Munaa appiukolta

miiuska93

Olin kävelemässä mökkitietä pitkin postilaatikollemme, joka sijaitsi isomman tien varrella. Postia ottaessani huomasin mieheni isän ajavan tiellä. Hän oli tulossa yllätysvisiitille. Sain häneltä sitten kyydin takaisin mökille. Ajaessamme kuoppaista hiekkatietä juttelimme niitänäitä. Kävi ilmi, että appiukkoni oli juuri eronnut vaimostaan (joka ei siis ollut mieheni äiti) ja sen takia hän oli ajatellut tulla meidän luoksemme rentoutumaan. Sanoin sitten hänelle että voisimme lämmittää saunan illemmalla. Sehän kävi hänelle.

Illalla sitten lämmitimme saunan. Olimme uimassa mieheni kanssa, kun hän ehdotti, että menisimme hänen isänsä luo saunaan. Sanoin hänelle ettei minulla ole uimapukua päällä. Hän siihen tuumasi että kyllähän nyt appiukon kanssa voi saunaan mennä alasti häpeilemättä. Tuumasin että mitäpä se haittaisi. Niinpä sitten menimme lämpimään saunaan.

Appiukkoni (juha) oli makaamassa lauteilla ja runkkasi samalla kun tulimme saunaan. Hän säikähti ensin mutta sanoimme että ei haittaa, jonka jälkeen hän rentoutui ja jatkoi puuhiaan. Samalla kun istuimme lauteille, mieheni alkoi runkkaamaan omaa munaansa. Istuin siinä sitten kahden runkkaavan miehen välissä kuin tarjottimella, sillä molemmat vilkuilivat minua vähän väliä. Aloin jo itsekkin kostua tilanteesta. Sitten mies sanoi, että lähtee uimaan. jäimme sitten Jorman kanssa lauteille samalla hänen himokkaasti runkatessaan.

Yhtäkkiä appeni tokaisi että tekisikö minun mieli vähän lämmitellä hänen kulliaan. Olin ensin epävarma, mutta mieskin oli ulkona, joten sanoin että mikäs siinä. Aloin vetelemään hänen munaansa raivokkaasti ja välillä hän työnteli sitä suussani. Hänen peniksensä oli todella pitkä ja paksu, isompi kuin miehelläni. Sitten hän ehdotti että istuisin hänen munansa päälle ratsastamaan. Sanoin että ei tule kuuloonkaan, en mene pidemmälle. Hän vain murahti että jaahas, pitääkös sitten pakottaa. Hän otti kiinni lantiostani ja nosti minut istumaan hänen peniksensä päälle ja alkoi panemaan minua hullun lailla. Yritin huutaa, mutta hän peitti suuni kädellänsä. Pilluni oli todella kostea ja olin juuri saamassa orgasmia, kun mieheni tuli ovesta sisään. Hän selvästi järkyttyi ensin näkemästtään, mutta sitten hymyili ja sanoi että saako tulla mukaan. Hän alkoi panemaan minua perseeseen kovaa, samalla kun hänen isänsä laukesi sisälleni. Sain itse samaan aikaan orgasmin.mieheni jatkoi panemista, ja lopulta hänkin ampui spermat sisääni. He sitten sanoivat että menevät ulos ottamaan parit kaljat, ja minä jäin retkottamaan saunan lauteille spermaa valuen.

12

26852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jormasiko

      ensin juha mut vaihtukin jormaksi no juu pieni moka

    • grhtf

      oleks tyhmä vai tyhmä? juha on appiukko ja jorma sen mies

      • kuka jäi saunaan ja

        kirjoituksessa ne menee sekaisin:

        "Appiukkoni (juha) oli makaamassa lauteilla ja..... jäimme sitten Jorman kanssa lauteille samalla hänen .......kun mieheni tuli ovesta sisään. Hän selvästi järkyttyi ensin näkemästtään"


      • jortsikkainen

        No sehän on Jorma-Jortikasta kyse!


      • kirsikooo

    • Krii

      Just juu. Mitenkä naidaan perseen lujaa kun toinen istuu toisen päällä. Vittu näitä tarinoita. Intoa on tälläkin runkkarilla juomattavasti enemmän kuin taitoa. Häpeäisit helvetin tollo.

    • niimpäniin

      hahaha appiukko runkkaa lauteilla ja oma poika alkaa kans hakkaa tattii.. voi vittu :D sai kyllä hyvät naurut =)

    • Uskon Jeesuksen

      Uskon Jeesukseen !
      2.8.2013 12:28
      1

      Kuuntele tämä saarna siinä ei ole tuomitsemista, se on Raamatun Sanan julki tuomista eli Jumalan Sanan julistamista syntisille ihmisille tämän päivän Suomi sitä kipeästi kaipaa sen kuulemme taas tästä "kohu reaktiosta". Jumalan Sana on TOTTA ja sä tuut sen huomaamaan viimeistään tilinteon hetkellä kun kuolet. ja tää on ihan ystävällismielinen kehoitus parhaaksi.
      Hyvä saarna, hyvä pastori on Eero Jaakkola.
      Pastori Eero Jaakkola saarna 30.06.2013 Tainionkosken kirkko Imatra
      www.youtube.com
      Hyvää Jumalan Sanaa. Puhtaaksikirjoitettu versio: https://www.facebook.com/notes/pastori-eero-jaakkola/pastori-eero-jaakkola-saarna-tainionkosken-kirkossa-3062013/1399734690244746

      Kiitos Eero parannus saarnasta Jeesuksen Kristuksen kirkossa, Aamen, sanoudun irti internet pornosta ja lesboudesta, homoseksuaalisuudesta ja aviorikoksesta ja huoruudesta ja juopottelusta tänä päivänä Jeesuksen Nimessä, Herra Jeesus Kristus pese minut puhtaaksi kaikesta synnin liastani mikä minuun on maailmasta tullut, tahdon elää sinulle Jeesus Kristus. Jeesus on Herra ja Kuningasten KUNINGAS! Hallelujah!
      Tunnustan sinut Herrakseni Jeesus Kristus ihmisten edessä ja palvelen Sinua Kristus, älä hylkää minua Viimeisellä Tuomiolla. En halua joutua Kadotukseen.

      • Sopii kuin nenä pääh

      • skrymp
        Sopii kuin nenä pääh kirjoitti:

        Sopii kuin nenä päähän tänne rietastelevien heteroiden, hinureiden , huoraajien ja lesbojen palstalle tämä Parannus saarna!
        http://www.youtube.com/watch?v=thtEdqLWlAc

        Uskon itse Jumalaan, ja monesti mietin, miksi Jumala on istuttanut meihin himon?

        Kun se on kerran Jumalan luoma asia meihin, niin miksi meidän pitää kantaa SIITÄKIN syyllisyyttä?

        Itsepähän sen meihin istutti.


    • huora123munasisään

      haluun sen ison munan suuhuuun oujee oujeee ahahahahahah ps kikkelit on kivoja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe