Partavesi joka saa sinut kuumaksi?

Hugo Hilfiger

Niin eli naiset: mistä tuoksuista tykkäät? Mikä tuoksu saa pääsi kääntymään? Mikä tuoksu saa sinut märäksi? Mikä tuoksu saa polvesi tutajamaan? Miltä tuoksuvan miehen kaulaan haluat kivuta? Miltä tuoksuvan miehen kainaloon mieluiten nukahtaisit... jne jne jne

Eli siis nainen: mikä on mielestäsi paras/ihanin/huipuin/mahtavin/kiihottavin partavesi?

Ja miehet: millä partavedellä olette saaneet positiivisimpia kokemuksia/kommentteja, eli siis eniten myönteistä huomiota jne...

Asianhan voisi ilmaista myös niin, että mitä partavettä kannattaa käyttää jotta probabiliteetti saada pesää maksimoituisi. Siitähän tässä on kysymys, ei loppupeleissä, vaan jo alkuerissä.

t: nimim "Tuoksujen puulaakisarjalainen"

38

17043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noidalta

      niin pääset pian paneksimaan tuoksullas!

      • ...

        partavedet ovat järkyttävän tuoksuisia. Ainakin jos nuuhkuttaa nenä leuassa.


    • Sheidi

      ehdottomasti dieselin plus plus
      Niin maskuliininen ja ihana tuoksu!Rupee heti tekemään mieli, kun miehellä on sitä!;)

    • tämän

      Mutten kerro koska olen itsekäs. Sitä ei tosin saa suomesta mutta jos kertoisin niin sitä olisi joka ukon tuliaisina matkoilta ja pian olisi kiimaisia naisia kaikkialla ja koko yhteiskuntajärjestelmä vaarantuisi :)

    • taas

      Ei siellä kapakin hajussa mitään kumminkaan haista.

    • pär saukko

      se homma on se, että jos nainen yhdistää sun tuoksun johonkin "entiseen" vaikka isäänsä tai johonkin edelliseen hyvään muistoon (kumppaniin) niin sillä on sitten vientiä. vitun urpot.

    • lippe

      haisee ihan paskalle. Paras tuoksu on puhdas iho, ei hiki, ei lika vaan miehen oma ominaistuoksunsa joka ei tuoksu oikeastaan millekään mutta tuoksuu silti niin ihanalle!

      • Minä

        Voisin yhtyä tuohon edellisen kirjoittajan kommenttiin. Luullakseni, on joku alkukantainen vaisto olemassa. Mistä tulee sana kemiat kohtaa. Jonkun ominaishaju (puhdas) Iskee polvet alta. Joihinkin taas ei reagoi mitenkään.


      • Director
        Minä kirjoitti:

        Voisin yhtyä tuohon edellisen kirjoittajan kommenttiin. Luullakseni, on joku alkukantainen vaisto olemassa. Mistä tulee sana kemiat kohtaa. Jonkun ominaishaju (puhdas) Iskee polvet alta. Joihinkin taas ei reagoi mitenkään.

        Kokemuksesta. Director. On suihkepullossa. Tarkoitettu kumminkin miehille. En ole kumminkaan löytänyt suomesta. Onneksi on tyttöystävä joka
        hoitaa tuonnin.


    • Reima Ratkaisu

      Hugo Bossin partavettä ovat tytöt tykänneet haistella! :D

      Toki se kannattaa se naama kammata muutenkin ensin ja pestä ne persehiet pois.

      • Number One

        Bossillahan on toistakymmentä miesten tuoksua, aika erilaisia kaikki, joukossa on "kukkapoikatuksujakin". Toisaalta sama partavesi tuoksuu hyvin erilaiselle eri iholla. Jokaisen on vaan löydettävä ne omansa.


    • Murmeli

      partavedet ovat Mennen ja Fahrenheit - miehestä riippumatta. Loppu onkin sit miehen omasta ominaishajusta ja oikein valitusta partavedestä kiinni.

    • sillä voi olla väliä

      Vaikuttaa se tuoksu.

      Parhaan nimeä en muista! Pakkaus on ainakin osittain muistaakseni punainen. Sitä ei saa markaeteista eikä tavallisista kauposta lainkaan...olen nimittäin yrittänyt etsiä... Laivalta löytyy.

      Vaikutuksesta sen verran. Entinen ihastukseni käytti sitä asilloin tällöin ja huomasin kyllä itsse kiihottuvanim todella nopeasti, kun hän käytti tätä partavettä. Vielä viime vuonna pääni kääntyi ohipyöräilevän miehen perään, koska tunsin tutun tuoksun...

      Jos laitat partavesilistaa, voin yritää muistella tuoksun nimeä ;) eli laivalle shoppailemaan!

      • Veikkaaja

        Allure? Happy? M7?

        Noissa on ainakin punaista paljon pakkauksissa.. Ja ovat naisten suosiossa.


    • gigi

      Miehekkeellä on Bossin Number One. Se taitaa olla suosikki. Mieheke käytti sitä ensi tapaamisellamme ja 3 vuoden seurustelun jälkeen kaapista löytyy vieläkin pullo, ties kuin mones ;)

      En pahemmin vertaile eri tuoksuja, kunhan vaan on raikas, vähän merellisen ja metsäisen tuoksuinen, ei liian läpitunkeva. Tabacin "naistenkaatotuoksut" kaatavat ainakin mut ihan kirjaimellisesti - lähinnä sen takia, koska en saa tuoksulta happea. "Äijätuoksut", ne jotka haistaa 5km päähän, on ehdoton out!

      • Escadaman

        Escadalta löytyy ihan hyviä tuoksuja sekä miehille että naisille...kannattaa ihan testailla itse, ja etsiä sellanen miellyttävä tuoksu itselle. Eikä ole pahitteeksi vaikka kaapista löytyisi useampikin pullo eri vaihtoehtoja eri tilanteisiin= ) Kallein ei ole aina se paras vaihtoehto, ja hieman halvemmistakin saattaa löytyä hyviä. Esimerkiksi Mexxilläkin on muistaakseni muutama ihan hyvä tuoksu vaikkei kauheen kallis olekkaan. Mennenit ja muut kamaluudet kannatta jättää suosiolla sinne kaupan hyllylle.
        Ihan hyvää kommenttia olen kyllä saanut naisilta kuulla, nimen oman tästä escadan sarjasta lähes joka viikonloppu= )


    • testing1

      Kannattaa kokeilla old spicea!

      Mahtava aromi.

    • m38,

      Ei niillä tuoksuilla ole mitään väliä, kunhan ei hielle/kuselle/paskalle haise

      • Haahaahaal

        Kyllä vaan tuoksuilla on väliä naisille ja miehillekin on. Hajutontakin parempi on hyvä hajuvesi. Jokainen hajuvesi tuoksuu erilaiselta eri ihoilla. Naisilla on miehiä parempi hajuaisti, joten vaikka mies ei haisisi omasta mielestään pahalle, niin kannattaa kuunnella naista, jos hän huomauttaa pahasta hajusta.

        Mutta hyvä on esimerkiksi Aqua di Gio tai CkOne.


    • ei partavesiä

      jättäkää partavedet mielellään kokonaan pois. ihan deodorantti riittää, niistä mieleiseni ovat kaikki axen tuoksut. niitä voisi nuuhkia koko yön :) mutta paras tuoksu on miehen ominaistuoksu, yksilöllinen, maskuliininen ja vähän suolan hajuinen/makuinen.. mmm..

    • asfasfasffkk1

      Onko naisilla jotenkin spesiaali hajuaisti, koska itse en haista (muissa kuin spugeissa) minkäänlaista "omaistuoksua"?!??

      • partavesi

        Voiks partavesiä käyttää nuoremmatkin kun vain aikuiset miehet?.


      • pera.
        partavesi kirjoitti:

        Voiks partavesiä käyttää nuoremmatkin kun vain aikuiset miehet?.

        Partaveden käytön rajoituksena on, että parran täytyy kasvaa vähintään 5mm/vuorokausi.


    • 13+16

      Ei minua ainakaan sänkyyn partavedellä saa. Sitä paitsi ne löyhkäävät monasti tosiaankin niin voimallisesti, että hyvä kun henkeä saa. Toki siinä tapauksessa, että läpitunkeva haju saa naiset pyörtymään hapenpuutteen vuoksi, voi olla mahikset saada tajuton lahna sänkyynsä. Mutta en suosittele. Parasta on, kun mies haisee hyvin miedosti, esimerkiksi vain deodorantilta, ja sekin saisi olla melko mieto haju. Useimmat miehille tarkoitetut dödöt haisevat minusta lähinnä liuottimilta. Mutta jos on sellainen kiva mieto dödö, joutuu tulemaan tosi lähelle, että haistaa, ja se on aika vänkää, ainakin jos on kiva mies...

      Ominaishajun määritelmää en tunne. Ihminen harvemmin haisee miltään, jos ei haise edes hieltä. Mutta jälleen kerran ihanan miehen hikikin saattaa haista miellyttävältä, ainakin jos ei ole viikon vanhaa. Kusi, paska ja oksennus taas eivät ole kenenkään kohdalla mieltäylentäviä hajuja.

    • sniffing

      Tärkeintä on että mies ei tuoksu kauas! Siis paratavesi ym hajuste ei saa lemuta.
      Jos ohikulkevasta miehestä jää tuoksuvana jälkeen se on tosi luontaantyöntävää.
      Hirveätä keksutella jossain partavesipilvessä tai istua auton kyydissä kun koko kottero lemuaa niin et henki meinaa salpautua! Just pari päivää sitten näin tutun miehen kaupungilla, mutta kiersin kaukaa koska allergisena hänen lähellään on tosi vaikea olla, runsaiden tuoksujen takia.

      Haluan että tunnen vain jonkun miedon tuoksun sitten kun olemme niin lähekkäin että painan pääni miehen puseron rintamusta vasten. Mieluiten ei mitään häiritsevää tuoksua että voi keskittyä tuntemaan muilla aisteilla. Siis korkeintaan KEVYT suihkaus jotain tuoksua vaatteeseen Ja vaatteetonna kun mies on niin vain hiukan mietoa dödöä kiitos!

      Jos olet käyttänyt kauan partavesiä tai tupakoit hajuaistisi voi turtua niin ettet tunnista mikä on liikaa, siis kysyppä usealta tutulta naiselta mielipidettä tuoksusi voimakkuudesta. Jos naisella on siitepöly tms allergia tuskin kestää mitään tuoksuja.

    • hgtr

      Mennen tai Axe specialt

      • oiyktjurhyt

        paskan hgaju ja mennej


      • Testattu on
        oiyktjurhyt kirjoitti:

        paskan hgaju ja mennej

        Näitä partavesiä ei saa kaupoista ollenkaan :(
        Miehille Bruce Willis, Jungle man, Michael Schumacher, Marcus Schenkenberg..
        Naisille Sarah Connor, Leona Lewis, Heidi Klum, Desperate Housewives..

        Esim. nämä parfyymit eivät sisällä kemiallisia sidosaineita joten parfyymin pitoisuus on erittäin korkea.

        Itse tilasin Bruce Willisin koko setin, Eau de Parfym, Deodorant Spray, Perfumed Hair & Body Shampoo ja After Shave Emulsion, maksoi n.114e, formulakuskin oma setti olisi maksanut n.103e, seteissä on kaikissa sama parfyymipohja ja koko kroppa tuoksuu miehekkäältä :)

        FB Kauneus, terveys ja hyvinvointi
        Tuolta kautta löytyy yhteyshenkilö jolta saa näitä parfyymejä yms. tilattua.


      • kaunis_tyttönen
        Testattu on kirjoitti:

        Näitä partavesiä ei saa kaupoista ollenkaan :(
        Miehille Bruce Willis, Jungle man, Michael Schumacher, Marcus Schenkenberg..
        Naisille Sarah Connor, Leona Lewis, Heidi Klum, Desperate Housewives..

        Esim. nämä parfyymit eivät sisällä kemiallisia sidosaineita joten parfyymin pitoisuus on erittäin korkea.

        Itse tilasin Bruce Willisin koko setin, Eau de Parfym, Deodorant Spray, Perfumed Hair & Body Shampoo ja After Shave Emulsion, maksoi n.114e, formulakuskin oma setti olisi maksanut n.103e, seteissä on kaikissa sama parfyymipohja ja koko kroppa tuoksuu miehekkäältä :)

        FB Kauneus, terveys ja hyvinvointi
        Tuolta kautta löytyy yhteyshenkilö jolta saa näitä parfyymejä yms. tilattua.

        Lisäksi partavettä paremmalta tuoksuu mies joka tuoksuu raikkaalta ja PUHTAALTA. Vinkkinä että käyttäkää miesten vartalovoiteita jotka jättävät iholle suihkun jälkeen puhtaan ja raikkaan tuoksun! Ihanaa...


      • Doft88
        kaunis_tyttönen kirjoitti:

        Lisäksi partavettä paremmalta tuoksuu mies joka tuoksuu raikkaalta ja PUHTAALTA. Vinkkinä että käyttäkää miesten vartalovoiteita jotka jättävät iholle suihkun jälkeen puhtaan ja raikkaan tuoksun! Ihanaa...

        ...mutta laita vain muutama suihkaus, koska on aika voimakasta:

        Christine Lavoisier, Fusion - very masculine


        Kommentteja muilta??


      • Komistus75
        Doft88 kirjoitti:

        ...mutta laita vain muutama suihkaus, koska on aika voimakasta:

        Christine Lavoisier, Fusion - very masculine


        Kommentteja muilta??

        Angel Men by Thierry Mugler. Todella järeä tuoksu, joten ei kannata suihkia kovin paljoa. Suklaata, kahvia jne. Naiset tykkää, eikä tähän asti kukaan nainen ole tähän aiemmin törmännyt. Tämä siis ei ole partavettä, vaan edt. Partavedeksi suosittelen kolinaa tai kossua.


      • Lady74
        Komistus75 kirjoitti:

        Angel Men by Thierry Mugler. Todella järeä tuoksu, joten ei kannata suihkia kovin paljoa. Suklaata, kahvia jne. Naiset tykkää, eikä tähän asti kukaan nainen ole tähän aiemmin törmännyt. Tämä siis ei ole partavettä, vaan edt. Partavedeksi suosittelen kolinaa tai kossua.

        tuolla aiemmin joku haukkui Fahrenheitiä. Mä taas rakastan sitä tuoksua. Kyllä pää kääntyy jos vastaan tulee siltä tuoksuva mies, nam!
        Eli nämä on niin makuasioita toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä..


    • ennen kaikkea

      Luonnollinen tuoksu (ei hiki!!!) on mielestäni lähes aina hyvä. Eli pelkkä deodorantti riittä hyvin. Usein partavedet ja hajusteet ovat liian vahvoja, enkä osaa sanoa mikä on hyvä ja mikä ei. Täälä on tullut näitä "paska-kommentteja" monta, mutta mielestäni suurin osa miesten tuoksuista on ihan hyviä, kunhan sitä on käytetty kohtuudella.

    • aistien N

      kun mies tuoksuu halatessa vaikkapa Calvin Kleinin Euphorialta.

      • aitien N

        En ole osannut eritellä mikä kaikki siinä tuoksuu, mutta löysin kuvauksen;

        ""Calvin Klein Euphoria Men kuvastaa elämistä ilman rajoja, kiihkeimpien halujen mukaisesti. Se kuvastaa intohimoa, jota ei pysäytä mikään. Kiihottava. Maskuliininen. Seksikäs. Calvin Klein Euphoria Men -tuoksussa kirpeä moderni raikkaus yhdistyy seksikkääseen mokkaan ja puun sävyihin.Latvatuoksu: Inkivääri, Pippuri, Sadepisaroita, Jäähdytetty sudachiSydäntuoksu: Musta basilika, Seetripuun lehtiä, Vesiviljelty salviaPohjatuoksu: Kermainen mokka, Patsuli, Brasilian punapuu, Kiinteä meripihka"


    • George Clooniella on kuulemma oma partavesi jolla nsisia kaatuu. Maksaa 250€/plo 🤓

    • Millamaija32

      Miehen pitää tuoksua vanhalta läskihieltä jota ei ole pesty pois 3viikkoon....tuoksun tehostamiseksi kannattaa käyttää myös samoja alkkareita joita on käyttänyt salitreeneissä....tämä kissa ainakin kuumenee kunnolla ihran tuoksusta!

    • denniswilson9

      Miksi peittää ominaishaju jollain keinotekoisella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe