Äiti uhkailee

TyttöAvunTarpeessa

Niin. Mun ongelma on mun äiti. Se on yleensä tosi mukava ja kiva ja normaali nainen, mun äiti, mutta me riidellään usein. Oon 11w tyttö (tiedän että oon ehkä liian nuori tänne, mutta johonki tämä paska olo pitää purkaa :'((), ja yleensä riita alkaa ihan tavallisista asioista: mä olen lähdössä kirjastoon ja äiti tunkee mukaan. Kirjastoon on meiltä n. 2km, ja kuljen matkan pyörällä. Äidistä olen "liian pieni menemään kirjastoon yksin", vaikka oon mennyt sinne sen luvalla tuhatmiljoona kertaa! Sillä on ittellään aina joku vituttava päivä, ja sen mielessä kaikki on mun syytä. No, sanoin sille että haluun mennä yksin (en oo mikään ylisosiaalinen luonne, viihdyn hyvin yksin). Äiti kiljui taas, että "älä väitä vastaan!!!" Äiti huutaa aina, että kapinoin ja että olen itsekäs ja väitän kaikessa vastaan, jos haluan sanoa oman muelipiteeni omista asioistani. Tiedostan, että 11w on vielä lapsi ja pieni, mutta vituttaa kun mistään ei saa sanoa kotona omaa mielipidettä ja äiti huutaa, että olen ilkeä ja väitän KAIKESSA vastaan, ja en saa pyöräillä edes äidin huonon/hyvän päivän mukaan 2km kirjastoon.
Sanoin sitten kovempaa ja vakavasti, että menen yksin, ja äiti ei oo tulossa mukaan. Siitä se pillastui ja räjähti. Se karjui kuin Hirmuinen Hulk, että sinä et puhu tuohon sävyyn ja äidille ei huudeta noin. Sanoin, että en huutanut, vaan puhuin lujaa ja äiti kirkuu mulle koko ajan. Se tuijotti mua, ja sitten se otti mun hiuksista kiinni ja tukisti, ja ravisti olkapäistä ja kiljui että kuinka paska ja inhottava lapsi olen, ja kuinka narsisti oonkaan. Sattui *******ti ja aloin itkeä. Sanoin että en ole paska ihminen ja lapsia ei tukisteta. Se tuijotti ja sanoi ihan hiljaa: "Tekisi mieli antaa sulle ympäri korvia! Miten paska ja ruma lapsi, meillä ei 11 vuotias puhu noin! Mä nitistän sut tohon lattiaan niin että et enää auo päätäsi!" Sitten se ravisti. Itkin ja sanoin ihan pienesti, että lapsia ei oma äiti uhkaile. Äiti suuttui ja kysyi: "haluutko turpaas ihan oikeesti?!!!" Kohotin toista kulmakarvaani ja sanoin että no anna tulla. Se kiukustui ja tönäisi mut portailla miitten edessä olin seissyt. Se karjui, että äitille ei puhuta noin, ja mun pitää pyytää anteeksi. Sanoin, että äitinkin pitää pyytää anteex sitä että kävi kimppuun. Äiti sanoi, että sillä on oikeus äitinä tukistaa ja ravistaa ja uhkailla mua, että mä rajuan että olin väärässä.
Ja noin tapahtuu melkein joka päivä. Silloin tuntuu, ettei se väkivaltanen, idiootti akka oo mun äiti, vaan hunni joka asuu mun kotona ja hyökkää kimppuun. Mutta kun se ei riitele tai kilju, se on mukava ja kiva ja kaunis, ihan oikea äitini. Musta tuntuu, että se vihaa mua välillä. Mitä mun pitää tehdä? Ei varmaan oo oikein, että äiti kurittaa noin? En uskalla kertoo kellekkään.. Apua!! :'(

26

2253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tukioppilas

      Sun äitis kohtelee sua väärin. Kotona pitäs olla turvallinen ja mukava ilmapiiri. Sun pitäs kertoo jollekin, et sun äitis kohtelee sua noin.

    • Jcjhkclväöc

      Kyllä sun todellaki kandee kertoo jollekki ei tollane oo tervettä! Sun äiti tekee ihan väärin!

    • nyytti8

      Voit kertoa esimerkiksi jollekin läheiselle aikuiselle esim. sukulaiselle... Äitisi toiminta ei ole ollut oikein ja se ei voi jatkua noin.... toivottavasti asia selviäää pian

    • Mikuzii

      Kerro/soita poliisille. Tuollainen väkivaltaisuus on selvä rikos.

    • utelias20

      Minkä ikänen sun äiti on sori et kysyn mut sun äiti vaikuttaa vanhanaikaselta ei pahal

      • ponihomo

        aloittajan äiti on yhtä tiukka kuin starlight glimmer. ja se on paljon sanottu ;))


    • Koira♥

      Aloin melkee itkeä, toi on rikos. Aikuinen ei saa kohdella toisii aikuisii noin eikä todellakaan lapsia! Soita/mene sossuille, he ovat sitä varten. Voit toki soittaa poliisille myös, mutta suosittelisin aluksi niitä sossuja...
      Tsemppiä!!!

      • tyttö

        Sama tääl oikeesti! Voi sua raukkaa:-( en ees tiiä mitä sanois kyl toi se verra kauheet o


    • :'(:'(:'(:'(

      Hei saanks kertoo mun vanhemille!?

    • hghgj

      onks sun vanhemmat eronnu?? mietin vaa et nääksä sun iskääs et jos sä voisit olla enemmään siel iskälläs.

    • Ihmisiä on kauheita

      Sossu ja noit mitä tääl o mutsis fyysinen vastustaminen.... Ja vain 9/10 vuotiaaat pikkujonnet ei oo tervetulleita. Karkaaminen ja sitte jollekin sossuille kautta muille viranomaisille (ei palomiehille xD) kertominen .

    • luota itseesi

      Siis minä sinuna lähtisin pois kotoa, ilmoittautuisin jollekin sukulaiselleni josta soittaisin paikalliselle sosiaaliviranomaiselle joka sitten laittaisi asioihin vauhtia.

      Voit toki marssia suoraan sosiaalitoimistoon asiasi kanssa. Pääasia että erittäin väkivaltainen, ja jopa monella eri tavalla, äitisi joutuu vastuuseen teoistaan ja toivottavasti ottaa myös vakavasti opikseen ja hakeutuu hoitoon. Tieto isästäsi ei ainakaan minun silmiini osunut. Mieti voisiko hän olla se, joka antaa sinulle tällä hetkellä ja tulevaisuudessa turvallisen kasvuympäristön joka lähtee lasten etujen ja ruumillisen sekä henkisen koskemattomuuden periaatteista.

      Voimia

    • jyuht

      Toi on rikos!Ja ei oma äiti saa kohdella lastaan noin!Sinun on pakko mentävä kertomaan jollekkin luotettavalle aikuiselle!

      • 10v laama (-_-')

        Hyi että! Sulla on karsee äiti! Sosiaalivirainomaiset kehiin ja äkkiä, äitisi teot ovat rikoksia! Näin se syntilista vain karttuu, toivoisin että äitisi lukisi tätä... Kerro luotettavalle aikuiselle, ja karkaa turvaan vaikka lähimmän sukulaisesi luokse, mikäli he ovat sinulle turvallinen vaihtoehto.

        Suomen rikoslaissa lukee...

        "5 § (21.4.1995/578)

        Pahoinpitely

        Joka tekee toiselle ruumiillista väkivaltaa taikka tällaista väkivaltaa tekemättä vahingoittaa toisen terveyttä, aiheuttaa toiselle kipua tai saattaa toisen tiedottomaan tai muuhun vastaavaan tilaan, on tuomittava pahoinpitelystä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.Yritys on rangaistava."


    • lallallalaaaww2

      hmm."karkaa" kirjastoon, et älä kerro

    • Yks02tyttö

      Mulla on aika samanlainen äiti

    • bilu

      kannattaa harkita sen hakkaamista niin pahasti ettei voi enää koskaan ilmaista mielipidettään kun on halvaantunut

    • jospamietitään

      Voiskohan olla, että 11v nuori auttaisi äitiään kotitöissä vaikka ja helpottaisi äitinsä taakkaa, hoitaa kotia? Tiskata, siivoilla, järjestellä paikkoja jne?
      Äitisi käytös johtuu jostakin ja uskon, että se on liian väsynyt ja liikaa murheita. Oikein ei tetenkään toimi, mutta kannattaisi ehkä yrittää ensin toisella tapaa. Selvästi äidilläsi on huolia. Kukaan ei ole ammattilainen eikä toimi täysin oikein (ohjekirjan mukaan), koska jokainen ihminen on harjoittelija. Väkivalta on väärin kuitenkin ja kodissa tulee olla rauha. Jokaisella on oikeus hyvään oloon.
      Miettikää nyt vähän. Taistelu tilanteet ovat aina ikäviä enkä toivo niitä kenellekään.

    • Moimoimoiiii

      Samanlai mun äiti on muo retuuttanu ku ooon ollu sun ikänen, on revitty täysiä hiuksista ja jne. (myös isä) Muuten ne on ollu mukavia. Yleensä vanhempien käytös johtuu tressistä ja väsymyksestä (ei tietenkään oikeuta tollaseen) äitis tarttis jotain pikku lomaa, rentoutusta yms. Sun kannataa puhua äitilles miltä susta tuntuu, lisäksi voisit tosiaan auttaa äitiäsi arkitöissä, esim ihan vaikka keittää kahvit tai jotain tollasta pientä josta äitisi ilahtuisi.

      • Hallooooooooo

        Luitteko tekstiä yhtään? Tyttö sanoi vastaan siitä, että äiti tunki mukaan. Ton äitiä ei kiinnosta yhtään tytön hyvinvointi.


    • Jos (luultavasti) et tiedä missä siinä teidän lähellä olisi sosiaalitoimisto, niin laita vaikka sähköpostia niille.

    • NarsististaTekstiä

      "Voiskohan olla, että 11v nuori auttaisi äitiään kotitöissä vaikka ja helpottaisi äitinsä taakkaa, hoitaa kotia? Tiskata, siivoilla, järjestellä paikkoja jne?
      Äitisi käytös johtuu jostakin ja uskon, että se on liian väsynyt ja liikaa murheita. Oikein ei tetenkään toimi, mutta kannattaisi ehkä yrittää ensin toisella tapaa."

      -Hei haloo, ihan sairaita neuvoja!!! Ei väkivallan uhri voi väkivallan tekijää parantaa!!! HERÄÄ PAHVI!

      KYLLÄ ON IHMISET SEKASIN.

    • 11woonitekkii

      Ite Käyn melkee samoista jutuista koulus kuraattoril.. joka koulus on kuraattori voit sanoo Opel et haluaisit kuraattorille ajan Ku et haluis puhuu kellee muulle nii Kura varmasti auttaa!!

    • Rehellinen.Mirka

      Rupea terroristiksi! Olen uskontoja vastaan, eli kannatan että uskonnolliset tapetaan terroristien toimesta!

    • Anonyymi

      Voi v****!? Sun äiti on määräilevä (enkä hauku sitä enempää vaikka pitäis) Se ei vaan kestä kun sä saavat, se epäilee et meet jokin muun luo kun oot menos kirjastoon. Vihaan yli kaiken tyyppejä jotka ei voi luottaa toisiin vaikka se toinen ois maailman rehellisin ihminen. ;DD

    • Anonyymi

      Voi v****!!? Äiti ei saa s****** kohdella lapsiaan noin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe