Sporttisandaalit ja crocsit hevonkuuseen, kiitos!!!

korot ne olla pitää

Eli ihan totta! Nyt en enää voinut olla kirjoittamatta tästä asiasta, vaikka makunsa se on kaikilla erilainen, tiedän, mutta silti! Eli mikä helvetin hieno juttu siinä on, että varsinkin miehet (sekä monet, monet, naiset) käyttävät sandaaleisa sukkia!!!!?

Se on niin järkyttävän näköistä, etten edes ihan heti pahempaa keksi! Eivätkö Suomaliset juntit tajua mitään hyvän maun tai päälle? ihmisillä ei ole näköjään mitään makua! Miksi sandaaleihin täytyy laittaa sukat? Sama kun sitten vetäisit lenkkarit jalkaan. Jos varpaat kengistä näkyy, niin ne näkyy sitten, ei sinne sukkia kuulu väliin tunkea, siinähän se sandaalin idea menee ihan sivusuun! En muutenkaan ymmärrä ''sporttisandaaleja'', niin järkyttäviä että...(!) ei sanat riitä kuvailemaan...

Toinen järkyttävyys ovat crocsit!!! Ne ovat mökki ja pihakengät! Ei niillä kävellä kaupungilla! Ja sukat crocseissa herran Jumala sentään! järkyttävää! Olen kertakaikkiaan kurkkuani myöten täynnä tätä Suomalaisten tyylittömyyttä! jotain rajaa kiitos!

Miehetkin voisivat kesäkengiksi järkkysandaalien siaan hankkia vaikka varvastossut tai tennarit, vaihtoehtoja kyllä on. Ollakseen katusiedettävä, ei tarvitse paljon tehdä.

6

492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -----

      En minäkään ymmärrä miksi joku pitää sandaaleissa sukkia. Itse nautin kun voin kävellä varpaat paljaana talven jälkeen ja kadusta nouseva lämpö hyväilee paljaita jalkoja. Suomessa joutuu pitämään koko talven paksuja kenkiä joten minusta kesällä kannattaa laittaa sukat laatikkoon ja kaappiin odottamaan syksyä.

    • kesämies32

      Tarkoitat varmaan sporttisandaaleilla näitä remmeillä paikalleen lukittavia sandaaleja. Saanko kysyä mikä noissa niin ärsyttää? Mukavan ilmavat kengät, jotka sopivat hyvin shortsien kanssa. Miksi kesäkuumalla pitäisi umpinaisia kenkiä pitää kun ilmavampaakin on tarjolla.

      Samaa mieltä sukista sandaalien kanssa ja crocseista.

    • Taipuu, ei katkea

      Luulen useimpien suomalaisten tahallaan haluavan ärsyttää näitä nirppanokkaisia, turhantärkeitä muotipoliiseja, jotka sanelevat, miten muiden tulisi pukeutua. Esimerkiksi valkoiset tennissukat olisi jo aikaa sitten unohdettu, mutta erään muotipoliisin ansiosta niillä pysyy vankkumaton kysyntä hamaan tulevaisuuteen. Eli moni tekee juuri päinvastoin, kuin nämä kaikkitietävät besservisserit meitä yrittävät neuvoa ja sekös eräitä harmittaa. Katajainen kansa tekee juuri niinkuin huvittaa. Taipuu, vaan ei katkea. Crocseillahan on jo kielletyn hedelmän maku ja vankka kannattajakuntansa kansan syvissä riveissä. Tämän perusteella ennustan sporttisandaaleille samaa buumia. Eteenkin, jos ne kieltää joku tunnettu muotialan persoona.

    • muotimunamies

      Varvastossut miehillä varsinkin on perseestä ja varsinkin kaduilla, rannoilla ja mökillä menee vielä. Sporttisandaalit näyttää hyvältä naisillakin kunhan ei sukkia.

      • Toivotonk

        Musta sporttisandaalit on parhaat kesäkengät, mikä johtuu ehkä myös siitä että mun täytyy ottaa nykyään huomioon myös yliliikkuvat nilkat ja kenkien "rullaavuus" fysioterapeutti suositti lenkkareita tukee askellusta. Sukkia pidän vain kirkossa.


    • totuuskengissä

      Varvastossutko sitten ovat muodikkaat ja hyvännäköiset?! Niissä väsyy jalat ja muutenkin huonot kävellä. Sportsandaalit ovat mainiot, etenkin merrel-merkkiset ovat laatua. Jokainen niitä käyttävä ymmärtää miten hyvät ne kesällä ovat. Ovat myös hyvännäköiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe