Vaippailu

muuten tavallinen

Oon 16-vuotias poika, yleisesti ottaen ihan normaali. Mutta tuossa alkukesällä oli sukulaisperhe käymässä ja niillä oli mukana vaippapaketti kun kuusivuotias vielä kastelee. No, ihan uteliaisuuttani pihistin paketista yhden Libero seiskan ja laitoin housujen alle kun menin nukkumaan. Ja voi jumankekka kumminkin, jäin koukkuun! En kastellut sitä, nautin vaan sen tunteesta kalu kovana.

Nyt oon sitten onnistunut ostamaan ja muiluttamaan kokonaisen paketin omiin kätköihini ja parina aamuna oon laskenut pissatkin vaippaan kun oon ollut yksin.

Tiedän etten ole ainut. Olisi kiva kuulla onko jollain muulla sama fetissi ja minkäänlaisia kokemuksia. (En kaipaa hyi-heIvetti-mikä-pervo-kommentteja vaan olisi kiva jos pystyttäisiin pitämään viestit asialinjalla.)

463

31783

    Vastaukset

    • Oh god

      No mikäs minä olen tuomitsemaan toisten fetissejä.
      Jos tykkäät siitä älä lopeta. Maailmassa on paljon pahempiakin fetissejä...

    • Jenni, 17

      On meitä moneksi... vaippailusi ei ainakaan aiheuta vahinkoa sivullisille :-)

      Onko sulla tyttöystävää ja oletko uskaltanut kertoa asiasta?

      • muuten tavallinen

        On tyttöystävä enkä toistaiseksi oo uskaltanut / kehdannut kertoa. Katotaan nyt...


    • 15-vuotias isosisko
    • Espoossa 17 vuotta

      Tää on varmaan kohtalon johdatusta että osun tänne juuri nyt :-) Luin aika äskettäin John Irvingin Garpin maailman ja siinä on sivuosassa 14-vuotias tyttö joka tykkää pitää vaippaa. Nyt mulla on miniläppäri mukana täällä koulussa kun ajattelin mennä kotimatkalla kirjastoon vilkaisemaan paria juttua,ja eikös meillä oo just nyt hyppytunti. Mä siis avasin koneen ja netin ja heti ekaks tulin vilkaisseeksi tätä palstaa (parodinen polku Suo24 > Penskat > Ruho).

      Oon itse pitänyt vaippoja pari vuotta. Hassua kyllä mullakin oli lähtölaukauksena sukulaisetla pihistetty vaippa ja ujutan isot paketit kotiin samalla lailla kun muu väki on poissa. Mä pidän vaippaa viikonloppuisin ja mulla kuuluu asiaan se että mä pissaan vaippaan. Mä nimittäin kastelin joskus vielä 9-10-vuotiaanakin, ja heräsin joka kerta kun pissat tuli housuun ja musta tuntui joka kerta *hyvältä* kun se oli ihanan lämmintä. Mä olen oppinut heräämään ihan itsestään melkein joka yö kun oon vaipassa ja silloin on ihana kääntyä selälleen ja levittää jalat ja "hinkata" klitorista kunnes saan orkun, ja sen jälkeen käännyn mahalleni ja annan pissan tulla.

      Vaippapaketti on mulla oman huoneen yläkaapissa, ja käytetyn vaipan mä pakkaan heti aamulla muovikassiin ja sujautan sen oman pöydän alle roskikseen ja vien sen mahd. pian ulos roskiin. Jos joku joskus saa selville - poikakaveri esimerkiksi - taidan uskaltaa sanoa rehellisesti niin kuin sinäkin että oon vaan huomannut että se tuntuu hyvältä. Poikakaveri ei varmasti suuttuisi, ja mulla on vähän sellainen tunne että se voisi tykätä tästä leikistä itsekin.

      • poika 600 km päässä

        Voi itku kun asut Espoossa ja sulla on poikaystävä. Toi vaippahomma kuulostaa vähän pervolta mut samalla omituisen kiihottavalta!!!


      • vaippahousu

        Mulla on sillei että pidän vaippaa pepun alla ja sitte hinkkaan ja ku dulee orgsm nii sitte vaippa kiinni mutta sitte alkaa jostain syystä nolottaa ja heitän vaipan helvettiin
        Ps.vinkki:vaippaan voi myös kaataa lämmintä vettä ja sitte pistää päälle. On kivaa


    • 18 vuotta

      Mäkin olen lukenut tuon Garpin maailman ja vaippajuttu sai vähän ihmettelemään että onko maailmassa tuollaisiakin. Mutta nyt kun luin noita pitempiä juttuja ja vilkaisin Wikipediaa niin pahus sentään, alkaa kuulostaa kiinnostavalta ja kieltämättä tosiaan kiihottavalta. Ei oikein vielä tee mieli kokeilla itse, mutta mistäpä sen tietää...

      Pieni ristiriita tuon espoolaisen 17-vuotiaan jutussa - pidät vaippaa viikonloppuisin mutta poikaystäväsi ei silti tiedä siitä. Onko poika vuorotyössä?

      • Espoossa 17 vuotta

        >> Pieni ristiriita tuon espoolaisen 17-vuotiaan jutussa - pidät vaippaa viikonloppuisin mutta poikaystäväsi ei silti tiedä siitä. Onko poika vuorotyössä?


    • onhan meitä...

      Monella muullakin on sama fetissi, eikä siinä ole mitään pahaa :)

      Kannattaa kokeilla aikuisten vaippoja :D
      Niissä on huomattavasti enemmän imukykyä (~3 litraa), jolloin
      ei ala vuotamaan ihan heti.

      googlaa vaikka sellaista firmaa ku: metsäpolku
      se toimittaa postiin täysin huomaamattomassa paketissa vaippoja ;)

      • Espoossa 17 vuotta

        Joo, mutta leikki-ikäisen vaippa on niin paljon pienempi että sitä voi pitää päivälläkin väljän hameen alla niin ettei vanhemmat huomaa!


      • vaippahousu

        Aikuisten vaipat vaan on jotenki tylsii ja niis ei oo niit kuvii ka sillee..


      • mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
        vaippahousu kirjoitti:

        Aikuisten vaipat vaan on jotenki tylsii ja niis ei oo niit kuvii ka sillee..

        Tsekaa tää, aikuisten vpoja baby kuosilla ym abdl sälää
        www.dreamcare.fi


    • 18 v, 3 kk, 18 p

      Mä jouduin pitämään yövaippaa vielä 8-vuotiaana kun kastelin aika usein. Silloin se nolotti niin heIvetisti mut onneksi sain sen pidettyä kavereilta salassa. Mut nyt kun teidän juttuja lukee, niin alkaa jotenkin kiinnostaa!

      Mulla on vähän samaan aihepiiriin liittyvä fetissi. Olin 11-vuotias, kun 10-vuotias serkkutyttö houkutteli mut lääkärileikkeihin - katsottiin melkein vesi kielellä toistemme pissaamista ja tutkittiin ja uskallettiin vähän hypistelläkin. Tehtiin sitä muutaman kerran ja jotenkin jäi mieleen, että näyttää kivalta kun tyttö pissaa.

      Suunnilleen vuosi sitten mä kerroin noista leikeistä tyttökaverille. Se sanoi tehneensä samaa 10-vuotiaana parhaan kaverin ja sen kaksoisveljen kanssa, mut sitten se ei voinut olla nauramatta kun sanoin että tuota noin... olisi kiva katsoa kun pissaat...

      Mut sitten se sanoi että mikäs siinä, ja sit mentiin yhdessä pissalle! Tehdään sitä aina silloin tällöin jos ei samalla kertaa ole "isoa hätää" ja varsinkin suihkussa se on kivaa! On etsitty netistä pissapornoakin ja sitähän riittää... Uskaltaisikohan näyttää tämän tyttökaverille ja ehdottaa että kokeillaan vaippojakin... (Se ei nimittäin näillä palstoilla käy, on kuulemma parempaakin tekemistä.)

      On meitä moneksi, niinkuin joku tuolla sanoi...

    • 16 vuotta

      Voi jee, en oo ainut! Mulla on kuusvuotias pikkusisko joka on yökastelija ja pari vuotta oon silloin tällöin pihistäny sen paketista vaipan omaks ilokseni. Jos tulee aamulla sellanen tilanne et jään yksin kotiin niin mä pissinkin vaippaan ja se tuntuu jollain pervolla tavalla hyvältä. Nyt ku luin noita teiän juttuja niin mene tiedä vaikka sitä hakisi ihan oman paketin, mulla on paikkakin mihin sen saa huomaamatta piiloon.

      Se alko ihan vaan siitä että mä keksin kokeilla miltä se housujen alla tuntuu ja hyvältähän se tuntu heti eka kerralla!

      Poikakaverille en oo kehdannu kertoo, mut se on kyllä aika ennakkoluuloton...

    • Espoossa 17 vuotta

      Hahhah hehheh hihhih hohhoh huhhuh! Nyt ollaan tässä kahdestaan koneen ääressä, saadaan olla kahdestaan huomisiltaan asti ja kirjoitetaan tätä. Poikakaveri tuli viikonlopuksi, ja nyt aamuhellyyden ja seksin jälkeen avattiin kone ja mä ohjasin vaivihkaa wikipedian vaippafetisismisivulle ja the same page in English. Tunnustin että asia kiinnostaa niin paljon että pihistin kerran yhden vaipan kun tuli tilaisuus ja jäin koukkuun. Poikakaverista näki että sen oli vaikea olla purskahtamatta nauruun, mut sitten se sanoi hellästi että mikäs siinä jos se hyvältä tuntuu. Tekeehän sitä ihmiset omituisempiakin juttuja.

      Ensi yönä varmaan nukutaan yhdessä vaippapöksyt jalassa!

    • ihan kivaa

      Mä olen semmoinen lukiolainen,abikundi. Olen minäkin joskus pihistänyt hoitohuoneesta pikkuveljen vaipan ja ollut sen kanssa yksikseni huoneessani. Nukkunut sen kanssa yön. Lopuksi kun se on usein ollut minulla käytössä niin olen sitten joku aamu antanut siihen pissat tulla. Iltaisin useinkin olen runkannut siihen ja antanut spedet kuivua siihen.
      Mutta kaikista mieluiten haluan pissata ihan kalsareihin vaan. Kiva tunne kun kaikki lämmin valuu pitkin reisiä alas. Suihkussa ennen suihkua teen näin.

    • Espoossa 17 vuotta

      Nyt oon alkanut harrastaa sitä että kun aamulla menen suihkuun, niin jos ei ole kiire niin annan pissan tulla pöksyihin ja valua ihanan lämpimänä reisiä pitkin, riisun ne ja suihkutan itseni ja huuhtelen pöksyt kunnolla, ja sit saman tien lataan pesukoneen ja panen pyörimään.

      Tykkään silti vaippaan pissaamisesta enemmän. Meitä on moneksi :-)

    • en keksi

      Olen 16-vuotias poika ja tykkään vaippailla kanssa.

    • vaippahousu

      Mul oli kans liberoo seiskoi

    • 16-vuotias poika

      Itse kanssa vaippailen. Jos joku haluaa jutella (siis ei mitään hyi pervo juttuja vaan ihan tosissaan), niin sähköposti on [email protected]. Ja kyllä sähköpostin nimen keksin todella väsyneenä. Olen siis 16-vuotias poika

      • Myös minä

        On mukavaa nähdä, että meitä on aika paljon. Pidetään vaan vaippaa ja pissataan siihen. Se on niin kivaa.
        terv 16 v tyttö


      • vaaveli
        Myös minä kirjoitti:

        On mukavaa nähdä, että meitä on aika paljon. Pidetään vaan vaippaa ja pissataan siihen. Se on niin kivaa.
        terv 16 v tyttö

        Haluutko tulla pukemaan mulle vaipat


      • krrrie

        Ite en oo kokeillu vaippoja mut pissaaminen muuten kyllä.... suihkussa tai ulkona kyykyssä tai seisaaltaan niin että valuu pitkin reisiä ja sääriä :* suihkun lattialle kuseminen on mukavaa :'D


    • pissafetissityttö

      Mä en varsinaisesti tykkää vaipoist, mutta tykkään joskus pidätellä tahalleen kovaa pissahätää. Saan siit kikseij. xD

      • korppi™

        tarvitaaks tätä viel


      • Nyt olen 19v tyttö
        korppi™ kirjoitti:

        tarvitaaks tätä viel

        Tietysti tarvitaan. Mä olen muutaman vuoden ajan silloin tällöin pitänyt vaippoja. Arvatkaa mistä mä sen keksin, no tuosta Garpin maailmasta tietysti. Kävin vaippapaketin salaa eri kaupasta missä yleensä käydään, kun olin yksin kotona ja sain sen kuljetettua kotiin ja kaapin ylähyllylle. Sen verran salassa olen pitänyt ettei muut ole huomanneet - tai ainakaan sanoneet. Kolme neljä viikossa riittää mulle, enkä mä joka kerta edes pissaa niihin, mut yöllä herätessä tuntuu kyllä ihanalta kun voi antaa pissan tulla "housuun"!


      • Yhä olen 19v tyttö
        Nyt olen 19v tyttö kirjoitti:

        Tietysti tarvitaan. Mä olen muutaman vuoden ajan silloin tällöin pitänyt vaippoja. Arvatkaa mistä mä sen keksin, no tuosta Garpin maailmasta tietysti. Kävin vaippapaketin salaa eri kaupasta missä yleensä käydään, kun olin yksin kotona ja sain sen kuljetettua kotiin ja kaapin ylähyllylle. Sen verran salassa olen pitänyt ettei muut ole huomanneet - tai ainakaan sanoneet. Kolme neljä viikossa riittää mulle, enkä mä joka kerta edes pissaa niihin, mut yöllä herätessä tuntuu kyllä ihanalta kun voi antaa pissan tulla "housuun"!

        Ei kun kolme neljä k u u s s a eikä viikossa...


      • Pidän vaippaa
        Nyt olen 19v tyttö kirjoitti:

        Tietysti tarvitaan. Mä olen muutaman vuoden ajan silloin tällöin pitänyt vaippoja. Arvatkaa mistä mä sen keksin, no tuosta Garpin maailmasta tietysti. Kävin vaippapaketin salaa eri kaupasta missä yleensä käydään, kun olin yksin kotona ja sain sen kuljetettua kotiin ja kaapin ylähyllylle. Sen verran salassa olen pitänyt ettei muut ole huomanneet - tai ainakaan sanoneet. Kolme neljä viikossa riittää mulle, enkä mä joka kerta edes pissaa niihin, mut yöllä herätessä tuntuu kyllä ihanalta kun voi antaa pissan tulla "housuun"!

        Kyllä meitä on. Minäkin olen jo monta vuotta pissannut vaippaan. Se tuntuu aina niin mukavalta.
        Tyttö


    • kaikkeaaauithh

      Välillä itsekin tuntuu siltä, että voisi käyttää vaippaa. Vinkki. laita monta pikkuhousua päällesi (niin monta, ettei enää mahdu). Se tuntuu mukavalta. Kiihottava aihe.
      T. itsensä joskus nolannut...

      • Tavallinen minäkin

        Vaikka pidän joskus vaippaa. Kokeilkaa rohkeasti muutkin.
        Tyttönen


    • Henriikka Hopo

      Tässä ilmoittautuu 19-vuotias vaippahousutyttö. Aloitin muutama vuosi sitten pihistämällä pari kappaletta nuoren yökastelijan paketista, ja kun olin ekat kerrat käyttänyt niin koukkuun jäin! Oli pakko alkaa kierrellä pitkin kaupungin marketteja ja muiluttaa vaippapaketit kotiin kun muita ei ollut kotona, ja nyt kun muutin kotoa opiskelemaan ikiomaan (vuokra)yksiöön niin käytän useamman kerran viikossa ja usein myös kastelen vaipan. En joka kerta kumminkaan. En osaa sanoa mikä viehättää ja seksuaalisesti myös kiihottaa, mutta jotainhan siinä on oltava kun wikipediakin asiasta kertoo...

      Kerään rohkeutta siihen että uskaltautuisin ulos vaippapöksyissä...

      • Tyttö

        Tässä jälleen uusi ilmoittautuja vaippatytöksi. Tuntuu niin hyvältä kun saa pissata vaippaan. Se on mun juttuni. Kokeilkaa rohkeasti muutkin.


      • Minä myös

        Kiva sivusto. Täällä jälleen yksi tyttö, joka pitää vaipoista.


    • aivan tavallinen

      Aika ihmeellistä ja mun mielestä aika naurettavaa, mut mikäs siinä jos se tuntuu hyvältä.

      • kuula vaippa

        Hei tytöt. Oletteko koleilleet laittaa marmorikuulia vaippaanne. Kiva tunne kuin ne hierovat pimppiä. Välillä jotkin menevät häpyhuulten väliin ja hierovat clitorista. On myös mukavaa kun laittaa kuulia pikkareihin sinne kangasvahvikkeen väliin.


      • muuten tavallinen

        > Aika ihmeellistä ja mun mielestä aika naurettavaa, mut mikäs siinä jos se tuntuu hyvältä. <

        Hyvä kommentti! Mutta kai sullakin on joku kummallinen tapa? :-D


      • Minäkin pidän vaippa
        muuten tavallinen kirjoitti:

        > Aika ihmeellistä ja mun mielestä aika naurettavaa, mut mikäs siinä jos se tuntuu hyvältä. <

        Hyvä kommentti! Mutta kai sullakin on joku kummallinen tapa? :-D

        Hyvää uutta vuotta vaippailijat.


    • Henriikka Hopo

      Nyt ollaan opistolla leikki-ikäisen vaippa väljän vaatetuksen alla! Kun ekan kerran uskaltauduin ulos vaippahousuissa, huomasin että tuntuu ihanan kiihottavalta, ja nyt kerään rohkeutta liikkua kasteltu vaippa pöksyjen alla...

      • Äiti innosti

        Minäkin vaippailen. Kun olin toisella kymmenellä, katselin kun äiti laittoi meidän pikkuiselle vaippaa. Joskus uskalsin leikkisästi sanoa, että saisinko minäkin. Ja muutaman kerran jälkeen äiti innostui myös ja laittoi minulle vaipan. Sanoi, että täytyyhän sinun saada kokeilla miltä tuntuu pissata vaippaan. Lupasi vielä tuoda paremmin sopivia vaippoja. Siitä se vähitellen alkoi ja nyt olen parikymppinen vaippatyttö.


      • vaippapoika 19v.
        Äiti innosti kirjoitti:

        Minäkin vaippailen. Kun olin toisella kymmenellä, katselin kun äiti laittoi meidän pikkuiselle vaippaa. Joskus uskalsin leikkisästi sanoa, että saisinko minäkin. Ja muutaman kerran jälkeen äiti innostui myös ja laittoi minulle vaipan. Sanoi, että täytyyhän sinun saada kokeilla miltä tuntuu pissata vaippaan. Lupasi vielä tuoda paremmin sopivia vaippoja. Siitä se vähitellen alkoi ja nyt olen parikymppinen vaippatyttö.

        Aijai... tuo kuulostaa ihanan kiihottavan pervolta... mahtaako äitisi vaippailla itsekin... ei sekään mahdotonta ole...

        Mä vaippailen silloin tällöin... ostan vaipat itse ja salakuljetan kotiin samalla lailla kuin tuolla aikaisemmin kertoneet... kun kukaan muu ei oo kotona... Kun aamuyöstä herää ja antaa pissan tulla vaippaan... mmm... ihanaa...


      • Aiti innosti
        vaippapoika 19v. kirjoitti:

        Aijai... tuo kuulostaa ihanan kiihottavan pervolta... mahtaako äitisi vaippailla itsekin... ei sekään mahdotonta ole...

        Mä vaippailen silloin tällöin... ostan vaipat itse ja salakuljetan kotiin samalla lailla kuin tuolla aikaisemmin kertoneet... kun kukaan muu ei oo kotona... Kun aamuyöstä herää ja antaa pissan tulla vaippaan... mmm... ihanaa...

        Tuntui hienolta kun viestini kiihotti. En todellakaan tiedä käyttikö hän vaippoja, enkä ole uskaltanut kysellä. Voihan hyvinkin olla. . . Onko kenties muita, joilla on samalainen tausta vaippojen käytölle?


    • 24 V vaippailia

      Hei
      Täälä olis vaippaharrastelia poika ylivieskan seudulta

      Laittakaa viestiä jos haluutte vinkkejä tai muutenvaan

      [email protected]

    • itäsuomalainen

      22-vuotias poika ilmoittautuu. Tuossa 15-16-vuotiaana innostuin pissapornosta ja kolme vuotta sitten, kun armeijan käytyäni muutin omilleni, ostin kokeeksi vaippapaketin ja jatkan edelleen. Mulle se on sellainen on-off-harrastus, joskus pidän vaippaa joka yö viikon tai pitempäänkin, joskus olen pari viikkoa ilman. Esinahka tulee aina vedettyä taakse kun laitan vaipan, tuntuu hyvältä kun herkkä terska hankaa vaippaan. Ja vaippaan pissaaminen kuuluu tietysti asiaan - se vasta tuntuukin hyvältä!

    • 21v tyttö

      Muistan kun joskus 15 vuotiaana tuli innostuttua tästä hommasta. Olen 21 ja vieläkin teen sitä. Muistan sen helpotuksen kun pääsin muuttamaan omaan kämppään! Nykyään en käytä pönttöä lähes ollenkaan, olin sitten menossa pienemmälle tai isommalle. Tykkään myös yleensä käyttää pieniä vaippoja, tai tehdä hommat suoraan pikkareihin/housuihin.

      Muistan noin 6kk sitten olin ostarilla tyttökaverini kanssa (Kyllä, olen lesbo). Olimme ostamassa vaatteita, ja olin pidätellyt koko sen ajan kun olimme siellä. Minulla oli sillä hetkellä farkkujeni alla leikki-ikäisten vaipat, koska ne ovat mielestäni kivemmat.

      Ajattelin että oli niin suuri hätä jonka takia pelkäsin että se näkyy, niin päätin lähteä vessaan. Vessaan oli kuitenkin paljon jonoa!

      Päätin paniikissa lähteä puolijuoksua pukukoppeja päin, (olisin juossut jos olisin pystynyt) koska siinä lähellä ei ollut muutakaan paikkaa, missä olisin tehnyt sen. Olin jo melkein pukukopilla kun se tapahtui. (Olimme aiemmin sinä päivänä juonut hirveästi kokista ja olimme käyneet kebab-pizzeriassa).

      En ollut koskaan kokenut mitään tämänlaista. Vaiposita huolimatta pissa tuli helposti läpi, ja pyllyn kohdalla pullotti erittäin näkyvästi, koska olin kakannut siinä samalla. Kaiken lisäksi minulla oli farkut mistä näkyi välittömästi että ne olivat märät. Nolostuneena menin ja kerroin tyttöystävälleni että menisimme kotiin.

      Kotona tyttöystäväni kertoi minulle, että hänkin piti vaippailusita, mutta oli ollut liian nolostunut kertoakseen. Sinä iltana katsoimme yhdessä pissapornoa, ja päätimme kokeilla sitä. Se oli mahtavaa!

      Seuraavana päivänä menimme taas samaan kebab-pizzeriaan että taas olisi yhtä iso lasti tulossa, ja me molemmat teimme sen ilman vaippoja, koska viimeksikään ihmiset eivät kiinnittäneet lähes yhtään huomiota. (Tällä kertaa olimme ostarin tyhjemmässä päässä varmuuden vuoksi).

      Kiihoitun todella paljon housuihin/vaippoihin pissaamisesta ja kakkaamisesta julkisella paikalla, ja kakan hieromisesta housujeni läpi pyllyyni ja sen ympärille.

      • eihitto

        Hyi helvata:D kuinka paljon ihminen voi haista jos laskettelee paskat huosuihinsa ja vielä yleisellä paikalla! Pokkaa vaatii pakko myöntää. Ei vittu! Porukka painelee menoks paskat housuissa, miten voi, ei pysty käsittää. Luulis sen vähän haisevankin:D


    • Henriikka Hopo

      Juuri nyt olen lähdössä opistolta kotiin ja housujen alla on kasteltu vaippa. Kotona olen moneen kertaan nuuhkinut pystyykö pissan haistamaan, ja vaikuttaa siltä ettei se ainakaan niin vahvasti haise että sen lähteen voisi paikallistaa. Seuraavaksi bussiin...

      • Käyttäjä myös

        Kivaa kun kerroit. Eipä sitä kukaan huomaa. itse kanssa ensin arkailin, mutta nyt olen jo tottunut vaipan käyttäjä. Rohkeutta Sinulle ja kaikille muillekin vaipan käyttäjille.


      • Onhan meitä
        Käyttäjä myös kirjoitti:

        Kivaa kun kerroit. Eipä sitä kukaan huomaa. itse kanssa ensin arkailin, mutta nyt olen jo tottunut vaipan käyttäjä. Rohkeutta Sinulle ja kaikille muillekin vaipan käyttäjille.

        Tosi kiva sivusto. Kiitos aloittajalle. Olen myös vakituinen vaippailija.
        Nuori


      • muuten tavallinen
        Onhan meitä kirjoitti:

        Tosi kiva sivusto. Kiitos aloittajalle. Olen myös vakituinen vaippailija.
        Nuori

        Jotenkin näyttää siltä että olet ilmoittautunut jo puolenkymmentä kertaa...


    • Henriikka Hopo

      Opistolla ollaan, ja omituista kyllä äsken lirahti... :-)

    • 17-vuotias tyttö

      Huomasin tän ketjun tuossa viikolla ja jostain syystä kiinnostuin. Sain vaippapaketin vietyä kotiin ja piilotettua yläkaappiin niin ettei vanhemmat huomanneet, ja nyt on takana kaksi vaippapöksyt jalassa nukuttua yötä. Kumpanakin aamuna oon pissannutkin vaippaan - ja smurffatirallaa, sehän tuntuu hyvältä ja jollain tavalla valtavan kiihottavalta!!!

      Seuraavaksi vois kokeilla sitä että tunkee käden vaipan alle klitorista kutittelemaan ja orkun saatuaan antaa pissan tulla...

      • Henriikka Hopo

        Hyvä alku - tervetuloa joukkoon!


      • jukka "isi"

        Kiihoittaa nää jutut !! Olen aikuinen mies...siitä huolimatta tahtoisin vaihtaa vaippasi - ja katsella Sinua vaipoissasi !!!


    • Espoossa 17 vuotta

      Mukavia juttuja ja kiva tietää ettei ole läheskään ainoa! Mä vaippailen edelleen sekä yksin että poikaystävän kanssa ja silloin tällöin pissaan suihkuun. Poika vetää aina esinahan taakse kun laittaa vaipan, samalla lailla kuin tuo "itäsuomalainen", herkässä terskassa tuntuu hyvältä kun se hankaa vaippaan. Vaippaleikki tuntuu hyvältä eikä haittaa ketään, niin että jatketaan koko poppoo kaikessa rauhassa. :-)

    • 17v poika

      onko kukaan käyttänyt vaipan kanssa muovihousuja? itse olisin kiinnostunut kokeilemaan vaippaa sekä muovihousuja mutta ei ole kumpaakaan :/

    • mä oon 15 v ja risat

      Moi, oon tässä lueskellu tätä ketjua ja huomasin että noi teiän kertomukset *kiihottaa*! Mä kastelin muutaman kerran vielä 7-8-vuotiaana ja muistan et mä heräsin aina kun pissa alko tulla ja se tuntu pimpsassa *hyvältä*. Nyt alkaa tehdä mieli vaippaa... oon aika varma et kokeilen, kunhan vaan tulee sellanen päivä et pystyn salakuljetaan vaippapaketin kotiin niin ettei kukaan huomaa! Tuntuu olevan yleinen ongelma... :-D

      • 17v poika

        Mahtuuko noi libero seiskat 17vuotiialle haluasi kokeilla niitä mutta en tiedä mahtuuko?


      • Henriikka Hopo
        17v poika kirjoitti:

        Mahtuuko noi libero seiskat 17vuotiialle haluasi kokeilla niitä mutta en tiedä mahtuuko?

        Kyllä se housujen alle mahtuu. Onhan niitä muitakin merkkejä, mutta tuo Libero seiska taitaa olla suurin, jos ei nyt ihan aikuisten vaipoista puhuta.


    • Tyttövaan

      Mä ajattelin lukee viel muutaman keskustelun ennen kun meen vessaan ja miten päädyinkin tähän keskusteluun. En tiiä näit juttuja lukies alko itekkin tekee mieli kokeilla vaippaa, meillä vaan ei oo D:

      • Äidin tyttö

        Minulla myös on äiti vaikuttanut vaipan käyttöön. Lapsena minulla oli vaippa vielä aika isonakin kun äiti sanoi, että laitetaan vaippa niin ei tarvitse pelätä vahinkoja.
        Näin minäkin olen oppinut niitä käyttämään.


    • Pröööötss

      Noh mites muu rekvisiitta, käyttääkö vaippailijat myös tuttipulloja, ruokalappuja sun muita vauvaproppeja?

      • Espoossa 17 vuotta

        Tuskin ainakaan tämän ketjun leikkijät. Mua ainakaan ei innosta.


    • Henriikka Hopo

      Eipäs päästetä aihetta unohtumaan! Taas ollaan opistolla ja äsken tuli pissat housuun - on yllättävän helppoa antaa pissan tulla julkisella paikalla nyt kun siihen tottuu! Toivottavasti ei kumminkaan tule pissailtua silloin kun EI ole vaippaa! :-)

      • ?????

        Oletko koskaan pissannut housuun ilman vaippaa julkisella paikalla,ja sitä kukaan?


      • Henriikka Hopo
        ????? kirjoitti:

        Oletko koskaan pissannut housuun ilman vaippaa julkisella paikalla,ja sitä kukaan?

        Taisin olla viisivuotias - olin pihalla niin keskittyneenä leikkiin etten huomannut pissahätää ennen kuin alkoi tulla. Minkäs siinä mahtoi, ei siinä enää pystynyt pitelemään. Omakotitalon piha on sellainen puolijulkinen paikka.

        Kyllähän tällä palstalla silloin tällöin kerrotaan housujenkastelusta, mene ja tiedä sitten ovatko tosijuttuja vai fantasioita vai provoja. :-D

        Nyt tulee kyllä mieleen, että jos kesällä sattuisi sellainen kunnon kaatosade että olisin nahkaan asti märkä, niin silloin voisi antaa tulla...


      • olen kokeillut
        ????? kirjoitti:

        Oletko koskaan pissannut housuun ilman vaippaa julkisella paikalla,ja sitä kukaan?

        On sitäkin tullut kokeiltua ja kivaa oli. Kyllä vaipat on kuitenkin paras.


      • mä oon 15 v ja risat
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        Taisin olla viisivuotias - olin pihalla niin keskittyneenä leikkiin etten huomannut pissahätää ennen kuin alkoi tulla. Minkäs siinä mahtoi, ei siinä enää pystynyt pitelemään. Omakotitalon piha on sellainen puolijulkinen paikka.

        Kyllähän tällä palstalla silloin tällöin kerrotaan housujenkastelusta, mene ja tiedä sitten ovatko tosijuttuja vai fantasioita vai provoja. :-D

        Nyt tulee kyllä mieleen, että jos kesällä sattuisi sellainen kunnon kaatosade että olisin nahkaan asti märkä, niin silloin voisi antaa tulla...

        Mullekin kävi joskus kolme- tai nelivuotiaana muutaman kerran samalla tavalla ja mä muistan et tuntu aina hyvältä kun tajus että pissa tulee ja housut kastuu... mä muistan et joskus kesällä mä en edes menny sisälle vaihtaan housuja, vaan leikin vaan edelleen ja tuntu hyvältä kun housut oli märät ja ihanan lämpimät. Sit jälkeenpäin kyllä nolotti, mut äiti onneks sano et kyllä siinä iässä saa vielä joskus lirahtaa housuun.


      • tyttönen
        mä oon 15 v ja risat kirjoitti:

        Mullekin kävi joskus kolme- tai nelivuotiaana muutaman kerran samalla tavalla ja mä muistan et tuntu aina hyvältä kun tajus että pissa tulee ja housut kastuu... mä muistan et joskus kesällä mä en edes menny sisälle vaihtaan housuja, vaan leikin vaan edelleen ja tuntu hyvältä kun housut oli märät ja ihanan lämpimät. Sit jälkeenpäin kyllä nolotti, mut äiti onneks sano et kyllä siinä iässä saa vielä joskus lirahtaa housuun.

        Minulla myös mukavia kokemuksia. Matkustelimme paljon ja äiti sanoi, että laitetaan vaippa, niin ei tarvitse pysähtyä kovin usein. Näin tehtiin minulle lähes kouluikään saakka. Olin siihen niin tottunut, että en pitänyt sitä mitenkään erikoisena. Mukavia muistoja siis ja nyt kun jo asustelen yksin pidän usein vaippaa.


      • vaippajalka
        tyttönen kirjoitti:

        Minulla myös mukavia kokemuksia. Matkustelimme paljon ja äiti sanoi, että laitetaan vaippa, niin ei tarvitse pysähtyä kovin usein. Näin tehtiin minulle lähes kouluikään saakka. Olin siihen niin tottunut, että en pitänyt sitä mitenkään erikoisena. Mukavia muistoja siis ja nyt kun jo asustelen yksin pidän usein vaippaa.

        Voisitsä tulla laittamaa mullekki vaipat laita mulle kaveri pyyntö fb vaippa poika vaippanen


    • Hensku

      Ite kans käytän vaippaa kun aina ei viitti heräillä veskii ja oon 13v kans tyttö,klittaa kans hieron toisinaa ja annan pissanki tula sillo kun s muuteskin jo pitäs vaihtaa.
      Kauaa vaippa ei pöksyissä kestä vaa muussaantuu ni vaihettava

    • Vaippa:)

      Hei.

      Ite olen 18v poika ja olen käyttänyt sillointällöin vaippaa öisin (välillä päivisin).
      Olen kertonut fetissistäni tyttöystävälleni jonka mielestä se ei muuta hänen ajattelu tapaa minusta. Sain hänet kerran kokeilemaan jonka jälkeen hän ei missään nimessä enään kehtaa tai halua. Rakastan pehmeän märän vaipan tunnetta. :)
      Olen huomannut tämän keskustelun aikasemmin josku viime syksynä ja nyt huomaan myös että täällä on aika paljon tyttöjä myös. Itselläni vaipan käyttö jatkuu mutta tyttöystävästäni en tiedä mutta saas nähdä...

    • Kiva sivusto

      Tosi mukavaa kun vaippailijoita on näin paljon. Minulla kanssa oli vaippa aika pitkään, kun olin yökastelija. Äiti sanoi usein, että laitetaan varoiksi ja sitten yöllä annoin pissan tulla. Nyt olen alkanut uudelleen käyttämään vaippaa, kun asun jo yksin. Kertokaa muutkin kokemuksistanne.

    • r4nd0m1

      Ei vtu ku repesin xDDDDD

      • Henriikka Hopo

        Mistä kohtaa? Riittääkö ompelijan apu vai tarvitaanko lääkäriä?

        Eikö sulla muka ole mitään pervoa harrastusta?!?! :-D


      • Ihan tavallinen
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        Mistä kohtaa? Riittääkö ompelijan apu vai tarvitaanko lääkäriä?

        Eikö sulla muka ole mitään pervoa harrastusta?!?! :-D

        Kiva sivusto. Kaikki rohkeasti kertomaan kokemuksista vaipoissa.


    • vaippa:)

      Olisiko joku tyttö valmis puhumaan minunkanssani yksityisesti (vertailemaan kokemuksia ja muuta) kuvien vaihtoa??
      18v poika:)

    • Henriikka Hopo

      Eilisiltana pissasin vaippaan elokuvaa katsellessa kun en viitsinyt lähteä vessaan. Tänään opistolta lähdettyä annoin bussia odotellessa pissan tulla, kävin parissa kaupassa ja mäkkärissä ja tuntui hyvältä. Tähän alkaa totisesti jäädä koukkuun. :-D

    • vähäks noloo

      Mäkin kehtaan viimein sanoo et oon vaippa poika. Muutaman kerran oon mun ukilta pihistäny sellasen kun se käyttää tena gor men.

      Ihana tunne pissata kun on se housuissa ja kaikki pissa menee tenaan. En uskalla usei ottaa ettei ukki huonaa.

      Täs ketjussa pari kertaa mainittu pissaporno. Millasta se oikein on ja onko netis en oo löytäny!

    • vai vai

      Mikä pissaporno? Mitä se on ja mistä sitä löytyy?

      • keitetty kaniini

        Pissaporno on pissapornoa ja sitä löytyy netistä.


      • hauhau3
        keitetty kaniini kirjoitti:

        Pissaporno on pissapornoa ja sitä löytyy netistä.

        Mut millä haulla? Ei löytynyt.


      • keitetty kaniini
        hauhau3 kirjoitti:

        Mut millä haulla? Ei löytynyt.

        Piss porn. Varo epäilyttäviä sivuja.


      • keitetty kaniini
        keitetty kaniini kirjoitti:

        Piss porn. Varo epäilyttäviä sivuja.

        Tai pissing sex.


    • Vähäks noloo

      Onx kukaa muu kokeillu niut tena for men vaippoja! Ne on ihanii.

      • Vaippafetissi poika

        Haluuko kukaan seuraa


      • 13v poika vaippafetissi
        Vaippafetissi poika kirjoitti:

        Haluuko kukaan seuraa

        Jos joku haluaa siis vaippailua kahdestaan niin. T:13v poika, jos pyytää numeroa saa


    • skrupputapöö

      Huomasin tän vähän vahingossa, ja pitää tunnustaa että tänne saakka ehdittyä ns. pippeli on ihan pystyssä ja vaippakokeilun ajatus alkaa tuntua tosi kiinnostavalta ja kiihottavalta! Saako noita aikuisten vaippoja ihan tavallisista Prismoista ja Cittareista?

      Ja mistähän tällainen 17-vuotias sais rohkeutta ostaa vaippoja - lähikaupasta ei ainakaan kehtaa ostaa, tuttu kassa vois katsoa aika pitkään ja pahimmassa tapauksessa juoruta vanhemmille...

      • Asiallinen neuvo

        Terveysalan kaupat myy. Pyydä inkontinenssisuojia keskivaikeaan karkailuun. Olet viemässä isoisälle. Tena for men on paras.


      • skrupputapöö
        Asiallinen neuvo kirjoitti:

        Terveysalan kaupat myy. Pyydä inkontinenssisuojia keskivaikeaan karkailuun. Olet viemässä isoisälle. Tena for men on paras.

        Hmm... kuulostaa työläältä ja tulee mieleen että tuo on kyllä varma tapa paljastaa että itselleni mä niitä ostan... Kun vähän enemmän miettii, niin taitaapa olla sittenkin helpointa käydä jossain marketissa jossa ei yleensä käy, ostaa muina miehinä paketti isoimpia lastenvaippoja samalla kun kaikenlaista muutakin arkitavaraa, ja asennoitua niin että nää on viisivuotiaan pikkusisaruksen yövaippoja. Täytyy vaan valita sellainen aika että saa kuskattua tavarat kotiin niin ettei vanhemmat huomaa.

        Musta nimittäin tuntuu siltä, että saisin enemmän kiksejä ihan vaan vaipan pitämisestä kuin siihen lorauttelusta, ja niinkun joku tuolla alussa huomautti, leikki-ikäisen vaippa mahtuu vaatteitten alle muitten huomaamatta. Mutta katsotaan nyt, vastahan tässä ollaan funtsimisvaiheessa. :-)


      • Henriikka Hopo
        skrupputapöö kirjoitti:

        Hmm... kuulostaa työläältä ja tulee mieleen että tuo on kyllä varma tapa paljastaa että itselleni mä niitä ostan... Kun vähän enemmän miettii, niin taitaapa olla sittenkin helpointa käydä jossain marketissa jossa ei yleensä käy, ostaa muina miehinä paketti isoimpia lastenvaippoja samalla kun kaikenlaista muutakin arkitavaraa, ja asennoitua niin että nää on viisivuotiaan pikkusisaruksen yövaippoja. Täytyy vaan valita sellainen aika että saa kuskattua tavarat kotiin niin ettei vanhemmat huomaa.

        Musta nimittäin tuntuu siltä, että saisin enemmän kiksejä ihan vaan vaipan pitämisestä kuin siihen lorauttelusta, ja niinkun joku tuolla alussa huomautti, leikki-ikäisen vaippa mahtuu vaatteitten alle muitten huomaamatta. Mutta katsotaan nyt, vastahan tässä ollaan funtsimisvaiheessa. :-)

        Ei muuta kuin toimeksi vain, kuulostaa fiksulta funtsimiselta!

        Itse jätin tänään vaipan pois pöksyistä ja koko päivän on tuntunut vähän oudolta...


      • Äidin tyttö
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        Ei muuta kuin toimeksi vain, kuulostaa fiksulta funtsimiselta!

        Itse jätin tänään vaipan pois pöksyistä ja koko päivän on tuntunut vähän oudolta...

        Kerro lisää. Annatko koskaan ihan pienen pissan mennä housuun?
        Minulla ainakin joskus ihan pikkuisen menee, jos jätän vaipan pois.


      • Henriikka Hopo
        Äidin tyttö kirjoitti:

        Kerro lisää. Annatko koskaan ihan pienen pissan mennä housuun?
        Minulla ainakin joskus ihan pikkuisen menee, jos jätän vaipan pois.

        Pystyn sentään hallitsemaan itseni. Mutta jos kesällä joudun kaatosateen yllättämäksi, voin harkita... Voisihan sitä tietysti mennä suihkuunkin pöksyt jalassa ja antaa tulla seisaaltaan, niin kuin joskus 6-7-vuotiaana ulkona pusikon suojissa - oli hurjan jännää riisua pöksyt ja vetää mekonhelma ylös ja pissata seisaaltaan niin kuin pojat, kun oli varma ettei kukaan nähnyt.


    • Nolla kättä

      Kaikki jotka tässä keskustelussa ei oo oikeasti keski-iän ylittäneitä runkkariukkoja, käsi ylös nyt.

    • Henriikka Hopo

      *huiskis*

      Onko sinulla fantasioita keski-iän ylittäneistä runkkariukoista?

    • Henriikka Hopo

      Eilen oli niin vangitseva ja intensiivinen tv-ilta, että oli pakko varustautua vaipalla, eihän sitä nyt kesken Midsomerin murhien ja Avaran luonnon ja Ylikomisario Morsen aikana malta vessaan lähteä. Ja sen verran reippaasti tulikin lirauteltua että housutkin vähän kastuivat...

      • muuten tavallinen

        *Hihitystä*


      • Henriikka Hopo
        muuten tavallinen kirjoitti:

        *Hihitystä*

        Pääsi tosiaan menemään vähän överiksi. Pitäisiköhän uskaltautua hankkimaan aikuisten vaippoja?


      • Kokemusta on
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        Pääsi tosiaan menemään vähän överiksi. Pitäisiköhän uskaltautua hankkimaan aikuisten vaippoja?

        Rohkeasti vaan aikuisten vaippoihin, niitä kannattaa ainakin kokeilla. Niihin voi pissata vapaasti ja turvallisesti.


      • Henriikka Hopo
        Kokemusta on kirjoitti:

        Rohkeasti vaan aikuisten vaippoihin, niitä kannattaa ainakin kokeilla. Niihin voi pissata vapaasti ja turvallisesti.

        Sattui silmiin sellainen brandi kuin Libero Night Comfort Large - ilmeisesti toisillakymmenillä oleville kastelijoille tarkoitettu. Jos ensin kokeilisi sitä. Voi olla kyllä vähän nolompi ostos kun ei voi uskotella silminnäkijöille että nämä ovat kastelevalle pikkusisarukselle...

        Aikuisten vaipoissa pelottaa ajatus että ne pullottavat vaatteiden alla liian näkyvästi. Vapaapäivän aamuna olisi kyllä varmasti kiva ensin pitää itseään hyvänä ja sitten antaa koko aamupissan tulla "housuun".


      • H.H.
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        Sattui silmiin sellainen brandi kuin Libero Night Comfort Large - ilmeisesti toisillakymmenillä oleville kastelijoille tarkoitettu. Jos ensin kokeilisi sitä. Voi olla kyllä vähän nolompi ostos kun ei voi uskotella silminnäkijöille että nämä ovat kastelevalle pikkusisarukselle...

        Aikuisten vaipoissa pelottaa ajatus että ne pullottavat vaatteiden alla liian näkyvästi. Vapaapäivän aamuna olisi kyllä varmasti kiva ensin pitää itseään hyvänä ja sitten antaa koko aamupissan tulla "housuun".

        Siis p i k k u sisarukselle. Voihan sitä olla kasteleva toisillakymmenillä olevakin pikkusisarus, mutta jos itse näkisin itseni ostamassa sellaista, tulisi kyllä ensimmäiseksi mieleen että itselleen se niitä ostaa...


    • Henriikka Hopo

      Ei niitä sitten kuitenkaan kotimatkalla marketissa käydessä malttanut olla ostamatta. Työnsin nolon olon taka-alalle ja pidin ilmeen vakaana. :-) Nyt on sitten isohko vaippa housuissa, vähän se tuntuu pullottavan mutta on jotenkin mukavan turvallinen olo. Ekat lirautukset on jo laskettu ja ne tuntuivat katoavan vaipan uumeniin oikein hyvin. Yöksi vaihdetaan uusi ja aamulla kokeillaan imukyky kunnon aamupissalla. Kiihottaa jo etukäteen... :-D

    • muuten tavallinen

      Hmmmmm..... Mahtuiskohan mun aikuisenpippeli tuollaisen alle jäämättä kauhean puristuksiin? Olis kyllä kiva antaa tulla ihan pidättelemättä ja luottaa siihen et vaippa nielee kaiken. Pitää varmaan kokeilla, ei sille mitään voi, ky tässä jo niin koukussa on...

    • Henriikka Hopo

      Aamun omat seksileikit on nyt leikitty ja aamupissa laskettu Libero Night Comfort Largeen - ja sen imukyky tuntuu riittävän, vaikka myönnän etten vielä uskaltanut laskea täysin pidättelemättä vaan annoin tulla kolmessa erässä ja välillä oli muutaman sekunnin tauko.

      Tänään on taas tiedossa intensiivinen tv-ilta - korkeatasoisia brittiläisiä ruumiita ja colanjuontia ja vaipankastelua... :-) Miksi lähteä kavereiden kanssa kaupungille kun voi harrastaa omaa kivaa omassa lempinojatuolissa?

      • Sciurus vulgaris

        "Korkeatasoisia brittiläisiä ruumiita"... hih. Ruumis päivässä pitää pitkästymisen loitolla, vai miten se nyt oli?


      • muuten tavallinen
        Sciurus vulgaris kirjoitti:

        "Korkeatasoisia brittiläisiä ruumiita"... hih. Ruumis päivässä pitää pitkästymisen loitolla, vai miten se nyt oli?

        Saksalaisetkin ruumiit on aika tasokkaita. Mä katselen saksalaissarjoja osaksi kielenkin takia, mulla on onni kuulua niihin joilla on saksa ekana pitkänä kielenä. Faija vaikutti asiaan ja sanoi että englannin ehtii oppia myöhemminkin, ja oon sitä oppinutkin jo ennen lukioo. Veikkaan että saksan taidosta on hyötyä työelämässä.


    • Henriikka Hopo

      Päivitystä tv-illan tauolla... on tuntunut mukavalta ellei peräti ihanalta lirauttaa vaippaan suurin piirtein kerran tunnissa... LNCL tuntuu imevän kiitettävän paljon koska on ihan kuiva olo, mutta varoituksen sana on paikallaan...

      Näin loppuillasta nimittäin pissan tuoksu alkaa jo hiipiä vaipan alta omaan nenään. En tiedä huomaisiko sen opiston aulassa tai marketissa, jossa on ilmatilaa ja melua ja muita ihmisiä ja muita hajuja, mutta täällä omassa pikku yksiössä sen huomaa. Ei siitä haittaa ole, minua pissan aromit suorastaan kiihottavat, mutta kaikkihan eivät ole yhtä avarakatseisia... :-D

      Mitenkäs muut vaippailijat... oletteko huomanneet tuoksuvanne runsaan kastelun jälkeen ja kiihotutteko siitä?

      Isoille pojille muuten tiedoksi, että LNCL ei taida olla yhtä joustava kuin tiukat uikkarit, joten isolla pippelillä voi kyllä olla vähän ahtaat paikat.

      • tyttönen

        Kyllä minua ainakin kiihottaa ja ehkä juuri siksi nautin pissaamisesta. Ja kyllä sen tuoksunkin huomaa, mutta en usko tuolla muiden sitä huomaavan. Kiitos kun kerroit kokemuksistasi. Toivottavasti vaippailijoiden määrä näin kasvaa.


      • Helsingissä hihhei
        tyttönen kirjoitti:

        Kyllä minua ainakin kiihottaa ja ehkä juuri siksi nautin pissaamisesta. Ja kyllä sen tuoksunkin huomaa, mutta en usko tuolla muiden sitä huomaavan. Kiitos kun kerroit kokemuksistasi. Toivottavasti vaippailijoiden määrä näin kasvaa.

        Kyllä muakin kiihottaa. Meilläkin on mökillä ulkohuusi ja nyt mä muistan et kesällä tuntu joskus pienempänä hirveen kiihottavalta nuuhkia niitä "aromeja" ja leikkiä klitalla ja sit orkun jälkeen pissata sormilleen! Ja pienenä musta oli kans kivaa käydä kyykkypissalla jossain pensaissa kun kukaan ei nähny... ja ens kesänä mä taidan alottaa sen leikin uudestaan...


      • Arja-Tarja-Marja Öö
        Helsingissä hihhei kirjoitti:

        Kyllä muakin kiihottaa. Meilläkin on mökillä ulkohuusi ja nyt mä muistan et kesällä tuntu joskus pienempänä hirveen kiihottavalta nuuhkia niitä "aromeja" ja leikkiä klitalla ja sit orkun jälkeen pissata sormilleen! Ja pienenä musta oli kans kivaa käydä kyykkypissalla jossain pensaissa kun kukaan ei nähny... ja ens kesänä mä taidan alottaa sen leikin uudestaan...

        Hmmm... mulla ja samanikäsellä naapurin tytöllä oli joskus seittemän-kaheksanvuotiaana tapana käydä yhessä pissalla ja tutkia toistemme pikkusia pimpsoja ja se oli olevinaan kauheen jännää. Me ei varmaan pesty itteemme kovin huolellisesti, kun mä muistan et kyllä toi "aromi" oli kuvassa mukana ja anto kieltämättä oman pikantin lisänsä. Nyt kymmenen vuotta vanhempana ja viisaampana ei kyllä voi kun ihmetellä, ja noi teiän vaippaleikit ja tuoksuttelut tuntuu - anteeks vaan! - aika kummallisilta. Mut mikäpäs mä olen ketään tuomitsemaan, jokanen taaplaa tyylillään eikä noista teiän leikeistä näytä olevan vahinkoo kellekään. Hei, apua, entäs jos mä oonkin itte epänormaali kun ei mulla oo mitään epänormaaleja kiinnostuksia? :-D


      • Henriikka Hopo
        Arja-Tarja-Marja Öö kirjoitti:

        Hmmm... mulla ja samanikäsellä naapurin tytöllä oli joskus seittemän-kaheksanvuotiaana tapana käydä yhessä pissalla ja tutkia toistemme pikkusia pimpsoja ja se oli olevinaan kauheen jännää. Me ei varmaan pesty itteemme kovin huolellisesti, kun mä muistan et kyllä toi "aromi" oli kuvassa mukana ja anto kieltämättä oman pikantin lisänsä. Nyt kymmenen vuotta vanhempana ja viisaampana ei kyllä voi kun ihmetellä, ja noi teiän vaippaleikit ja tuoksuttelut tuntuu - anteeks vaan! - aika kummallisilta. Mut mikäpäs mä olen ketään tuomitsemaan, jokanen taaplaa tyylillään eikä noista teiän leikeistä näytä olevan vahinkoo kellekään. Hei, apua, entäs jos mä oonkin itte epänormaali kun ei mulla oo mitään epänormaaleja kiinnostuksia? :-D

        Kyllä, on ehdottoman epänormaalia olla normaali! :-D


    • muuten tavallinen

      Kyllä se tuoksu kiihottaa. Mä myönnän että kaveriperheen mökillä on kiva käydä huusissa, kun se ei oo mitään uusinta mallia ja siellä haiskahtaa aika lailla. Kiva siellä on runkatakin jos niikseen tulee.

    • Henriikka Hopo

      No niin, yövaippa on laitettu, muuten olen alasti ja nyt menen untuvapeiton alle ihania unia katselemaan. :-)

      • Tyttönen

        Onko sinulla haaveena, että joskus pissa menisi yön aikana vaippaan huomaamattasi? Minulla on ihan muutaman kerran käynyt näin ja se on tuntunut ihan kivalta. Siksi pidän vaippaa nykyisin ihan joka yö.


      • Henriikka Hopo
        Tyttönen kirjoitti:

        Onko sinulla haaveena, että joskus pissa menisi yön aikana vaippaan huomaamattasi? Minulla on ihan muutaman kerran käynyt näin ja se on tuntunut ihan kivalta. Siksi pidän vaippaa nykyisin ihan joka yö.

        Tavallaan v o i s i olla kiva juoda illalla oikein älyttömästi colaa ja kokeilla pääseekö pissa karkaamaan ennen kuin pissahätään herää, mutta se olisi ihan tahallinen kokeilu eikä mikään oikea tavoite. Vaipat.netissä pidätyskyvyttömyys tuntuu muutamilla olevan ihan oikeasti haaveena ja unelmana ja tavoitteena ja joku on tainnut onnistuakin, mutta minua ajatus ei kiihota eikä viehätä. Mietipä miltä tuntuisi, jos alkaisi karkailla päivälläkin ja joutuisit pitämään vaippaa yötä päivää - olisiko sittenkään kovin kivaa? Ei se varmasti ole herkkua vanhuksillakaan.


    • Henriikka Hopo

      Tänään olin ekan kerran opistolla LNCL housuissa ja nyt istun hamppariravintolassa miniläppäri pöydällä ja ihan kohta tulee housuuuunnnn...

      No niin, isolta tytöltä tuli pissa ja olen täysin varma ettei kukaan huomannut - tai ainakin toivottavasti... Sitten kauppoihin ja kotimatkalle...

      • muuten tavallinen

        Pakko noita on huomenna käydä ostamassa, ei sille voi mitään. Toivotaan et pippeli kumminkin mahtuu jotenkin sinne vaipan alle. :-)

        Nää sun kertomukset on ihania - jos nyt poika saa tällasta sanaa käyttää... :-D On varmaan herkullista kun voi istua omassa olohuoneessa teeveetä kattomassa ja kaikessa rauhassa antaa tulla vaippaan jos siltä tuntuu! Mitenkähän mä villiinnyn siinä vaiheessa kun muutan asumaan omilleni...? Tuleekohan musta 24/7 vaippahousu?


      • Henriikka Hopo
        muuten tavallinen kirjoitti:

        Pakko noita on huomenna käydä ostamassa, ei sille voi mitään. Toivotaan et pippeli kumminkin mahtuu jotenkin sinne vaipan alle. :-)

        Nää sun kertomukset on ihania - jos nyt poika saa tällasta sanaa käyttää... :-D On varmaan herkullista kun voi istua omassa olohuoneessa teeveetä kattomassa ja kaikessa rauhassa antaa tulla vaippaan jos siltä tuntuu! Mitenkähän mä villiinnyn siinä vaiheessa kun muutan asumaan omilleni...? Tuleekohan musta 24/7 vaippahousu?

        Kiva että kelpaa. :-D Tänään onkin sitten vaippailupäivä par excellence - yhdeksän jälkeen kaupungille ostoksia täydentelemään vaipat jalassa, sitten voisi siivota vähän, ja iltapäivä ja ilta sujuu mukavasti pizzaa ja colaa ja tv-ohjelmia nautiskellen ja aina välillä vaippaan lirautellen. Sukulaiset ja tuttavat tietävät että lauantai on tv-päivä eivätkä häiritse, niin että voin pissailla ja loppuillasta tuoksua ihan mieleni mukaan. :-)

        Aamupissaa en tehnytkään vaippaan vaan tuntui kivammalta laskea seisaaltaan suihkuun...


      • Tyttönen
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        Kiva että kelpaa. :-D Tänään onkin sitten vaippailupäivä par excellence - yhdeksän jälkeen kaupungille ostoksia täydentelemään vaipat jalassa, sitten voisi siivota vähän, ja iltapäivä ja ilta sujuu mukavasti pizzaa ja colaa ja tv-ohjelmia nautiskellen ja aina välillä vaippaan lirautellen. Sukulaiset ja tuttavat tietävät että lauantai on tv-päivä eivätkä häiritse, niin että voin pissailla ja loppuillasta tuoksua ihan mieleni mukaan. :-)

        Aamupissaa en tehnytkään vaippaan vaan tuntui kivammalta laskea seisaaltaan suihkuun...

        Iso KIITOS. Minustakin on kehittymässä vaippatyttö. Olet rohkaissut minua monella tavalla. Näin arkuuteni häviää ja uskallan pitää vaippaa myös päivisin.


    • muuten tavallinen

      Jees! Sattui tosiaan olemaan sellainen tilane, et pääsin eilen ostamaan noita Libero Night Comfortteja kenenkään huomaamatta, ja fiilis oli taivaallinen kun illalla ekan kerran laitoin sellasen päälle. Heräsin yöllä (miksköhän?) ja annoin tietysti tulla, ja vaippa nielaisi kaiken ja aamulla aamupissat meni samaa tietä eikä näköjään tartte pelätä että vaippa alkais vuotaa. Tosi fantastinen juttu!

      Pippelillä on kyllä vähän ahtaat paikat kun se seisoo mut silti...

    • Henriikka Hopo

      Tällä viikolla onkin sitten oltu vaipoissa yötä päivää. Iltapäivisin on tullut lirauteltua, ja telkkarin ääressä on pari kertaa saanut tulla vaippaan kun ei ole viitsinyt nousta ja mennä vessaan. Aika monta aamupissaakin on saanut tulla vaippaan. :-)

      Huomenna on taas televisio-pizza-cola-vaippapäivä, mutta sitten täytyy pitää vähän taukoa. On nimittäin sellainen tunne, että vaikka tämä onkin kivaa, leikistä alkaa mennä maku jos sitä liian pitkään jatkaa. Tauon jälkeen tuntuu varmaan sitten taas kahta mukavammalta.

      Ja pitäähän sitä vähän lompakkoakin ajatella. Opiskelijan budjetille jatkuva vaippailu on vähän liikaa ennen kuin kesällä pääsee töihin... :-D

    • vaippailija

      Hyvää viikonloppua kaikille vaippailijoille. Kertokaa kokemuksistanne

      • tyttö

        Hyvää pääsiäistä vaippailijat ja kertokaa kokemuksistanne.


    • jäbä

      Onko täälä muita aikuisten vaipoista tykkääviä?

      • pisutyttö

        Onhan täällä. Minä opin vaippoihin ihan luontevasti, kun äiti sanoi, että laitetaan vaan vielä vaippa, niin ei tule sitten vahinkoja. Kertokaa muutkin kokemuksistanne vaippailun saralla.


    • Henriikka Hopo

      Nyt ollaan siinä vaiheessa, että tulee nuuhkituksi omien pissavaippojen aromia ja alkaa olla haaveena että saisin tyttökaverin leikkeihin. Ajatus toisen päälle pissaamisesta ja alapesusta kielellä puolin ja toisin kiihottaaaaaa!

      • muuten tavallinen

        No nyt mun tekis mieli päästä nuuhkimaan ja nuolemaan Sinua. Mutta mulla on jo tuo tyttökaveri... ja oon kerännyt rohkeutta ja aion kertoa et pidän joskus vaippoja...


      • Äidin tyttö

        Heippa. Niin minäkin teen ja rohkeutta Sinulle. Tuntuu hienolta kun meitä vaippailijoita on näin paljon.


    • libero

      Itse on 15 vuotias poika ja käytän vaippoja välillä. Lähes poikkeuksetta pissaan vaippaan ja jopa joskus kakannut. :D Se on todella mukavaa ja rentouttavaa. Harmi vaan että nyt on vaipat itteltä loppunut. Täytyy varmaan joku päivä käydä jostain ostamassa Libero Comfort 7 paketti. Oon pitkään halunnu kokeilla noita kun ajatus lasten teippivaippojen käytöstä kiinnostanut ( yhdessä paketissa on enemmän kuin night comforteissa) .

    • finlandabdl

      Hei jos jollain teistä on instagram ja vaipat kiinnostaa niin menkää seuraamaan minua sinne nimemerkki finlandabdl :) postailen itsestäni kuvia vaipoissa.

    • Poikanen 1

      Mukava sivusto. Nyt vasta huomasin tämän. Itselläni vaippailu alkoi jo tavallaan lapsuudessa, kun äiti sanoi, että pidä vaan vaippaa niin ei turhaan housut kastu. annoin huoletta pissan mennä vaippaan ja se alkoi tuntua mukavalta. Kouluun ei vaippoja laitettu, mutta muuten sain niitä pitää jos halusin.
      Kertokaa muutkin.

    • Poika 15v.

      Itseäni eivät vaipat kiinnosta, mutta pissa pornoa on tullut katsottua jonkin verran. Pidän videoista joissa nainen ei vain yksinkertaisesti pysty pidättämään pidempään, vaan pissaa housuun.

    • LiberoBoy

      Täällä kirjoittelee 20v aloitteleva vaippailija. Tätä viestiketjua lueskeltuani päätin rohkaista mieleni ja hankin paketin Libero seiskoja. Nyt olen pitkin iltaa pissaillut vaippaan ja kivalta tuntuu! Tuoksun tosin huomaa tässä vaiheessa jo vähän turhankin selvästi... :D

      • Myös kokeillut

        Jatka vaan rohkeasti.


    • vaippailija

      Hei kaikille.Olen 24 / 7 vaippailija. Aluksi hain pari kokeeksi sairaalan vessasta ja nytkin olen ISONEVA libero seiska jaloissa koneella aahhhhhh!!

    • Henriikka Hopo

      Lämmin viikonloppu, hyvää tv-ohjelmaa, pizzaa ja colaa kotiinkannettuna, päällä pelkkä kouluikäisten housuvaippa johon hoikkana tyttönä juuri sopivasti mahdun. Ai että tuntuu hyv... hups, nyt tulee päivän eka kofeiinipissa... ...ältä. :-)

      • LiberoBoy

        Night Comfort? Ei voi kuin ihailla jos oot niitä uskaltanu ostaa. Itseltä ei millään onnistuisi moinen suoritus :D


      • Henriikka Hopo
        LiberoBoy kirjoitti:

        Night Comfort? Ei voi kuin ihailla jos oot niitä uskaltanu ostaa. Itseltä ei millään onnistuisi moinen suoritus :D

        Lastaa kärryyn kaikenlaista muuta puhtauteen liittyvää niin kuin olisit ostamassa tykötarpeita suursiivousta varten. Muoviämpäriä, tiskiharjaa, jätesäkkejä, pesuainetta... siinä sivussa menee sitten vaippapakettikin. :-)


      • LiberoBoy
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        Lastaa kärryyn kaikenlaista muuta puhtauteen liittyvää niin kuin olisit ostamassa tykötarpeita suursiivousta varten. Muoviämpäriä, tiskiharjaa, jätesäkkejä, pesuainetta... siinä sivussa menee sitten vaippapakettikin. :-)

        Kuulostaa aika kalliilta, mutta pidetään mielessä. :) Ehkä tuota joskus uskaltautuu kokeilemaan.


    • H3isenberg

      Moro, itse olen 16-vuotias vaippaileva poika.
      Olen tuntenut kiinnostusta vaippoihin niin kauan kuin muistan, varhaisin muistoni vaipoista on kun ehkä 5-6-vuotiaana(olin ollut silloin kuivana jo monta vuotta)
      lukitsin itseni vessaan ja otin pikkuveljen vaipan ja pissasin siihen.
      Muistelen että tein näin monta kertaa.

      Tiedostin, että pidän vaipoista ehkä 12-vuotiaana, ja olen siitä lähtien pihistänyt vaivihkaa toisen pikkuveljen vaippoja.
      Noin kuukausi sitten rohkaistuin ostamaan vähän kauempana kodista olevasta supermarketista paketillisen Libero Night Comfort Largeja.
      Kuumotukset kassalla olivat melkoiset, mutta onneksi tuttuja ei tullut vastaan ja pokka piti kassalla.
      Nyt olen käyttänyt paketista noin puolet ja aion ostaa lisää kesällä.
      Vaippojen piilottaminen ei ole ongelma, koska omistan numerolukollisen laukun, jossa on aikaisemmin ollut pelkkää roinaa.
      Käytetyt vaipat piilotan roskien alle vessan roskikseen.

      Aikaisemmin kun käytin pikkuveljen vaippoja pissasin niihin huonon imukyvyn vuoksi vain ennen suihkua kylppärissä, mutta Liberot päällä olen uskaltanut pissata muuallakin.
      Itselläni on ongelmana vaippaan pissaamisessa, että en osaa "vaan antaa tulla", vaan joudun ponnistelemaan.
      Tänään kakkasin ekaa kertaa vaippaan pitkään aikaan, tykkään siitä, mutta sotkua on jälkikäteen turhan paljon.

      Tajusin vasta viime vuonna ruveta etsimään vaippapornoa netistä.
      Olen aika yllättynyt, että suomalaisiakin näistä asioista pitäviä löytyy näin paljon.
      Se antaa toivoa että saatan ehkä jopa löytää samoista asioista pitävän tyttöystävän jonain päivänä.

      • muuten tavallinen

        --- Itselläni on ongelmana vaippaan pissaamisessa, että en osaa "vaan antaa tulla", vaan joudun ponnistelemaan. ---

        Tuttu juttu, sama oli mulla kun ekoja kertoja kokeilin. Kyllä sen oppii, mäkin pystyn nyt laskemaan vaippaan kun kattelen telkkaa sohvalla - sillä ehdolla että oon yksin. Aamupissan lorotus vaippaan käy jo ihan sujuvasti silloinkin kun muut on kotona.


    • Huolestunut6

      Ei kai Henriikka Hopolle tai sen kymmenille alter egoille ole tapahtunut mitään, kun ketju on näin hiljentynyt? Tai sille toiselle "kertokaa kokemuksia" ja "rohkeasti vaan" -tyypille, joka tähän ketjuun on eri nimillä kirjoitellut?

      • Henriikka Hopo

        En tiennytkään että minulla on kymmeniä alter egoja. Hiljentyminen johtuu varmaan siitä että kaikki olennainen on jo kerrottu.


      • 13v
        Henriikka Hopo kirjoitti:

        En tiennytkään että minulla on kymmeniä alter egoja. Hiljentyminen johtuu varmaan siitä että kaikki olennainen on jo kerrottu.

        Hei
        Ite olen ollut samanlainen. Olin 10v ja asuin sijaisvanhemmilla jossa äiti oli perhepäivä hoitaja. Oli kesäloma jäin kiinni sijaisäidille vaipoista koska kävelin oudosti sattuneesta syystä, no sitä jatkui pari päivää kunnes sijaisäitini antoi periksi, ja sanoi rupeavansa vaihtamaan mulle vaippoja kuten pienrille lapsille. Ensin hän kokeili yhden paketin, sekään ei vielä saanut mua lopettamaan niiden käyttöä. Hän vain jatkoi sitä kuukauden leikin joka päivä hoitolasten kanssa kuten pieni lapsi hän vaihtoi vaipat aina samaan aikaan kun muille lapsille pesi ja melkein pukikin. Tätä halusinkin että saisin tuntea itteni yhtä nuoreksi kun muutkin hoitolapset, se antoi mulle turvallisuuden tunteen. Mulla ei oo omia sisaruksia joten niinkään häpeämistä ei ollut, itelläni ei ollut kavereitakaan sillon koska olin koulukiusattu. Joka oli yksi syy läheisyyden ja huomion haluun.


    • LiberoBoy

      Onko täällä kukaan kokeillut Pampers Baby-Dry -vaippoja? Libero-paketti tyhjeni melko nopeasti ja hankin täydennyksiä, valinta oli tällä kertaa 6-koon Baby-Dry. Vaipassa on todella joustavat sivut ja itselleni se istuu yllättävän mukavasti, eikä ole liian tiukka. Myös imukyky yllätti positiivisesti. Tottakai vuotoja tulee jos laskee kaiken kerralla, mutta tällä hetkellä päälläni on vaippa, johon olen yön aikana lirautellut kolmet vähän pienemmät pisut. Jos sattuu olemaan pienikokoinen, niin suosittelen kyllä kokeilemaan Baby-Dryta. :)

    • Liberopoika

      Mistä löysit baby dry 6:sta kun en oo ite löytänyt mistään? Oliko minkä hintanen ja minkä kokonen paketti?

      • LiberoBoy

        Ihan perusmarketista löytyi. Hintaa 33 vaipan paketilla oli vajaat 14 euroa. Kooltaan tuo paketti on aika pieni, noin 25 cm korkea ja 30 cm leveä.


      • LiberoBoy kirjoitti:

        Ihan perusmarketista löytyi. Hintaa 33 vaipan paketilla oli vajaat 14 euroa. Kooltaan tuo paketti on aika pieni, noin 25 cm korkea ja 30 cm leveä.

        Tuotakin pitää varmaan kokeilla. :-)


      • LiberoBoy
        henriikka.hopo kirjoitti:

        Tuotakin pitää varmaan kokeilla. :-)

        Kirjoittele sitten vaikutelmia jos tulee kokeiltua. Sun viestit on tämän ketjun parasta antia. :)


    • vaippatyttö12v

      Hei oon ite 12v ja käytän vaippoja ja tuntuu ihanalta ku antaa kusen tulla pimpasta ja on ihanaa ku laittaa marmorikuulia tai jotain muuta kuulia vaippaan. Se ihanasti hankaa ja hieroo pimppaa. Aahh. Välillä kuulat menee häpyhuulienvälin ja välillä sisälle pimppaan mut saan ne kyllä helposti pois. Aahh oon jo nyt kiihottunu ku vaipassa on marmorikuulia ja hankaa ite pimppaa.

      • vanha pirulainen

        Nimimerkkis on väärä. Olet oikeasti trollipoika.


    • LiberoBoy

      Täällä on vaippailuilta kulunut jalkapallon ja muutaman oluen parissa. Äsken tuli niin iso pissa että piti heti vaihtaa vaippa... Nyt jälleen kuiva Pampers housuissa. :3

      • Vaippapoika

        Mites noissa Pamperseissa imukyky ja käyttö muutenkin? Mauhtuuko laihalle ilman että tarvii jatkaa teippejä? Pysyykö hyvin päällä? Vuotaako kuinka helposti kun pissaa?


      • LiberoBoy
        Vaippapoika kirjoitti:

        Mites noissa Pamperseissa imukyky ja käyttö muutenkin? Mauhtuuko laihalle ilman että tarvii jatkaa teippejä? Pysyykö hyvin päällä? Vuotaako kuinka helposti kun pissaa?

        Itsellä ainakin laihana pysyy hyvin päällä omilla teipeillään. Olen pitänyt vaippaa yön yli ja märkänäkin useamman tunnin eikä ole repeytynyt. Omassa käytössä vaippa on pitänyt yhden ison pissan ja muutamia lirautuksia ennen kuin on alkanut vuotamaan. Jos pissaa paljon kerralla niin kannattaa antaa kunnolla imeytyä, ettei vuoda sivuilta esim. istuessa.


    • diaperboy99

      Moi! Olen juuri 15-vuotta täyttänyt vaippailija. Olen käyttänyt Tenan pantseja ja juuri tänään oli suunnitelmissa ostaa uusi paketti. Minulla ei vielä asiaan kuulu pissausta. Kannattaisiko minun kertoa asiasta äidilleni? Eihän asiassa periaatteessa mitään pahaa ole.. ja hyvällä tuurilla hän voisi ostaa minulle jatkossa vaippoja!

      • Helsingissä hihhei

        Sulla taitaa olla hyvä suhde äitiisi, jos ylipäätään harkitset että kertoisit. Meillä kävi alkukesästä niin (oon 13 v tyttö ja pikkusisko täytti 6), et äiti huomas miten vaippoja kuluu tavallista enemmän ja ihmetteli vähän, ja mä tunnustin et mä pihistelen niitä paketista ja käytän ja kastelen. Äiti ei voinu olla nauramatta, mut sano sitten että minkäs sille mahtaa jos se kerran tuntuu hyvältä. Vaippoja kuluu edelleen ja äiti ostaa sitä mukaa kun kuluu, tai sit käyn itse jos on muutakin asiaa markettiin. Rohkeesti vaan! :-)


      • teendiaper
        Helsingissä hihhei kirjoitti:

        Sulla taitaa olla hyvä suhde äitiisi, jos ylipäätään harkitset että kertoisit. Meillä kävi alkukesästä niin (oon 13 v tyttö ja pikkusisko täytti 6), et äiti huomas miten vaippoja kuluu tavallista enemmän ja ihmetteli vähän, ja mä tunnustin et mä pihistelen niitä paketista ja käytän ja kastelen. Äiti ei voinu olla nauramatta, mut sano sitten että minkäs sille mahtaa jos se kerran tuntuu hyvältä. Vaippoja kuluu edelleen ja äiti ostaa sitä mukaa kun kuluu, tai sit käyn itse jos on muutakin asiaa markettiin. Rohkeesti vaan! :-)

        Olen 15-vuotias poika ja etsin kuvanvaihtoseuraa vaippailijatytöistä! Kikkailkaa: Miguuu99


      • Äiti myös
        Helsingissä hihhei kirjoitti:

        Sulla taitaa olla hyvä suhde äitiisi, jos ylipäätään harkitset että kertoisit. Meillä kävi alkukesästä niin (oon 13 v tyttö ja pikkusisko täytti 6), et äiti huomas miten vaippoja kuluu tavallista enemmän ja ihmetteli vähän, ja mä tunnustin et mä pihistelen niitä paketista ja käytän ja kastelen. Äiti ei voinu olla nauramatta, mut sano sitten että minkäs sille mahtaa jos se kerran tuntuu hyvältä. Vaippoja kuluu edelleen ja äiti ostaa sitä mukaa kun kuluu, tai sit käyn itse jos on muutakin asiaa markettiin. Rohkeesti vaan! :-)

        Sinulla on hieno äiti. Minä olen myös antanut tyttöjen pitää vaippaa aina kun vaan ovat halunneet. Ja kyllä molemmat ovat niihin jo hyvin tottuneet.


      • honeyboiy

        No ei tosiaan oo pahaa.
        Kerro ihmeessä ädillesi,teidän suhde kestää mitä vaan.


    • Gloyd Orangeboar

      Kommentoinpahan tännekin vähän kun kerran kaikkialle nenääni tungen...

      Kattos koiraa, 160 (nyt 161) viestiä aiheesta "Vaippafetisisimi" eikä kukaan jonne ole vielä tullut haukkumaan sairaaksi pedariksi... Tää on kyllä jo joku varsinainen ihme, tai sitten erittäin kehuttava suoritus :) !!! Olen täällä kyllä vähän on-off kävijänä, mutta kuitenkin löysin tällaisen? Ja teillä näyttää olevan vaippaillessa aika mukavaa.

      Joten tulee kyllä tällaista palstaa selaillessani mieleen että pitäisiköhän sitä ostaa oikein paketti ihan kokeilumielessä ja vähän kolaa päälle oikein tällaisen asiallisen fetissipalstan kunniaksi. Sitten esitän kysymyksiä :

      - Miten ihmeessä saatte kannettua vaipat kotiin niin ettei se herätä juurikaan huomiota (kysymys varsinkin niille, jotka ostelevat nuorten yövaipoiksi tarkoitettuja housuvaippoja)?
      - Mihin te oikein saatte tungettua ne vaippanne piiloon vanhemmiltanne/kavereiltanne?
      - Ja miten helvetissä te saatte käytetyn vaipan piilotettua niin, ettei sitä pistävää löyhkää huomaa millään?

    • muuten tavallinen

      Mä roudaan vaipat kotiin isossa muovikassissa kun kotiväki ei oo näkemässä, tungen paketin yläkaappiin, ja solmin kastellun vaipan tiukasti muovikassiin, jonka vien roskiin mahd. pian. Ei se nyt niin vaikeeta oo.

      Muut näyttää käyttävän samanlaisia konsteja ellei sit asu yksin niin kuin tuo yksi onnekas.

      • .v.vch

        Miten kertoa vanhemmille pitävänsä Vaippojen pitämisestä? Olen sellaisessa tilanteessa, että minun on pakko kertoa se perjantaina...


      • helpottaa
        .v.vch kirjoitti:

        Miten kertoa vanhemmille pitävänsä Vaippojen pitämisestä? Olen sellaisessa tilanteessa, että minun on pakko kertoa se perjantaina...

        Jätä vähän puolihuolimattomasti näkösälle uusi vaippa johonkin josta se huomataan. Silleen,että näyttäis että on jäänyt vahingossa näkösälle.Sitten on helpompi selittää kun asia otetaan puheeksi. Tai laitat vaipan, etkä muuta vaatteita yöksi ja pyydät vaikka äitisi herättämaan aamulla. Äitisi näkee sinulla ainoastaan vaipat päällä. Eikä peittoa päälle. Niin minä tein aikanaan.


    • Nuori neiti

      Tosi kiva sivusto. pitää kokeilla.

    • Yllättynyt =)

      Olen siis 16 viotias poika ja tota olin poikaystävän kanssa meijän veneellä ja pelailtiin yö myöhään läppäreillä Heathstonee meijän hytissä :D. Kun en enää jaksanu pelata sanoin et meen sänkyy kattoo telsyy, sit se pyysi ihan nolona mut istuu siihen sängyn reunalle. Mä olin iha ihmeissään et mitä nyt ja se rupes selittää jotain ihan sekavaa ja avas kassin missä oli muovihousut ja jotain vaippoja. Menin ihan sekasi ja kyselin et onks sil jotain yökasteluu vai mitä ihmettä. Kertos et se vaan tykkää niistä ja halus tietää et onks se ok. Todellakin tuli aika outo olo kun kysys että haluisiks mä kokeilla niitä, olin vaan hiljaa ja pussasin sitä. Se otti sielt yhden ja anto mulle. En kuitenkaan halunnut nolostuttaa enempää ja aattelin et mitä haittaa siitä sitten olis, laiton sen ja menin sän.... Loppu jää salaiseks, olihan meillä aika kivaakin =D. On kuitenkin yllättävää nähdä että se on näinkin yleistä =). Totta kai ihminen saa tehdä sitä mistä tykkää.

    • asdvaippapoika

      Täähän on kiva keskustelu, mukavaa lukea :)
      Itse oon 15v bi-poika ja käytän vaippoja ja nautin siitä.
      Puuttuu vaan joku kenen kanssa vois vaippailla!

    • Libero

      Nyt sitten tein sen mitä oon jo pitkään uumoillut, ostin Libero Comfort fit 7 paketin. Kolmas kerta kun ostan vaippoja, mutta eka kerta lasten vaippoja. Yllättävää kyllä, lähes tyhjässä kaupassa maitopurkin ja vaippojen ostaminen ei edes hävettänyt yhtään. Nyt on aivan voittajafiilis ja vaippahousuissa.

      Sillain olen hieman pettynyt, kun oletin näiden olevan oikeasti isot ja venyvät. No kyllä mä tän päälle sain, mutta ei kyllä oikeen yhtään tästä isommalle vaippapepulle sovi.

    • joutunen hoitoon

      Vaippa, tampooni, villahousut ja kurahousut. Sitten vain karmeat ja haisevat ripulikakat päästelen vaippaan ja kusasen päälle. Annan lillingin muhia haaroissa jonkun päivän ja sitte levittelen sen kehoni joka sopukkaan. Kiihottautuvaa puuhaa mutta äiti ja isi ei tykkää kun teen sen julkisesti etupihalla naapureiden katsellessa ihmetyksestä ymmyrkäisenä.

      • muuten tavallinen

        Trollaamisesta ei joudu hoitoon. Valitan. :-)


      • Kannus lainen
        muuten tavallinen kirjoitti:

        Trollaamisesta ei joudu hoitoon. Valitan. :-)

        Hei kaikki vaippailijat olen seuraillu tätä ihanaa sivustoa kohta 3 kuukautta. Nimimerkkejäni olivat uusiin lukeutuvat 13v ja vaippailija. Nyt haluaisin oikean ihmisen jonka kanssa jutella vaipoista yms.
        Sähköpostiosoitteeni on [email protected]
        Odotan täällä kuset vaipassa ja sormet näppäimillä. Byee!


      • Kannuslainen
        Kannus lainen kirjoitti:

        Hei kaikki vaippailijat olen seuraillu tätä ihanaa sivustoa kohta 3 kuukautta. Nimimerkkejäni olivat uusiin lukeutuvat 13v ja vaippailija. Nyt haluaisin oikean ihmisen jonka kanssa jutella vaipoista yms.
        Sähköpostiosoitteeni on [email protected]
        Odotan täällä kuset vaipassa ja sormet näppäimillä. Byee!

        Niin tota tuo linkki ei sitte toimi


      • muuten tavallinen
        Kannus lainen kirjoitti:

        Hei kaikki vaippailijat olen seuraillu tätä ihanaa sivustoa kohta 3 kuukautta. Nimimerkkejäni olivat uusiin lukeutuvat 13v ja vaippailija. Nyt haluaisin oikean ihmisen jonka kanssa jutella vaipoista yms.
        Sähköpostiosoitteeni on [email protected]
        Odotan täällä kuset vaipassa ja sormet näppäimillä. Byee!

        Sähköpostiosoitteen kertominen tietää yleensä valtavaa spämmivyöryä...


      • Kanuslainen
        muuten tavallinen kirjoitti:

        Sähköpostiosoitteen kertominen tietää yleensä valtavaa spämmivyöryä...

        Mukava kuulla sinuakin täällä. Minkäs ikäinen olet nyt ja onko jatkunut? Toki estän muut paitsi kaverini. Ja Henriikka Hopo voisi kertoa lisää myös...


    • Hellekaudella ei tule vaippailtua ollenkaan. Vanhempien luona olen keveissä vaatteissa ja ikiomassa pikku vuokra-asunnossa elelen helteellä ilkosillani. :-)

      • LiberoPoika

        Eikö yhtään pelota että paikat sotkeentuu jos pissa lirahtaa huomaamatta ilman vaippoja? Tai pahemmassa tapauksessa kakka.

        Itsellä päällä Libero Comfort 7 johonka pissattu ja kakattu, olo on mukava, lämmin ja turvallinen. :3


      • Neitokainen 2
        LiberoPoika kirjoitti:

        Eikö yhtään pelota että paikat sotkeentuu jos pissa lirahtaa huomaamatta ilman vaippoja? Tai pahemmassa tapauksessa kakka.

        Itsellä päällä Libero Comfort 7 johonka pissattu ja kakattu, olo on mukava, lämmin ja turvallinen. :3

        Mikä sivusto. Selailin ja tämä löytyi yllättäen. Olen luullut tähän saakka, että kukaan muu nuori tai aikuinen ei vaippaile. Mutta tuohan ei pidä ollenkaan paikkaansa.
        Minulla myös on äiti ollut innostaja. Hän laittoi minulle vaipan useasti vielä kouluikäisenäkin. Sanoi vaan, että ei tule yöllä vahinkoja kun on vaippa. Ja joka kerta annoin pissan tulla siihen. Jotenkin jäi semmoinen kuva, että äiti oli hyvin iloinen, jos vaippa oli aamulla pissasta märkä.
        Nykyisin asustelen jo omillani ja vaippaa pidän joka päivä.
        Kertokaa muutkin kokemuksistanne.


      • Sciurus vulgaris

        15-vuotias vaippatyttö ilmoittautuu. Kesällä sukulaisissa katoin kun kolmivuotias sai yövaipan ja jäi mieleen että vaippaan pissaaminen vois olla kivaa. Mä oon aika useinkin pissannu pöksyihin aamulla suihkussa ja on aina tuntunu hyvältä. Nyt olin sit elokuun alussa muutaman päivän yksin kotona ja marketissa käydessä tuli päähänpisto et ostan vaippoja ja kokeilen.Ostin sit paketin noita Henriikka Hopon käyttämiä Liberoja ja heti kotiin päästyä housut pois ja housuvaippa päälle. Oli kyllä jännä tunne kun sit ekan kerran laskin pissat vaippaan ja tajusin et tää tuntuu HYVÄLTÄ!

        Tuntu niin hyvältä et kävin eri marketeissa ja kannoin kotiin useamman paketin jotka nyt on tuolla yläkaapissa. Mulla on oma huone yläkerrassa ja mä pystyn pitämään koko jutun piilossa eikä vanhemmatkaan oo kovin uteliaita. Ja nyt oon monena iltana laittanu vaipan nukkumaan mennessä ja sit aamulla antanu pissan tulla. Ai että tuntuu hyvältä ja sopivan pervolta!!!

        Mitenkhän pervo juttu SE on että musta on kiihottavaa nähdä kun koirat pissaa?


      • LiberoPoika kirjoitti:

        Eikö yhtään pelota että paikat sotkeentuu jos pissa lirahtaa huomaamatta ilman vaippoja? Tai pahemmassa tapauksessa kakka.

        Itsellä päällä Libero Comfort 7 johonka pissattu ja kakattu, olo on mukava, lämmin ja turvallinen. :3

        > Eikö yhtään pelota että paikat sotkeentuu jos pissa lirahtaa huomaamatta ilman vaippoja? Tai pahemmassa tapauksessa kakka. <

        No en minä nyt sentään niin hervoton ole. :-D

        Nyt on ihmeellisen ihana olo. Pizzakuski kävi juuri tuomassa viikonlopun syömiset ja colat (huomiset ja ylihuomiset pizzat jääkaappiin), oleilen omassa pikku vuokrayksiössä pelkkä housuvaippa päällä, ensimmäinen colapullo menossa ja ennemmin tai myöhemmin ensimmäinen colapissa tulossa. Digiboksissa on muutama ruumis odottamassa ja viikonloppuna tulee lisää (Komisario Lewis vetää melkein vertoja Ylikomisario Morselle), joten nyt vain ollaan ja nautitaan. :-)

        Kaverin mukaan rikosleffoissa on Rattoisia Raatoja ja luontodokuissa Ruokaisia Ruhoja. Näitä käsitteitä ei millään muotoa saa sekoittaa! :-o


      • Sciurus vulgaris kirjoitti:

        15-vuotias vaippatyttö ilmoittautuu. Kesällä sukulaisissa katoin kun kolmivuotias sai yövaipan ja jäi mieleen että vaippaan pissaaminen vois olla kivaa. Mä oon aika useinkin pissannu pöksyihin aamulla suihkussa ja on aina tuntunu hyvältä. Nyt olin sit elokuun alussa muutaman päivän yksin kotona ja marketissa käydessä tuli päähänpisto et ostan vaippoja ja kokeilen.Ostin sit paketin noita Henriikka Hopon käyttämiä Liberoja ja heti kotiin päästyä housut pois ja housuvaippa päälle. Oli kyllä jännä tunne kun sit ekan kerran laskin pissat vaippaan ja tajusin et tää tuntuu HYVÄLTÄ!

        Tuntu niin hyvältä et kävin eri marketeissa ja kannoin kotiin useamman paketin jotka nyt on tuolla yläkaapissa. Mulla on oma huone yläkerrassa ja mä pystyn pitämään koko jutun piilossa eikä vanhemmatkaan oo kovin uteliaita. Ja nyt oon monena iltana laittanu vaipan nukkumaan mennessä ja sit aamulla antanu pissan tulla. Ai että tuntuu hyvältä ja sopivan pervolta!!!

        Mitenkhän pervo juttu SE on että musta on kiihottavaa nähdä kun koirat pissaa?

        Hieno alku harrastukselle!

        Uroskoirista on muuten kiinnostunut useampi kuin arvaatkaan. Oletko nähnyt kun isolla koiralla seisoo? :-) Kokeile allaolevaa jos mielesi tekee...

        https://makloox.zoohaven.com/dog/index01.html


      • muuten tavallinen
        henriikka.hopo kirjoitti:

        > Eikö yhtään pelota että paikat sotkeentuu jos pissa lirahtaa huomaamatta ilman vaippoja? Tai pahemmassa tapauksessa kakka. <

        No en minä nyt sentään niin hervoton ole. :-D

        Nyt on ihmeellisen ihana olo. Pizzakuski kävi juuri tuomassa viikonlopun syömiset ja colat (huomiset ja ylihuomiset pizzat jääkaappiin), oleilen omassa pikku vuokrayksiössä pelkkä housuvaippa päällä, ensimmäinen colapullo menossa ja ennemmin tai myöhemmin ensimmäinen colapissa tulossa. Digiboksissa on muutama ruumis odottamassa ja viikonloppuna tulee lisää (Komisario Lewis vetää melkein vertoja Ylikomisario Morselle), joten nyt vain ollaan ja nautitaan. :-)

        Kaverin mukaan rikosleffoissa on Rattoisia Raatoja ja luontodokuissa Ruokaisia Ruhoja. Näitä käsitteitä ei millään muotoa saa sekoittaa! :-o

        Kateeksi käy kun sulla on oma asunto jossa voi vaippailla ilman huolia. Mut mitäs teet jos ovikello soi ihan yks kaks yllättäen?


      • lähetys pihasaunasta
        henriikka.hopo kirjoitti:

        Hieno alku harrastukselle!

        Uroskoirista on muuten kiinnostunut useampi kuin arvaatkaan. Oletko nähnyt kun isolla koiralla seisoo? :-) Kokeile allaolevaa jos mielesi tekee...

        https://makloox.zoohaven.com/dog/index01.html

        Teen tunnustuksen: 14-vuotias meikäpoika runkkailee joskus meidän colliepoikaa, ja se tykkää kovasti siitä että silloin tällöin saa purkaa paineitaan. Pojan ns. pippeli on 14-senttinen. Älkää kertoko tätä mun vanhemmille ja sisaruksille. :-)

        Teen toisenkin tunnustuksen: mitä useammin luen tätä ketjua, sitä enemmän vaippojen kokeilu alkaa kiinnostaa. :-o


      • muuten tavallinen
        lähetys pihasaunasta kirjoitti:

        Teen tunnustuksen: 14-vuotias meikäpoika runkkailee joskus meidän colliepoikaa, ja se tykkää kovasti siitä että silloin tällöin saa purkaa paineitaan. Pojan ns. pippeli on 14-senttinen. Älkää kertoko tätä mun vanhemmille ja sisaruksille. :-)

        Teen toisenkin tunnustuksen: mitä useammin luen tätä ketjua, sitä enemmän vaippojen kokeilu alkaa kiinnostaa. :-o

        Oot aika pervo tyyppi, noin leikisti ja hyvin kiltisti sanottuna. Oon joskus katsellut juutuupista tyynyä humputtavia uroskoiria ja jotenkin niitten iso punainen kapine kyllä kiihottaa.

        Pääsisit pervoasteikolla tosi ylös jos alkaisit vaippailla pikkuveljesi ja söpöisen pikkusiskosi kanssa. :-)

        Veikkaan sun ymmärtävän etten sano pervoksi millään pahalla. Käy pikemminkin helkutisti kateeksi. :-D


      • ORG3
        muuten tavallinen kirjoitti:

        Oot aika pervo tyyppi, noin leikisti ja hyvin kiltisti sanottuna. Oon joskus katsellut juutuupista tyynyä humputtavia uroskoiria ja jotenkin niitten iso punainen kapine kyllä kiihottaa.

        Pääsisit pervoasteikolla tosi ylös jos alkaisit vaippailla pikkuveljesi ja söpöisen pikkusiskosi kanssa. :-)

        Veikkaan sun ymmärtävän etten sano pervoksi millään pahalla. Käy pikemminkin helkutisti kateeksi. :-D

        Miltäs Henrikka Hopo tuntuu jutella ittensä kanssa?

        Vinkki: kukaan ei ole käyttänyt noita nenällisiä hymiöitä sitten 90-luvun.


      • ORG3 kirjoitti:

        Miltäs Henrikka Hopo tuntuu jutella ittensä kanssa?

        Vinkki: kukaan ei ole käyttänyt noita nenällisiä hymiöitä sitten 90-luvun.

        Enpä oikein tiedä miltä tuntuu jutella itsensä kanssa. Yritän jatkossa muistaa että nuorten palstalla ei kuulu käyttää aikuisten hymiöitä.


      • hae parempaa seuraa!
        ORG3 kirjoitti:

        Miltäs Henrikka Hopo tuntuu jutella ittensä kanssa?

        Vinkki: kukaan ei ole käyttänyt noita nenällisiä hymiöitä sitten 90-luvun.

        > Vinkki: kukaan ei ole käyttänyt noita nenällisiä hymiöitä sitten 90-luvun. <

        Höpsistä höö. Siltähän se voi tuntua jos elämän rattona on tällaiset palstat - siellä missä oikeasti keskustellaan aikuisten kesken käytetään paljonkin nenällisiä.


      • muuten tavallinen
        hae parempaa seuraa! kirjoitti:

        > Vinkki: kukaan ei ole käyttänyt noita nenällisiä hymiöitä sitten 90-luvun. <

        Höpsistä höö. Siltähän se voi tuntua jos elämän rattona on tällaiset palstat - siellä missä oikeasti keskustellaan aikuisten kesken käytetään paljonkin nenällisiä.

        Oikeassa oot. Mun netinkäyttö alkoi pitkälti sähköposteilla sukulaisten kanssa ja kun niistä suuri oli aikuisia jotka käytti nenällisiä, mäkin totuin käyttämään niitä. Ehkä nuo toisetkin...


      • muuten tavallinen kirjoitti:

        Kateeksi käy kun sulla on oma asunto jossa voi vaippailla ilman huolia. Mut mitäs teet jos ovikello soi ihan yks kaks yllättäen?

        Hups, tämä on jäänyt vastaamatta. Vedän jalkaan väljät collegehousut ja yläpuolen peitoksi T-paidan. Meillä on kyllä ovisummeri...


      • muuten tavallinen
        henriikka.hopo kirjoitti:

        Hups, tämä on jäänyt vastaamatta. Vedän jalkaan väljät collegehousut ja yläpuolen peitoksi T-paidan. Meillä on kyllä ovisummeri...

        Joko tämän illan ruumiit on nautittu? Ruumis päivässä pitää pitkästymisen loitolla vai miten se nyt oli. :-)


      • lähetys pihasaunasta
        muuten tavallinen kirjoitti:

        Oot aika pervo tyyppi, noin leikisti ja hyvin kiltisti sanottuna. Oon joskus katsellut juutuupista tyynyä humputtavia uroskoiria ja jotenkin niitten iso punainen kapine kyllä kiihottaa.

        Pääsisit pervoasteikolla tosi ylös jos alkaisit vaippailla pikkuveljesi ja söpöisen pikkusiskosi kanssa. :-)

        Veikkaan sun ymmärtävän etten sano pervoksi millään pahalla. Käy pikemminkin helkutisti kateeksi. :-D

        Joo, olen karmea pervo ja ylpeä siitä. ...vai miten se nyt olikaan? :-D


      • kas silloin...
        lähetys pihasaunasta kirjoitti:

        Joo, olen karmea pervo ja ylpeä siitä. ...vai miten se nyt olikaan? :-D

        Etkä oo eka hormonihöyryinen joka kutittelee uroskoiraa... mulla oli tapana leikkiä meidän noutajapojan kanssa... olin 11-vuotias kun oltiin kerran kahdestaan kotona ja koira tuli kalu paksuna ja halusi leikkiä... enhän mä voinut olla kokeilematta mitä tapahtuu...


    • LiberoBoy

      Parin kuukauden vaippailutauon jälkeen tilasin netistä aikuisten vaippoja, tarkemmin Tena Slip Maxeja. Eilen sitten ennen nukkumaanmenoa laitoin vaipan ja sänkyyn päästyäni pissasin siihen. Tuntui uskomattoman hyvältä kun paksu vaippa täyttyi lämpimällä pissalla. Oli myös jotenkin kiihottavaa herätä aamulla märkä vaippa jalkojen välissä. Nyt olisi taas aika mennä unille ja vaippa on vielä kuiva, iltapisut tosin tekemättä... :3

      • Jännä juttu että puhut pissan tekemisestä. Minun mielikuvieni mukaan tekeminen on tässä jotenkin vanhahtava sana. Itse lasken tai lirautan tai ihan vain pissaan tilanteesta riippuen - suihkussa ollessa lasketaan ja colapissaa lirautellaan tarkasti annostellen aina kun alkaa olla hätä. Kannattaa treenata hanan avaamista ja sulkemista!


      • LiberoBoy
        henriikka.hopo kirjoitti:

        Jännä juttu että puhut pissan tekemisestä. Minun mielikuvieni mukaan tekeminen on tässä jotenkin vanhahtava sana. Itse lasken tai lirautan tai ihan vain pissaan tilanteesta riippuen - suihkussa ollessa lasketaan ja colapissaa lirautellaan tarkasti annostellen aina kun alkaa olla hätä. Kannattaa treenata hanan avaamista ja sulkemista!

        Se vaan tuntui sopivan tuohon lauseeseen parhaiten. Itsekin useimmiten lirauttelen vähän kerrallaan. Joskus kuitenkin pidättelen jonkin aikaa ja lasken sitten koko pissan vaippaan ilman taukoja, ikään kuin en pystyisi enää pysäyttämään kun "vahinko" on tapahtunut.


    • Ihanaa!

      Hei tosi kiva lukea teidän ihania tarinoita! Pidetään tää keskustelu hengissä! Itse mua kiihottaa se että joku laittaa "väkisin" vaipat mulle jalkaan. Kuinka moni muu tykkää vaippaan kakkimisesta. Ja onko kukaan muu koskaan kokeillut tai kuullut vaahtokarkkitempusta?

      • muuten tavallinen

        Mua ainakaan ei caccajutut kiinnosta yhtään. En tiedä kiinnostaako vaahtokarkkitemppukaan...


    • diaper dream

      kokeilin itsekin isoa lasten vaippaa ja tuntuupa se hyvälle,vähän piti teipata et pysy päällä paremmin. vieläkun löytäis tyttöystävän,sellaisen jonka kanssa vois tällästä harrastaa niin ois jees. Naispuoliset kaverit aina ihmetteleekin et miksi mulla ei oo tyttöystävää ni sanon et ei oo sopivaa löytynyt :)

    • No niin, nyt on käyty marketissa ja tuotu paketti tuoreita vaippoja ja vaihdettu vaatteet housuvaippaan ja T-paitaan. Kunhan iltapäivällä tilaan pizzaa ja colaa, vetäisen väljät collegehousut jalkaan. Sitten alkaa nautiskelu - pizzaa ja colaa ja colapissaa ja englantilaisia ruumiita. :-)

      • muuten tavallinen

        Heh, mullakin oli eilen teeveesarjoja ja paljon colaa ja paljon colapissaa vaippaan, kun olin yksin kotona koko illan. Töllöttimen ääressähän tarvitsee vaipan ettei tarvitse koko ajan ravata vessassa!

        Ootteko muuten huomanneet että kofeiinipissa on aika laimeaa - noin niinkuin makunsa puolesta? Joo - oon oikeasti maistellut pieniä määriä ja joskus jopa sekottanut pissaa omppusiiderijuomaan.


      • diaper dream

        Minkälaisia? lasten isoja vai? Huggies dry nitesit on ihan kivoja :) onko liberon 7 samaa kokoa onko kokemusta


      • Äiti innosti
        diaper dream kirjoitti:

        Minkälaisia? lasten isoja vai? Huggies dry nitesit on ihan kivoja :) onko liberon 7 samaa kokoa onko kokemusta

        Onko se libero seiska tuo Libero Country 7 teippivaippa


      • Yksnuorivaippailija
        diaper dream kirjoitti:

        Minkälaisia? lasten isoja vai? Huggies dry nitesit on ihan kivoja :) onko liberon 7 samaa kokoa onko kokemusta

        Dryniteseihin en osaa verrata, mutta ainakin Liberon tuo teippivaippa Comfort fit 7 on aika paljon pienempi kuin Liberon Night Comfort large (se housuvaippa joka tarkotettu yökastelijoille). Molemmat kyllä ainakin ite saan päälle :) Suosittelen kokeilemaan.


      • tietämätön!
        Yksnuorivaippailija kirjoitti:

        Dryniteseihin en osaa verrata, mutta ainakin Liberon tuo teippivaippa Comfort fit 7 on aika paljon pienempi kuin Liberon Night Comfort large (se housuvaippa joka tarkotettu yökastelijoille). Molemmat kyllä ainakin ite saan päälle :) Suosittelen kokeilemaan.

        Onks sit kaikilla muilla pojilla muka pillu?


    • Sciurus vulgaris

      Arvatkaas kuka 15-vuotias saa olla yksin kotona sunnuntai-iltaan asti... Kohta tilaan pizzaa ja kokista ja sit alkaa kastelu ja illalla teeveen katselu... Ei tartte mennä telkkarin äärestä vessaan paitsi jos tulee se isompi hätä (caccapylly on nyt kyllä tyhjä kun aamulla kävin)...

      Onks muita joilla on lapsuudesta tuttuina sanoina pissapylly ja caccapylly? Pojilla on meiän suvussa etupuolellaan kikkeli.

      • Meidän suvun sanoja lasten kapineille ovat lähinnä pimpsa ja pippeli. Omaani sanoin pienempänä etupyllyksi.

        Colapissaa riitti eilisiltana täälläkin...


      • miks mä näitä luen?

        Mun itäsuomalaisen suvun sanaperinnössä pojilla on kikkeli ja tytöillä pissapylly, mut nää on nykyisin ilmeisesti harvinaisia. Pikagallupin mukaan kaveripiirin perheissä on enimmäkseen pippeleitä ja pimppejä.


      • Sciurus vulgaris
        miks mä näitä luen? kirjoitti:

        Mun itäsuomalaisen suvun sanaperinnössä pojilla on kikkeli ja tytöillä pissapylly, mut nää on nykyisin ilmeisesti harvinaisia. Pikagallupin mukaan kaveripiirin perheissä on enimmäkseen pippeleitä ja pimppejä.

        No mun äiti on Joensuusta ja siltä mä olen juuri noi sanat oppinut. Isällä ja sen siskolla oli kuulemma pienenä pippeli ja pimpsa mut nyt niillä on kalu ja alapää.


    • diaper dream

      hitsi kun sais jostain pienemmästä kaupasta Liberon night comfort largeja !? saisko netistä mistää. bampersin vastaavatkin kävis. en tykkää isoista aikuisten vaipoista hirveesti.

    • No niin, alkaa taas olla colan ja pizzan ja colapissan aika... Viime viikonloppuna jätin väliin, mutta nyt pannaan taas haisemaan. Omassa pikku vuokrayksiössä pissan tuoksu alkaa loppuillasta hiipiä ainakin omaan nenään.

      • kas silloin...

        18-vuotias omassa yksiössä asuva poika ilmoittautuu... seurasin tätä ketjua useamman kuukauden ja viikkonlopuksi ostin noita Liberoja... nyt on pissainen viikonloppu takana ja voi himputti että tuntui hyvältä kun uskalsi kokeilla! Saa nähdä jääkö tähän koukkuun kun elämässä on sentään yhtä & toista muutakin, mutta hemmetin kivalta tuntuu...

        Kiinnostus syttyi jo 12-vuotiaana kun näki pikkuisen sukulaisen vaipanvaihdot... ei vaan ollut mahdollisuutta kokeilla itse ennen kuin nyt...


      • kas silloin... kirjoitti:

        18-vuotias omassa yksiössä asuva poika ilmoittautuu... seurasin tätä ketjua useamman kuukauden ja viikkonlopuksi ostin noita Liberoja... nyt on pissainen viikonloppu takana ja voi himputti että tuntui hyvältä kun uskalsi kokeilla! Saa nähdä jääkö tähän koukkuun kun elämässä on sentään yhtä & toista muutakin, mutta hemmetin kivalta tuntuu...

        Kiinnostus syttyi jo 12-vuotiaana kun näki pikkuisen sukulaisen vaipanvaihdot... ei vaan ollut mahdollisuutta kokeilla itse ennen kuin nyt...

        Siitähän se alkaa... tervetuloa! Koukkuuntuminen voi alkaa vaikka heti, mutta onneksi tässä parinkympin kypsässä iässä osaa välillä olla ilmankin - kutsu sukulaisten luo joulunviettoon on saatu enkä ota ensimmäistäkään vaippaa mukaan. Sitä paremmalta colapissi vaippaan sitten varmaan tuoksuukin kun taas pääsee sen lirauttamaan. :-)


    • H3isenberg

      Kirjoitetaas nyt pitkästä aikaa tännekin. :)
      Multa on olleet vaipat loppu jo muutaman kuukauden ja tänään kävin ostamassa DryNiteseja Citymarketista.
      No, ekaa vaippaa päälle laittaessani huomasin että se tuntuu jotenkin pieneltä.
      Arvatkaa kuka onnistui ottamaan hyllyltä sen 17-30-kiloisille tarkoitetun version :D
      Noh, kai nuo tulee loppuun käytettyä mutta päälle vaipat eivät kyllä mahdu repimättä sivuja auki ja imukyky tuntuu näin lyhyen käytön perusteella tosi huonolta.
      Harmittaa kyllä vähän että tuli käytettyä 9 euroa noihin :p

      Sen jälkeen kun viimeksi tänne kirjoitin, olen kokeillut myös noita isompia DryNitesejä ja täytyy sanoa että ainakin itselleni ne ovat mukavammat päällä kuin Liberon NighComfort Larget.
      Imukyky tosin on parempi LNCL:ssä ja DryNitesin sivut repeävät itsekseen auki melko helposti.

    • SuviSofia

      Wautsi, millasen ketjun mä löysin!

      Ite oon 19-vuotias nainen ja teidän jutut tuntuu tosi kiihottavilta.

      Voin kertoo sen verran, et ite en oo varsinaista vaippailua harrastanu, enkä tiiä tuunko kokeilemaankaan, mutta mulla on esim. tällä hetkellä kuukautiset päällä ja joskus tuntuu tosi hyvältä hinkata omaa pimppiä siihen kuukautissiteeseen. Ihanan pehmeän tuntuista!

      Mua ei haittais yhtään jos mun oma kulta kertois (en siis seurustele tällä hetkellä, mutta jos seurustelisin..) että hän pitää vaippoja koska se tuntuu hyvältä tai joutuu pitämään ja pissaa esim. joskus niihin... Kakka leikit mua ei niinkään kiinosta...

      Sanoisin vaan että " ihanaa, kulta oot rakas ja mä tykkään susta just tollasena kun oot! *pus* " ♥

      • SuviSofia

        Sit jos saisin mun kullalta vaikka vaipat lainaan nii voitas illan tullen kun mennään samaan sänkyyn nukkumaan, peiton alle, himmennetään valot tai laitetaan valot kokonaan pois niin hinkkailla vähän toisiimme vaipoissa. Tai kenties leikata reiät niihin vaippoihin sukupuoli elinten kohdalle ja harrastaa vähän vaippaseksiä. ;) ♥


      • diaper dream

        kuulostaa uskomattoman hienolta tytöltä


    • DL-LS

      On kyllä hienoa että meitä on muitakin tästä kiinnostuneita :) Oon 23V mies. Olisi ihan unelmien täyttymys löytää nainen kenen kanssa vaippailla ja tehdä kaikkea tuollaista ;)

      Itseäni ei myös kakkajutut kiinnosta lainkaan.. Vaipan pitäminen ja siihen pissaaminen on vaan niin kiihottavaa ja tuhmaa ;)

      Hyvää talvea ja pidetää tää hengissä!

    • 18v poika :)

      Suvisofia mistä päin olet? Olisi kiva vaippailla sun kanssa;)

      • SuviSofia

        Helsinki. Ja sori et vastaaminen on kestäny näin kauan. :)

        Mustakin ois kiva vaippailla ehkä sun kanssa! Mitä tahtosit mun kaa vaipois tehä?


    • 18v poika :)

      Ihan mitä vaan haluisit;) noi mitä olit laitanu aijemmin kuulosti tosi kivalt:)

      • SuviSofia

        Kiva kuulla! :)


    • 18v poika :)

      Onnistuisko mitenkää et vois vaippailla sunkaa?:)

      • SuviSofia

        Maybe. :) mis me vaippailtas?


    • 18v poika :)

      Siel mis sovitaa, sun tai mun luona?:)

      • SuviSofia

        Vaikka sun luona:)


    • 18v poika :)

      Käy:) onks sulla kik tai jotai ni voijaa tarkemmi jutella:)

      • SuviSofia

        Laita vaikka sun sp. :)


      • 18v poika :)

      • Santa Klaus
        18v poika :) kirjoitti:

        [email protected] :)

        Valmistautukaapas ihmiset kertomaan joulutarinoitanne. Tänä vuonna kaikki laittaa joulustansa tarinan jossa pitää esiintyä sana vaippa. Hyvää joulua etukäteen kaikille! :)


    • Ei varmaan kovin yleinen. Mutta tuota on helppoharrastaa myös yksin. Oletko saanut millaista palautetta?

      • SantaKlaus

        Minä olen saanut hyvää palautetta vaipoista ja... no joo eikukaan kylläkään ees tiiä sitä vaikkakin olen pari kertaa (älä jatka jos olet heikkohermoinen) hakenut kaupan vessan roskapöntöstä tuoreen käytetyn vaipan,tunkenut housuun ja pyöräillyt kotiin. Samaa olen tehnyt hetken mielijohteesta myös kummitädin tytön kihlajaisissa. Olen ilmeisesti kiinnostunut käytetyistä vaipoista. Aina kun käyn myös uima-hallissa niin jos mahdollista niin sieltäkin roskiksesta vaippa. HUOM!!! TIEDÄN KUULLOSTAVANI SAAKUUKKELIN SAIRAALTA! Mutta en mahda sille mitään


      • adetzi
        SantaKlaus kirjoitti:

        Minä olen saanut hyvää palautetta vaipoista ja... no joo eikukaan kylläkään ees tiiä sitä vaikkakin olen pari kertaa (älä jatka jos olet heikkohermoinen) hakenut kaupan vessan roskapöntöstä tuoreen käytetyn vaipan,tunkenut housuun ja pyöräillyt kotiin. Samaa olen tehnyt hetken mielijohteesta myös kummitädin tytön kihlajaisissa. Olen ilmeisesti kiinnostunut käytetyistä vaipoista. Aina kun käyn myös uima-hallissa niin jos mahdollista niin sieltäkin roskiksesta vaippa. HUOM!!! TIEDÄN KUULLOSTAVANI SAAKUUKKELIN SAIRAALTA! Mutta en mahda sille mitään

        Olisi kiva jutella enemmän vaipoista. Etenkin pojat jotka ootte kiinostuneet mijsei tytötkin. Kikkailkaa ja laittakaa kikkejänne tänne


    • 16v tyttö

      Kertokaas miten saatte rohkeutta ostaa vaippoja? Olen muutaman kerran ostanut paketin libero 7, joka kerta ollut erittäin vaikeaa ja olenkin joutunut keräämään rohkeuttani kaupassa pitkään ennen ostoa. Viimeksi kun oli tarkotus ostaa paketti libero night comfort tai drynitesiä. Menin bussilla toiseen päähän kaupunkia kauppaan. Kauppa oli kuitenkin täynnä ihmisiä ja totesin että en vain pysty siihen, sama on toistunut minulla jo monta kertaa. Ja lisäykseksi viellä että libero 7 mahtuu minulle hyvin, haluaisin vain hieman isomman vaipan, aikuisten vaipat ei kinnosta minua.

      • Lastaa ostoskärryyn kaikenlaista kookasta tavaraa niin kuin olisit ostamassa tykötarpeita koko perheelle siivousta ja sen sellaista varten. Jätesäkkejä, pesuainetta, vessapaperia... siinä sivussa vaippapaketti menee kenenkään huomaamatta. Tämä resepti toimi ainakin minulla alkuaikoina oikein hyvin.


    • Plöh

      Se oli minullekkin vaikeaa. Siiryin tilamaan metsäpolku.fistä vaippani, kun tuli liian hankalaa ostaa kaupasta. Siiryin siis aikuistenvaippoihin. Kaupasta ostaminen vaatii hermoja ja uskaltamista.

    • Plöh

      Olen 17v vaippailija. Käytän vaippoja välillä. Jos joku haluu tulla jutuille asialliseen sävyyn. Voi laittaa sp:hen viestiä [email protected]

    • vaippailija19

      Osaako joku neuvoa mistä ostaa drynites?

      • Plöh

        Kaupoista. Laita sptä nii voidaan jakaa kokemuksia asialliseen sävyyn


      • vaippailiamiäs

        Prismoissa myydään kolmea kokoa.

        0-3v [??-??]
        4-7v [17-30kg]
        7-15v [27-57kg]


    • diaper dream

      Pampersin easy up 6 menee varmaan 75kg. ei vaan löydy joka kaupasta kun vitosia.

    • diaper lover

      pampers easy up 6, ei mene mitenkään 75 kg.
      itse 64 kg..

    • diaper dream

      ainakin yhen videon mukaan pitäisi venyä jopa 90cm asti. onko sitten libero night comfort large isompi ?

    • moi! olis kiva tutustua uusiin vaippa kavereihin/ystäviin olen ite 26v mies ja käytän kans vaippaa alko jo pienempänä vaippojen käyttö kun pöllin serkun lapselta vaippoja siitä se sit alko vaipas vaan tulee niin ihanan turvallinen olo ja turvallisuuden tunne :) olis kiva jutella lisää teijän kans tos mun sähkö posti ossa [email protected]

    • vanhempi mieshenkilö

      Tämä fetissi on nolo, muttei mitenkään harvinainen. Itseäni alkoi kiinnostamaan 17 v.-vuotiaana, kun pöllin sairaalassa pari vaippaa kaapista. Nyt jo kokenut vaippailija... Yli 18 v. -> www.vaipat.net on sivusto juuri kaikille vaippailijoille.

      • VuodenKetjuaSeurannut

        Mitäs tämä on kun kaikki (luultavasti) keskustelee sähköpostien kautta ja ketjumme kuihtuu?! Olkaa rohkeita ihmiset ja (ylpeitä) koska vaippailu on katoava luonnonvara. (Melkein) hämmästyin kun taas vilkaisin tätä ketjua niin ei yhtään uutta viestiä. Voei mavonsilimä ja kehevatsu sentään!


      • Sciurus vulgaris
        VuodenKetjuaSeurannut kirjoitti:

        Mitäs tämä on kun kaikki (luultavasti) keskustelee sähköpostien kautta ja ketjumme kuihtuu?! Olkaa rohkeita ihmiset ja (ylpeitä) koska vaippailu on katoava luonnonvara. (Melkein) hämmästyin kun taas vilkaisin tätä ketjua niin ei yhtään uutta viestiä. Voei mavonsilimä ja kehevatsu sentään!

        No kun ei tapahdu mitään uutta... Joulun mä olen ilman vaippoja, kun mennään mummolaan eikä siellä millään saa vaippailtua niin ettei joku huomais.

        HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE VAIPPAILIJOILLE JA KAIKILLE MUILLEKIN!


      • Sciurus vulgaris kirjoitti:

        No kun ei tapahdu mitään uutta... Joulun mä olen ilman vaippoja, kun mennään mummolaan eikä siellä millään saa vaippailtua niin ettei joku huomais.

        HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE VAIPPAILIJOILLE JA KAIKILLE MUILLEKIN!

        Minullakin on tiedossa vaipaton joulu sukulaisten kanssa. Mutta kunhan arkeen palataan...

        HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!


    • LiberoPoika

      Nyt on todennäköisesti vuoden vika vaippa jalassa, koska vanhempien vika työpäivä tänä vuonna. Viime aikoina jäänyt tää homma muutenkn vähälle ja en ole vielä käyttäny edes puolia Libero Comfort 7 pussista jonka syksyllä ostin.

      Ens vuonna ois kiva taas kokeilla sellaisia vaippoja joita en ole aiemmin pitänyt, oisi kiva jos suosittelisitte jtn :) Tähän mennessä oon käyttäny Tenan perus housuvaippoja, Libero Night Comforteja ja Libero Comfort fit 7:ja. Mahtaisiko joku olla kokeillut Muumivaippoja että sopiiko ne vähän isommille vaippailijoille? Myös joitain Pamperseja ois kiva kokeilla joten suositelkaa niitä mitä ootte käyttäny ja kertokaa kokemuksia. :)

    • jännitysmomentti

      Sehän tuo vaan jännitystä kun on pieni kiinnijäämisen riski vaippojen käytöstä. Vaipat vaan käyttöön. Kokeilkaa isoja Tenan tai vastaavia teippivaippoja.

      • MässäilyJoulukuu

        Myönnän itekki että tämän loputtoman mässäilyn jälkeen ei jaksa vaippailla. Olen se sama henkilö joka kehotti teidät joulutarinoihin mutta nyt tajusin itsekin että ei huvita


      • muuten tavallinen
        MässäilyJoulukuu kirjoitti:

        Myönnän itekki että tämän loputtoman mässäilyn jälkeen ei jaksa vaippailla. Olen se sama henkilö joka kehotti teidät joulutarinoihin mutta nyt tajusin itsekin että ei huvita

        Tässä mun joulutarinani: vaipan pitäminen ei onnistu nyt oikein millään kun on sukulaisia käymässä joulun yli ja kymmenvuotias serkkupoika nukkuu mun huoneessa.


    • Äidin tyttönen

      Hyvää Uutta Vuotta vaippailijat. Ilokseni huomasin tämän sivuston. Minullakin oikeastaan äiti opetti vaipan käyttöön. Muistan miten noin viisivuotiaana sain ohjeita vaipan vaihtamiseen. Olin jo ainakin kymmenen kun äiti useasti kauppaan lähtiessään sanoi, tuonko sinulle vaippoja. Nyt asun jo omillani. Vaippaan kuitenkin pissaan joka päivä.

    • Minä tässä valmistaudun viettämään uuttavuotta rästiin jääneiden elokuvien parissa. Lisukkeena on hyvää syötävää, paljon colaa ja paljon colapissaa ja varmaankin useampi kuin yksi vaippa.

      • vaippapoika123456

        Mihis tää divusto on jäänyt?


      • vaippapoika123456 kirjoitti:

        Mihis tää divusto on jäänyt?

        No kun pitkään aikaan ei ole tapahtunut mitään uutta eikä varsinkaan ihmeellistä...


    • useasti kokeillut

      SuviSofia! Huvittaisiko mahdollisesti vaippailu tai vaipoista juttelu? :) t. m25

    • Nyt alkaa arki taas rullata - koko päivä opistolla vaippa väljän hameen alla ja juuri äsken lirahti, kuinka ollakaan. Seuraavaksi kauppaan ja kotiin.

    • muuten tavallinen

      Nyt uskalsin kertoa tyttöystävälle että pidän joskus vaippaa ja välillä pissaankin siihen. Tyttö purskahti nauruun ja sit pyysi anteeksi ja sanoi että oli vaan jotenkin yllättävää. Luettiin wikista vaippafetisismistä, ja tyttö oli sitä mieltä ettei se haittaa yhtään jos mä yksinäni vaippailen, mut sanoi ettei itse ainakaan vielä aio kokeilla. Mut vihreää valoa näytti kuitenkin eikä kiihottavasta puuhasta tarvitse tytön takia luopua.

      Elättelen tietysti toivoa että joskus saisin pukea tytöllekin vaipan, ja olis itse asiassa jollain lapsekkaalla tavalla kiva nähdä tytön pissaavan...

    • diipeni

      Sama juttu itsekki kerroin eikä haittaa ollenkaan...itse hän ei myöskään vielä valmis koittaan.

    • Lissu_W

      Moikka, oli kiva lukea ja huomata, että pissafetissejä on muitakin ja paljon.
      Itse tykkään pissata vaippaan ja housuunkin. En ole vielä saanut hankittua aikuisten vaippoja, mutta yhden Libero 6 housuvaippapussin ostin ja leikkasin niistä lahkeet auki, jjotta sain laitettua ne normaalisti housuun.
      Mutta mulla on ollut niitä useitakin päällekkäin, muttei ne riitä aamupissoille.
      Siksi tekee mieli hankkia niitä aikuisten vaippoja, jos imukyky riittäis niin, että sais sängyssä
      vaan vapaasti pissata vaippaan. Huuh, kun kiihottaa ajatuskin ja semmonen, et menis vaipat housuissa ulos ja vaikka kaupassa pissais vaippaan. Oon kerran pissannut ulkona housuun ja meinasin heti jäädä kiinni kun koiran taluttaja yllätti . En tiedä, tajusko se kattoo alas, kun kävelin poispäin ja molemmista lahkeista valu pissa maahan. Kiihotti kyllä sekin ihan hirveesti.
      Kaikki yli 18v tulkaa rekkaamaan tonne, siellä ihmiset kertoo pissa ja vaippa kokemuksiaan.
      www.pissfun.org

      • Mies22vespoo

        Pitää ehdottomasti liittyä, jos sieltä sais uusia ideoita vaippailuun :)


    • yhet

      Liekkö tää vaippailu lopuksikaan kovin harvinaista.Meitä on neljä sisarusta,kolme tyttöö ja yksi poika 14-16 vuotiaita,ja meillä jokaisella on vaippa pöksyssä lähes aina ja vanhmempamme tietävät sen ,eli ostavat vaipat .Alkoi murrosiässä,kun jokaisen pöksyt alkoivat olla lähes aina sottaiset,eli kosteat aina.Johtuneeko pojalla loppujen lopuksi samasta syystä kuin tytöilläkin,mutta sama lääke tehoaa.Meitä ei kotioloissa nolota vaihtaa vaippaa toistemme tai vanhempiemme nähden,mutta jokaisella on varmaan muutakin nautintoa vaippailusta.

    • bigdaddyaaaahhhpylly

      moikka sytyn ite kyl iha rightaway ku kuule tällasii vaippajuttui kikkaamaa kaikki @sormijorma

    • Mies22vespoo

      Huh, en ois uskonu että näin monta meitä on, olen 22 vuotias nuorisälli, itsellä vaippailu alkoi 8 vuotiaana kun varastin siskoni babyborn vaipan, jäin nolosti kiinni. Sitten uudestaan 16 vuotiaana kun perheeseen tuli pikkuveli, siitälähtien olen käyttänyt salaisesti, asun espoossa

      • Mies22vespoo

        Ei pystynyt ilmeisesti pitkää kommenttia laitta, joten siis käytän itse tena pants vaippoja, pidättekö te vaippoja julkisesti, itse en viitsi, esim kauppakeskukseen (sello) mennä, enkä lähi kauppoihin.


    • diapee

      Moi
      olen 15 vuotias poika, joka pitää vaippailusta.
      Olisi kiva keskustella asiasta vaippailevien tyttöjen kanssa :)
      Skype,WhatsApp etc.

    • vaippahusu

      oon 13 vuotias tyttö ja käytän vaippaa koulussa koska en kerkee vesssan ajoissa tän vuoden alussa ekallaviikolla mulle tapahtu 6 vahinko ja nyt käytän vaippaa ja vaippa tulee täyteen melkein 8 koulu viikossa ja judun mennä joka päiva välkällä vaihtamaan vaipan ja joskus kyn vaipoa on ihan täynnä tartteen apua terveyden hoitajalta oikeestaan tosi usein kerran yks tyttö huomas kun tekari autto vihtaa vaippaa ja se kertoi tietty kaikille nyt mua kiusataan aiheesta

      • Mies22vsamakuedellinen

        Hei, sinulla se on "ongelma" ja vahinko, sille ei voi mitään, oletko yrittäny kiusaajillesi kertoa että et voi asialle mitään?? Se ketä on asiasi kanssa sujut on oikea ystävä. Itse pidän huvinvuoksi enkä ole uskaltanut kertoa kenellekkään (paitsi täällä). :)


      • y5tyhjwsahgs

        Ketä sanan käyttö kuka sanan sijasta on mielisairaus. Mene hoitoon!


    • kirkurijarri

      Voi voi :( kaikki vaippailu keskustelut on kuihtunut. Kirjotelkaas tänne kuulumisisa

      • vaippasakaali

        Tänne 17-vuotiaan tytön maailmaan kuuluu se että oon alkanut pissailla kaupungilla. Oon juuri nyt Mäkkärissä ja Liberoon tuli äsken pitkä ja ihanan lämmin liraus.


      • kirkurijarri

        Hyvä hyvä. Ite en vielä uskalla kaupungilla pissailla mutta tällä hetkellä olen vaipat jalass ja kohta lähen koiralenkille metsään ja vanhemmat on poissa kotoa. Tiedättemitä se tarkoittaa ;)


      • SciurusVulgaris

        Mä olen tänään yksin kotona ja äsken kävin lähikaupassa pissavaippa farkkujen alla!!! Jännitti ja pelotti kun suoraan sanon, mut onneksi kukaan ei tainnut huomata mitään.


      • vaippasakaali

        Tällä kertaa istun kauppakeskuksen penkillä ja äsken tuli pitkä liraus Attendsiin... tunne on aina yhtä ihana, sille nyt vaan ei mahda mitään! Ekoilla kerroilla oli aika hankalaa saada tulemaan mut nyt se käy jo aika tottuneesti.

        Vanhemmat on huomisiltaan asti muualla niin että tänä iltana voisi vaikka kokeilla kuinka paljon Attends 8 S loppujen lopuksi imee...


      • HelsingissäHihhei

        Mä ajelin alakarvat muutama päivä sitten (äidin luvalla kun meidän luokalla on kaks muutakin). Sit kun illalla laitoin vaipan jalkaan ja peiton alla piilossa laskin iltapissan niin se oli kaikkien aikojen ihanin ja kiihottavin vaippapissa!!! Tuntui tosi ihanalta kun lämmin pissa valui ja oli pakko työntää käsi vaipan alle vähän hypistelemään... enkä mä sit voinut olla maistelematta pissaisia sormia niinkuin joskus pienenä...

        Aamulla muistin et karvat on ajeltu enkä tietysti voinu olla pistämättä kättä vaipan alle klitalla leikkimään. Sit keksin et annan tulla vähän pissaa ja annoin tulla ja sain hirveällä pinnistyksellä jätettyä kesken, ja sit uudelleen sormet naurunappulalle... ja sain pian kertakaikkiaan ihanan orkun! Ja sit kun annoin kaiken pissan tulla niin tuntu ihan käsittämättömän hyvältä.

        Ottakaa mallia, Sciurus ja Henriikka, tuntuu ihanalta pissata vaippaan kun on karvaton!

        Ja nyt laitan netin kiinni ja pujahdan sänkyyn ja leikin vähän ja sit lasken viimeisen iltapissan Liberoon...


      • SciurusVulgaris

        No nyt on mullakin alakarvat ajeltu ja oon ihan samaa mieltä siitä että karvattomana vaippapissa tuntuu ihanalta! Ihanalta tuntuu sekin kun joutilaana aamuna pistää herättyä käden vaipan alle ja alkaa leikkiä, ja sit orkun saatuaan laskee vaippaan.

        Ja nyt oon sit saanut tilattua aikuistenkin vaippoja, metsapolku.fi on tilausosoite ja meille pikkutytöille sopii parhaiten Attends 8 S. Se on tosiaan iiiiihanan hyvin istuva ja imukykyinen. Vaippasakaali ja Henriikka Hopo oli tässä asiassa ihan oikeassa!

        Olin eilen kahden kaverin kanssa elokuvissa, myöhänäytöksessä, ja elokuvan loppuminuuteilla sain pissat tulemaan vaippaan! Oli aika huikea tunne kun lämmin pissa valui vaippaan ihan ekaa kertaa muualla kuin kotona, ja tietysti jännitti ja pelotti että huomaako joku. Kukaan ei tainnut huomata mitään, ja tuntui tosi jännältä kävellä kotiin pissavaipassa. Menin melkein suoraan nukkumaan ja laskin vielä viimeisenkin lirauksen vaippaan ja tuntui hyvältä.

        Aamulla olikin sitten aika tuoksuva olo, niin että täytyi ihan ekaksi mennä suihkuun...


    • teeseitsevaippa

      Minä teen salaa itse vaipan. Toimii ihan hyvin. Oon par-aikaa se päällä. Olen todella kiihottunut<3

    • teeseitse.vaippa

      Nyt se alkaa vuotamaan, oih, mikä aromi<3<3

    • mummonimunimunmammani

      Miten ja mistä materiaalista teet

    • Mun pikkusisko aloitti muutama päivä sitten ekan kesätyönsä jätskikiskalla. Se on jo aiemmin käyttänyt vaippaa tiukoissa paikoissa jos on tiennyt ettei pääse vessaan. Ekana päivänä ei ollut vielä kehdannut mennä töihin vaipoissa mut nyt se on ollut siinä pari päivää yksin eikä oo voinut lähteä vessareissuille niin oli käynyt ostaa taas pussillisen yövaippoja. Kestää sillä kuulemma just ja just koko päivän pissat. Sitä se harmitteli kun joutuu sit sulkemisajan jälkeen aina ottaa siinä kiskassa vaipan pois, ettei se puristu satulaa vasten ja alkais vuotaa kotimatkalla. Toivottavasti ei unohda viedä roskia, vaikka kyllä ihan varmasti muutkin kiskatyöntekijät käyttää samaa kikkaa :)

      • kesävaippatyöläinen

        Toihan mahtava idea! Taidan itekkinlaittaa huomenna kun jaan mainoksia kesätöiks. Reitti on aika pitkä ja välillä pitää käydä jossain puskassa pissalla. Täytyy muistaa huomenna laittaa vaippa


      • Miten meni? Onnistuiko työnteko paremmin ja nopeemmin? Mitkä vaipat laitoit?


      • kesävaippatyöläinen

        No onnistu nopeemmin mut oli nii kova hätä ja vaippa tuli nii täytee et alko vähäse vuotamaan :D varsinkin ku nousen aina satulasta laittaa ne mainokset laatikoihin ja aina kun istuin takasi ni tuntu vaa lämmin pissavana joka meni reittä pitkin:D mut tuntu hyvälle. Laitoin libero comfort kutosen(varastin pikkusiskolta ku en ite kerennny käydä ostamassa seiskoja) mut täytyy huomenna käydä ostamassa ni laitan keskiviikolle :)


      • SciurusVulgaris

        Aijai... kuulostaa kivalta!


      • kesävaippatyöläinen

        Se on! :) tänään oli taas jakopäivä ja tällä kertaa pissasin housuun ilman vaippaa! Se tuntuu yhtä hyvältä kuin vaipan kanssa. Varsinkin kun housut ei ime kaikkea pissaa niin loput valuu reisiä pitkin maahan :)


      • kesävaippatyöläinen

        Aijai :D tänään taas oli pitkä jakopäivä. Vaipat housuissa tietenkin. Tänään oli jotenkin niin kiihottava päivä ja kalu oli kokoaja pystyssä et haittas pyörällä ajamista:D oli pakko käydä puun juurella vähän vetelemässä et rauhottu ja pysty polkee pyörää. Loppu matka meni hyvin pissavaippa housuissa jonka otin metsässä pois ja vein bussipysäkin roskikseen koska koti oli täynnä ihmisiä


      • Ootko saanut kunnon vaippoja jo? Miten onnistui pissavaipassa pyöräily. Vuosiko satulaan istuessa?


      • kesävaippatyöläinen

        Kävin ennen kierrokselle lähtöä ostamassa libero seiskoja jotka sopii mulle hyvin. Kävin kaupan vessassa laittamassa yhden vaipan housuhin ja lopun paketin vein läheiseen metsään piiloon :) ja nyt onnistu hyvin. Ei ollut hirveä pissahätä eikä vuotanut ollenkaan kun oli nyt isompi vaippa. Kotimatkalla kävin hakemassa vaippapussin metsästä ja vein pyörälaukkujen suojissa omaan huoneeseen piiloon


    • uusio

      HeiOlenlukenut teidän jutustelua tässä ja haluaisin itetalotaavaippalun. Myydäänkö siwassa libero seiskoja? Sopiiko ne hyvin 12 uotiaalle pojalle? About 50 kg ja vyötäron ympärysmitta noin 70 cm? Minkä kokosissa paketeissamyydään ja paljon maksaa?
      Ja kesävaippatyöläinen on varmaa ihanaa sun kesätyös ;)

      • LiberoPoika

        Ei taideta Siwassa myydä, itse ostin yhestä pikkusesta k marketista Libero comfort fit 7 paketin. En si tiiä onko ne enää nii hyviä kun se malli vissiin uudistu ja ennen kun ne oli 16-30 kilosille ni nykysin 16-26 kilosille merkattu :/ Siwasta tosin saa niitä pienempiä paketteja Pampers Easy up 6 housuvaippoja joita taitaa osa tän ketjun kirjottelijoista olla käyttäny. Mulla on vielä jtn 10 seiska koon Liberoo jäljellä, lähipäivinä kyl tekis mieli käydä ostaas uusii vaippoja ja vaihteeks erilaisii, jos tätäki harrastusta si innostus taas enemmä 8)


      • uusio

        Okei kiitos mahtuuko ne pampersit minkä kokosille?


      • LiberoPoika

        Itte kävin just tänää Siwasta ostaas niitä, aika pieni kokosia on mutta venyy tosi paljon. Tolla vyötärönympärysmitalla uskosin helposti menevän pienellä venytyksellä.


      • uusio

        Okei täytyypi käydä ostamassa. Paljonko maksaa ja kuinka paljon on yhdessä paketissa?


      • Emt11

        Siwassa hinta noin 10€ ja paketissa 20 vaippaa. Mutta kannattaa ostaa cittarista/prismasta jos ostaa, koska 40 vaipan paketti Cittarissa/Prismassa öpaut samanhintainen tai 2-3 egee kalliimpi (tuplasti vaippoja samaan hintaan).


      • uusio

        Okei. Taidan silti käydä tuolla siwassa koska täällä "tuppukylässä" ei ole prismaa ja cittarissaki onkoko ajan muutama tuttu hengailemassa joten ei voi käydä "salaa" ostamassa. Saattais olla luokan wappi ryhmä täynnä viestejä sen jälkeen :)


    • Ite en käytä vaippaa,eikä se kyl tiukkoihin farkkuihin mahtuiskaa.Pissaan ihan vaan housuun.Se vaan tuntuu niin hyvältä,eikä haittaa vaik sen muut huomaiski...Eikä isossa kaupungissa siihen ees kiinnitetä huomiota,vaikka kuljetkin kadulla"vahinko" housussa...(kokemusta on

      • KokemustaON

        Ainoa paikka jossa ehkä noin voi tehdä o Helsinki. Esim. Tampereella katseita saa kyl osakseen, vaikka ollaan niin "isoa kaupunkia".

        Myös nimim. kokemusta on.


      • Kyl Seinäjoella ainakin sai rauhassa kulkea.Tosin pari vastaantulevaa tyttöä otti kuvia kamerakännyillään ohimennen,ja osa kyl tuijotti aika pitkään,mut ei se mua haitannut...



    • kesävaippatyöläinen

      Täällä ollaan ajelemassa Turusta kolmen päivän lomalta. Huomenna on taas jakelupäivä niin kirjotellaan sitten lisää

    • kesäcaippatyöläinen

      Noniin nyt pääsee kirjottaan. Nyt jakelureissuilla en oo pitäny vaippaa noska on ollut TODELLA kuuma ja pallini olisivat paistuneet vaipassa.
      Tänään kävin liikuntapuistossa lenkillä ja pissasin siellä vaippoihin

    • LiberoPoika

      Moi kaikki vaippapeput!
      Oon taas itse innostunu tosi paljon vaippailusta, just menin peiton alle ja pistin Pampers Easy up 6 housuvaipan jalkoihi. On kyllä niin toosii ihanaa pitää vaippaa, ja kokeilla uusia vaippoja <3. Tälläkin hetkellä tekis niin mieli kierrellä ostamassa niin kaikkii mahdollisia vaippoja jotka vaan vois sopia :D Harmi vaan ettei suurempia määriä oikein pysty piilotteleen ja kaikki paketit on useimmiten nii isoja :(
      Aattelin muuten että voisin tehä lyhyitä arvosteluja niistä vaippamalleista mitä oon käyttänyt jos ketään kiinnostas lukee! :D

      • kesävaipp

        No kyllä minusta ainakin olisi kiva niitä lukea jos vain viitsit kirjoittaa


    • LiberoPoika

      No minäpä nyt voisin :) Älkää sit tuomitko kauheesti, nää on lyhkäsiä enkä oo vaippaillu niin paljoa että sellaisia hyvin tarkkoja arvosteluja osaisin tehdä.

      TENA PANTS SUPER
      Ensimmäiset vaippailu vaipat minulla vauvaiän jälkeen. Vähän sellaisena "en tiedä mitkä sopisi" mielessä ostetut umpi mähkään. Tenan housuvaippa joka on todella pehmeä ja aika paksu. Jokaiselle sopivaa kokoa varmasti löytyy. Imukyky hyvä ja kakatkin pysy hyvin sisällä. Ohivuotoja ei pahemmin tarvinnu pelätä jos asento oli sopiva.
      Pehmeä
      Varmasti sopivaa kokoa
      Hyvä imukyky
      Saa aika huoletta päästellä näihin
      Oikea koko ei ole liian kireä
      -Verrattuna lasten vaippoihin kalliita
      -Todella tylsä ulkonäkö koska mitään koristeluita ei ole vaan ihan vaan valkoset

    • LiberoPoika

      Tässä vielä toinen, huomenna voisin lisää kirjottaa. Myös minulle saa ja pitääkin ehdottaa eri vaippoja testattavaksi!
      LIBERO COMFORT FIT 7 (se vanhempi missä koko merkintä 16-30kg)
      Ainoat teippivaipat mitä tähän mennessä oon käyttänyt. Kooltaan semmotteet että hyvin laihalle teinille just ja just meni kiinni ilman teippien jatkamista. Varmaan uudempaa mallia en saiskaan. Todella mukavat mielestäni päällä! Söpö kuviointikin. Pissata täytyy sillai pienissä erissä että ehtii imeytyä niinkuin varmaan kaikissa lastenvaipoissa. Kakannutkin oon pari kertaa näihin ja toimii ainakin jos tavaraa sillai kohtuullisesti. Sitä sellaista jään vaan kaipaan näistä mikä esim Pampersin housuvaipoissa tulee selvästi että kun on pissannu niin haaroväliin vaippamuodostuu sellaiseksi eräänlaiseks pehmeeks ja lämpimäks ja pikkasen roikkuvaks palloks. Rakastan sellaisia vaippoja jotka tekevät niin :D

      Sopii vielä isommillekin vaippailijoille
      Söpö kuviointi ja koristelu
      Mukavat ja pehmeet
      Iso paketti joka maksaa vähän ja löytyy useista kaupoista
      Suht hyvä pissan imukyky (vauvan vaipaksi)
      12€:lla 42 vaippaa
      -Se tietty lämmin pallo vaippa fiilis ei tule kovinkaa paljoa näissä
      -Varovasti täytyy pissata ettei tule vahingossa ohi vuotoja

    • kesävaippa

      Jes Kiitos! Oletko mitään muumi vaippoja kokeillut? Niistä olisi myös mukava kuulla raportti :)

      • LiberoPoika

        En ole käyttänyt, niissä kun ne isoimpien kokojen painorajat on niin alhaset että oon pelänny että tuskin mahtus. Sekä sitten Muumivaipat on aivan älyttömän isoissa paketeissa, paitsi sitten on niitä pieniä paketteja, joissa ei kuitenkaa ole niitä isoimpia kokoja :/


      • samamävaa

        Okei siinä :) innolla odotan seuraavaa "arvostelua"


    • Poika16v

      Jos kiinnostaa tuhma viestittely vaipoista ja mahdollisesti tapaaminen jossain, niin laita viestiä! Olen 16 vuotias urheilullinen vaippaileva poika Varsinais-Suomesta! KIK: Miggeli_99

    • Tänään olisi luvassa laatuaikaa siskon kanssa ja leffailta kotona. Laitetaan molemmat vaipat jalkaan niin ei tarvii keskeyttää leffan katselua missään vaiheessa. :)

      • LiberoPoika

        Mites ilta meni? :3


      • Kivasti meni. :) Molemmilla tais olla vaipat märkänä leffan lopuksi. Tai mulla ainakin oli :) Ei paljoa yleensä siskon kanssa puhuta tollaisista asioista. Ollaan opittu olla aika luonnollisia tän asian kanssa.


      • jhgfdertyuio

        Suomalaiset ovat sekopäitä, sanon minä


      • NäinSeOn
        jhgfdertyuio kirjoitti:

        Suomalaiset ovat sekopäitä, sanon minä

        No shit Sherlock!


      • seaidantoinenpuoli
        jhgfdertyuio kirjoitti:

        Suomalaiset ovat sekopäitä, sanon minä

        Näyttää siltä ettei kakru oikein tiedä siitä aidan toisesta puolesta... Suomessa tämä "vaippailu" on vielä melko pientä ja harvinaista verrattuna ulkomaihin. Suomessa on oikeastaan tasan yksi kunnollinen vaippailusivusto, jossa sielläkin käyttäjiä alle tuhat. Jo Ruotsissa tämä on selvästi yleisempää: vaippailublogeja ja pornoa seurataan siellä 2-4 kertaa enemmän kuin täällä.

        Jenkkilässä ja muualla sen sijaan on ihan yleistäkin että on ihan vaippapornolle omistettu ikiomat kalliit studiot ja yhtiöt, sekä on ihan ikiomia kauppoja aikuisvauvailuun tarkoitetuille esineille (aikuisvaipat lapsimaisella kuosilla, aikuiselle suunnitellut tutit ja tuttipullot, tms). Muualla on myöskin yllättävän paljon parisuhteitakin jossa nainen on "vauva" ja mies on "isä" ja ne leikkivät sellaista roolileikkiä keskenään. Suomessa tällaisia parisuhteita harrastavia on oikeastaan ehkä tusina.


    • LiberoPoika

      Tulipas täksi yöksi pistettyä mukavuudeksi housuvaippa päälle.

      Olen kyllä tosi yllättynyt näistä Pampersin 6 koon housuvaipoista kuinka hyvin nämä venyvät. Ei mitään ongelmaa päälle laittamisessa.

    • Muilla suunnitelmia vaippailla viikonloppuna?

      Me ollaan menossa kavereiden kanssa leffaan tänään ja ajattelin kokeilla laittaa vaipan hameen alle sen ajaksi. Voi nauttia leffaherkuista ihan huoletta. Mennään siitä sit varmaan vielä syömään ja ravintolassa voi sit ottaa vaipan pois.

      • LiberoPoika

        Itsellä ei oikein ole onnistunut koska vanhemmat kotosalla. :(
        Miten siellä sulla oli elokuvassa mennyt? :)
        btw Mitä vaippoja käytät SporttiEmmi? :)


      • Hyvin meni. Oisin jaksanut pidättääkin mutta halusin kokeilla leffassa vaippaan pissaamista, joten päästin muutaman lirauksen aika loppuleffasta tulemaan. Loput pissat tuli kun ooteltiin ravintolaan pääsyä. Siitä sitten aika nopeesti vessaan ja vaippa roskiin.

        Molicarea oon käyttänyt yleensä jos oon ulkona. Kotioloissa Nightcomforteja.


    • LiberoPoika

      Sain tuossa joku aika sitten idean vaippailuun lisämausteeksi, että hankin tutin! :D Noh kävin sitten ostamassa paketin tutteja ja kyllä tällaisen imeskely on kivaa ja rentouttavaa. :3 En ole aiemmin kyllä ollut yhtään kiinnostunu mistää täysin vauvan leikkimisestä mutta kyllä sekin näemmä ihanaa on :)

      • tumplerinselailija

        Yllättävän yleistä tällaisissa asioissa. Menepäs joihinkin ABDL- tai aikuisvaippailuaiheisiin Tumblr-plokeihin niin huomaat asian.


    • HenriikkaHopo

      Miten on pikkutyttöjen kesä mennyt? Onko Sciurus jatkanut ulkovaippailua ja Hihhei leikkinyt lääkäriä pikkusiskon kanssa? Minulla oli kesätyöpaikalla vaippa koko ajan, mutta en oikein saanut pissatuksi siihen, kun en ollut oikeastaan hetkeäkään yksin. Pari kertaa sain kuitenkin lirautetuksi pissat vaippaan vähän ennen kotiinlähtöä. Töiden jälkeen olin pari viikkoa "kotikotona" eli vanhempien luona eikä mukana ollut ainuttakaan vaippaa. Välillä oli sellainen olo, että tuntui puuttuvan jotain kun housujen alla olikin tavalliset aluspöksyt! Korvasin vaippavajeen sillä että laskin aika monta aamupissaa seisaaltani suihkuun.

      Ja kun sitten taas palasin ikiomaan pikku vuokrayksiööni, vaippoja kului jonkin aikaa todella paljon kun mässäilin digiboksiin kertyneillä elokuvilla ja join paljon colaa ja laskin paljon colapissaa! Pizzalähetin tullessa minulla oli joka kerta kasteltu vaippa collegehousujen alla. Nyt kun opiskelu taas alkaa, tilanne luultavasti (ja toivottavasti) vähän tasaantuu. :-)

      Tutin ostamista pitää aivan vakavissaan harkita, koska ajatus kiehtoo yllättävän paljon. Asuuko minussa turvaa ja lohdutusta tarvitseva arka ja hyvin pikkuinen tyttö?

      • SciurusVulgaris

        Kiitos kysymästä, mulla menee ihan hyvin. Mä olen nyt pissannut vaippaan leffan lisäksi kirjastossa, ostoskeskuksen penkillä ja lenkkipolun varren penkillä eli sellaisissa paikoissa mistä mä olen tullut suoraan kotiin ja voinut heti vaihtaa vaipan. Yksin ollessa mä pissailen aina vaipan ihan täyteen eikä mua haittaa vaikka vähän tuoksuukin, mut äiti sanoo että jos mä perheoloissa haisen pissalta niin vaippaleikki loppuu siihen. Ihan helppo mun on se raja hyväksyä kun äiti maksaa melkoisen osan mun vaipoista eli ymmärtää että se tuntuu musta hyvältä.

        Mä oon nyt taas yksin kotona sunnuntai-iltaan asti ja kumma kyllä multa tuli juuri äsken pissat kun luin tätä ketjua : ) Ai että se on aina ihanaa. Huomenna tilaan pizzaa ja colaa ja ihan varmasti mulla on vaippa alustavasti märkänä kun pizzakuski tulee. Sitten saa tulla colapissaa niin paljon kun vaippa vaan jaksaa niellä!

        Mulla on nykyään vaippa aluspöksynä suurin piirtein aina ja joka paikassa, mut jumppapäivinä mä menen kouluun ihan tavallisissa pöksyissä. En oo vielä niin itsevarma että uskaltaisin kertoa vaippailusta kellekään ihan omana itsenäni.

        Pitäisköhän ostaa tuttikin? Mä olen itse asiassa nyt vaippaleikkien aikana joskus sujauttanut peukalon suuhun unta odotellessa kun se on tuntunut kivan lapselliselta, ja nyt musta alkaa tuntua että ehkä pitäisi! Voihan se olla että vaippa antaa jotain turvallisuudenkin tunnetta, en vaan oo osannut pohtia asiaa siltä kantilta.


      • HelsingissäHihhei

        Mukavasti menee täälläkin. Mä oon silloin tällöin pissannu vaippaan ulkonakin, samalla tavalla kuin Sciurus eli silleen että mä voin kotiin tultua vaihtaa vaipan saman tien. Kerran onnistuin laskemaan pitkät lirut Mäkkärissäkin mut se oli kyllä vaikeeta ja jännitti ihan siasti et mitä jos kaveri huomaa! Ei kai huomannu kun ei sanonu mitään...

        Pikkusöpöliinistä on jatkuvasti hassua että mä tykkään vaipoista ja pissailenkin niihin mut se on luvannu pyhästi ettei kerro kellekään. Jos ollaan kaksistaan kotona niin meillä on tapana olla pelkässä vaipassa ja nukkua yhessä ja aamulla pikkusöpöliini joskus tahtoo et käydään yhessä pissalla ja siinä sit tulee leikittyä lääkäriäkin. En osaa olla huolissani et olisin hyväksikäyttäjä koska aloite tulee aina pikkusiskon puolelta.

        Onhan tää ihan järjetön harrastus mut ei sille vaan voi mitään : D


    • 4vboy

      tyyppi hei.....et voi olla tosissas

      • vaippasakaali

        Kyllä me kaikki tosissamme ollaan. Ei sun ehkä kannata kysyä mitä järkeä tässä on, koska ei tässä ole tarkoituskaan olla järkeä. Se nyt vaan tuntuu hyvältä.


      • MuutenTavallinen

        Joo, tosissaan ehdottomasti mutta pilke silmäkulmassa. Mä huomaan että kohta on kaks vuotta päässy vierähtämään aloituksesta mut hyvältä tää puuha tuntuu edelleen.

        Tyttöystävä pitää vaippaa jo melkein mielellään mut ei aio vieläkään pissata siihen.


    • naispuolinen

      On minullakin tutti jota pidän tässä kotona. Lapsena sain pitää tuttia vielä aika isonakin. Vaipanvaihdon jälkeen äiti sanoi usein, että nyt tytölle tutti suuhun.

    • JostainPitääAloittaa

      Perhana sentään, kun luen niin alkaa kiinnostaa. Meinaan ostaa noita Liberoja ja toivoa että ne mahtuu 178/70 lukiolais pojalle.


      • JostainPitääAloittaa

        No hyvä. Jo tällä viikolla...


      • JostainPitääAloittaa

        Jop! Tulin koulusta Cittarin kautta ja löysin sen mitä olin hakemassa, eikä vaippojen ostaminen hirveästi nolottanut kun samalla ostin kaikenlaista sekatavaraa. Kotona vaihdoin kiireimmän kaupalla bokserit Liberoon (omassa huoneessa oven takana tietty!) ja tuntuu kyllä mukavalta! Katotaan nyt milloin uskallan lorauttaakin. Ekalla kerralla se ei varmaan ole ihan helppoa.


      • Plöääh
        JostainPitääAloittaa kirjoitti:

        Jop! Tulin koulusta Cittarin kautta ja löysin sen mitä olin hakemassa, eikä vaippojen ostaminen hirveästi nolottanut kun samalla ostin kaikenlaista sekatavaraa. Kotona vaihdoin kiireimmän kaupalla bokserit Liberoon (omassa huoneessa oven takana tietty!) ja tuntuu kyllä mukavalta! Katotaan nyt milloin uskallan lorauttaakin. Ekalla kerralla se ei varmaan ole ihan helppoa.

        Miten kävi? Lorautitko vaippaan? Minkälaista oli vaippailla ekaa kertaa? :)

        Ps. Löytyykö kikkiä?


      • JostainPitääAloittaa

        Johan mä sanoin että tuntui mukavalta. Lorauttelu saa odottaa viikonloppuun kun oon yksin kotona. Kouluunkin menin tänään nynnysti bokserit farkkujen alla, mut kai tässä pitää vähitellen alkaa kokeilla kaikenlaista.

        En mä jaksa ruveta kikkeilemään.


      • Plöääh

        Hyvä! Kouluun kannattaa joskus mennä vaipat jalassa. Vaatien rohkeutta! :)


      • vaippasakaali

        Joo, ei se ensimmäinen loraus helposti tule kun on oppinut sisäsiistiksi, mutta kyllä sen oppii. Mulle vaippa on ihan luonteva aluspöksy melkein missä tahansa - no, lääkäriin en välttämättä vaipoissa menisi ja koulun jumppapäivinäkin pidän tavallisia pöksyjä. Muistan kyllä hyvin miten jännitin ekalla kerralla kun menin kouluun vaipassa ja silloin kun ekan kerran uskalsin pissata vaippaan julkisella paikalla eli hiljaisena aikana ostosparatiisin penkillä istuessani. Niinkuin sanottu, ei tässä mitään järkeä ole mutta hyvältä tuntuu silti.

        Olen tässä iltapäivän mittaan lirautellut monta lyhyttä ja ihanan lämmintä pissaa Attends 8 ässään ja kohta taitaa olla vaipanvaihdon aika.


    • SciurusVulgaris

      Uskokaa tai älkää, onnistuin pissaamaan vaippaan koulussa!!! Kävin viimeisellä välitunnilla vessassa ja onnistuin katkaisemaan kesken ja sitten viimeisen tunnin loppupuolella keskityin ja sain tulemaan housuun! Oli todella ihana ja kiihottava tunne kun lämmin liraus tuli, ja poskia kuumotti mut luultavasti kukaan ei huomannut mitään. Kävin vielä kirjastossa kotimatkalla ja nauratti kun ajattelin että tietäispä väki että mulla on pissavaippa housujen alla. Kotiin päästyä oli sitten ensi töiksi käytävä pesulla kun vanhemmat oli kotona.

      • Oijoijoi, ihanaa... Oliko vaippana Libero vai Attends? Itse pujahdan seuraavaksi peiton alle ja lasken viimeisen iltapissan Liberoon.


      • HelsingissäHihhei

        No arvatkaas kuka on just nyt kirjastossa ja (hetkinen...) pissasi just äsken vaippaan. Jos olisin lukenut tuon Sciuruksen viestin jo aamulla niin olisin itsekin varmasti pissannut jo koulussa! Täytyy ensi viikolla...

        Vanhemmat lähtee huomisaamuna mökille ja mä jään pikkusöpöliinin kanssa kaksistaan. Istutaan varmaan iltapäivällä sohvalla pelkkä housuvaippa päällä ja katotaan piirrettyjä ja juodaan kevytkokista ja pissataan vaippaan. Mä en ole yrittänytkään houkutella pikkusöpöliiniä pissaamaan vaippaan tahallaan, mut viime kerralla kaksistaan ollessa se teki sen ihan omin päin ja sai sitten ihan hillittömän naurukohtauksen.


      • HelsingissäHihhei

        Istuskeltiin sit lauantaina sohvalla ja katseltiin piirrettyjä ja juotiin kokista ja pissailtiin. Pikkusisko kasteli Liberon oikein perusteellisesti kun kerrankin sai pissata tahallaan housuun ja mä kastelin Attendsin ihan yhtä perusteellisesti. Eiks tää oo ihan hullua, pikkusisko sanoi ja nauroi, ja mä sanoin että joo, ei tässä oo mitään järkeä.

        Ja tänään mä sitten pissasin koulussa vaippaan! Poskia poltteli kun vikalla tunnilla keskityin ja annoin tulla mut en usko että kukaan huomasi. Tulin just kotiin ja äiti on pikkusiskosen kanssa kaupungilla ja isä tulee vasta viiden aikaan, niin että mä en vaihda vaippaa ihan vielä vaan lasken siihen toisenkin pissan. Attens 8 S on ihanan imukykyinen ja kun kävelin koulusta kotiin niin oli ihan kuiva olo.


      • HelsingissäHihhei

        Ai niin, johan mä tuosta lauantaista kirjoitinkin...


    • JostainPitääAloittaa

      Well, vanhemmat lähti alkuillasta mökille ja mä lorautin ekan kerran vaippaan. Ei tosiaan ollut ihan helppoa saada tulemaan ja piti oikein keskittyä, mut sitten onnistui ja tuntui hyvältä! Juuri äsken lorautin uudelleen ja taas tuntui hyvältä ja Libero tuntuu ihan yllättävän kuivalta. Jollain lailla nolottaa mut kyllä tässä jotain niin kiihottavaa on, että täytyy jatkaa kokeiluja. Huomenna voisi vaikka käydä kiskalla vaippa farkkujen alla.

      Nyt mä ymmärrän mitä Vaippasakaali tarkotti kun sanoi ettei tässä ole tarkoituskaan olla mitään järkeä... : D

    • nöpökissa

      Jos ihan totta puhutaan niin tää touhuilu kuulostaa niin omituiselta että mun alkaa tehdä mieli kokeilla itsekin... Täytyy vähän kerätä rohkeutta vaippojen ostamiseen...

    • JostainPitääAloittaa

      No niinnnnn, vanhemmat tulee kahdeksan aikaan niin että täytyy lopettaa lorauttelu ja viedä vaipat roskiin. Oon ryystänyt kokista ja lorautellut vaippoihin oikein rankemman päälle ja kyllä se vaan hyvältä tuntuu. En kyllä tiedä miksi ja miten mut ehkä sitä ei kannata pohtia sen enempää. Katotaan mitä sitä jatkossa tulee tehtyä, varmaan kokeilen mennä kouluunkin vaipassa, kävin eilen kioskilla vaipassa eikä se tuntunut kävelyä haittaavan : D

      • HelsingissäHihhei

        Hihhihhii... mulla ja pikkusöpöliinilläkin kului aika monta vaippaa kun oikein innostuttiin. Pikkusöpöliini ei kumminkaan aio käyttää päivävaippaa muuten kuin mun kanssa kaksistaan ollessa. Se ei enää kastele läheskään joka yö ja sanoo että olis kyllä kiva kun ei tarvitsis enää pitää yövaippaa. Tän mun vaippaleikin se käsittää leikiksi, sellaiseksi ettei sillä ole mitään tekemistä "oikean" kastelun kanssa, jos ymmärrätte mitä tarkotan.

        Vaippasakaali sanoi että "lääkäriin en välttämättä vaipoissa menisi ja koulun jumppapäivinäkin pidän tavallisia pöksyjä" ja mulla on sama juttu. Muuten vaippa on käytössä ihan 24/7.


    • nöpökissa

      Ostin kotimatkalla paketin Liberoja ja kotona vaihdoin pöksyt heti housuvaippaan... Jännä ja kiinnostava ja kiihottava tunne... En tiedä miten pian uskaltaudun pissimään vaippaan, täytyy ensin totutella... Oon 16 vuotias tyttö.

      • HelsingissäHihhei

        Jokos olet uskaltautunut?

        Mun vanhemmat lähti mökille ja tällä kertaa pikkusisko meni mukaan niin että oon yksinäni sunnuntai-iltaan asti. Tilasin juuri viikolopun pizzat ja kevytkokikset ja lirautin ekan pissan Attens 8 ässään, niin että vaippa on märkä kun pizzakuski tulee... ja on juuri sellainen olo että tekee mieli juoda paljon kokista ja laskea vaippa ihan täyteen. Ja kun vaippa ei ime yhtään enempää niin voin vaikka tehdä niin, että meen suihkuun seisomaan vaippa päällä ja annan tulla vielä lisää niin että lämmin pissa valuu reisille. Ja sitten pikainen suihku ja uusi vaippa päälle... : D

        Joo, on tää kyllä ihan järjetöntä. : D


      • Nöpökissa

        En oo vieläkään uskaltaunut... mut sunnuntaiaamuna vanhempien on tarkoitus lähteä jo aikaisin vierailulle... varmaan annan aamupissan tulla vaippaan...


      • Nöpökissa

        Vanhemmat lähti sit puoli kahdeksan aikaan... mä venyttelin sängyssä ja yritin saada pissittyä... Hankalaa kun on oppinut sisäsiistiksi mut sit sain tulemaan... ja vaippaan pissiminen tuntui hirveän hyvältä kun tunsi miten lämmin levisi vaipan alla! Sit tuli sellainen tunne että eihän tällaista saa tehdä... mut sitten avasin netin ja luin kertaalleen wikipedian vaippafetisismijutun... eikä tää nyt niin kamalan harvinaista taida ollakaan. Mulla on vielä sama pissivaippa päällä eikä se tunnu kovin märältä... pitää vielä kokeilla lisää paljonko se imee... mut hyvältä tää tuntuu!


      • Nöpökissa

        Päätin sit heittäytyä rohkeaksi ja menin kouluunkin vaipoissa... ja kotimatkalla istahdin hetkeksi ostarin penkille ja sain pissin tulemaan. Kotona vaihdoin heti uuden vaipan ja se mulla on college housujen alla edelleen... taidan kokeilla laskea viimeisen iltapissin vaippaan vaikka aamulla voikin olla aika tuoksuvaa...


      • MuutenTavallinen

        Kylläpäs teitä tyttöjä nyt riittää ja vielä kokoaikaisia vaipanpitäjiä. Mulle vaippailu on enemmän on/off-hommaa ja joskus menee viikkokin ilman. Tuntuu kyllä hyvältä kun tauon jälkeen taas laittaa vaipan ja alkaa kastella.


    • Plöäh

      Mitäs teille kuuluu?? Itse vaippailin viime yönä. Ja aamulla oli kiva herätä paksu ja märkä vaippa haarojen välistä. Kokemuksia?

      • HelsingissäHihhei

        Viime viikonloppuna olin yksinäni kotona ja join aivan älyttömät määrät kevytkokista ja laskin älyttömät määrät pissaa vaippoihin. Sunnuntaiaamuna oli ihana herätä ja aloittaa tyttöjenleikit ja sit orkun jälkeen antaa tulla Attensiin.

        Eilisiltana kävin lenkillä ja matkan varrella istahdin penkille ja pissasin vaippaan. Oli kiva mennä pissavaipassa nukkkumaan ja vielä kivampi aamulla pissata siihen lisää. Meinasi vähän kastua lakanatkin, mut painoin vaippaa kädellä pimpsaa vasten ettei vuotanut.

        Hassuinta oli se että pikkusöpöliini tuli melkein heti sen jälkeen peuhaamaan mun kanssa, tietysti se oikean kastelijan vaippa päällä. Se alkoi kiskoa multa paitaa ja vaippaa pois kun se halusi että mä vähän imettäisin sitä, ja kun se huomasi että vaippa oli ihan märkä niin se alkoi nauraa ihan hillittömästi. No, mä annoin pikkuisen leikkiä vähän aikaa vauvaa ja imeä tisua ja sit mä riisuin sen ja hellittelin ja kutitin ja hypitin sitä ja tehtiin vähän tyttöjenlääkärin tutkimuksia eikä siinä sen kummempaa.


      • JostainPitääAloittaa

        No joooooh, kun tiesin että vanhemmat on poissa kun tulen koulusta, niin tulin kirjaston kautta ja laskin istuessani pissat Liberoon. Aika helposti sai tulemaan vaikka aika pervolta tuntuikin. Olikin sit jännä ja kiihottava tunne kävellä pissavaipassa kotiin, ja just äsken annoin tulla vielä lisää. Täytyy varmaan lirauttaa vielä kerran ennen viittä ja sit käydä pikapikapesulla ennen kuin vanhemmat viiden jälkeen tulee. : )


      • Nöpökissa

        Oon tässä yksin kotona kun porukat on vieraisilla ja tulee myöhään... on aikaa pissiä vaippaan ja nyt päällä oleva alkaakin olla jo aika täysi... Illalla taas viimeinen iltapissi vaippaan... on jotenkin selittämättömän ihanaa kun antaa lämpimän pissin valua valtoimenaan.


      • Viikon varrella pissasin vaippaan Hespurilaisessa ja kirjastossa. Aika moni on kirjaston ystävä ja hyvän lukemisen lisäksi siellä onkin rauhallisia soppia joihin voi vetäytyä pissalle. Ja jos vaipanvaihtotarve yllättää, kirjaston vessa on siisti ja ainakin meillä kohtalaisen tilava.

        Nyt siirryn viettämään viikonloppua elokuvien, kevytcolan ja vaippojen seurassa. Tämä vaihtoehto tuntui taas kerran houkuttelevammalta kuin kavereiden kanssa baarissa vetelehtiminen. :-)


      • SciurusVulgaris

        Mun tämän päivän "pissavahinko" tuli Attendsiin koulussa vikan tunnin lopulla. Nyt kiipesin tänne omaan huoneeseen ja pujahdan pian peiton alle (aika aikaisin, joo, mut kun päätä vähän särkee) ja varmaan lasken viimeisen iltapissan Liberoon. Attends on mukavampi, mut sen verran kallis että käytän yövaippana yleensä Liberoa.


      • Nöpökissa

        Kävin parissa kaupassa ja nyt kirjoitan tätä Mäkkärissä ja juuri äsken tuli ihan vahingossa (no, ei nyt ehkä ihan) pissit housuun... Eilisiltana kokeilin pissiä vaippaan mahallaan maaten ja se tuntuu kivemmalta kuin selällään... ja aamulla suihkussa laskin pissit hajareisin seisaaltaan... muistan kun pienenä olin vähän kateellinen serkkupojalle kun näin sen pissivän pihalla... mut käyhän se tytöltäkin kun ei oo housuja jalassa.


    • Pikkukaupungissa

      Onpas teitä teini ikäisiä paljon . Mä olen kohta 31 täyttävä miekkonen , ja olen pitänyt vaippoja kohta neljä vuotta . Aluksi vain pidin vaippaa , enkä laskenut siihen , mutta sitten piti tietysti kokeilla paljonko vaippa imee pissaa , ja sen jälkeen " eiole ollut paluuta ". Käytin ensin Liberon isojen koululaisen vaippoja , mutta kun ne ovat meikäläiselle 76 kiloiselle turhan pieniä , aloin tilaamaan aikuisten vaippoja netistä . Tuossa alhaalla olevista olen kokeillut muutamaa , ja Attends 8 M on mulle sopivin . Teillä tytöillä taitaa 8 S olla käytössä .

      https://www.metsapolku.fi/webRyhma/show?ryhma=12936

      Mä pissailen vaippaan enimmäkseen kotona , mutta joskus olen lirauttanut työpaikallakin , samoiten joskus lenkillä ollessa . Rohkeasti vaan kokeilemaan , jos joku vielä empii !

    • HelsingissäHihhei

      Mä istun juuri nyt kirjaston rauhallisessa nurkkauksessa ja juuri äsken tuli ihanan lämmin ja aika pitkä pissa Attendsiin. Kiva taas kävellä kotiin pissavaipassa ja käydä pikasuihkussa ja vaihtaa uusi vaippaa odottamaan lämmintä iltapissaa!

      • Vaippasakaali

        Mäkkärissä ollaan, istuin pöytään, avasin tabletin, annoin pissan tulla ja kirjoitan siis ihan livenä. Tuntuipa hyvältä laskea pitkä pissa Attendsiin, vaikkei tässä tietysti mitään järkeä olekaan.


      • No niin, kirjastossa minäkin, kävin ostamassa pari vaatetta ja söin Hespurilaisessa ja tänne tullessa olikin jo sellainen keskikokoinen pissahätä, joka sopi laskea Attendsiin kolmena lirauksena. Nyt kotiin pissavaipassa johon mahtuu vielä paljon lisää, mmm, ihanaa...

        Kyllä me aika pöhköjä ollaan. :-D


    • posliini6

      Jotenkin vaan alkoi kiihottaa nää jutut kun luin näitä viestejä. Olen 15v. poika ihan normaali muuten. Mutta tykkään aina välillä pissata alushousuun, varsinkin kun tulen koulusta niin ennen kotiin tuloa menen metsään ja lasken farkut alas ja annan pissan tulla boksereihin, sen verran että, etmus on märkä ja sit nopeesti kotiin. Mun pikkuveli on yökastelija ja sillä on noita Tena boys pants vaippa housuja, olen kokeillut niitä usein ja pitänyt boksereitten ja pitkien alushousujen alla koulussa. Ja aina välillä olen antanut pienet pissat tulla vaippaan. Jotenkin tää vaan kiihottaa. Mulla on pieni pippeli vielä levossa vain 6cm. Eikä karvojakaan ole juuri ollenkaan.

      • Tervetuloa joukkoon! Oletko kokeillut sitä mitä itse joskus harrastan: pissaat aamulla suihkussa boksereihin ja sitten huuhtelet perusteellisesti. Seuraava vaihe sinulla voisi olla monesti mainittujen Libero Night Comfort Largejen hakeminen Cittarista tai Prismasta - ne on helppo salakuljettaa kotiin, koska 12 vaipan paketti mahtuu oikein hyvin muovikassiin eikä maksakaan kuin vajaan kympin. Meillä tytöillä se näkyy usein olevan aluspöksynä sellaisenaan eli tavallisia aluspöksyjä ei ole ollenkaan.

        Kikkelistä ja karvoista ei kannata vielä olla kauhean huolissaan, kehityksesi on vähän myöhäistä mutta mahtuu vielä normaalin rajoihin.


    • Pikkukaupungissa

      Mä laskin vaippaan tuossa töistä kotiin tullessa , kun istuin hetken ostarin penkillä ja lajittelin kauppakassia . On kyllä makea tunne , kun pissa tulee ja lämmin kosteus leviää . Tän jutun kiehtovuus on varmaan juuri siinä , että voi olla vähän pervo niin , ettei kukaan huomaa . En itsekään ole kellekään kertonut ennen kuin nyt täällä - ellei nyt sitten postinkantaja ole arvannut , tuodessaan silloin tällöin isoja paketteja .

      • paska-sakkia

        Mikset paskantanut myös?


    • SciurusVulgaris

      Haista kuule itse vaan kun sulla kerran pahkaisia fantasioita on.

      Mun vanhemmat lähti eilen iltapäivällä mökille ja mulle tuli kaksi kaveria kylään. Katsottiin dvd:ltä Disneyn klassikkopiirrettyjä ja juotiin kevytkokista (mä liikun tällaisissa paremmissa piireissä joissa ei hilluta kaupungilla kännäämässä) ja vikan elokuvan aikaan mä lirautin vaippaan siinä sohvalla kaverien vieressä. Ei se ollut edes vaikeaa kun on jo näin tottunut! Kavereitten mentyä pissasin vaipan ihan täyteen ennen kuin vaihdoin.

      Nyt aamulla mä leikin klitoriksella ja orkun jälkeen annoin aamupissan tulla Attendsiin, sitten kävin suihkussa ja piipahdin kaupungilla uusi Attends jalassa mut tällä kertaa en pissannut siihen ennen kuin kotona.

      Vanhemmat tulee vasta huomisiltana niin että mä ehdin pissailla oikein sydämeni kyllyydestä. Vähät siitä ettei siinä ole mitään järkeä, se nyt vaan tuntuu hyvältä. -)

      • kuspaskat

        SAIRASTA SAKKIA EI VOI MUUTA SANOO!


      • SESIITÄ
        kuspaskat kirjoitti:

        SAIRASTA SAKKIA EI VOI MUUTA SANOO!

        JOKA SANOO ON ITSE


      • kuspaskat
        SESIITÄ kirjoitti:

        JOKA SANOO ON ITSE

        Minä en ainakaan KUSE enkä PASKANNA housuihini.


      • Vaippasakaali
        kuspaskat kirjoitti:

        Minä en ainakaan KUSE enkä PASKANNA housuihini.

        Joo, emme mekään. Etkö ole oppinut erottamaan vaippaa ja housuja? Se, että sä käyt varta vasten tällä palstalla hokemassa noita paskahousujuttujasi, puhuu tietysti omaa karua kieltään sun älykkyystasostasi ja harrastuksistasi. Yritäpä keksiä jotain parempaa.


      • No, mä pissailin sitten sydämeni kyllyydestä ja hauskaa ja kiihottavaa se oli niinkuin ennenkin. Nyt mä lirautan viimeisen iltapissan Liberoon ja käyn nukkumaan.

        Mä rekisteröin juuri nimimerkkini (oikeassa yläkulmassa on Kirjaudu-valikko jossa se tehdään) ja suosittelen samaa muillekin. Rekatun nikin käyttäjä otetaan aina vakavammin kuin kaikenlaiset tilapäisnikkejä käyttävät paskahousun hokijat.


      • Tein saman ratkaisun.

        Tällä kertaa iltapäiväpissa tuli Mäkkärissä.


    • Imaxdep

      Mä oon -98 syntyny poika. Haluisin jutella ja mahollisesti tavata muita vaippailijoita. Pistäkää kikissä viestiä, nimi on imaxdep

    • Posliini6

      Kiiti sulle henriikka hopo! KIVA et pääsee samaan joukkoon. Pidin jonkin aikaa taukoa, mutta tänään taas kun olin koiran kanssa lenkillä, niin laitoin noi Tena boys vaippa housut löysien boksereitten alle. Päällä oli verkkarit. Oli alusta asti tosi kiva kiihottava tunne kävellä metsässä, tein ekaksi ihan pikku pissat vaippaan, ja sitten kun kotiin päin niin annoin tulla tosi paljon pissaa vaippaan aaahh lämmin tunne haaroissa oli kiihottavaa. Pippeli jäykisty tosi nopeesti. Onneksi oli sauna päivä ja pääsi pesemään. Päätin että, maanantaina laitan kouluun taas vaippa housut.

      • heh-mitäpaskaajakusta

        Onks KIVAA olla KUSI JA PASKAHOUSU?


      • heh-mitäpaskaajakusta kirjoitti:

        Onks KIVAA olla KUSI JA PASKAHOUSU?

        Vaippailu on paljon kivampaa kuin sun vittuilujesi lukeminen. Mut jos oot niin tyhmä ettet vittuilua parempaan pysty niin ei kai sille mitään voi.


      • öttörpöö
        heh-mitäpaskaajakusta kirjoitti:

        Onks KIVAA olla KUSI JA PASKAHOUSU?

        Sellainenko sulle pitäis olla jotta sulla seisois?


      • En oo posliini6, mut uskaltaudun silti. Mulla oli alkuvaiheessa tapana pitää terska paljaana vaipan alla, mut aika pian huomasin että pissaaminen tuntuu kivammalta kun terska on kokonaan piilossa, niin että pissasuihku tuntuu esinahan sisäpinnassa. Ja joo, kun opin vetämään esinahan taakse joskus vuonna kivi ja naula, niin terska oli alkuun todella arka. Harjoittelin pikkuhiljaa ja nyt sitä voi jo pitää paljaanakin.


    • Tänään taas vaipoissa leffaan. Voi keskittyä elokuvaan ja leffaherkkuihin täysillä.

      • Tänään on käyty shoppailemassa kaverin kanssa, nyt olen Hespurilaisessa saman kaverin kanssa ja kaveri lähti juuri vessaan - minullakin on pissahätä mutta miksi mennä vessaan kun voi pissata ... hetkinen ... no niin, nyt tuli ... siis kun voi pissata vaippaan! :-) Pian täytyy tilata lisää Attendseja kun niitä tulee käytetyksi melkein kohtuuttoman paljon, vaikka kotosalla käytänkin yleensä Liberoja koska ne ovat selvästi halvempia.


    • Aijaijaijai... Metsäpolku lopetti Attendsin myynnin ja tarjoaa tilalle iD Pantseja. Tilasin sivun https://www.metsapolku.fi/webRyhma/show?ryhma=12936 valikoimasta pussillisen Plus S -mallia ja jouduin lievästi pettymään. Istuvuus on hyvä ja vaippa sopii erittäin hyvin ulkonaliikkumispöksyiksi, mutta imukyky tuntuu jäävän jälkeen Attends 8 S:stä ja jopa Libero Night Comfort Largesta. Kosteus tahtoo levitä takamuksen suuntaan ja vaippa kestää vain yhden kunnon pissan tai kaksi pienempää. Sivulla ylempänä oleva Fit & Feel voisi olla parempi, mutta sitä ei ole kaupan M-kokoa pienempänä. :-(

      Attendseja löytyy sivulta http://edis.fi/product/914/attends-pull-ons---inkohousut - mutta 8 S on ilmeisesti poistunut markkinoilta! Malli 5 S kuuluu valikoimaan edelleen, mutta sen imukyky jää varmaan 8:sta jälkeen. Nyt näyttää siltä että ainakin tämä tyttö käyttää kaupungilla iD Pants Plus Ässää ja yö- ja pissaleikkivaippana saa olla tuo Libero. Sehän on tietysti halvempikin.

      • Hup. Lisään saman uudelleen niin että nuo linkit ovat omilla riveillään, jotta ne erottuvat paremmin.

        Aijaijaijai... Metsäpolku lopetti Attendsin myynnin ja tarjoaa tilalle iD Pantseja. Tilasin sivun

        https://www.metsapolku.fi/webRyhma/show?ryhma=12936

        valikoimasta pussillisen Plus S -mallia ja jouduin lievästi pettymään. Istuvuus on hyvä ja vaippa sopii erittäin hyvin ulkonaliikkumispöksyiksi, mutta imukyky tuntuu jäävän jälkeen Attends 8 S:stä ja jopa Libero Night Comfort Largesta. Kosteus tahtoo levitä takamuksen suuntaan ja vaippa kestää vain yhden kunnon pissan tai kaksi pienempää. Sivulla ylempänä oleva Fit & Feel voisi olla parempi, mutta sitä ei ole kaupan M-kokoa pienempänä. :-(

        Attendseja löytyy sivulta

        http://edis.fi/product/914/attends-pull-ons---inkohousut

        - mutta 8 S on ilmeisesti poistunut markkinoilta! Malli 5 S kuuluu valikoimaan edelleen, mutta sen imukyky jää varmaan 8:sta jälkeen. Nyt näyttää siltä että ainakin tämä tyttö käyttää kaupungilla iD Pants Plus Ässää ja yö- ja pissaleikkivaippana saa olla tuo Libero. Sehän on tietysti halvempikin.


      • henriikka.hopo kirjoitti:

        Hup. Lisään saman uudelleen niin että nuo linkit ovat omilla riveillään, jotta ne erottuvat paremmin.

        Aijaijaijai... Metsäpolku lopetti Attendsin myynnin ja tarjoaa tilalle iD Pantseja. Tilasin sivun

        https://www.metsapolku.fi/webRyhma/show?ryhma=12936

        valikoimasta pussillisen Plus S -mallia ja jouduin lievästi pettymään. Istuvuus on hyvä ja vaippa sopii erittäin hyvin ulkonaliikkumispöksyiksi, mutta imukyky tuntuu jäävän jälkeen Attends 8 S:stä ja jopa Libero Night Comfort Largesta. Kosteus tahtoo levitä takamuksen suuntaan ja vaippa kestää vain yhden kunnon pissan tai kaksi pienempää. Sivulla ylempänä oleva Fit & Feel voisi olla parempi, mutta sitä ei ole kaupan M-kokoa pienempänä. :-(

        Attendseja löytyy sivulta

        http://edis.fi/product/914/attends-pull-ons---inkohousut

        - mutta 8 S on ilmeisesti poistunut markkinoilta! Malli 5 S kuuluu valikoimaan edelleen, mutta sen imukyky jää varmaan 8:sta jälkeen. Nyt näyttää siltä että ainakin tämä tyttö käyttää kaupungilla iD Pants Plus Ässää ja yö- ja pissaleikkivaippana saa olla tuo Libero. Sehän on tietysti halvempikin.

        No pahus. Mulla on vielä Attendseja mutta kun ne loppuu niin täytyy kai tyytyä pissailemaan kaupungilla vähän varovaisemmin. Tuon Liberon imukykyhän on yllättävän hyvä, mutta sen ongelma on siinä että vyötärölinja jää niin alas ettei se farkkujen alla ainakaan mun mielestäni tunnu hyvältä.


      • Vaippasakaali kirjoitti:

        No pahus. Mulla on vielä Attendseja mutta kun ne loppuu niin täytyy kai tyytyä pissailemaan kaupungilla vähän varovaisemmin. Tuon Liberon imukykyhän on yllättävän hyvä, mutta sen ongelma on siinä että vyötärölinja jää niin alas ettei se farkkujen alla ainakaan mun mielestäni tunnu hyvältä.

        Eikä tuo vielä riitä. Libero on uusinut mallejaan ja tuttu Night Confort on korvattu Sleep Tightillä. Numero 10 varmaan sopii meille vaippatytteleille ihan hyvin. Ja sitten niillä on uusi sängynsuoja. Jotkut varmaan tarvii sellaisiakin leikkeihin. :D

        https://www.libero.fi/tuotteet/?gclid=Cj0KEQjwkqKxBRCIrK_riNm13Z8BEiQAdzdVkPBehTLBL0hXl4nxAueXvv-zo95unxK9t3nEtgTW5DMaAkgj8P8HAQ


      • henriikka.hopo kirjoitti:

        Hup. Lisään saman uudelleen niin että nuo linkit ovat omilla riveillään, jotta ne erottuvat paremmin.

        Aijaijaijai... Metsäpolku lopetti Attendsin myynnin ja tarjoaa tilalle iD Pantseja. Tilasin sivun

        https://www.metsapolku.fi/webRyhma/show?ryhma=12936

        valikoimasta pussillisen Plus S -mallia ja jouduin lievästi pettymään. Istuvuus on hyvä ja vaippa sopii erittäin hyvin ulkonaliikkumispöksyiksi, mutta imukyky tuntuu jäävän jälkeen Attends 8 S:stä ja jopa Libero Night Comfort Largesta. Kosteus tahtoo levitä takamuksen suuntaan ja vaippa kestää vain yhden kunnon pissan tai kaksi pienempää. Sivulla ylempänä oleva Fit & Feel voisi olla parempi, mutta sitä ei ole kaupan M-kokoa pienempänä. :-(

        Attendseja löytyy sivulta

        http://edis.fi/product/914/attends-pull-ons---inkohousut

        - mutta 8 S on ilmeisesti poistunut markkinoilta! Malli 5 S kuuluu valikoimaan edelleen, mutta sen imukyky jää varmaan 8:sta jälkeen. Nyt näyttää siltä että ainakin tämä tyttö käyttää kaupungilla iD Pants Plus Ässää ja yö- ja pissaleikkivaippana saa olla tuo Libero. Sehän on tietysti halvempikin.

        Täytyy varmaan tilata pussillinen kumpaakin iD Pantsia M-kokoisena ja kokeilla onko niitä mihinkään ja onko ne 70 kilon paikkeilla olevalle sopivan kokoisia. Koitan muistaa kertoa lisää kunhan oon kokeillut kumpaakin.


      • MuutenTavallinen kirjoitti:

        Täytyy varmaan tilata pussillinen kumpaakin iD Pantsia M-kokoisena ja kokeilla onko niitä mihinkään ja onko ne 70 kilon paikkeilla olevalle sopivan kokoisia. Koitan muistaa kertoa lisää kunhan oon kokeillut kumpaakin.

        Tilasin pussilliset iD Pants Plus M- ja iD Pants F&F Plus M-malleja. Kumpikin on väljempi kuin Libero NCL, mutta pienempi kuin Attends 8 M jota oon sattumoisin kokeillut. Imukyky on huonompi kuin Liberossa ja paljon huonompi kuin Attendsissa, prrrrkle! Vuotosuojat on huonot eli osa lirahtaa helposti reisille ja osa valuu peffan suuntaan. Parasta on painaa vaippaa käsillä ja vetää vyötäröä ylöspäin niin että vaippa on mahdollisimman tiukalla. Mä en uskaltaisi julkisella paikalla pissata noihin ollenkaan, täytyy pikemmin tehdä niin että menee vessaan, vetää siellä housut alas ja pitelee molemmin käsin vaipan tiukalla.

        Istuvuus on kyllä parempi kuin Liberossa koska yläosa ulottuu vyötärölle asti. En osaa sanoa onko Plus M vai F&F Plus M isompi kun vaippaa pukiessa tuntuu aina siltä että se toinen taisi olla parempi!

        Tytöille tuo Plus S sopii ilmeisesti hyvin, mut ei senkään imukyky varmaan kovin hyvä ole. Voisin tilata sitä itsekin ja kokeilla mihin se venyy. Mä olen suunnilleen 70 kiloinen eli S voi sopia mullekin jos kerran Liberokin.

        Libero Sleep Tighttiakin täytyy varmaan kokeilla kunhan se tulee Cittarissa vastaan.


      • MuutenTavallinen kirjoitti:

        Tilasin pussilliset iD Pants Plus M- ja iD Pants F&F Plus M-malleja. Kumpikin on väljempi kuin Libero NCL, mutta pienempi kuin Attends 8 M jota oon sattumoisin kokeillut. Imukyky on huonompi kuin Liberossa ja paljon huonompi kuin Attendsissa, prrrrkle! Vuotosuojat on huonot eli osa lirahtaa helposti reisille ja osa valuu peffan suuntaan. Parasta on painaa vaippaa käsillä ja vetää vyötäröä ylöspäin niin että vaippa on mahdollisimman tiukalla. Mä en uskaltaisi julkisella paikalla pissata noihin ollenkaan, täytyy pikemmin tehdä niin että menee vessaan, vetää siellä housut alas ja pitelee molemmin käsin vaipan tiukalla.

        Istuvuus on kyllä parempi kuin Liberossa koska yläosa ulottuu vyötärölle asti. En osaa sanoa onko Plus M vai F&F Plus M isompi kun vaippaa pukiessa tuntuu aina siltä että se toinen taisi olla parempi!

        Tytöille tuo Plus S sopii ilmeisesti hyvin, mut ei senkään imukyky varmaan kovin hyvä ole. Voisin tilata sitä itsekin ja kokeilla mihin se venyy. Mä olen suunnilleen 70 kiloinen eli S voi sopia mullekin jos kerran Liberokin.

        Libero Sleep Tighttiakin täytyy varmaan kokeilla kunhan se tulee Cittarissa vastaan.

        Täytyy varmaan sit kokeilla tuota Plus Ässää. Keljua jos imukyky on Liberoa huonompi, mut toisaalta vaipan pitäminen ja siitä nauttiminen ihan kuiviltaan on ainakin mulle yhtä tärkeitä kuin vaippaan pissaaminen.

        Jii-haa - neljässadas viesti tähän ketjuun!


    • Posliini6

      Joo vastaus sulle Vaippasakaali, pidän esaria terskan päällä. Muuten jos terska on paljaana niin alkaa housussa tosi helposti pippeli jäykistyä. Ja se on silloin tosi arka kun housu hankaa sitä. Ja kun pili on vielä pieni, eikä ole kehittyny. Tänään koulun jälkeen taas otin pikkuveljen Tena pants boys vaipan, ja laitoin sen boksereitten alle. Tiukat pillifarkut jalkaan ja menoksi. Lähdin kaupungille ihan vaan kavereitten kanssa. En ole vielä kavereille kertonu et pidän vaippaa aina silloin tällöin. Istuttiin kirjaston rappusilla ja juotiin cokista, ja mulla tuli tunne että, nyt vois tehä pienet pissat vaippaan joten annoin tulla. Jukra että, tuntui kiihottavalta, joten päästin vähän lisää., myöhemmin menin Prismaan ostaa karkkia, ja kassalla oli jono joten siinä oli hyvä tilaisuus antaa tulla pissaa oikein kunnolla vaippaan. Tunsin kuinka pippeli alkoi stondaa. Kiihotti kun lämmin pissa valui housuun. Sitten nopeesti himaan ja suihkuun. Joskus vois taas pissata ihan boksereihin kun on sauna päivä.

    • Päätin sit minäkin rekata nikkini... pitkän tauon jälkeen pitää taas kertoa kuulumisia... Oon ostellu noita vanhoja kunnon Liberoja useammankin paketin ja siinä onkin tenkkapoo mitä tilalle kun ne loppuu... Mä menen kouluun vaipassa ihan noin vaan enkä oo kertonu kellekään mitään... nyt istuskelen täällä omassa huoneessa tv-ohjelmien välillä ja juuri äsken pääsi pissit karkaamaan housuun...

    • Posliini6

      Tänään laitoin ekaa kertaa kouluun pitkät alushousut, ja niitten sisälle Tena vaippa housut, koulussa oli kivaa tunnilla päästää pienet pissat vaippaan. Mutta sitten viimeisellä tunnilla anoin tulla tosi paljon. Oli kiihottava tunne kävellä bussille, housut märkänä. Ennen kuin tulin himaan niin menin metsään mun suosikki paikkaan ja runkkasin mällit vaippa housuun.

      • Sama täällä.

        Täytyy varmaan nyt sitten tilata noita iidee pantseja. Mulle ei välttämättä ole kauhean tärkeää että vaippaan mahtuisi koko päivän pissat, mut aina silloin tällöin tekee mieli lirauttaa edes vähän. Joo, ja housuvaippa on mullekin Se Oikea.


    • Posliini6

      Joo mä käytän siis Tena boys pants vaippa housuja. Nää on tälläset poikien alushousujen malliset housut. Vähän niin kuin pikkuhousut. Pippelin ja pyllyn kohdalla on toi vaippa. Mun pili pysyy hyvin housussa, lahkeissa sen verran hyvin noi kuminauhat. Äsken kastelin taas vaipan ja nyt nukkumaan, huomenna kavereitten kanssa mökille käymään ja vaipat jalkaan.

    • Kerrotaanpa vähän lisää kokemuksia iD Pantseista. F&F Plus on tiukempi ja napakampi kuin pelkkä Plus. Käytännössä kumpikin kumminkin venyy eli illalla laitettu vaippa onkin aamulla väljempi! Mulla on nyt eilen illalla laitettu vaippa ja se on selvästi väljemmän tuntuinen kuin laittaessa vaikka en ole pissannut siihen tippaakaan.

      Imukyky tuntuu sittenkin riittävän, kun vaan painaa käsillä vaippaa tiukemmalle.

      • Oikeassa olet. Tuota venymistä ei heti alkuun huomannut, mutta kun sen huomaa niin asia muuttuu ikään kuin itsestään selväksi.

        Nyt ovat opinnot tältä viikolta ohi, tilasin juuri viikonloput pizzat & colat, housussa on tuore pissa ja viikonloppu kuluu elokuvia ja dokumentteja katsellessa.


      • Mä vaihdoin heti koulusta tultua vaipan ja collegehousut... oon istuskellut vanhempien kanssa vaippajalassa... nyt ei oikein voi pissata vaippaan mut huomenna kun porukat lähtee kauppaan niin silloin pitää... voisi vaikka ensin hyväillä itselleen orkun ja sitten antaa tulla vaippaan...


    • Posliini6

      En ole viikolla ehtiny kokeilla vaippa housua. Tänään tunti sitten olin lenkillä koiran kanssa. Verkkarit ja niitten alla Tena vaippa housu. Sitten vaan yhtä äkkiä tuli taas sellanen tunne että, oli pakko pissata vaippaan. Laskin verkkarit alas ja laitoin käden vaippa housuun ja laskin paljon pissaa housuun ja kädelle. Kiva tunne kun lämmin pissa valui pusseille ja pikku karvotukselle. Huomenna taas uudestaan kun olen yksin kotona. Onko kukaan kertonu kaverille tälläisestä jutusta. Mitähän mun kaveri sanois josse tietäis.????

    • alwayssocute

      HelsingissäHihhei, sun juttu kuulostaa kyllä tosi söpöltä :) Kivaa, että teillä on pikkusiskon kanssa yhteisiä tyttöjen juttuja, oletko vielä antanut hänen leikkiä vauvaa? Mä oon 14v tyttö ja mun sisko on 17v, voi kun mäkin saisin kokea jotain tuollaista...

      • No pikkusisko on 8 vuotta mua nuorempi ja mä menen ihan tyttösen ehdoilla. Söpöliini on ihan hyvin selvillä siitä että tää on mulle leikkiä ja hassuttelua ja mä olen valmis niin kauan kun se tulee itse mun sänkyyn ja haluaa telmiä ja pelmuta.


    • alwayssocute

      Tosi suloiselta kuulostaa tuo teidän juttu :) Mun sisko on mua vaan vähä vajaa 4 vuotta vanhempi, mutta muistan miten mekin peuhattiin ja leikittiin nuorempina ja mä sain olla vielä pieni. Tavallaan surullista ettei olla siskon kanssa enää niin läheisiä, musta ois jollai tasolla tosikiehtovaa leikkiä vieläkin. Vaipoista mulla ei oo mitää kokemusta vauvaiän jälkee, mut näitä juttuja kun luki ni on alkanu ihan älyttömästi kiinnostaa xD Yksin en haluis koittaa, olisi ihanaa olla jonkuu turvallisen ihmisen vauvana ees yks ilta...

    • lukiolainenn

      Näitä viestejä luettuani minua alkoi kiinnostamaan tämä asia ja uskaltauduin ostamaan kaupasta paketin Drynites vaippahousuja. Kotiin päästyäni vedin heti yhdet jalkaani ja annoin pissin tulla. Voin sanoa, että oli erittäin kiihottava kokemus ja aion jatkaa.

      Olen 17-vuotias lukiossa oleva poika.

    • alwayssocute

      Mä asun aika lähellä terveysliiketä, josta saa netin mukaan aikuisten teippivaippoja. Varmaan pakko käydä huomenna ostamassa, jos ei pelko ja häpeä vie voittoa. Sitten kun saisi vielä isosiskon vaihtamaan vaippoja... <3

    • supertmari

      Kyllä kunnon isosiskon pitäisi pikkusiskon pissavaipat vaihtaa... :) kerro ihmeesä myöhemmin miten meni

    • Hupsista... kävin koulun jälkeen kaverin kanssa mäkkärissä ja ihan kesken kaiken multa pääsi pissit housuun elikkä vaippaan... jännä tunne kun sen tekee kaukana kotoa...

    • siljalaiva

      Saako laivoilta vaippoja tarvittaessa? Ois 11.12 risteily siljalla.

    • VaippaPoika99

      Moi! Oon 16-vuotias poika Varsinais-Suomesta ja oon vaippaillut jo yli 6 vuotta. Vartaloltani olen urheilullinen. (Palloillut 12 vuotta! ) Jos täällä on joku tyttö ketä haluaisi vaihtaa vähän tuhmiakin kuvia kikissä tai snapchatissä tai vaikka tulla skypeen niin laittakaa viestiä! ;)

    • alwayssocute

      Ostin alkuviikosta aikuisten teippivaippoja ja kokeilin niitä, oli ehkä maailman ihaninta. Se paksu tunne jalkojen välissä oli upea, tuntui niin vauvamaiselta, kun kävelystäkin tuli lopulta sellaista pingviinimäistä taaperrusta. Kun lopulta onnistuin pissaamaan vaippaan, oli se lämmön ja mielihyvän tunne melkein jo liikaa. Harmi, etten ehtinyt kastella vaippaa enempää.

      Loppupäivän suunnitelma on seuraava: Olen tällä hetkellä kuumeessa, joten ajattelin huijata isosiskolle, että kävin lääkärissä ja sain virtsatietulehdus diagnoosin, enkä pysty taudin vuoksi pidättämään. Sitten esitän avutonta teippivaippojen kanssa, ja hän toivottavasti tarjoutuu auttamaan, ja vaipoittaa minut.

    • posliini6

      Moikka taas kaikki vaippa kaverit. Oon ollut tässä koneella ja yksin kotona. Laitoin taas noi Tena vaippahousut jalkaan. Pippeli nyt kovana housussa, äsken päästin vaippaan tosi paljon pissaa. Vois ehkä tänään kokeilla tehdä pienet kakat vaippaan. Eilen mulla oli taas koulussa pitkien alushousujen sisällä vaippahousut.

    • Vaivaakos vaippajengiä kaamosmasennus vai miksei kukaan ole kirjoitellut viikkoon? No, mulla on kyllä nyt se tilanne ettei tule kirjoitettua kun mitään uutta ei tapahdu.

      • Sama täällä, ei tapahdu mitään erikoista. Joululomaa vietän vanhempien kanssa ja mielessä itää vahvasti ajatus, että oleilen vaipoissa silloinkin, vaikka en varmaan rohkene kastella. Äiti on kyllä lääkäri ja varsin vapaamielinen, mutta syystä tai toisesta en vieläkään välittäisi paljastaa tätä salaisuutta.


      • alwayssocute

        Kyllä sä musta voisit rohkeesti kertoa sun äitille :) munkin on varmaan pakko kertoa mun isosiskolle, koska on olemassa ees pieni mahdollisuus, että se voisi sitten välillä hoitaa mua kuin vauvaa.


    • olen16v-poika

      Kumma juttu mut jotenkin alkaa kiinnostaa...

      • Mukaan vaan, joukkoon vaippailevaan


    • alwayssocute

      Mietin pitkään kehtaanko kirjottaa tätä tänne, mutta eipä mua kukaan tätä kautta tunnista. Eli olin tosiaan kipeänä ja sanoin isosiskolle että tarvitsen vaippoja. Hän oli tietysti vähän ihmeissään kun pyysin apua teipparin kanssa, mutta ihan mielellään hän auttoi minulle vaipan päälle. Sisko oli muutenkin tosi huolehtivainen, kun mulla oli oikeastikin tosi huono olo, ja illalla hän kysyikin lempeästi tarvitsisinko vaipanvaihtoa. Tietysti nyökkäsin, ja oli ihana tunne kun isosisko vaihtoi mulle kuivan vaipan. Se puhui mulle myös sillei söpösti lepertelemällä, ja mä tunsin itteni tosi pieneksi. Vielä seuraavan päivän sain olla vauvana ja nauttia vaipanvaihdoista, sitten olin jo niin terve että en voinut enää esittää tarvitsevani vaippoja. Isosisko on ollu mulle tosi mukava nyt tuon viikonlopun jälkeen, ehkä mä uskallan josks pyytää sitä hoitamaan mua niinkuin vauvaa ihan muuten vain. :)

      • labber

        olipa kiihoittava juttu :) onks sun siskosi minkäikäinen ja osasko se hyvin vaihtaa vaippoi? kerro ihmeessä täällä jatkossakin vaippailustasi, toivottavasti saat isosiskon hoitajaks uudestaakin


    • gh40gh40

      jos sun siskolles ei sovi niin mä voin kyllä tulla vaihtaan sulle vaippoi ;)) tt. 18v kundi savosta

    • posliini6

      Moikka taas, meinas tänään tulla tosi nolo juttu. Tulin koulusta ja mulla oli koulussa vaippahousut pitkien alushousujen alla. Koulun jälkeen bussissa päästin pissat vaippaan. Ja kun tulin himaan jätin vaatteet sängylle ja menin suihkuun, sisko oli kotona ja oli päästänyt mun kaverin sisään ja se oli mun huoneessa. Mulla oli van pyyhe eessä ja kaveri kysy et kenen noi vaippahousut on tossa sängyllä, sanoin et ne on mun pikkuveljen, onneksi kaveri usko sen. Joten tällänen nolo juttu meinas sattua et kaveri olis saannu tietää et mä käytän vaippaa. Onks muille sattunu mitään tälläistä samaa. Et kaverit ois saaneet tietää.

    • alwayssocute

      Mä en ainakaa haluais et kaverit sais tietää, ainoa kenelle ikinä haluaisin kertoa olis isosisko. Joten en itse varmaan ikinä tule pitämään kodin ulkopuolella vaippoja, ainakin nämä teippivaipat on niin paksuja, ettei niitä peitä kyllä löysätkään housut. Ja jotenkin se paksuus on mulle se juttu, tykkään kun kävelystä tulee sellaista vauvamaista, joten tuskin tykkäisin noista vaippahousuista niinkään. Lauantaina oltaisitaas koko päivä siskon kanssa kahdestaan, tekisi kovasti mieli pyytää häntä hoitamaan minua, mutta en taida ainakaan vielä uskaltaa...

    • Adetzi

      Asustelen myös P-Savossa 18v kundi olen. gh40gh40 haluatko tutustua ihan kaveruus mielessä?

    • posliini6

      Oon yksin omassa huoneessa ja pikkuveli on kaverin luona yötä. Oon lukenu näitä vaippa viestejä ja mulla on vaippa housut jalassa ja oon pissannu niihin aina välillä. Etumus on jo tosi märkä, kivaa että, täällä muitakin jotka tykkää pissata vaippaan.

    • ehkäpä123312

      Saiskohan mistään 30 kiloiselle vaippapaketin jossa olisi vain vähän vaippoja esim. viisi? En saisi mitään 40 piiloitettua.

    • vcvxcvxvx

      Yksi ja sama vaippa-fetissi ihminen pitää tätä vaippakeskustelua yllä vuodesta toiseen ja vastaa itse itselleen , ei oo todellista...

      • InhottavaRealisti

        Jaa, kuka noista?


      • Siltäkö tää susta näyttää? Olisikohan vika siinä että me kirjoitetaan muka liian huolellisesti eli että oikeitten nuorten pitäisi viljellä huonoa kieltä? Katsos kun asia menee niin että me vaippailijat ollaan niin fiksuja että viitsitään ajatella ensin ja kirjoittaa vasta sitten, ja kun on ensin ajatellut niin silloin tulee kirjoitettua aika huolella. Mutta jos sulla on se tavallinen kuutonen äidinkielessä niin vaikeahan sun on ymmärtää meitä ysin oppilaita. : D


      • Saippuankäyttäjä

        Terve.

        Sinulla on kirjoittajana harvinaisen tunnistettavia maneereja. Osa jopa niin tunnistettavia, että sinut on aika helppo ihan pelkästään Googlella yhdistää pääkaupunkiseudulla asuvaan myöhäiskeski-ikäiseen mieshenkilöön.

        Mitä muuten siskollesi nykyään kuuluu?


      • Saippuankäyttäjä kirjoitti:

        Terve.

        Sinulla on kirjoittajana harvinaisen tunnistettavia maneereja. Osa jopa niin tunnistettavia, että sinut on aika helppo ihan pelkästään Googlella yhdistää pääkaupunkiseudulla asuvaan myöhäiskeski-ikäiseen mieshenkilöön.

        Mitä muuten siskollesi nykyään kuuluu?

        Mikä ihmeen sis... ai joo, olihan mulla sisko. Se oli puolivuotias kun paistoin ja söin sen, kun en jaksanut kuunnella sen kiljumista. Olin 8-vuotias ja vanhemmat uskoi kun sanoin että olin siskon kanssa pihalla ja siihen tuli jostain susi ja nappasi pikkuisen. : D


      • Saippuankäyttäjä kirjoitti:

        Terve.

        Sinulla on kirjoittajana harvinaisen tunnistettavia maneereja. Osa jopa niin tunnistettavia, että sinut on aika helppo ihan pelkästään Googlella yhdistää pääkaupunkiseudulla asuvaan myöhäiskeski-ikäiseen mieshenkilöön.

        Mitä muuten siskollesi nykyään kuuluu?

        Itse asiassa tätä(kin) ketjua pitää yllä 32 hengen työryhmä. Meillä on yksistään Suomi24:ssä 22 rekisteröityä ja noin 90 vakituista rekisteröimätöntä nimimerkkiä ja kirjoitamme 63 foorumille noin 220 nimimerkillä ja yhdeksällä kielellä. Asumme Kainuussa omavaraisessa kommuunissa ja meillä on epälukuinen määrä lapsia, orjia ja lemmikki- ja hyötyeläimiä. Myös Ruokolahden leijona viettää eläkepäiviään suojissamme ja käy mielellään filosofisia keskusteluja lähitienoon susien kanssa. Ryhmällämme on 18 tohtorinarvoa ja 22,5 Nobelin palkintoa (yksi jaettu) sekä 16 olympiamitalia 57 vuoden ajalta.

        Sikäli olet oikeassa, että palvelimemme on Espoon Tapiolassa ja sitä valvoo 53-vuotias Usko Unohtumaton, Karvisen isäntänä tunnetun Eskon veli.

        Jos harrastat hyödyttömiä höpötutkimuksia, ryhdypä analysoimaan Arto Paasilinnan maneereja. Saatat hyvinkin päätyä huomaamaan, että hän on sama mies kuin Veikko Huovinen. :-)


      • Saippuankäyttäjä kirjoitti:

        Terve.

        Sinulla on kirjoittajana harvinaisen tunnistettavia maneereja. Osa jopa niin tunnistettavia, että sinut on aika helppo ihan pelkästään Googlella yhdistää pääkaupunkiseudulla asuvaan myöhäiskeski-ikäiseen mieshenkilöön.

        Mitä muuten siskollesi nykyään kuuluu?

        kinosti


      • Saippuankäyttäjä kirjoitti:

        Terve.

        Sinulla on kirjoittajana harvinaisen tunnistettavia maneereja. Osa jopa niin tunnistettavia, että sinut on aika helppo ihan pelkästään Googlella yhdistää pääkaupunkiseudulla asuvaan myöhäiskeski-ikäiseen mieshenkilöön.

        Mitä muuten siskollesi nykyään kuuluu?

        kinosti


      • OotKylläHauska
        Saippuankäyttäjä kirjoitti:

        Terve.

        Sinulla on kirjoittajana harvinaisen tunnistettavia maneereja. Osa jopa niin tunnistettavia, että sinut on aika helppo ihan pelkästään Googlella yhdistää pääkaupunkiseudulla asuvaan myöhäiskeski-ikäiseen mieshenkilöön.

        Mitä muuten siskollesi nykyään kuuluu?

        Toisin sanoen olet itse myöhäiskeski-ikäinen mies joka kuolaa ja läähättää lukiessaan näitä palstoja. Säliksi käy.


      • henriikka.hopo kirjoitti:

        Itse asiassa tätä(kin) ketjua pitää yllä 32 hengen työryhmä. Meillä on yksistään Suomi24:ssä 22 rekisteröityä ja noin 90 vakituista rekisteröimätöntä nimimerkkiä ja kirjoitamme 63 foorumille noin 220 nimimerkillä ja yhdeksällä kielellä. Asumme Kainuussa omavaraisessa kommuunissa ja meillä on epälukuinen määrä lapsia, orjia ja lemmikki- ja hyötyeläimiä. Myös Ruokolahden leijona viettää eläkepäiviään suojissamme ja käy mielellään filosofisia keskusteluja lähitienoon susien kanssa. Ryhmällämme on 18 tohtorinarvoa ja 22,5 Nobelin palkintoa (yksi jaettu) sekä 16 olympiamitalia 57 vuoden ajalta.

        Sikäli olet oikeassa, että palvelimemme on Espoon Tapiolassa ja sitä valvoo 53-vuotias Usko Unohtumaton, Karvisen isäntänä tunnetun Eskon veli.

        Jos harrastat hyödyttömiä höpötutkimuksia, ryhdypä analysoimaan Arto Paasilinnan maneereja. Saatat hyvinkin päätyä huomaamaan, että hän on sama mies kuin Veikko Huovinen. :-)

        Sulta unohtui mainta että nuorin ryhmän jäsen on 6 vuotias ja vanhin täytti viime viikolla 106.

        ILOISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!


    • Miten aiotte viettää joulua? Me varmaan mennään mummolaan eikä siellä ehkä kehtaa pitää vaippaa... tai jos pitäis tavallisia pöksyjä vaan silloin kun mennään saunaan eli pöksyt on pukuhuoneessa kaikkien näkösällä... katsotaan nyt... :)

      • Vietän joulun kotikotona eli vanhempien luona, pari muuta sukulaistakin on tulossa ja saunan pukuhuoneessa uskallan kyllä (nyt kun olen asiaa puntaroinut) myöntää äidille että näet oikein, kyllä minulla on housuvaippa aluspöksynä.


      • henriikka.hopo kirjoitti:

        Vietän joulun kotikotona eli vanhempien luona, pari muuta sukulaistakin on tulossa ja saunan pukuhuoneessa uskallan kyllä (nyt kun olen asiaa puntaroinut) myöntää äidille että näet oikein, kyllä minulla on housuvaippa aluspöksynä.

        No niin, eilisiltana kävin saunassa äidin ja muutamaa vuotta nuoremman serkkutytön kanssa. Kumpikin näki että minulla oli housuvaippa aluspöksynä ja serkkutyttö uskalsi kysyä miksi ihmeessä. Sanoin ettei ole kastelua eikä muita pissavaivoja, vaan ihan yksinkertaisesti vaippa tuntuu mukavammalta kuin tavallisen pöksyt. Kumpikaan ei kysynyt kastelenko tahallani eikä asiasta varmaan tämän jälkeen puhuta.

        Ai että puilla lämmitettävä sauna tuoksuu hyvältä (savussa on kyllä ikäviä pienhiukkasia)! Rintamamiestalon kellarissa on sähkösauna, mutta juhannuksen ja joulun aikaan meillä on tapana lämmittää alkuperäinen piharakennuksen sauna.


    • VaipatPois

      Nää muutamat vaippapervot jaksaa uskotella että heitä ois useampikin täällä.
      Kerätkäähän ne Pampperssit kasaan ja menkää tonne fetissipalstalle.

    • JostainPitääAloittaa

      Laitoin tietyille aktiiveille sähköposteja. Jatketaan keskenämme, kun täällä tuntuu olevan vainoharhaisuutta ilmassa.

      • Sopii mulle, sain postisi. Tää onkin polkenut vähän paikallaan kun ei kellään taida olla mitään uutta ja koko Suomi24 tuntuu vähän tökkivän.


    • Ananas15

      Meniskö sellaselle 15-vuotiaalle laihalle/hoikalle pojalle noi Liberon Comfort 7? Vai pitääkö ostaa Liberon UP&GO 8? Vai meneekö nekään? :D

      • Liberopoika

        Ainakin vanhan mallin Comfort 7 menee, se tosin uusittiin joku aika si niin nykysestä en oo varma. Up&gosta en osaa sanoa, pitäis joskus kokeilla. Pampersin kutos kokoset taitaa vauvanvaipoista olla kaikista isoimmat. :)


      • Ananas15

        No hittoku noita ei myydä toisella puolella kaupunkia! :D Ei viitti iha toho keskustaa mennä ostelee ku saattas luokkalaiset kattoo vähä kieroon. Tiiä sitte uudesta seiskoista. Pitäs varmaa riskillä ostaa ne up&go:t :D.


    • Vaippaa_Perseeseen

      No niin, vaippapaketit kasaan ja fetissipalstalle miehet!

    • Moikaikkiii

      Mun fetissi on taas semmoset pitkätkalsarit niis rupee vaa seisoo

    • Pitkästä aikaa yksin kotona huomisiltaan asti. Tilasin juuri pizzaa ja colaa ja laskin lyhyen pissan vaippaan. Illalla katson elokuvia ja pissailen parikin vaippaa täyteen - eihän tässä mitään järkeä ole mut silti se on kivaa!

    • TeinipoikaOulussa

      Seurasin tätä ketjua jo marraskuussa, eilen hain cittarista ekan paketin liberoja kun olen vuodenvaihteen yksin kotona ja nyt on ollut vaippa päällä koko ajan ja tuntuu jännän hyvältä. seuraavaksi täytyy kokeilla pissaamista...

    • Täytyy välillä kijoittaa tännekin... pakkasella on kiva pissata vaippaan... tulin eilen koulusta ostosparatiisin kautta ja mäkkärissä pissasin housuun... oli kivan lämmin olo kun kävelin kotiin ja vaipanvaihdolle...

    • SairastaTouhua

      Joo joo, taas samat vanhat pervot äijät fantasioi täällä vaippahimoissaan, menkää tonne fetissipalstalle.

    • vaippapoikapienenä

      On tullut kokeiltua useastikin. Tätini luona olin yö kylässä, Se juotti mulle vissiin ämpärillisen mehua ennen nukkumaan menoa, Sen jälkeen se laittoi mulle vaipan, Ja sanoi että täti tulee tarkistamaan usein vaipan, Ja joka kerran kun on vaippa märkä täti vaihtaa PIKKUPOJALLE uuden, Minua alkoi melkein heti pissattaamaan, Ja meinasin mennä vessaan pissalle, Mutta tätini käski mennä valmiiksi hoitopöydälle ja käski pissaamaan, Ja minä pissasin kun käskettiin, Tätini avas mun vaipan, Ja hymyili että olen tehnyt juuri niinkuin hän halusikin mun tekevän, Sen jälkeen tätini pesi vehkeeni ja laittoi uuden vaipan mulle, Sen jälkeen takas sänkyyn. Ja niin kauvan kuin olin valveilla, Minä pissasin vaippaani, Ja tätini vaihtoi sen aina uuteen vaippaan. Minä menin valmiiksi hoitopöydälle monta kertaa, Ja huusin tädilleni että nyt pikkupoika PISSAA, Odotin että tätini kerkesi viereeni ja aloitin sitten pissaamisen vaippaani, Monta kertaa tätini avas vaippaa pikkaisen ja kurkisti sinne vaipan sisälle, Ja katsoi kun pikkupoika pissa vaippaan. Aamulla tätini vei mut suihkuun ja pesi mut, Munat erityisen huolella ja lopuksi rasvas ne, Sanoi että ei halua että penikseni tulee araksi jatkuvan vaipan vaihdon takia. Sen jälkeen mentiin keittiöön jossa oli kaikki vaipat jotka olin pissannut, Ne piti mun laskea yksitellen esimerkiksi 10 tai 15 vaippaa. Sen jälkeen tätini sanoi että mun pitää maksaa ne hänelle luonnossa,( en ymmärtänyt mitä hän tarkoitti sillä). Hän otti mun peniksestäni kiinni ja laittoi sen pystyyn, runkkasi ensimmäisen laukaukseni, Ja sanoi että puoli vaippaa on maksettu. YMMÄRRÄTKÖ NYT mitä tarkoittaa luonnossa maksaminen. Nyt ymmärsin mitä hän tarkoitti. Sen jälkeen olin monta kertaa yö kylässä tätini luona, Ja me leikittiin samaa leikkiä joka kerran siellä hänen luona. Olin ensimmäisellä kerralla ehkä 12 vuotias, Kun leikittiin vaipoilla, Ja viimeinen kerta 19vuotiaana, Ennenkuin menin armejaan.

      • asdafthftyt

        surullinen tarina itketäää yhyhhyhyyyy


    • Baby.face

      Käyttääkö kukaan palstalaisista suorakaidevaippoja ja muovisia vaippaliinoja? Meillä kotona äiti vaipatti meidät tällä yhdistelmällä. Näistä muovisista vaipaliinoista samoin kuin muovisista vaippahousuista on muodostunut minulle jonkinlainen fetissi an sich.

    • aratle

      Hei, olen 19-vuotias poika/mies. Etsisin vaippaseuraa tai tyttöystävää tytöistä tai naisista ikävälillä 16-30. Mikäli kiinnostusta on, niin laita viestiä osoitteeseen [email protected]. Mielelläni ihan jutustelisin, tai menisin vaikka pidemmälle jos kumpikin haluaa.

    • Laitoin tänään jo töissä vaipan pari tuntia ennen kotiinlähtöä. En kuitenkaan uskaltanut tehdä mitään töissä. Heti autossa kuitenkin alkoi kakattamaan ja mikäs parempaa ruuhkassa kuin antaa kakan valua vaan hitaasti suoraan vaippaan. Kotiin päästyäni en malttanut heti vaihtaa vaan ajattelin olla mahdollisimman pitkään vaipassa.

    • mhhhhhhhhhh

      Kauhee pissahätä. Enkä mitenkään voi lähteä tästä vessaan kesken kaiken. Pitäisi olla mullakin vaippa.

    • Kiinnostunutko

      Siis tää tosiaan kuulostaa hirmusen mukavalta ja tekis mieli kokeilla itekki, mutta mahollisuudet on kyllä aikaa nollissa

    • Onkos Salpausselän kisoja katsellessa pissailtu vaippaan? Mulla ainakin on kulunut aika monta vaippaa vanhempien kanssa eikä ne ole tainneet huomata mitään.

    • Ihanaa kevät tulee! Tänään pääsee laittamaan pihaa kevätkuntoon. Otan ison vesipullon mukaan ja laitan Molicare teippivaipat jalkaan. Just hyvä kun ei tarvii tulla sisällä käymään vessassa ollenkaan :)

      • Mulla kevään tulo merkitsee sitä että ulos lähtiessä voi jättää pöksyt pois pitkän hameen alta... jossain ulkoilutiellä on kiva poiketa pensaikkoon kyykkypissalle... ja suihkussa pissaan aika usein seisaaltaan...


    • Vaippatyttö12345

      Ihanaa huomata että en ole ainut vaippailjia tyttö olisi mahtavaa tutustua kikkailkaa messy_abdl kaikki vaipoista tykkäävät saa tulla juttelemaan.

    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe