Saako tämmöisellä Deca kuurilla mitään aikaseks?

SuperRoinaMies

Morjens.
Olen 22 vuotias 73kg painava terve henkilö. En polta enkä juo.
Harrastan tällä hetkellä kiipeilyä ja salilla käymistä vähintään 5 kertaa viikossa.
Tuloksia on tullut mutta ajattelin jos voisi ajassa vähän hypätä eteempäin.

Saisin hankittua itseeni hyvän laatuista Deca Durabolinia.
Mutta hieman huolestuttaa kuin jotain alkaa ottamaan joten ajattelin täältä kysyä.

Suunitelmissani on että aloitan ottamalla 1/4 normaalista annoksesta ihan katsoakseeni miten kehoni reagoi. Olen ymmärtänyt että tämmöinen ruisku otetaan kerran viikossa.

Ajattelin vain ottaa noin kuukauden kuurin eli: 1/4, 2/4, 3/4 ja lopuksi ehkä 2/4 normaalista annoksesta.

Haluaisin ottaa pari askelta ylöspäin kuin tulee lihas massaan ja lihaksien kokoon ja sitten jatkan ihan normaalia rataa.

Kysymykseni siis on:
1. Antaako näin lyhyt ja pieni kuuri enemmän volyymiä lihaksiini?

2. Lähtevätkö lihakset pois sitten kuin en enään ota lisää kuureja jos jatkan samaa rataa treenaamalla 5 kertaa viikossa?
(Vuoden päästä kuin aurinko taas paistaa voi mennä rannalle ja olla mahtavassa kunnossa)

3. Onko iso mahdollisuus saada jotain isoja "sideeffects" näin pienestä ja rajoitetusta kuurista?

Olisi kiva saada ihan kunnon vastauksia henkilöiltä jotka tietävät asiasta jotain jos sellaisia sattuisi täällä olemaan.
Kiitos.

37

13090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietäväinen

      No kyllähän noita kuuluu ottaa aika paljon jos hyötyä haluaa. itse ottaisin vain puhdasta testosteronia ja kunnon ruokavaliot. sinun tulisi käyttää alkuun vähän enemmän jos nyt välttämättä haluat lihaksia. Yli kuukauden kuuri ja testosteronia yleensä 500mg viikossa elikkä kymmenen 250mg/ml Ambuli kestäisi sinulla 5 viikkoa. mutta tosin siinä on haitat mutta alkavat usein vasta kun ylitetään tuo 500mg/viikko ja sitten kun kuuri lopetetaan. Suosittelen ettet ota mutta ei siihen kukaan täällä foorumilla päätä. Ja halvoilla hormooneilla ei kannata alkaa edes kokeilemaan.

      Entäs kun kuuri loppuu?

      Tarvitset lisää koska kehosi oma testosteronin tuotanto alkaa hiipua. Siihen on tosin joitain palauttavia jotka toimii mutta nehän maksaa taas. Ja kyllähän ne lihakset kestää tietysti taas kauemmin kun niitä treenataan mutta ei yhtä suurina. Ja ei kehity taaskaan niin helposti joten uskon että jäät kierteeseen sillä steroidit aiheuttavat mielihyvää ja et välttämättä viitsi edes enään ilman "roinia" reenata.

      Saattoi tulla vähän sekavan oloista tekstiä kun väsyttää niin paljon mutta harkitse tarkkaan. Ja muista että et voi tietää mitä purkki / nappi oikeasti sisältää jos ne pimeästi ostat. Ja jos käytät piikkiä niin sekään ei ole ihan yksin kertainen juttu. Opiskele ensin paljon ennen kuin menet tökkäämään piikin syvälle lihakseen sillä se ei saa osua verisuoneen.

      Ja haittavaikutuksia voi ilmetä pienelläkin määrällä mutta ei ole usein pysyviä.

      • Anonyymi

        Mitähän sä kuvittelet että 1kk kuurilla saavuttaa? Vaikka vetäs 500mg viikko pelkkää testoo. Ni ei mitään ihmeitä 1kk tapahdu🤦🏻‍♂️ ainaki 3kk minimi ja siihe kyllä viä anabolisia vähä sekaa ni voi muutama kilo tulla lihast


    • Kalju decamies

      Decalla saa hyvin pysyvän kaljun ;)

      • Anonyymi

        No Perskules, mulle heti 1kg sitä..


    • Roni--

      Että yhden kuurin meinasit vetäistä. Steroidit koukuttavat pahemmin ja salakavalammin kuin heroiini, jota pidetään koukuttavimpana huumeena, koska niistä ei tule aluksi kummoisia vieroitusoireita. Jäät koukkuun niiden tuottamaan hyvänolon, voimakkuuden ja itsetuntoa käytön aikana nostavaan vaikutukseen. Et halua palata enää normaaliin. Se hyvin pieni vähemmistö joka pitää steroidimiehiä viehättävänä ei ole yleensä terävimmistä päästä, loppuja he etovat tai eivät tuota minkäänlaista tuntemuksia. Alussa ajattelit käyttää sen yhden kuurin, mutta nyt rahasi ovatkin menneet jos minkäkinlaisiin eri hormonituotteisin ja niiden sivuvaikutusten kumoamiseen sekä piristäviin huumeisiin. 30 istut sairaalan odotushuoneessa vuoroasi odottaen ensimmäiseen dialyysihoitoosi miettien mikä meni vikaan. Jos millään kykenet miettimään elämääsi 10 vuotta eteenpäin niin mieti sitä ensimmäistä kuuria vielä kerran.

      • Fiksujakin löytyy

        Hyvä vastaus! Asiat ovat juuri noin niin kuin kirjoitat.


      • Anonyymi

        Tää kyll sellasta paskaa taas selittää joku lammas eettä huhu😂 kuule kynäniska jos ottaa 1-2 ml testoo läpi elämänsä ni varmana käy yhtään mitööön


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää kyll sellasta paskaa taas selittää joku lammas eettä huhu😂 kuule kynäniska jos ottaa 1-2 ml testoo läpi elämänsä ni varmana käy yhtään mitööön

        No miks sitä sit pitää vetää, jos ei tapahdu mitään!! Kai siitä jotain hyötyä pitäs olla... ja ”läpi elämän”...?? Minkähän pituisesta elämästä puhutaan?


    • Ent.RoinaPetteri

      Suorat vastaukset suoriin kysymyksiin:
      1) Ei anna. Deca on muutenkin haasteellinen aine. Täyden tehon siitä saadakseen pitää ottaa riittävän pitkään. 8 viikon kuuri on minimi, monilla täysi teho tulee vasta tämän jälkeen. Ja annostus pitää olla riittävä. En tiedä, paljonko sinun mielestäsi on "normaali annos". Mutta tuollaisella kuurilla pistät vaan rahasi ja aikasi hukkaan.

      2) Se mitä ei tule, siitä on vaikea ottaa mitään poiskaan. Joten ei lähde mitään pois, kun mitään ei tulekaan.

      3) Ei ole iso mahdollisuus mihinkään sivareihin. Kun oikeastaan lihasten kasvu on yksi steroidien "sivuvaikutus". Niitä vaan tässä lajissa käytetään juuri sen sivuvaikutuksen vuoksi. Tuolla määrällä ei tule sivareita, ei edes sitä lihaskasvua. Mitä enemmän otat ainetta, sitä suuremmiksi kasvaa sivareiden mahdollisuus. Myös lihaskasvu. Kuten myös muutikin.

      Tietysti teoriassa on ilmeisesti mahdollisuus anafylaktiseen shokkiin, mutta se lienee hyvin hyvin pieni mahdolisuus. Sen tietää vain kokeilemalla. Ja jos se tuleekin, niin ehdit vielä kirjoittaa lyhyen jäähyväiskirjeen läheisille.

      Ja tietysti mahdollisuus on aina painaa ilmaa suoneen. Sekin on melko harvinaista, vaikka sitä silloin tällöin sattuukin, myös kokeneemmille konkareille.

      Jos sua kiinnostaa noi hommat, niin ihan ajan ja rahan hukkaa alkaa tuollaisia määriä räpeltelemään. Pistä sitten kerralla kunnon kamat kiertoon, tosin siinä teet todennäköisesti elämäsi isoimman virheen. Tunnen kymmeniä ja taas kymmeniä steroidien käyttäjiä, jotka vain "kokeili" tai "otti vain vähän" ja edelleen, yli vuosikymmenen jälkeen ovat sillä samalla tiellä. Ja ovat useita kertoja lopettaneet tai ottaneet sen viimeisen kuurin.

      Mut sellasta tää elämä on, valintoja.

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä kommentti! Allekirjoitan.


    • ei mulla muuta

      Oletpa harvinaisen tyhmä.

    • 28+7

      vitttu miten tyhmä pässi toi AP on. Ei tiedä asiasta mitään ja aloittelee kuuria.

      Vitun ääliö et ole terve henkisesti etkä fyysisesti vässykkä, 73kg ja sinussa ei ole grammaakaan lihasta.

      Vitun Uuno reenaa vähän kovempaa. Reenaa.

      • sfdfdscxfsd

        Juurihan hän on tässä kysymässä neuvoa, joten ei aloittele kuuria ilman tietoa. Typerää toki minunkin mielestäni, mutta toki tuolla voi lyhytaikaisella käytöllä saada boostin treeniinsä kunhan lopettaa ajoissa. Erittäin harva kuitenkaan lopettaa kun tulokset lähtevät menemään väärään suuntaan.

        Mielestäni lihakset kasvavat kyllä ihan riittävästi ihan tavallisella treenillä kunhan syö ja treenaa hyvin. Ylisuurista lihaksista ei ole mielestäni kuin lähinnä haittaa jos oikeasti urheilua rakastaa eikä halua vain pullistella tyttöjen edessä.


    • Tietäväinen

      Minun mielestä on hyvä että kysyy neuvoa ja on saanut täällä muutamia asiallisia vastauksia! Kysy vain jos on jotain epä selvää mutta kannustamaan sinua tohon touhuun en rupea. Jokainen lukija tietää kyllä että teet hölmösti aloittaessasi mutta sinun päätökset ei yhden suomi24 keskustelu palstan takia varmaankaan vaihdu joten itse haluan ennemmin auttaa sinua tietämään kun että teet kaiken mahdollisesti väärin. Ja mikäli nyt haluat aloittaa niin jos piikittäminen pelottaa tai tuntuu muutenkaan vaikealta idealta (se ei ole yksinkertaista alkuun kuten jo mainitsin) Niin käytä ennemmin tabletti muodossa.

    • toivottavasti3

      Pakko varmistaa oletko lukenut yhtään neuvoa mitä olet laittanut?

    • Kysyväeieksy

      Nandrolonin kanssa aina testosteronia, koska sillä siunaamaan sekunnilla kun Deva durabolinia itseesi työnnät oma palautejärjestelmäsi sulkee kivesten testohanat. Tästä seuraa sivuvaikutuksena mm masennusta, ärtyneisyystä yms. Riippuu mistä lähteestä olet suositellut annoksen katsonut mutta n 200mg alkaa olemaan jo anaboliselta vaikutukseltaan kohtuullinen. Itse pistäisin noin 5 päivän välein tasaisemman pitoisuuden saavuttamiseksi. Ja esim 250mg testosteroni cypionaattia samalla kertaa.

      • Anonyymi

        Toimii, hyvä perussetti


    • sessrewrs

      mitä vittua sä kuurilla teet?

    • ILbs

      Jätäppä aloittaja nuo hormonihommelit vähän tietävämmille ja kovemmille sälleille ja rupee pelaamaan vaikka sulkapalloa eikö niin?

    • IsmoMatias

      Kannattaa treenaa vähän harvemmin kun 5 kertaa viikossa jos haluut isommaks kasvaa ja tee kyykkyä ja mavee niin saat luonnollisesti testoboostia. Joka toinen päivä lepo ja välillä kevyt viikko tai vaikka taukoviikko. Se ei mee sillai et se joka eniten treenaa kehittyis eniten vaan jolla on paras idea ja ymmärrys siinä treenissä. Pitää vuorotella treeniä ja lepoo oikein. Kova treeni vaatii lepoo ja oikeeta laadukasta ravintoo. Roinaaminen on todella hölmöö ja vinksahtanutta touhua. Ei kannata lähtee semmoseen. Mieluummin opiskele lisää treenaamisen saloja ja mieti haluutko mieluummin lihasmassaa vai voimaa vai kestävyyttä vai mitä. Noita kaikkia kun treenataan eri tavoilla. Että onko se sun treenisysteemi edes semmonen tällä hetkellä, että se ois paras mahollinen siihen mitä haluut. Jos voimaa haet niin siihen varsinkaan et mitään roinaa tarvii vaan sun tarttee vaan ymmärtää miten voimaa treenataan. Voiman treenaaminen on paljon sitä, että vahvistetaan aivojen ja lihasten välistä yhteyttä. Parannetaan hermotusta. Siinä ei tehdä sarjoja yleensä loppuun asti. Keskity pääliikkeisiin penkki, kyykky ja mave ja jätä apuliikkeet vähemmälle ja sit opettelet tekee mahollisimman puhtaalla tekniikalla ja yrität tehdä aina mahollisimman räjähtäen sen liikkeen positiivisen osuuden. Ja sarjojen välit riittävän pitkät koska hermosto vaatii pitemmän palautumisajan kun itse lihas. Kun teet sarjaa ni huomaat yleensä miten sarjan alussa kulkee terävästi ja loppua kohden alkaa hyytyä ja koordinaatiokin kärsii. Voimanostossa pysytellään pelkästään sillä alueella jossa se sarja kulkee terävästi. Opiskele noita juttuja niin ei tarvii pilata elämää roinaamisella. Tollai nuorena parikymppisenä noihin varmaan just helpoiten haksahtaa.

      • Ljnknnvvnb

        Se aloittajan tavoite kyllä luki siinä tekstissä... että, MASSAA... ja pari kymppinen aloittelija voi treenata vaikka kuus kertaa viikossa ja kehittyy... muistaa vaan syödä tarpeeks.


      • Lizäys

        Tarpeeks ja oikein, sekä säännöllisin väliajoin syöminen on a ja o.
        Kaupasta säkit hera tai soijaproteiinia ja maltoa ja niistä lisäpaukut, jos tuntuu ettei kylkiluut ala katoamaan.


    • Anonyymi

      En tiiä pitää kokeilla tai kokeillut tällä hetkellä Kim. Niin että kannattaako ottaa?

    • Anonyymi

      Ap tässä.
      Koitin roinan ottoa ja kannatti.
      Eka kuuri oli kevyt, mutta decan lisäksi otin testoo kuten neuvottiin.
      Tulosta tuli 12vko aikana ja paljon.
      Taukoa 8 vko ja sama setti, taas tuli lisää tulosta.
      Vähän kamat vaihtu mutta peruskuureja aina 3-4kk ja taukoa 2kk.
      Hyvin on mennyt, pari mukulaa siunaantunnut ja paino 95kg, rasvat 9
      Tulosta voimapuolella tullut paljon.
      Että kyllä kannatti.

      • Anonyymi

        Onneksi olkoon uudesta riippuvuudesta... nyt sitten roinailet loppu elämäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi olkoon uudesta riippuvuudesta... nyt sitten roinailet loppu elämäsi.

        Älä nyt oo noin ankara, kaverillahan kasvoi myös itsetunto sekä älykkyysosamäärä, vielä turpa täyteen tatuointeja niin on ihan normaali mies :D


      • Anonyymi

        Aloitin jo siis 2013,että useampi kuuri takana.
        Elämä muuttui kertaheitolla paremmaksi.
        Olisi pitänyt uskaltaa jo aikaisemmin,mutta onneksi en jättänyt koittamatta.
        Parissa vuodessa elämä loksahti uusille urille ja monta hyvää asiaa tullut koettua sen takia että fysiikka ollut rautainen ja kroppa kunnossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitin jo siis 2013,että useampi kuuri takana.
        Elämä muuttui kertaheitolla paremmaksi.
        Olisi pitänyt uskaltaa jo aikaisemmin,mutta onneksi en jättänyt koittamatta.
        Parissa vuodessa elämä loksahti uusille urille ja monta hyvää asiaa tullut koettua sen takia että fysiikka ollut rautainen ja kroppa kunnossa.

        Henkinen pikkupoika siis, melko paskat tulokset...


      • Anonyymi

        Mikä ihmeen järki itosaa 8 viikon tauossa oikee on? Decaa ottanu ni ei palaudu arvos noin äkkiä. Testo cruisille vaan 1ml viikko. Ja sitte 2kk täukol ja deca messiin teston nostat 2-3 milliin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen järki itosaa 8 viikon tauossa oikee on? Decaa ottanu ni ei palaudu arvos noin äkkiä. Testo cruisille vaan 1ml viikko. Ja sitte 2kk täukol ja deca messiin teston nostat 2-3 milliin

        Tossa olen samaa mieltä ”mikä järki”... EI MITÄÄN JÄRKEÄ!!


      • Anonyymi

        Niin varmaan ja pysyviä vaurioita tullu jo ties mitä voivat ilmetä vuosienkin päästä jos elät niin kauan .


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Käytän ainoastaan märkiä. Mulla toimii hyvin ihan perus 2 ainetta ja ne ovat susta ja deca.

      Eräs kaverini alkoi kinaamaan että hänen deca on parempaa kuin minun. No sanoin vastaan että tuskin on. Tehtiin niin, että kun oli ollut 6kk kummallakin taukoa taas kuurista, niin annoin omaani hänelle 20kpl 1ml ampulleja ja hän antoi minulle 2× 10ml pullon

      Kaveri pyöritteli päätänsä ja valitti sanoen että jään velkaa, koska hänen antamansa deca oli 250mg/ml vahvuista ja mun deca ei ollut kuin 50mg/ml vahvuista.

      Sovittiin että tapaamme 4-5 viikon kuluttua ja rehellisesti kerromme mielipiteet ja näin teimme. Itse jouduin todeta että kaverini antama deca oli huonompaa kuin omani, vaikka vaikuttavaa ainetta oli 5 kertainen määrä. Kaverini totesi samaa että mun antama oli huomattavasti tehokkaampaa, kaikki nivelkivutkin lähti samalla mitä ei "vahvemmasta" lähtenyt. Ja myös treeneissä oli huomattavasti enemmän puristusta ja jotenkin oli paljon varmempi olo että vaikka oli tiukkoja nostoja, mutta tiesi jo että nousee varmasti.

      Että kyllä on tuotteilla eroa kun mukamas 5 kertaa vahvempi aine onkin paljon heikompaa. 😏😮

      • Anonyymi

        Minkä valmistajan 50mg/ml on parasta ja turvallisinta? Eli niitähän pitää lyödä 4-6kpl/vkossa?


    • Anonyymi

      Nyt on vuoden mennyt testiin, ja muutamaa eri testiin ja tekijää. yhden hcg palautuksen välissä on on ollut. Parhaat on Kenwoo pharman roinat! Nyt menee Testo,e400mg, deca400ml ja boldenone400mg. Riittää mainiosti kerran viikkoon pistän. Kyllä näkyy itsessä ja tuloksissa. Suosittelen

      • Anonyymi

        Mulkku tosin nykyään veltto, homopornolle viagrapäissään kun runkkailee niin saattaa hetken seisoakin.

        Kumma juttu muuten: ennen kiinnosti vain heteroporno nyt pelkästään homostelu, tuskin aineiden syy kuitenkaan.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4643
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4522
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      614
      4130
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3077
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2651
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2193
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      346
      2144
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      209
      2121
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1745
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe