HPV Rokote

Tietoa?

Hei. Olen 13-vuotias ja olette varmaan nähneet uutisissa tämän rokote aiheen... Haluaisin ottaa rokotteen, mutta osa on sitä mieltä, että rokotteesta tulee joku narkolepsia ja osa on sitä mieltä, että kannattaa ottaa. Pelkään että jos otan rokotteen tulee joku paha tauti tai en saisi lapsia tulevaisuudessa yms. Mutta toisaalta jos en ottaisi pelkään saavani sen syövän. Terveydenhoitajakaan ei ole kertonut mitään, joten minkäs teet... Kävin Tyttöjen Juttu sivustolla ja siellä sanottiin, että tätä rokotetta on tutkittu jotain 4 vuotta, mutta olisi kiva tietää vaikuttaako tämä tulevaisuuteen jollain tavalla? En haluaisi huomata tulevaisuudessa, että rokote pilasi elämäni. Joten.. Jos on kokemuksia / tietoa tästä rokotteesta kerro vaan. ( Anteeksi jos meni väärälle palstalle.)

22

4510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ongelmia tullut

      Meidän lapset on rokotettu HPV-rokotteella jo pari vuotta sitten, kun luin monestakin paikasta sen hyödyistä. Heille ei ole tullut mitään sivuoireita eikä muuta rokotteista. Itselläni ja monella kaverillani oli HPV aikanaan ja sen hoidot oli ikäviä. Siksi rokotutin lapseni, sillä he eivät olisi ehtineet tähän kansalliseen rokotusohjelmaan mukaan.

    • Tietoa?

      Kiitos rohkaisevista sanoistasi. Taidan itsekkin ottaa sen rokotteen tässä lähi aikoina.

    • 6+12

      Ota vaan se rokote. Hyvin pieni mahdollisuus että siitä mitään ikävää koituisi. Parempi ottaa se niin vältyt ainakin kyseiseltä syövältä. Minunkin lapseni aikoo sen ottaa.

    • ei koekaniini

      äitiliini vm.60. tyttärillenikin tuli aikoinaan tää kirje k.o asiasta.Kieltäydyin jyrkästi,koska en halunnut että lapseni olisi n.s. koekaniinia tähän rokotteeseen.vieläkäänhän ei ole tuloksia k.o. rokotteen toimimisesta.parempi,kun gynellä vaikka vuosittain käydään tutkimuksissa.

    • Se vastuullisuus

      En anna lapsiani rokotuttaa. Senkin riskin kanssa joutuvat elämään. Tälläkin hetkellä liikenteessä.

      Mainoskirje tuli tänään postissa, järkytyn propagandasta TÄMÄNKIN sairauden ja riskin ympärillä.

      Neuvoni lapsille on rakkautta enemmän seksiä vähemmän -vastuu on itsellä...aina ja tässäkin asiassa!

      Entäpä AIDS ja monet muut, voi että voin pahoin rokotemarkkinoinnin uhrien puolesta.

    • Hei vaan

      Asun Jenkeissä ja jostain kumman syystä näin viestisi. Oma tytär on hiukan vanhempi kuin sinä ja en todellakaan ota tätä rokotetta hänelle. Oma lääkäri oli hyvin epäileväinen tämän rokotteen suhteen täällä. Eli hyppää vain sen yli.

      • Hei vaan, lisää

        Toki, tämä riippuu elämäntavoista, kuten täälläpäin annetaan ymmärtää. Kukin taaplaa tyylillään, tietenkin. Huh.


    • lääkeuskovaisille!i

      HPV rokoteohjelma on saman lääkefirman diili THL:N kanssa kuin sikainfluessa rokote.
      Terveyden ja hyvinvoinniin laitos(THL) on puolustanut rokote ohjelmaa seuraavasti:
      Maailmalla rokote on jo in,ja me suomessa olemme muka viimeisiä maita maailmassa aloittamassa rokotusta.
      Totuus on kuitenkin se että USA:ssa ja Englannissa, muidenmukana, vasta keskustellaan rokoteohjelman tarpeellisuudesta.
      THL ei kerro myöskään tehoste rokotteesta, joka annetaan vain 4-5 vuotta ensi rokotteesta. Jossain väittivät aikajanan olevan 15 vuotta.
      Rokoteohjelma on suomen kallein ja ihanteena on välttää 50 syöpää vuodessa, joka on 1% kaikista suomen syöpädiagnooseista???!!!
      Herääkin aiheellinen kysymys, että onko rokote mitenkään perusteltua antaa lapsi tytöille.
      Mitään näyttöä ei tietenkään ole saatu sen tehosta, puhumattakaan turvallisuudesta, koska suomesta tulee todennäköisesti ns. koe laboratorio.
      Raportteja on jo vakavista haittavaikutuksista, joita en ala erittelemään, mutta kaamein skenaario tulee kuitenkin siitä että aine aiheuttaa steriiliyden.
      Rokotteen ja muidenkin rokotteiden tehoste aineena käytetään yleisesti hedelmättömyyteen johtavia aineita. Polio rokottajia tapettiin Pakistanissa tämän takia.
      Tulevaisuus näyttää huonolta jos markkinat leikkivät ihmisen elämällä ja terveydellä: Tosin sitä ne on tehnyt aina :(

    • + - 0

      Eikö kaikkiin syöpiin pitäisi antaa tuollanen ennaltaehkäisevä rokote? Jos nyt välttyy alapääsyövältä tuolla rokotteella, niin entäs jos iskeekin aivosyöpä?

      • Huoh...

        Otahan nyt selvää asioista. Rokote ehkäisee papilloomavirusta, joka aiheuttaa kohdunkaulan syöpää. Rokote ei siis suojaa syövältä, vaan virukselta.


    • lääkebisnes

      Hyvin on pärjätty tähän asti ilman rokotettakin.

      Heti, kun tuli rokote, niin aloitettiin syövällä ja kuolemalla pelottelu.

      Todella väärää ja epäeettistä.

    • uutisia Japanista..
    • suosittelen!

      Äitini on lääkärissä töissä, ja antaa lapsille hpv-rokotteista, ja on antanut niitä jo 2 vuotta toosi monelle lapselle, ja yhdellekkään nistä ei ole tullut vielä sivuvaikutelmia ja sillee... mää ainaki otan ja oon 13v.(:

    • Siru48

      Olisinpa minäkin saanut tuon rokotteen aikoinani...nyt pelkään,että minulla on vulvassa syöpä...kutiaa,ja kasvaa jotain ylimääräistä...ensin se näytti rakolta,mutta ei ole...pitäisi uskaltautua gynelle...minulla oli aikoinaa mies,jolla oli useita naisia,ja sain kondyloomatartunnan häneltä 16v.

    • Ansku 13.v.

      Aika kaks piippuinen juttu tämä kyllä on. Itse olen siis 13-vuotias ja olen ottanut 2/3 rokotteesta. Aluksi epäilin rokotteen turvallisuutta, mutta nyt kyllä hyvin tyytyväinen tekemääni päätökseen. Rokote itessään ei sattunut ainoastaan toisella kerralla vähän kyyneliä virtasi. ( En yritä pelotella). Haluan muistuttaa kaikkia huolissaan olevia että kolmetoista vuotiaat ei kummiskaan oo enään mitään ihan aivokanoja. Eli tajutaan että rokote ei suojaa muilta sukupuolitaudeilta, eli rokotteeseen ei kannata luottaa 100%. Eli suojautua pitää muutenkin. Oma neuvoni olisi jos vaikka oma lapseni miettisi ottaako vai eikö ota, että miettii monelta kantilta, tai odottaa seuraavaan vuoteen. Mun mielestä 13-vuotiaan ei tarvitse hypätä sänkyyn vielä tuon ikäisenä, mutta itselläni on nyt rauhallisempi olo. Toivottavasti tästä romaanista oli jotain hyötyä.
      Ps; Ylisuojelevuuskin voi olla vaaraksi. :)

    • ei ja ei

      Markkinoilla on tällä hetkellä kahta HPV-rokotetta papilloomavirusta vastaan, joka aiheuttaa mm. kohdunkaulasyöpää. Merckin Gardasil hyväksyttiin Yhdysvalloissa lääkeviraston puolesta jo 2006 ja GlaxoSmithKlinen Cervarix vuonna 2009. Gardasilista on tullut Yhdysvalloissa rutiinirokote nuorille naisille ikäryhmässä 9 – 26 vuotta ja nyt tartuntatautikeskuksen immunisaatiolautakunta suosittaa myös 11 – 21-vuotiaiden miesten rokottamista. Myös Suomessa on Gardasil otettu yleiseen rokotusohjelmaan.
      http://www.magneettimedia.com/uudet-todisteet-teilaavat-hpv-rokotteen-turvallisuuden/


      HPV-rokotteesta ilmeni jo outo sairaus
      http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/10/hpv-rokotteesta-ilmeni-jo-outo-sairaus.html?spref=fb

      • Yötyöläinen.

        No sinullapa on luotettavat tietolähteet, huuhaamedia ja ufosivusto, muista kietoa foliota pääsi ympärille ennenkuin lähdet ulos.


    • 3+3
    • 4+4
    • eijaei

      "Rokotteet myös levittävät tauteja joita ne väittävät ehkäisevänsä".

      "Rokotteet altistavat autoimmuunisairauksien puhkeamiselle, ja hankkivat näin lääkeyrityksille elinikäisiä maksavia asiakkaita jo pienistä lapsista"

      "Rokotetutkimusten aineistoja peukaloidaan ennen tulosten julkaisemista siten että rokotteen kannalta hankalat tapaukset suljetaan tutkimuksista ulos. Näin peitellään tutkimusten tekovaiheessa esiin nousseita haittoja"

      "Rokotetutkimuksiin osallistujien rekrytoinnista maksetaan suomalaisille terveydenhoitajille Nuppirahaa, eli palkanlisää. Neuvolan asiakkaat taas luulevat saavansa puolueetonta informaatiota neuvolasta. Tämä on osa rakenteellista korruptiota joka seuraa tiiviistä yhteistyöstä rokotefirmojen ja rokoteviranomaisten välillä."

      "Rokotetutkimuksia tehdään kehitysmaissa ja kehittyvissä maissa epäeettisesti, ihmishenkiä uhraten."

      http://www.globalresearch.ca/measles-transmitted-by-the-vaccinated-government-researchers-confirm/5429081

    • ihanomavalintas

      Papilloomavirusta vastaan teini-ikäisille tytöille annettavan hpv-rokotteen epäillään Tanskassa aiheuttaneen vakavia sivuvaikutuksia.

      Sadat rokotteen saaneet tytöt ovat kärsineet väsymyksestä, huimauksesta, pääsärystä ja lihasheikkoudesta. TV2-kanavan torstaina lähettämän dokumentin mukaan osa tytöistä on joutunut lopettamaan koulunkäynnin ja istuu pyörätuolissa.

      Terveysviranomaiset ovat jo aloittaneet rokotteen ja oireiden yhteyden selvittämisen. Tanska aloitti hpv-rokotukset vuonna 2009. Suomi aloitti 12–13-vuotiaiden tyttöjen rokottamisen marraskuussa 2013.

      Tanskassa oireiden aiheuttajaksi epäillään Gardasil-nimistä valmistetta. Suomessa käytössä on Cervarix-merkkinen rokote.

      http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1427511548717?jako=4d855af10f8716671769f65ceb5da42b&ref=og-url

    • Kokemukseni

      Itse oon ottanu sen, ja mäkin jännitin sitä paljon, mutta se rokotus ei sattunut yhtään! Nipisti ihan vähän alussa, mutta se siitä. Jälkioireita mulle tuli vähän aikaa pääkipeä ja käteen tuli lihassärkyä. Se kestää vain muutaman päivän. Kavereillekkaan ei tullut sen kummosempia vaikutuksia. Suosittelen ottamaan sen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe