Viikin MetroAuto ja helvetin paska palvelu !

pontiac firebird

Omistan Pontiac Firebirdin. Auto ei mennyt katsastuksesta läpi päästöjen takia. Käytin auton 3:lla eri korjaamolla, joka kerta oli eri vika ja aina sai maksaa turhasta. Sitten minulle suositeltiin viikin metro autoa johon soitin kesäkuun alussa. Selitin asiani ja siellä oltiin sitä mieltä että ''helppo homma, auto tänne ja se on viikossa valmis!''.
Karu totuus oli kuitenkin toinen.
Vein auton sisälle metroautoon 17.6.2013. Auton oltua siellä kaksi viikkoa, eikä mitään kuulunut, soitin sinne kysyäkseni tilannetta, mutta se meni automaattiseen puhelinpalveluun johon jätin soittopyynnön mutta josta ei koskaan soitettu. Odottelin taas viikon verran ja soitin uudelleen, jolloin oli kuulemma auto otettu käsittelyyn ja katsottu syy joka kuulemma oli virran jakajan kansi. Noh, ajattelin että se on pari päivää ja auto on valmis vaan ei.Taas viikon odottelin jolloin menin käymään siellä ja asian piti olla hoidossa että kansi oli kuulemma tilauksessa ja hoidetaan heti kun tulee. Tänään 31.7.2013 kävin hakemassa auton veke sieltä, koska vieläkään sille ei oltu mitään tehty, koko osaa ei oltukkaan tilattu ja kukaan ei viitsinyt koskaan mitään ilmoittaa. Oli viiminen kerta kun vien autoni sinne! Helvetti kun toista kuukautta joutuu venailee turhan takia! EN TODELLAKAAN SUOSITTELE !!!!

20

1096

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jangga_

      olen samaa mieltä , ei kannata viedä sinne!

    • yliasentaja

      MIssä se auto lopulta korjattiin ja missä vika oli?

    • enskertalainen

      Olipa huono suoritus tosiaan. Perin kummallinen tapaus. Itselläni sieltä on tuore hyvä kokemus, laskua en ole vaan vielä saanut...

    • Hehheh!

      "Käytin auton 3:lla eri korjaamolla, joka kerta oli eri vika ja aina sai maksaa turhasta"

      Olet tainnut sekoittaa pontikan ja Pontiacin keskenään. Niin sanottujen herätyskellojen olisi pitänyt soida jo ensimmäisen korjaamon kohdalla jos päästöjä ei kerran saatu "remontista" huolimatta aisoihin.

    • Laitsu

      Mulla kävi 2012 syksyllä pikku onnettomuus missä nainen ajoi pihatiellä suoraan minun vasempaan takarenkaaseen autollaan. Omasta autostani meni vasen takakulma ruttuun mutta mitään muuta ei päälleppäin näkynyt. Auto meni Tampereen Metroautoon korjattavaksi. Heti saatuani auton takaisin ajoon laitoin nastarenkaat alle ja ajelin tyytyväisenä läpi talven. Nyt kesällä 2013 rupesin ihmetteleen takarenkaan nopeaa kulumista vaikka katsoin korjauspapereista että korjaukseen oli kuulunut nelirengas suuntaus. Vein auton Tampereen Porsche huoltoon rengas suuntaukseen missä kaveri totesi että taka akseli on autossani kiero mikä myös näkyy rengaskulmassa tarkasti katsottuna ja mitään suuntaus säätöjä tuossa minun 2006 Opel Astra opc:ssä ei voida tehdä takapäähän. Otin yhteyttä Metroautoon ja selitin ja kyselin että miksi rengaskulmat eivät ole kunnossa viimesyksyn korjauksen jäljiltä. Äijä tiskin takana katsoi Porschelta saatuja mittaus tuloksia ja passitti minut kolarikatsastamoon missä auto oli käynyt sen kylkeen ajon jälkeen arvioinnissa ja sanoi heillä olevan parempia tietoja mitä syksyisessä korjausjupakassa tehtiin ja että koskettiinko vääntyne akseliin. Syntäsin siltä seisomalta kyseiseen katsastamoon. Sielä mulle kerrottiin että heiltä en saa mitään rengas suuntaus raportteja koska kyseisen korjaus toimenpiteen suoritti Hatanpään Metroauto. Kerroin että olin juuri ollut sielä kyselemässä asiasta ja minut passitettiin tänne katsastamoon. Äijä otti valokuvat takarenkaasta jokasuunnasta ja itsekkin näki kyseisen renkaan kulman muutolsen. Juteltuamme hän lupasi ottaa Metroautoon yhteyttä ja näyttää ottamiaan kuvia ja kysellä että onko korjaus heidän mielestään kunnolla tehty. Samalla hän sanoi että Metroauto ottaa minuun kyseisen asian tiimoilta yhteyttä. Nyt on kulunut jo yli viikko ja mitään ei ole kuulunut ja tuon taka akselin vaihto tulisi maksamaan omasta pussista aika runsaasti.

      Olen myös kuullut muilta firmoilta huonoa palautusta käytyäni huollattamassa autoani Metroautossa ennen heitä mutta se on jo toinen tarina.

      Älkää viekö autojanne Metroautoon!

      • XC60T6

        "Olen myös kuullut muilta firmoilta huonoa palautusta käytyäni huollattamassa autoani Metroautossa ennen heitä..."

        Huonoa palautetta MUILTA firmoilta?! Yllättävää, olisin luullut heidän ylistävän kilpailijaa...

        No, asiallisesti ajatellen ihmettelen kyllä oikeasti yritystä, joka antaa innokkaasti ainakaan kovin huonoa palautetta TOISEN yrityksen toiminnasta. Asiallinen yritys olisi tuossa tilanteessa yleensä vain hiljaa yrittämättä kalastella lisäpisteitä itselleen, sillä kilpailijan moittiminen ei todellakaan anna hyvää kuvaa moittijan omasta toiminnnasta. Toivottavasti tämä moittija, siis yritys, en tarkoita asiakasta, ei itse tee pienintäkään virhettä, ja jos tekee, niin toivottavasti sitten myös haukkuu itseäänkin jatkossa asiakkailleen ja kantaa vastuun virheestään - kuten tietenkin tekeekin.


    • Täysin äimistynyt

      Nykypäivänä näyttää olevan sellainen tilanne, ettei autoa uskalla viedä yhteenkään autokorjaamoon. Koskaan ei tiedä onko tehty mitään tai edes korjattu oikeaa asiaa. Aina on jonkun toisen vika. Rahastusta vaan ja kellään ei olee enää mitään moraalia näissä asioissa!

      • Laitsu

        Sain tuon taka akseli homman selvitettyä metroauton kanssa nyt 4kk sitten tai ainakin luulin niin. Puolen vuoden vääntämisen jälkeen suostuivat mittaamaan OPC:n rengaskulmat kun valitin siitä miten takarengas kuluu vaikka peltikolarin(2012) korjaus raportissa luki että nelirengas suuntaus tehty ja kaikki ok. Mittauksen jälkeen tiskillä setä vaan tuumas että kyllähän sielä akselissa jotain on edelleen vikana. Varattiin akselin korjaus aika ja kun aika koitti niin vein auton korjattavaks. Kun hain autoa korjauksesta niin ilmoittivat tilanneensa GM:ltä jotkut sovitus prikat akseliin jolla rengas kulmat saataisiin kuriin sen sijaan että olisivat tilanneet ehjän akselin. Nyt 4kk myöhemmin huomasin tarkastellessani uusia kumeja että kolarissa(2012) osuman saanut takarengas kuluu edelleen vaikka on ollut jo 2kertaa korjattavana hatanpään metroautossa vakuutusten piikkiin. Päätin että kerään rahat kasaan ja tilaan sekä asennan koko taka akselin itse kun ei saatana metro autossa sitä saada aikaseks. En vie sinne putiikkiin enää koskaan autoani ellei se ole viimeinen ratkaisu johonkin ongelmaan. Älkää viekö tekään!!


    • pettynyt9

      Tamperee Metroauto,

      Täysin huijareita. Eivät tee korjaustoimenpiteinä niitä asioista joista laskuttaa. Monen puhelun ja kirjeenvaihdon jälkeen lupaavat pienen hinnan hyvityksen mutta silti laittaa laskut perintään. En voi suositella kenellekkään.

      • XC60T6

        Omat kokemukset ovat kyllä olleet melko päinvastaisia eli hyvinkin hyviä. Tosin aikaa on useampia vuosia, ja liike oli silloinen Lielahden MetroAuto, ei Hatanpään.

        Kyseinen saksalaismerkkimmekään ei ole enää heidän edustuksessaan Tampereella, ruotsalainen kylläkin, mutta kun itsellämme ei ole enää sitä ruotsalaista, uudempi saksalaismerkkinen kylläkin ykkösautona, niin eipä tuolla ole vähään aikaan tullut juuri käytyä. Mainittu saksalainen taas on yleensä käytetty Herttoniemen merkkihuollossa eli ei MetroAutossa toki sekään.


      • saksalaisruotsalainenMet

        voihan kiesus, mikä ulosanti. Ei oikein avaudu ja on ilmeisesti aika kaukana koko asiasta.


      • C250d
        saksalaisruotsalainenMet kirjoitti:

        voihan kiesus, mikä ulosanti. Ei oikein avaudu ja on ilmeisesti aika kaukana koko asiasta.

        Toisaalta se, että sinä vain ilmoitat meille muille käsityskykysi olevan heikohko, ei ainakaan liity asiaan senkään vertaa kuin tuo edellinen kommentti. Ehkä sekään ei lähinnä Tampereen Metroa koskevana juuri liittynyt, mutta kyllä sen nyt silti ainakin minä normaaliälyisenä ymmärsin. Olitkohan sinä sitä lukiessasi vielä puoliunessa?


      • C250d
        saksalaisruotsalainenMet kirjoitti:

        voihan kiesus, mikä ulosanti. Ei oikein avaudu ja on ilmeisesti aika kaukana koko asiasta.

        Enpä itsekään lukenut heti kaikkia aiempia kommentteja, mutta siinähän nimenomaan yläpuolella haukuttiin Tampereen MetroAutoa, joten tuo sinun käsityskykysi ylittänyt kommentti liittyi aivan suoraan edellään olleeseen kommenttiin ollen sataprosenttisesti asiassa!!


      • C250d
        saksalaisruotsalainenMet kirjoitti:

        voihan kiesus, mikä ulosanti. Ei oikein avaudu ja on ilmeisesti aika kaukana koko asiasta.

        Tuo Tampereen MetroAuto siis toimi ennen kahdessa paikassa, Lielahdessa ja Hatanpäällä, mutta nyt jo jonkin aikaa vain Hatanpäällä. Kyseessä on siis sama MetroAuto Tampere, jos nuo Hatanpää ja Lielahti sekoittivat. Ja ne ruotsalainen ja saksalainen automerkki ovat noista vihjeistä päätellen tietenkin Saab ja BMW...


      • Vaikeaako
        saksalaisruotsalainenMet kirjoitti:

        voihan kiesus, mikä ulosanti. Ei oikein avaudu ja on ilmeisesti aika kaukana koko asiasta.

        Ihmiset ovat tosiaan erilaisia... Joku ymmärtää kaiken heti, joku toinen ei yksinkertaistakaan asiaa, vaikka kuinka yrittäisi...


    • paska-autoala

      Autokauppa on aivan läpikotaisin moraaliltaan täysin mätä ala, asiakkaalta nyljetään rahat viimeistä senttiä myöten mutta mitään kunnollista ei saa vastineeksi!
      Nykyään taitaa olla että auto pysyy kauemmin kunnossa jos sitä ei vie yhtään kertaa merkkihuoltoon tai muuallekaan, itse pitää näemmä tehdä kaikki jos haluaa että auto on kunnossa!

    • niinettämitenon

      No mutta minkäslainen tämä Tampereen MetroAuto nykyään on, minulle vihjailtiin paikasta yhden toimenpiteen tiimoilta.

    • metrojunalla

      Kyllä on jo supistunu äksönit firmalla! Sais mennä konkeloon!

      • S550L

        MetroAuto on Pohjoismaiden suurin Toyota-jälleenmyyjä ja Suomen suurin Skoda-jälleenmyyjä, joten eipä tuossa paljon ole mikään ainakaan supistunut vaan laajentunut merkkien vain vaihtuessa paremmin myyviin - kun siis pysytään totuudessa.

        Lisäksi lokakuussa MetroAuto näkyy alkavan edustaa muun muassa Range Roverin ja Jaguarin lisäksi esimerkiksi Jeepin ja Alfa Romeon autoja Turussa uusissa tiloissaan. Tuskinpa tässä nyt ainakaan mikään konkurssi siis on uhkana, vaikka kuinka katkerana joku toivoisi, kun haluavat ja uskaltavat vielä näihinkin investoida...


    • Kyllästynytneiti

      Tämän keskustelun otsikko voisi olla ihan mikä huoltofirma tahansa. Automaan tyypit haukkuu feikkinimillä Metroautoa, MetroAuton tyypit Laakkosta, Laakkosen tyypit Vianoria, Vianorilaiset taas Automaata. "Paska firma, en ikinä mee tuonne."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe