Paunu pois

Onnibus tilalle

Olen aivan kypsä Paunuun, joka hallitsee Tampere-Helsinki Eb- liikennettä!

Tyttäreni heitettiin bussista ulos väärän pysäkin lipun takia!
Hän oli ostanut netistä alennuslipun.
Ymmärtäisin kyllä, jos hän olisi yrittänyt ajaa pidemmän matkan kuin mihin lippu oikeuttaa, mutta hän itse asiassa matkusti LYHYEMMÄN MATKAN kuin mihin lippu oli oikeutettu. Oikea pysäkki olisi vaatinut häntä matkustamaan 30 kilometriä pohjoissuuntaa päästäkseen kyytiin ja matksutaessaan SEN PYSÄKIN KAUTTA, josta hän yritti kyytiin .Hänen olisi pitänyt maksaa täysi hinta sen lipun lisäksi, jionka hän oli jo maksanut. KOska hänellä oli Visa Electron eikä riittävästi rahaa ostaa kallista lippua, hänet poistettiin bussista.
Hän toimi tietämättään väärin, koska itse olin pääsyt kyseiseltä pysäkiltä kyytiin alennuslipulla. Se ei riittänyt tietenkään perusteluksi vaan kuski oli töykeillyt sanoen että toiset kuskit ovat toimineet väärin ja pistänyt likan kävelemään.
PAunulta en saanut vastausta siihen miksi toimittiin joustamattomasti (bussissa olisi ollut 7 matkustajaa) ja miksi heidän toimintansa on noin epäselvää.

16

3236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onni yksillä, ei mon

      Ihan oikein likalle, mitäs koitti kieroilla ja huijata.
      Jos pelaa sääntöjen mukaan ei tule ongelmia.

      Ja mitä tulee onnibus kommenttiisi, niin koko onnibus vasta hanurista onkin! Täysin romut bussit niillä. Täysin. Yksi oli jo niin mätä että oli pakko jo nyt poistaa liikenteestä.

    • mennään bussilla

      ExpressBus sivustolta: Huom. Seuraavien liikennöitsijöiden Tarkan Tiketit oikeuttavat nousemaan kyytiin vain lipussa määritellyssä lähtöpaikassa: Länsilinjat Oy, Väinö Paunu Oy ja Pekolan Liikenne Oy ja Yhdysliikenne Oy
      Mitä kohtaa ette tuossa ette tyttärenne kanssa ymmärtäneet ???

      Näin ollen vika ei lienet ollut Paunun. Tampere-Helsinki-Tampere välillä kulkee myös Länsilinjojen,Onnibussin ja Osmo Ahon vuoroja.

      Mitä tulee auton kuntoihin niin uskoisin että tuo Onnibussin Helsingin vuorolta poistettu auto jatkaa rempan jälkeen elämäänsä jossain muualla. Sen sijaan itkisin enempikin yhden firman autosta ja sen turvallisuudesta, autolla kun on ajettu yli 5 milj. km elämänsä aikana ja edelleen porskutta. Välillä hesan suuntaankin.

      Mitä tulee sitten asiakaspalautteeseen niin en usko että Paunulta käydään lukemaan suoli24 sivustoa vaan kyllä heillä on oma posti osoite kyseisille asioille, ihan niinkuin muillakin firmoilla eli sinne sitten lähettämään postia.

      • bussilla matkan

        meilläpäin ajaa savonlinja ja aina on kyytiin päässyt kunhan lippu ollut ja kuskitkin ihan mukavia! paska paunu siis.


    • Ei käy laatuun

      Paunun EB-liikenne on aika laadukasta ja edullista verrattuna Paunun Nokian, Kangasalan, Lempäälän ja Pirkkalan lähiliikenteeseen! Erittäin sekavat ja huonot aikataulut, likaiset ja epämukavat bussit, töykeät ja humalaiset kuskit, huonokuntoiset ja graffiteilla töhrityt pysäkit, kalliit ja joustamattomat lipputuotteet, epäsäännöllinen liikenne, mutkittelevat ja hitaat bussireitit ym. ym. ym...

      Paunu on vaan niin huono! Paunu pois ja Länsilinjat tilalle! (tai Onnibus)

      • Vasemmistoliitto SKP

        Ei huolta.
        Tampere näet sosialisoi kaiken lähiliikenteen (kiitos SKP:laisen liikenneministerin) lukuunottamatta Siuro-Linnavuorta ja Ylöjärveä itselleen. Sen jälkeen Tampereen Sinivalkoiset kilpailutetut bussit alkaen kesästä 2014 palvelevat sinua. Muutos tarkoittaa sitä, että saat saman palvelun huonommalla laadulla ja entistä kalliimmalla, lisäksi riemua subventoi veronmaksajat haluamattaan huimia määriä.
        Hyvää matkaa!


      • sama ministeri
        Vasemmistoliitto SKP kirjoitti:

        Ei huolta.
        Tampere näet sosialisoi kaiken lähiliikenteen (kiitos SKP:laisen liikenneministerin) lukuunottamatta Siuro-Linnavuorta ja Ylöjärveä itselleen. Sen jälkeen Tampereen Sinivalkoiset kilpailutetut bussit alkaen kesästä 2014 palvelevat sinua. Muutos tarkoittaa sitä, että saat saman palvelun huonommalla laadulla ja entistä kalliimmalla, lisäksi riemua subventoi veronmaksajat haluamattaan huimia määriä.
        Hyvää matkaa!

        Suunnittelee jatkuvaa kyttäämistä yksityisajoihin erillisellä seurantalaitteella jonka kautta saataisiin "oikeudenmukainen verotus", nythän siis ilmeisesti polttoaineessa maksettu vero päästöperusteinen verotus ei olekaan oikeudenmukaista..) Eläköön "vapaa maa"


      • Anonyymi

        Kangasalan. Nokian ja Lempäälän suuntaan Paunu on vain liikennöivä, kun Tampereen joukkoliikenne on aikataulujen ja reittien takana. Kaikki aikataulut tulevat suoraan Joukkoliikennetoimistosta, ja Paunu ynnä muut kuten Länsilinjat jne noudattavat vain näitä aikatauluja parhaan kykynsä mukaan


    • sitä saa mitä tilaa

      Mäkin siis halusin ostaa paikallisesta Citymarketista paikallisen tuottajan rotusonnin filettä ja se siis maksoi 49,50€/kilo, mut mä siis olisin halunnut maksaa siitä vain 22€/kilo..
      Nyt mä siis VAADIN että kysein Citymarketti lopettaa välittömästi toimintansa kun ne eivät myyneet mulle halvemmalla :))

    • Ruostukoon rauhassa

      Mutta Citymarket ei ole ainoa kauppa. Lidlistä saa halvemmalla.
      Ongelma on siis se, että tietyillä reiteillä on Paunun monopoli. Ei ole kilpailua. Lisäksi Paunulla suhtaudutaan ylimielisesti asiakkaisiin. Se ei tietenkään näy julkisuudessa. Mikä siellä on palvellessa hyvin toimeentulevia herroja ja rouvia, jotka muutaman kerran vuodessa päättävät lähteä seikkailemaan oikein ulkomaille ja tarvitsevat kyydin matkalaukkujensa kanssa. Tässä siis on kysymyksessä Eb:t, muista Paunuista ei onneksi ole kokemusta. Mutta tavis kulkija käyttäisi busseja muutaman kerran kuukaudessa ja useamminkin, jos olisi varaa. Valitettavasti köyhän ystävä on henkilöauto :)

      • zarkasmi

        Nyt et puhu mistä reitistä on kysymys, mutta sellainen asia mikä esim. Onnibus(sistei)lla jää aina "huomaamatta" tai "unohtuu" on se, että monella "pahalla paronilla" kuten Paunulla on siirtymäajan sopimuksen suoma yksinoikeus reiteilleen. Kun siirtymäajan sopimukset loppuvat (valtaosa kesällä 2014, loputkin 2019 mennessä) voi kuka tahansa hakea liikennöintilupaa näille vapautuneille reiteille.

        Eli tulevaisuudessa, jos haluat matkustaa bussilla, niin kannattaa isossa kaupungissa asua, sillä markkinaehtoista reittiliikennettä tulee vain isojen kaupunkien välille. Syrjäseutujen liikenne hoidetaan, mikäli viranomaisilla on varaa kilpailuttaa linjoja (sillä tuskin kukaan haluaa lähteä syrjäseuduille ajaa tappiollisesti).


    • Ruostukoon rauhassa

      Tarkoitin Tampere-Helsinki moottoritien kautta kulkevaa liikennöntiä.

    • TKL:llä on litkua

      Paunun kuskit suhtautuu matkustajiin kuin rahtiin tai tavaraan, joka pitää nopeasti ja ehjänä kuskata paikasta X paikkaan Y. Se ei ole tervettä. Monesti kun matkustaja kysyy, kulkeeko bussi moottoritietä, hän saa asiattoman vastauksen. Näin ei käy koskaan TKL:llä eikä Onnibussilla. Paunu on paska!

    • pyhä sylvi

      Eipä taida TKL ja Onnibussi ajaa vastaavia reittiä motaria, toisaalta tiedän mistä tuo asiaton vastaus johtuu: Bussin linjakyltissä lukee että moottoritietä ja silti joka toinen kyytiin pyrkivä kysyy että meneekö vanhaa vai moottoritietä. Johan siinä herkemmälläkin hirttää kiinni.

    • köyhät

      KÖYHÄT KULKEE BUSSILLA, JUNILLA YM. JULKISILLA KULKUNEUVOILLA. ME MUUT KÄYTÄMME LENTOKONETTA, TAKSIA, JA OMAA AUTOA LIIKKUMISEEMME.
      Siksi on viihdyttävää seurata täältä SUOLI24 joukkoliikennepalstalta KÖYHIEN VINKUNAA KUN BUSSI OTTI JA JÄTTI. Sama vinkuna on joukkoliikennefoorumissa...

    • idioottimaisuus

      Joskus vaan on sellainen tilanne, että se oma rakas auto (esimerkiksi minä "köyhä" autoilija ajan suhteellisen uudella nelivedolla) on jätettävä kotiin, jos esimerkiksi a) matkustaa b) aikoo olla pikkupäissään jossakin illanvietossa ja matkaa on jotensakin pari sataa kilometria, c) haluaisi olla ekologinen ja käyttää julkisia kulkuneuvoja d) on täysin vittuuntunut toisiin kanssa-autoilijoihin, e)voi olla fyysisiä rajoitteita, jolloin ei oikein voi aaa itse.
      Mutta te TE RIKKAAT,JOTKA KÄYTÄTTE LENTOKONETTA; TAKSIA JA OMAA AUTOA LIIKKUMISEEN, tehkää se toki. Mutta miksi pitää tulla tälle foorumille sitten arvvostelemaan, jos ei ole tarvetta?

    • sellasta1

      no mutta täytyyhän joidenkin saada pätee, tiedän monia "uusi rikkaita" jotka pätee ja kerää pulloja ja tälkkejä viikonlopuisin mersun perään.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe