NHL 14 kummastelua

-Ihmeissään-

Mietin tässä, että voiko ns. lagaaminen olla syynä seuraaviin asioihin, vai olenko vain huono :D

-Maalivahtini imee 2/3 vedoista sisään. Itse saan keskimäärin 1, 5 maalia per ottelu ja vastustajan mokella tuntuu olevan aina hyvä ilta.
-Pelaajani eivät juuri koskaan saa katkastua syöttöä, vaikka kiekko menee lähes mailan läpi..vastustaja katkoo kaikki syötöt ja riistää kiekon heti jos pääsee edes lähelle minua. Toki joskus saan itsekin riistettyä, mutta yleensä tuloksena vain jäähy.
-Pakkini ovat hitaita ja jäävät kuin seisomaan kun tullaan sivuilta ohi. Omat hyökkääjät hyvin harvoin ovat vastustajan pakkeja nopeampia. Mistä buustia pakkien pohkeisiin? Ja juu...tiedän L3, mutta kummasti vastustajan pakit pysyy silti omien hyökkääjieni mukana.

Minulla on Elisan 100M kuitu, että ei yhteydessä pitäisi kyllä vikaa olla...

24

1470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Ihmeissään-

      Niin ja vielä se, että miksi varsinkin hyökkäysalueella tuntuu siltä, että yksikään syöttö ei ole täydellinen, eli suoraan syötöstä lauottaessa yleensä varsinkin pakit lyö ohi kiekon ja vastustaja pääsee läpi. Omalla alueella ja keskialueella syötöt napsuu lapaan kivasti.

      • huohratsu

        Ja uusimmassa versiossa tuo ottaa paljon tarkemmin onetimerien laukaukset. Eli jos otat ennakkoa niin se huitaisee todennäköisemmin ohi kuin jos painaisit samaan aikaan.


      • Serveridenveri

        Tiedäthän, Että Onlinessa on ns. Levelit. Jos sinulla on vaikka lvl 1 ja vastustaja lvl 5. Niin silloin vaikka sillä olisi yhentähden huonompi puolustus. Niin sen pakit saattavat olla nipeampia entä sinun. Tuo pätee vain onlinessä


    • Joka vuos sama juttu

      Kuulostaa enemmän EA:n surullisenkuuluisalta handicapiltä. Pelaatko yleensä paremmalla joukkueella kuin vastustaja?

    • huohratsu

      Tuskin nyt ainakaan lagaaminen on syynä.

      Veikkaisin että vaan tuntuu siltä. Tosin maalivahtien torjumiseen voit vaikuttaa aikalailla omalla pelityylillä, eli mitä paremmin pelaat puolustukseen niin varmaan sitä paremmin nuo torjuukin. Itse jos rupean oikein esimerkiksi puolustamaan niin ei sinne 2-3 maalia saa kukaan samalla tasolla oleva ilman sitten niitä ihme pomppuja.

      Monilla pelaajilla tuntuu olevan juuri puolustuspäähän ne suurimmat ongelmat, lähdetään niin innolla hyökkäilemään että unohtuu puolustella. Ne jotka osaavat tasapainoisesti karvata & puolustaa niin erottuvat aika hyvin.

    • ihmeissään!!

      online pelissä

      olen hävinnyt 99/100 aloituksesta tällä viikolla, hävinnyt pelit 7-1, 8-1 ja 8-0 tyyliin....ukot menee kentällä miten sattuu mikään ei onnistu. tätä rupesi tulemaan kun piti päivittää versio 1.02 tai vastaava. ranking on noin 1000 ja tappiot on tullu siinä 3000 tienoilla oleville pelaajille?

      eli onko muilla ollu vastaavia kokemuksia??

    • -Ihmeissään-

      Ehkä pitäisi sätää taktiika aina puolustusvoittoiseksi, kun ne monella joukkueella on aika agressiivisesti hyökkäyspainotteisia oletuksea. Jos on vinkkejä hyvistä taktiikkasäädöistä, niin kertokaa ihmeessä.

    • vittumaistapaskaa

      itse pelaan Live the liffee maalivahtina, alotin vaan suoraan NHL:stä Chicagossa ja torjuntaprosentti oli kauden puolivälissä 85,47! vaikka käänsin kaikki tietokoneen laukaukset minimille, ne vetelee silti hirveitä pommeja patjojen läpi! Putosin nyt AHL:ään, jee!

    • Ei ongelmia

      En isko että pelistä johtuu. Ite teen 3 maalia per ottelu ja veskarin torjunta % on 92-95. Katkaisen melkein joka syötön. Kiekon riistäminen kannattaa tehä r1 koska silloin ei yleensä tule jäähyjä. Omat pakit lähes aina oikealla paikalla oikeaan aikaan.

    • cat

      SILLOIN KUN OMA PELI ON KONDIKSESSA. EI VASTUSTAJA. YLEENSÄ MAALEILLA MÄSSÄILE (NHL 11)

    • NHL14 on paska

      Änäri peleiss on ollu ongelmana nykyää se, että pelintekijät on lähteny kikkailee liikkaa tekoälyn kanssa. Oon aina tykänny änäri peleistä mut nyt on tullu vastaa semmosta paskaa, että alkaa oikee vituttaa pelin aikana. Sanon jo tässä vaiheessa ett jos jollakin on nhl 11/12/13 ni älä vitus osta nhl 14. eipä ole oikee mitää uudistuksia.
      NHL 14, ensinnäkin jos pelaat omaa be a gm kautta. Joissakin matseissa tekoäly vaan yksinkertaisesti päättää että häviit matsin. Tekee tekoäly vastustajasta vaan joskus voittamattoman. Vastustajan tekoälypelaajat liikuu paremmin, maalivahdille ei mee oikee mikään sisään. Tyhjä maali metrin päästä mut veska hyppää ja kiekko rällää. Pelastus torjuntoja tulee aivan liikaa. Mulla on käynyt niin että on ollut maalin häviöllä ja pyörittelen vastustajan päässä viimeiset minuutit mutta mikään ei auta. Mulla on väh. 2 ylärimaa per matsi jos häviin. Ottelun jälkeen sitte tilastoja kattoo ni Laukaukset mulle 35-15, hyökkäysalueminsat mulle 8min-4min, Taklaukset mulle 35-15. jne jne. Sitten taas seuraavan matsin saatan voittaa 10-2. Ei mitää järkee. Aikaisemmissa änäreissä oli arvan heittoa voitanko vai ei. Oli kovia, tiukkoja REHELLISIÄ matseja

      • nhl fanboy

        Oon todellakin samaa mieltä tosta kommentista. Varsinki ne et joskus tekoälyä ei vaan pysty (peli päättää että nyt häviät) voittamaan. Gm connected modesta en tiedä ku en oo kokeillu. Offline gm on parempi.


    • Kaverikokeilija

      Itse olen kaverintykönä pari peliä pelaillut.. Pelasimme huonommalla joukkueella kuin vastustaja, aika reilustikkin.. Oli siis selvää ettei pelaajamme pysyneet vastustajien vauhdissa.. Mutta voitimme pelin silti 4-1.. Veskarimme sai pari hyvää torjuntaa ja loput blokkattiin tai katkaistiin syötöt ennen kuin vastustaja sai vetoa aikaiseksi.. Hyökkäys päässä syötöt menee hyvin kohdalleen jos osaat syöttää ne tarkasti omalle pelaajalle. Ja mitä aloituksiin tulee, itse en hävinnyt varmaan kuin yhden. Aloituksessakin on tärkeä ohjata tatilla minne syötät reaktio. Jos vain heiluttelet tattia sokkona tai et lainkaan ei aloituksista tule mitään.. Ja jos hyökkäys päässä roiskit jotain sinne tänne syöttöjä on vastustaja läpi ajossa.. Ja puolustuskin on sinänsä helppoa että yksi pelaaja kerrallaan menee taklaamaan kiekollista niin pelaajan on pakko syöttää tai vetää, päätös on kuitenkin tehtävä nopeasti..

    • juuuuiiiiiiiiz

      vaikka EA yrittääkin joka vuosi tuoda peliin parannuksia tekoälyn osalta ja uusia pelimuotojakin saattaa löytyä niin viimeistään siinä vaiheessa kun pelaat online versusta tai eashl:ää niin peli menee vituiksi. Online versus matsin ärsyttävin mahdollinen vastus on tyyppi joka valitsee Detroitin eikä yritä muuta kuin Datsyukin kanssa bugirannetta etuyläkulmaan, sillon ku datsyuk ei ole kentällä roiskitaan kiekko pois omalta alueelta. tai vastustaja jolle voittaminen on niin tärkeää että ei voida yrittää muuta kuin bugi-ranteita etuylään tai hanskakäden takayläkulmaan, säälittäviä tapauksia, sitten ne kehtaa tuulettaa vielä kun tekee tollasen upeen lestarannemaalin HAHHAA hävetkää varjoanne. muutta sehän paljastaa ettei nää noobit osaa muuta XD

    • nhl konkari

      Eipä tälle NHL14 voi antaa pisteitä enepää ku 3/5, johtuen vain ja ainoastaan vieläkin typerästä oman joukkueen tekoälystä ja että kone vieläkin halutessaan voittaa pelin tekemällä helppoja maaleja.

      Fysiikka on hyvä
      grafiikka on ihan hyvä
      pelattavuus on hyvä
      mutta tekoäly on vieläkin huono.

      hyökkäyksissä omat pelaajat eivät saa jarrutettua ennen siniviivaa ja jos kiekollinen pelaaja ei ole esim. 3-2 hyökkäyksissä ensimmäisenä niin keskushyökkääjä tai toinen laituri menee paitsioon todella herkästi.

      Oman joukkueen koneen ohjaamat pelaajat eivät vieläkään ota sitä miestä kunnolla kiinni oman maalin edessä, toisin kuin hyökkäystilanteissa koneen puolen pelaajat ovat todella aktiivisesti kiinni hyökkäävän joukkueen pelaajissa.

      Sitten se kaikkein ärsyttävin asia NHL pelisarjassa, jota ei ole 10-vuotee saatu korjattua!
      Kone päättää voitoista aika pitkälti. Tässäkin pelissä on taas se perus ärsyttävä "ominaisuus" että jotkut pelit on todella helppo voittaa, sit on tasasia pelejä ja sitten niitä pelejä joita et voi voittaa. Tässä NHL14 en ole vielä kokeillut että pystyykö koneen voiton välttämään maalivahdin vaihtamisella peliin, mutta NHL13 kaverin kanssa kokeiltiin niin se on ihan sama onko siellä maalissa tuukka rask, antti niemi vai kiekko-vantaan 6 maalivahti. Kun koneen pitää voittaa niin se laukoo vaikka siniviivalta 5 maalia pelissä, ja koneen maalivahti sen sijaa torjuu niitä haamutorjuntoja 10kpl.

    • ggggs

      kymmenen vuotta ollut samlaista paskaa
      tekoäly ei toimi yhtään
      kun pelaa ammatti tasolla oma maalivahti on huono

    • Aktiiveja nhl14 ps3-pelaajia? Mukaan Gm-connected liigaan!?

      Jos kiinnostaa niin laita viestiä yv:nä!
      Hyvä liiga on tulossa!

    • Borge

      Tuota tuota. Nää bugiranneinisijät. Opetelkaa pelaa vetopaikat pois ja liikuttakaa sitä kiekkoa reippaasti. Opetelkaa myös lukemaan pelissä miten ne taktiikat toimii. Sama taktiikka ei toimi joka joukkueella. Itte en glitsh maaleja osaa. Teen noin 3 maalia per peli ja 2 omiin onlinessa. Ja ku puolustatte ja koko ajan vaihatte ukkoo mitä ohjaatte ja jos ei oo hajua missä minkäkin pelaajan pitää olla niin varmasti soi omissa. Joutavaa ininää tekoälystä. Juu on siinä puutteita yms mut suurinosa näistä ininöistä johtuu vaan siitä ku taidot on vaan niin paskat.

    • WTF1

      Mitä tehdä jos laittaa tilille 10€ ja ostaa pakkauksen ja siinä lukee että virhe on tapahtunut eikä se avaa pakaa mutta rahat menee??????

    • oku41

      Oon kyllä urpo

      • änärit täyttä PASKAA!!!

        Ootteko koskaan yrittäny pelata live the life modia maalivahdilla ja "realistisilla" asetuksilla, voin sanoa et se on täyttä PASKAA. Siin ei voi olla kusemati vastustaja saa ihan vitun helppoi maalei ja vastapuolen maaliin ei mee mikään sisään ea on kyl muutenki aika paska yhtiö et ei sen puolee.


    • tietämätön

      Kysyisin vaan tällasta noihin taklauksiin liittyen että ittellä ps3 ja nhl15 versio, että millä noi äijät saa taklaan kunnolla toisiaan laitaa vasten esim. kun ne vaan vähän tönii toisíaan pois eikä mitään kunnon kolinataklauksia vasten laitoja. Jotenkin pehmeitä taklauksia kokoajan onko noissa asetuksissa mulla jotain pielessä???

    • VitutuksenVitutus

      Vituttaa eniten ne pelaajien kokonaisuudet.

      Esim. Pelaan Live The Lifea New York Rangersissa.
      On vuosi 2020, 5 kautta alottamisesta hahmolla.
      Nii se vitun valmentaja pistää Lundqvistin sinne seulomaan vaikka kakkosmokke on paljon parempi. Koska Lundqvist kok: 88 2. Molkke: 84. Ja mitä vitun hyötyä niistä edes on? Sitte vituttaa ku maalilla on avoimien ovien paikat eikä pääse hyökkäämään.

      • kukkonaama886

        :'Ddd mä levisin tälle iha vitusti :Dd jotenki osaan kuvitella sun vitutuksen päässäni ku oot kirjottanu tät :Dd 10/10


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe