Tarvitsen apua

tiramisukka1

Moikka! Olen ollut vuosia pikavippi kierteessä (Yhteensä noin 25-30 paikasta vippejä) Yli vuoden taistelun jälkeen luovutin ja menin velkaneuvojalle joka suositteli takuusäätiötä. Eilen tuli takuusäätiöltä viesti että hakemukseni nyt käsittelyssä. Eli velkaa minulla noin ehkäpä 16000... :/ Takuusäätiö pyysi täydentämään hakemukseni tietoja
-pankkitiliotteet parin kuukauden ajalta (onnistuu)
-Viimeisin palkkatosite (Onnistuu)
-Kopio työsopimuksesta (Onnistuu)
-Päivitetyt saldotositteet kaikista veloista (Tätä en tajunnyt, osa mennyt jo uo, ja palkan ulosmittaus siis akanut, miten voin pysyä mukana laskuissa!! ja kokoajan korkokin näissä nousee, pitääkö joka firmaan soittaa paljon olen velkaa :O)
-Jos velkoja mennyt ulosottoon toimitetaan uo asianosaistuloste (MIKÄ SE ON)

Auttakaa minua! Mulla ei ole kuin pari viikkoa aikaa, stressi on suuri työkuvioista, rahaa vähän, ihmissuhteet todella huonossa jamassa. En jaksaisi tätä enää..

36

2984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lane.

      Mitäs jos soittaisit sinne takuusäätiöön ja kyselisit sieltä. . .
      Tai sitten laitat meilitse kyselyn sinne. Vähän muutat tuota kirjoitustasi niin se on siinä.

      Näin vapaassa ajassa ja tilassa kirjoittelen kun en itse tarkkoja vastauksia tiedä kysymyksiisi

      • VipstaakiOG

        Meneeköhän sinulta v--tun idiootilta montakin vuotta omaksua sellainen yksinkertainen asia että ilman luottotietoja EI SAA MISTÄÄN VIPPIÄ!
        Taitaa vipata siis päässäsi, mutta tuon linkin avaamalla saatat saada 20 senttiä/kk tilillesi rahaa.
        Tuon linkkisi takaa aukeaa sivu joka on toisen älykääpiön kyhäämä joten ei kannata klikata, muille tiedoksi.


    • tiramisukka1

      Huhuu?

    • minä tiedän

      Soitat ulosottoon/käyt ja pyydät sieltä toimittamaan lapun jossa näkyy kaikki avoinna olevat ulosotot.

      • Auttava apu

        Nyt on selkeä ratkaisu.

        www.nytlainaaluottotiedottomalle.com


    • ex_vippaaja

      Itse takuu-säätiön takausta hakiessani, jonka myös sain, soitin tai mailasin velkojan asiakaspalveluun ja kerroin mikä tilanne ja miksi tarvitsen velkasaldoja. Jotkut lähettivät postissa tai mailiin saldotodistuksen. UO:lle soitin ja kerroin saman tarinan ja uo samantein näpytteli velkasaldot mailiin. Ei todellakaan ole vaikeaa niitä tilailla. sit kun sulla kaikista velkasaldot niin laitat ne takuu-säätiön käsittelijälle. Jos nyt olet tuossa vaiheessa niin tilanteesi näyttää aika hyvältä.. luultavasti tulet saamaan takauksen. Kun sen saat niin sitten sama rumba uudelleen velkojien kanssa ja sovitte velkasaldotodistukset sellaiselle päivälle jolloin velat maksettaisiin pois. Tällä kertaa sun täytyy mennä myös pankkiisi ja haet sieltä lainaa, mukaasi säätiö antaa sulle lainasitoumuksen. Kannattaa varata aika pankkineuvojalle ja kertoa heti mistä kyse. Hän sitten tekee ennakkovalmisteluja ennen kuin sinne ekaa kertaa menet. Mulle laina myönnettiin parin päivän sisällä, tieto lainasta tuli verkkopankkiini. Säätiöstä tulee joitakin lappuja jotka sun pitää täyttää mutta niissä on mukana aina hyvät ohjeet. Toivottavasti tämä päättyy osaltasi hyvin, samassa tilanteessa ollut.. fiilikset yli vuosi sitten aivan samat, onneks jaksoin loppuun. :)

    • tiramisukka1

      Soitin uo tänään ja pyysin tuota asianosais tulostetta, siitähän näkee mitkä velat vielä ei ole uo asti mennyt niin voin katsoa että mistä paikoista vielä velkasaldon kysäsen. Joo voiton puolella tässä ollaan, hirveä helvetti takana päin.. Jos tämän takauksen nyt sitten saan, soitanko pankkiin heti ja sanon miten asiat on ja varaan ajan? "sovitte velkasaldotodistukset sellaiselle päivälle jolloin velat maksettaisiin pois" Mitä tuo käytännössä tarkoittaa?

      • eieieieijavieläkerranei

        Vanha viesti, mutta tärkeä huomautus, niin siksi vastaan tähän.

        VÄÄRIN!! Ulosotolla ei ole mitään tietoa niistä veloista, jotka eivät ole koskaan sinne asti mennet. Asianosaistulosteessa saattaa näkyä velat, jotka on joskus lähetetty UO ja sen jälkeen palautuneet velkojalle, mutta velat jotka ei ole ikinä olleet käräjäoikeudessa, eivät näy heillä luonnollisestikaan missään tiedoissa kun niitä ei ole ikinä sinne lähetetty.

        Muistakaa nyt tämä kun tilaatte niitä saldotodistuksia. Vaikka ulosotossa on velkaa, ei se tarkoita että jokainen velkoja on laittanut KAIKKI velat sinne. Soittakaa jokaiseen perintätoimistoon jonka nimi tulee mieleen ja ainakin niihin joista on tullut sinulle joskus laskuja ja kysykää saldot. Muuten käy juuri niin että "hoidin kaikki takuusäätiön kautta ja nyt perintätoimistosta X tuli lasku, huijausta!". Ei ole, vaan huolimattomuutta velkasaldojen keräämisessä.


    • ex_vippaaja

      Kyllä, heti kun saat säätiöltä postissa järjestelylainan takauspäätöksen ja samalla takaussitoumuksen soitat heti pankkiin ja sovit neuvotteluajan pankkineuvojan kanssa. Kerrot että järjestelylaina kyseessä jossa T-S takaajana. Mulla päätös kesti pari päivää ja pankkineuvoja oli tosi asiallinen.

      Eli kun sun lainahakemuksesi on hyväksytty pankissa niin alatte pankkineuvojan kanssa selvittämään velkojesi todellista kokonaissaldoa. Eli korot juoksee kaikista koko ajan ja koska on ylipäätään mahdotonta sanoa sen hetkistä todellista velkasummaa niin sinun tulee pyytää velkojiltasi kokonaissaldoa esim. 1 kk päähän. Sehän on helppoa laskea, velkojasi tekee sen ja laittaa velkasaldotodistukseen 1 kk päästä olevan summan jossa oikeat korot 1 kk päähän.
      Tässä vaiheessahan ei pankissa tiedetä tarkalleen mikä sun lainasi summa on mutta T-S takaa lainoja aina 34k€ asti.

      Sitten kun saat järjestelylainan, sovit pankkineuvojan kanssa päivän jolloin kaikki lainat, jotka olet T-S:öön ilmoittanut, maksettaisiin pois. Tuohon päivämäärään mennessä sinun pitäisi toimittaa pankkiin kaikkien velkojiesi saldot jotka on siis laskettu esim. siihen 1 kk päähän. Näin tehtiin mun tapauksessa. Kun olet toimittanut saldot veloista niin pankki laskee tarvittavan tarkan lainasumman. Mun tapauksessa meni hieman yli, n. 500€, siis yli 34k€ lopullinen saldo mutta soitettiin yhdessä säätiön takausneuvojalle ja sovittiin että maksan ylimenevän osan seuraavasta tilistäni. Tämä sopi takausvastaavalle. Jos sulla velat n. 16k€ niin tuosta ei ole hätää.
      Sitten vaan odottelette sitä päivämäärää jolle velsasaldot on laskettu ja tuona päivänä marsit pankkiin, nostat lainan ja pankkineuvoja alkaa näpyttää laskuja maksuun. Itse siis et pääse rahoihin käsiksi missään välissä. Oli muuten hieno tunne kun tunnin maksujen maksamisen jälkeen astuin pankista ulos nippu maksettuja laskuja rintataskussa. Pankkineuvojakin kyseli urakan jälkeen että miltäs nyt tuntuu.. en osannut vastata... luottotiedot meni mutta hyvä näin.

    • heh23

      heh

      • ex_vippaaja

        Sanos muuta... otan tänään pari gebardii sille ;)


    • 17+13

      Onko kukaan tullut ajatelleeksi kuinka kalliiksi yhteiskunnalle tulevat ihmisten velkaneuvonnat ja -järjestelyt? Normaali ihminen osaa kyllä itse laskea tulonsa ja menonsa, ei siihen mitään velkaneuvojaa tarvita. Sen sijaan poliisia ja ulosottomiestä tarvitaan yhteiskunnassa, valitettavasti.

    • Velkaneuvonta tarjoaa myös työpaikkoja ja täten valtio saa myös lisää esim verotuloja. Takuu-Säätiö saa rahansa Veikkaus Oy:ltä.
      Maailma ei ole ihan niin muistavalkoinen kuin edellinen kommentoija luulee.

      • 17+13

        "Maailma ei ole ihan niin mustavalkoinen kuin edellinen kommentoija luulee. "

        Mitä tarkoittaa, jos kaikki päättäjät luopuisivat mustavalkoisesta ajattelusta ja alkaisivat ajatella edistyksellisesti? Se merkitsisi mm. sitä, että tänne alettaisiin lahdata joukolla lisää köyhiä, kipeitä ja epärehellisiä ulkomaalaisia, jotka tekisivät huolettomasti velkaa, lisääntyisivät, jonottaisivat toimeentulotukiluukulla sekä kuluttaisivat väheneviä terveydenhoitoresurssejamme. Velkajärjestelylakia muutettaisiin niin, että entistä useampi suomalainen ja ulkomaalainen saisi kulutusluottonsa anteeksi. Kevytmielistä velanottoa ei saisi enää kutsua kevytmieliseksi velanotoksi.


      • eläkeukko

        Yhteiskunnan tarjoavat työpaikat eivät tuo niin sanottua verotuloa. Liikevaihtoa kyllä tapahtuu mutta mitään varsinaista tulon lisäystä ei tapahdu. Sama rataa kiertää eurot taskusta toiseen. Enemmän kutenkin annetaan, kuin mitä verotuloina palautuu.


      • hiawathani

        Juu, tottahan tuo on ja noudattaen supermassive.fi oppeja niin kaikki kiteytyy tuossa. Suomalainen yheiskunta lainoineen kyllä rapaa jossain tosi syvällä imho.


    • Mitä sulla on poliiseja vastaan? Ihan näin mielenkiinnosta kyselisin vielä.

      Niin maailmassa on hyviä ja pahoja, mutta myös siltä väliltä.

      • 17+13

        Ei minulla ole mitään poliiseja eikä ulosottomiehiä vastaan. Kumpaakin ammattiryhmää tarvitaan. Valitettavasti.


      • 17+13
        17+13 kirjoitti:

        Ei minulla ole mitään poliiseja eikä ulosottomiehiä vastaan. Kumpaakin ammattiryhmää tarvitaan. Valitettavasti.

        Tarkalleen vuosi sitten 9.5.2013 sinulla oli vaikeuksia ymmärtää lausettani "minulla on aina korkeintaan yksi pikavippi maksamattomana". Kirjoitit viestissäsi http://keskustelu.suomi24.fi/node/11459871/#comment-61463825 "Sovitaan että palataan aiheeseen 6-12 kk kuluttua... kerrotaan sitten kuulumiset siitä miten on vippailut saatu hallintaan? Miten yksi(1) voi olla nolla(0)?"

        Nyt on kulunut keskustelustamme tarkalleen 12 kuukautta ja voin iloksesi ilmoittaa, että en edelleenkään ole missään pikavippikierteessä, koska pidän huolta siitä, että minulla on aina korkeintaan yksi pikavippi maksamattomana. Ja juuri tällä hetkellä satun olemaan täysin velaton.


      • 17+13 kirjoitti:

        Tarkalleen vuosi sitten 9.5.2013 sinulla oli vaikeuksia ymmärtää lausettani "minulla on aina korkeintaan yksi pikavippi maksamattomana". Kirjoitit viestissäsi http://keskustelu.suomi24.fi/node/11459871/#comment-61463825 "Sovitaan että palataan aiheeseen 6-12 kk kuluttua... kerrotaan sitten kuulumiset siitä miten on vippailut saatu hallintaan? Miten yksi(1) voi olla nolla(0)?"

        Nyt on kulunut keskustelustamme tarkalleen 12 kuukautta ja voin iloksesi ilmoittaa, että en edelleenkään ole missään pikavippikierteessä, koska pidän huolta siitä, että minulla on aina korkeintaan yksi pikavippi maksamattomana. Ja juuri tällä hetkellä satun olemaan täysin velaton.

        Hieno uutinen, ei voi muuta sanoa.


    • Obenue
    • 16+20

      Näköjään viisi miljoonaa tuloillaan tilille et turahtaa ja huomenna kävis nappasemassa töistä lopputilin. Eikä tyttösiä pieni ikäero mieltä painais....

    • niilo-olavi
    • nainen5

      Sen verran kommentoin, että kylläpä on ketju pullollaan lutettavan tuntuisia lainantarjoajia.

    • eskola156
    • Selvinnyt

      Akordi menettelyä pyydät perintä firmoilta,voi säästyä pitkä penni.Itsellä oli 30 000e UO ja se tippui 18 000 kyseisten toimien jälkeen ....

    • minälainafirmapaska

      Näköjään nuo Bingillä käännetyt LUOTETTAVALTA TUNTUVAT lainatarjoukset saa ylläpidon mielestä olla täällä palstalla vapaasti, mutta niitä arvostelevat kommentit poistetaan välittömästi! Oma lehmä ojassa?

    • vippi-ville

      Lainakierre on tosiaan aika paha paikka, kahdestakin syystä. Ensinnäkin olet korvia myöten veloissa ja rahaa entisten velkojen maksuun on saatava jostain. Toisekseen, jollet suoriudu maksuista, saat itsellesi ikävän merkinnän maksuhäiriöiden osalta. Sitä onkin sitten vaikeampi selitellä tulevaisuudessa, kun tarvitset uutta lainaa. Siihen vielä päälle henkinen paine asian tiimoita...

      Olkaa ihmiset erityisen varovaisia jo sen ENSIMMÄISEN pikavipin kohdalla, koska muuten sen takaisinmaksupuolesta saattaa kehkeytyä tarve hakea toinen laina jne.

      Lukekaa eri firmojen ehdot todella tarkkaan ja verratkaa niitä keskenään. Osa nimittäin antaa ekan vipin ilman korkoa, osa vipin ensimmäisen kuukauden koroitta ja osasta voi nostaa sen verran kun tosiaan sitten tarvitsee.

      Lukekaa firmojen ehdoista tarkat tiedot täältä:

      http://vippipaikka.com/
      http://pika-vippi.com/

    • helppoa1990

      Löysin itse googlettamalla laskuhelppi palvelun jossa sai maksaa kaikkia laskuja mutta ei kyllä luotollisia laskuja. Kokeilin selvittelyn jälkeen maksaa 300eurolla laskuja ja tuli seuraavana päivänä lasku jossa oli 30päivää eräpäivään ja valtaosassa laskuistani oli jo erääntynyt...Helpottavaa oli vielä huomata että laskuja saikin lyhentää vielä osissa

      Suosittelen laskuhelppi ä

    • ylivelka_eläköön

      Pikavippi=löysä hirttonaru.

    • v..ttu

      Saat syyttää vaan itseäsi että olet itsesi moiseen liemeen laittanut. Taloudellista apua et kyllä täältä saa. Ilmeisesti olet kaikki rahasi pelanut nettikasinoilla ja ottanut aina vaan eri vippifirmoilta lainaa. Nyt sinun on vaan elettävä rahattomana ja mietittävä omia mokiasi.

    • Faktaaa
    • kalle_h

      Paljonko laitan tulemaan?

    • Ruski.Idiot

      Hei Elena Vaselin,

      Et vastannut aiempaan kyselyyni?

      Eli annatkos anaaliin, jos vähän spray vaseliinia luikkariksi?

      Lainaa en tarvi, ryppyreikä kiinnostaisi.

      Asiallisia kommentteja odotellen!

    Ketjusta on poistettu 80 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe