Helsingin Pihlajamäen terveysasema

joni.

Olen nyt vuoden asioinut tällä terveysasemalla ja täysin kyllästynyt näihin virolaisiin ja venäläisiin "lääkäreihin" joita tämä asema on täynnä! ja he ovat täysin ammattitaidottomia he puhuvat todella huonoa suomea, eikä heidän sanoistaan ymmärrä mitään.

Virolainen mies"lääkäri" nauroi minulle päin naamaa kun kerroin vaivastani, määräsi lopulta buranaa. Oli pakko mennä yksityiselle ja siellä suomalainen hyvin koulutettu yleislääkäri määräsi tulehduskipulääkettä ja ihmetteli suuresti tämän helsingin kaupungin palkkaaman virolaisen "lääkärin" toimia kun kerroin että määräsi vain buranaa ja nauroi minulle.

Venäläinen nais"lääkäri sanoi, että minulla on luupiikki kantapäässä. Hän sanoi, että siihen voi laittaa kortisonipiikin mutta se on kivulias, ei maininnut mitään siitä että yleensä kantapäähän laitetaan ekaksi puudutuspiikki ja sitten vasta kortisooni. Pelotteli kivulla, koska osaaminen ei olisi riittänyt antamaan piikkiä!! Sen yksinkertaisesti näki, että kyseessä on erittäin huono lääkäri! Sitten menin röntgeniin, hänen pyynnöstään vaikka hän oli jo aikasemmin sanonut, että minulla on luupiikki. Sitten soitin, että löytyikö mitään? Hän sanoi, että mitään ei löytynyt ja kyseessä taitaa olla jokin venähdys. Siis venähdys kantapäässä joka on kestänyt jo puoli vuotta!! Ja tämän takia kun ei mitään löytynyt, niin hän ei suostu laittamaan kortisonipiikkiä. Löin luurin kiinni. Soitin yksityiselle lääkärille, hän sanoi, että vaikka röntgenissä ei mitään näkyisi, niin kyseessä voi olla luupiikki, ihmetteli helsingin kaupungin palkkaaman "lääkärin" sanoja, suorastaan kummasteli.

Tuolta näette kyseisen terveysaseman lääkärien listan. Miksi yksi asema ängetään täyteen näitä minä puhun vitun huono suomi "lääkäreitä?!?

http://www.hel.fi/hki/Terke/fi/terveyspalvelut/pihlajam_en terveysasema

Nyt vaihdan Herttoniemeen, pääsen eroon näistä saatanan ammattitaidottomista venakoista!!!!

http://www.hel.fi/hki/Terke/fi/terveyspalvelut/herttoniemen terveysasema



Nyt olen vaihtanut herttoniemeen

26

7254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huoh...

      Burana=tulehduskipulääke.......

    • tiedän

      Minut yritettiin käännyttää Kontulan terveysasemalta kun hakeuduin lääkärille sydänkipujen takia. Ei ollut lähi terveysasemani, mutta halusin listautua sinne (henk.kohtaisista syistä helpompi asioida kyseisellä asemalla..niin ainakin luulin). Sitten hoitaja alkoi väittelemään valinnastani, sanoi sitä huonoksi. Lopulta sain ajan.

      Lääkärinä oli venäläinen nainen. En ymmärtänyt mitään mitä hän sanoi tai oli tekemässä. Kuunteli keuhkot.. laittoi lähetteen sydän filmiin ja antibioottikuuri.

      Kävin filmeissä. Kyseinen filmin ottanut suomalainen naislääkäri ihmetteli, miksi minulle ei oltu määrätty muita tutkimuksia (?!) Sanoi, että ensi viikon alkupuolella voi kysellä tuloksia.
      Soitin soittoaikaa ta:lta, kerroin, mitä minulle oli sanottu. Aikaa ei ollut, koska "posti on hidas" ja "lääkärillä ei ole aikaa". Ihmettelin, että onko normaalia 19 päivän odotus tuloksista kun kyseessä on sydämeen liittyvät oireet (jotka jatkuvat).

      Lopputuloksena. Joudun odottamaan niitä tuloksia 19 päivää... Että kyllä, tämä on hyvin outoa toimintaa. Mutta sitä se on kun ei vaadita mitään tasoa.

    • Kokemusta on

      Helsingin kaupunki ei välitä!

    • tiedän

      Mutta on se hoito joka tapauksessa parempaa kuin ei hoitoa ollenkaan.
      :)

      • Hoitoa

        Mistä tiedät, että "se hoito on joka tapauksessa parempaa kuin ei hoitoa ollenkaan"?


    • Kokemusta on

      Ai pitää tyytyä huonoon?

      Miksi maksan veroja?

      • Korrelaatio

        Maksut täytyy sovittaa hoitojen mukaan. Jos ei tulosta, positiivista tulosta, niin maksu sen mukaan!


    • julkisella kävijä

      Edelleenkään en ymmärrä miksi yksityisen määräämä tulehduskipulääke oli parempaa kuin kunnallisen määräämä tulehduskipulääke? Kyllä Burana on ihan oikea lääke ja sopivaa hoitoa esim. lihasten tulehduksiin. Ja jos filmissä todella näkyi jotain vakavaa, filmin ottaja (yleensä hoitaja, ei lääkäri) kyllä mainitsee asiasta.

      Syy siihen että kaupunki palkkaa näitä ulkolaisia lääkäreitä on se, että kaikki suomea taitavat lääkärit karkaavat parempien rahojen perässä yksityiselle, eikä julkisella puolella ole varaa kilpailla palkoilla. Yksityisellä taas tehdään herkästi kaikenlaisia toimenpiteitä, koska ne tarkoittavat lisää rahaa. Ei niin tarkkaan mietitä onko kyseinen toimenpide tarpeellinen vai ei. Myös lääkkeitä määrätään herkemmin, jotta asiakas olisi tyytyväinen ja tulisi uudelleen. Ei tämä ole eettistä hoitamista vaan rahan perässä juoksemista.

    • realismiontämä

      Saman olen huomannut toisillakin terveysasemilla. Vastuulliset tahot ovat haluttomia (saamattomia) puuttumaan asiaan. Työn laadusta ei välitä kukaan, mutta palkkaa maksetaan. On kummalliseksi mennyt tämä terveydenhuolto.

      • Tahoja

        >Vastuulliset tahot...

        Onko sellaisiakin tahoja?


    • KaikkiOnSuhteellista

      Näinhän se on, että viimekädessä kaikki vastuu on potilaalla itsellään. Kannattaa ottaa asioista myös itse selvää, eikä uskoa kaikkea mitä "lääkäri sanoo tai määrää", potilaalla on aina oikeus sanoa myös "Kiitos ei". Tietystikin se ärsyttää, jos lääkärit ovat ulkomaalaistaustaisia, mutta valitettava tosiasia on se, ettei sinne muut ole kiinnostuneita tulemaan. Virolaisille ja venäläisille kelpaa huonopalkkaisempikin tk-lääkärin pesti, suomalainen lekuri puolestaan suuntaa kiinnostuksensa ennemmin kovapalkkaisempiin erikoislääkärin paikkoihin sekä yksityissektorille. Kannattaa olla tyytyväinen, että on edes nuo venäläiset ja virolaiset lääkärit, monessa pohjoisen kunnassa ei ole edes niitä!

    • nyeharashoo

      Olisiko ollut tämä sama ljaekaeri, jonka mielestä repeytyneet nivelsiteet ja murtunut luu polvessa voidaan hyvin hoitaa määräämällä sairaslomaa ja antamalla särkylääkeresepti..

      • weartyuio

        Tottahan ne repeytyneet nivelsiteet hoituu vaivattomasti myös D-vitamiinilla, ämpärillinen peräsuoleen ja saavillinen normaalin viljattoman ruokailun yhteydessä päivittäin ja tuloksia alkaa näkymään muutamassa vuodessa!


    • Määvaa876

      Mulla ei juurikaan kokemuksia pihlajanmäen terveysasemasta mutta kontulan kyllä. Kävin masennuksen vuoksi ville haikolan vastaanotolla ja masennus ja ahdistuneisuus on vaan kasvanut niin että jouduin lopettamaan käynnit siellä. Hän oli jotenkin hyvin kylmä ja välinpitämätön. Jotenkin ihmettelen että miten hänen kaltainen ihminen on alalle päätynyt ja vieläpä työllistynyt. Tällä hetkellä käyn yksityisellä ja siellä saan parempaa kohtelua, vaikka kalliimpaa se on.

    • Tulokset

      Oletettavasti niiden virkojen täyttäminen on tärkeintä. Hoitojen tulokset potilaiden suhteen taas sivuseikka.

      Kuka niitä hoitojen tuloksia seuraa?
      Ei varmaankaan kukaan muu kuin potilas itse, ja sehän ei paljoa merkitse eikä vaikuta käytäntöihin.

    • mamupotilas

      Pihlajämäen venäjänkilelinen naislääkäri soitti miehelleni ja kertoi minun labratulokset, jälkeenpäin selitti että ei saanut kiini minua, vaikka soittoa ei tullut koskaan kännykkälle... tein reklamaation... vastaus pääliköltä tuli ja puolusti sitä toista, en jaksannut jatkaa kinastelua, vaikka olisi pitänyt. toinen venäjän kielen mieslääkäri "unohti" laittaa eteenpäin lähetteen, en jaksannut reklamoida. olen venäjältä kotoisin, skannanut oman kielen ko. terveysaseman lääkäreitä, vakinaisia en suosittele

      • Ammattitaidottomuus

        Venäläinen päälle 50 v. mies"lääkäri" puhui koko ajan huonoa suomea, eikä kuunnellut asiakasta ollenkaan. Kirjoitti rauhoittavia lääkkeitä väkisin asiakkaalle jolla surua, vaikka tämä sanoi että ei tarvitse niitä, eikä halua huumata itseään Bentsodiatsepaameilla!!

        Oli kirjannut ja vääristellyt potilastiedot täyteen virheitä, koska ei kuunnellut tai ei ymmärrä suomea riittävästi. Uskomatonta käytöstä "lääkäriltä" . Ja tietenkään ei koskaan joudu vastuuseen törkeästä ja ammattitaidottomasta tavastaan "hoitaa" asiakkaita.


    • Griegerhoff

      Syvä huolestuminen Pihlajamäen Terveyskeskuksen henkilökunnan ammattiosaamisesta viedä opiskeltuja asioita käytännön työhön . Lääkäreiden sosiaaliset taidot , etenkin Venäläisten lääkäreiden kyvyttömyys dialogiin potilaan kanssa. Se mitä kutsutaan epäystävällisyydeksi Suomessa, tiuskiminen , käskyttäminen , kyvyttömyys kuunnella , valtataistelu, sekä vastaanotto käynnin virheellinen kirjaaminen, joka sisältää merkittävien asioiden kirjaamatta jättämisiä joka johtaa turhautumiseen ja moniin turhiin käynteihin terveyskeskuksessa. Esim. Pitkäaikaissairauden pahenemiseen , keskivaikeassa sairauden tilassa . Tehden sairaita potilaita erikoissairaanhoidon yksiköihin näin kuormittaen järjestelmällisesti erikoissairaanhoitoa, sekä tuottaen kärsimystä potilaalle ja hänen läheisilleen . Kirjaamatta jättämiset ja leikkaa ja liimaa menetelmällä luodut potilas käynnit ovat myös yksi temppu muiden joukossa hälventää lääkärin kyvyttömyyttä Suomenkielen ymmärtämisessä ja kirjoitustaidottomuudessa. Menkää katsomaan nettiin kun Valviran asianajaja kertoi toimittajalle että 2014 eli 5 vuotta sitten tulleet lääkärit EU ja ETA alueilta , heidän taustojaan ei tänäkään päivänä ole tarkastettu , näitä lääkäreitä on tullut kiertoteitse maista jotka eivät kuulu EU: hun eikä ETA:an . 2014 ennen tulleita on Suomessa noin 300 , hieman yli. Valviran asianajaja toteaa ettei taustoja tarvitse tarkastaa ja ettei siitä koidu uhkaa potilaille. 2014 yksi Suomalainen valelääkäri jäi kiinni niin silloin tiukennettiin tarkastamista. Huippu mitä Valviran asianajaja toteaa myös että siinä olisi kova työ tarkastaa kaikki tänne tulleet yli 300 lääkärin taustat???????? Tekemättä jäänet työt kyllä normisti tehdään saatikka laiminlyönneistä kiinni jääneet , tekevät tarkastuksen jotta saadaan todellinen tilanne lääkäreiden pätevyydestä toimia lääkäreinä Suomessa . Tämä on vähintä mitä veroeuroilla voidaan tehdä . Valviralle ja AVI: lle koppi please .
      Yst. Terveyskeskus potilas

      • Anonyymi

        > Huippu mitä Valviran asianajaja toteaa myös että siinä olisi kova työ tarkastaa kaikki tänne tulleet yli 300 lääkärin taustat???????? Tekemättä jäänet työt kyllä normisti tehdään saatikka...

        Kuinka suuri huippu se olisi, jos tarkistettaisiin edes niiden taustat ja taidot joista on valitettu?


    • Vaikeetaavaikeeta

      Vaikeata oli siellä vanhustenhuollossakin, mutta jotenkin se totuus rupesi sieltäkin hiljalleen pilkottamaan!

    • Anonyymi

      Kävin pihlajsmäen/teveyskesku minulla oli aika laboratorion ja luulin että otetaan tulehdus arvo kun valitin pisti rinnassa. Olen sairastanut monet syksyt keuhkoputken tulehduksen ja tiesin että nyt on myös siitä kysymys.mutta otettiin korona testi.ja ja asia jäi siihen en tiedä.. mihin mennään nykyisin terveys keskuksien kanssa kun ikäihmiset eivät sinäkään saa apua ja pieni eläke ei riitä jokaiseen käyntiin yksityostäkun itse tietää.mikä vaivaa olen hyvin pettynyt nykyiseen toimintaan tuntuu siltä että ikäihmiset luokkaa pois ja sillä siisti.kiitos

      • Anonyymi

        Kun koronatesti näyttää negatiivista, takaisin lääkäriin jos oireet jatkuvat.

        Ei kannata luovuttaa kertakäynnillä. Itse olen käynyt tässä syksyn mittaan useasti akuutin sairauden takia Pihlajamäen terveysasemalla ja saanut hyvää ja pätevää hoitoa. Otettiin pari kertaa jopa pari kertaa tulehdusarvo pikatestillä ja sen perusteella kirjoitettiin lähete sairaalaan.


    • Anonyymi

      Helsingin terveysasemilla lääkärit vaihtuu koko ajan, joten tuolla Pihlajamäessäkin on jo aika moni lääkäreistä kauempaa idästä ja aloituksessa mainittu Herttoniemen terveysasema lopetettu.

    • Anonyymi

      Olen täysin samaa mieltä kanssasi.Igoreita siellä riittää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3498
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      188
      1587
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1297
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1172
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      835
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      50
      793
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe