Sukkahousut

sukkikset45

Kuinka ylös asti te vedätte sukkahousut?

Olen huomannut, että kun vetää sukkahousut tuohon alushousujen "korkeudelle", niin ei purista vatsaa ym, mutta "valuu alaspäin". Sitten kun vetää sukkahousut napaan asti, kuten tässä kuvassa http://www.renttherunway.com/shop/intimates/blackmicrofishnettights, niin ei valu alaspäin, mutta puristaa joka paikkaan.

Mites teillä?

16

2179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käyttäjätunnus......

      Ei mulla ainakaan napaan asti vedetyt sukikset purista.

    • Ylös vaan

      Sukkahousuissa on niin pitkä yläosa että ne on todellakin vedettävä reilusti ylös (ainakin napaan saakka). Monessa mallissa jää silti vielä löysää, ääritapauksessa voisi vetäistä rintojen ylikin.

      Ellei sukkahousuja vedä kunnolla ylös niin haarakiila roikkuu hetken kuluttua puolivälissä reisiä.

      Minullakaan ei purista mistään, mutta olisikohan syynä se että ostan oikean kokoisia sukkahousuja.

      Joitakin vuosia sitten kun matalalantioiset farkut tuli muotiin, valmistettiin myös yläosaltaan matalia sukkahousuja, mutta ne katosi markkinoilta vähin äänin.

      • yäk sukkahousut

        Minkähän takia ne hävisi...? Luulisi että ostajia olisi, minä nyt ainakin. Sillä syy miksi en sukkahousuja käytä kuin pakon edessä, on juurikn se etten halua kiskoa niitä pahimmassa tapauksessa tissienkin yli. Jos alemmas jättää niin valuvat hetkessä haaroista ja se vasta epämukavaa onkin. Siellä ylhäällä ne eivät kyllä kiristä mistään, mutta tunnen itseni idiootiksi kun päällä on sukkahousuhaalari, eikä tuo vessassa käyntiäkään helpota.


      • Sukkikset kelpaa
        yäk sukkahousut kirjoitti:

        Minkähän takia ne hävisi...? Luulisi että ostajia olisi, minä nyt ainakin. Sillä syy miksi en sukkahousuja käytä kuin pakon edessä, on juurikn se etten halua kiskoa niitä pahimmassa tapauksessa tissienkin yli. Jos alemmas jättää niin valuvat hetkessä haaroista ja se vasta epämukavaa onkin. Siellä ylhäällä ne eivät kyllä kiristä mistään, mutta tunnen itseni idiootiksi kun päällä on sukkahousuhaalari, eikä tuo vessassa käyntiäkään helpota.

        Minua ei haittaa vessassa käyntiä yhtään vaikka sukkahousujen vyötärönauha ulottuisi kuinka ylös.

        Käytän sukkahousuja kesää lukuunottamatta koska ne ovat helpoimmat käytössä.


      • Amylene

        Muutamat italialaiset valmistajat tekevät edelleenkin matalia sukkiksia. Mutta italialaisia onkin noin kymmenen kertaa enemmän kuin suomalaisia.

        Jos haarakiila roikkuu, niin käytät luultavasti liian pieniä sukkahousuja. Heitä vanhat yhden koon sukahoususi roskiin ja osta tilalle kunnon sukkahousut kahdella koolla. Ne tunnistaa helposti siitä, että niistä löytyy useampia kuin yksi koko. On ykköstä, kakkosta, kolmosta, nelosta ja jopa viitosta. Jos valitset oikean koon, niin valumisongelmat loppuvat siihen.


      • Donnatello

    • ylösvuaa

      Kyllä sukkikset tulee vetää tonne napaan asti, ei purista ja muokkaa myös vartaloa, eli pienet röllikät peittyy hyvin, maharöllikkä tulee näkyviin laihoillakin, jos sukkikset ovat tossa lantion tienoilla.

    • yksi käyttäjä

      Jos sukkahousut tuntuu puristavan, suosittelen, että menet asiantuntevaan liikkeeseen, jossa myyjä osaa neuvoa sinulle oikean kokoiset/malliset sukkahousut. Eri valmistajilla on myös erilainen mitoitus. Sopivan kokoiset ja sopivan malliset sukkahousut on todella mukavat ja huomaamattomat jalassa.

      • Urpelo

        Olit sä se Esko lahesta joka kiskois sukkahousujaan jatkuvasti....


    • Hei , näin estät sukkahousujen valumisen , tee rikkimenneistä sukkahousuista alushousut eli leikkaa sukkaosa pois ja nämä pikkuhousut vedät sukkahousujen päälle niin ongelma häviää

    • ---444

      Itselläni ei ole ollut tuota ongelmaa vaan sukkikset pysyvät hyvin paikallaan navan alapuolelle vedettynä.

    • heluna 7

      Laadukkaat sukkahousut, maksavat vähän enemmän, mutta ei ole ongelmia. Ja tietysti oikea koko.

    • Korkea vyötärö...

      Navan korkeudelle vedän sukkahousut yleensä, tai vähän ylikin. Käytän XL-kokoa (n. 48-52) ja yltää tuohon korkeuteen melkeinpä sukkahousut kuin sukkahousut. Vyötärön korkeus vaihtelee eri valmistajien välillä. Ja sitten on vielä korkeavyötäröiset ja hipster-sukkikset erikseen. Jälkimmäisiä en osta koskaan. Parempi (tälle kropalle) vähän liian korkea kuin matala vyötärö. Jotkut sukkahousut voisi venyttää vaikka kaulaan asti. Muutamissa jo sääriosa on liian lyhyt. Oikeankokoiset ja malliset sukkahousut asettuvat ihan huomaamatta paikalleen, ja myös pysyvät paikallaan.

      Sukkahousujen koko kannattaa valita isommaksi kuin normaali vaatekoko. Oli sitten halpis tai merkkisukkahousut. Useammin täytyy kiskoa halpis sukkahousuja. Laadukkaammilla merkeillä on sääri- ja housuosan koko paremmin oikeassa suhteessa. Ei minulla ole oikeastaan puristanut kuin muotoilevat ja tukisukkahousut. Edelliset ylhäältä ja jälkimmäiset säären osalta. Mutta niin kai niiden kuuluukin.

    • niksipirkka

      Sukkahousujen kestävyyttä ja hintaa moititaan usein. Tuokaa rikkinäiset sukkahousut kirpputoreille myyntiin, niin saatte osan niiden hinnasta takaisin. Kokeikaapa niin yllätytte.

    • LauriinaL25

      No kyllä niiden nyt navan yli täytyy mielestäni ulottua joka tapauksessa.Olen kerran erehtynyt ostamaan sellaiset lantiomalliset ,mutta se jäi ihan siihen kertakokeiluun ja muistaakseni taisivat lentää jo ensimmäisen päivän jälkeen roskiin... (Käytän usein lyhyitä hameita ja niiden kanssa vahvikkeiden on kyllä pysyttävä siististi helman aina alapuolella ja haarakiilan paikallaan)

      • Nellyt

        Erilaisia sukkahousumalleja löytyy niin monenlaisia, että etsivä löytää itselleen melkein aina sopivan malliset. Löytyy napaan asti ja sen yli ulottuvaa, on matalammalle ulottuvaa lantiomallia ja niinsanottua T-band-mallia, josta ei edes erotu housuosaa. Jos valittujen sukkahousujen koko on sopiva ja laatu riittävän hyvä, niin ne myös kestävät normaalia käyttöä ihan hyvin.
        Niinsanotut sukahousut (yhden koon sukkahousut) joutavat tietenkin heti kättelyssä roskakoriin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe