Haibell ihme -shampoo ja hiustenhoitoaine

kokeilija2

Hei,

Onko kenelläkään kokemusta Hairbell -merkkisestä hiustenhoito sarjasta? Saa Suomesta www.harmonylife.fi -verkkokaupasta. Ostin shampoon ja hoitoaineen ja aloitin käytön eilen. Postailen tänne hieman kokemuksiani käytön aikana. Mutta onko kellään jo nyt kokemusta tuotteista? Tuote lupaa 3 x nopeamman hiusten kasvun. Kliinisissä testeissä keskimääräinen hiustenkasvu oli 2,9cm / kk, kun normaalisti se on noin 1,5cm / kk

1) Kuinka kauan olet käyttänyt?
2) Paksuuntuivatko hiukset?
3) Kasvoivatko hiukset? Kuinka paljon?
4) Kuinka useasti käytät tuotteita?
5) Mitä muita vaikutuksia olet huomannut?

67

12772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräs222

      Minä olen pessyt kerran hiukseni Hairbell shampoolla ja hoitoaineella ja täytyy sanoa, että hiuksista tuli pehmeät ja hieman paksumman tuntuiset. Odotellaan nyt noin kuukausi, mitä tuotteet tuovat tullessaan.

    • hum-puukia

      Täyttä sontaa, humpuukia..

      • pas-kaa

        Samaa mieltä ei ulkoisesti voi mitenkään manipuloida hiusten kasvua, se on geeneissä miten kasvaa ja korkeintaan vajaa 2cm kk.Sama koskee hiuksen paksuutta geeneistä on kiinni.
        Humpuukia ja rahat pois hyväuskosilta.


    • ninnuli 87

      Haluaisin kovasti tietää minkälaiset teidän kokemukset ovat :D minulla on kovin hidasta ollut aina tämä hiusten kasvu...
      Joskus aikoinaan tuli huomattua kun kaverilla oli melko saman pituiset hiukset kuin minulla..Vuoden aikana tulikin huima ero hänen ja minun hiusten hiusten kasvussa.. :( syön kumminkin suht monipuolisesti jne...

      • Gifni

        Mulla käytössä nyt, testaan miten toimii vai toimiiko ollenkaan. Olen skeptinen, itsellä hyvin runsaasti vuosien varrella käsitellyt hiukset, kasvu hidasta ja hiukset siis huonossa kunnossa vaikkei välttämättä päällepäin niin näyttäisikään. Otin lisäksi samaan "kuuriin" biotiini strong- tabletit apteekista. 2kk koe, toivotaan että syntyy tuloksia.
        En ole ikinä aiemmin tänne kirjoitellut mutta nyt...

        Nämä valittaja- kommentoijat jotka eivät edes ole itse kokeilleet tuotteita/aiokkaan kokeilla niin miksi tänne täytyy tulla pätemään ja haukkumaan tietämättä tuotteista mitään ja jakamaan omaa vittumaista elämänkatsomusta? Jos kysytään että "onko kelläön kokemusta.." Niin silloin kaivataan vastauksia kysymykseen eikä näitä mielipiteitä joilla ei ole mitään tekemistä itse kysymyksen kanssa. On niin rasittavaa kun joka helvetin asiaa/kysymyksiä kun täällä lukee niin ehkä tuskin yhtä ihmistä enempää on kukaan vastannut siihen ALKUPERÄISEEN keskustelunaiheeseen kun jo on alkanut tappelu ja vittuilu ja valittaminen aiheesta poiketen. Uskomattoman rasittavaa touhua!
        Osaan odottaa tähänkin kitinöitä ja päänaukomisia mutta siittä vaan, itteänne nolaatte vaikkakin nimettömänä. Ja henkilökohtaisesti en nokkiini pienistä ota että täältä ei teksti lopu jos niikseen tulee.
        Kiitos!

        Palatakseni aiheeseen: Toivon että tuote toimii koska haluan nopeasti omat pitkät hiukset takaisin :)


      • sanniiiii

        Mä oon käyttäny kyseistä tuotetta n.2kk ja voin sanoo et pitää puolet useemmin värjätä juurikasvua :D ennen värjäsin kerran kahdessa tai kolmannessa kuussa ja nyt pitää kuukauden välein.
        Mittaillu en oo mut kyllä mä oon huomannu ison eron jo 2kk:n jälkee.
        Hoitoaine on kyl täyttä paskaa ainaki mun hiuksille. mul on takkune tukka shampoolla pesun jälkeen aina ja tää hoitoaine laitetaa juuree nii lähtee hiuksia ku yrittää sitä sinne takkutukan juuree sörkkiä. Suosittelen et eka laittaa omaa hoitoainetta latvoihi ja sit vasta juureen tota hoitoainetta. Mut mun mielestä se shampoo on näppärämpi ja tilaan sitä lisää. En tiiä sit onko pakko olla hoitoainekkin että tulee tuloksia. Sen näköö pian ;)
        Mut en oo huomannu että noi paksuunnuttais hiuksia. No mul on kyl muutenki paksu pehko :D


      • Zirkku

        Olen kokeillut mutta en ole varma nopeuttiko kasvua, kun ottanut kuvia7- mittaillut. Muut kyllä sanoivat että hiukseni ovat kasvaneet todella nopeaa.
        Ja tuosta hoitoaineesta olen samaa mieltä... Se ei jätä hiuksia ns. luikkaiksi kuten minusta hyvän hoitoaineen olisi syytä jättää. Mutta ohjeissa luki että voi lisätä omaa hoitoainetta lisäksi. Näin olen olen tehnyt ja tuo karhea ominaisuus on poistunut. Ostan kyllä uudelleen vaikka hirmuista hiusten kasvubuustia ei tapahtuisikaan. Tykkäsin ja jos hiuksat kasvaa nopeammin niin kasvakoon ja olen tyytyväinen. :)


      • bfdihbvodsn
        sanniiiii kirjoitti:

        Mä oon käyttäny kyseistä tuotetta n.2kk ja voin sanoo et pitää puolet useemmin värjätä juurikasvua :D ennen värjäsin kerran kahdessa tai kolmannessa kuussa ja nyt pitää kuukauden välein.
        Mittaillu en oo mut kyllä mä oon huomannu ison eron jo 2kk:n jälkee.
        Hoitoaine on kyl täyttä paskaa ainaki mun hiuksille. mul on takkune tukka shampoolla pesun jälkeen aina ja tää hoitoaine laitetaa juuree nii lähtee hiuksia ku yrittää sitä sinne takkutukan juuree sörkkiä. Suosittelen et eka laittaa omaa hoitoainetta latvoihi ja sit vasta juureen tota hoitoainetta. Mut mun mielestä se shampoo on näppärämpi ja tilaan sitä lisää. En tiiä sit onko pakko olla hoitoainekkin että tulee tuloksia. Sen näköö pian ;)
        Mut en oo huomannu että noi paksuunnuttais hiuksia. No mul on kyl muutenki paksu pehko :D

        shampoo "rakentaa" ja hoitoaine "aktivoi" joten molemmat pitää olla(;


      • Mirkku1990

        Ostin ekan kerran marraskuussa hoitoainetta pelkästää ja tilasin lisää hoitoainetta myös shamppoon tammikuun alussa ja vasta nyt. Värjäsin ekan erran noin 3kuukauteen tyvini oka oli kasvanut marras joulukuussa yli 5cm! Et kyllä mulla ainakin toimii ja käytän jatkossakin! Tyytyväinen tuotteeseen


    • anonyyym

      Terrve! Onko vielä tapahtunut mitään? katsoin että viestieketju aloitettu lokakuussa.
      Itse olen kahden vaiheilla että tillanko vai enkö? Kaipaisin kovasti OIKEITA kokemuksia ihmisltä jotta voisin tehdä ostopäätöksen. Eli ei kiitos mitään mitä Gifni yllä mainitsi, kiitos siitä!

      • ei toiminut

        Älä tilaa, ei tosiaanka toiminut, ainaskaan minun päässä, päänahka vaan kutisi.


      • Gifni

        Nyt ollut käytössä sen pari viikkoa ja kyllä minulla ainakin toimii, juurikasvua on tullut ei nyt ihan senttiä mutta huomattava ero todellakin. Varmasti jokaisella vaikuttaa myös omien hiusten peruskunto ettei varmasti jokaisella ole samoja tuloksia. Minulla ei ole kutissut päänahka, hiukset tietenkin hieman takkuuntuu mutta olen käyttänyt muuten normaalisti kunnon hoitoaineita ja jätettäviä suihkeita. Jos tämä näin hyvin kohdallani toimii niin odotan jo innolla mitä on tapahtunut 2kk päästä! Muistakaa myös että sinkki ja bioteeni on tärkeitä hiuksille, ottakaa tueksi tähän "kuuriin" :)


      • nachinaa

    • ....

      Ite tilasin pari kk sitten, ekan kuukaden aikana en huomannut kyllä yhtään mitään tuloksia mutta nyt kun toista kuukautta aloin käyttämään niin on kyllä hiukset ruennut kasvamaan huimasti! :) Viikko sitten värjäsin hiukset ja nyt on jo sentin tyvikasvu :p

      • joukluksiii

        jee ihana kuulla. Ite haluisin et äippä tilaa mulle joululahjaks mutta hän väittää että humpuukia.. pakko on kokeilla ! mutta mulla on jo suunnitelma ;)


    • fgnxfcbvn

      Mullaki eka kuukausi oli sellanen ettei mitää tapahtunu ja hiukset tuli sellasiks oudoiks aluks mut sitte kolmannen kuukauden iiihan alussa huomasin että näähän on kyl kasvanut ainakin 2cm! olin et jeeeee ku ajattelin kun mitään ei tapahtunut että se olis jotai huijausta eikä se mitää taikuuksii tee mut kyl tekee suosittelenn !!!

      • Kippa

        Noh, hiukset kasvaa 1-2 cm kuussa joten ihan kovin ihmeellistä tuo ei ole. Kasvaa tuon verran ilman erikoisaineitakin 😁


    • moiouygkuhygiouhoiuy

      onko täss tuottees toimituskuluja??!?!?!?!??!?!?

      • ivkcy

        joku 6 e, tilasin just ja sain tänää ton. huomenna aamulla eka kokeilu :)


      • kaikki muusina

        Pakkauskuluissa ne ainakin säästää, kaksi painavaa tuubia pelkässä paperipussisa.


    • hiusprojektia...

      Ebay.com:sta ite tilasin justtiisa,shamppoo hoittari, hintaa ol n.28e, siihe sisälty toimitus kulut samaan. Täytyy malttaa oottaa että tulevat, toimivat tai eivät nii pittää ainaki kokeilla... Ite värjäsin hiuksia n.9vuotta, ikinä ei oo ollu juurikasvua parhaimmillaan varmaan ku 1,5cm...mitä rääkkiä, tummaa ja vaaleeta vuoroteltu. ei kyllä oo hiuksistakaan enää mitää oikeen jälellä, esikoista ootin nii tippu hiukset melkein kaikki :o nyt toista ootan ja tulin siihen tulokseen että oma väri saa kasvaa ja sitä en värjää, ehkä raitoja joskus jos niitäkää..puoli vuotta hiukset ollu värjäämättä, ensimmäiset 2kk hiuksiin tuli vaan 1cm uutta kasvuu ja sekin pelkästään päälaelle :D onneks nyt kasvaa paljo uutta ja nyt kuitenkin loppuajasta on hiukset paremmin kasvanu, melkein 8cm parhaissa kohdissa juurikasvuu. Toivotaan että nuo hairbellin tökötit laittas vielä lisää vauhtia tuohon kasvuun, ihana nähä tuota omaaki väriä näin pitkän ajan jälkeen ja huomata miten hyväkuntoisena ne kasvaa :D . Pitää ilmotella kuhan on saanut käyttää noita tuotteita jonkun aikaa.

      • kiinnostunut1236789

        Onko kakshaaraisia ilmennyt paljon tuotteen käytössä?


      • Anonyymi

        Näkyy hintaerot olevan valtavia.. suomessa! Ystävä oli kokeillut ja saanut hyviä tuloksia joten laitan tilaukseen.. :)


    • MinVita

      Hei, mietin tuotteen tilaamista itsekin nyt.. voitteko vielä kertoa onko jatkaneet kasvua? ja tuo 2 cm 3 kk kuulostaa "normaalilta" hiustenkasvulta kyllä..

      • lisää.....

        mutta eikös se tarkoitus oissii vähä niiku lisätä sitä vauhtia vielä siihen kasvuun? :) kasvaahan kaikilla hiukset varmaan mutta olisi kiva jos sitä kasvua sais nopeutettua :D


      • omppu4

        Nimenomaan. Hiukset kasvaa kuitenkin keskimäärin 1,5cm/kk että kyllä pitäs toi 2 senttiä tulla ilman mitään poppaskonsteja kevyesti kolmessa kuukaudessa!


    • WhiteMilk

      Eheeei ulkoisesti voi oikeasti vaikuttaa itse kasvuun yhtään. Hiusten laatua ja kasvua voi buustata ottamalla vitskuja päivittäin ja biotinia.
      Itse käytin kahden kuukauden verran pelkästään biotiinia ja kyllä alkoi hiukset kasvamaan paremmin ja olivat vahvoja.

      • muut karvat

        Just, niin ja myös ne karvat, kuten säärikarvat, kainalokarvat ja häpykarvat niitä saa sheivata jatkuvasti ,huiket positiivinen vaikutus.


      • muut karvat
        muut karvat kirjoitti:

        Just, niin ja myös ne karvat, kuten säärikarvat, kainalokarvat ja häpykarvat niitä saa sheivata jatkuvasti ,huiket positiivinen vaikutus.

        Sorry, painovirhe, siis hiuksille positiivinen vaikutus.


      • joopajooooooo1

        ite kyllä uskon että tuo aine vaikuttaa nimenomaan päänahkaan ja sinne hiusten juuriin tai tyviin :D mitä liekkää. :D varmasti joillain auttaa, joillain ei, sama homma noiden ravintolisien kanssa.


      • ...
        joopajooooooo1 kirjoitti:

        ite kyllä uskon että tuo aine vaikuttaa nimenomaan päänahkaan ja sinne hiusten juuriin tai tyviin :D mitä liekkää. :D varmasti joillain auttaa, joillain ei, sama homma noiden ravintolisien kanssa.

        Itellä ollu käytössä lokakuusta asti. Eka kuuna en huomannu tulosta. Mut nyt tosiiaanki huomaa:)! Marraskuusta kasvanu n.8cm. Uutta hiusta alkanu kasvaan ja niistä huomaa tosiaan kasvun nopeuden. Ihmeessä tilamaan!!!. Huippu tuote. Jeeeee!!! Pesen siis joka toinen päivä. Pidän pesuaineen päässä 10min. Enään ei hilsettä ja hiukset tuntuu kivan pehmeiltä:).


    • skeptikko

      Tuotteesta on paljon ristiriitaisia kommentteja. Pakko sanoa nyt ääneen, ihmisille jotka hehkuttavat parin kuukauden päästä näkyviä tuloksia, hiukset kasvaa noin 1-2cm/kk joten oletteko varmoja ettei ole vain normaalia kasvua tai jotain kasvu pyrähdystä tullut. Jos tuotteelle yritetään saada hyvää mainetta voi moni näistä kehuvista kommenteista olla itse myyjien kirjoittamia. 8cm en oikein usko että niin nopeasti kun tuolla harmonylifen sivuillakin puhutaan että keskimääräinen kasvu RANSKALAISTEN koehenkilöiden kesken oli hieman alle 3cm 30 päivän kokeilu jaksolla. Jos sinulla on kasvanut suunnilleen 3 kuukaudessa 8cm on kasvuvauhti kuukaudelle melko normaalin oloinen kun hius kasvaa keskimäärin 1-2cm kuukaudessa.

      Kehuvissa kommenteissa hieman myös arvelluttaa nämä Jee!!! Tilaamaan vaan!! Tyyliset kommentit ovat hieman hämäriä.. Kuka kehottaa noin suoraan tuiki tuntemattomia ihmisiä tilaamaan tuotteen..?

    • jossu..

      Ajattelin ostaa tuotteen, luin kommentteja. Ensin tulin tulokseen että tilaan, sit muutin mieltä ja tuumasin en tilaa. Nyt en todellakaan tilaa viimesimmän kommentin perusteella. Järkipuhetta että yrittäjät/työntekijät itse kirjottaa kuinka auttaa. Loppu peleissä hiusten kasvuun voi vaikuttaa ainoastaan se mitä suuhun itse laittaa. Karkit, hampparit yms ei auta hiusten kasvua. Joten ajattelin kokeilla Briorin valmistetta, vaikka KAIKKI KARVAT kasvaa hullua vauhtia. :D Mutta pää asia on se että hiukset kasvais.

    • jebajee1

      Toimii jos toimii ainakin hiukset tulevat puhtaaksi :D

    • Tipsu

      Ihan pakko laittaa tänne parturi-kampaaja opiskelijana, että shamppoot, hoitoaineet, värit yms eivät vaikuta hiusjuureen. Hius ottaa ravinnon hiusnystyn kautta olevista hiussuonista, Eli mikään ulkoinen aine EI vaikuta ravinnonsaantiin eli hiuksen kasvuun paitsi juuri ruokavalio, vitamiinit, stressi yms. Hiuspohjan pintaverenkiertoa aktivoimalla (hieromalla) voi lievittää esim: hiuspohjan kireyttä. Olemassa on myös seerumeja, jotka viilentävät hiuspohjaa, jolloin pintaverenkierto aktivoituu. Tähänkin on on halvempi vaihtoehto, eli kylmä vesi. Jotenkin vaikuttaa siltä, kuin tässä kyseisessä tuotesarjassa olisi jotain silottavia ja turvottavia ainesosia (kuten esim silikoonia) jolloin hius tuntuu ja näyttää näennäisesti sileältä, mutta miten on sitten kun lopettaa aineen käytön?

      Itse olen kans aloittanut juuri oman värin kasvattamisen ja pakko sanoa, että kikkakakkosia ei valitettavasti ole. Biotiinia ja omega 3 syön päivittäin ja yrittänyt vähentää stressiä. Geenitkin vaikuttavat asiaan monella tavalla.
      Käykääpä vasiten lukemassa wikipediasta "hiukset". Valaisee huomattavasti.

      • Tipsu

        ..ja vielä epäilyttävää kun ei ole INCI-listaa missään..


      • Plokiploo

        INCI löytyy CosmEthics-appistä, en saa copypastettua sitä tähän. Vaaralliseksi luokiteltua 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane löytyy, osaako joku kommentoida?


    • mari4

      Itselläni kasvaa n. 1,5-2cm kuukaudessa hiukset normaalisti ja olen ravintolisillä saanut hiukset vahvemmiksi ja kasvamaan paremmin eikä ne katkeile niin helposti. Uskon että tämä hiustuote toimii samoin kuin lumelääkkeet. Kun uskoo siihen että se auttaa niin se toimii tai toinen vaihtoehto on että aikaisemmin ei ole juurikaan seurannut hiustensa kasvua niin tarkasti kuin tämän tuotteen kokeilun aikana joten luulee että ne kasvaa nopeammin kuin normaalisti.

    • Käyttäjä

      Olen kokeillut shampoota ja hoitoainetta noin kuukauden enkä ole huomannut vielä mitään erikoista hiustenkasvua. Olen saanut tuuheamman ja parempi kuntoiset hiukset. En kadu ostosta vaikka hiusten pituudessa en ole mitään huomannutkaan. Olen raskaana ja tuote on auttanut pitämään hiukset päässä. Ei ole hiuksia tippunut.

      • 2 kertaa synnyttänyt

        Joo-o..no eipä ne hiukset yleensä raskausaikana paljon irtoilekaan vaan 1-4 kk synnytyksen jälkeen. Raskausaikana nimenomaan hiukset tuntuu vahvemmilta ja paremmin voivilta, joten edellisellä kirjoittajalla tuskin johtuu shampoon käytöstä hiusten hyvä kunto!


      • 10kk lapsen äiti
        2 kertaa synnyttänyt kirjoitti:

        Joo-o..no eipä ne hiukset yleensä raskausaikana paljon irtoilekaan vaan 1-4 kk synnytyksen jälkeen. Raskausaikana nimenomaan hiukset tuntuu vahvemmilta ja paremmin voivilta, joten edellisellä kirjoittajalla tuskin johtuu shampoon käytöstä hiusten hyvä kunto!

        Anteeksi mutta pakko kommentoida, mulla ei todellakan hiukset tullu vahvemmaksi raskauden aikana vaan päinvastoin. Siinä kun oli ensimmäiset 2kk jatkuvassa sairaalatiputuksessa niin mun piti ajaa mun hiukset pois koska olin jo lähes kalju ! Sorry. Jopa raskauden aiheuttamat kehonmuutokset ovat yksilöllisiä, kaikille ei tuu kauniita paksuja ja pitkiä hiuksia raskauden aikana, vaan voi käydä kuten mulle. Näin se vaan on, ei pidä yleistää :)


    • epävarma

      saako tilattua postiennakolla ku en halua laittaa minun sotua tuonne enkä maksaa ennenku tuote on "perillä" jotenki epäilyttää laitta kaikki tiedot tonne ja maksaa etukäteen..

    • mkkrb,ö

      lasku tuli mukana. ja olen todella tyytyväinen tuotteisiin. ehkä pientä kasvuakin huomannut, mutta hoitoaine maailman parasta. tulee todella pehmeät ja hyvinvoivat hiukset. aion tilata jatkossa lisää ihan sennkin takia. aivan kuin kampaaja käynnin jäljiltä hiukset.

    • jok

      Itsellä ei toiminut.
      Kokeilin ohjeiden mukaan kaksi viikkoa tuotteita, joka toinen päivä ja hiuksia alkoi heti ensimmäisellä kerralla jo lähtemään päästä enemmän kuin mitä normi shampoolla enkä halunnut jatkaa enää ''kokeilua'' kahden viikon jälkeen.
      Soveltuu kaikille hiustyypeille.. minulla ei edes ole värjätyt.. Joten en suosittele tuotetta.
      Poistivat minun tekstini facebookin sivulta kun kerroin omasta kokemuksestani.
      Kalliiksi tuli kokeilu.

    • Eppu

      Heip.Mie otin sen nyt ihan mielenkiinnosta kokeiluun. Ei voinu vadtustaa ajatusta että mitä jos se toimiiki :D Värjäsin hiukset just ku aloin käyttää sitä että nään paremmin jos tuloksia tulee. Viikon oon nyt käyttäny jokatoinen päivä. Ekalla kahella kerralla lähti hiuksia hirveesti pesun yhteydessä, aattelin että oon liian kovaa sitä päänahkaan hangannu. Nyt sitte eilen ku pesin taas sillä ni ei lähtennä enää nii paljoo ku hankasin hellemmin. Päänahkaa on välillä kutittanu ja välillä tuntuu että se turpois tai menis vähä tunnottomaks, pelottavaa, mut aattelin vielä jatkaa käyttöä. Mut jos rupee enempi kutisemaan tai turpoo oikeesti tai hiuksia rupee taas lähtee ni kyllä lopetan. Jos saan jatkettua käyttöä ilman ongelmia ni voin tulla kertoo miten kävi kohan putelit on tyhjiä :)

      • Eppu

        Piti vielä kysyy että saako tänne kuvia laitettuu? Voisin ottaa nyt kuvan ja sitte kohan oon käyttäny purkit tyhjäks. Ois samalla itelläniki vertailu kohde..


      • Eppu
        Eppu kirjoitti:

        Piti vielä kysyy että saako tänne kuvia laitettuu? Voisin ottaa nyt kuvan ja sitte kohan oon käyttäny purkit tyhjäks. Ois samalla itelläniki vertailu kohde..

        Mie nyt yksinäni täällä kirjottelen, mut jos joku joskus miettii shampoon ostamista nii saapahan lueskella. Tänään pesin taas hiukset sillä, tällä kertaa lavuaarin päällä. Mulla on ruskee hiusväri sillo vajaa kaks viikkoo sitte laitettu ja nyt pesun aikana lähti iha harmaata vaahtoo...!!Ikinä oo mistään väristä lähteny noin tummaa, paitsi punasista..ja tietysti kevytväreistä mut tää on kumminki kestoväri. Siellähän lukee kyllä että voi haalistaa hiusväriä mut että noin paljo. Ja hiuksia lähti taas hirveesti :( Sen huomaa eritavalla ku lavuaariin huuhtelee. Argh..


    • EmmIV

      KAIKILLE JOTKA KYSYY TUOTTEESTA, VASTAAN: TOIMII Kyllä toimii ei tyhjää löpinää tms., hiuksista tulee vahvemmat niilläkin, joilla on vähän ohuemmat hiukset.
      Haittapuolena on, että tuote tekee hiukset vähän kuivemmiksi, mutta silloin pitää vain panna latvoihin öljyä tai vastaavaa ja sitten hiukset tuntuu hienoilta ja raikkailta !!!!!!!! Pese 2-3 kertaa viikossa, käytä shampoota ja palsamia !! JOTEN OSTA, et missään tapauksessa heitä rahaa hukkaan.

    • huijausta vaan

      Hiusten lisääntymistä, pituuskasvua tai paksuutta EI voi lisätä millään aineella.

      Ihan oikeasti, EI voi.

      Jos näin olisi, niin meillä olisi kaikilla paksut hiukset napaan asti aivan varmasti, mutta kun ei ole. Ja missähän ne kaikki pitkäkyntisetkin ovat?

      Rakennekynsiä laitetaan, kun omat ei kasva.

      Älä laita rahojasi humpuukiin.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/hius.htm

    • Vatt

      Ei ole tullut kokeiltua, mutta kiinnostuneille INCI-listat löytyivät, joten tässä ne:

      Hairbell Shampoo INCI
      AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAÏNE, COCAMIDE DEA, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED KERATIN, EGG SHELL EXTRACT, ALCOHOL, CAMPHOR, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PYRIDOXIN HCL, PERFUM, CITRIC ACID, CARBOXYMETHYL CHITIN, PROPYLENE GLYCOL, 5-BROMO-5- NITRO-1,3 DIOXANE, C.I. 42090, ALPHA AMYL CINNAMAL, LINALOL.

      Hair bell hoitoaine INCI
      AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, HYDROLYZED SOY PROTEIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, HYDROLYZED KERATIN, EGG SHELL EXTRACT, ALCOHOL, CAMPHOR, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PYRIDOXIN HCL, PERFUM, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, CITRIC ACID, PROPYLEN GLYCOL, 5-BROMO-5-NITRO-1.3-DIOXANE, ALPHA AMYL CINNAMAL, LINALOL.

      • Anonyymi

        Silikonia paljon molemmissa tuotteissa ja ihmeekseni myös alkoholia. Alkoholi kuivattaa hiusta paljon. Silikoni kuorruttaa. Kun lopettaa tuotteen käytön ja silikoni häviää hiuksista, niin ovat varmasti kuivat. Ehkä sen vuoksi kehoitetaan käyttämään omaa hoitoainetta. En ymmärrä, mikä tuossa voisi kasvattaa hiusta. Pyridoxin aika loppupäässä INCIä.Parafiinia, soijaproteiinia, jotain munankuoriuutetta? Saattaa tuntua hius paksummalta. En tiedä, mitä sanoisin.Ainakin sen, jos sitä työntää hiusjuureen, eikä huuhtele kunnolla, voi saada hiuspohjaan sienikasvua ja kutinaa.


    • Eppu.

      Heip. Aattelin nyt muistaessani tulla ilmottelee omadta kokeilusta. Eli lopetin shampoon ja hoitoaineen käytön parin kolmen viikon kokeilun jälkeen. Ei ollu mitään järkee siinä hiusten lähtemisessä...sit ku välillä pesin normi kaupan shampoolla ni ei lähteny ku muutama karva, minkä luen normaaliksi...mut ton hair bellin kans oli sormen välit ja persvako huuhtelun jälkeen täynnä hiuksia. En uskalla ottaa riskii että vaikka hiukset rupeiski kasvamaan nopeemmin (mitä ei vielä tapahtunu) ni ne olis sitte ku jollain klonkulla...

      • Tätä mieltä

        Kyseistä tuotetta en ole testannut, mutta en ole aivan samaa mieltä siitä etteikö ulkoiset tuotteet voisi vaikuttaa hiustenlähtöön. Varmasti sisäisesti nautittuna esim Priorin tehoaa, mutta itselläni päänahkaan laitettava "hiusvesi" esim SIM, bonacure auttaneet. Hiustenlähtö voi toki johtua eri syistä, itse sairastuin äkillisesti synnytyksen jälk eli monta tekijää, nykyisin lääkkeet vaikuttavat hiuksiin.


    • positiivinenmieli

      tää tuotehan hierotaan päänahkaan periaattella, että kun on hoidettu päänahka ja tyvi niin hiuksetkin alkavat voimaan hyvin. Tälläisen tuotteen kanssa täytyy olla kärsivällinen ja käyttää sopivan usein, jotta tuloksia alkaa tulla. jokaisella ihmisellä saattaa mennä se 2 kk että alkaa tulla tuloksia joillakin vähemmän. totta kai kun tuotteita mainostetaan ni mainitaan parhaimmat tulokset niinä ''lupauksina''. itselläni tuote on ollut noin viikon ja hiukseni ovat jo nyt vähän paremman tuntuiset, varsinaista kasvua ei ole tapahtunut ainakaan näkyvästi, mutta tuote saa hiukseni puhtaimmiksi kuin mikään tuote ennen. karheuden välttämiseksi käytän lopuksi vielä iha tavallista garnierin hoitoainetta. jokaisella ihmisellä on erilainen keho joten ei voi aina odottaa samaa tulosta kuin mainostetaan.

      • msm rikki

        Hei, hiusten kasvattajille suosittelen sisäisesti otettuna orgaanista rikkiä. hoidan sillä kroonista kipua tuottanutta kulumavaivaa, ja sivuvaikutuksena olen huomannut hiusten, kynsien kasvun nopeutumisen, ja kunnon parantumisen. Suosittelen tätä vahvaa ja veteen hyvin sekoittuvaa, luomua, edullista valmistetta lämpimästi. http://www.iherb.com/Source-Naturals-MSM-Powder-35-oz-1000-g/1283#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=msm powder&rc=69&sr=null&ic=2

        Jos olet herkkäuninen, ota aamuisin, antaa sen verran virtaa.
        Mikäli olet iherbin ensitilaaja, koodilla (ship code) ESA901 saat ensitilaajana n. 5 dollarin alen.


    • eppu2

      Pitäskö miun sitte vielä jatkaa sen käyttöä...harmittaa pois heittää kallista mönjää. Jos vaikka kokeilis muistaa vitamiinisa syödä päivittäin josse hiusten lähtö vaikka siitä johtuu että on joku puutos. Jännä vaa että niitä hiuksia lähti aina just tätä tuotetta käyttäessä eikä muilla shampilla :D Tai sitte ku on aika kuivat latvat ni toi katkoo niitä ku kuivattaa enempi..vaikka öljyä käytän päivittäin.

    • sofia2

      Ostin tämän ja se todella toimii. Olen nyt käyttänyt sitä vain noin kolmen viikon ajan, mutta hiukseni ovat jo kasvaneet noin 3 cm. Lisäksi se poisti kaiken hilseen, johon olin kokeillut kaikenlaisia tuotteita. Joten paljon kiitoksia tästä tuotteesta, joka todella toimii!

    • tarja25

      Voin luottavaisesti suositella, hiukseni ovat kasvaneet ihan silmin nähden näiden kahden ja puolen kuukauden aikana. Kiitos asianmukaisesta mainonnasta ja hyvästä tuotteesta. Suosittelin Hairbell-shampoota ja hoitoainetta jo ystävättärilleni. He olivat tyytyväisiä. Ostin myös toisen tuotepakkauksen :)

    • Jeminape

      2 vikaa kommentoijaa ovat sama henkilö. Katsokaa kellon aikoja. Itse tilasin, ei toiminut. Hiuksista tuli vain kuivat ja takkuiset. Kirjotin heidän facebook päivitykseen kommentin ja he poistivat sen! Täyttä kusetusta.

    • twt

      En ole kokeillut ainetta, ja siinä kiistatta riskejä, mutta minun hiukset kasvoivat ja ovat hyvin pitkät, kun aloin käyttää mm sp:n hoitoöljyä, joka korjaa, säännöllisesti, näin latvat pysyvät hanskassa ja ei turhaa katkeilua ja 2 haaraisia, ja aiemmin oli aina ongelmaa, nyt ei ole...ja en juuri leikkaa hiuksiani, kuin ihan pakolliset 1-2 kertaa vuodessa...ei tarvi :)..

    • Herkistynyt

      Ainesosaluetteloissa näkyy olevan kaksi hyvin allergisoivaa ainetta, methylisothiazolinone ja methylchloroisothiazolinone, joten itse en jo senkään perusteella todellakaan käyttäisi näitä tuotteita - varsinkaan shampoota, jota hierotaan päänahkaan. Olen vuosien saatossa herkistynyt em. ainesosille niin pahasti, että iho menee heti rikki ja kutiaa sietämättömästi viikkokausia jos vahingossa erehdyn käyttämään niitä sisältäviä tuotteita.

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/08/kosmetiikan-sailontaaineissa-iso-allergiariski

    • Turhautunut2016

      Onko kellään ollut ongelmia toimituksen kanssa?Itse tilasin 18pvä sitten ja ei kuulu eikä näy, laskun kyllä olen saanut.

    • Siru51

      Olen käyttänyt hiusten leikkauksen jälkeen pari kolme kuukautta pituutta on tullut 4cm ja vahvistuneet todella paljon!Olen todella tyytyväinen!

      • Tyhmiäolette

        Hehehh, juu mul kasvo 15 cm kuukaudessa hehee uskokoon ken tahtoo......


    • evkgfhjn

      Täällä yksi ja sama kyseisen tuotteen myyjää kehuu niitä tuotteita. lisäksi toi pulju poistattaa kaikki nega kommentit fb sivustoltaan. älkää heittäkö rahojanne hukkaan.

    • Anonyymi

      Mä oon käyttäny sisäisesti imeytyvää omega3sta ja siihen fytoravinteet päälle. Kampaaja aina ihmettelee miten mun hiukset voi värjäyksistä huolimatta olla niin hyväkuntoiset ja nää todella kasvaa nopiaan. Polkkaa kun haluaa pitää niin pitää leikata jatkuvasti. Ehkä vois taas kasvattaa pitkän ja kattoo kuvilla miten nopeesti kasvaa.

    • Anonyymi

      Jännä kun suurin osa näistä onnistuneista kokemuksista kantaa samantyylisiä nimimerkkejä: ”tarja25”, ”siru25”, ”sofia2” ja ”mari4”...
      Ei vaan olis tuotteen myyjät kirjottelemassa jotta tuotteen maine pysyisi hyvänä.
      :D aika läpinäkyvää vaan... kannattaisi käyttää hieman luovuutta nimimerkeissä... kaikki niin samanlaisia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe