Holiday Club Estonia scam

oisola

HC- E jymäytti meitä kalliisti. Jo vuonna 2009 laitoimme Costa del Sol: n Benalmadenassa olevan lomaosakkeemme myyntiin. Huoneisto on 12: ssa kerroksessa aivan meren rannalla (vaihtoarvo eli change power 21). Huoneistossa 2 makuuhuonetta; kumpikin omalla kylpyhuoneella. Täysi keittiö läpiantobaaritiskillä olohuoneeseeen ja 2 parveketta merelle päin. HC- E otti puhelimitse yhteyttä useaan otteeseen luvaten hoitaa myynnin puolestamme markkinoiden parhaaseen hintaan, koska heidän asiakaskunnassaan paljon venäläisiä. Viimein suostuimme ja menimme Tallinnaan tekemään sopimuksen. Myyntiprosessi olikin erikoinen, sillä meidän huoneisto piti vaihtaa Teneriffalla olevaan lomaosakkeeseen, jotta saataisiin parempi hinta. Kotiin tultuamme lähetimme pikaisesti peruutuskirjeen sekä sähköpostilla, että kirjeenä. Sen jälkeen alkoi puhelinrumba, jossa myyntipäällikkö nosti osakkeemme hintaa ja pudotti välityspalkkiota puoleen alkuperäisestä. No, me tyhmät mentiin uudestaan tekemään sopimusta ja maksoimme myyntipalkkion. Heti allekirjoituksen jälkeen eteen lykättiin Travel & Leisuren lomake eli siirrettin myyntimme sen listoille. Kotona todettiin netistä, että T & L: n sivuilla oli satoja lomaosakkeita myynnissä ja kaikki tosi halvalla n. 1/5 meidän hinnoista. Lisäksi sieltä tuli lasku £ 190,-/6 kk, jotta panevat sivuillensa. Maksoimme vain 2 kertaa. Emme ole käyneet kertaakaan paikalla, koska kaukana rannalta emmekä teneriffa-faneja. Sovimme HC- E:n kanssa, ettei panna edes RCI. n listoille, koska kuitenkin heti myyntiin. EU: n kuluttaja- asiamiesorganisaatio ei Suomessa laittanut asiaa eteenpäin, koska muka myyntilupauksia ei ole kirjallisesti näkyvissä. Lähetimme sinne molemmat tehdyt sopimukset, joista kuitenkin ilmenee, että arvokkaampi (change power 21) vaihdatettu huonompaan (change power 5-6) .

16

2425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wili**

      olen aina sanonut kun on huono muisti kärsii jalat mutta kun on tyhmä pää kärsii koko ruumis.

      • oisola

        Oletpa Sinä viisas, kun tunsit tuon vanhan fraasin.


    • linnaan koijarit

      Eiku pasilaan tekemään rikosilmitusta petoksesta. Veikkaisin että firman takana on suomalaisia lomaosakekoijareita. Firman nimi on Holiday Club Eesti Filiaal. Et taatusti ole ensinmäinen asian tiimoilta pasilassa. Yritä löytää muitakin kohtalotoveroita ja laittakaa alulle joukkokanne yritystä vastaan.

    • oisola

      Olen tosiaankin useaan otteeseen ajatellut viranomaisen apua, mutta toidennut vaikeaksi. Olin pari vuotta sitten yhteydessä Suomen EU- kuluttajanturvalaIlaitokseen, joka irlantilaisten sivuillaan kehottaa kuten esim. meidän tapuksessa ottamaan yhteyttä. Suomen edustaja on joko laiska tai nynny, koska muka tutkittuaan tapaustamme kehotti ottamaan asianajajan ja hoitamaan ongelmaa poliisin kanssa. Hänen mielstään ei ollut tarpeeksi dokumenttejä (kaksi erilaista kauppakirjaa, kaupan purkukirje ja Travel & Laisure paperit)

    • motittakaa

      Sittenhän on vielä tämä MOT-ohjelma

    • viru

      Sain samanlaisia puhelinsoittoja ja menin Tallinnaan jotta saisin luvatut rahat. Mitä, minun olisi pitänyt maksaa heille rahaa ja antaa oma suomiviikko ja tilalle olisin saanut Teneriffan viikon jonka venäläiset olis sitten ostaneet kovaan hintaan. Meneekö joku vielä tänäpäivänä tähän halpaan? Ihmettelen!

    • ahneusko

      Miten tällainen on mahdollista vielä 2000-luvulla, kun googlaamalla saat kaiken esiin kuten tämän tallinna viro travel line yrityksen vedätyksetkin? Tätä on jatkunut jo liian kauan. Miksi ihmiset on niin sinisilmäisiä? Onko lomaosakeomistajan ahneus saada myyntivoittoa se motiivi?

      • Joenvarrelta

        Uusin vedätyskeino on: Meillä on valmis ostaja, joka on jo maksanut 30% kauppahinnasta siis tästä uudesta osakkeesta, johon oma osakkeesi pitäisi vaihtaa tietysti välirahalla. Rahat luvataan kuukaudessa. Älkää ihmeessä uskoko. Ilmeisesti Holiday Clubin huijarit nyt töissä Travel Time- firmassa


      • puksupaha

        Olit siis heillä visiteeraamassa, mitä he sinulle tarjosivat?


    • Okkopää

      Tästä kirjoituksesta oli minulle apua, kiitos, jätän tämän yrityksen tarjouksen väliin.

    • Torvela

      Firma toimii nykyisin nimellä Travel Time Öu Tallinna, mutta tyyli on entinen. Liukaskielinen virolaisheppu puhuu sinut uuvuksiin lupaamalla nopean kaupan ja rahat tilille 2 viikon - kuukauden kuluessa, edellyttäen että annat oman lomaosakkeesi heille, käsirahaa muutama tonni ja tilalle saat "paremman ja arvokkaamman" lomaosakkeen, jolla on jo ostaja odottamassa.
      Ostajaa ei kuitenkaan ilmesty, vaan osakkeesi menee Travel&Leisuren myyntilistalle. Ko. firma haluaa tietysti maksun mainonnasta. Sitten vaan odottelemaan...Ja odottaa saa todella kauan.
      Haluaisin tietää, onko kukaan saanut rahojaan koskaan pois em. firmoista?

    • manuuu9

      Tämä virallinen travel leisure timeshare resales yhteityökumppani viro tallinna edustaja. Onko yhtäkään suomi viikko jälleenmyyty kyseisen toimija välittämänä?

    • reformee

      Tämä virolainen firma huijasi minua ja omaa sinisilmäisyyttäni annoin sen tapahtua kahdesti. Minulla oli myynti-ilmoitus lomaosakkeestani. Meelikseksi esittäytynyt mies soitti minulle ja sanoi olevansa kiinnostunut ostamaan osakkeeni hyvään hintaan ja pyysi käymään heidän toimistollaan Tallinnassa. Myöhemmin menimme heidän toimistolleen ja erinäisten jälleenmyynti lupausten jälkeen maksoin heille välirahaa uuteen osakkeeseen jolla oli jo varma ostaja joka olimaksanut käsirahan tästä osakkeesta. Annoimme siis vanhan osakkeen ja rahaa hänelle. Meelis lupasi jälleenmyyntiajaksi 2-3 kuukautta. Yli 6 kuukauteen mitään ei tapahtunut ja Meelis soitti takaisin antaen erinäisiä selityksiä myynnin epäonnistumiselle. Meelis teki meille erinäisiä uusia lupauksia uudesta osakkeesta ja sen varmasta jälleenmyynnistä. Nämä lupaukset hän lähetti sähköpostiosoitteesta; [email protected] ja firman nimenä oli GOLDEN RESORTS OU. Niin vakuuttava Meelis oli sanoissaan että maksoimme vielä 4000 euroa lisää jälleenmyynnin toteuttamiseksi. Mitään ei ole tapahtunut yli 2:n vuoteen. Molemmat jälleenmyynti lupaukset on petetty ja rahaamaksettu Tallinnaan yli 10 000 euroa. Tällä rahalla saatiin Katinkullasta huono ei sesonki viikko jota kukaan ei halua. Kaikki tämä kun ei osattu hakea näitä keskusteluja lomaosake huijauksista kun tilanne oli päällä. Nyt tiedän seuraavaa; www.inforegister.ee haulla GOLDEN RESORTS OU löydän tämän Meelis Soll meitä huijanneen miehen nimen ja puhelinnumeron. Haulla MEELIS SOLL löydän hänen kuvansa jostakin vaali mainoksesta Reformierakond numerolla 1192. Tässä on siis meitä lomaosakkeissa huijannut mies. VAROKAA JA SAA JAKAA!

    • senedestäänlöytääminkä
    • uusiutui

      Tämä huijari lähestyi meitä puhelimitse ihan häiriöksi asti. Oli nähnyt meidän 2 makuuhuonetta ja parasta kesäaikaa hyvässä kohteessa olevan lomaosakkeen myynti-ilmoituksen. Tarjosi meille [email protected] sähköpostista Rukan Lomakylästä uudenvuoden viikkoa 52 ja meidän olisi pitänyt maksaa vielä hänelle välirahaa! Oli kuulemma venäläinen ostaja valmiina jolta saisimme reilusti yli kymppitonnin. Rukan Lomakylä on vanha pieni koirankoppi keskellä metsää ja ei mitään palveluita monenkilometrin säteellä. On kyllä pokkaa kaverilla! Kuinka moni lankeaa tällaiseen huijaukseen? Sähköpostitarjouksen mukana tuli kyllä vakuuttava infopaketti kuinka asiat etenevät ja vahvasti siinä oli myös tämä jälleenmyynti ( resale ) Travel & Leisure Group Ltd T&L mainostettu.

    • solll

      Tämä Meelis toimii nykyään firmassa Vacation Consult Ou yrityksessä World Trade Center Tallinna wtc. Jos olet myymässä lomaosakettasi niin tässä osoitteessa ei osteta vaan sinun täytyy maksaa rahaa saadaskesi myytyä osakkeesi. Haluatko maksaa esmim 3000 euroa jotta osakkeesi myydään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe