48v ja yhä yksin (vain lasten kanssa)

Kunhan tuumin

Lapset kahdelle eri miehelle, ja sarjojen välissä 18 vuotta. Molemmat miehet osoittautuneet surkeiksi vastuun ottajiksi, ja näin ollen saaneet kenkää ennen lapsen kolmatta ikävuotta.

Täytyy tunnustaa että nykyinen kuvani miehistä ei varmasti imartele sukupuolta.

Itse olen onnistunut selvittämään nämä vuodet täysin raittiina, en myöskään tupakoi, harrastan uimista, nuorimaisen kanssa (6v)

Vienosti surettaa, että elämäni livahti ohi, ilman että olisin saanut tuntea itseni rakastestuksi parisuhteessa ja puhumattakaan että olisin voinut luottaa miespuoleiseen kanssakulkijaan edes jossain asiassa.

Paljon jäi seksiä ja hellyyttä kokematta, koska sitä kohdetta ei sitten ollutkaan olemassa. Tässäkö tämä nyt sitten oli?

No, lapsista on riittänyt riemua kyllä, ja riittää vielä pitkään, en sillä sano. Siinä mielessä en yksinäinen ole. Ainoastaan se, että minustakin jos joku joskus........mutta ei. Antaa olla. Hyvät syksyt kaikille.

29

468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Et ole ainoa tuossa tilanteessa, monella muullakin on vastaava tilanne. Toki se ei asiaa lohduta, mutta suhtaudut tilanteeseesi valoisasti, onni voi astua vielä elämääsi. Jaksa hymyillä! Hyvää syksyn jatkoa sinulle.

    • tämä aika

      montako yli nelikymppistä miestä luulet olevan jotka ei ole saaneet tuonkaan vertaa sinulla on kuitenkin lapset tunnen monta yksinäistä miestä joilla ei ole mitään ei yhtikäs mitään ei lapsia ei perhettä ei parisuhdetta .Muutama kaveri ja työ yksinäiset yöt vuodesta toiseen ,ihmisten ylenkatse ja pilkka vain häviäjiä ja luusereita.Asiallisia ja tunnollisia ihmisiä eivät ryyppää ja rellestä, jotain vikaa tässä ajassa täytyy olla mutta semppiä ja hyvää syksyn jatkoa sinulle

      • ruma ja yksin

        Ja Afrikassa on miljoonia nälkää näkeviä orpoja, joilla ei ole puhdasta juomavettä, kotia, lukutaitoa, ruokaakaan. Miksi sitten lihapatojen ääressä oleva suomimies valittaa ja valittaa ja valittaa, vaikka pitää rimaa niin korkealla ettei huoli rumaa tai ylipainoista naista?


    • vt-emäntä

      Onhan meitä moneen junaan ja vielä jäämään asemallekin,meitä miehiin kyllästyneitä.
      Olen täysin kypsä ja kettuuntunut exääni. Jäin loukkkuun kahdeksikymmeneksi vuodeksi ja vasta nyt tajusin, että elämällä voisi olla minullekin muutakin kuin nyrkin ja hellan väli.
      Eron jälkeen olemme lasten kanssa yrittäneet saada elämää rullaamaan, välillä on menty kaksi askelta eteenpäin ja sitten kymmenen taakse.
      Omasta elämästä, sellaisesta uudesta suhteesta, en ole vielä uskaltanut edes haaveilla. Salaa yöllä, kun koirakin kuorsaa, niin haaveilen miehestä ihan tavallisesta, sellaisesta perisuomalaisesta, joka ottaisi ja rutistaisi. Siinä märän pusun kohdalla, yleensä herään ja huomaan koiran taas yllättäneen.
      Mutta päivä kerrallaan rämmitään kohti tulevaa, vaikka usko välillä loppuu, niin lasten takia on onneksi pakko nousta ja jatkaa matkaa.
      Onneksi kohta sataa lunta ja työt hellittää, sitten voi hyvällä omallatunnolla maata sohvalla ja tuijottaa Hyasintin täydellistä elämää.

    • vähempikin riittää

      ei kelpaa hyvin käyttäytyvät kiltit miehet nyrkin ja hellan väliin haluaa suominainen,ei kannata koko maailman huolia ottaa harteilleen kurjuutta ja nälkää riittää vaikka mitä me täällä tehtäis

    • AnnaLiisatar

      Tosi se on, että parempi yksin kuin huonon miehen kanssa. Monella on huono mies, vaikka naimisissa pysyvätkin. Kärsivät sitten siinä. Itseasiassa, sinulla saattaakin mennä yllättävän hyvin. Osaisit vain olla onnellinen siitä, mitä sinulla on.

    • epreepre

      Eipä ap itsekään ole mikään älyn jättiläinen kun olet kahdelle miehelle lapsia tehnyt. Tiedän kyllä naisen joka on tehnyt jopa kolmelle eri miehelle lapsia. Kannattaa jättää lasten teko yhteen ainoaan kertaan.

      • Kerroppas nyt sitten

        miksi?

        Sen yhden kerran jälkeenkö katkeroidut niin ettet koskaan enää voi edes yrittää uudelleen.

        Enpä sinuna puhuisi mitään kenenkään muun älystä.


      • höpöhöpö22

        Ap kirjoitti, että sarjojen välissä 18 vuotta. Minusta se kyllä vaikuttaa ihan vastuulliselta toiminnalta. Ensin kasvatti lapset aikuiseksi ja sitten yritti uudestaan toisen miehen kanssa. Ihan eri asia, jos lapset pieniä ja aina vaan tehtaillaan uusia mukuloita uuden miehen kanssa.

        Nää nykymiehet vaan ei näytä kestävän lapsiperheen arkea, kun yöt valvotaan ja äiti hukkuu kotitöihin ja lastenhoitoon. Naisen pitäisi jaksaa olla kaunis ja myös miehestä huolehtiva kodinhengetär. Kun/ jos nainen ei jaksa repiä itseään palasiksi lasten, miehen, hoikkana ja kauniina pysymisen ja työelämän välillä, mies lähtee lätkimään.


    • eka kierros riittää

      Minusta taas tuntuu, että jos on helpotuksekseen saanut kasvatettua jo yhen sarjan aikuiseksi, ei söin surminkaan enää jaksaisi alkaa kaikkea alusta, sitä uutta sarjaa. Ettei nyt vaan ole kysymyksessä se, että ainakin toisella kerralla on ajateltu, että tehdään uudelle miehelle lapset, niin se ehkä siinä vierellä pysyy paremmin kuin ilman lapsia. Yllättävän monilla tuntuu olevan niin(?). Mutta eihän se riitä toisen pitämiseksi.

      Itse ainakin otin todellakin opikseni kun nuorena sain lapsen rokkarimiehelle, joka parin vuoden tuntemisen jälkeen tuntui ihan hyvältä isä-kandidaatilta, mutta annapas kun emme saaneetkaan täysyin tervettä lasta niin huumeisiinhan se sortui. Ja sai lähteä saman tien!

      Kasvatin lastani yksin monta vuotta samalla vilkuillen, että josko löytäisin itselleni elämänkumppanin. Olin siis ottanut opikseni ja katselin vain sellaisia miehiä joilla on jo ennestään lapsia, ettei suhteemme olisi sitä, että yhteisiä lapsia olisi tehtävä . Ja löysinkin sellaisen.
      Nyt meillä on 12 vuotta kestänyt aikuisten suhde, olemme naimisissa ja molempien lapset ovat jo omillaan. Saamme olla kaksin ja nauttia toisistamme eikä tarvitse keskittyä kuin yhteisiin harrastuksiin ja reissuihin. Toki odotamme joskus tulevia lapsenlapsiamme innolla, mutta se onkin sitten jo ihan toinen juttu.

      Vähän kurjaa toisaalta kirjoittaa näistä oikeista valinnoista, kun ap:n hommat on kusseet noin pahasti. Mutta onhan hänellä toki ne lapset, joista kokee saavansa riemua. Tiedä sitten, millaista riemua se todellisuudessa on kun sitä yksin katselee. Kun pitää olla yksin ja vastata kaikesta yksin ja olla kuitenkin lapsissa kiinni nelisenkymmentä vuotta elämästään,plus siihen päälle tulevaisuudessa ehkä ensimmäisen sarjan lapsenlapset vielä. Ei hetken rauhaa itselle eikä mahdolliselle tulevalle parisuhteelle. Ei se varmaan herkkua ole.

      Tsemppiä kuitenkin...ja ota sellainen mies, jolla on itsellä lapsia. Sellainen ainakin ymmärtää lapsiperheen arkea, eikä AINAkaan tartte enää kolmatta sarjaa tehdä,huoh.

    • kierroksella

      "Ettei nyt vaan ole kysymyksessä se, että ainakin toisella kerralla on ajateltu, että tehdään uudelle miehelle lapset, niin se ehkä siinä vierellä pysyy paremmin kuin ilman lapsia."

      Totuuden tietää vain aloittaja, meidän muiden on parempi jättää arvailut sikseen.

      "Vähän kurjaa toisaalta kirjoittaa näistä oikeista valinnoista..."

      Miksi sitten kirjoitit?

      • no, se alkuperäinen

        Ja ap vastaa,

        Toisen miehen kanssa olin aviossa 14 vuotta. Molemmat, etenkin hän halusi lasta, kun hänellä ei sitä omaa vielä ollut. Kas vain, ei siltikään vastuuta sitten halunnutkaan siltikään mitenkään kantaa. Tykkäsi että minä teen kaiken valmiiksi, sekä maksan kaiken. Toki maksankin, mutta nyt vain itselleni, ja lapselle. Onneksi oli avioehto, jotta joutui hän lähetmään se paita päällä joka oli tullessaankin. muutoin olisin n. 200 000 e köyhempi. =) Ei voi kun laittaa kämmenet kyynerpäitä myöten ristiin.


    • jäin kakkoseksi

      Suomalainen mies innostuu n.nelikymppisenä vaihtamaan puolisoa, ja usein eksoottiseempaan.
      Mutta, onko se hyvä valinta, sen aika näyttää.

    • hyvä olo

      Ei se mies onnea ja rakkautta tuomaan ainoa mahis ole! Elämässä on paljon hyvää, ja vaikeanja rakkaudettoman parisuhteen jälkeen sitä tajuaa, että sitä voi aloittaa rakastamalla itseään eikä ruikuttamalla kun olis se mies.

      • onneton eronnut

        Miten rakastetaan itseään?


      • tunteeton pölvästi.
        onneton eronnut kirjoitti:

        Miten rakastetaan itseään?

        Kunpa olisin nyrkkeilysäkki tai jokin sylkykuppi, niin en rakastaisi itseäni liikaa.


      • onneton eronnut
        tunteeton pölvästi. kirjoitti:

        Kunpa olisin nyrkkeilysäkki tai jokin sylkykuppi, niin en rakastaisi itseäni liikaa.

        Mutta et sitten kyennyt vastaamaan itse kysymykseen? Päätä kyllä osataan rääpiä.


      • palomuuri007
        onneton eronnut kirjoitti:

        Mutta et sitten kyennyt vastaamaan itse kysymykseen? Päätä kyllä osataan rääpiä.

        etsi kirjastosta omaan pulmaasi liittyvää materiaalia.


    • ilmankin

      Yleensä naamasta näkee jos on etsintä meneillä, suurine odotuksineen.

      Lakkaa odottamasta.
      Se tulee jos on tullakseen.

      Hienoa jos osaat arvostaa lapsiasi.
      Vaihtuvat isäpuolet aiheuttaa harmia, ilmankin pärjätään.

      • Syrjästä.katsoen

        Minä lakkasin etsimästä vajaa kuusikymppisenä. Nyt olen 70 M ja yhä yksin. Ei tullut eikä ollut tullakseen. Vähäisetkin tuttavat karttavat, lieneekö dementiaa vai alzheimeria vai yhä lisääntyvää vitutusta? Ja jos, niin kenellä? En minä tiedä. Enkä anna satujen sielunkumppaneista yms pilata arkipäivän realismia. Ne kaikki mahdollisesti sellaiset ovat jo parinsa löytäneet ajat sitten tai vain kiusalla sellaista joskus näyttelevät vähempiosaiselle.


    • näintekireissumies

      Kyllähän, se monesti, niin menee. Että jotkut naiset, "vetävät" puoleensa. Tai ainakin helposti, heille sattuu kohdalle, ns: "luuserimies" Olisikohan kyse liiallisesata hyväuskoisuudesta ??? "sinisilmäisyydestä" . Kuitenkin olisi??? kannattanut ehkä, tarkoin harkita, lapsien tekoa. Ns: " keppaheikkien" kanssa. Pahoittelen tilannettasi. Nyt moni " järkevä" perusmies pelkää, sinun lapsikatrasta. Nuorempana, " ennen vanhaan" matkatöissä ollessa, hoidettiin, yksinhuoltajien, hetkellistä "yksinäisyytä" Aamuyön tunteina, siellä makuuhuoneessa. Eihän?? se ollut, kokonaisvaltaista, eikä riittävää. Mutta kuitenkin.

    • Näin.se.menee

      Ja miljoonista just nämä kaksi kusipäätä valitsit vaikka meitä kunnollisiakin olisi ollut. Meidän syyhän se on, että kusipäät jätti sinut, sitähän yritit viestittää?
      Vaan kun se jännämies on jännämies! Nössö on nössö eikä sitä tarvitse jännittää, tuleeko tänään turpaan vai k...ää. Kuka hullu sitä nyt nössöä, jännämiehestähän oikein kilpaillaan! Kun jännämies kelpaa niin monelle muullekin, niin MINÄHÄN ole VOITTAJA jos sen saan!

      • Näinpäs

        "Kusipäisyys" selviää valitettavasti aina vasta liian myöhään. "Kunnollisestakin" kaverista tulee jostain kumman syystä kuspiä kun vaaleanpunainen höttöinen pilviharso silmien edestä häviää.


    • miksivalitat

      Miten niin yksin? Olethan ollut kahden ihmisen kanssa ihmissuhteessa ja olette rakastaneet toisianne niin, että olette päättäneet hankkia lapsia.

      Jotkut ihmiset eivät ole koskaan löytäneet minkäänlaista parisuhdekumppania. Ajattelepa minkälaista yksinäisyyttä se on!

      "Paljon jäi seksiä ja hellyyttä kokematta, koska sitä kohdetta ei sitten ollutkaan olemassa. Tässäkö tämä nyt sitten oli?"

      Täh? Ilmeisesti olet kuitenkin seksiä harjoittanut, kun sinulla lapsia on!?

      • Kehity

        Kun immeinen kaipaa rakkautta hän ei välttämättä ajattele seksiä. Em. sanat eivät ole synonyymejä keskenään. Kumpikaan aiheista ei myöskään estä yksinäisyyttä.


    • jalkatyöläinen

      oletko wiel yksin kyselee vapaa 49v mies joka myös harrastaa uimista odottelen vastausta

    • Käytäyhdenillanrakastaji

      Ja itsessä ei ole mitään vikaa kun kukaan mies ei ole jäänyt.

      Siinä on sitten n. kuuskymppinen kun saa viimeisenkin aikuisikään. Ehkä sitten sinulla on vielä toivoa joku nestori löytää jonka ei tarvitse tulla lapsiperheeseen. Minä en ottaisi ketään sellaista jolla on vielä alaikäisiä huollettavia enkä varsinkaan keski- ikäisenä jos uutta kumppania olisi hakemassa. Aikuiset lapset ja lapsenlapset ovat ihan eri asia kuin se että jollain viis kuuskymppisellä on 6v pikkupenska tai nuori kotona vielä niin eläköön sen kanssa.

    • Ainayksin.sydänsyrjällää

      Yritän kirjoittaa nätisti.
      Luultavasti olet sellainen nainen joka vetoaa miehiin ja oma valintasi meni ekalla kerralla pieleen.On ehkä niin että vaadit täydellisyyttä mieheltä,mutta täydellistä miestä ei ole olemasskaan ja yrtit vielä kerran,yritit niin kovin että piti hankkia jälkikasvua uudelleen ja ehkä sillä keinolla saisit miehen ottamaan vastuuta kun hänestä tuli isä ja ihan oikea isä eikä isäpuoli.
      Kaikki läksi siitä ensimmäisestä epäonnistumisesta.On sama kuin ostaisi auton ja jos sillä on jo pari kolme omistajaa niin luullaan että jotain vikaa siinä on pakko olla.
      Ikävä kyllä se pitää paikkansa kun ei kukaan laita ehyttä autoaan myyntiin.

      Valitat sitä että elämä livahti ohi..Tuo kyllä vaatii jo perusteluja kun olet jo kahden miehen kanssa elänyt ja molemmille on lapsia.Ei luulisi sisältöä elämästä puuttuvan.

      Neuvo:Pikku kätönen omalle sudämelle ja sädekehällä pääsi päällä,voit heittää vaikka vesilintua,eikä haittaa vaikka menisi ohikin.
      Olisiko parempi yrittää olla ajattelematta sellaista mistä on jäänyt paitsi ja keskittyä tulevaan kun se on ainoa mihin voi vaikuttaa ja jos kolmaskin yritys menee pieleen niin kaalimato.fi ja son siinä,kun vaan muistaa ostaa paristoja tarpeeksi niin mato on vastuullinen isukin korvike :)

    • kasper99

      kllähän se monasti käy näin että nainen on yksin lapsineen ja mies elää kuin ei ois mistään väliä. toivon kyseiselöle naiselle voimia elämän mittelössä. itse olen yksin asuva mies ja ei ole hellppoa tää elämä näinkään, mutta selvittävä on. kaikkea hyvää sulle.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe