Ratsastustalli Nuppu

Nurmijärvellä

Kuka omistaa ratsastustalli Nupun Nurmijärven Lepsämässä?

99

13507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+16

      Niinpä, sivuilla eikä ilmoituksissa mainita ketään, ei edes kuka pitää tunteja.
      Kovin on salamyhkäistä.

    • 8910

      Kävin muutaman kerran irtotunteilemassa. Odotin yksityistuntia. Omistaja - nuori nainen - oli myöhässä yli vartin), piti soittaa perään. Tunti tuntui jotenkin heppoiselta, ei ollut kovin turvallinen olo. Sain sen käsityksen, ettei tunnin pitäjä ollut koulutettu ratsastuksenohjaaja tai -opettaja.

      Harmi, sillä talli olisi sijainniltaan mitä mainioin mulle.

    • nupun vihaaja

      Ratsutalli nuppu on hirveeeeee!!!!!

      • 82?

        Millä tavalla?


      • Anonyymi

        Nykyään paras talli so shut up fuck up!!!!


      • Anonyymi

        Ratsutalli nuppu on ihana paikka hevosia hoidetaan hyvin ja tunneista oppii aina jotain uutta


      • Anonyymi

        miks?


    • Satunnainen kävijä.

      Älkää kakarat valittako, hyvä paikka se on ratsastella.

      • Anonyymi

        Jep!


    • surkeeeeeeta

      Erittäin huonoa palvelua. Ensimmäisellä kerralla omistaja n. puoli tuntia myöhässä ja sovittiin että hän ottaa myöhemmin yhteyttä ja sovitaan seuraava tunti, mutta ei koskaan ottanut yhteyttä.

    • hevostyttö123

      Hyvä paikka. Kiva ratsastaa Nupputallilla ja olen oppinut hyvin. Hepat hoidetaan hyvin ja hienoja heppoi, ja mukava paikka muutenkin :)

    • kukkisgee

      Hienot hevoset ja ponit. Ihana toiminta, Katso täältä www.ratsutallinuppu.fi

    • ratsastajatyttö123

      Kateelliset haluaa pilata vaan kaiken. Foliohatun kirjoitus ei pidä paikkaansa. Älkää uskoko!!!

    • Nuppujee

      Olen käynyt kolme vuotta tallilla eikä yhelläkään ollut jalka paketissa koko aikana. kerroppa millä hevosella, tälläisiä satuja keksit. eikä mikään hepoa ole koskaan ollut tunnilla jalaton. Rennosti ja kauniisti liikkuvat kaikki ponit ja hepat. Eikö sinulla ole foliohattu koskaan ripulia? Niin hevosilla kun ihmisillä joskus voi olla löysempi kakka. Hyvä paikka kaikenkaikkiaan. Näytti olevan Nupun sivuilla avoimet ovet laskiaisena talvirieha 7. Helmikuuta.

    • justiisajuu

      Kuka älytön tyyppi täällä kirjoittelee tuommoisia huonoja juttuja Nupputallista. Talli on kiva pieni ja pollet hyvin hoidettuja, hyväntuulinen ympäristö ja ilmapiiri, niin hevoset kuin ihmiset. Ettei vaan nyt olisi joku kateellinen Mian hienoista hepoista.

    • MirjamiNopea

      Erittäin mukava ja viihtyisä pientalli kiltteine hevosineen. Lisäksi kaikki ratsastajainliiton sekä EU:n vaatimat kriteerit täyttyvät. Eläinlääkäri vierailee tallilla myös säännöllisesti, kun siihen on tarvetta. Valittajille todettakoon, että homma näyttäisi olevan Nuppu-tallilla vaan erittäin hyvin hanskassa ja muutenkin hyvin hoidettu...kaikki. On se kauhia tauti, tua Suamalaanen Kateus

    • Vihaajatvihaa

      Älkää mustamaalatko ja haukkuko kyseistä tallia. Samaisella tallilla on 3 omaa hevostani, joilla on mitä mahtavimmat olot. Kaikki kriteerit ja eu-vaatimukset täyttyy tällä tallilla. Hevoset on kilttejä ja hyvässä kunnossa. Ei kannata alkaa provosoimaan tallin omistajaa ja itse tallia jos ei siitä mitään tiedä.

    • Ettäsemmosta

      Tarkoitus oli vuokrata heppaa tallilta. Ensimmäisellä kerralla omistaja reilusti myöhässä, toisella kerralla ei ilmestynyt ollenkaan. Kun oli tarkoitus mennä kolmannen kerran niin sain samalla tiedon että kyseinen hevonen on myyty pois......

      • Anonyymi

        Pitäjän tapa on ostaa nuori kouluttaa se ja myydä pois😊 eli hevoset vaihtuvat aika usein


    • voitkohyvin

      Niin varmaan... tämä ei tallinomistajan kannalta pidä paikkaansa...älä jaksa mustamaalaa. Kateus? Mikä muu muka?
      Tallilla on myös muutaman omistajan hevosia. Ja sekin hei miten paljon vuokraajat ja ratsastajat itse peruvat tunteja tai ei peru ja myöhästyvät on luku sinänsä kt keskustelupalstat. Joten älä yritä mustamaalaa Nuppua, kuka lie olet...

    • Kierränkaukaa1

      Onpa epäilyttävän aggressiivinen puolustaminen? Mitä mustamaalaamista se on jos kertoo omista kokemuksistaan? Taidan kyllä kiertää tallin kaukaa, nyt kun olen uutta tuntipaikkaa etsimässä. Kuka uhkaa poliisilla jos joku on tyytymätön palveluun? Olisiko aika katsoa peiliin.

      • Ridaajanupuntalli

        Kannattaisi edes käydä kokeilemassa itse eikä luottaa noihin mustamaalauksiin😑


    • Elämänkevät123

      Talli on viihtyisä ja kiva pieni harrastetalli. Täällä mustamaalaa joku muu kuin asiakas! Ja ne selvitellään ennenpitkää sen jatkuessa. Jokainen talli saa osansa kun joku epämääräinen henkilö aloittaa tahallisen mustamaalaamisen hevostallista/talleista. Ennenkin on omistaja selvittänyt. Noloa sille joka kiinni jää...

    • ööööööötota

      Nimim. En tykkää> jos sua noin paljon harmittaa ratsastaa loppuunvedetyllä ravurilla niin älä kiukuttele somessa sillä Nupputalli on kiva maalaistalli. En oo lasten nähny menevän tarhoihin, ihailee heppoja tarhan ulkopuolella. Talli on niin maaseudulla ja rauhallista on, joten älä valehtele täällä kokemuksia palstalla. :D jatka sen ravurin "vuokrisponin" :D kaahotusta jossain muualla. REHUT se talli on varmasti sille antanut mutta tämän omistajat haluaa pihistellä rehuissa kun kalliita. :D joten kerro niille. Lihonut vaikka kuinka paljon niinkuin omistaja iloitsi. Joten älä valehtele somessa!

    • älyhoikrista

      Mikset vienyt vettä hevosellesi kun olit tallia tekemässä tuolla tallilla ite? Oletko joku tyhmä!

    • Jaska_ja_Paska

      On tullut käytyä useilla eri talleilla, nähtyä useita erilaisia hevosenhoitotapoja. Jokaisessa paikassa on hevoset elossa ja pääpiirteittäin asiat ok. Ratsutalli Nupun paikassa hevosenhoito ja siihen liittyvät puitteet ovat mielestäni enemmän kuin hyvin, kun vertaa moniin muihin hevospaikkoihin. Eli aivan turhaa löpinää täällä kirjoittelevat, jotkut kateelliset ja elämän katkeroittamat persoonat.
      Nuppu Talli Rules !

    • tämähänviihdyttävää

      Monellakos nikillä sinä Nupputallia kehuva meinasit kirjoitella? On ERITTÄIN paljastavaa, että muka useampi tietää negatiivisen palautteen kirjoittajien olevan vain "kateellisia" ja "katkeria". Kuka tahansa ei asiasta mitään edes tietäisi, ja noin vanhanaikaiseen vastaväitteeseen turvautuminen muka useamman kirjoittajan toimesta ei yksinkertaisesti mene läpi. Kaiken lisäksi et hoksannut edes sitä miten epäilyttävää on sekin, että näin hiljaisessa ketjussa sattui yhtäkkiä kirjoittelemaan saman päivän aikana kolme tallia kehuskelevaa, jotka haukkuvat täällä kommentoijan katkeraksi ja kateelliseksi tyhmyriksi. Taisit itse olla liian tyhmä älytäksesi, että olet erittäin läpinäkyvä.

    • älylläloistit

      Oletko keksinyt ruudin?

      • Anonyymi

        sä sitä et ainakaan oo keksiny.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sä sitä et ainakaan oo keksiny.

        Eikös ruudinkeksijä ole edesmennyt kauan sitten


    • Jorma6666

      On paljon maailmassa, sairaita...Ihmisiä. Näemmä.

    • Jorma6666

      Persaukiset vuokralaiset valittavat kaikesta, myös aiheettomasti. Vaihtuvuus talleilla kuuluu valitettavasti kuvioon, myös muilla talleilla. Jos ei ole varaa pitää hevosta näinkin edullisessa paikassa, niin sitten on varmaan luovuttava koko hevosen omistajuudesta ja sen tuomista lisäkuluista. Sitten ei enää tarvitse valittaa ja mustamaalata yrittäjiä. Onnetonta sakkia, on paljon. Näemmä.

    • Jorma6666

      Lisäksi suosittelen valittajavuokralaisille oman tallin perustamista ja kaiken paskan kuuntelemista vuodet ympäri. Hieno urheilu- ja harrastuslaji, jota nämä "vuokralaiset"kaikin keinoin yrittävät torpeedoida...ilmeisesti kateudesta, mistäpä muustakaan syystä.
      Nupputallilla on aina hoidettu hevoset asianmukaisesti, myös puitteet ovat EU-standardien mukaiset. Mutta ei, valittaa pitää kaikesta. Miten hemmetissä tälle hevosalalle on niin paljon kusipäitä tullut. Ei minkäänlaista kunnioitusta mitään tai ketään kohtaan...liikaa omistaa luuserit hevosia.

      On hienoa, että Ratsutalli Nuppu on kaikista mollauksista huolimatta jaksanut pyörittää toimintaa ja myös menestynyt alalla. Moni ei tätä edellä kirjoitetun kaltaista paskan puhumista vaan jaksa...eikä kenenkään sitä pitäisikään sietää.

      Useita vuosia alaa sivusta seuranneena, voin todeta, ettei vastaavaa kateuskuviota ja sen tuomaa huonoa ilmapiiriä ole missään muualla kuin Suomen harrastehevospiireissä. On hyvin valitettavaa, että Suomen hevoskulttuuri on ajautunut tälle tolalle. Harmi.

    • Raviloisia
    • äläjaksa1

      Höpö höpö. Lopettakaa jo häiriintyneet kirjoitukset. Omistaja on kiva! Ja ihanat hepat!

    • äläjaksa1

      Samat pari täällä kirjoittelee edelleen... tiedetään kuviot...kannattaa lopettaa...

    • Asiakas1234

      Asiakas on ihan paikanpäällä olleet iloisia ja kehuneet paikkaa kuinka kivat hepat ihana "brändi tallilla on niin mikäs täällä nyt mättää palstalla...

    • Asiakas1234

      Kuka ja miten täällä määritellään että omistaja olisi jotain solvannut tai haukkunut?

      • Entinenvuokraaja

        Vielä tähän kommentoidakseni niin ei luo kauhean hyvää kuvaa yrittäjästä, joka netin keskustelupalstalla vaahtoaa tunnistettavasti asiakkaiden raha-asioista, haukkuu näiden hevosia sekä lisäksi nimittelee huonoja arvosteluja jättäneitä asiakkaita kateellisiksi valehtelijoiksi. Mielestäni etenkin raha-asiat muut yksityiskohtaiset vaahtoamiset kannattaisi yrittäjän näkökulmasta jättää kirjoittamatta julkisiksi ja ottaa mieluummin viranomaisiin yhteyttä. Kaikki yritykset saavat huonoa palautetta joskus, eikä siihen auta arvostelijoita vastaan hyökkääminen.


    • eiomistaja

      SInäkö tiedät kuka tänne kirjoittelee kuka mitäkin...omistajako haukkumassa ja raha-asioita oikein....ja Ei se ole arvostelua vaan yrityksen tahallista mustamaalaamista, josta voi joutua maksamaan pitkän centin korvauksina.... Täällä kirjoittelee kuka mitäkin. Poliisihan tämän ketjun kuitenkin tutkii. Ip osoitteet selvitellään yms.

      • Entinenvuokraaja

        Jep, ip-osoitteista selviää myös mikäli tallin omistaja /joku ilmeisen perillä muuten tallin asioista selvillä oleva on kirjoitellut valheellista/epäkunnioittavaa tekstiä asiakkaistaan. Tosin valitettavasti tässä ketjussa ei ole täyttyneet mitkään rikoksen tunnusmerkit, joten poliisia ei voisi vähempää kiinnostaa.


    • vuokris1111

      Kyl säkin vielä opit ratsastamaan...ehkä.... :D

    • seeeeee

      Ei sitten tallinpitäjistä kirjoiteta epäkunnioitettavaa tekstiä? Kenestä milloinkin.. juu ei...

    • mahtavatalli

      hieno tallihan se on!

    • Ritva44z

      Talli, mistä ei kirjoitella mitään...Se ei ole Talli. Nämä kaikki ylläolevan kirjoitukset todistavat tosiasiaa, kateudesta ja Suomen surkeasta hevosilletuurista. Surullista. Hieno harrastus ja laji upeiden eläinten kanssa, josta ammennetaan niin paljon huonoa. Eikä tämä ikävä piirre suinkaan koske vain tätä tallia, vaan lähes kaikkia vuokratalleja. On moni yrittäjä/tallinpitäjä huokaissut syvään, kun lopettanut on. Mainostahan nämäkin kaikki kirjoitukset ovat ja ilmaista sellaista vielä...Toki aiheettoman ala-arvoisiakin kommentteja löytyy. Ratsutalli Nuppu on laadukas EU-direktiivit täyttävä harrastetalli, jossa on hyvä ilmapiiri harrastaa ulkoilmailua hyvien hevosten ja ponien kanssa. Puolesta ja vastaanpuhujia riittää, näin kuuluukin olla. On joka asiassa. Hyvää viikonloppua kaikille :)

    • Pölöö

      Muistaako kukaan ruunivoikkoa ponia nupun tallilta joka oli vain vähänaikaa nupulla? Olin syksyllä 2015 tulossa kokeilemaan ponia kunnes se lähti tallilta jonnekkin

    • Asiakas666

      Tämän tallin pitäjä ei hauku ketään. Brändi on hyvä. Myöhästellä voi joku muu kuin tallipitäjäkin mutta tuskin mainitsemisen arvoinenkaan. Yleensä talleja haukkuu kilpailija tmv. Jolla yleensä henkilökohtaisia mt ongelmia.

    • Teejotainkehittävää

      Aloittelijat ei ole koskaan yksin aina on aikuinen paikalla. Turha taas aloittaa mustamaalaaminen tällä kertaa turvallisuudella jankkaamalla. Joka ikisellä tallilla joku joskus tippuu selästä. Se nyt kun kuuluu lajiin.

    • EmiliaX

      Mä vaan kerroin, mitä olen KUULLUT ja LUKENUT. Lue nää vastaukset ennen kuin alat vaahtoamaan. Mä KYSYIN, että mitä mieltä ihmiset ovat näistä pointeista, mitä keskusteluketjuissa tulee usein eteen? Enkä kaipaa nyt tallin omistajan tai hänen välikäsiensä vastausta, vaan ihan asiakkaiden.

    • Mursut

      Voiko hevoset hyvin ratsutallinupussa?

    • Kysynoikeesti

      Nyt ihan vaan haluun tietää että kandeisko mun alkaa vuokraa siel yhen mun kaverin kaa. Ei olla ratsastettu hirveen pitkää mut kuitenki on joku n. 3 vuoden kokemus hevosista. Ratsastusta noin 1.5 vuotta epäsäännöllisesti.
      Niin kannattaaki aloittaa??
      Onko paikat siistit ja henkilökunta ihan mukavaa. Haluun ihan oikeet tietoo ei mitään kusetusta.

    • Horsegirl11

      Onko tallin omistaja mukava ja auttavainen?

    • Pölleröö

      Kuka siis on RATSASTUKSENOPETTAJA/OHJAAJA?? Tällä tallilla.
      Vastaukset niin epämääräisiä.
      Onko minkätasoisia hevosia?
      Asiallisia vastauksia.
      Kiitos.

    • Tunteillenjees

      Harrastetalli jolla hepat on mukavaluonteisia ja hyvä ratsastaa niillä. Osa poneista on perusasioita osaavia >helppo A tasoon. Tallin palvelu on ystävällistä ja tuntienpitäjät ohjaavat ratsastusta ja oppilaat edistyvät, ratsastajat voi hoitaakin hevosia ja poneja niiden käsittelyä. Tallilla syntynyt myös silloin tällöin upeita varsoja lasten ja aikuisten iloksi ja varsojen kasvamista/ koulutusta hevoseksi/ poniksi ratsastus tai/ja ajohevoseksi. Talli pyörinyt useita vuosia joka sekin jo kertoo tallin laadukkaasta olemuksesta.

    • Varsoja

      Syntyy hän sielä varsoja. Mikäs tän uusimman varsan isä on? Vai oliko niin, ettei tallin omistaja tiennyt edes, että tamma on kantavana.... Eli erittäin vastuullista hommaa joka tasolla 😀

    • Virkamieszbg

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/24355-nettipalstalla-herjanneille-rapsahti-isot
      -sakot

      • Entinenvuokraaja

        Taitaisivat tulla ensisijaisesti tallin omistajalle, jos tässä ketjussa pitäisi jollekkin sakot antaa..


    • Kateusongelmia

      Taisivat tulla sakot sullekin kateudesta jos niin tehtäisiin että kateudesta jaellaan sakkoja ja isot sellaiset sulle, kateustason 1. mukaan. Nyt tuomitaan vain kirjoituksista, jotka aiheutuvat kateudesta.

    • RatsuTalliNupunFani

      Hei! Me olemme ostaneet 2 ponia tältä Mia:lta ja ponit on hyvin hoidettuja yms. Tänään eli nytkun tämä tulee tänne viestiketjuun niin olen tallilla yötä. Teen siis töitä täällä ja olen ns ”leiriläisenä” täällä. Hevoset on hyvin hoidettuja ja täällä katsotaan tarkasti, että hevosella ei ralliteta ja kaikki on asian mukaista. Mia pitää tunteja hyvin ja mitä sitten jos tulee myöhässä. Hänellä on paljon asioita mitä pitää tehdä. Kaikki hevoset tosi kilttejä ja hyvä kuntoisia. Suosittelen tulla kokeilemaan kun voit vapaasti tehdä asioita valvotun silmän alla.! RatsuTalli Nuppu on hyvä paikka t ; A ( olen täällä siis vain 2vko nyt, mutta aijon vuokrata satunnaisesti poneja.

      • Anonyymi

        Minun mielestä ei oo ok jos maksan tunnista ja opettaja tulee myöhässä.


      • Anonyymi

        Nyt on kyllä maailman epäluotettavin kommenntti minun mielestä, liikaa selittelyä :D


    • HeposetjaPonit

      Tämä talli on paras ja rauhallisin talli missä olen ollut. Tallilla hevosista huolehditaan erittäin hyvin ja aina kun tunti loppuu vuonrahevoseni saa ruokaa. Tallilla annetaan hyvää esimerkkiä ja opetus on hyvä eikä yhtään sellainen, että katuisi vuokrausta ja tunteja jne ei ole jatkuvaa stalkkausta. Hevoset ovat erinomaisessa kunnossa ja tunneille ei ängetä 9 tai 8 samalle tunnille, niin kuin normaaleissa ratsastuskouluissa. Nuppu on hevosten paratiisi ja jokainen hevonen ansaitsi yhtä hyvää kohtelua kuin siellä. Ratsastuskouluissa hevosilla on vähemmän vapautta ja liikaa työtä. Hevoset ovat lihaksikkaita ja en ole ikinä nähnyt pulskaa tai luurankoa tallilla. Tietenkin ponit ovat aina hieman pyöreitä. Normaaleja kuitenkin. Erinomainen palvelu ja miia ei ole koskaan ollut myöhässä. Hänelläkin on velvollisuuksia ja hänen täytyy myös työskennellä ja PITÄÄ HUOLTA HEVOSISTA, eli ei aina välttämättä voi olla sekunnilla paikalla. Rakastan koko tallia ja sen elämää piste.

    • JIIGEE

      Talli on kyllä ihan huippu. Rentoa ja joustavaa toimintaa ei mitään tiukkapipoilua mikä on aivan täydellistä ns höntsäilijöille. Olen auttanut tekemään tallitöitä nupussa ja kyllä hevosista pidetään hyvää huolta. Muutamalla hevosella on vähän parannettavaa lihaksistossa mutta ymmärrettävää sillä tallilla on mukavan nuoria ja virkeitä hevosia. Voin suositella ihmiselle joka tahtoo harrastella hyvällä mielellä. :)

    • Klaukkalaan

      Muutin juuri Klaukkalaan ja ajattelin jatkaa ratsastusta Nuppu-tallilla. Olisi kiva kuulla tuoreita kuulumisia. Olen aika ujo niin ajatttelin kysyä täällä ennenkuin menisin paikan päälle katsomaan olisiko minulle sopiva paikka. Ilmapiiri, millaisia hevosia ym. kaikki tieto tervetullutta : ) esim Stall Solbacka on minulle liian hienon näköinen paikka ja kilpailla en halua. Hyvän mielen hevostoiminta ratsastusta ja rapsuttelua

    • Lentäjämäkikotka

      Matin mäkihyppyura on ollut kiistattoman menestyksekäs.

    • Näinpä

      Ostimme hevosen kys tallilta 2v sitten.
      Olen pyytänyt pmms todistusta kahdesti, Mia kertoi hevosen olevan testattu ja puhdas.
      Ei ole enää vastannut viesteihini.
      Vastuullista ja rehellistä toimintaa... ko?

    • Anonyymi

      Kannattaako aloittaa ratsastaminen Nupussa☺️

      • Anonyymi

        Ratsutalli Nuppu on todella mukava paikka! Hyvin hoidetut hevoset, vuokraus mahdollisuus, kilpailu mahdollisuus ja ties mitä muuta mukavaa. Todella kiva ja rento omistaja. Kannattaa käydä kokeilemassa!


      • Anonyymi

        nuppu tallilla on hyvin hoidetut hevoset ja ponit ja muutenkin hyvät oltavat. Mikä saa surkean paikan siitä? Ei mikään. -a


      • Anonyymi

        Niin kannttaa se on todella hyvä talli vaikka välillä hevoselle annetaan turhan kovaa takaisin. Kannattaa aloittaa siellä rida. Ja hevosen karva voi mennä esim piehtaroimisesta huonoon kuntoon


    • Anonyymi

      kävin vuonna 2018 kyseisellä tallilla leirillä. hevosia 6, karsinoita 3? opettaja oli aina myöhässä, leiriavustajat pitivät tunteja. luvattiin leirihoitohevoset, niitä ei saatu :( en tietenkään tiedä onko tämä nykyään tällä tavalla, itse en kuitenkaan suosittele ratsutalli Nuppua.

      • Anonyymi

        Oltiin Nupun leirillä tänä vuonna, tosi kivaa oli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oltiin Nupun leirillä tänä vuonna, tosi kivaa oli

        Opettaja ei ollu myöhässä ollenkaan ja paljon oli töissä tallilla eri tehtävissä henkilökuntaa :)


      • Anonyymi

        Jos sun mielestä oli karsinnoista 3 ja 6 hevosta nii olet erehtynyt tallista pahasti :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sun mielestä oli karsinnoista 3 ja 6 hevosta nii olet erehtynyt tallista pahasti :D

        Hmm... Onkohan tallin tavat muuttuneet, sillä silloin ei ollut maneesia, ja oli vain 1 talli jossa oli 4-5 karsinaa. En tiiä minkälainen talli on nykyään. Hevoset oli ihan kivoja, tosin muut hevoset kiusasivat yhtä herasilmäistä. Muistan tallilta vain Ruusun ja Ollin, muut nimet ei oo jäänyt mieleen. Hyvää ruokaa kyllä oli, ja meidät leiriläiset laitettiin kokoamaan laidun😂 Ihan kiva talli oli, pitäisi ehkä käydä uudestaan katsomassa paikkaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sun mielestä oli karsinnoista 3 ja 6 hevosta nii olet erehtynyt tallista pahasti :D

        Tallissa on 6 karsinaa ja 2 2 hevosen pihattoa. Ja sitten vielä yksi pihatto mihin mahtuu ainakin 5 hevosta. Ja hevosia on ehkä vähän päälle 15 niin kyllä riittää


    • Anonyymi

      Tosi kiva talli
      Omistaja : Mia
      Ratsastuksen opettaja : Nea / Nekku
      Ja Top 5 hepat
      1 Ponny
      2Viljo
      3Pepsi
      4Geisha
      5 Gaspa
      Kannattaa kokeilla

      • Anonyymi

        Ponny on kyl ihana


    • Anonyymi

      Huippu paikka, olen aina pitänyt

    • Anonyymi

      Ihan huippu, oon aina tykännyt hänestä

    • Anonyymi

      Ihan paras

    • Anonyymi

      Ihan huippu, oon aina tykännyt hänestä

    • Anonyymi

      Ihan huippu, oon aina tykännyt hänestä

    • Anonyymi

      Nimimerkki,kuitattu on

    Ketjusta on poistettu 63 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      53
      2931
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      542
      2780
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1917
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1905
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1412
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe