Mikä miehessä oikein kiinnostaa?

Olen keski-ikäinen mies. Olen usein ihmetellyt, mikä saa naisen syttymään? Siis, mikä miehessä naisia kiinnostaa? Ensivaikutelmahan on hyvin tärkeä. Muutaman ensisekunnin aikana ihminen muodostaa aika pitkälti vaikutelmansa, mitä toinen hänen silmissään edustaa. Tässä mielessä nainen on helppo ymmärtää. Nainenhan on pääsääntöisesti kaunis. Mutta entä mies. En ole homo, joten en suoraan sanoen näe miehessä mitään kiinnostavaa. En siis voi ymmärtää, mitä nainen miehessä näkee? Voisko joku minulle kertoa? Näin Jussina, kun ajattelin lähtä tansseihin ja edustaa itseäni normaalina, mutta mielenkiintoisena miehenä.

23

3908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lifemocker

      samanhenkisyys

      • Pujoparta homo

        Oletko homo kerta miehet kiinnostaa??


      • asdgasd
        Pujoparta homo kirjoitti:

        Oletko homo kerta miehet kiinnostaa??

        On se. Se ei vaan tiedä vielä sitä itse.


    • 6+16

      Siinä missä nainen voi olla kaunis mies voi olla komea.

      • 666

        Voi mieskin olla kaunis, ei siinä tarvitse olla mitään naisellista. On mun koirakin kaunis, tai vaikka Eino Leinon runot.

        Itse henk.koht kiinnitän huomioni todennäköisemmin juuri kauniisiin miehiin.


    • ........

      Naisen saa syttymään musta mies ja paremman puutteessa käy sitten joku tasokas valkoinen mies jolta voi viedä rahat ja lähteä sitten huoraamaan gambiaan.

    • ehdottomasti-

      Kurkku housuissa

    • Voi piru vie

      jos sen tietäisi,mikähän kiinnostaa?

    • "...mitä nainen miehessä näkee?"

      Hyvä kysymys.

    • DJohannaD

      Kyllä hyvännäköinen mies on ilo naisten silmälle. Edellyttäen, että mies on muutenkin kunnollinen. Komeat kasvot. Miehen kasvot ovat ensinnäkin mielestäni huomattavasti paremmannäköiset kuin naisten kasvot. Miehekäs katse. Ylväs ryhti, ryhdikkäät hartiat. Paljon tosiaan riippuu sitä, miten mies kantaa itsensä. Sellaisen miehen rinnalla haluaa olla.

      http://images.starpulse.com/pictures/2008/03/13/previews/Ian Somerhalder-ALO-011909.jpg

      • näinkö?

        Kuvan kaveri. Sulla siis riittää tuollaista seuraa? Tai etsitkö kenties unelmien prinssiä, joka ei koskaan osu kohdalle? Muut eivät kiinnosta?


    • kohtelias kunnolline

      Hyvä ryhti, rehti olemus ja ystävällisyys. Huolehdi hygieniasta, pukeudu puhtaisiin ja siisteihin vaatteisiin (esim. kauluspaita ja tummat farkut). Kun pääset keskusteluun ole kohtelias, kuuntele ja juttele ja jos nainen osoittaa kiinnostusta niin pientä flirttiä peliin ;)

    • nainen baarissa

      Yksilöllistä. Tutkitusti naiset tykkäävät miehistä, joilla on samoja piirteitä kuin heillä itsellään, tai heidän isällään. Kukaan ei voi viehättää kaikkia siis.

      Lisäksi mahkuja parantavat rauhallisuus ja itsevarmuus, hyvä ryhti, fiksu ja arvostava tapa kohdella naista sekä vaikutlma vastuuntuntoisesta ja luotettavasta luonteesta.

    • Tässä hieman

      Naisia kiinnostaa mies joka panee jokaista vastaantulevaa naista vaikka tämä olisi ruma kuin sahanomistajan tytär. Mies saa mielellään olla varattu, tämä kiihottaa naisia kovasti. Naiset pitävät myös miehistä jotka imartelevat heitä.

    • Rakkautta kaikille

      Hassua, olen miettinyt että mikä miehiä taas viehättää naisissa! Minä en vain ymmärrä sitä..
      Mutta hyvä näin, naiset tykkää miehistä ja miehet naisista, eipä siinä sen kummempia :) Siis lajin jatkumisen kannalta hyvä. Jos tätä seikkaa ei tarvitse huomioida, se on ihan yhtä hyvä että miehet tykkää miehistä ja naiset naisista.

      • vai ootko?

        Et taida olla KD?


    • Minusta ei ole mitään ongelmaa ymmärtää miesten kiinnostus naista kohtaan. Useinhan ensivaikutelma on tärkeä. Ei siinä sielun perille kukaan pääse. Mielestäni nainen on enemmän katseen kohde kuin mies. Nainenhan on mm. tehty iloksi miehen silmälle. Tuottaa siis postiivista energiaa katsoa kaunista naista. Mies on luotu metsästämään naista, jo suvunjatkamisen takia. Nainen taasen yrittää olla mahdollisimman viehättävä, jotta tuo mesästäjä kiinnittäisi huomionsa häneen. Eli naisen ulkomuotodolla on mielestäni suurempi merkitys kuin miehen. Miehen täytyy herättää naisen kiinnostus hieman muilla kuin ulkomuodollisilla avoilla. Luomalla itsestään menestyvän (varakkaankin) kuvan, olemalla sanavalmis, huumorintajuinen ja tärkeää; luomalla itsestään hyvän perheen pään mallin. Korjatkaa naiset, jos olen väärässä. Nämä ovat tietty vain omia ajatuksiani.

    • oudoltakuulostaa??

      Kyllä mulle merkkaa onko kalja maha paska vai ei !! Ja, miten mies voi antaa hyvän vaikutuksen ollakseen edes luotettava perheenpää, jos se aluksi esittää olevansa menestynyt vaikka on köyhä???? No, voi olla et tyhmä ämmä saa samanlaisen kusettaja tyhjäpään ja sitten elelee yh:na kun kusettaja painaa taas toista.

    • jkghxpiuxdiugpzihg

      itse katson miehessä
      A. ulkonäkö. ei saa olla ylipainoinen, koska se kielii terveysongelmista taikka mielenterveysongelmista. (tietty hiukan saa olla ylimääräistäkin mutta siis suht normaalin painoinen). kaikki muut komeat piirteet ovat vain plussaa. pidempi kuin minä.
      B. tuoksuu hyvältä (tähän et välttämättä voi itse edes vaikuttaa, sillä tarkoitan sellaista ominaistuoksua, tietty hyvä hajuvesi on aina mielenkiintoa herättävä)
      C. melkeinpä tärkein seikka; toimiiko kommunikointi / onko toinen ns sukulaissielu taikka muuten mielenkiintoinen ihminen, miten hän huomioi minut, ja onko hän minusta kiinnostunut.

    • Katruska

      Henkilökohtaisesti en osaa kunnolla selittää itsellenikään, että mikä miessukupuolessa kiinnostaa. Ei ainakaan ensimmäisenä ulkoiset seikat vaan vaikkapa yksinkertaistettuna se, että mies ei edusta omaa naissukupuoltani. Mies käyttäytyy erilailla, mies tuoksuu erilaiselta, mies näyttää ulkoisesti erilaiselta ja mies on toinen puoliskoni. (Jumala nukutti Aatamin uneen ja otti häneltä kylkiluun, josta hän loi Aatamille kumppanin, Eevan.)
      Omassa sukupuolessani ei ole oikeastaan mitään kohtaa, mitä en olisi jo koskettanut, eikä mitään luonteenpiirrettä, mistä en olisi tietoinen. Kaikki miehet ovat lähtökohtaisesti ihania!

    • Anonyymi

      Harmi ETTET OLE. Voisit miljoona kertaa paremmin JOS OLISIT...

    • Anonyymi

      A Katson ulkoista olemusta jonkun verran, vaadi en täydellisyyttä silti.
      B Mies ei voi painaa yli 100 kg jos menee yli < täytyy olla pituutta vähintään 188 cm.
      C Tummat hiukset ovat aina enemmän mieleeni, kaljupäisiin en ole tottunut vaikka asia on oikeastaan miehen oma. Ei saa omistaa lettiä, eikä harmaita hiuksia.
      Pituus tulikin mainittua, vähintään pituus oltava 185 cm.
      Harteikas, tavallisen suomalainen siisti mies.
      Normaali kaikin tavoin ja ne käytöstavat, mukava, naisia kunnioittava asenne luonnostaan.
      Lompakon paksuudella ja rahalla rehvastelulla ei onnistu.

    • Anonyymi

      Miehessä kiinnostaa:
      - mahdollisuus, että häneen voisi rakastua, tutustua ja ehkä jopa elää hänen kanssaan yhdessä onnellisina
      - millainen hän on ihmisenä? Mitkä arvot hänellä ovat? Mistä hän syttyy, mikä on hänen historiansa, mitä hän elämältään haluaa?
      - jonkinlainen pilke silmäkulmassa tai jokin, jolla hän osoittaa olevansa kiinnostunut. Mielenterveysongelmainen, alkoholi- tai huumeongelmainen tms ei kiinnosta yhtään.
      - ulkoisia vaatimuksia en osaa esittää. Loppupeleissä pituus, vyötärönympärys, hiukset tai silmien väri ei ole tärkeää. Toki myönnän, että en osaa kuvitella rakastuvani niin lihavaan, joka ei pysty kävelemään.
      - miehessä sytyttää huumori ja/tai älykkyys
      - jos mies suhtautuu lapsiin rakkaudella ja kohtelee vanhempiaan hyvin, niin ne osoittavat, että miehellä on perusasiat mitä todennäköisimmin kunnossa. Silloin voi ajatella, että hänellä on kykyä kohdella kauniisti myös tyttöystäväänsä/vaimoaan.

      Valitettavasti olen itse rumahko nainen ja olen ollut sinkkuna jo vuosia. Rohkean räväkät naiset vievät hyvät miehet, kun taas ujot seinäruusut jäävät nuolemaan näppejään. Kauniit naiset keräävät miesten katseet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe