Purature - kokemuksia ja mielipiteitä?

Kakskymmpinen

Moro!

Onko porukalla yleisesti millasia käsityksiä tai kokemuksia Purature -sarjasta? Feissarimokia selatessani hoksasin mainosbannerin josta sitte pienellä selailulla innostuin tilaamaan tätä teepuuöljyä ja rosmariinia sisältämää serum-aineen. Käytin reilu puolivuotta ProActive-sarjaa intensiivisesti, mutta tuotteet eivät monesta syystä johtuen siitten sopineet käyttööni. Puraturessa houkuttelee luonnosta saatu inspiraatio, jonka seurauksena tuotteiden ei pitäisi ärsyttää ihoa samalla tavalla mitä kemikaalivalmisteet? Harkinnassa on myös, jos ostaisi seuraavaksi tuon finninhoito-paketin, mutta ovatkohan muut purkit ton serumin lisäksi vaan ylimäärästä tilpehöörää? Mitäs porukka meinaa? :)

31

1948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen kakskymppinen

      Mulla on käytössä Puraturen aknenhoitosarja ja voin sanoa että se toimii! Kaikkein "ärhäkin" tuotteista on se Peeling & Repair eli jos haluat välttyä sivuvaikutuksilta, jätä se ainakin aluksi pois. Ihan ehdottomasti ainakin kasvonpuhdistaja ja seerumi kannattaa tilata.

      Jottet nyt käsitä väärin, niin Peeling & Repair tekee kyllä tehtävänsä, mutta sopeutuminen siihen kestää aikansa. Kun se tosiaan KUORII ihoa aikalailla aluksi, mikä ei ole kaikkein miellyttävin kokemus. Mutta sitten se uusi iho on super pehmeetä ja silkkistä. Muutamassa viikossa iho kuitenkin tottuu siihen joten jos olet kärsivällinen, on se sen arvoista.

      Eli suositukseni: Jos haluat pelata varman päälle ja kärsivällisyys riittää, osta koko setti. Jos haluat kokeilla ja/tai budjetti on tiukalla, osta kasvonpuhdistaja ja seerumi.

    • kakkuonhyvää

      Hommasin myös Purature sarjan ja oikeastaan oletin vain edes jotain parannusta tilanteeseen mutta yllättäen akne hävisi kokonaan! ei siis yön yli tms mutta pikkuhiljaa muutaman kuukauden aikana. en uskalla juhlia liian ajoissa mutta tuntuu kyllä siltä että vihdoin vihdoin vihdoin on akne voitettu!

    • yksi riittää

      täällä käytössä puraturen ihan pelkkä finnintappaja ja kyllä se yksinäänkin toimii. empä mie ole noita muita purnukoita tarvinnu

    • Kakskymppinen

      Uskomatonta, mutta totta. Täytyy tunnustaa, että jo muutaman päivän jälkeen näkyy ihan selvä ero kun oon tuota Puraturen Serumia käyttänyt. Innostuin tänään tilaamaan loputkin tähän finninhoito-sarjaan liittyvät tuotteet, joten katsotaan boostautuuko efekti vielä :) Kiitoksia kaikille kommentoitsijoille ja mielellläni suosittittelen myös muiden kokeilemaan Puraturen tuotteita!


    • Epäröivä

      Se peeling and repair sisältää tretinoiinia, joka on tietääkseni Suomessa reseptilääke? Tilasin sen kun en aluksi lukenut tarkkaan, mutta en tiedä uskaltaako käyttää kun sen verran vahva aine.

      • khkgkhh

        Niinhän se on, ja ihoa ainakin aluksi rankasti ärsyttävää, eikä kyllä mikään luonnontuote vaan kunnon synteettinen kemikaali :-) Mustapäitä se poistaa tehokkaasti. Auringonotto samaan aikaan kielletty.


      • puhut kakkaa
        khkgkhh kirjoitti:

        Niinhän se on, ja ihoa ainakin aluksi rankasti ärsyttävää, eikä kyllä mikään luonnontuote vaan kunnon synteettinen kemikaali :-) Mustapäitä se poistaa tehokkaasti. Auringonotto samaan aikaan kielletty.

        tretinoiini ei kyllä ole mikään "kunnon synteettinen kemikaali" vaan luonnollinen a-vitamiinijohdannainen. sekoititko sen nyt isotretinoiiniin?

        täällä on eroteltu luonnolliset ja synteettiset retinoidit:

        http://www.skinacea.com/retinoids/natural-vs-synthetic-retinoids.html#.UgpZSFMd77A


    • kuustoista3

      Mahtaisikohan tuo purature auttaa ihonalaisiin finneihin? : o

      • palasimo

        minulla ainakin tehosi ihan kaikenlaisiin finneihin


      • miii567
        palasimo kirjoitti:

        minulla ainakin tehosi ihan kaikenlaisiin finneihin

        Heii kaikki siis miten yötä ainetta käytetään ?? Siis levitetään ja vedellä pois vai kuinka ?? Kun puhutaan et laitetaan ennen kosteusvoidetta.. Tyhmä kysymys mutta


    • karkkis

      Levitetään ja jätetään iholle, ei pestä pois. Ja sitten hetken kuluttua se kosteusvoide sen "päälle".

    • JoneKone

      Pakko tännekkin kirjoittaa. Ensimmäiset pari viikkoa takana ja ihon on ihan eri kunnossa kuin aikaisemmin. Finnejä tulee edelleen, mutta ovat pieniä ja helposti hoidettavissa.

      Olen siis 32 v. mies joka kärsinyt keskivaikeasta akneasta 16 vuotiaasta lähtien. Parran alueella esiintynyt isoja patteja jotka ovat olleet vaikeasti hoidettavissa ja märkiäviä. Yhdessä vaiheessa epäillin jopa partafollikuliitti. Roacccutan, Tetrasykliinit ja muuta antibiootit eivät ole oikein auttaneet (korkeintaan hetkellisesti) ja yleensä sivuoireet ollut pahoja.

      Nyt kahden viikon purature kuurin jälkeen ovat melkein hävinneet kokonaan. Tämä tosiaan vain perus kasvojen pesulla ja "Peeling & Repair" voiteella. Harmittavasti voide näyttäisi olevan loppu puraturen sivuilta. On käynyt mielessä jos pystyisi vastaavaa sekoitusta tekemään avitcidistä (Isotretonoiinivoide) ja kosteusvoiteesta?

    • trtrt1

      Vanha ketju, mutta pistetäänpä kysymys silti: oletteko käyttäneet sitä seerumia (tai vaikka koko settiäkin) jatkuvasti vai toimiiko se kuuriluontoisesti? Mulla on siis vaan tuollaisia satunnaisia finnejä, jatkuvasti eri paikoissa, ei kuitenkaan mitään vakavaa akneongelmaa.

    • innostuin

      Mä kiinnostuin kans tosta, ja nyt niillä näyttää olevan joku tarjous, koko aknepaketti 70e, (ei toimituskuluja). Kannattaisko kokeilla, onko muita kokemuksia?

    • kolmastoista

      Onko kenellään tietoa tuosta yrityksestä, ollenkaan? Heidän tietojaan tuntuu olevan vaikea löytää, herättää mielestäni aiheellisesti kysymyksen toiminnan taustoista. Pyysin heiltä perustietoja mailiini, toivottavasti tähän tiedusteluun vastataan asiallisesti ja normaalit yritystiedot heiltä löytyvät.

      Ihan noin muuten vaan..

      • Kokemuksia?

        Kiinnitin huomiota samaan asiaan. Lähetinkin kysymyksen, missä päin maailmaa yritys oikein valmistaa tuotteitaan, pitääkö ottaa huomioon mahdolliset tullimaksut jos tuote tulee eu:n ulkopuolelta. Toistaiseksi vastausta ei ole vielä kuulunut. Kovasti herättää epäilyjä, vaikka tuote houkuttelisikin.


      • Puratureton

        Hei, oletko saanut vastausta heiltä? Rupesin tänään tutustumaan tuotteeseen mutta ei siitä paljon löydy arvosteluja.. Ekana tuli mieleen että onko joku "huuhaa" yritys taas ja feikit nettisivut. Mutta täällä näyttäs ainaki puraturen tilaajia olleen.


      • Kokemuksia?
        Kokemuksia? kirjoitti:

        Kiinnitin huomiota samaan asiaan. Lähetinkin kysymyksen, missä päin maailmaa yritys oikein valmistaa tuotteitaan, pitääkö ottaa huomioon mahdolliset tullimaksut jos tuote tulee eu:n ulkopuolelta. Toistaiseksi vastausta ei ole vielä kuulunut. Kovasti herättää epäilyjä, vaikka tuote houkuttelisikin.

        Niin ja eihän tässä ole mennyt kuin puoli vuotta eikä vastausta ole kuulunut. Tuskin tuleekaan.


    • tilasin

      Meksikosta tulee tuotteet.

    • lalalal

      onko vastauksia tullut?

      • mika17

        Itse käytin puolivuotta ja tulokset olivat lähes mitättömiä. Ensimmäisenä viikkona naama tuli vähän parempaan kuntoon, mutta kuukausienkaan päästä finnit eivät olleet lähteneet. Eli itsellä ei ainakaan toiminut.


    • finnejä

      Itellä oli tuo puraturen finnintappaja ja kyllä tuo ihan hyvin toimii yksittäisiin finneihin mutta jos on akne niin siihen ei tehoa.
      Vähän niin kuin basiron mutta tämä on paljon miellyttävämpi käyttää. Tosi voimakkaan tuoksuinen ja itellä alussa silmistä tuli vesi kun laitoin koko ihollle :D
      Ja tuossa oli muistaakseen ideana että pesun jälkeen laitetaan naamaan ja antaa olla jonkun 10min tai sen aikaa että kuivaa ja sen jälkeen kosteusvoide. Eli tuota ei pestä pois

    • Kaksikymppinen+

      Heippa taas! Vuoden jälkeen on mukava tulla kertomaan kokemuksista. Tein just uuden tilauksen Puraturen sivuilla, sillä antiacne-seriumi on taas lopussa. Tässäpä muutama oma huomio:

      Itse "antifinnipaketti" tai mikä lie, oli oikeastan aikamoinen pettymys. Se kasvovoiden oli aivan liian rasvasta jankkia, ja kesti pitkään että se imeytyi kunnolla ihoon. Ei kiva. En myöskään usko ton kasvojenpuhdistunaineen voimaan. Sitte toi vitamin&repair.. joku täällä sitä kehukin, mutta musta se oli yhtä tyhjän kanssa. Ihan oikeasti.

      Kokonaisuudessaan, vain omalla kohdalla aidosti ovat tehonneet se antiacne-seriumi sekä toi arvenhoitotahna (aikamoista ihmeainetta...!).

      Lyhyestä virsi kaunis: Suosittelen kyllä puraturen antiacne-seriumia sekä arvenhoitotahnaa, mutta muu onkin vain ylimäärästä lämmikettä :) Mutta näiden kahden tuotteiden voimaan uskon ainakin minä!

      • kaksikymppinen+

        Ai niin, se unohtu sanoa, että vähän kyrsii ku sitä pakkausta on pitäny muuttaa useampaan otteeseen vuoden sisällä.. En ymmärrä, miten voi olla niin hiton vaikiaa muotoilla se puteli kunnolla yhellä kertaa, haloo!


    • epäilevä

      Moi!
      Miten teillä on sujunut tuo maksaminen ja tilaaminen? Vähän kauhistuttaa kun ei voi laskulle tilata, vaan pitää se kortin numero antaa jne. Oon kuullu tarinoita miten on annettu kortin numero ja tililtä on alkanut vaan rahaa häviämään ja pakkauksia tulee vain lisää. Vaikka puraturen sivuilla lukee ettei sitoudu mihinkään niin uskoiskohan tuota...? Ja siis toi että on hävinnyt rahaa tililtä niin ei tapahtunut puraturen kautta vaan kysymyksessä oli jokin aivan muu sivusto. Myöskin kaikki jutut joita olen lukenut puraturesta, ovat kaikki anonyymien kirjoittamia, sellainen kysymys tulee väkisinkin mieleeni että onkohan ite puraturen myyjät siellä kirjoittelemassa.

    • Käytin Puraturea kuukausitolkulla. Mun ihoon se vaikutti negatiivisesti: finnien määrä lisäänty ja iho näytti todella karkealta, hiekkapaperilla raastetulta. Ihon pinta oli vaihdellen kuiva/hilseilevä ja rasvanen. Marketin aineet toimii minulla paremmin.

    • kuviollinen

      kaksi viikkoa seerumin käyttöä takana ja "yleiskuva" on huomattavasti nätimpi kuin ennen. finnejä siis enimmäkseen olkapäissä. siellä täällä yksittäisiä isoja finnejä, mutta äkkiä ne alko kuivahtaa mustapään tyyppisiksi. saunan jälkeen helppo puristaa pois, eivät siis tosiaan ole oikeita mustapäitä mutta sinnepäin :)

    • spok

      20€ ihmelääke akneen meksikosta ;) Toimii varmasti

    • ikuisuusongelma

      Nämä tuotteethan katosivat hetkeksi verkkokaupasta mutta nyt ainakin seerumi on tullut takaisin. Nykyisin tulevat ihan EU:n sisältä ja pakkaus yms on paljon asiallisempi.

      Itsellä oli kova tuska kun seerumia ei hetkeen saanut mistään ja iho meni huonompaan kuntoon. Kokeilin muutamaa muuta tököttiä välissä mutta ei mikään oikeen toiminut yhtä tehokkaasti.

      Mikäköhän mahtaa olla muiden tuotesarjan tuotteiden kohtalo? Itse en koskaan ehtinyt kokeilla kun seerumia mutta kiinnostaisi koko paketti.

    • dfgh

      Kuulostaa suositukset firman omilta hehheh.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe