rehellisesti etsiväni vakituisempaa seksisuhdetta. Ongelmaksi näyttää muodostuvan se, että elän vakituisessa parisuhteessa, ja että suhde on avoin suhde. Etsin siis seksiseuraa "luvan kanssa", ei tarvitse salailla tapaamisia eikä pelata mitään pelejä. Miehet vierastavat tällaista ajatusta ihan selvästi. Jos olisin sinkku tai salarakasta etsivä varattu nainen, niin ongelmaa ei varmaankaan olisi. Rehellinen lähestymistapa on vissiin miehille liikaa...

      • täällä..on

        Hei sinä 46v viriili nainen, laita sähköpostia niin katsotaan miten vehkeet sopii yhteen.
        [email protected]


    • 40mies

      Netistä ei saa muuta kun seksiä. Elämän kumppania naiset ei etsi eivätkä halua. Olen tinderistä ja suomi 24 treffeistäkin saanut vain seksi seuraa. Ihan mahdotonta saada parisuhde.

    • Ei seksiä saa enää mistään, kun tulee tähän ikään. Ehkä maksua vastaan voi saada jotain.

    • Anonyymi

      No sanotaanko näin että en kieltäydy seksistä mukavalta vaikuttavan ihmisen kanssa jos siihen tilaisuus tarjoutuu, mutta liikun naisten suhteen avoimin mielin ja perimmäinen toiveeni on löytää vähintään ystävä.

      Yritän suhtautua seksiin luontevasti ja osana elämää, mutta minulla on jonkin verran vaikeuksia pitää erossa tunteita ja seksiä. Jos harrastan naisen kanssa seksiä on erittäon todennäköistä että haluan paljon muutakin, koska kyseessä on miellyttävä ihminen. En ole se tyyppi joka tyhjentää kassinsa ja katoaa. Jos katoan johtuu se siitä etten ole ehkä saanut niin paljoa kannustusta jatkaa tutustumista kuin olisin kaivannut.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe