Unelmien tyttösi? :)

Kuromiru

Millainen olisi sinun mielestäsi täydellisin mahdollinen tyttöystävä? Oli se sitten butch, femme, jotain siltä väliltä, tai ihan millainen vain tahansa, niin antaas tulla! ;) Saa kuvailla niin ulkonäköä kuin luonnettakin, olemusta, mitä tahansa mikä vain unelmien tytössä itseä viehättää.

Vapaaehtoisesti voitte vastata samalla myös tähän: Millainen olet itse? Eli oletko naisellinen vai androgyynimpi, entä luonteesi? Mätsäisitteköhän hyvin yhteen unelmien tyttösi kanssa? :D Mielenkiinnosta vain kyselen!

172

2810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuromiru

      Voisin itse kertoa tässä samalla omani. Mun mielestä sopisin ihan hyvi yhteen unelmieni tyttöystävän kanssa, hih :D

      Hän olisi pitkä ja hyväryhtinen rock-mimmi, joka pukeutuu tyylikkäästi ja on vartalonmuodoltaan tavallinen / pieni vatsa saa olla, mutta ei mielellään mikään kovin laiha! Hiukset lyhyet tai olkapäille yltävät ja paljon kerrostetut, sekä tyylikkäästi laitetut. Leveä hymy ja lempeät silmät, meikkiä saa olla, mutta olisi todella suloinen myös ilman :3
      Leveähköt hartiat, mutta muuten vartalossa saa olla naisellisuuttakin ;) Luonteelta olisi menevä, luotettava, huolehtiva, hivenen mustasukkainen ja hellyydenkipeä ♥

      Itse olen vähän hiljaisempi metallia & rauhallisempaakin musiikkia kuunteleva ja tummiin pukeutuva neiti, ruumiinrakenteeltani lyhyt ja ihan hoikka, mutta naisellisia muotojakin löytyy jonkinverran :D Laitan hiukseni aina huolella ja meikkaan aika 'rokisti'. Kuulemma omaan isot silmät ja nätit kasvot (vaikeahan se on itse määritellä?:D) Luonnetta voisi kai kuvailla sanoilla ujo, rauhallinen, luotettava ja kohtelias, vaikkakin todella piilomustasukkainen! :D

      • yksi + kahdeksan

        Tunnistin itseni sun kuvailuista ;)Sporttimimmi lihaksilla ja ripauksella naisellisuutta, lyhyt laitettu rokkitukka, päivettynyt ja kohtuudella meikattu, merkkivaatteet ja huoliteltu, adrenaliiniaddikti, arvot ja asenne kohdallaan, huomioiva, rakastava ja todella hellyydenkipeä..


    • Emmethhh

      Hän on kaunis, ruskettunut, hänellä on paksu, pitkä tumma tukka ja mustanruskeat silmät.. Aika lyhyt ja pienikokonen. Hän pukeutuu sillai rennosti, farkkuihin, huppareihin.. Heillä on kotona hevosia ja isoja koiria. Hän ajaa kevarilla ja on vähän ilkikurinen tyttö :)

      Olen itse vähän pidempi, mulla on ruskeat puolipitkät hiukset ja siniset silmät, oon ihan vaalea. Mulla on susikoira ja haluisin mennä lenkittää koiria tuon tytön kanssa.. Pellonlaitaan hiekkatielle, niin että koirat saa juosta vapaasti ja me voidaan jutella, hän polttelee tupakkaa ja hymyilee. Oon niiiin rakastunut

    • unelmieni tyttö:

      Unelma tytölläni on tummanruskeat silmät ja saman väriset hiukset jotka ovat paksut ja yleensä vapaat. Hän on aika lyhyt, itseäni vähän pidempi, ja hoikka, mutta on niitä muotojakin :) Hän on hauska, huumorintajuinen, omalaatuinen (tietenkin hyvällä tavalla), iloinen (hänen hymynsä on leveä ja paljastaa kauniit hampaat) , mutta myös syvllinen ja hänen kanssaa viihtyy aina :) En ole hänen kanssaan (ainakaan vielä), mutta hän on odottamisen arvoinen :)


      Itse olen aika laiha, sinisilmäinen, punaiset pitkät hiukset omistava pätkä. Nauran paljon ja olen ainakin yleensä iloinen :) Ja haluaisin päätyä yhteen unelmieni tytön kanssa n_n

    • tumma

      Unelmieni nainen:vaaleahko,sinisilmäinen,pitkät hiukset,ei mikään kukkakeppi.Enempi femme,mutta ei mikään kana.Nainen.Jämäkkä ja pippurinen,mutta yllättää toisinaan huomaavaisuudellaan.

    • Unelmien nainen olisi: Tumma ja urheilullinen, itseni kokoinen suunnilleen. Naisellinen, symppis, mutta ei mikään neiti kuitenkaan. Kädessä pysyisi niin kauha kuin vasarakin. Sopivasti menevä ja puhelias, sellainen hyvällä tavalla höpsö. Ei kuitenkaan bilehilen, eikä kaupunkieläjä muutenkaan. Ehkäpä hieman rok henkeä.

      Minä: Poikamaisempi ja rauhallisempi, hiljaisempi; tässä haluaisin toisen olevan nimen omaan vastakohtani. Muuten voitais olla saman tyylisiä yhteisillä mielenkiinnon kohteilla, esim: Moottoriajoneuvot, ulkoilu ja hyötyliikunta, videopelit, tatuoinnit, käsityöt, puutarha, mato-onki:)... Pieni maatila missä puuhailla

      • country-woman

        Ei kuulosta ollenkaan miltään mahdottomalta listalta, itseasiassa tuo oli kuin suora kuvaus minusta lyhykäisesti.
        Tumma, pitkähiuksinen ja keskikokoinen. Ulkoisesti enemmänkin naisellinen, mutta vasara ja jakoavain löytyy usein kämmenestä, sillä mielenkiinnon kohteisiin kuuluu niin remontointi, moottoriajokit, puutarha, kuin liikuntakin lemmikkien kanssa ja ilman.
        Sanovat olevan minun kauniskin, tilaisuuden tullen laittaudun enemmänkin ja rock-henkisyyttä löytyy pukeutumisesta, vaikkei se sitten ihan mielimusiikkia yleisesti ookaan.
        En ole mikään neiti, mutten neitiä kyllä elämääni etsikään, vaan aivan aitoa huumorintajuista fiksua naista, joka pärjää itsekin ja on päässyt jo äidin helmoista, eikä sellaisen korvikettakaan enää tarvitse.. Maalaishenkisiä ja kaupungin hälinään vieraantuneita, iloisen elämän otteen omaksuneita fiksuja naisia vain on harvassa. En minäkään ole omaani vielä löytänyt, joten kainalossa ja pienellä maatilallani olisi kyllä tilaa kahdellekin..


    • miiiiii

      Mun unelmien nainen on suunnilleen keskipituinen ja normaalipainoinen, ja hänellä on ruskeat puolipitkät hiukset, nätit silmät ja iso suu. Hän ei ole naisellinen muttei hirveän poikamainenkaan, vaan jotain siltä väliltä. Pukeutumisella ei ole niin väliä, kunhan hän itse tuntee olonsa mukavaksi vaatteissaan.
      Luonteeltaan hän on introvertti ja rauhallinen jalat maassa-ihminen, joka on itsevarma vaatimattomalla tavalla. Hän on kuitenkin myös empaattinen ja tunteellinen, vaikka hän ei aina näyttäisikään sitä. Hän pystyy ajattelemaan asioita pintaa syvemmältä. Häneen ei ole helppoa tehdä vaikutusta eikä hän avaudu ihan kenelle tahansa.

      Harmi vaan, etten ole koskaan tavannut tuollaista ihmistä. :(

      • Melkeentommonen

      • :D Mulla on niskamittainen rukea tukka, oon normaalipainoinen/ sporttinen. Oon hyvin jalat maassa tyyppi, oon tosi empaattinen ja tunteellinen, mutta omalla tavalla itsevarma. En avaudu kelle tahansa ja ajattelen usein syvällisiä. Ja en oo helpoin mahdollinen ihminen.....


      • sanzue91 kirjoitti:

        :D Mulla on niskamittainen rukea tukka, oon normaalipainoinen/ sporttinen. Oon hyvin jalat maassa tyyppi, oon tosi empaattinen ja tunteellinen, mutta omalla tavalla itsevarma. En avaudu kelle tahansa ja ajattelen usein syvällisiä. Ja en oo helpoin mahdollinen ihminen.....

        Jaa piti mennä tohon yhteen, mutta siis tyylillä ei niin väliä, mutta mua sytyttää semmoinen pieni poikamaisuus ei saa olla liikaa, mutta semmoinen lyhyt tumma tai vaalee tukka :D vähän/ jonkun verran jätkämäisyyttä olemuksessa.

        Normaalpainoinen tai hoikka. Luonteelta semmoinen vähän rauhallisempi, kuin mää oon hyvin sponttaani ja tykkää mennä kodin ulkopuolelle, olis kiva jos joku kiskaisi välillä ihan vaan sohvalle istumaan :). Huumorintajuinen, empaattinen osaa nauraa mutta ei säihkähdä jutella, syvällisiä


      • miiiiii
        Melkeentommonen kirjoitti:

        Mimmones tommost hajeskelee?

        http://www.youtube.com/watch?v=49xzZkepaGY

        Oon lyhyt, hoikka ja pitkätukkainen ja oon aika lailla välimuoto itsekin. Luonteeltani oon aika samanlainen kuin mitä kuvailin eli haluaisin jonkun joka olisi samanlainen kuin minä.


      • Melkeentommonen

      • miiiiii

      • reddari

        kuulostaa minulta? :)


      • Hepi

        Kuulosta hyvältä ja kuulostaa ihan minulta ;)


      • Hepi

        Miii kuulostaa hyvältä ja ihan minulta :)


      • kolikon2puolta

        Nojaa. Mun puoliso on tollanen. Ihana tyyppi, mutta välillä on arki vaikeeta kun toinen on juuri tuo introvertti ja toinen ekstrovertti.ja sitten kun se toinen ei todellakaan jaa helpolla ajatuksiaan ja tunteitaan, ajatuksia pitäisi osata lukea. Mutta muuten on aika viehättävä pakkaus.


    • Lunedi1

      Kate Moenning

    • unelmasäleikkkökö

      Henkisesti vakaa. Sinut itsensä kanssa. Fiksu. Pyöreä, soikea tai vaikka kuutio. Viihtyy viikonloput mielummin kavereiden luona iltaa istuen, leffassa, mökillä tai pubeissa kuin klubeissa. Omistaa enemmän kuin yhden kirjan. Hyväksyy siilitukkani, tupakointini ja kurittoman koiranpentuni.

    • Vieläodottelenniin

      Butch -tyyppinen, voimakastahtoinen mutta kiltti ja vähän romanttinenkin. Vähän saisi omia minua ja olla täysin uskollinen. Tämmöinen nainen on minun unelma :)

      Olen itse tumma, pitkätukkainen, naisellinen, melko herkkä, kiltti akateeminen silmälasipäinen nainen :)

      • Uskollinen poju

        Anteeksi, että olet saanut odotella minua niin kauan.


      • Täällä eräs

        Taisit juuri kuvailla minua. ;) Olen vahva, maskuliininen ja kovapäinen. Lähipiirini kyllä kuvailee minua myös herttaiseksi ja kiltiksi. Olen todella suojelunhaluinen ja kaupan päälle myös omistushaluinen. :) Naiseni on minulle aina prinsessa ja herkät naiset vetoavat minuun. Odotan kuitenkin naiseltani myös kykyä ja vahvuutta kyseenalaistaa mielipiteitäni ja ajatuksiani, enhän voisi muutoin kehittyä ihmisenä.

        Minulla on jo yksi prinsessa: vaalea, lyhyttukkainen, naisellinen, herkkä ja kiltti akateeminen nainen, joka ei muista koskaan kantaa töistä kotiin silmälasejaan. :D


      • Hymy :)

        Täällä ois yks joka vastaa sun haaveita :) Eikä omassa kuvauksessasikaan ole mitään moittimista!


      • Vieläodottelenniin
        Hymy :) kirjoitti:

        Täällä ois yks joka vastaa sun haaveita :) Eikä omassa kuvauksessasikaan ole mitään moittimista!

        Missä päin? :)


      • Hymy :)
        Vieläodottelenniin kirjoitti:

        Missä päin? :)

        Lapinläänissä, mitä ilmeisemmin aivan liian kaukana :(


      • Vieläodottelenniin
        Hymy :) kirjoitti:

        Lapinläänissä, mitä ilmeisemmin aivan liian kaukana :(

        Voi mulle sille kirjoittaa jos huvittaa, vaikka välimatkaa vähän onkin :) [email protected]


      • Hymy :)
        Vieläodottelenniin kirjoitti:

        Voi mulle sille kirjoittaa jos huvittaa, vaikka välimatkaa vähän onkin :) [email protected]

        Saatanpa vaikka kirjotellakkin :)


    • olet hetero :(

      Se on normaalipituinen ja painoinen. Lihastakin löytyy ja moni poikakin häviää hänelle kädenväännössä. Hän on hieman poikamainen, ja vaaleat hiukset ulottuvat olkapäille. Se on viisas ja mukava. Välillä ehkä hiljainenkin muttei toki ujo. Hän on taiteellinenkin. Ja tämä henkilö on oikeasti olemassa mut se on hetero. Haaveilen siitä silti

    • unelmieni nainen

      Naisellinen (ehdottomasti), älykäs, kokenut, akateeminen (tässä voin joustaa jos nainen on muuten ihana ja älykäs) sopusuhtainen, ei stereotyyppinen (ei siili, ei reisitaskuhousuja, ei maastokuvioita, ei sateenkaarikrääsää, ei pyöri piireissä), mielummin urheileva, mutta ei himourheilija (kohtuus kaikessa), ei liian pinnallinen, mutta kuitenkin huolehtii itsestään, huumorintajuinen, uskollinen, rehellinen, henkisesti tasapainoinen (tärkeä juttu!), ei syömis/itsetunto/päihdeongelmia, aikuinen ja aikuismaisesti käyttäytyvä, mielusti itseäni vanhempi, ei tupakoi tai edes on lopettamassa tupakoinnin... (ps. tämä ei ollut treffi-ilmoitus)

      • bluejeansfemme

        Joka ikinen sana täsmäsi minuun. :) Ja omat kriteerini ovat aikalailla samat, viehätyn tosista naisellisista, älykkäistä, sopusuhtaisista, huumorintajuisista ja henkisesti tasapainoisista naisista.
        On se niin vaikeaa löytää toinen samankaltainen. :'p


    • DreamOfU

      Unelmieni nainen..

      Hänellä on lyhyet kuparinväriset hiukset,vihreänruskeat silmät..Vartaloltaan hieman kurvikas,pukeutumistyyli rento. Hänellä on mitä kaunein hymy ja mahtava huumorintaju. Hänen naurunsa saa sydämeni itkemään onnesta. Ja jokainen kosketus saa mut toivomaan että hän olisi minun.

      • Lap1

        Kuparitukkkainen, oliivinvihreät silmät omaava hoikka hukkapätkä ois täällä :D


    • peek-a-boo-mini-moo

      Unelmieni nainen on sekä paras ystäväni, että rakastettu. Luonteeltaan huumorintajuinen, ilkikurinen, ystävällinen, kilti, rento, hyväsydämminen, vahva, herkkyyttäkin sais löytyä, maskuliininen tai vähän jätkämäinen, osaa laittaa mulle kampoihin (koska on toisinaan aika kiusankappale ;) ), semmonen jonka kanssa voidaan puhua kaikesta, yhteiset kiinnostuksen kohteet, sopivasti sosiaalinen, romanttinen, uskollinen, kohtelee mua niinkuin naista kohdellaan (hyvällä tavalla) mutta ei säiky ja antaa mun ilmaista myös mun maskuliinisia piirteitä...

      Joo, ei yhtään sen sekavampi.. :p

      Ja nyt ne plussat kehiin eli minä:

      Itse oon kiltti ja ystävällinen, ilkikurinen, eloisa, huumorintajuinen, rakastava, tyttömäisen näköinen vaan sisältä sekä feminiininen että maskuliininen, luotettava, uskollinen...

      • sopulivs.laiskiainen

        Taisit juuri kuvailla minua:)
        Unelmieni nainen on vaalea, sinisilmäinen, huumorintajuinen ja hieman äijjämäinen, ei meikkaa turhaa ja ei niuhota vaatteiden kanssa, hieman urheilullinen mutta ei liikaa, sopivasti naisellinen (kaipaa läheisyyttä ja hellyttä), viihtyy mielellään kainlossani halailemassa, uskaltaa olla oma itsensä muiden mielipiteistä välittämättä:) tämän kyseisen naisen kun itselleni saisin niin olisi täydellistä. hetkeksi hänet sainkin mutta menetin.

        itse olen keskimittainen ja sopusuhtainen;) lyhyet tumahkot hiukset ja miesmäinen tyyli ja miesmäinen asenne kaikkeen. haluan olla suhteen "mies" ja naiseni tulisi sitä arvostaa. huumorintajua löytyy ja hieman kettumainen osaan välillä olla. ;)


      • peek-a-boo-mini-moo
        sopulivs.laiskiainen kirjoitti:

        Taisit juuri kuvailla minua:)
        Unelmieni nainen on vaalea, sinisilmäinen, huumorintajuinen ja hieman äijjämäinen, ei meikkaa turhaa ja ei niuhota vaatteiden kanssa, hieman urheilullinen mutta ei liikaa, sopivasti naisellinen (kaipaa läheisyyttä ja hellyttä), viihtyy mielellään kainlossani halailemassa, uskaltaa olla oma itsensä muiden mielipiteistä välittämättä:) tämän kyseisen naisen kun itselleni saisin niin olisi täydellistä. hetkeksi hänet sainkin mutta menetin.

        itse olen keskimittainen ja sopusuhtainen;) lyhyet tumahkot hiukset ja miesmäinen tyyli ja miesmäinen asenne kaikkeen. haluan olla suhteen "mies" ja naiseni tulisi sitä arvostaa. huumorintajua löytyy ja hieman kettumainen osaan välillä olla. ;)

        Kiva että vastasit. :) En tosin taida muistuttaa pätkääkään unelmiesi naista, paitsi siinä, että urheilen ja että oon tosi läheisyyden kaipuinen ja että viihdyn kainalossa. :)


    • mävaan213

      unelmien nainen, hmm, ei hurjan paljon pidempi minusta ( 20 cm on jo aika paljon) vartalo normaali, kurveja sais olla ;) Tykkää kodin laittamisesta ja rauhallisesta elämästä, mutta osaa myös irroitella, omaa asennetta!!!! se jos mikä on hot ;) ymmärtää mun hektisen aikataulun, tasapainossa itsensä kanssa ja uskollinen yhden naisen nainen,

      itse olen lyhyt, lihaksikas, lyhyt vaaleatukkainen (sivut siiliä) maskuliininen, mutta naisellinen nainen, joka elää aika rutiinilla arkea, mutta kun meen niin meen, ja silloin luottamus on tärkeää, en jaksa kovasti vakuutella tunteitani, jos oon jonkun kanssa en säädä, sen ymmärtäisi mun unelmamimmini ;)

      • Voisinkomennä

        Kun meet niin meet. Mitä se tarkoittaa? Kun menojalka alkaa vipattamaan niin et pysty sitä hillitsemään ja et halua kuulla ettet voi mennä? Rutiinilla arkea saattaa olla oire siihen että sun on äästävä menemään. Parisuhteessa luulisi tuon asenteen luovan pikkuista epävarmuutta suhteeseen. Käyttäydyt siis kuin sinkkuna, varattuna et vain säädä muiden kanssa.


    • Näin on näreet

      Unelmieni nainen olisi tyylillisesti(kin) oman tiensä kulkija, joka osaa välttää alakulttuurien kliseet. Hänen olemuksensa olisi teeskentelemätön ja hymynsä valloittava. Sielukkaat silmät, karanneet hiussortuvat ja sopusuhtaisuus viehättävät.
      Työminä voisi olla hyvinkin asiallinen, mutta vapaalla unelmieni naisesta paljastuisi leikittelevä, boheemimpi puoli.

      Olen luova, hauska (ainakin unelmieni naisen mielestä) ja lempeänväkevä.

      • 2868

        <3


    • hepsas

      mun unelmien nainen olisi rock-henkinen ja -näköinen, hauskaa seuraa, luotettava, hyvä ihminen. Ei vaaleahiuksinen.

      Itsekin olen rock-tyylinen

      • Cherry

        Mun unelmien naisessa on sopivasti asennetta ja persoonaa, mutta on henkisesti tasapainoinen. Mä arvostan naisessa sitä, että on jonkinlaista intohimoa johonkin, on se sitten työhön tai harrastukseen tms. ja että on tavoitteita elämässä. Jalat maassa, järki päässä, mutta herkkyys on hyväksi. Huumorintaju on yks tärkeimmistä. Ulkoisesti naisellinen, muttei liian laitettu ja ei mikään Barbie. Kauniit ja isot silmät saa mun sydämen hypähtämään.


    • Unelmieni nainen on luonnollinen punapää, jolla on kauniit silmät. Hän hymyilee paljon ja hänellä on jotain kivaa sanottavaa kaikista eikä hauku ketään selän takana. Hänellä on omia ajatuksia ja mielipiteitä, ja hän osaa jutella niistä intohimoisesti mutta riitelemättä. asennetta saa ja pitääkin olla muttei sen varjolla saa k**ipääksi alkaa. Optimisti taikka realisti, ehkä jopa vähän naiivi, mutta kuitenkin jalat koskettaa maata. päältä päin katsoen ehkä sellainen, että hänen voisi pelätä särkyvän helposti ja häntä haluaisi suojella, mutta kuitenkin sisältä vahva selviytyjä. Joskus hän puhuu hassuja, joskus fiksuja. Hänen kanssaan saan keskustelun aikaiseksi mistä vain, koska meillä on sopivasti yhteistä, mutta myös eriäviä mielipiteitä ja mielenkiinnnon kohteita. Hän pitää lukemisesta, elokuvista ja musiikista, sekä ulkoilusta, mutta ei kännää ja polta jatkuvasti. Hänellä on harrastuksia ja voisi olla vähän luova ja boheemikin likka. Ehkä vähän hippi-tyyppinen. toisaalta voisi vähän rokimpikin mimmi hurmata jalat alta. Akateeminenkin voi olla taikka duunari. Ihan miten vain. Ihailen kauniita naisia niin jakkupuvuissa kuin työhaalareissakin. Vapaalla hän voi pukeutua hameeseen taikka reisitaskuhousuun, molemmat saavat pääni sekaisin. Hän saa pukeutua ja olla miten itsestä tuntuu hyvältä. Pidetään vaikka kahden hengen toogabileet ja hassutellaan. Vartaloltaan hän voi olla hoikempi taikka pyöreämpi, ihan miten vain. Jos hän tuntee olonsa mukavaksi kropassaan ja jopa seksikkääksi, niin eiköhän se sytytä. ihan mielelläni voisin lähteä tutkimaan missä kaikkialla niitä pisamoita voikaan punapäällä olla. :)

      Itse olen 160 senttinen lapin likka sinivihreillä silmillä ja tummalla tukalla. minulle on sanottu että minulla on kaupungin kauneimmat jalat ja keskeltä olen mukavasti pehmeä. pukeudun tilanteen ja mielialan mukaan mihin milloinkin. Pääasia että tuntuvat hyvältä päällä ja suunnilleen sopivat tilanteeseen. Olen vähän akateemisella alalla, mutta sisältä vähän nörtti, geek ja luova hörhö. Asennettakin löytyy jos on oikeasti tärkeästä asiasta puhe. Liikuntaa ja muita harrastuksia löytyy, mutta kotonakin viihdyn. On jalat maassa ja sisäinen lapsi elossa. Elämästä ei muuta puutu kuin joku ihana enkeli säväyttämään sydänjuuria myöten.

      • JU4

        Lapista, 150cm ei luonnonpunapää, mutta kuparitukkainen neitonen täällä. Tämä teidän kuvailunne kyllä nyt osui aivan muuten nappiin minun kohdalla.


    • nuori neitsyt tyttö

      Unelmien tyttöystävä rakastaisi minua, olisi uskollinen ja romanttinen.

    • pippilongstrumppa

      Oon onneksi löytänyt jo.

      Tosin hain sen 7-8 vuotta hänen kanssaan sitä oikeata kohtaa koska voi meidän rakkaus alkaa.

      Nyt 3 vuotta yhteiselämää ja sekuntiakaan en vaihtaisi pois vaan janoan lisää.

      "Rakkaus on"

      ja enemmän t. Pippi

    • jullen_

      unelmien tyttö olisi vähän hullu mutta osaa myöskin olla lempeä ja ihana (: ulkonäöltä hän saisi olla tyttö tai poikamainen. itse olen vähän poikamainen. hänellä voisi olla lävistyksiä.. jonkunlainen pikku (emo) o.o.. ja sellainen joka hyväksyy minut sellaisena kun olen :)

      • shamaani-

        Minkälainen sinä sitten olet sellaisena kuin olet?
        Kerro lisää toki.

        [email protected]


    • joliianvanhalapseksi

      Mun unelmanainen on rehellinen, turvallinen, huumorintajunen, leikkisä ja älykäs. Sellanen jonka kanssa ihan normaali arki olis hauskaa. Ja mielellään tämä ihminen hyväksyisi mut sellasena kun olen, eikä alottaisi riitaa aina kun olen sen mielestä vääränlainen.

      Se vois tykätä lukea tai katsoa elokuvia ja tv-sarjoja, käyä kävelyillä, matkustaa, kuunnella musiikkia, käydä konserteissa.. En tiiä, eiks noi oo aika paljon sellasia asioita mistä kaikki tykkää?

      En osaa sanoa yhtään minkä näkönen.. ei mielellään liikaa lävistyksia, meikkiä, tatuointeja, vaikka kaikkia niitä saa toki olla vähäsen, en valita. Jos se olis mun kokonen tai isompi niin voisin lainailla siltä paitoja. Ärr, vaikeaa.

      Tärkeintä on kuitenkin se, että sen kanssa olisi hauskaa ja se kestäis mun mielialan heilahdukset ja lapsellisuuden.

      • pörri

        Hmmmm....mistä päin olet sinä? :)


      • joliianvanhalapseksi
        pörri kirjoitti:

        Hmmmm....mistä päin olet sinä? :)

        Melko etelästä :--)


      • Pörri
        joliianvanhalapseksi kirjoitti:

        Melko etelästä :--)

        Minä melko pohjoisesta, mutta laitatko vaikka s.postiosotteen ni kirjotellaan...? :)


    • asdfghjklöä

      sais olla 170 ja ei poikamainen :)

      Ite oon 182cm, poikamainen, romanttinen, kiltti, hauska, tykkään viettää yhdessä paljon aikaa ja oon täysin uskollinen aina :)

      • reedd

        kuulostat tosi kivalta kyl! :) Eli siinä saattais olla mun ihannetyttöni.

        No ja itse olen asenteellinen ja rauhaa & hauskaa rakastava 171 cm opiskelija, en hirveän femme taikka butch, ehkä jotain siitä väliltä. Tatuointeja on, pieni lemmikki on ja harrastuksia kanssa.


    • Lada?

      Itse kun oon sellanen pullantuoksuinen hameväkimimmi niin jostain syystä ihastun täysin itseni vastakohtaan.

      Osaan kyllä käytellä vasaraa jne. Autoja inhoan enkä mitenkään halua olla tekemisissä autonosien kanssa.Joten mielelläni annan toisen osapuolen hoitaa nuo jutut.

      Minusta on mieletön rikkaus että meitä on monenlaisia naisia. En ymmärrä ilmaisua poikamainen tai miesmäinen. Minusta meidän kiinnostuksen kohteet ja käyttäytyminen vaan on oman näköistä. Löytyyhän heteroimiehistäkin pullantuoksuisia malleja ja päinvastoin.

      • Puutteessa-94

        Unelmien naiseni olisi reilu 60v karvainen, yli 145,9kg alistava puuma, joka tykkää Teuvo Lomanista. Gurrrrr! Sisäinen kisutisulini hyrrää jo guumana, iske kii!


      • Puutteessa-95
        Puutteessa-94 kirjoitti:

        Unelmien naiseni olisi reilu 60v karvainen, yli 145,9kg alistava puuma, joka tykkää Teuvo Lomanista. Gurrrrr! Sisäinen kisutisulini hyrrää jo guumana, iske kii!

        Mulla on aikasaman lainen! Mä haluiskin vähän niiku se nelosen tanssijauutisankkuri, mutta puuma edition!!!!


    • Hymyileväinen

      Ihan sama vaaleahiuksinen tai tummahiuksinen.Olisi luotettava,huumorintajuinen,persoona,hauska,rehellinen,mutta saa olla urheilullinen joka minulle ok.Hän olisi hottis tai söpö tai kaunis :).Vaikea sanoa joko femme tai butch,mutta tykkään vain femmeistä sekä poikamaisesta.Tatuointeja ok mut ei liikaa.Lävityksiä ei kävisi..Ei ole väliä,että polttaako tai ei.

      Olen aika fifty fifty poikamainen kai.Huumorintajuinen,hauska,aito,ystävällinen,kovapäinen ja persoona mutta rehellinen.Poltan kyllä ja juon aika satunnainen.Enkä käynyt baareissa.Siispä minulla luonnonkiharat lyhyt tumma (värjäytyt),minulla puolikehykset musta silmälasit.Tykkään musiikista ja liikunnasta.Osaan myös kärsivällinen ja hyvä kuuntelija,mutta saatan joustava.Saatan joskus hullutella tai hölmöillä.

    • Se olisi kitaraa soittava rokkikukko, jolla on sekä tatuointeja että lävistyksiä. Sillä on elämää tuikkivat silmät ja suloinen hymy kontrastiksi kovemmalle ulkokuorelle. Voisi olla vähän poikamaisempikin tyyliltään, mutta hiusten ei tarvisi olla ihan lyhyeksi kynityt. Hymykuopat jos saisi tähän pakettiin vielä niin se olisi aika nappisuoritus. Sen viehätysvoima on sen asenne, eikä ylitiukat vaatteet, mutta siltä löytyy myös romanttisuutta ja taito rauhoittua kotosalle. Miun kanssa olemiseen luonteelta vaatisi jo olla melko pitkäjänteinen, vähän peter pan kompleksinen ja sarkasmilla höystetty huumorintaju joka kestää naljailua. Sellainen joka sanoo myös takaisin ja pistää tämän välillä vähän aisoihin. Tietyissä asioissa herkkyys olisi hyväksi, ja ei kärsisi mistään luottamuspulasta (sekä luotettava itsekin) koska tämä on vähän oman tien tallaaja joka tekee asiat niinkuin itse haluaa.

      Jaa, jos itseni pähkinänkuoreen laittaisin niin tämmöinen tyttömäinen punapää hobitti olen, hankala käsiteltävä vaikka vaikutan ensin siltä että miussa ole mitään hankalaa, ylipositiivinen, kissamainen olento joka inhoaa kylmää, mutta on valmis pestaamaan itsensä etelänavan tienoille Sea shepherdin mukaan pelastamaan valaita. Luotettava vaikka meneekin omia polkujaan ryteikköjen läpi, mutta aina se takasin kotiin tulee. Kaippa olen vähän sitä sun tätä, kasaamaton palapeli.

      • pinsggu

        Kitaraa soittelen, tatuointeja omaan ja lävistyksiäkin muutaman, hymykuopat on, blondit kiharat hiukset, jack daniels toppi ja let's mennää :D luotettava pon ja tosi huumorintajune :3


      • pinsggu kirjoitti:

        Kitaraa soittelen, tatuointeja omaan ja lävistyksiäkin muutaman, hymykuopat on, blondit kiharat hiukset, jack daniels toppi ja let's mennää :D luotettava pon ja tosi huumorintajune :3

        cx Ja mie kun ajattelin että melko mahottomia vaadin...
        Tosin että foorumilurkkijana huomasin toisesta threadista sen että harmillisesti olisit vähän liian nuori. ;3 Mutta, joku onnellinen saa siusta hyvän saaliin vielä, kun siut kiinne saa.


    • pinsggu

      Unelmien tyttö olis huumorintjaunen, luotettava ja rehellinen :3 ulkonäöllä ei juurikaan oo väliä mut mieluiten sellanen hieman tyttömäinen :3 ite oon sellaset 162cm pitkä, en itse oo kauheen femme mutten myöskään butch. Meikkiä käytän jonkun verran, lähinnä vaan kyllä ripsaria. ja vaatetyyliltä oon sellane no miten sen ny selittäs :D aika normaalisti pukeutuva nyky-yhteiskunnan nuori :D eli merkkivaatteita tulee jonkun verran käytettyä. Ja se vielä lisäykseks et olis kiva jos se "unelmien tyttöystävä" tykkäis matkustella joku verran ja ottaa aurinkoo jossakin merenrannalla :3

    • Siinä ois mulle

      Unelmien naiseni olisi työssä käyvä (koulutus on plussaa), sarkastisen huumorintajun omaava, mieluummin pessimisti kuin optimisti. Mulla menee hermot sellaiseen joutavanpäiväiseen "kaikki on niin ihanaa" -kotkotukseen... :)
      Hän olisi raitis ja savuton, luotettava, rauhallinen, omapäinen, itsestään huolehtiva. Luonnollinen, tavallinen tyttömäisyys viehättää :) Pituudella ei niin väliä kunhan olis sopusuhtainen (tosin ite oon alle 160cm, ettei mikään 2m tarttis olla). Järki päässä ja ymmärrys mukana. Siinähän sitä on jo vaatimusta enemmän ku tarpeeks.

      Itse olen suht tyttömäinen, ruskeat silmät ja hiukset samanmoiset. Raitis olen ja savuton. Tervettä maalaisjärkeä löytyy, töissä käyn. Olen tempperamenttinen, nopeasti kiihtyvä ja leppyvä kans :)

    • waiting

      Unelmanaiseni: Minua pidempi, vähän minua vanhempi, normaalivartaloinen tai pyöreämpi ja naisellinen. Hiusten tai silmien värillä ei väliä, mieluummin kuitenkin tumma tms. kuin blondi. Muutenkin naisellinen, ei poikatyttömäinen. Lukio/korkeakoulutettu. Fiksu, huolehtivainen, ymmärtäväinen, kiltti ja rehellinen. Ei juo kovin paljoa eikä tupakoi.

      Itse olen mustatukkainen ja vihreäsilmäinen, vähän alle 160cm, normaalivartaloinen. Itse omaan nuo luonteenpiirteet joita itsekin kuvailin. Olen 18 vuotias abiturientti. En juuri juo enkä tupakoi.

      Jos joku tunnisti itsensä ''unelmanaiseni kriteereistä'' tai kuvaus itsestäni sai kiinnostumaan, sähköpostia voi laittaa [email protected] :)

      • Siinä ois mulle

        Voi voi, säähän kuulostat liian hyvältä ollakses totta! Harmi vaan kun tota pituuseroo ei oo suotu tippaakaan. Ja ai niin oon mää kolmekymppisenä ihan liian vanhakin sulle ;) Onneks tää pistää jaksaan et eiköhän "just se oikea" vielä löydy. Lykkyä tykö sullekin :)


      • Tyttönen16v

        Äääh.. Muuten täsmäisi tuo kuvaus, mutta kun tulen vasta kuudentoista! D: Mä oon naisellinen, blondi, pitempi, mut kohta 16! Eäääh.. No löydän kai joskus jossain vaihees jonkun. Ehkä.


    • RetkuReetta

      Hoikka, hento, eteerinen. Herättäisi hurjasti halua pitää huolta. Se henkinen puoli on eri asia, siitä ei tiedä. Retkahdan kun retkahdan, järjellä ei ole siinä tekoa.

      Itse en em. kaltainen :)

    • Kaisaaaaaa

      Hei pakko sanoa ensin; hyvä ja mielenkiintoinen keskustelun aihe joten kiitokset vaan aiheen aloittajalle ! :)

      Unelmieni nainen on...
      miehekäs ja itsenäinen, fiksu, herrasmiesmäinen vähän minua vanhempi nainen jolla on huumorintajua, kyky nauraa itselleen, on järki päässä ja positiivinen elämänasenne. Unelmien nainen osaa olla hellä ja huomioiva nallekarhu jonka syliin voi käpertyä ja jolle minä olisin kultaakin arvokkaampaa. Hän osaa keskustella ja kuunnella ja pitää naista kuin kukkaa kämmenellään, sekä hemmotella tottakai ja osaa huomioida arjenkin keskellä pienillä kauniilla teoilla ja sanoilla.

      Plussaa olisi jos nainen olisi korkeasti koulutettu ja/tai hänellä olisi yleensäkin elämässään jotain tavoitteita tai päämääriä, määrätietoisuutta.

      Rehellisyys ja positiivinen elämänasenne ovat myös ehdottomat hyveet joita arvostan suuresti sekä aitoutta.

      Lisäksi arvostan sitä että tämä unelmanainen ei joisi juurikaan ja tupakoimattomuuskin plussaa olisi sekä ehdotonta se että nainen on eläinrakas.

      Itse olen positiivinen, eloisa ja aurinkoinen huumorintajuinen 21 v ehdottoman naisellinen neiti jonka kanssa hymyä ja naurua riittää. Muutama tatuointikin löytyy iholta, olen myös määrätietoinen neiti joka haluaa myös kouluttautua lisää ja jonain päivänä ns. olla jotain enemmän. :)

    • Kynttelituima

      Olemukseltaan positiivisen rauhallinen, ja mielummin hiljainen kuin aina äänessä. Ei ota elämää silti turhan vakavasti, vaan osaa nauttia siitä ja osastaan ihmisenä. Elämää jo jonkinverran nähnyt. Pitää musiikista, urheilusta, monenlaisesta tempauksesta ja tekemisestä. Mielellään yli 30v, elämänjanoinen ja utelias. Nauru herkässä kun on iloinen. Näyttää tunteensa, negatiivisetkin suoraan ja puhuu niistä ja kaikesta muusta tärkeästä. Pitää tärkeänä esim. läheistensä hyvinvointia, luontoa, yhteiskunnan arvoja.
      Pitää minusta, eli suorasta, vahvasta, elämää nähneestä luonnonlapsesta. Ei kavahda ajatusta hitaasta etenemisestä suhteessa.

    • jokuello91

      Luonteeltaan hyväntuulinen ja iloinen, mutta kuitenkin osaa ottaa asiat myös vakavasti :D Ei oo mikään tosikoin ihminen eikä oo hä? Vaikka, itseltä lähteekin välillä enemmäkin läppää. Mulla on vakavia lapsuus ajan traumoja jonka takia oon käynyt ja käyn vielä pitkään terapiassa. Totta kai se herättää tunteita, kun toinen osapuoli on kokenut ihan kauheita. Osais suhtautua muhun ihan samaan tyyliin kuin, kehen tahansa muuhun. Ja oltaisiin tasa-arvoisia suhteessa.

      Iän suhteen olis mieluiten alle 30v mutta, se ei oikeasti juurikaan merkitse. Olen tosi lapsi rakas (: tytöltä toivon, myöskin samaa...

      Mää oon itte naisellisen puoleinen, normaali kokoinen urheilullinen. Huuli läväri löytyy ja pari tatskaa ^^ Luonteeltani olen hyvin päättäväinen. Mutta, sitten hyvin empaattinen, kiltti ja hellä (: Melko sosiaalinen ja puhelias hyvässä seurassa..

    • ei siipeilijä

      Aikuinen, älykäs, hillityn elegantti, peruspositiivinen, korkeasti koulutettu, naisellinen (hiukset pitkät tai lyhyet, kunhan ei missään nimessä kalju tai millin siili) ja ehdottomasti ei mitenkään liian pinnallinen, pelkkää ulkonäköä tuijottava ilkeä, laiska tai elättäjää etsivä laiska elämäntapapummi. Mieluiten sopusuhtainen tai pyöreä kuin anorektinen (olen sopusuhtainen ja kevyesti treenattu). En näe mitään kaunista tai kiihottavaa anorektisessa vartalossa ylipäätään. Yläpäästä terve, itsetunto kohdillaan ja huumorintajuakin mielusti hieman. Romanttinen, ei riitaa haastava, rauhallinen, yhden naisen nainen. Vaalea tai tumma, ei mitään väliä, kunhan ei ole himotreenaaja 6-7 krt vko 2-10 h/pvä (ja jutut pyöri pelkästään fitneksen ympärillä neuroottisesti), mutta ei myöskään sohvaperuna, jolle normaali kävely/lenkkeily tuottaa tuskaa. Pystyy siis helposti lenkkeilemään, mutta urheilu ei mene överiksi. Ammatiltaan mielusti kunnianhimoinen akateeminen, ei missään nimessä mikään ulkonäköön, julkisuudenhakuisuuteen ja pinnallisuuteen liittyvä ammatti kuten päätoiminen malli, höpöhöpö-julkkis, näyttelijä, personal trainer tms.

    • Stagelle

      Julkkis. Ehdottomasti !

    • blaa blaa

      Aika yllättävänkin pinnallisia kuvauksia täällä. Barbeja erilaisilla tyyleillä, on poikamaista ja rock-henkistä.. Itse arvioin kaikkea vielä kovinkin tarkasti n.6 vuotta sitten mutta nyk.ihastun ihmisten luonteisiin ja kemiaan naisten välillä. Ikä käsitteenä on myös muuttunut, ei haittaa jos ei ole kaikki aina "niin täydellistä". En koskaan tapailisi pinnallista "ravihevosta" joka pyrkisi suorittamaan ja pätemään aina kaikessa, niin ulkonäöllisesti, sosiaalisesti tai vaikka ammatillisesti.. Solidaarinen, boheemi, persoonallinen, sosiaalinen, yksilöllinen, älykäs, sanavalmis, kekseliäs, optimistinen, virkeä, sisukas ja anteeksi antava sekä ystävällinen. Kaikki naiset ja ylipäätään ihmiset haluavat tulla hyväksytyiksi ja kohdatuiksi omana itsenään. Hylätään nuo tylsät median luomat mielikuvat kukkakeppi vartaloista ja muista luokitteluista...

    • panin äidin kaappiin
    • Natasha15

      Mun unelmieni nainen on:

      Hänellä olisi tumman ruskeat polkkahiukset, jotka sopisivat hänelle täydellisesti. Hänellä olisi myös ruskeat/siniset silmät. Hän olisi pitkä, naisellinen (niinku mä!) ja luonteeltaan älykäs, kiltti ja huumorintajuinen eikä välittäisi tempperamentistani. Hän uskoisi Jumalaan niinkuin mäkin ja tykkäisi seurustella avoimesti mun kaa. Eli ei mitää salasta. Hänen täytyisi myös olla luotettava ja hyvä kuuntelemaan murheitani. (Niitä mulla on roppa kaupalla) Eikä hän saisi kaveerata eksänsä kanssa niinku jotkut tekee, siis jos hänellä ees ois eksä. Ja hän ei saisi välittää siitä, että mä oon kauhee kiukutteleva ja mustis joskus. (Kauheeta D: Löydänköhän koskaan tollasta naista??)

    • korppu112

      ei se ulkonäkö vaan olemus... semmonen itsevarma, hymyilevä, sosiaalisempi ku mä.. ja kyllähän siinä ulkonäössäkin pitää joku säväyttää, esim. vaikka kaunis hymy tai silmät, peppu ym.. ;)
      sillä ei oli väliä onko naisellinen vai ei... toisaalta olisi ihanaa käpertyä poikamaisen tytön kainaloon ja kokea olevani turvassa hänen kanssaan tjt. mut toisaalt femme olis ihana, semmonen jota sais hemmotella, pitää naisellisen kauniina, ola kohtelias.. en oikein osaa selittää.. oli nainen millanen vaan niin luonteeltaan hän olisi kiltti, huumorintajunen, LUOTETTAVA, suvaitseva, empaattinen...

    • Älykäs ja maailmaa nähnyt, mieluiten maailmankansalainen. Poliittisesti liberaali, vihreä tai vasemmistolainen. Koulutuksella ei ole niin väliä, kunhan sydämen sivistystä löytyy. Mieluiten pitkä. Kykenevä syvällisiin keskusteluihin. Vanha sielu. Ikää saisi olla 35-50. Lapseton yhden naisen nainen. Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat. Romantikko.

    • CherryLezzy

      Taitaa olla jo löytynyt! Hauska, pitkä, kauniit silmät, jalat maassa, pää sopivasti pilvissä, elämästä ymmärtää syvempiäkin asioita, osaa flirttailla ja olla asiallinen.

    • trooppinenkukka

      Unelmieni tyttöystävä on turvallinen, lojaali, hieman kovapäinen, mutta kuitenkin ainakin minua kohtaan kohtelias ja hellä. Sytyn "herrasmiesmäiselle" käytökselle ja pidän itsekkin toista hyvänä. Pitää olla vähän perhekeskeinen ja haluta lapsia (minä haluan kokea raskauden). Omasta mielestäni yksi seksikkäimmistä asioista on se kun toinen huolehtii perheestään (oli se sitten vanhemmat, omat lapset tai vaikka minä). Ei haittaa, vaikka haluaisi paljon seksiä. Tähtään tasapainoiseen suhteeseen, jossa molemmilla on mahdollisimman hyvä olla :)

      Olen itse aika perinteinen tyttöystävä. Tykkään huolehtia, ehkä jopa hieman passata. Haluan pitää huolta yhteisestä kodista (ja tulevaisuudessa lapsista). Mulla on nopea temperamentti, joten siinä saattaa olla välillä kestämistä. Ainakin jos ei ole sellaiseen tottunut. En hyväksy syrjähyppyjä tai lyömistä kummankaan osalta.

      • mart4

        Mistä päin kirjottelet ja minkä ikänen ;) Ite omaan hieman poikamaisen tyyli ja lyhyet hiukset, 170cm ja suht norm.vartalo ja luonnollinen. Perhekeskeinen ja uskollinen


      • trooppinenkukka

        Oon 20 ja Pirkanmaalta, mutta opiskelen myös pääkaupunkiseudulla. Entäs sinä? :) Oon varmaan sit ulkoisesti sun vastakohta: mulla on pitkä hiukset, naisellinen tyyli, ja oon hieman pyöreä, vaikka vyötärö vielä erottuukin :D


      • Mart4
        trooppinenkukka kirjoitti:

        Oon 20 ja Pirkanmaalta, mutta opiskelen myös pääkaupunkiseudulla. Entäs sinä? :) Oon varmaan sit ulkoisesti sun vastakohta: mulla on pitkä hiukset, naisellinen tyyli, ja oon hieman pyöreä, vaikka vyötärö vielä erottuukin :D

        Varmaan joo


      • mart4

        ja ite asustan uudellamaalla ja ikä 23 :)


      • vanhempikonsta

        Oho, trooppinenkukka, vaikutat ihan mun unelmanaiselta. Jos kukaan muu ei sua nappaa, niin mä tuun ja otan sut! Oon sua vähän vanhempi, jo työssäkäyvä tamperelainen. Kun perheen saan, niin siitä kyllä varmasti huolehdin parhaalla mahdollisella tavalla: en petä, enkä jätä ensimmäisen kriisin vastaan tullessa. Taloudestakin olen aina pitänyt huolta. Ulkonäöstä voisin sanoa, että mulla on vaaleat lyhyet hiukset ja pituutta ja hartiavoimia löytyy enemmän kuin keskivertonaiselta, toivottavasti se ei sua säikytä. Jos sua kiinnostaa, niin laitatko vaikka sähköpostiosoitteesi, niin voidaan vaihtaa tarkemmat yhteystiedot.


      • trooppinenkukka

        Oiei olin ihan unohtanut tän koko keskustelun. Ehkä vielä näet tän :D

        [email protected]


    • unelmanaiseni

      Luonteeltaan seikkailunhaluinen, mielikuvituksellinen, hivenen tulinen, empaattinen, älykäs, leikkimielinen. Nauttii syvällisistä keskustaluista. Aavistuksen hallitseva, mutta ei kuitenkaan pakonomainen kontrolloija.

      Ulkoisesti olen tykästynyt hieman pyöreämpään vartalomalliin. Ja näin tunnistamattomana kehtaan myös myöntää, että olen aika lailla isojen tissien ja peppujen perään. Lyhyet hiukset viehättää naisilla, samoin myös hivenen poikamainen tyyli. Niin ja unelmien nainen olisi ulkoisesti myös aika luonnollinen, ei hirveästi meikkiä, eikä niin välittäisi tälläytymisestä.

      • iikoo______

        Tunnistin itteni, melkein joka kohta osuu! :O :D


      • kewätsade2015

        Hmmmm.... kaikki täsmää.. miten voisin kuulla sinusta lisää ;)


      • Yllättynyt

        Ohoh, tähän olikin tullut kommenttia. Mukava yllätys. :)

        Sen verran ehkä uskallan itsestäni tähän sanoa, että olen vähän päälle parikymppinen pieni (tai ainakin pätkä) leikkimielinen tyttönen, joka elää tunteella. Ulkoisesti(kin) tyttömäinen, joskin pidän kuitenkin melko luonnollisesta tyylistä, joten meikkeihin ja muuhun tälläytymiseen en käytä hirmuisesti aikaa. Rakastan seikkailuja ja jännitystä, joskin kaipaan kuitenkin myös aika paljon rauhoittumisaikaa. Eli mikään hirmuinen vauhtimimmi en kuitenkaan ole, vaikka seikkailunhalua löytyykin. Kiltti ja hyväntahtoinen immeinen, mutta ei ehkä ihan niin puhtoinen ajatuksiltaan kun alussa voisi ymmärtää. Mietin paljon ja nautin ajatusten jakamisesta toisen ihmisen kanssa. Tosin small talk ei kuitenkaan ole vahvuuksiani, vaan keskityn mieluummin vähän syvempiin keskusteluihin. Olen hieman ujohko ja melko siveellinen uusien tuttavien kanssa, mutta tutumpien luottoihmisten kanssa paljastuu myös se hullumpi puoleni.

        Joo-o, siinä se, mitä kehtaan sanoa täällä. Moro vaan jos joku nyt tunnisti. :D


      • kewätsade

        Voi kura.... oot niin nuori...
        Onnea etsinnällesi... toivon että löydät sen ihanan...


      • unelmanaiseni

        Kiitoksia, eiköhän se joskus löydy. :)


      • iikoo____

        Kuulostat kyllä tosi kiinnostavalta, just sellaselta jonka kanssa vois synkata hyvinkin :)) ois mukava tutustua!


      • unelmanaiseni

    • Lilulilulei

      Haluaa kokea paljon elämässä ja nauttii luonnonläheisistä jutuista. Rohkea, hullukin pitää olla. Vahva ihmisenä. Ei tuhlaa aikaa turhanpäiväisyyksiin, mutta pukeutua saa tyylikkäästi/leikitellen. Sarkastinen huumorintaju, kestää myös hiljaisuutta. Rauhallinen ja jalat maassa, ei mitään ihanaa ihanaa ihanaa-ällöhypetystä. Ei mene myöskään mukaan nykyajan höpötyksiin. Elämänkokemus plussaa, kykenee nauramaan tälle surkealle elämälle.
      Ei arvostele mun äitiyttä eikä yritä liian nopeasti tulla perhearkeen mukaan. Antaa mulle mun oman ajan josta oon riippuvainen, hyväksyy mun introverttiyden. Ei osaa flirttailla, ainakaan tahallaan. Muuta ku mulle joskus. Vähän maskuliininen luonteeltaan ja olemukseltaan, kuitenkin selkeästi nainen. Hiusten pituudella ei niin väliä, kunhan ei omista hillitöntä megaliuhulettiä. Ei mahtaile ja kerskaa saavutuksillaan(työ/urheilu), vaan inhoaa sellaista. Hyväksyy mun jääräpäisyyden eikä oo tosikko. Ei säikähdä mun suusta päseviä sammakoita, vaan nauraa niille tai pilkkaa mua avoimesti. Ei siis mieti liikoja myöskään omaa käytöstään/puheitaan ja nillitä turhasta. Omaa heittäytymiskykyä, antaa hetken viedä. On Pohjoisesta mielummin ku Etelästä. Omaa jotain haaveita ja ainakin suunnitelman niiden toteuttamiseen. Ei elä ihan kädestä suuhun/ole jatkuvasti perse auki.

    • hellurei--

      Unelmanaiseni on naisellinen 25-35v, akateeminen, liikunnallinen, joka nauttisi pitkistä syvällisistä keskusteluista, yhdessäolosta, joka ei vietä liikaa aikaansa kännykkänsä parissa. Olisi saavuttanut elämässään jo kaikenlaista, viettää iltansa jossakin muualla kuin baarissa. Ulkonäöllisesti ehkä pitkät tummat hiukset, mutta loppujen lopuksi ei sillä ulkoisella olemuksella ole niin väliä, kunhan muuten synkkaa. Luonteeltani älykäs, huumorintajuinen, kiltti, rehellinen. Paikkakunnalla ei olisi niin väliä. Mutta mistä se unelmanaiseni löytyy? :)

      • kysyjä

        Millainen itse olet? Kuvaukseen aika hyvin istuva kyselee :)


      • hellurei--

        Itse olen myös aika lailla tämän kuvaukseni kaltainen. Olen vielä opiskelija, 24v aika naisellinen nainen, kouluttautumassa kasvatusalalle. Liikunta on iso osa mun elämää ja voisi sanoa ihan elämäntavaksi, mutta kaiken vastapainona tykkään myös ottaa rennosti. Baarit ja alkoholi ei oikein sovi mun elämää, mutta en nyt mikään ehdoton absolutistikaan ole. :) Ulkonäöllisesti pitkä, hoikka, tummat pitkät hiukset. Luonteeltani nauravainen, kiltti, äärimmäisen rehellinen, herkkä ym.


    • Justsinkku

      Poikamainen, noin 15-20 vuotias, pituudella ei väliä, tukeva, luonteeltaan rakastava, rehellinen, todella hauska, hellivä, pitäis musta hyvää huolta hitusen mustasukkainen,ei saa haitata tupakan poltto ja alkoholi aina joskus.

      Itse oon naisellinen 15 vuotias tyttö, oon puhelias, välillä hauskaksi haukuttu, rehellinen ainakin yritän olla, tykkään löhötä ja kattoa leffoja jonkun ihanan kainalossa!

      Jos tunnistat itses tuosta ylemmästä kuvauksesta, vastaa tähän.

      • lilacc

        Minäminäminä! :'3


      • Justsinkku

        Oks sul kukkii tai jotain?:3


      • Justsinkku
        lilacc kirjoitti:

        Minäminäminä! :'3

        Nii siis oks sul kikkii tai jotain?:3


    • yourturtledove

      Vakaa, hauska, naisen näköinen muttei järin naisellinen, sisältä maskuliininen, romanttinen, kiltti, letkeä, herkkä... mainitakseni muutamia.

    • Joojaso

      Pitkät hiukset ja tyyli sopivasti tyttömäisen ja poikamaisen sekoitus. Luonnollinen, ei meikkaa paljoa tai jopa ei ollenkaan.
      Minua hieman lyhyempi.
      Uskollinen, luotettava, lempeä, ystävällinen ja ehdottomasti huumorintajuinen.
      On sinut itsensä kanssa ja uskaltaa näyttää tunteitaan myös julkisesti.
      Tykkää hellyydestä ja yllätyksistä.

      Itse olen poikamainen. Lyhyet tummat hiukset ja ruskea-vihreät silmät. Kulmakorukin löytyy.
      Olen melko urheilullinen ja käyn salilla silloin kun kerkeän.
      Olen huumorintajuinen ja ystävällinen ihminen. Luotettava ja uskollinen.
      Romanttinen, jos siihen annetaan tilaisuus.

      • hei1234

        Sinustahan voisi vaikka tykätä :)


      • helva

        Kuinka pitkä sitten olet?


      • Joojaso

        Noin 169cm


      • hei1234

        Oletko Joojaso mistä päin?


      • Joojaso

        Pohjois-pohjanmaalta


      • theblondkiwi

        ois kiva tutustuu, mut riittäskö et ois sentin lyhempi? ;) täsmäät aik hyvin mun dream girl -listaan, ja voin ite myös ruksia sun asettamat "ehdot" .. mut oh we'll see jos satut lukee tätä keskusteluu enää, mut jos niin, ootko minkä ikänen muuten? :)


    • Jokusinkkuvaan

      Jos olet kookas. Läheisyyttä kaipaava söpöläinen. Poikamainen. 15-20 vuotias. Eikä sua haittaa tupakan poltto laita sun kikkis tähän. Oon ite tyttömäinen ja todellakin läheisyyttä kaipaava lesbo.

    • misooot

      Mielenkiinnolla olen tätä keskustelua lukenut, voisin itsekkin ottaa osaa :)

      Minun unelmanaiseni olisi iältään noin 21-27 vuotias. Pituudella ei ole minulle mitään väliä, itse olen 171cm. Joku sellainen ketä tykkäisi matkustella ympäri maailmaa ja jossain vaiheessa lähteä maailmanympärimatkalla ja muutenkin tykkäisi tehdä vähän pitempiä matkoja aina joskus. Ei mikään kovin tyttömäinen eikä laiha, vaan enemmän pyöreä ja siitä "ylöspäin". Pitäisi raskaammasta musiikista ja fantasiasta, etenkin Tolkienista.
      Olisi huumorintajuinen, itsenäinen, sinut itsensä kanssa, pitäisi yhdessäolosta, olisi luotettava ja rauhallinen. Tykkää käydä esim. leffassa ja ihan vaan kävelyllä.
      Tatuoinnit on iso plussa :3 Lasten hankkiminen ei olisi tärkein juttu.

      Itse olen 23v ja pari kertaa vuodessa ainakin tykkään lähteä reissuun. Pitempiä matkoja koitan tehdä aina muutaman vuoden välein. Kuuntelen raskaampaa musiikkia, erityisesti sitä vanhempaa. Tällä hetkellä löytyy yksi tatuointi, mutta suunnitelmissa on ottaa lisää tulevaisuudessa.
      En pidä itseäni mitenkään naisellisena, vaikka minulla nyt pitkän hiukset onkin. En osaa oikein kuvitella itselläni lapsia, mutta koira voisi tulevaisuudessa olla kiva. Olen itse isokokoinen, huumorintajuinen, luottetava ja avoin.

      Jos haluut jutella lisää niin viestiä voi lähettää tänne: [email protected]

    • Odotansinuaniin

      Unelmien nainen olisi naisellinen, kiltti, herttainen, ja työssäkäyvä. Ehkä vähän nörttimäinen :) olen tainnut tavata jo yhden sellaisen ja toivon täysin, että meistä voisi tulla pari :)

    • Missähän sä mahdat olla?! Jonkun aikaa jo odotellut omaa poikayttöäni, joka olisi iältään 26-40v, aktiivinen, nauravainen hassuttelija. Välillä kotisohvalla kainalossa, toisinaan tanssimassa (ei oo pakko tanssia, kunhan ees lähtee seuraksi). Innostuu näkemään ja kokemaan ja kokeilemaan uusia juttuja.
      Itse olen reilu 30v, suhteellisen liikunnallinen ja aktiivinen hahmo. Vastapainona viulu ja kotoilu.... viimeiseen asti lojaali ja vähän liiankin rehellinen. Perhekeskeinen, vaikka se perhe vielä koostuukin vaan itsestäni ja koirasta.
      voisit kyllä jo ilmottaa itsestäsi ;)

      • mä1234

        Tällaisen kun löytäisi omaan elämäänsä :)


      • Kumman, poikaytön vai mut? ;)


      • mä1234

        Tuo poikatyttö, jonka kuvailit :) Vaika voisithan sinäkin olla mukava tapaus :)


      • deittiprofiilitekemään

        Täällähän minä :)


      • Saako suhun jotenkin yhteyden? :)


      • saahanmuhun
        morrimoykky83 kirjoitti:

        Saako suhun jotenkin yhteyden? :)

        Laita viestiä osotteeseen [email protected] :)


      • Laitettu :)


    • 24lonen

      Mä oon heikkona pitkiin, pitkäjalkaisiin, sopivan kurvikkaisiin voimakaspiirteisiin naisiin. Tyyliltään tyylikäs femme. Älykäs, nopeaälyinen. Mä oon enemmän poikamainen mut kuitenkin nainen, kätevä käsistäni ja ekstrovertti optimisti.

      • llllllompsis

        Mitäs ikäluokkaa edustat? Täällä ois yksi 177 cm hoikka urheilullinen ja pääkin on toiminnassa mukana.


      • 24lonen

        Keski-ikäinen jo eli nelikymppinen ja kiinnostunut suunnilleen itseni ikäisistä.


      • Minunkinunelma

        Pari jossa toinen klassisen tyylikäs femme ja toinen poikamaisen naisellinen... Ihastunut huokaus.. Toivottavasti löydät omasi!


    • sellane.hän.ois

      Mun unelmien tyttö ois 15-20v, (oo ite siis 15 :D ) :) ulkoset ihanne ominaisuudet ois et hän ois 165-170 cm pintaan, painoo sais löytyy paljonki, tatskat/lävärit/ räikeet hiukset plussaa, joko naisellinen tai jätkämäinen molemmat tosi jees :3
      Ois ihana katella yhessä leffoja, jutellantuntikausia välillä iha randomeistakin asioista tai käydä syvällisiä keskusteluja, tai käyä metsässä vaan hengailemassa, välillä juhlia, ei haittais jos hän tupakois, tupakoin itekki kausittain, tai sit ois vaa ihanaa makoilla vierekkäin ja katella tähtiä tai käyä kiinalaises romanttisil illallisilla välillä, konserteissa ja sellasta :3
      Ja hänen pitäis olla ymmärtäväinen että ite oon lääkityksellä, ihan normaali siis oon nykyää ku lääkitys kunnossa, mut et pitäis ottaa huomioon et mulla on kausittain harhoja ja hänen pitäis hyväksyy se :)
      Ite oon tukeva rakenteinen, 15 vuotias, lyhyttukanen neito jolla on lävistyksiä nassussa, tykkään meikata paljon, mut viihdyn ilman mekkiäkin,viihdyn parhaiten maksihameissa, yks pieni tatska löytyy ja lisää tulossa, oon oikeessa seurassa sosiaalinen mut vieraassa porukas en viihdy, eläinrakas, rakastan lapsii, tykkään maalata, rakastan kävelyjä metsissä, tykkään spraymaalata mun huoneen seiniä ja sisustaa, oon omalaatunen ( lue sopivasti outo ;) ) entiiä mitä oikeen kertoisin, tyypit sanoo et oon outo ja hauska, ja et meikkaan hyvin, ja niille jotka ansaitsee oon tosi luotettava ja hyvä ystävä yms, mut osaan tarpeen tullen olla kunnon ämmäki

      • mie.vaan

        Heei, saako suhun yhteyttä mitenkään? :'3 sovin aika hyvin tohon sun kuvaukseen !


      • tuukikkaa
        mie.vaan kirjoitti:

        Heei, saako suhun yhteyttä mitenkään? :'3 sovin aika hyvin tohon sun kuvaukseen !

        Juu tuu kikkaa mulle ? Ebb.fd ois mun kik :3


    • kukkainrrn

      ei sillä ulkonäöllä niin väliä, ainakaan liikaa, mutta kunhan ei pyytäisi olemassaoloaan anteeksi ainakaan koko aikaa. olisi hieman kotihiiri ja tykkäisi katsoa elokuvia ja sarjoja, mutta ehkä joskus ja jouluna lähteä jonnekin, jos rahaa löytyy. osaisi tärkeimmät yhdyssanat ja kestäisi mun sarkasmia ja huonoa huumoria. sellanen joka ois oma itsensä ja antaisi myös mun olla oma itseni. ei liian isoja mielenterveysongelmia, joisi tai polttaisi liikaa, sillä mä en enää jaksa ketään nostaa ylös ite kaivetusta kuopasta. joku jolla ei olisi koiraa (tai ainakaan useampaa), sillä en niin paljoa välitä niistä, koska kissat on suuri rakkauteni. osaisi vaihtaa lampun ja maalata itse seinät. tykkäisi halata ja olla lusikassa peiton alla villasukat jalassa, koska no, läheisyys on mukavaa ja varpaat palelee.

      ite oon pitkä, normaalipainon vähän läskimmällä puolella ja mulla on pitkät vaaleet hiukset ja lävistyksiä ja pari tatuointia. parikymppinen, vähän eskapisti, mutta silti jalat maassa. en oo spontaani, vaikka välillä haluisinkin olla. puolustaja, joten jos kukaan hyökkää sun kimppuun, saa kuulla kunniansa. köyhä opiskelija ja kotihiiri. kiltti, mutta osaan sanoo myös ei. ja jotain sellaista.

      jos kiinnostaa ni laittakee viestii (((((((;;;

    • Hyvä nainen on kuin pesusieni, on pehmeä puoli ja karhea puoli.

    • IhmisetNiitSydämiäSärkee

      Ihan mielettömän ihana ulkonäöltään ja äänellään on Elli Haloo, Haloo Helsinki yhtyeestä. Rakastan <3

      Oma nainen on myös pörrötukkainen blondi, herkkä, hoikka, kaunis. Luonteeltaan sopivasti pop ja bilehile. Tarkka, varmistelija, mutta sekoaa ja tekee päättömiä asioita sopivassa suhteessa. En tiedä, hieno, kaunis ja rakas ihminen <3

      Itse olen melko tasapainoinen, rauhallinen ja rento kotihiiri. Bailasin joskus, mutta huonot kokemukset ajoi kauas baareista. Hieman poikamainen tyyppi lyhyine hiuksineen ja sopivasti treenatun kropan kanssa..

    • Täälläoottelen

      Sellainen ruskeahiuksinen, tyttömäinen/naisellinen, olemukseltaan positiivinen, vähän urheilullinen, tykkää höpötellä, Tehdä välillä hullutuksia ja viettää joskus ihan koti iltaakin kainaloon käpertyen :) koirista jos tykkäisi vaan plussaa, mutta mielummin kuitenkin sen kumppanin valitsisin kuin koiran;)

      • nimimerkkikäytössä

        Hihii, kuulostaa minulta! :) Koiriakin on aina ollut.


      • Minävielä
        nimimerkkikäytössä kirjoitti:

        Hihii, kuulostaa minulta! :) Koiriakin on aina ollut.

        Sittenhän en taidakkaan haaveilla ihan mahdottomasta! :)


      • hellurei--

        Täällä myös toinen kuvaukseen melko täydellisesti sopiva. :)


    • KaapissaVielä

      Intensiivinen, hauska, luova ajattelija, empaattinen.. Tietynlainen poikamainen habitus saa kyllä polvet notkumaan mutta kyllä on saanut tyttömäinen femmehkökin minulta sukat sikkuralle. Hirveän hankala alkaa muotoilemaan täydellisen naisen palettia kun se itseasiassa on niin tapauskohtaista. Ihan mitä vain yllättävää voi tulla vastaan ja kolahtaa lujaa :) Tähän mennessä olen ollut vain salaa ihastunut. No..yhden kerran jopa flirttiä työpaikalla..

    • Etsijä24

      Naisessa viehättää avoin ja positiivinen luonne yhdistettynä luotettavuuteen sekä huumorintajuun joka saa olla sarkastista. Tykkäisin jos hän on menevä ja sosiaalinen, nauttien kuitenkin yhteisistä hetkistä ja luonnon rauhasta.
      Ulkonäöllisesti luonnon kaunis, sporttisen naisellinen neito kerää katseeni.

      Itse olen ruskeilla silmillä ja hiuksilla varustettu pienikokoinen perus nainen. Pukeutuminen on rockista poppiin. Väittäisin olevani enemmän naisellinen kuin poikamainen.
      Muut piirteet ovat lähellä kuvailemaani ihanne naista.

      Naisista ei minulla ole kokemusta, mutta ehkä osaan oikean kohdalla rohkaistua ;)

    • FemMe15

      Tyyliltään klassisesti pukeutuva/naisellinen, toisaalta välillä farkut ja tennarit on se kuumin yhdistelmä. :) Olemukseltaan ryhdikäs ja ystävällisesti ympäristöön suhtautuva. Kiltti hymy, empaattisuus ja huumorintajuisuus olisivat huippujuttuja. Ulkoisesti sporttisesta kropasta pikkuisen pehmeään :)

      Rakastan pitkiä keskusteluja ja unelmatyttikseni mielestä olisikin kiva keskustella niin päivänpolttavista aiheista kuin ikuisuuskysymyksistäkin. Hänellä olisi elämässään tavoitteita mutta hän ei kuitenkaan tavoittelisi niitä sokeasti kaiken muun kustannuksella. Hän pitäsi eläimistä muttei kuitenkaan olisi fanaattinen vegaani. Ikää saisi olla 18-28 v.

      Täällä päässä kirjoittelee naisellinen opiskelijatyttö. Nauran makeiten tilannekomiikalle ja hyväntuuliselle sarkasmille. Olen juuri sellainen ihminen, joka nostaa pesästään pudonneet pikkulinnut takaisin ja taluttaa naapurin mummon tien yli. :D

      • prt123

        Kuulostaa vähän minulta :)


      • FemMe15

        Ohoh, ai tähän oli tullut vastaus! :D
        Jos vielä satut näkemään tän, niin jos vain haluat, voisit kertoa itsestäsi jotakin? :)


    • foreveralone1928281

      No tota unelmatyttöystävä ois sellanen jokajuttelis paljon ja tykkäis tehä kaikkee. voi olla tyttömäinen ku oon itekki tyttömäinen vähä tai poikamainen en tiedä millanenXd mut bi tyttö 16 olen espoosta. Oliha se kiva jos löytäis jonku kiva pk-seudulta. Mut eksyin aiheesta nyt mut sellanen perustyttömäinen tyttö ois sopiva. En hirveen poikamaista haluutai sellast jolla on lävistyksii iha kaikkialla. Tatuointi ois kyl jees jos on mjt sil ei oo mtn välii. Jos olis melkee myös samaa iköluokkaa tai vuoden nuorempi tai vanhempi. Mut sellann vähä ujo, kiltti,mukava, hauska ja ei hirvee tosikkoo et jos heitön jotai outoo läppää nii sillee aha okei:D mut joo en osaa kertoo sillee paljon.

      • moimäkiespoosta

        Hei mikä sun kikki on


    • tyttö_täällä

      Luotettava (laaja käsite),hieman tosikko muttei pelkää heittää läppää tyhmistä asioista, luova/musikaalinen olis kiva,järkeväkin,ujo tai rohkea,osaisi sanoa mielipiteensä ja kuunnella myös mua,hieman hölmö,joka tykkää tehdä erillaisii juttui mun kanssa (esim.pyöräillä,käydä kaupungilla,metsissä jne.) Olisi kiinnostunut maailman hyvinvoinnista ja haluisi yrittää(kin) auttaa :)
      Ulkonäöllä ei oikeestaan väliä,mutta onhan ihanteena joko lyhyet hiukset tai puolipitkät,joita voisi laittaa eritavoilla.Hän tykkäisi rock-tyylisestä musiikista :3 Mielenkiinnonkohteet voisi olla ihan sellaiset mistä tykkää.Hän voisi olla hieman pidempi tai pari senttiä (kin) lyhyempi :"D Tupakointi,alkoholin juominen,tatuoinnit, vaikeudet itsensä kanssa,lävärit jne. ei haittaa :3 (Täll hetkell ikä haarukka olis aika nuorista.. 14-17)

      Itse olen suht lyhyt (alle 160cm).Pukeudun yleensä farkkuihin tai ketjullisiin housuihin. (Rock-,punk- ,emo- ja gothvaatteet=♡)
      Omistan silmälasit,lyhyet hiukset (ei siili) ja hankalan luonteen. (?) Rakastan rock-musiikkia ja erikielisiä artisteja.Olen vegaani,enkä haluaisi kuulla siitä enempää valituksia.Olen suht normipainoinen.En polta tai juo.Vanhempana olisi tarkotus hankkia muutama tatuointi ja snake bites:it.Luen fantasiaa ja rikoksia.Tykkään myös animesta ja en velvoita muita pitämään.Huono puoli musta on,että menneisyyden takia enemmän ja vähemmän kärsinyt ._.

      • Whs

        Uskaltaisikohan sulle tulla juttelemaan ?:3
        Minkä ikäinen muuten olet?


      • tyttö_täällä

        Ehkä :"D
        Ja talvell 15vuotta tulee täyteen :3


    • ihanahymy__

      Ehdottomasti naisellinen. Luotettava,uskollinen, hellä ja rehellinen, ei rikostaustaa. Itseäni vanhempi, erotiikasta ja hellyydestä pitävä, intohimoinen, persoonallinen, ajatuksiltaan nuorekas, ei stereotyyppinen millään tasolla. Hyväksyy, arvostaa ja pitää minusta sellaisena kuin olen, ei missään nimessä manipuloiva peluri, liikaa kontrolloiva, egoaan pönkittävä, ennakkoluuloinen, alistava, määräilevä, ei mikään takinkääntäjä tai ohareita harrastava, on sinut itsensä kanssa ja tasapainoinen.

      Olen tainnutkin jo löytää sellaisen;)

    • Tsäkkäräpää

      Hän on hyväsydäminen, kiltti ja oikeudenmukainen. Sinut itsensä kanssa, rakastaa luontoa ja eläimiä. Hän pitää kokkaamisesta ja hyvästä ruoasta. Hän arvostaa minua, kotielämää, perhettä, läheisiä ja ystäviä. Hän on luonteeltaan positiivinen ja uskoo tulevaisuuteen. Hän osaa kaikenlaisia käytännön juttuja, on aika toimelias ja harrastaa paljon kaikenlaista.

      Hän saa vuosikymmenienkin jälkeen minut syttymään pelkällä katseellaan, haluaa, arvostaa ja kunnioittaa minua. Hän on todella rakastettava, suloinen, hellä ja lämmin. Hänen naurunsa kuuleminen saa minut unohtamaan kaikki murheeni. Hän näyttää tunteensa, uskaltaa olla niin iloinen, surullinen, vihainen, onnellinen, hämmentynyt, riemuissaan, tylsistynyt tai miltä ikinä tuntuukaan. Hän innostuu millon mistäkin ja jaksaa pysyä innostuneena. Hän on erittäin kärsivällinen ja pitkäjänteinen.

      Hän kuorsaa vähän ja piereskelee joskus unissaan. Hänen hiuksensa ovat itsepäiset ja aina sikin sokin pörrössä, hänellä ei ole mitään tyylitajua pukeutumisen suhteen, eikä musiikkimaussakaan ole kehumista. Hän ei ole korkeasti koulutettu, mutta elämänviisautta on vaikka muille jakaa. Hän on välillä ihan tollo, välillä ihanan höpönassu. Hänessä on vikoja ja puutteita, mutta silti hän on juuri täydellinen hän.

      Hän rakastaa minua ja minä rakastan häntä.

      • runonrustaaja

        Kiitos kun jaoit onnesi ja rakkautesi. Oli kiva lukea :)

        Itse olen femme ja pidän kaikenlaisista naisista. Eniten viehättävät luonnolliset, vilkkaat ja huumorintajuiset. Olen itse samanlainen.


      • Tsäkkäräpää

        Toivoisin vaan osaavani kirjoittaa kauniimmin, mitkään sanat eivät oikeasti tee oikeutta tai pysty kertomaan koko totuutta, koska se pitäisi nähdä, kokea ja elää itse :)


    • Pipessuomi

      Alex Vause
      Oh. Kyllä.

    • N1M1MERKKI

      Hän on sopusuhtainen, itsestään huolta pitävä, hieman minua pidempi. Kaunis hymy, nätit silmät. Tuoksuu hyvälle. Pukeutuu siististi ja siten että se kuvastaa hänen personaallisuuttaan. Vähän räväkkä luonteeltaan, mutta kuitenkin naisellinen ja pehmeistä arvoista pitävä.

      Eli aikalailla juuri sitä, mitä tyttöystäväni on. <3

      Itse olen hieman poikamainen, mutta en liian äijä. Pidän itsestäni huolta, kaikin puolin. Tasainen ja rauhallinen luonteeltani, mutta tarvittaessa osaan olla räväkkä. Pukeudun siististi ja mukavasti. Tämmönen perustallaaja.

    • Unelmien tyttöni on maanläheinen, itseäni lyhyempi (alle 170cm) ei mikään langanlaiha vaan normaalivartaloinen / hivenen pyöreä. Luottaa itseensä ja omaan viehätysvoimaansa. Nauttii vaelluksesta ja pitkistä metsälenkeistä mutta joskus innostuu myös juhlimisesta. Arvostaa suhteessa tietynlaista vapautta, ettei aina tarvitse olla kylki kyljessä. Nauttii läheisyydestä ja itsensä hemmottelusta ja tykkää yllätyksistä. On sosiaalinen ja huomaavainen ja rakastaa minua sellaisena kuin olen. Eläinrakkaus on plussaa. Arvostaa arjen pieniä iloja, ja romanttisuutta. Kulkee pilke silmäkulmassa ja on huumorintajuinen :)

      Itse olen vankkarakenteinen, fyysisiä lajeja harrastava butch-henkinen tyyppi. Olen hieman pyöreä mutta koko ajan vähemmän. Olen kärsinyt aina huonosta itsetunnosta, mutta olen alkanut pikkuhiljaa huomaamaan etten olekaan niin kamala :D rakastan luonnossa liikkumista yksin tai koirien (tai sen unelmien naisen) kanssa. Olen herkkä ja huomaavainen, mutta tarvittaessa villi ja viekas. Nautin siitä kun saan toisen nauttimaan. Olen myös hyvin sosiaalinen ja avoin.

      Hiuksilla tai muulla ei ole merkitystä. Arvostan luonnollisuutta.

      • mävaan1

        Juuri sopivalta kuulostat. Jos vaan ikä ja maantiede vielä osuisivat yhteen....


    • laumaeläin23v

      Sellainen nainen, jonka kanssa tuntuu että aika lentäisi. Jonka kanssa olisi turvallinen ja lämmin olla. Juttu luistaisi ja tuntuisi että voisi kertoa kaikki salaisuutensa. Voisi olla täysin avoin ja haavoittuvainen, eikä toinen koskaan satuttaisi.

      Mielellään iloinen ja elämänmyönteinen hassuttelija, joka ei haluaisi pahaa kellekään. Ymmärtäisi toisen mielipiteen vaikkei olisikaan aina samaa mieltä.

      Olisi fyysinen koskettelija, silittelijä ja halailija.

      Joku jonka kanssa loksahtaisi kuin palapelin palat paikalleen.

    • nolaitetaasit

      Unelmieni nainen olisi sellainen superlihaksikas. Mua pidempi ja vanhempi.
      Sepä huristelis kesät prätkällä, talvet maasturilla.
      Sitä ei kiinnostais mikään rantaloma, eikä mikään kaupunkiloma. Lomat vietettäis naiden ja ryypäten maalla.
      Luonteeltaan sen pitäis olla vahva ja voimakastahtoinen, mutta mun kanssa sen olisi oltava myös hellä ja herkkä. Se tekis kans ruokaa ja auttais siivoamaan, olis erittäin uskollinen ja tykkäis seksistä.

      Mulla olen tulinen tempperamentti, kun suutun niin suutun mutta kun se menee ohi en edes muista mistä olin vihainen. Mulla on pitkä tukka ja olen selkeä femme, tyyliltäni rokkihenkisempi. Oon ihan normaalipainoinen ja semmonen nihkee 170cm pitkä. Käytän korkkareita ja meikkaan. Mut kyllä huomaa.
      Mulla on tosi vahva omantunnon arvo, joten oon varmaan monen teist mielestä ihan hirvee narttu. Ei se mua kiinnosta, mun maailma ei kaadu siihen jos musta ei pidetä. Kullalleni kutoisin kuitenkin sukkia ja laittaisin ruokaa eteen ja pitäisin kaikin puolin hyvänä. Omiani puolustan loppuun asti.

    • tällänenolis

      ehkä vuoden-kahden ikäero max(14-16), sellane söpö joka olis aika poikatyttö, muttei mikää rekkalesbo kute en mäkää, hygieenine ja näkis muutakin ku rahan ja materiaalin. Arvostais ja rakastais mua kaikkine mun vikoine ja pelkoineni. Sellanen, joka ei painosta mua tai hauku mun kiinnostuksii. Olis samalla mun paras kaveri.

      Iha sopusuhtane, pituus siinä 155-175 tienoil. Ei näyttäis siltä että kasvot on maalattu paikoilleen, saa olla myös iha luonnolline. Tajuais jotaki vaatteist ettei tarttis jollaki verkkareil kaikkialle mennä.

      Oon itse 15-vuotias aika poikamainen tyyppi, tyyli on sellane grunge poikatyttö. Kuuntelen paljon muita ja ajattelen asioita ja oon taiteellinen. Aika hiljanen porukoissa, koska ajattelen silloin muita asioita ja pidän yleensä mielipiteet itelläni, mutten ujo ole.

    • Esmeralda25v

      Koska itse olen tumma ja puoliksi ulkomaalainen, niin minua tietenkin viehättää eniten vaaleat ja sinisilmäiset naiset. Naisen täytyy olla jollain tavalla mielestäni söpö, se on tärkeintä ulkonäössä, ei niinkään se onko naisellinen vai vähän poikamainen. Täysi butch ei tarvitse kuitenkaan olla, kaipaan naiseutta. Tyttömäinen nainen saisi olla saman pituinen tai lyhyempi (164) kun taas poikamainen kumppani voisi olla minua pidempi. Pyöreä tai normaalipainoinen, ei liian luiseva koska itse olen laiha enkä halua toista samanlaista luuviulua petiini. Tärkeintä on kuitenkin luonne. Ujous on söpöä, mutta pitää osata joskus myös innostua ja irroitella, huumorintajua, ymmärrystä, rakkautta, niillä pärjätään pitkälle. Draamaa en oikein elämääni kaipaa.
      Itse olen tyttömäinen/naisellinen ulkonäöltäni, aatteiltani ekologinen ja vähän hippimäinen, luonteeltani kaikkia rakastava ja maailmaa pelastava. Vähän hellyydenkipeä, romantikko ja itkupilli.

    • vastauskysymykseesi

      Unelmien tyttöni?
      -Tummat hiukset ja ruskeat silmät.
      -kansallisuudella ei ole väliä.
      -LESBO!
      -huumorintajuinen (sarkasmi jne jne..)
      -henkisesti vahva
      -rehellinen
      -empaattinen

      Ei kai mulla muuta :)

      • vastauskysymykseesi

        ainii bonus vaa tatskat ja lävistykset...


    • Välilyönti

      - Poikamainen
      -Yli kolmekymppinen
      - Edes vähän urheilullinen (myös sohvaperunaominaisuus voi löytyä)
      - Mielellään yli 165cm
      - Eläinrakas (tai ainakin sietäisi koiraani)
      - Itsevarma
      - Mieluiten Etelä-Suomesta (mutta sen oikean osuessa kohdalle sijainnilla ei niin väliä)
      - Aikuinen, jolla elää silti vahvana myös se sisäinen lapsi (elämä on parasta naurulla ja hassuttelulla höystettynä)

      Itse olen reilu kolmekymppinen femmen ja androgyynin välimaastossa häilyvä tyttölapsi :)

    • oletkosiellä

      Mun unelmien tyttö on tyttömäinen mutta nään itelläni mahdollisena ihastua yhtälailla tyttömäisiin ja poikamaisiin. Sellanen mieluiten brune mutta blondikin käy jos vain muuten natsaa. Hymyileväinen, positiivinen, iloinen, kiltti, hyväksyy itsensä ja hyväksyy myös minut tälläisenä kun oon ja itsevarmuus on seksikästä. Ei mieluiten itseäni hirveän paljon pitempi. Pitäisi olla siisti eli peseytyä, pukeutua siististi ja noin muutenkin huolehtia itsestään. Tulisi olla siistit kulmakarvat!

      Ja mä itse olen tälläinen tyttömäinen, iloinen, super positiivinen, hymytyttö. Mulla on pitkät tummanruskeat hiukset, sinivihreät nätit silmät ja mä oon todella lyhyt (153cm). Olen kiltti, rakastava, romanttinen ja tykkään yllättää kumppanini. :)

    • naistenmersu

      Terhi Kokkonen

    • Jeri97

      Tällanen ois ihan kiva:

      - siniset silmät
      - meikkaa vähän tai ei lainkaan
      - vähintään olkapäille asti olevat hiukset
      - n. 165-170 cm pitkä
      - luonteelta poika- että tyttömäinen

      Tossa nyt niitä eniten merkitseviä asioita toisessa


      Minä sit taas:

      - sekasikiö :D eli toisin sanoen oon pojan ja tytön välimuoto ja se näkyy luonteessakin
      - pukeudun aika poikamaisesti
      - tykkään katsoo urheilua
      - lyhyet ruskeet hiukset (kerrostetut, sivusiilit)
      - omistan pari tatuointia ja lävistystä
      - 170 cm pitkä ja laiha
      - hassu, herkkä, rauhallinen
      - hieman omistushalunen
      - oma rakas olis kaikki kaikessa


      Jos kiinnitin sun huomion, tuu ihmeessä jutteleen:
      kik: J3nna97
      skype: jensu97
      instagram: jenskujulia

    • ailevepaa

      Tässä elämäntilanteessa mun unelmien nainen olisi varmaankin hieman seikkailun- ja erityisesti kokeilunhaluinen, täysi-ikäinen. Joku, joka ei myöskään ole syystä tai toisesta vielä valmis kunnolla sitoutumaan, mutta jolla on kuitenkin aikuisen naisen tarpeet. Osaa kuitenkin myös keskustella asiallisesti eikä lähettele pelkästään vähäpukeisia kuvia itsestään, sellainen ei vaan jotenkin sytytä.

      Ulkonäöllisesti tykkään niin monesti, että todella paha sanoa kriteerejä. Ehkä sellaiset todella mieheltä näyttävät naiset on sellaisia, jotka ei tällä saralla sytytä meikäläistä. Poikamaisuus on kuitenkin okei.

      Itse olen aika sopusuhtaisen kokoinen nainen, tällä hetkellä lyhyt hiuksinen (kasvatusoperaatio tosin menossa, mutta menee pitkän pitkän aikaa ennen kuin tuo letti tuosta kunnolla saa pituutta). En erityisen pitkä tai lyhyt, 163cm. Lyhyehkö? Asun Tampereella ja ikää 23vuotta. Hiustenväri tummanvaalea tai jotain sitä luokkaa, oma luonnollinen hiusvärini. Meikkaan harvoin ja silloin, kun meikkaan niin meikkaan hillitysti. Tykkään kuitenkin pitää itseni "siistin" näköisenä meikkaamattomuudestani huolimatta.

      Tämän pidemmälle tähtäimelle en osaa asiaa vielä ajatella, aika sen sitten näyttää :)

    • AmatsoniA

      lempeä, syvällinen keskustelija...
      http://fanpix.famousfix.com/gallery/louise-edlind/p33799556

    • femmeezzzz

      -Urheilullinen
      -Seksikäs
      -Hauska ja hyväluontoinen
      -Femme

      Samanlai ku ite

    • Nainen, joka rakastais mua. Nainen, joka pitäis musta tällasena kuin oon. Nainen, joka on hyväsydäminen, lempeä, avarasti ajatteleva. Ei syrji toisia. Nainen, jolta löytyis myös huumoria. Nainen, joka antais hellyyttä ja joka olis luotettava ja turvallinen.

      Ulkonäön suhteen ei mulla ole sitä ihannenaista, vaikka ehkä vähän eniten mun pään oon kääntäny sellaset poikamaiset naiset, joilla lyhyt sekainen tukka ja rento pukeutumistyyli, mutta kauneutta on niin monenlaista. Naisellinen ja tyttömäinenkin nainen on viehättävä ja myös butch nainen voi olla kaunis. Nainen on minusta kaunis jo olemalla nainen.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe