snorestopper

kuorsaaja1

Ostin netistä 2 viikkoa sitten snorestopper-kuorsauksenestolaitteen. Tavaran toimitusta ei ole tapahtunut. Onko minua huijattu?

28

3188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pontzzuuri ketku

      Näimpä taitaa olla näistä suurin osa näitä elävän leskiä,

      mutta on joistakin oma vaimmokin ollut saamapuolela yhteisine lapsineen listoilla,

      nämä vissiin ovat tästä kätevämmästä päästä katrasta, joita tyhmemmät häviäjät eivät huomaakkaan,

      tällähän konstilla laskumäkeä voi loiventaa sieväksi kummuksi, josta on hyvä ponnahtaa uusiin oikeutettuihin kiepautuksiin!

      • Vituttaa huijarit

        Samoin. Tilasin ja maksoin 79 € 13.6. eikä tuote ole vieläkään tullut. Huijausta. Mutta osoitetiedot ovat olemassa ja käyn hakemassa rahani takaisin korkoineen. Jos Jyväskylästä en saa rahoja, niin matkustan Tanskaan perimään saatavani.


      • Isän kädestä.
        Vituttaa huijarit kirjoitti:

        Samoin. Tilasin ja maksoin 79 € 13.6. eikä tuote ole vieläkään tullut. Huijausta. Mutta osoitetiedot ovat olemassa ja käyn hakemassa rahani takaisin korkoineen. Jos Jyväskylästä en saa rahoja, niin matkustan Tanskaan perimään saatavani.

        Kaikenlaiset rahankusettajat pitäisi vetää kölin alta.


      • huijatun vaimo
        Vituttaa huijarit kirjoitti:

        Samoin. Tilasin ja maksoin 79 € 13.6. eikä tuote ole vieläkään tullut. Huijausta. Mutta osoitetiedot ovat olemassa ja käyn hakemassa rahani takaisin korkoineen. Jos Jyväskylästä en saa rahoja, niin matkustan Tanskaan perimään saatavani.

        Mistä sait Jyväskylän osoitteen ?


    • kuorsaaja9

      Minäkin ostin snorestopperin pari kk sitten. Palautin sen samana päivänä koska
      sitä ei voi käyttää jos on hammasproteesi tai hammasraudat.
      Rahojani en ole saanut vieläkään takaisin. Englanninkielisiä viestejä vain
      sähköpostiini. Vaikuttaa huijariporukalta.

      • Kuorsaaja10

        Kyllä, huijari firma on. Minäkin palautin parin päivän jälkeen. Väittävät vaan, että eivät ole saaneet palautuspakettia. Näitä on muitakin samanlaisia tapauksia eli väittävät vaan, että eivät ole saaneet palautuspakettia, hyvää päivän jatkoa..
        Älkää vaan ostako sieltä mitään!


    • kauhistunut,,

      Voi, herran jestas justiin tilasin minäkin. Olis pitänyt lukea aikaisemmin näitä

    • kauhistunut1

      oletko jo saanut rahasi.... minä tilasin, mutta laskulla?

      • eräs mies

        Tilasin netistä ja maksoi 79€. Tavara tuli runsaa parin viikon kuluessa. Nyt vain harmittaa että e-baysta niitä saa alle kympillä...


      • se vaimo

        On täällä yksi viisakin kun laskulla tilasit


    • kuorsaan edelleen

      Te jotka olette palauttaneet tuotteen ja odottelette rahojanne, onko teillä se lähetystunnus olemassa? Minun pitäisi kanssa palauttaa tuo turhake ja kauhulla luin näitä juttuja...

    • EiSnoreStopperia

      Itsekin tilasin kyseisen Snore Stopperin, suuhun laitettavan muovihärpättimen. Kokeilin sitä pari viikkoa ja palautin, koska siitä ei ollut apua kuorsaukseen. Rahoja en saanut takaisin. Aloin kysellä parin kuukauden kuluttua, ja sieltä väitetään (englanniksi) että eivät ole saaneet pakettia. Vaikka postitin härpättimen, ja maksoin toistakymmentä euroa vielä postimerkkejäkin. Mutta: siellä jossain ehdoissa kuulemma sanotaan että pitää lähettää takaisin lähetystunnuksella varustettuna. Siitä ei kyllä mainittu mitään palautuskaavakkeessa. Soitin kuluttaja-asiamiehelle, ja hän sanoi että olen heikoilla, koska en ollut lähettänyt lähetystunnuksella. Mutta kuulemma tästä tuotteesta on tullut jonkin verran valituksia.
      Huijausta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • mistä oikeutta?

      Minäkin erehdyin tilaamaan kyseisen huonon hammassuojan, jonka palautin viikon päästä, ja luulin asian olevan kunnossa. Kuinka ollakkaan, perintäfirmalta tuli lasku ja viesti, ettei Avenue Trading ole saanut lähettämääni palautusta.
      Ollaanko tässä täysin voimattomia tälläisen huijarifirman edessä ?

      • Tutkintapyyntö.

        No eikös tällaisessa tapauksessa kannattaisi mennä poliisin pakeille ? tuohan on ihan suoranaista kusetusta koko homma.


    • Joukkovoima

      Meitä näitä Avenue Tradingin huijaamia näyttää olevan enemmän ja vähemmän. Pitäisikö meidän yhdistää voimamme ja tehdä tästä rikosilmoitus ?
      Tämähän on ihan täyttä huijausta.

      • se vaimo

        Pitäisi ainakin tehdä niin julkiseksi, ettei tule lisää 'pöljäkkeitä ' uskomaan noin läpinäkyvää vedätykseen. Täältä tulee mukaan yksi hölmöläinen, vaikka kait se kaatuu juuri siihen, ettei pitäisi olla niin tyhmä


    • Suivaantunut!

      TODELLA HUIJJAUSTA !

      Tlasin noita kolme ja heti ensimmäisestä oli todella huonot kokemukset.
      Erittäin inhottava pitää suussa, eikä senvuoksi saa nukuttua kunnolla ja turha väittää, että siihen tottuisi.

      Sain heiltä sitten viestinkin: "Tehokkuudestaan huolimatta SnoreStopper tulee vaihtaa uuteen noin kolmen kuukauden välein, jotta voisit hyötyä sen positiivisista vaikutuksista hygieenisesti.-"
      SIIS YHTÄ LAITETTA TULEE KÄYTTÄÄ VAIN KOLME KUUKAUTTA !!!!
      MUTTA HEIDÄN MYYNTISIVUILLAAN EI PUHUTA ASIASTA SANAAKAAN !!!!

      Heidän sivuilla lukee "VAIN MUUTAMA KAPPALE JÄLJELLÄ" ja minkäköhän takia siellä on tuo teksti AINA ???
      Että ihmiset tilaisivat kiireesti.

    • ottaa pattiin

      Minäkin tulin huijatuksi tämän Avenue Tradingin taholta. Eivät ole kuulemma saaneet palauttamaani snorestopperia. Kehottaisin kaikkia, jotka ovat tulleet huijatuksi tässä asiassa, tekemään valituksen Euroopan kuluttajaneuvontaan (ecc.fi) . Enempi on aina parempi.

    • Huijattu

      Näin se on kai tehtävä, onneksi on kuitti tallella.

    • Sysimetsä

      Voi video, mäkin jouduin samaan kusetukseen. Tilasin ja palautin saman tein 20.8.2013. Rahoja (79e) ei kuulu eikä ne vastaa meiliin. Mitä pitäis tehdä?

    • krooh, krooh

      Todella tutun tuntuista , itse hommasin ko. ihmelaitteen , onneksi laskutuksella.
      ( Klarna) palautin,kohta perintälasku segoriasta , ovat samaa puljua tuo klarna ja
      segoria ( lue netistä) , sitten alkoi " kädenvääntö" , ei ollut mennyt kuulemma palautus tanskaan asti, siis täyttä huijausta koko porukalta .

      Kymmeniä s.posteja laskutusfirma klarnaan ja perintätoimisto segoriaan , sekä kuluttaja - asiamiehelle ,myös ilmoitus
      poliisille, yks päivä tuli segoriasta s.posti , että palautus on onkin hyväksytty !!!!!

      Siis TÄYDELLINEN kusetusyritys.

    • anna mun kaikki kestää

      Miehenikin tilasi ja saikin kyllä. Aivan lelu vehje, ei kuinkaan toimiva. Palautti juuri kirjattuna, olen nyt lukenut näitä juttuja netissä ja todennut, että varmasti jää rahat saamatta takaisin. Naisen logiikalla en olisi ikinä ostanutkaan sikaa säkissä ulkomailta postimyyntifirmasta, josta ei löydy edes googlettamalla kunnon tietoa. Toimipaikka vaihtelee Ruotsi tai Tanska toimitusjohtaja ja yksi työntekijä. Toinen kai pakkaa ja toinen kerää rahat. Onhan hyvät ihmiset näitä kotimaisiakin vaihtoehtoja. Olisimpa päässyt miestänikin neuvomaan, muka tarkka rahassa janoin pöljä oli. Ja todella taisi ne tilata vielä minulle, kun ei kuulemma kuorsaa, mut ei kehdannut . Omaan suuhun muotoili, mutta ei ei toimi SnoreStopper ja kukaan ei ole tainnut saada rahojaan takas

      • se vaimo

        Edelliseen vielä, olis voinut mulle ostaa sillä 100 e kirjausmaksuineen vaikka 40v hääpäivälahjan, mutta sitä ei nuuka mies kokenut tuhlauksen arvoiseksi .


      • se vaimo

        Edelliseen vielä, olis voinut mulle ostaa sillä 100 e kirjausmaksuineen vaikka 40v hääpäivälahjan, mutta sitä ei nuuka mies kokenut tuhlauksen arvoiseksi .


      • Pete 59
        se vaimo kirjoitti:

        Edelliseen vielä, olis voinut mulle ostaa sillä 100 e kirjausmaksuineen vaikka 40v hääpäivälahjan, mutta sitä ei nuuka mies kokenut tuhlauksen arvoiseksi .

        Minä kanssa tilasin snore stopperin ja lähetys tuli viikossa ja palautin toimimattomuuden takia ajoissa muutama päivän käytön jälkeen .Lähetin sen vahingossa sinne Tanskan osoitteeseen kyllä kirjattuna ja ajattelin että peli on pelattu sen vuoksi. Sitten kun ei rahoja alkanut kuulua takaisin tililleni laitoin sähköpostia sinne Avenue Trading:iin ja sieltä tuli englanninkielistä palautetta ja pyysivät tilinumeroa, jonka kyllä olin jo antanut. Parin viestittelyn jälkeen sain kyllä rahani tänään tililleni takaisin. Kannattaa sitkeesti vaan kysellä rahojaan, jos on toiminut säädetyissä ajoissa.


    • Wille N

      No Voi Räkä ! Ehdin just tilata ennen tämän palstan lukemista...pitäisiköhän perua...nooh...katsotaan kuis tyhmän käy :-)

    • Huijausta

      Kyllä toi firma toimii mutta palauttaminen ja rahojen saaminen on hyvin vaikeata. Kun lähettään heidän ilmoittamaan osoitteeseen tulee paketti takaisin merkinnällä "osoite tuntematon tai väärä".
      Toimin siten (kaksi lähetystä) että lähetin paketin postissa siten että otin postin seurantakoodi lähetyksen. Valokuvasin kaiken ja aloitin sähköpostin vaihdon,,,, rahoja ei kuulunut, tein luottokorttiyhtiöön oikaisupyynnön johon liitin kaiki valokuvat, maksutositteen, postin seurantalistauksen (saa postin nettisivuilta kun on koodi). Uhkasin vaikka millä, poliisila, euroopan kuluttajavirastolla jne.

      Tavaraa tulee siihen saakko kukausittain ennekuin suljette luokkokortti tilin,,,,,,

      Pitkän väännön jälkeen sain rahani takaisin mutta älkää missään nimessä ostako ko. tuotetta, ei toimi ja on täyttä humpuukia.

    • Harrrrmittaa

      Hei! itsellä menossa "prosessi" tuon Avenue Tradingin kanssa. Yhden tuotteen sain ja päätin pitää, vaikkei se toimikaan. Peruutin s.postilla jatkolähetykset, mutta silti tuli seuraavassa kuussa postissa toinen ”härpäke”! Palautin (lähetyskoodilla) ja tiedän että palautukseni on mennyt perille. Silti luottokorttitiliäni velotaan ko. firman toimesta taas! - Miten saan ko. tilin suljetuksi niin, ettei ko. huijarifirma pääse veloittamaan tiliäni?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe