Tykkääkö joku nainen fistauksesta?

käsityöläinen

Fistausvideot näin miehenä ihan järkyn kiihottavia. Mutta mietityttää että nauttiiko nainen siitä oikeasti vai esittääkö ne naiset vain nauttivansa? Jos nautitte, mikä siinä on niin hyvää ja miten se pitää tehdä, jotta nautinto on paras?

AIvan sairaan kiihottavaa olisi jollekin naiselle joskus fistausta tehdä, mutta pitäis olla sit tieto että nainen voi siitä aidosti nauttia.

20

3535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttö82hki

      Rakastan sitä tunnetta, kun pilluni venyy äärimmilleen ja tuottaa nautinnollista kipua. Nautin fistauksesta ihan oikeasti. Ämpäriksi en halua venyä, koska jossain vaiheessa luut ottaa vastaan, eikä nautintoa enää saa. Siksi tuo ihana venyttäminen on jätettävä maksimissaan kertaan tai pariin kuukaudessa, jotta tuntuisi joka kerta yhtä ihanalta.

      Nyt sinkkuna ihan harmittaa, kun ei mikään lelu vedä vertojaan aidolle nyrkille, jollaista ei kuitenkaan viiti baarista lähteä hakemaan. Tuskinpa iso miehen koura ihan heittämällä enää sisään menisikään. Voi kun joku tulisi fistaamaan....

      • Milla Magia

        Tahtoisitko miesystäväni antamaan taivaallisen fistauksen jossa orgasmien määrää et ehdi edes laskemaan. Katselisin mielelläni ja mahdollisesti osallistuisin myös.


    • Kätevä isäntä

      Sen enempää yksityiskohtiin menemättä, se mikä alkoi sormetuksena päättyi siihen että koko handu olisi lipsahtanut sisään, yli rystysten jo mentiin kun tyttö tuli jytinällä. Kaipa se nautti siitä, ei ainakaan jälkeenpäin valittanut. Mutta taisi sitä hieman hävettää kun tajusi että koko handuhan sinne olisi mennyt :D

    • -----k

      turha sitten valittaa kun paikat on löysät.

    • käsityöläinen

      Kiva jos edes joku nauttii! Mutta ilmeisen harva kuitenkin, kun ei enempää vastauksia tullut. Oma naiseni ei halua, vaikka klitan sormetus kelpaakin ja joskus haluaa pari sormea sisällekin. Mutta pitää jatkaa projektia, jospa joskus onnistuisi?

      Tyttö82hki, kertoisittko vielä miten sessio etenee yleensä ja millainen ote miehellä pitää olla? Jostain luin että pitää alkuun olla sormet supussa ja hitaasti venytellen sisälle. Laittaako fistaaja jossain vaiheessa käden nyrkkiin sisällä? Orgasmi varmaankin hyvin kokonaisvaltainen tuossa touhussa?

      Luulen, että aika iso osa naisista salaa haaveilee fistaamisesta tai todella isoista esineistä sisällään, mutta tosi harva kehtaa myöntää tai ehdottaa moista oikeasti? Tai edes täällä myöntää sitä nimimerkin suojissa?

      Täytyy sanoa, että saattaisin olla valmis jopa vieraissa käymään, jos minulle joku nainen fistaamista joskus ehdottaisi. Voin kuvitella ettei olisi oma tuleminen kaukana naisen saadessa fistatessa orkun, siihen ei tuossa vaiheessa montaa tyntöä tarvittaisi..

      • käsityöläinen

        ja miten ajauduit kokeilemaan fistaamista, kumpiko ehdotti vai lipsahtiko vain sormetuksesta kuten kätevälle isännälle kävi? Nautitko muuten kivusta ja oletko keskimääräistä kokeiluhaluisempi seksielämässäsi?


    • jfj8k.

      Mua fistaaminen ei kyllä satu, kun sen tekee piiiiikkuhiljaa ;) Se siinä on myös parasta, se hiljaa hyvä tulee. Miehen hengitys muuttuu huohotukseksi, ja sen sydämenlyönnit tihenee.. Oivoi, edellisestä kerrasta on aivan liian kauan :( Se vaaihe, kun pillu alkaa imemään kättä sisään.. huhhuh.. Kunnolla vaan liukastetta, ja ajan kanssa, niin hyvä tulee, ja molemmat nauttii. Ikäväkseni joudun toteamaan, että siitä pitävät miehet ovat harvassa. Tai sitten eivät vain kehtaa myöntää että haluaisiva työntää kätensä kokonaan sisälle ;)

      • käsityöläinen

        No tuollaisen kun saisi petihommiin :)
        Liian kiihottava ajatuskin tuo imuvaihe, jos niin käy.. Vois kuvitella että oma syke kohisisi kiihotukseta korvissa kun noin tekisi sinulle..


    • jfj8k.

      Niin, on se jännä miten vaikeaa on löytää samanlaisista jutuista pitäviä kumppaneita. Itselläkin ollut suurin osa niitä "kerran viikossa pimeässä peiton alla lähetyssaarnaja-asennossa" -tyyppejä. Tai sitten vaihtoehtoisesti niitä jotka haluavat sitä ja tätä, mutta eivät itse halua antaa mitä toinen haluaisi. Ehkäpä saat sen emäntäsi suostuteltua, tai vaikkapa "vahingossa" lipsautettua ;) Kunhan muistat että ei missään nimessä kiirettä peliin! Rystysiä myötenhän käsi saattaakin mennä meko kevyesti, mutta sitten se paksuin kohta, kun peukalo on mukana saattaakin ottaa vastaan. Itse pidän eniten siitä, kun siinä vaiheessa mies vain työntää kätensä päättäväisesti rannetta myöten sisälleni.

      • k69.

        Täällä olisi keskisuomesta fistauksesta pitävä mies. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun nainen supistelee käden ympärillä orgasmin saaneena. Löytyisikö täältä keskisuomen kokeilunhaluisia naisia? Os. [email protected] odottelee tumma 180/85, sporttinen, 38v. mies yhteydenottojanne ; )


      • h2o2h

        Olen samaa mieltä kanssasi tästä samanlaisuuksista pitämisestä. Minä pidän suunnattomasti nautinnon tuottamisesta toiselle ja käden sisään lipsauttaminen olis mukavaa, kun olis siitä kiinnostunut nainen lähellä


    • Tyttö82Hki

      Yleensä sisään pääsee parhaiten sormet supussa, sormi kerrallaan ja sitten se viimeinen työntö, joka tuottaa ihanan nautinnollista kipua, ja käsi on sisällä. Sitten käsi laitetaan nyrkkiin ja liikutellaan edestakaisin niin, että nyrkki tulee melkein ulos pillusta. Kun sitä on tehty tarpeeksi monta kertaa, niin voi nyrkin vetää ulos pillusta ja työntää takaisin sisälle. Aivan taivaallista!

      Itse olen aina pitänyt siitä tunteesta, kun pillu venyy. Muistan jo 11-vuotiaana tyydyttäneeni itseäni hiuslakkapullolla, joka oli noi 5cm halkaisijaltaan. Ja muitakin leluja oli kiva työntää sisälle ja vanhemmiten välineet ovat vain kasvaneet.

      Kukaan ei ole koskaan nyrkkiä ehdottanut tai laittanut sisälle, vaan itse olen joutunut pyytämään ja sanomaan, ettei se siitä rikki mene.

      Alakerran lihaksia tulee harjoiteltua sen verran aktiivisesti, ettei pillu tosiaankaan ole venytyksestä löystynyt. Nyt on taas värkki siinä kunnossa, että ainakin perusteellista lämmittelyä kaipaa, ennenkuin käden saa kokonaan sisälle.

    • Mies, Hki
    • Vois olla kiva kokeilla. Mulla on suhteellisen pienet kädet. Hanskakoko 8/M.

    • fhasiduhfaish

      Minulla kiinnostus fistaukseen alkoi synnärillä kun kaunis nuori vaalea kätilö työntyi sisääni tunnustelemaan sormin emättimen tilannetta.
      Uskomatonta että siinä tilanteessa kun poltot olivat valtavat laukesin aivan järjettömällä voimalla.
      Sillä kertaa häpesin mutta nyt osaan nauttia kun nainen fistaa minua.

    • Banana split

      Olettekos miettineet, onko tässä ketjussa oikeasti yhtään naista mukana..?

      Nämä fistauksesta innostuneet NAISET kun tuntuu jotenkin pitävän matalaa profiilia. Mikä on todella harmi.

      Itse olen aivan hulluna fistaamiseen, ja siihen, kun saan naisen tärisemään nautinnosta.

    • tyttöHki

      Voi kun sais joskus kokea fistaamisen ilon, kiihottaa aikalailla ainakin minua.

    • Joo on vaikea löytää naista joka tykkäisi fistauksesta... ei pääkaupunkiseudulla taida olla...

    • etovaa

      Kyllä fistatut naiset katuu, kun vanhana valuu kuset ja paskat housuun. Nuorempana kudokset kyllä palautuu, mutta iän myötä niin ei käykään, vaan kun kollageeni elimistössä vähenee, kudokst virtyy samalla lailla kuin ihokin. Maan vetovoima tekee tehtävänsä ja pian roikkuu koko värkki housuissa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe