Ravintola Obelix tulee takaisin Hyvinkäälle!

Gallialainen

Tämä maan mainio Obelix avaa syksyllä ovensa entisen Rav. Paloman tiloissa villatehtaalla. Sopii toivottaa menestystä, puitteet ja ruoka ovat oletettavasti kunnossa. Nam!

74

3541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä sijainti

      Ottaakohan paikkakuntalaisten vanha suosikki jälleen paikkansa kärjessä?

    • kurmetismi

      Obeliksin ruoka ja puitteet eivät koskaan ole olleet kunnossa. Ihmettelen, mikä vetää porukkaa tällasiin paikkoihin. Hyvinkäällä oli yksi hyvä mesta, Paloma. Oli viimosen päälle viinit ja ruoat. Nyt ei mitään.

      • Rahalle vastinetta

        Ei ollut tarpeeksi niitä "viimosen päälle" viinien perään "lipittäjiä" Paloman asiakkaina.Kiireiset ruokatuntiasiakkaat hakee jotain aivan muuta. Obeliksin ent. tilat olivat vanhan meijerin tilat ja niissä kuitenkin riitti asiakkaita.


      • villimpisika
        Rahalle vastinetta kirjoitti:

        Ei ollut tarpeeksi niitä "viimosen päälle" viinien perään "lipittäjiä" Paloman asiakkaina.Kiireiset ruokatuntiasiakkaat hakee jotain aivan muuta. Obeliksin ent. tilat olivat vanhan meijerin tilat ja niissä kuitenkin riitti asiakkaita.

        No jaa,,olihan siellä Palomassakin ihan normi buffetlounas niin kuin muuallakin Hyvinkään ravintoloissa, eli ilmeisesti ravintola ei ollut sinulle tuttu. Aikaa kultaa muistot niin hyvässä kuin pahassa, itseäni ei koskaan "puhutellut" Obelixin puolivalmis-mänttöruoka, karmeasta sisustuksesta puhumattakaan. Toivottavasti eivät pilaa Villatehtaan historiallista miljöötä sisältä päin. Ei voi sanoa että mielenkiinnolla tätä odottaisi, lähinnä etoo koko ajatus. Millähän vuosikymmenellä Hyvinkää on valmis ottamaan vastaan hyvän ravintolan, jonkinlaista "ravintolaevoluutiota" odotellessa...


      • hyvä Obelix

        Hahaa, olet kateellinen. Olet tietenkin joku kuppilan pitäjä Hyvinkäällä ja pelkäät, että Obeliks vie sinun vaivaiset asiakkaasi.


      • villimpisika
        hyvä Obelix kirjoitti:

        Hahaa, olet kateellinen. Olet tietenkin joku kuppilan pitäjä Hyvinkäällä ja pelkäät, että Obeliks vie sinun vaivaiset asiakkaasi.

        Ei voi olla kateellinen mättöpaikoille - toivelistalla, että Hyvinkäälle saataisiin joskus oikea ravintola joka elää tätä päivää eikä ryve uudestaan pakkotoistona läpi kasaria ja ysäriä ruokalistallaan, jossa on tarjolla skandi, italia, meksiko ja paljon muuta. No maistuisko nachoplatteri, blinit, peura ja burritokset? Onneksi on hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin laaturavintoloihin, ei tarvitse eurojaan tähän kylään jättää :)


      • lasku 55 euroa
        villimpisika kirjoitti:

        No jaa,,olihan siellä Palomassakin ihan normi buffetlounas niin kuin muuallakin Hyvinkään ravintoloissa, eli ilmeisesti ravintola ei ollut sinulle tuttu. Aikaa kultaa muistot niin hyvässä kuin pahassa, itseäni ei koskaan "puhutellut" Obelixin puolivalmis-mänttöruoka, karmeasta sisustuksesta puhumattakaan. Toivottavasti eivät pilaa Villatehtaan historiallista miljöötä sisältä päin. Ei voi sanoa että mielenkiinnolla tätä odottaisi, lähinnä etoo koko ajatus. Millähän vuosikymmenellä Hyvinkää on valmis ottamaan vastaan hyvän ravintolan, jonkinlaista "ravintolaevoluutiota" odotellessa...

        Katsos, kun kansa tykkää siitä mätöstä, tavallisesta ruuasta, ei mistään piperryksistä ja pienistä annoksista joista ei tule kuin vihaiseksi. Ja nälkä jatkuu. Tyypillinen hienostelijan annos, jossa on kutistunut pihvi jonka päällä kaksi ruohosipulin vartta ristissä, kastike roiskittu pitkin lautasta,tms. Ja nälkä jatkuu....


    • ruokailija-janne

      Mistä niin päättelet? Faktoja pöytään!

    • villimpisika

      Jos on tottunut syömään alusta asti itse valmistettua ruokaa, tuoreista raaka-aineista, niin kyllä ne mm.valmiskastikkeet ja sen johdannaiset erottaa...ja toiseksi jos listalla on ruokia 50-100 mistä valita plus muut peruna- ja kastikelisukkeet päälle, niin mitäpä luulet kokataanko ne itse alusta asti?...saisi olla aika isot keittlötilat sekä useampi kokki serviisissä että pystyy misat tekemään, ja ennen kaikkea se ei olisi taloudellisesti kannattavaa. Joten siksi puolivalmis-mättöä. Obelix- ja AsemaX on tasoltaan samaa luokkaa kuin Martinat, Amarillot jne..sääli.

      • Paloma - ei kiitos

        Käsittömätön asenne. Paloman lounaalla tarjottiin esimerkiksi raakaa kanaa ja palvelu oli täysin ala-arvoista. Ehkä kannattaa testata itse eikä vaan haukkua tai kehua ilman parempaa tietoa asiasta.


      • villimpisika
        Paloma - ei kiitos kirjoitti:

        Käsittömätön asenne. Paloman lounaalla tarjottiin esimerkiksi raakaa kanaa ja palvelu oli täysin ala-arvoista. Ehkä kannattaa testata itse eikä vaan haukkua tai kehua ilman parempaa tietoa asiasta.

        Kävin lounaalla Palomassa lähes päivittäin kahden vuoden ajan, satunnaisesti myös illallisasiakkaana. Ei mitään valittamista ruoan laadussa tai palvelussa. Montako kertaa itse kävit asioimassa kyseisessä ravintolassa?...Ilmeisesti sen kerran kun sait raakaa kanaa ja sekosit tarjoilijalle. Katson asioita kokonaisuutena pidemmältä aikaa, en yhden käyntikerran perusteella.


      • ikävä asia se oli16
        villimpisika kirjoitti:

        Kävin lounaalla Palomassa lähes päivittäin kahden vuoden ajan, satunnaisesti myös illallisasiakkaana. Ei mitään valittamista ruoan laadussa tai palvelussa. Montako kertaa itse kävit asioimassa kyseisessä ravintolassa?...Ilmeisesti sen kerran kun sait raakaa kanaa ja sekosit tarjoilijalle. Katson asioita kokonaisuutena pidemmältä aikaa, en yhden käyntikerran perusteella.

        Palomassa on hyvä idea ja alussa illalla myös pelasi hyvin. lounaalla kävin vain pari kertaa, ja se on sellaista standardikamaa, kympin hintaan nyt ei voi ihmeitä vaatiakkaan. Paloman konsepti vaan ei toiminut täällä, ja asiakaspula illalla sai aikaan rahapulan ja tason laskun pikkuhiljaa. lopuksi sitten hyytyi hyvä juttu.

        Nuo mättäpaikat näkyy olevan ainoita, mitkä täällä menestyy, tai pysyy nyt ainakin pystyssä. Toki nykyinen talouden suhdanne ei varmasti helpota mitään ravintolaa.


      • Aikuinen jo kauan
        ikävä asia se oli16 kirjoitti:

        Palomassa on hyvä idea ja alussa illalla myös pelasi hyvin. lounaalla kävin vain pari kertaa, ja se on sellaista standardikamaa, kympin hintaan nyt ei voi ihmeitä vaatiakkaan. Paloman konsepti vaan ei toiminut täällä, ja asiakaspula illalla sai aikaan rahapulan ja tason laskun pikkuhiljaa. lopuksi sitten hyytyi hyvä juttu.

        Nuo mättäpaikat näkyy olevan ainoita, mitkä täällä menestyy, tai pysyy nyt ainakin pystyssä. Toki nykyinen talouden suhdanne ei varmasti helpota mitään ravintolaa.

        Onko täällä jokin kateuskampanja menossa kun yhtä kuppilaa parjataan.Kummassakin olen kerran käynyt, kun yleensäkään ei kotipaikkakunnalla ravinteleissa tule käytyä.Työn puitteissa lähinnä pääkaupunkiseudulla eri paikoissa ja vapaa-aikana pohjoisessa.Kaikissa on nälkä lähtenyt kun ei olla nirppanokkia.


      • Fineas
        Aikuinen jo kauan kirjoitti:

        Onko täällä jokin kateuskampanja menossa kun yhtä kuppilaa parjataan.Kummassakin olen kerran käynyt, kun yleensäkään ei kotipaikkakunnalla ravinteleissa tule käytyä.Työn puitteissa lähinnä pääkaupunkiseudulla eri paikoissa ja vapaa-aikana pohjoisessa.Kaikissa on nälkä lähtenyt kun ei olla nirppanokkia.

        Nälkä lähtee kotonakin ja useimmiten maistuvammin kuin näissä mättöpaikoissa.


      • Aikuinen jo kauan
        Fineas kirjoitti:

        Nälkä lähtee kotonakin ja useimmiten maistuvammin kuin näissä mättöpaikoissa.

        Mätöistä en tiedä, koska yleensä nälkä lähtee kun ravinteliin menee.Noista Helsingin paikoista yksi mieluinen on Bellevue Katajanokalla.Miellyttävä miljöö ja hyvät ruoat.Suuret paikat on asia erikseen.


      • Fineas
        Aikuinen jo kauan kirjoitti:

        Onko täällä jokin kateuskampanja menossa kun yhtä kuppilaa parjataan.Kummassakin olen kerran käynyt, kun yleensäkään ei kotipaikkakunnalla ravinteleissa tule käytyä.Työn puitteissa lähinnä pääkaupunkiseudulla eri paikoissa ja vapaa-aikana pohjoisessa.Kaikissa on nälkä lähtenyt kun ei olla nirppanokkia.

        Ai kateuskamppanja mättöpaikalle?Olen kyllä itse kateellinen kaupungeille joista löytyy tasokkaita ravintoloita, edes se yksi. Hyvinkäältä sitä ei löydy.


      • Aikuinen jo kauan
        Fineas kirjoitti:

        Ai kateuskamppanja mättöpaikalle?Olen kyllä itse kateellinen kaupungeille joista löytyy tasokkaita ravintoloita, edes se yksi. Hyvinkäältä sitä ei löydy.

        Kysyin kateuskampanjasta ravintolaa kohtaan, jolla käy asiakkaita ja toiminta plussalla.Nyt tosin ei vielä avoinna.Jotenkin kateus on päällimmäisenä joissakin viesteissä.Itselläni ei ole mitään kytköksiä alalla.


    • kurjistuvaa r-tasoa

      Obelixin suosio osoittaa vain Hyvinkään alhaisen ruokakulttuurin tasoa, ei mitään muuta. Paljon käy Hyvinkääläisiä äitienpäivänä ABC:llä syömässä äitienpäivä lounasta, mikä on mielestäni kuvottavaa. Sekin osoittaa sitä missä täällä mennään.
      Turha on viritellä täällä keskustelua ravintoloiden tasosta, muuta kuin kieli poskella.

      • Siltä näyttää

        Oletko kateellinen kilpailija?


    • massi-manu

      Köyhillä on köyhien tavat. Turha niitä on opettaa.

    • Ei ravintola mössöll

      Miksi tulee?

      Onko taas ruoka tilattu keskuskeittiöistä, niinkuin tekevät?

    • kivajospalaa

      HIILLOS on ravintola, jossa on kohdillaan niin sisustus (okei, ehkä akustiikka ei ole ihan kohdillaan), ruokalista kuin hinnatkin! Eikä ole mitään rasvaista mättöä.
      Obelix painii kyllä eri "genressä" ja omassa sarjassaan on / ainakin oli ihan mainio paikka. Kiva jos palaa :)

      • Ruokarauhaa

        Lisäksi pitää suostua istumaan näyteikkunassa toisten töllisteltävänä.


    • HIILLOS toimii

      En sitten ehtinyt Palomaa testaamaan ilta aikaan. Aukioloajat olivat kyllä aika naurattavat. Lounas oli aika tavanomaista hienossa ympäristössä.

      Muutaman vuoden Hyvinkäällä asuneena olen ollut tyytyväinen Medicine maniin, en womaniin ja nyt Hiillokseen ja jopa Martinaan.

      Obelixistä en tiedä mitään mutta tervetuloa!

      • Gotothespaceman

        Tiäks tuon Avaruus-seikkailun 2001..Sie oot siellä.


    • ???!!

      Keskuskeittiöstä, täh?

      • Pro1

        Kuten tuossa edellä on viisaat todenneet, Hyvinkäältä puuttuu laadukas ravintola jossa ymmärretään ruoan ja viinien merkitys ja mikä tärkeintä asiakkaan arvo.


      • Tietolistus
        Pro1 kirjoitti:

        Kuten tuossa edellä on viisaat todenneet, Hyvinkäältä puuttuu laadukas ravintola jossa ymmärretään ruoan ja viinien merkitys ja mikä tärkeintä asiakkaan arvo.

        Laatuvaatimukset kasvaa tiedon myötä. Käykää nyt hyvät ihmiset vaikka stadissa tai tampesterissa "oikeissa" rafloissa niin tajuatte idean. Näitä mättöpaikkoja hengettömin ideoin on pilvin pimein. Peruskokkeja ja perustarjoilijoita ja päälle tollot omistajat, ravintola on valmis kuopattavaksi.


      • Eipäs kinata
        Tietolistus kirjoitti:

        Laatuvaatimukset kasvaa tiedon myötä. Käykää nyt hyvät ihmiset vaikka stadissa tai tampesterissa "oikeissa" rafloissa niin tajuatte idean. Näitä mättöpaikkoja hengettömin ideoin on pilvin pimein. Peruskokkeja ja perustarjoilijoita ja päälle tollot omistajat, ravintola on valmis kuopattavaksi.

        Laatu ja viihtyvyys ovat makuasioita joista kiistellään aina.Helsinkiin on paha verrata, koska siellä riittää asiakkaita paljon enemmän myös turistien määrässä.


    • ei toivoa täällä

      Kovin tyhjää näkyy Hiilloksessakin olevan. kerran on kokeiltu, ja ajattelin sen genren menestyvän Hyvinkäälläkin. Pihvi kun on se mitä keskimääräinen tietämätön ravintolassa satunnaisesti kävijä useinmiten tilaa.
      Hiillos on enemmän kuin perusmättöä, mutta suppea yhden genren paikka. Ei mikään kovin korkatasoinen, vaan huolella tehtyä, keittiömestari vetoinen paikka.
      Saa nähdä kuinka sille käy, ei lupaavalta näytä.
      Taitaa tämä Hyvinkää olla vain mättömässyn kaupunki, vain pizzat, pikaruoka ja valmisruoka ravintolat menestyy täällä.
      Ruokaihmiset käyvät sitten aina muualla syömässä. Kerran kesässä Porvoossa ja muuten Helsingin ravintoloissa.

      • Töttörööjatallapee

        Keittiömestarivetoinen paikka silloin kun se oikea keittiömestari sattuu olemaan paikalla.


      • Suoraa asiaa
        Töttörööjatallapee kirjoitti:

        Keittiömestarivetoinen paikka silloin kun se oikea keittiömestari sattuu olemaan paikalla.

        Kun lähtee ravintolaan syömään niin haluaa hyvää ruokaa ja viihtyisän ympäristön ruokailurauhoineen. Silloin en halua olla näyteikkunassa, vaikka se olisi puuteripeffojen mielestä niin muodikasta.


    • ei mössöruokaa

      Juuh, Niin kerrottiin ravintolassa jossa söin että on keskuskeittiöstä. On kuullemma muillakin. Lämmittävät ruokaa ja tarjoavat.

      On jo tarpeeksi noita mössörafloja. Eikö jo riitä.

      • Mastertef

        Niin, kannattavuutta haetaan ravintoloissakin...


    • ???!!

      Ei keskuskeittiösysteemiä ole muualla kuin koulu/päiväkoti/vanhustentaloruokailussa ym. käytössä. Ketjuravintoloissakin tuotteet tulevat tukusta, enemmän valmiina toki kuin yksityisillä. Lounaalla taasen on vähän joka paikassa tarjolla puolivalmisteita usein.

    • ranskanpottua pakast

      Kaikissa mättöravintoloissa tulevat raaka-aineet puolivalmiina ja pakasteina tukuista.
      Paremmissa ravintoloissa käytetään tuoretavaraa, ja kaikki tehdään itse.

    • Obelix!

      OBELIX! Jes, jes, tervetuloa takaisin! Asema X ja Obelix, ihan parhaita ravintoloita! Älyttömän hyvää ruokaa ja hyvä palvelu! :)

      • pikkujätti

        Älä höpötä, puuta heinää ja palturia tuo "älytömän hyvä", koskien ruokaa että palvelua.


    • HK24

      Medicin Womanin tarjontaan olen kyllä ollut tyytyväinen, kun en itse ole niin perus-pihvin-purija.

      Asema X on kans ollut ihan viihtyisä paikka, toivottavasti saavat puhallettua nyt elämää Villatehtaalle. Jotenkin outoa, että noin kaupungin keskustassa oleva mielenkiintoinen miljöö on jotenkin niin tyhjäkäynnillä. Sinne vois vaikka rakentaa leffateatterin :-)!

      • Jalat maassa

        Älä unta näe.Jonkin leffateatterin rakentamiskustannukset tuollaiseen rötisköön on niin kalliit ettei kustannuksia saa koskaan takaisin, puhumattakaan että teatteri tuottaisi.Varsinkin nykyaikana. Pilvilinna sopisi kyllä sinne.


      • jööössesteitäihmiset

        Medicin Woman ja AsemaX on hyvinkin perusperusperus paikkoja, perusperusperus tarjonnalla. Ja ketjut paskimmat, aivam omaa luokkaansa.


      • Beefeater
        jööössesteitäihmiset kirjoitti:

        Medicin Woman ja AsemaX on hyvinkin perusperusperus paikkoja, perusperusperus tarjonnalla. Ja ketjut paskimmat, aivam omaa luokkaansa.

        Kuuleman mukaan on tuo Medicin Woman harkitsemassa lapun laittoa luukulle. Ei vaan lyö leiville nykykustannuksilla...


    • syöjä

      Lehdessä oli juttua,, Graniitinaukiolla on hyvä ravintola.

      Voittaa kevyesti nämä keskuskeittiö ja puolivalmiit raflat. Kuka hullu enää Obelixia kaipaa??

      • Hyvinkää Palsta P.

        Missäpäin Hyvinkäällä on Graniitinaukio. Ei ole vuosikymmeniin tullut nähdyksi.


      • warma tieto
        Hyvinkää Palsta P. kirjoitti:

        Missäpäin Hyvinkäällä on Graniitinaukio. Ei ole vuosikymmeniin tullut nähdyksi.

        Se on rakenteilla, valmistuu juhannukseksi.


      • Älä lupaa liikaa
        warma tieto kirjoitti:

        Se on rakenteilla, valmistuu juhannukseksi.

        Epäilen tuota. Hyvinkäällä on jo ennestään kohteita kesken, kuten tältäkin palstalta voi lukea.


      • plääääh
        warma tieto kirjoitti:

        Se on rakenteilla, valmistuu juhannukseksi.

        Jep. Rakentui riksuun.


      • Tunkki
        plääääh kirjoitti:

        Jep. Rakentui riksuun.

        Olimme eilen menossa Hiillokseen.Suljettu. Obelix kohta kiittää.


      • Palaako poroksi?
        Tunkki kirjoitti:

        Olimme eilen menossa Hiillokseen.Suljettu. Obelix kohta kiittää.

        Hiillos ilmeisesti vain muutaman päivän kiinni mutta kyllä se jotain busineksesta kertoo, tai ainakin miten sitä hoidetaan. Ymmärrän jos joulu ja juhannus ollaan kiinni mut muuten,,auts..


    • Gallialainen
    • Gallialainen

      Avattu!

    • jyrki boyyyyyy

      Huono paikka. Sukula tuleppa vähän avustaan! Taas pitäs laittaa kuppila kuntoon.

      • kiksauskuksaus

        Jymy voisi laittaa vaikka koko Hyvinkään kuntoon, alkaen Willan vesialtaasta vai joko se on valmis?..ensi kesää odotellessa.


      • ototellaan!
        kiksauskuksaus kirjoitti:

        Jymy voisi laittaa vaikka koko Hyvinkään kuntoon, alkaen Willan vesialtaasta vai joko se on valmis?..ensi kesää odotellessa.

        Vesillas valmistuu juhannukseksi. Tai jouluksi. Jotain jo näkyy peittojen alta...


      • mitenkä

        Kävitkö vai?


    • kulinaristi

      Kävimme eilen syömässä Obelixissa, ruoka edellen maukasta ja palvelu erinomaista, ei voi muuta kuin suositella.

      • Uskon että obelix mahtuu taas tosi hyvin hyvinkään ravintoöohin, koska siellä oli aina perushyvät ja kohtuuhintaiset jutut, ainut että kokki pysyy kohtuu suolamäärässä aannoksissa , aina voi lisätä pööydässä , mutt suolaisuudella ei voiteta pisteitä eikä peitellä makuja! Aromit ja maut kunniaan!!!


      • miessyöjä

        Hyvä et hienostelu Paloma kaatu ja saatiin Obelix takaisin!!!!!!!!


      • että sellaista
        miessyöjä kirjoitti:

        Hyvä et hienostelu Paloma kaatu ja saatiin Obelix takaisin!!!!!!!!

        Outo kommentti, kertoo aika paljon ihmisestä lauseen takana. Mitä tekemistä Paloman kaatumisella on Obelixin takaisin tulemiseen? Obelix olisi voinut aukaista mättöruokalansa aikaisemminkin Hyvinkäälle mutta päättikin pitää lammaslaumansa nälässä, Bäää-ää-ä. Todennäköisesti olet sitä sorttia joka kyykähtää pelkästä vahingonilosta, katkeruudesta ja roskaruuan mättämisestä sydän- ja verisuonitauteihin ennen aikojaan. Onnittelut!


    • Asiakas_toistekkin

      Hyvät safkat oli ja porukkaa mukavasti, suosittelen. Eipä taida olla Obelixin vika jos heidän konseptinsa menestyy paremmin kuin jokin muu =)

    • Asiakas joskus

      Toivon jokaiselle yrittäjälle (oli alalla millä tahansa) onnea ja menestystä. He toimivat riskillä mistä tavan duunarilla harvemmin on todellista käsitystä ja maksaavat duunareiden palkat. Aika kertoo tässäkin(Obelix) mikä siitä tulee kunhan alkuinnostus ja honeymoon tasoittuu. Menen sitten käymään.

    • syöjää

      Onko siellä taas ruoka keskuskeittiöstä??

      Voisi kokeilla jos ei ole mössöä.

      • evästä

        Kerrohan, missä tämä "keskuskeittiö" sijaitsee? :D Ihan kaikkia höpinöitä ei kannata uskoa.


    • eineskeidas

      Miksi ne toimivaa konseptia olisivat muuttaneet ? Hyvinkäällä kelpaa parhaiten sellainen ABC:n tyyppinen ruoka. Täällä on totuttu jo lapsuudessa einesten syöntiin, ja se näkyy sitten myös ravintolakulttuurissa.

      • nakit ja muussi

        Just joo. Ei ole sinunkaan mutsis kotiruokaa sulle tehnyt, kun noin hyvin tiedät.


    • jessi1223
    • EiEdesIlmaiseksi

      Obelix on vain muisto torikadun ravintolasta. No jos tykkää, että annoksessa on lämpimiksi tarkoitetut vihannekset puolikylminä ja pihvin saa miten sattuu tehtynä tilauksesta huolimatta, niin silloin se varmaan on hyvä ruokapaikka. Tarjoilijoiden käytös negatiiviseen palautteeseen on jotain käsittämätöntä. Kyllä noilla hinnoilla pitää saada hyvinkäältä oikeaa ravintola ruokaa, eikä mitä sattuu. Kaiken kaikkiaan surkea esitys, sääli sinänsä.

      • Hurlumheijaaromisuola

        Unohdit mainita vakiomausteen: Grillimauste. Sitä onkin lähes kaikissa annoksissa. Vaatiikin todellista taituruutta ja kulinaarista otetta keittiöltä.


    • otemporaomores
    • Sippimalli

      Kyllä se nyt vain on niin, että ihmisten ei pitäisi pelätä ja jännittää saako rahalle vastineeksi kunnon ruokaa vai pettymyksiä. Valitettavasti Obelix ei yllä hintojen mukaiseen palveluun eikä tasalaatuisuuteen. Onko asiakkaan tehtävä selvittää keittiön työvuorolistat, ennen syömään menoa

    • Anonyymi

      Onko Obelix ruoka parantunut ?
      Vai onko vieläkin keskuskeittiö mössöä ?

      Huonon ruoan vuoksi en ole uskaltanut käydä aikoihin #

      • Anonyymi

        Kyllä varmasti on taso parantunut. Ei mikään yrittäjä halua tarjota huonoa palvelua, vaan kehittää jatkuvasti toimintaansa paremmaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä varmasti on taso parantunut. Ei mikään yrittäjä halua tarjota huonoa palvelua, vaan kehittää jatkuvasti toimintaansa paremmaksi.

        Aikamoinen ajatuspieru, paskaa tarjoaa edelleenkin. Samaa voit ostaa marketeista ylihintaan Chef X - nimellä. Eivät vaivaudu edes maanantaisin olemaan auki jotta voivat tehtaalla valmistaa viikon ruoat valmiiksi niin ravintolaan kuin markettiin. Ostakaa ihmeessä sitä limppikastketta ja riisiä .. muusia jauhoista. Pölöt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikamoinen ajatuspieru, paskaa tarjoaa edelleenkin. Samaa voit ostaa marketeista ylihintaan Chef X - nimellä. Eivät vaivaudu edes maanantaisin olemaan auki jotta voivat tehtaalla valmistaa viikon ruoat valmiiksi niin ravintolaan kuin markettiin. Ostakaa ihmeessä sitä limppikastketta ja riisiä .. muusia jauhoista. Pölöt.

        Ex kokkiko?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe