Kokemuksia Freebird airlines

Siis häh...

Onko kellään kokemuksia Freebird airlines? Minkälaiset penkit,ruoka,henkilökunta ym...?

10

11469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässä arvioni

      Juuri Turkissa käyneenä voin kertoa kokemukseni.

      Lentokoneet ovat uudehkoja. Jalkatilat ovat aika ala-arvoiset (jopa lomalentokoneiden mittakaavassa). Penkin selkänoja on lähes pystysuorassa ja istuinosalle mahtuu alle puolet reidestä. Selkänoja taipuu vain hieman, mutta takana istuvalle sekin on liikaa. Penkit ovat siis aika epämukavat, mutta muuten ihan hyväkuntoiset nahkapenkit oli koneessa. Mutta kyllä lyhyehkö lento menee vähän huonommillakin penkeillä.

      Ruoka oli ihan hyvää. Lämmin kanaruoka, riisiä, salaattia, lämmin sämpylä, jälkiruokapiirakka, keksejä... Juomat maksaa erikseen, mutta eivät mitään hirveän kalliita ole lentokonehinnoiksi (0,33 tölkit limua noin 3 euroa, olutta 3,5 euroa). Kahvi- ja teetarjoilu oli ilmainen, mutta toisella lennolla kahvi jaettiin (vahingossa) ruokailun yhteydessä, joten se ehti jäähtyä. Vesi maksaa erikseen. Pienet lapset saivat ruoat aiemmin, jotta vanhemmilla olisi helpompi hoitaa ensin lasten ruokailu ennen omaa ruokailuaan.

      Lennolla myytävä tuotevalikoima melko laaja, mutta kaikkia tuotteita ei ollut saatavilla. Viinat halpoja, muut tuotteet kohtuuhintaisia.

      Henkilökunta turkkilaista. Puhuvat kohtalaisesti englantia, mutta emojen kuulutuksista ei saanut mitään selvää, kun puhuvat niin nopeasti ja epäselvästi mikrofoniin. Menolennolla lentäjät eivät paljon kuulutelleet mitään, mutta paluulennolla ihan selkeät kuulutukset. Menolennolla koneessa näytöistä näkyi kartta ja lentotietoja, paluulennolla näyttöjä ei käytetty. Ei siis elokuvaa, tms. Rannekelloa suosittelen, jos haluaa nähdä kellonajan.

      Palvelu oli hyvin kaavamaista ja kiireistä. Emot olivat välillä jopa töykeitä, mutta useimmiten kuitenkin melko ystävällistä ja asiallista palvelua sai. Lentohenkilökunta ilmeisesti tupakoi koneessa ennen boardausta (menolennolla Suomen päässä) hajusta päätellen ja muutaman kerran lennonkin aikana levisi matkustamoon selkeä tupakanhaju (ilmeisesti lentäjiltä ohjaamosta). Ei tästä minulle mitään haittaa ollut, mutta heikkohermoisia terveysterroristeja tai astmaatikkoja saattaa ärsyttää.

      Menolennolla laskutelineet tärisi voimakkaasti nousussa ja laskussa. En tiedä, kuuluuko asiaan, vai oliko jotain vikaa. Matkustajille ei kuulutettu.

      Lennot olivat aikataulussa, jopa vähän etuajassa.

      Yleisesti voisin sanoa, että ei mitään luksusta kannata odottaa, mutta ihan kelpaava lentoyhtiö varsinkin lyhyemmälle lennolle. Tärkeintähän on päästä paikasta toiseen. 3/5 :)

      • Interflug

        Isot pisteet annoit, aivan p aska firma, ja koneet romuja...


      • Anonyymi

        Halvat lennot - https://aviasales.tp.st/q5LrfdMd
        Aviasales on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Aviasales hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


    • Routemaster

      Pieni yhtiö, operoi 5 - 6 Airbus A320:lla, joista yhdellä ikää yli 20 vuotta, muut suht tuoreita. Lensin tuolla vanhimmalla ja sistus ei juuri poikennut nuoremmista.

      Eniten haittasi, että kun kippari sytytti turbulenssin takia istuinvyövalot, henkilökunta jatkoi myyntiä. Kun huomautin emolle - epäiln etteivät olleet vain huomanneet - stuertti tuli väliin ja selitti että myynninjatkaminen oli henkilökunnalle täysin turvallista, matkustajien tuli istua vöissä. Ja jos minulla olisi valittamista, voisin ottaa yhteyttä yhtiön pääkonttoriin. Annoin kuitenkin olla. Olen kuitenkin lukenut niin paljon raportteja, ja nähnyt kuvia siitä kun trollit ova turbulenssissa lentäneet ilmaan ja pudonneet matkistajien päälle, että myöhemmin harmitti etten reklamoinut.

      • 903SsA

        "myynninjatkaminen oli henkilökunnalle täysin turvallista, "

        Turkkilaisella logiikalla hän varmaankin ainakin itse uskoi tuohon. :o)


    • Anonyymi

      Onko kukaan käyttänyt freebird lentoyhtiötä tällä vuosikymmenellä taikka esim 5v sisään?

      • Anonyymi

        Kuukausi sitten tuli käytyä.
        Ei mitään valittamista


    • Anonyymi

      Kyllä on aina todella myöhässä ja silti ottavat koneesaan odottamaan.istuttiin 1h että päästiin helsingistä edes lähtemään.halvalla saa mitä tilaa

    • Anonyymi

      Taatusti parempi kuin Finnair.

    • Anonyymi

      Hqq

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe