Seikkailutukusta kokemuksia?

Eräs Mies

Olen tilannut tavaraa Seikkailutukku nimisestä nettikaupasta (http://seikkailutukku.fi/). Valitettavasti en ole saanut yhteydenottoa tilauksen tekemisen jälkeen vaikka aikaa on mennyt lähes kuukausi.

Onko palstalaisilla kokemuksia kaupankäynnistä kyseisestä liikkeestä (negatiivisia/positiivisia)? Onko kyseessä oikea yritys vai feikkifirma? Vähitellen alkaa vaikuttaa siltä että tilaus on peruttava ja yritettävä pelastaa rahat.

23

3082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräs Mies

      Varoitan teitä muitakin tästä firmasta. Tavaroita ei toimiteta ja yhteydenottoon ei vastata millään muotoa. Luottokuntaan (nykyinen Nets) tein ilmoituksen ja toivottavasti saan rahani pois.

      • Eräs-Mies-

        Sain rahat pois aikoinaan,


    • marre

      Sama. Ei tavaraa. Onneksi meni vaan 12 euroa...

    • poiju

      Seikkailutukku ja sukellustukku toimivat ilmeisesti huijausperiaatteella. Mikäli olet maksanut tilisiirrolla, katso tilisiirrosta saajan nimi. Olin itse rahani saaneeseen Checkout Finlandiin joka hoitaa ainakin nordean maksuliikenteen yritykseen, mutta en tiedä vielä saanko rahani takaisin.

      • Halkkari

        Sama tilanne täällä. Älkää tilatko.


    • Xankyard

      Tilasin tuotteen sukellustukusta ja yrityksistäni huolimatta en ole saanut kontaktia kauppiaaseen. Olen ottanut asiasta yhteyttä kuluttajavirastoon.

      • Xankyard

        Lisäys edelliseen: sain lopulta asiallisen toimivaa palvelua Sukellustukusta (sähköpostiini vastattiin ja tuotteen / rahojen palautukseen suostuttiin mukisematta).


      • Xankyard
        Xankyard kirjoitti:

        Lisäys edelliseen: sain lopulta asiallisen toimivaa palvelua Sukellustukusta (sähköpostiini vastattiin ja tuotteen / rahojen palautukseen suostuttiin mukisematta).

        Tänään tuli rahat tilille, eli loppujen lopuksi asia meni mallikkaasti.
        Kuluttajavirastosta saa muuten todella hyvää palvelua ongelmatilanteissa!


    • Vihainen-asiakas

      Sama meno jatkuu edelleen, kuin aikasemmillakin kyseisen puljun kanssa asioineilla! Oman tilaukseni kyselyyn sentään vastattiin, kylläkin viikon päästä.. Tilauksestani on kulunut kolmeviikkoa ja tänään tavaroitten on kirjattu lähteväksi. En suosittele tästä kyseisestä firmasta tilamaan, koska asiakaspalvelu on täyttä paskaa! Eivätkä nettisivuilla tavaroitten saatavuudet pidä paikkaansa.

      • Ayh

        Suosittelen sukellusluolaa tai scubamafiaa on tilaukset tulleet todella nopeasti eikä ikinä ole ollut mitään ongelmaa kummassakaan paikassa.


    • JKL15

      Pas*a yritys, tavaran saanti kestää ja sitten tulee nettisivujen tiedoista poikkeavaa tavaraa ja sen jälkeen ei vastata enää kyselyihin. En tilaa kyseisestä paikasta enää mitään .

    • 23459

      Tilasin viikko sitten eikä ole kuulunut mitään... Soittaa en ole vielä koittanut. Maksoin itse tilatessa, olisinpa nähnyt näitä kommentteja ennen sitä. Facebookissa samaa juttua.

    • 99882

      Eihän niillä ole mitään infoa palautuksestakaan. Voiko sinne edes palauttaa tuotetta? Oli kyllä viimeinen kerta, kun tilaan sieltä yhtään mitään.

    • JaskaKa

      Sukellustukku.fi ei vastaa yhteydenottoihin ja 5 työpäivän toimitus on kestänyt nyt 18 päivää. En suosittele tai jos ostat, osta luottokortilla, jotta saat rahasi pois

      • Uskaltaako_tilata

        Joko sait tilaamasi tuotteet?


      • Hidas_mutta_toimii

        30.12.2016 tehty tilaus, vuodenvaihteen lomat hidastivat tavaran toimittajia joten tilaamani tuotteet olivat saapuneet heidän varastolle vasta 16.1. Jonka jälkeen meni viikko kun tavarat olivat perillä suomessa (23.1.2017). Heti tilauksen jälkeen luin näitä kokemuksia ja yritin etsiä tietoa kyseisestä firmasta. Missään ei ollut oikein hyvää kerrottavaa. Sai siis jännittää aika paljon kuinka käy itselle. Maksun olin tehnyt paypalin kautta. Sähköposti tiedusteluihini ja puheluihini vastattiin kuitenkin hyvin. Toimituksessa kesti siis pidempään kuin oli luvattu 5-10 arkipäivää mutta tavarat saapuivat lopulta ja kaikki tuotteet olivat oikeanlaista ja laadukasta. Ehkä suurin harmitus on se että luvataan jotain toimitusaikaa mutta luistetaan siitä roimasti. Jos vaan rehellisesti sanottaisiin että tässä kestää sen 3-4vkoa. Toisaalta monella vois jäädä tilaus tekemättä kun nykyihmisillä on aina kiire kaikella. Itsellä tässä oli tärkeintä vain se että sain maskit, räpylät ja snorkkelit ennenkuin lähdemme lomalle Thaimaaseen viikon päästä. Mielestäni tein nyt kuitenkin hyvät kaupat heidän kanssaan. Joulualennus koodilla sain vielä muita edullisempaan hintaan 20e lisäalennuksen ja yli 100e tilauksen vuoksi ilman postikuluja toimituksen. Tämä kaikki tiedoksi muille sieltä tilauksen tehneille tai tilausta aikoville.


    • Lumikengät

      Onko nykypäivän kokemuksia kellään seikkailutukku oy:ta? Surkeasti vastaavat sähköposti kyselyihin..

    • Sukellustukusta

      Tilasin Maresin EOS 20RZ perus-sukelluslampun 26.11.2019 mutta vielä ei ole näkynyt. Nettisivuilla lukee kyllä, että nopea toimitus ja saatavuus 5-10 työpäivää. Useamman viestin olen Sukellustukulta saanut tyyliin "valitettavasti lamppua ei tullut vieläkään Maresin toimituksessa" ja että haluanko odottaa vielä. Vahva kusetuksen maku jää kyllä, ei varmasti ole lampun saatavuudesta kiinni.

      • Sukellustukusta

        edelleen odotellaan 26.11.2019 tilattua lamppua...


      • Anonyymi

        Noniin, tuossa viikko sitten sukelluslamppu saapui viimein saapui. En muista tarkkaa päivää, mutta puolisen vuotta siinä meni, eli ei tätä firmaa voi kyllä suositella mitenkään. Itse en tilaa Sukellustukulta ikinä kyllä enää yhtään mitään.


    • maskijaBCD

      Tilasin usealla sadalla eurolla sukellustavaraa 20.1. ja aloin ihmettelemään miksi mitään tilausvahvistusta yms. ei tullut rahat kyllä lähti tililtäni heti. Löysin tämän viestiketuj edellispäivänä ja nyt jännitää miten saan rahat/tavaran itselleni. Sähköpostikyselyyn sain vain vastauksen että asiaa käsitellään yritin tänään soittaa asiakaspalveluun mutta se meni suoraan vastaajaan. Kyllä harmittaa!

    • Anonyymi

      Tilaus tuli kahdessa viikossa ja asiakaspalvelu vastasi asiallisesti kysymyksiin tilaan toistekkin suosittelen

    • Anonyymi

      Älkää tilatko kyseisestä paikasta mitään eivät vastaa viesteihin ja toimitusajat on kuukausia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe