Miesten naamarasvat haisee ihan hirveelle!

sodidpj

Siis ihan sama minkä merkkistä otat niin kaikki haisee VAHVASTI ja koko päivän samalle miltä kaikki halvat dödöt, tuoksut ja partavedet haisee. Ei voi olla hajuttomia? Naisten osastolta löytyy hajuttomia ja ne hajustetutkin on siedettävämmän hajusia ja miedompia kun nää miesten aineet. Vielä kun naamaan laitat niin katkuaa omaan nenään koko ajan enkä usko, että naisetkaan tuosta hajusta hirveesti diggaa.

22

1199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuoksuton.

      Mies voi ihan hyvin käyttää naisten ihonhoitotuotteita. Myös apteekista löytyy hajusteettomia voiteita, perusvoiteita ja kosmetiikkaa.

      Itse en naisena pidä siitä, että mies tuoksuu voimakkaalle. Mieto tuoksu tai ei tuoksua ollenkaan. Sama pätee meihin naisiin.

      • jello

        Naisten aftershavet on vähän hakusessa....


      • tuoksuton.
        jello kirjoitti:

        Naisten aftershavet on vähän hakusessa....

        Mikä on aftershaven idea? Mihin sitä käytetään? Tajuan siis nimestä, että parranajon jälkeen, mutta miksi? Eikö voi käyttää vaan jotain voidetta?


      • Majoneesi ihan ok
        tuoksuton. kirjoitti:

        Mikä on aftershaven idea? Mihin sitä käytetään? Tajuan siis nimestä, että parranajon jälkeen, mutta miksi? Eikö voi käyttää vaan jotain voidetta?

        http://miestennielija.blogspot.com/2013/10/muodokas-nainen.html
        diggaa kaikkein eniten rasvalle haisevia voiteita. Hesen punanen majoneesi toimii hyvin.


    • setä-66

      Itse käytän ihan perus Niveaa tai Tummelia ne sopii ainakin mun iholle. Mun iho on, en tiedä miksi todella kuiva ,joudun rasvaamaan kroppaani alituiseen, joten hinta ratkaisee paljon.

      • Kurjuudensankari

        Mitä tuotteita oot käyttäny?


    • purkkien asialla

      tylsää et miesten tuotteet erotetaan naisten tuotteista lisäämällä niihin MEN ja joku vahva hajuste. Samat iho-ongelmat teil on kuin meilläkin. Ja vielä sen lisäks kiristävä ja punoittava tuoksujen syövyttämä iho. Pistä vaimo, sisko tai äiti asialle ja käske ostamaan purkit sulle ni ei tuu ostokynnystä ja saat ainet mitkä oikeesti hoitaa.

    • perusvoiteilla pärjä

      Sen tuoksun takia ne ovatkin miesten naamarasvoja, ei juuri minkään muun. Itse en näitä tarvitse, koska apteekista saan halvemmalla tuotteita, joissa ei ole tuoksuja ja muita imagoturhuuksia.

      Itse olen huomannut, että monissa miesten tuotteissa on partavaahtomainen tuoksu. Jotain hyvin tuttua ja turvallisen miehistä niissä tarjotaan. Mutta kuten sanottu - en tarvitse. Ovat turhan kalliitakin.

    • Olzi

      Niveassa ainakin on aivan hirveä haju. Ite käytän Biothermin partabalsamia ja kosteusvoidetta, niissä on aika mieto ja hyvä tuoksu.

      • Aivovaimo

        Niveassa on oikeesti ihan hirveä aivohaju! Tarkoittaa käytännössä sitä että jos mieheni laittaa Nivean kasvorasvaa ja istumme samaan autokyytiin, on minulla migreeni hetken kuluttua. Teemmekin nykyään niin että apteekista jotain ehkä vähän kalliimpaa mutta tuoksutonta tai mietoa kamaa.
        Eihän kasvovoiteen tarkoitus ole karkottaa naisia ympäriltään. Sama pätee myös naisten tuoksuihin, vähemmän on enemmän. :)


      • dinosauriina
        Aivovaimo kirjoitti:

        Niveassa on oikeesti ihan hirveä aivohaju! Tarkoittaa käytännössä sitä että jos mieheni laittaa Nivean kasvorasvaa ja istumme samaan autokyytiin, on minulla migreeni hetken kuluttua. Teemmekin nykyään niin että apteekista jotain ehkä vähän kalliimpaa mutta tuoksutonta tai mietoa kamaa.
        Eihän kasvovoiteen tarkoitus ole karkottaa naisia ympäriltään. Sama pätee myös naisten tuoksuihin, vähemmän on enemmän. :)

        Nivea haisee kammottavalta :( Teinitytär käyttää sitä. Sen ja Vitaliksen hajut saavat suolet kääntymään ympäri vielä 30 vuotta myöhemminkin...

        Monelta naiseltakin unohtuu se, että vähemmän on enemmän. En ole ede hajusteyliherkkä, mutta on puistattavaa, kun joku "kaunotar" kävelee ohi 5 metrin päästä ja hajuvesi haisee niin, että taju meinää lähteä. Liikaa annosteltuna hyväkin tuoksu muuttuu pahaksi.


    • hhhyiiiiiiiiiiiiiiii

      siis mitä vittua? Rasvaavatko jotkut, miehinä itseään pitävät, ihoansa? Homojen hommaa sanon minä.

      • åö,

        joo ja jotkut pesevät joskus jopa hampaansa ..tun hintit . Navetan taakse vaan ;)


    • herkkä nenä

      Apteekissa miehille

      ACO face lotion for Men (hajusteeton kasvovoide)
      tai
      VICHY HOMME Sensi-Baume parranajon jälkeen. (varustettu allergia ja astmaliiton tunnuksella)

      Tietysti on apteekin sekä markettien perusvoiteet.
      Miesten ihonhoito tuotteissa on otettu huomioon parran ajo ja sen aiheuttama rasitus iholle. Sekä mattapinnan jättävää vaikutelmaa. Naisten tuotteissa on ajateltu sopivuutta meikin alle.

      On ihan järkevää valita osa tuotteista hajusteettomina. Monissa miesten tuotteissa on voimakas haju siteen yllättäin onkin aikamoinen tuoksu coktail iholla ja hiuksissa ennenkuin astuu ovesta ulos aaamulla

      suihkusaippua, shampoo, deo, hiusgeeli, kasvovoide, partavesi, puhtaassa paidassa huuhteluaine... Ja kun jokainen tuoksuu omassa sateenkaaren värissä meinaa heikommat tukehtua.

      Itse hajuste herkkänä naisena olen joutunut etsimään omalle rakkaalle tuoksuttomat tuotteet.

      On tärkeää kosteuttaa ihoa jos iho tuntuu kuivalta ja kireältä. Oli voide sitten laadukas miesten kosteusvoide tai yöllä salaa vaimon voidepurnukasta naamaan sutaistu. Tai jotain sisltä väliltä.

    • aloe vera 96%

      Kokeile aloe veraa. Ei mitään naisten creme-vatkuleita, joissa aloe vera on mainittu aineosaluettelossa viimeisenä, vaan sellaista geeliä, jossa on sitä itteään 96%.

      Niissä ei ole yleensä hajusteita, eivät jätä rasvaista kiiltoa iholle ja kosteuttavat tosi hyvin ihon esim. parranajon jälkeen. Sopivat yhtä hyvin myös kropan kosteuttamiseen noin muutenkin, vaikka auringonoton jälkeen, eli ovat tosi yleiskäyttöisiä.

      Pitäisi löytyä useimmista hyvinvarustetuista apteekeista (useita eri valmistajia), kunhan mainitset henkilökunnalle asiasta. Kaikissa paikoissa eivät ole esillä syystä tai toisesta, vaan kaivavat ne jostain kaapin perältä, kun olet kysymyksesi esittänyt.

    • heartshapedd

      Usein hajusteettomat tuotteet on niin neutraaleja ulkonäöltään että niitä kehtaa myös miehet ostaa! Esimerkiksi LV, Erisan tms. Eikä ne kassamyyjät kerkiä siinä kassalla miettiä että miksihän nyt ostat tätä tai tuota :)

    • Hyvällä.

      Itsetunnolla varustettua aikuista miestä ei hävetä ostaa mitään myytävänä olevaa voidetta,oli se sitten tarkoitettu naisen tai miehen iholle.

    • tehoaineet

      Olisko apteekissa mitään vaihtoehtoa? Sellaista joka estää ihon vanhenemista, ilman tuoksua. Miksi naisten voiteet tuoksuvat myös, eikö tehoaineita voi saada ilman tuoksua.

      • gyjkiuj

        Helvetin kalliita noi apteekin härpäkkeet, ite käytän garnierin nordig moisture matchia naisten hyllystä. Siin o mieto haju mut ei jää dunkkaa nokkaan päiväks niin ku noi äijien ja jättää ihon mataksi. Pakko käyttää talvisin ku iho kuivuu Nii pahasti. Ja kannattaa äijät kollaa ne naisten hyllyt paljo parempia tuotteita ja halvempia ja useimmin tarjouksessa.


      • LV_seerumi

        "Olisko apteekissa mitään vaihtoehtoa? Sellaista joka estää ihon vanhenemista, ilman tuoksua. Miksi naisten voiteet tuoksuvat myös, eikö tehoaineita voi saada ilman tuoksua. "

        Apteekeista ei taida löytyä hajuttomia ryppyvoiteita.
        Marketeissa myydään LV kasvoseerumia (hinta n. 5€) joka on hajusteetonta, tarkoitettu ryppyjen vähennykseen, ja on siis periaatteessa samaa tavaraa kuin vahvanhajuiset miesten biotherm force supreme, clarins line-control tai clinique anti-age, mutta vain ilman hajusteita.


    • 25cole

      Mina kaytan cookos oljya oisin, hajutonta Clinique mens line on tuoksuton, (hajutonta tuoksua lisatty peittamiseen) Vaseline Intensive Care myos hyva.

    • Vapetalolta_kasvovoiteet

      Eikö kasvogeeleissä ole vaikuttavana aineena kasviglyseriini. Siis niissä, joitka ovat pelkkiä kosteusvoiteita eikä ryppyjenpoisto- tai kuorinta-aineita.

      Esim. l'Occitane miesten kasvovoide:
      http://fi.loccitane.com/cédrat-global-face-gel,52,2,65782,685972.htm
      "KOSTEUTUS: Voiteen kasvipohjainen glyseriini** antaa kosteutta ja suojaa jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi."

      Puhdasta kasviglyseriiniä eli VG:tä saa halvalla tilattua esim. Vapetalosta litran- tai 5 litran kanisterissa, eikä kannata yli kolmea kymppiä maksaa noin pienestä pullosta joka on periaatteessa sitruunankuorella hajustettua VG:tä. Litran pullo maksaa alle 15€ ja sitä voi käyttää myös korkealuokkaisena kasvovoiteena joka on taatusti lisäaineetonta, hajutonta ja allergikoillekin sopivaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1854
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1437
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1416
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1379
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      145
      1334
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1270
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1267
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1202
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1078
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1077
    Aihe