Daisy Nails

Onko kokemusta?

Onko kellään kokemusta Espoossa sijaitsevasta Daisy Nails nimisestä kauneushoitolasta? Olen suunnitellut kulmien ja silmän rajojen kestopigmentointia. Millainen paikka on ja kannattaako sinne mennä?

27

3146

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullu8

      minä itsekin olen menossa sinne ,ei mitään hajua

    • Aapuuva

      Menette kestopigmentointiin eikä teillä ole mitään hajua millaista jälkeä siellä syntyy?!

      Ottakaa hyvät ihmiset selvää...vertailkaa eri firmojen nettisivuilta kuvia ja miettikää mikä on teille sopiva tyyli. Etsikää myös arvosteluja paikan ammattitaidosta. Alalla on monta ala-arvoista tekijää, jotka tekevät kammottavia palkkipigmentointeja. Osa näistä diili-tarjouksista sisältää just tälläisen.

      Miettikää millaista voitte saada, sillä pigmentointi näkyy kasvoillanne vuosia ja kovasti tyrittyä pigmentointia on vaikea korjata.

      Kun menette ottamaan esim tatuointia, niin haluatteko silloinkin valita halvimman vai parhaimman tekijän?

    • ap.

      Siellä oli aika hyvä tarjous kestopigmentoinnista. Soitin liikkeeseen ja pyysin lähettämään kuvia lopputuloksesta. Liikeenpitäjä lähetti kuvia kännykkääni - suosittelen muitankin pyytämään kuvia, ennen kuin menee pigmentointiin.

      Liikkeen pitäjä vaikutti oikein ystävälliseltä - ei ole suomalainen - veikkaisin, että thaimaalainen tms. Kertoi, että on ulkomailla tehnyt pigmentointeja. Suomessa hankki ensin diplomin ja sen jälkeen on vasta aloittanut pigmentoinnin teon. Eli ilmeisesti ei ole tehnyt Suomessa vielä kovinkaan pitkään. Oikein siistiä jälkeä syntyy kuvien perusteella. Tosin itse toivoisin vielä luonnollisemman näköistä lopputulosta ja ns karvatekniikalla tehtyä.
      En tiedä, tehdäänkö Daisy Nailsissa karvatekniikalla - tietääkö joku?

    • neverhöörd

      millainen on karvatekniikka?

    • ap.

      Karvatekniikassa kulmiin piirretään ohuita viivoja, ikäänkuin karvoja, jolloin kulmakarvoista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

    • Neverhöörd

      Kiitos. Onkos tietoa missä tehdään karvatekniikalla? siis helsingin alueella

    • Mertsi -83

      En ole käynyt kestopigmentoinnissa mutta laitatutin siellä rakennekynnet akryylillä. Palvelu oli ystävällistä, mutta työ tehtiin hutiloiden ja osin toiminta vaikutti epähygieeniseltä. Sinänsä thaimaalainen/kiinalainen on varmaan näppärä laittamaan pigmentoinnit; sitä en epäile.

      Toisaalta palveluhinnasto on varsin alhainen. Siellähän ei voi maksaa kortilla eikä kuittia anneta, mikä on varmaan osin syy halpoihin hintoihin. Eli jos haluaa halvalla suht ok tuloksen, kannattaa varmaan harkita.

    • Bettan81

      Itse laitatin siellä juuri kynnet. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :) Maksoin käteisellä ja sain myös kuitin. Ystävällinen palvelu, suosittelen!

    • Pipa6

      Kävin juuri Daisy Nailsissä ripsihuollossa. Paikka missä normaalisti käyn, oli kiinni loman vuoksi.
      Kerta oli ensimmäinen ja myös viimeinen.
      Kun tulin sisälle, sanottiin että hetki ole hyvä. 20 minuutin kuluttua kyselin että koskakohan pääsisin. Pääsin lopulta huoltoon puoli tuntia sovittua aikaani myöhemmin.

      Ripsien laittaja oli hyvin kovakourainen, minulla on ollut tekoripset jo yli vuoden enkä ole mitenkään kipuherkkä.

      Maksutilanteessa hän otti uusien ripsien hinnan. Sanoin että edellisestä huollosta oli kaksi viikkoa. Hän sanoi syyksi että ripset oli tehty muualla ja he joutuivat tekemään uudet.
      Mitä kyllä kovasti epäilen koska koko urakkaan meni vain 35 minuuttia. Toivottavasti ei kasa omia ripsiäni ole liimattu yhteen.

      Kortilla ei voinut maksaa ja summaa ei lyöty koneeseen.
      Pyysin kuittia, sitten vasta summa lyötiin ja kuitti annettiin.
      En voi paikkaa suositella.

      Haluaisin tähän loppuun pyytää että mietitte. Vaikka saisitte palvelun halvalla, niin että olisiko kuitenkin parempi käyttää paikkoja mitkä maksavat lakisääteiset maksunsa. Tälläisten kuitittomien paikkojen työntekijät todennäköisesti nostavat myös työttömyyspäivärahaa, joka taas maksetaan meidän kaikkien verorahoista.

    • daisy lashes pumpum

      Enpä voi suositella. Olen laitattanut ripset jotka olivat järkyttävät. Suuri osa irtoili viikon sisällä vaikka kokeneena irtoripsifanina hoidin niitä by the book. Jouduin repimään niitä irti, kun sojottivat vinksin vonksin. Aikaa meni 40min ja ummikkokiinalainen läpsi ja nyki niin, että ajattelin joutuneeni Pohjois-Koreaan. Toinen silmä tulehtui, mutta en tiedä johtuiko likaisista välineistä.

      Omistaja oli kuin jokin naispuolinen miksikäs sitä nyt sanoisi...no, ei kuittia mutta hinta halpa, "only for juu" tyyliin.

      Jatkossa maksan enemmän ja menen suomalaiselle...

    • M.O.555

      En voi suositella Daisy Nails kauneushoitolaa Tapiolassa. Petyin pahoin asiakaspalveluun. Eivät tehneet mitä lupasivat ja palvelu oli tylyä.

      • Martula

        Kävimme kyseisessä paikassa kaverini kanssa. Alku vaikutti lupaavalta, saimme hyvän tarjouksen ja ystävällistä palvelua. Otimme kestopigmentointirajaukset silmiin. Aluksi piirsi tussilla rajaukset malliksi jotka tulee pigmentoimaan. Kuitenkin muutti mallia lupaa kysymättä ja tulos oli epäsymmetrinen. Samalla kerralla teki myös huuliin pigmentoinnin. Puhe oli pelkistä rajoista, mutta hän pigmentoikin koko huulet! Eikä tietenkään kertonut mitään huulien kovasta turpoamisesta. Kiva mennä töihin, kun huulet on paisuneet kolminkertaisiksi! Pigmentoinnin teko sattui todella paljon! Kysyttäessä sanoi etttei satu. Kun kysyimme pigmentointien vahvistuksista, sanoi ettei niitä tarvita. Seuraavaksi kerraksi oli luvattu nanomicroblading kulmat ja hinta jo sovittu, mutta hän ei suostunutkaan tekemään niitä, vaan pelkät microbladingit. Vahvistusta ei muka taaskaan tarvittu. Nyt kulmina on enää muutama luonnottoman näköinen "risu" . Kun olemme ottaneet yhteyttä ja sanoneet haluavamme vahvistuksen kulmiin, joka aina kuuluu pigmentointeihin, on alkanut hankalaksi! Kortilla ei ole voinut tietenkään maksaa. En suosittele kenellekään!


    • Tyytyväinen

      Olen käynyt daisynailsissä ripsipidennyksissä ainakin yli vuoden, ja lopputulos on aina ollut säkenöivä. Toinen tekijöistä on hieman kovakouraisempi kuin toinen, mutta hänen ripsensä pysyvätkin pidempään. Aina ovat olleet ystävällisiä, vaikkakin hiljaisia koska suomi ei ole heidän äidinkielensä, eli jos pälättämään haluaa mennä niin voi miettiä toista paikkaa. Uudet ripset on tehty tunnissa, kerran puolessakin tunnissa ja uskomattoman tarkat viuhkat. Halpa hinta korvaa kaikki epäilykset minulle kaiken kukkuraksi. Suosittelen, ellet ole supervaativa perfektionisti niin että kaiken pitää olla täydellistä.

    • KAMALA PAIKKA!

      En voi suositella. Kävin tuolla laittamassa geelikynnet. Paikassa oli kaksi kynsienlaittajaa, minulle kynnet laittoi kielitaidoton ja käytökseltään todella tyly tekijä. Teki kynnet hirveällä kiireellä, ja mm. hioi omat kynteni melkein puhki, ikinä ei ole joutunut huomauttelemaan kynsien laittajalle, että polttaa. Hirveätä repimistä ja nyhtämistä. Lopputulos tyydyttävä. Kynnet todella kipeät vielä viikon kuluttua kynsien laitosta ja syykin selvisi myöhemmin kun vanhat geelikynnet irrotettiin, omat kynteni lähes puhki hiotut!
      Käyntini lopuksi jouduin vielä kuuntelemaan kun edellinen asiakas väitteli hinnasta kynsien laittajan kanssa. Oli ilmeisesti kalliimmat kynnet kun asiakas oli ymmärtänyt.
      Kierrän tämän paikan jatkossa hyvin kaukaa!

    • M-M-M-M

      Kävin viitisen kertaa syksyn/talven 2014 aikana ottamassa geelilakkauksen. Lakkaus pysyi hyvin siistinä kolme viikkoa. Mukavasta hemmotteluhetkestä ei kyllä voi palvelun puolesta puhua. Minua jäi vaivaamaan, kun kuittia en saanut koskaan ja hinta tunttu muihin paikkoihin nähden kovin alhaiselta. Viimeiseksi yritykseki jäi kuitenkin kerta, kun olin varannut ajan edellisellä käynnillä ja kun menin sovittuun aikaan paikalle, ovella oli lappu että kiinni kyseisen viikon. Olisivat voineet soittaa, että ko viikon ajat on peruttu. Eniten silti mietityttää hoidetaanko paikassa kaikki asianmukaiset maksut ja verot.

    • vastustan

      hei,
      nyt täytyy kertoa että kävin ottamassa kuukausi sitten kestopigmentoinin molempiin luomiin. Esimmäinen kerta meni suhteellisen hyvin,yläluomien pigmentointi hävisi, alaluomet olivat ok, hieman epäsiistit kuitenkin. Kävin uudelleen kuukauden päästä 290 euroa hintaan sisältyi kahden kerran käynti. Tämä toinen kerta oli silmieni osalta katastrofi, molemmat silmäni ovat aivan mustat ja turvoksissa - voiko tänne laittaa kuvian - laittaisin teille näytille. Tämä oli varmasti viimeinen kerta kun kävin kyseisen hoitolan pigmentoinnissa. Liike on suhteellisen siisti ja siellä työskentelee kaksi henkilöä. Kuittia en ole saanut mistään kerroista kun olen siellä käynyt.
      Kynsienhoitaja on miellyttävämpi henkilö ja varsin ammattitaitoinen.
      Tämä oli ehdottomasti viimeinen kerta kun otan silmiini pigmentoinnin. Kipu oli hirveä, ilmeisesti jotain puudutetta laitettiin ja laittaja sanoi että silmäni mustuivat kun jännitin - lopulta sanoin että nyt saa riittää...kiitos..jos otatte menkää ja ottakaa luotettava ja varma hoitola - kysykää kaikki mitä mieltänne askarruttaa ja - jos ette saa vastauksia tai äkäisiä tuiskauksia - suosittelen vaihtakaa paikkaa tai käyttäkäää itse hyviä kestokyniä - pettynyt - harmistunut - Silmäluomistani vuoti verta, mitä ihmettelin - kuulemma kulmien laittamisestakin vuotaa verta. Mitä minä olen mennytkään tekemään......

    • N205

      Kävin ottamassa ripsienpidennykset. Palvelu oli tosiaan hieman töykeää. Ripsienpidennysten ottamisesta on nyt 1,5 viikkoa ja kummassakin silmässä sojottaa enää vain muutama ripsi, normaalisti kuuden-seitsemän viikon jälkeen tulos olisi sama. En ole mikään pilkunviilaaja ripsien kanssa, mutta kyllä ripsien tulisi pysyä kauemmin kuin viikon. En voi suositella paikkaa missään nimessä.

    • beautyqueens
    • Katrica

      En todellakaan voi suositella kyseistä paikkaa! Kävin huollattamassa ripsienpidennykset, jotka olin laittanut 3 viikkoa sitten. Työ kesti 35 minuuttia ja laittaja oli niin kovakourainen että koko ajan jompikumpi silmä vuosi kun nyki ripsiä. Ripsienpidennysten laitto ei kuulu tuntua miltään! Nyt pari viikkoa myöhemmin melkein kaikki omat ripseni on katkennut ja lähtenyt irti,muutamia pidennyksiä roikkuu vielä miten sattuu kiinni jäljellä olevissa ripsissäni. Olen käyttänyt ripsienpidennyksiä 5 vuotta, eikä ikinä ollut mitään ongelmia. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun kävin DaisyNails paikassa. Älkää menkö pilaamaan omia ripsiä halpaan ja huonosti tehtyyn paikkaan! Palvelu oli todella epäystävällistä ja huonoa.

      • pettynut

        Sama kokemus myös minulla. Älkää missään nimessä menkö laittamaan/huoltamaan ripsiä kyseiseen paikkaan. Työ todella kestää 40 minuuttia, hirvittävän kovakouraista työtä ja ripset putoaa viikossa.


    • LIKAINENpulju

      Todella vastenmielinen ja töykeä palvelu. Hygieniataso sitä luokkaa etten ikinä astu jalallanikaan enää tuohon puljuun. Onneksi en saanut kynsisientä tai tulehdusta. Pitäisi pyytää tuonne terveystarkastajat.

    • Kertariitti

      Huhhuh, kävin paikassa kynsihuollossa ja ripsien värjäyksessä. Hyvin töykeä palvelu, ja hinta olikin lopussa monta kymppiä kalliimpi kuin summa alunperin piti olla. Jouduin siinä vänkäämään hinnasta, joka laski lopulta vaikkakaan ei sille tasolle jonka sen piti olla. Tekijän takana oli vielä hintataulukko, josta laskemalla summan olisi pitänyt olla alempi. Kortti ei tietenkään käynyt. Karmea paikka ja karmea akka. Rakennkynnet oli kyllä hyvät, ei voi kiistää. Mutta kuka jaksaa tapella hinnasta joka kerta...

    • vakkariasiakas

      Käyn siellä laitattamassa kynnet. Upea lopputulos. Eikä tarvitse tuntitolkulla istua. Kynnet kestää hyvänä parikin kuukautta. Minua ei henk. koht
      kiinnosta saanko kuitin vai en. Tärkeämpää on hyvä lopputulos ja kohtuullinen hinta. Ripsistä en siellä osaa sanoa.

    • Nails

      Huhhu! En voi kyllä suositella paikkaa kenellekkään. Palvelu oli niin tylyä ja kovakouraista että.. Työn jälki hieman hutiloidun näköistä (otin siis geelilakkauksen). Ihme että paikka tuon tasoisella palvelulla voi olla vielä pystyssä!

    • jfrgdbf

      Onkohan sama paikka kuin Helmi Nails? Jotain Thaimaalaista porukkaa? Tosi huonoo palvelu sieltäkin.-

    • Miakay

      Käyn siellä laitattamassa kynnet. Upea lopputulos. Kynnet kestää hyvänä parikin kuukautta.Ja hyvää palvelu..👍🏻

    • veronmaksaja10

      Luottokorttia ei voi käyttää, koska edullisemmat hinnat perustuvat verovilppiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4573
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4504
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4106
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3047
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2641
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      205
      2108
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1735
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe